די!!!!!!!!!!!!!!קטיף שנית
כל החברה שמתגוננים על זה שתוקפים אותנו על מה שהיה בצעדה-תקבלו את הביקורת ושתקו!
זה לא נכון לעשות הסכמים!
אין מה לעשות, אבל אנחנו מודים-הש.ב.כ ,המשטרה והצבא במערכה הזאת-ניצחו.
די להתגונן כל היום מביקורת אמיתית שמגיעה לנו-שזה דרך אגב אחד החסרונות של מועצת יש"ו-שמרוב האגו שלהם, הם לא יכולים לקבל ביקורת (על הסכם המאחזים לדוג').
לפחות בואו נודה-ניצחו אותנו! בוא נמשיך בראש מורם כדי שבמערכה הבאה-אנחנו ננצח.
קשה לאנשים להגיב?תבלעו תרוק!קטיף שנית
דייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!רכס רמת מגרון
בע"ה

קטיף שנית, וכל חבריו בנוער למען, וכל הנוער בכלל-

אתם לא קולטים מה הולך פה!

השבוע בשדרות ראיתי חרות, ראיתי גאולה. לא נראה לי שאני חשודה בסגידה לכל דבר שחתום ב"| נאמני ארץ ישראל | נוער למען ארץ ישראל |" ובכל זאת- יצאתם ענקים.
אנשים, נשים, ילדים, נערים ונערות הולכים וצועדים מתוך בריאות נפשית, מתוך מרחב יהודי. בנות רצות מבלי להניד עפעף אל תוך מחסומים משטרתיים ולא נותנים להם קיום, אני פרשים סוגרים על ילדות קטנות- והן ממשיכות קדימה, במבט ממוקד, בשאיפה להגיע, לראות, להשיג. ראיתי אלפי אנשים מתקבצים על דשא בשדרות כדי להגשים יחד חלום הזוי ומנותק לחלוטין מכל אפשרות מעשית והגיונית. ראיתי אנשים גדולים נופלים, ואנשים קטנים במקום לנצל את השבר- תופסים ומייצבים אותם, משתדלים למלא את החוסר שנוצר עד כמה שניתן, בכלים המועטים שיש בידם.
ראיתי זרמי אדם הולכים, הולכים, הולכים, בכל מחיר- רוחם לא מאפשרת להם ליסוג, הם ממשיכים והולכים, המחסומים הגשמיים לא קיימים בעיניהם, העיקר להגיע, העיקר לגאול, תכלית הכוסף לא מאפשרת להם פחות. והם ילכו, ימשיכו, בחום בקשיים- כי הם ממש לא יכולים אחרת, קיומם תלוי בצעידה הזו. הם חייבים, פשוט חייבים את הארץ, את האדמה, את הגאולה.

בניגוד לכל הדור הזה שכבול לדעות חיצוניות, להיגיון אנושי ומציאותי, לחישובים פרקטיים של הישג ותועלת- אני ראיתי אנשים שלא סופרים דבר מלבד ה', ראיתי אנשים שהדבר היחיד שהם משועבדים אליו זה רבונו של עולם- ראיתיי אנשים עם זיו חירותי, עם הילה של חירותיות. ללא שום ספק- ראיתי את הנחשונים בני עמינדבים של הדור הזה, ראיתי את הים מתחיל להיבקע.
בבקשה, תמשיכו להוביל אותנו בתוכו, תמשיכו להוציא אותנו אל החירות, תמשיכו בבנין הגאולה. אנחנו משוועים לכך.

קטיף שנית, תפסיקו עם ההתנצלויות. הרביתם בזה הרבה מעבר לנדרש. יצאתם גדולים, יצאתם ענקיים. אבל אל תיפלו- כ"כ הרבה אנשים תלויים בכם, מחכים לשמוע את המשך הקריאה, את הוספת הקומה. רק לא ליפול, לא להפיל.
תמשיכו לבנות בגאון- אתם הכי טובים בזה...

ואני מתכוונת לכל מילה.

בציפיית הישועה.

יצאנו גדולים! ענקיים!קטיף שנית
אבל אני לא אתן לאגו הזה למנוע ממני לקבל ביקורת(שלדעתי נכונה).
להתנצל-את לא מסוגלת.אל תתנצלי, אבל להצתדק?? מהזוועה הזאת שהייתה ביום ראשון??
ברור שצריך גם לקבל ביקורת..אבל לא רק ביקורת!!!!בת-אליי
כי זה לא נכון שהיה רק זוועה..גם דברים טובים יצאו מזה..שלפי דעתי דברים גדולים..
צודקת ב100%קטיף שנית
אבל אני מנסה לאזן פה ממצב שאנשים דוחים ומצתדקים מכל טיפת ביקורת.
לא לאגו! כן לקידוש ה'!
מה ביקורת??רכס רמת מגרון
בע"ה

כל הביקורת מופנית כלפי מארנים [עד כמה שיצא לי לראות], וכיוון שאינני נמנית על כאלה- אני מרגישה בנוח להאיר את החיוב. לא מתוך הצטדקות או אגו, אין לי שום קרדיט כאן, אני רק מייחלת שתפסיקו להלקות את עצמכם בחוסר צדק. זה משדר מסר ג ר ו ע !  אנשים נופלים ליאוש ולאובר-ביקורת.

בציפיית הישועה.
אז שוב-קטיף שנית
בשביל המסר-נדחק את האמת הצידה?
לזה קוראים פ-ו-ל-י-ט-י-ק-א-י.
לא, ח"ו.רכס רמת מגרון
בע"ה

רק צריך לדעת את מה לומר למי.
כלפי האנשים, העם, הציבור- צריך להראות את הדרך, את המגמה, את התהליך שמתחיל להיווצר.

כלפי עצמינו, צריך לדעת איך לא להדחיק את הביקורת ולהתמודד עם כל טענה שעולה.

[אפילו כתבתי מספר נקודות שהיה נראה  לי שכדאי שייעשו אחרת להבא. אחרי שראיתי את ההלקאה העצמית החלטתי שלא להעביר אליכם. זו לא ענווה להתמקד רק בחצי הכוס הריקה, זה טיפשות שמביאה לחורבן על כל המהלך.]

בציפיית הישועה.
בסדר.צריך לקבל את הביקורת,קטיף שנית
ולהמשיך בראש מורם
אבל שים לב:רכס רמת מגרון
בע"ה

אתה מקבל ביקורת, אף אחד אחר לא אמור לדעת מזה. הם אמורים לראות רק את הראש המורם.

ההתנצלותיות הזו פוגמת באמירה שרצינו ליצור.

אבל ישר כוח על היכולת לקבל את הביקורת [שאגב, נוער למען הכי טובים בעולם בלעשות את זה...]. בע"ה, נצליח להשתפר ולהיתקן.

בציפיית הישועה.
יופי.רכס רמת מגרון
בע"ה

אבל הנקודה הזו לא מספיק ברורה, והנוער משדר מסר מגומגם ומתנצל, שממש מכניס אנשים ליאוש.
אנשים מתוסכלים, אתה מפנה את התסכול להתייעלות טכנית, ואחרים מפנים אותו ליאוש מכם, ליאוש מהמהלך.

אני לא מרגישה צורך להתנצל משום שאני לא משתייכת למי שארגן או לקח אחריות על האירוע. באתי כמו כל אחד אחר מהקהל לאירוע בעקבות הפירסום שהיה, כל הדיבור שלי הוא חיצוני לחלוטין. וכאורחת- לא נראה לי נדרש שאתנצל,  אבל גם לא אוכל לסבול ביוקרת עצמית\חיצונית מוגזמת ושבעיני מחריבה את היסודות לתהליך שממש מתחיל להיווצר.

בציפיית הישועה.
יכול להיות?קטיף שנית
אני לא יודע אם בשביל לא להחליש במערכה צריך לדחוק את האמת הצידה,
אם יש למישהו מחשבות בנושא...
קשה לומר אם ניצחנו או הפסדנו מסיבה אחת פשוטהn.m.

הצעדה היא רק צעד ראשון בדרך לעוד הרבה פעילויות.

להזכירכם ,לפני כשנתיים גם היו צעדות לחומש ולא כולם הצליחו , אבל ב"ה היום יש יהודים בחומש , וכך גם יקרה בעז"ה בעזה.

בעז"ה עוד נחזור לעזה ולכל ארץ ישראל.

לי לא קשה. אז אגיד.קטיף שנית
במערכה הכוללת של ה"תנועה לחזרה לגוש קטיף"-ניצחנו.
במערכה של הצעדה משדרות לעזה-הפסדנו,והשב"כ ניצח.
לא, זו לא מערכה כוללת.רכס רמת מגרון
בע"ה

המערכה הכוללת היא מערכת הגאולה, של שיבת עם לארצו. במערכה הזו אנחנו עדיין מתמודדים מדי רגע, ובמערכה הזו אנחנו גם ננצח, ללא שום ספק. וכל מעשה משלנו רק בונה את הניצחון הזה.

ברמה התודעתית של תחילת יצירת תודעה לאומית בנושא- ניצחנו.
ברמה הטכנית והפיקודית-אירגונית- הפסדנו. ב"ה, בזה יחסית פשוט להשתפר.

בציפיית הישועה.
ל N.Motk100

לפני כשנתיים גם היו צעדות לחומש ולא כולם הצליחו איזה צעדה לא הצליחה ??? אני אישית הגעתי לחומש בכל העליות וכולם הצליחו אולי לא כל מי שהיה בדרך הצליח להגיע אבל למרות שלפעמים היתה אוגדה באזור חומש לא פעם אחת שיצאו לחומש ולא הגיעו !!!

בחומש היה הרבה לחץ על המארגנים (שוטרים דופקים בבתים של אנשי הגרעין יום לפני העליה וכו') ולא עשו שום הסכם לא עם הצבא לא עם המשטרה ולא עם מועצת יש"ע

אני לא מאשים את נלא"י שהם טעו אבל בהחלט צריך לקבל ביקורת ולהסיק מסקנות לפעם הבאה

וכמובן שכל הכבוד לנלא"י על הצעדה שלמרות כל המינוסים לדעתי היה יותר פלוסים

לOTKn.m.

אם אני לא טועה היתה פעם עלייה לחומש (נדמה לי הראשונה) שחיכו בחומש שוטרים להוריד את כל מי שהצליח להגיע , ובכל מקרה לקח זמן עד שהתבססה נוכחות קבועה בחומש.

בכל מקרה , אל תמתח ביקורת לפני ששמעת תשובות מהמארגנים , ואם הם טעו אז שיתקנו את עצמם (שלא כמו מועצת יש"ע שלא תקנו את עצמם וממשיכים "להנהיג").

ואם ההסכם היה טעות אז נלמד מטעויות.

ואם הוא לא היה טעות אז אשרינו שזכינו למנהיג כמו הרב לוינגר שעושה דברים אפילו שהם לא נראים לציבור.

ולגבי החלק השני: אתה צודק

בקטע של העלייה הראשונה לחומש אתה טועה..otk100
חוצמיזה סבבב
ח"ו ח"ו ח"ו-הם לא ניצחו אותנו! רבש"ע!!!!מתנחל גאה.

אסור להגיד ככה!

אנחנו ניצחנו! בשמיים מודדים לפי מעשים ואפילו המעשה הכי קטן בקטנים נימדד- ועוד מעשים כאלו גדולים (כמו הבריחות מהבית מידרש לפנמיה-לבית כנסת-ולמקלט-!!(=   ) מביאים כבר את המשיח! 

אנחנו ניצחנו!!!ילץ
זה כמו במצרים, שלא האמינו בכלל לצאת לחרות אחרי 210 שנים של עבדות.
אבל משה בא וביקש וכול פעם "ויחזק לב פרעה, ולא שלח את בני ישראל מארצו.
12 פעמים משה ניסה עד שפרעה "הסכים"
ב"ה לנו יקח פחות...
חג שמח=)
בתור אחד העצוריםאנונימי (פותח)
בתור אחד העצוריםאנונימי (פותח)
שקיבל הרחקה מהאיזור אני חושב שמבחינה תקשורתית זה היה הצלחה אבל מהבחינה של הקווי יסוד של נוער למען שעשו הסכם זה היה אכזבה גדולה מאוד אבל אין יאוש וגם מהמקומות הכי נמוכים אפשר לצמוח אשריכם ישראל אין יאוש בעולם כלל
שכוייח *קטיף שניתאחרונה
הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה