לכול מי ששהה השבת ברמ"ג!!! נא להכנס!האדמו"ר מסאטמר

אתם טוענים שהשבת הייתה יפה וכיפית,

אני מתפלא אליכם ביותר..

האם סעודות שבת באוירה של פרחחי רחוב,ללא שום שירי שבת,ללא אוירת שבת,עם קללות ונאצות,עם צווחות וצרחות,עם חברה מישלנו שהולכים מכות אחד עם השני,עם ידויי אבנים בינינו ועל הבנות האומללות,עם השלכת חפצים על גג המבנה,על הרס מה שעוד נשאר מהרכב,ועוד,ועוד,ועוד,מעשי ילדות וליצנות,לזה תקראו שבת ברמה?!לזה תקראו שבת יפה?!.......

פשוט חילול השם מחפיר,ושם רע לכול המאחז...לדעתי,כול מי שהיה שם(חוץ משתי אנשים)צריך לעשות בדק בית עם עצמו,ויפה שעה אחת קודם...

אני בכול אופן לא יגיע לעוד שבת כזאת.

"ואין מזרזין אלא למזורזין" "ישמע חכם ויוסיף לקח"....

לא כל דבר צריך לפרסםאנונימי (פותח)
חייבים לפרסם!אנונימי (פותח)

עם יש עוד אנשים שהיו שם שחושבים,שזאת שבת"נורמלית",חייבים לפקוח להם את העיניים.....

לא צריך להיות חכם גדול כדאי להבין שמה קרה שם היה חמור!

אני כבר מתחילת שבת אמרתי לכם שתעיפו מישם את פילוס.לא שמעתם לי,צחקתם איתו,וא"כ אתם מתלוננים..

נערת הארץאנונימי (פותח)

אולי תזכירי לי כמה שבתות היית ברמ"ג???

אולי תזכירי לי מי היה שם חודשים.

באת לשם שבת הפלתם את הבנים בצורה לא נורמאלית.אי אפשר לשתף איתכם פעולה.ולא הבנתם מה הולך.

שיש את הבנות הרגילות יש תיאום והשבת הולכת מצוין

אולי זה פעם ראשונה שלך שם...

נכון היו קצת הגזמות...

ולא אני זרקתי אבנים על הגג זה היה ווינוגרד בפעם האלף!

ככה טוב, שיזרקו  אבנים.רכס רמת מגרון
בע"ה

שיהיו עָזִים.
אחרת כולם יהיו חנונים בכיינים. מצידי תבואו אלי הביתה להתאמן על זריקת אבנים על הגג, מתי שתרצו כמה שתרצו.

לחי ספרים- תומכים בך לחלוטין. לדעתי, אדם שמבין את ערכה של ארץ ישראל, ובוחר להשקיע בה את כוחותיו וזמנו, לא יתלונן על ילדים שלא התנהגו בדיוק עפ"י ציפיותיו. מי שיש לו זמן להתלונן, שינתב את הזמן לבנייה או הסברה של ארץ ישראל, וממש שלא ישפטו את מי שכן עוסק בבניין.
[ואם בכל זאת מישהו החליט שיש לו מה להעיר, יש צורות ראויות לעשות את זה! {והפורום זה ממש לא פתרון.}]

בציפיית הישועה.
אולי לא צריך לפרסםאנוכי חסויה...

אבל צריכה להיות הידיעה של האנשים שמה שהלך שם כנראה לא היה ראוי. אולי הייתה אווירה של צחויקים, ונחמדות. אבל היה שם הרבה דברים לא ראויים. והתקווה שנוכל להיפטר מהדברים הלא ראויים ולהישאר עם התחושה של שליחות וקידוש שם השם, ועם האווירה הכללית של כייף וקירוב.

הדברים שנאמרו כאן, הם אולי ביקורת חריפה, אבל ביקורת נצרכת כדי שנוכל לתקן ולקיים שבתות כאלה, באווירה הרבה יותר טובה. שכל אדם יעשה חושבים עם עצמו, ויראה מה הפריע לו, ומה לא. ואחרי זה תחשבו יחד כיצד ניתן לתקן את זה.

בכללי, שתייה, זריקת אבנים, ודיבור זול- לא ראויים. שכל אדם יעבוד על עצמו, וישאוף להתעלות.

ב''הצלחה.

אמת לאמתה!!!!!!!!!!!!!!גל עיני
הספיק לי שבת אחת שם להבין שאני לא יגיע שוב!!!  יישוב א"י לא מתיר חילול כבוד שבת ולעיתים חילול ממש... החברה שם אחלה אל חוץ מכמה ילדים חסרי דעה..  אדרבה, שהחברה הרמיניים יגיעו אולי יהיה סוף להתרועעות פרחחים ילדותיים......
יישוב א"י לא קשור לדת ואינו רק לדתייםאנונימי (פותח)

תתחילו לקבל אנשים שלא כמוכם.

מצוות הישוב לא צוותה רק על דתיים.

ובדוק לא היה חילול שבת בפרהסיה אלא בצד

הערה צדדית-גלוק17

לק"י.

"מצוות הישוב לא צוותה רק על דתיים...."

מדוע שאדם שאינו דתי יקי'ים דווקא את מצוות ישוב הארץ ולא מצוות אחרות?
לפי דעתי אדם שמקי'ים מצווה עושה זאת מתוך אמונה בהקב"ה ובתורתו שזה מה שנכון לעשות.
אם זה בשלבים של התקדמות-כגון אדם שמתחיל בשמירת שבת למרות שהוא עדי'ין לא שומר מצוות אחרות והוא כן מתכוון אח"כ להתחיל לשמור -זה מובן לי. אבל למה שאדם שלא מאמין בהקב"ה ובתורתו יחליט לקי'ים דווקא את מצוות ישוב הארץ? אם הוא עושה זאת בכוונה למצווה זה דבר לא הגיוני, כי אם אתה שומר מצוות אז אתה שומר את כולן ולא בוחר את הנחמדות בעינך..
מה שנותר הוא שאדם אומר שהוא מקי'ים רק / בעיקר את מצוות ישוב הארץ -ולא את שאר המצוות הוא עושה זאת לא מתוך מצווה אלא מתוך אידיאל כזה או אחר הבא ממניעים כאלו ואחרים שבתוך יש את הצדק והיושר הפנימי וגם את הנאתו האישית.

אולי כי הוא עדין לא הגיע לתיקון ושלמות?[כמו רובנו]רכס רמת מגרוןאחרונה
סוף סוף מישהו שמדבר לעניין!!!!!אנונימי (פותח)

רק על תאשים את הבנות,בגדול אצלינו היה שקט....

די כבר עם החפירות. כל אחד ישב בבית ויעשה חשבון נפשאוהבת את אבא

בס"ד

מאושר? יופי.
יש אנשים שהיו ממש ילדים טובים (ממה שהבנתי) ולא עשו כלום- אשרייהם.

אמרתי כבר!האדמו"ר מסאטמר

חוץ מדניאל ומלט,כולם התנהגו בצורה משפילה,ילדותית,ולא אחראית.

אם הם היו מבינים את זה,לא הייתי מדבר על זה בכלל.

לא צריך להחביא קלפים מתחת לשולחן.אוריה שמחה
ולפעמים האמת היא לא נעימה, ואילפו ממש פאדחנית, אבל אם היא תשאר מתחת לרצפה- שום דבר לא ישתנה.. זה חשוב להעלות אתזה ואלי לנסות לפקוח תענינים לחברה שצריכים אתזה.. באמת חבל שדברים כאלה קורים..
לאדמו"ר מסאטמר - נא לא להכליל:השם הוא המלך!

כתבת: "חוץ מדניאל ומלט, כולם התנהגו בצורה משפילה,ילדותית,ולא אחראית".

זה לא נכון. נכון אולי שהם התנהגו למופת, אבל בהחלט שהיו עוד חבר'ה טובים, שלא התנהגו כפי שתיארת.

אגב, את עצמך אתה גם כולל ב'כולם' (כך עולה מדבריך)...?

כנראה שאחרי שבת כזאת, צריך קצת חפירותאנוכי חסויה...

אפחד עוד לא מת מחפירת יתר, וזה אך ורק בכדי לקדם.

תנסו.

ובאמת אשריי האנשים שהיו בסדר! לא שוכחים אותם, אבל צריך לפעמים להסתכל מעט על הרע בכדי לתקן את הכלל שיהיה טוב יותר.

אתם יכולים להסתכל כמה שירשורים קודם שהגיבו שם!אוהבת את אבא

בס"ד

אני לא מאשימה אותך "האדמור מסאטמר"- באמת. שבת שאמורה להיות מרוממת ולחזק גם את ההתישבות
 והשבת נופלת בגלל ליצנות ושטויות באמת לא נעים. אבל זה באמת נחפר כבר.
ות'אמת, שמע משפט כואב אבל- מי שחיפש את זה בשבת מצא את זה.
אז אנשים, פשוט קחו את עצמכם ביידים לפני שבת כזאת להבא.
זהו, סוף חפירה.

נמאסתם, אני מוחַה!רכס רמת מגרון
בע"ה

רמת מגרון מעולם לא היתה ומעולם לא ניסתה להיות מוסד חינוכי לבנים מתבגרים, או תנועת נוער לפרחחי רחוב שזקוקים למסגרת.

רמת מגרון היא ישוב בארץ ישראל.

ודאי שהיינו רוצים ליצוק לתוכה תוכן חיובי, אבל זה ממש לא מטרת העל של הרכס. הרבה לפני שאנחנו רוצים לראות ילדים חנונים עם בגדים מגוהצים, היינו רוצים לראות אנשי ארץ ישראל.

אנשי ארץ ישראל הם אנשים בעלי רוחב נפשי, שנותן להם מרחב להכיל ולחבור אל כל גורם אחר, לא מתוך שיפוטיות וביקורת, אלא מתוך התאחדות משותפת של בנין. אנשי ארץ ישראל הם אנשים בעלי תעוזה, [לעיתים, לפנ שזה מגיע לידי איזון, זה מתבטא מעט יותר מדי...] הם אנשים שאינם שוקעים בתלונות קטנוניות, רגעיות ואישיות.
אנשי ארץ ישראל אינם נותנים לכל קיסם לתקוע להם את כל הגלגלים, אנשי ארץ ישראל מבליגים על משקעים וצומחים מתוכם. לא עושים מכל גרגר הר האוורסט שמאיים לכלותם, אלא בשקט, ביסודיות הם בולעים את הרוק וממשיכים הלאה כי הם יודעים שזה מה שאמת.

אז הם עדיין לא לומדים דף יומי פעמיים ביום? עדיין לא שיננו את כל הזוהר? הם עדיין מתנהגים לפעמים כמו ילדים קטנים, ולא שולטים בעזוּתם ומפנים אותה אל עבר אנשים שלא ראויים להיפגע מכך? קורה. אבל אנחנו לא ניבהל.
בסופו של דבר, אותם אנשים הם אלא שיגיעו לידי איזון ויהיו הרבה יותר גדולים ממני וממך. אז שקט.

בשם הרכס ותושביה בעבר ובהווה, אנחנו שמחים לקבל כל אחד שבא ע"מ להעצים ולחזק את יישוב ארץ ישראל, ואנחנו לא נדון ולא נשפוט אנשים ואת התנהגותם ובהחלט לא דרך חצי הכוס הריקה.. אנחנו בוחרים להיות מקום בו אנשים יכולים לגדול, לא מקום בו הם נדרשים להצטמצמם, להתקפל ולהעלם.

פלוס- העם איתך.

בציפיית הישועה.
תגובהלהבת-כוח
אני חושבת שגם לרכס רמת מגרון יש נקודה חשובה, אבל גם לאדמור מסאטמר.
אני כן חושבת שחשוב שתהייה אווירה נעימה בשבתות כאלו. אבל אני גם חושבת שהמקומות צריכים חיזוק רב ושלא צריך להיבהל מכל פיפס.
השבת כנראה הייתה טובה לדעת חלק, ולא מוצלחת לדעת אחרים. צריך למצוא את האיזון ולמצוא את המקום שבו נפלתם.
אני לא חושבת שצריך להתעלם ממה שהיה ולהזמין את כל השטויות האלה כל פעם. בכל זאת, כן יש כאן מטרה לחנך את הדור הצעיר של עמ''י, אין כאן אחריות על אפחד. אבל יש כאן בפורום קבוצה גדולה של אנשים שהיו שם. אז למה לא לנסות לעבוד על הנפילות שהיו? אני דווקא כן בעד, כדי שכן יצא מכאן חוויית למידה.
גם אני חושב שהאמת נמצאת איפה-שהוא באמצעהשם הוא המלך!

מה שתיאר 'האדמו"ר מסאטמר' בהחלט היה, אך עם זאת אין צורך להסחף ולהבהל יתר על המידה, משום שבסך הכל רוב בני הנוער ששהו שם בפרט, ונוער הגבעות בכלל - הם אנשים רציניים ומצויינים.

אבל, בהחלט יש לשפר ולתקן את מה שנצרך, ולא לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח.

גם בעניין הזה, אני לא חושב שבשם ישוב ארץ ישראל נדחים ערכים אחרים, חשובים מאד מאד.

נאמר: 'לעולם יהא אדם ירא שמים..וכו.' - בא נתחיל קודם מ'יהא אדם'..

לא מדובר פה על שמירת מצוות ויראת שמים, אלא על המינימום: להיות בן אדם!

ושוב: לא על כל פשעים תכסה ארץ ישראל...

דרך ארץ קדמה לתורה.רכס רמת מגרון
בע"ה

אל תקפצו עלי, אבל כך נאמר, בפשטות:

ארץ קדמה גם לתורה. [שהרי ידוע וברור שאדם שעסוק בארץ בהרכח יגיע גם לידי תורה. ולא בהכרח ההפך.]

ועניינית: אם בעיניך יש בחור שלא מתנהג כמו בנאדם, הדבר הכי לא אנושי לעשות הוא לכתוב את זה בפורום. בעיניי, אדם שכותב את ביקורתו כלפי אדם בפורום הוא הרבה פחות בנאדם מבחור שקצת מתפרע ומתולצץ.

בציפיית הישועה.

תנועת נוער לפרחיי רחוב?!dan_land
ממש לא.

אולי לפרחחות מהרחוב...

אני זוכר שפעם רצו להקים שם 'מאחז לבנות בלבד'

רמת מיגרון זה אחלה מקום וגם פלוס וסלו ושאר ה'פרחחים' הם אחלה חבר'ה-
פשוט צריך את האדם הנכון שיכוין אותם-ומה לעשות שהוא כבר לא שם|משויץ|.

ודרך אגב-אני זוכר גם מקרים גרועים הרבה יותר שאף אחד לא פתח עליהם את הפה והם נגמרו יותר טוב-
רק כדאי להישתדל שבשבתות עם הרבה מתארחים יהיה מישהו שיקח אחריות...
רכס רמ"ג,מה הקשר?????האדמו"ר מסאטמר

אולי תסבירי לי מה הקשר בין הדברים שהעלינו כאן,לדברים שכתבת?

מישהו דיבר בכלל על זה?!....על חינוך נוער הגבעות???

פשוט העילנו כאן נקודה שצריכה תיקון.זה הכול.

מה הלחץ??אף אחד לא הזכיר פה בכלל את מה שדיברת...

לאדמור מסאטמר:ממש אשריך.אנונימי (פותח)
אמנם לא הייתי שם בשבת ,אבל הספקתי להבין מה היה שם, ואתה מדבר ממש לענין ואני חושב ממש כמוך ,אשריך לגמרי.
לכל מי שדיבר פה על זה שזה לא כל כך נוראחגי עקיבא

אני מאד מצטער על התקיפה אבל מי שדיבר כך לאורך הדורות היו אפיקורסים שאמרו שחשוב להתמזג בעולם וזה לא כל כך נורא שנחפף פה ושם נגלח בתער נתחתן עם גויות העיקר שאנחנו מחזיקים בערך העליון שבמקרה שלהם היה להראות לעולם שהעם היהודי הוא לא כזה מסוגר הוא עם פתוח מאד אבל זה לא משנה לעניננו מה הם אמרו העיקרון מובן אם יש משהו שהוא נוגד את התורה אין כזה דבר "לא נותנים לכל קיסם לתקוע את הגלגלים" הערך היחיד שבגללו אנחנו נלחמים על א"י הוא התורה ולכן אי אפשר להחליק פה ושם או שהולכים על פי התורה או שפשוט נרד לסן-פרנסיסקו

מקווה שהובנתי

מסכימה עם האדמור לגמרי.הירהורי הלב
שנה שעברה היתי שורצת במאחזים למינהם, אבל פשוט הרגשתי שהנוער הזה (לא כולם) משדר את מה שאנשים אמרו פה, אנחנו רק רוצים ארץ ישראל, שום דבר אחר לא מענין אותנו, קודם נשב פה לומשנה איך תראה השבת שלנו, א איך נתייחס לאנשים, לא משנה הצניעות שלנו או מידות ומצוות אחרות, העיקר שאנחנו אנשים ארץ ישראלל ונלחמים על זה. לפני לא הרבה זמן היתי בישוב מגרון בשבת, וראיתי שתי בנות לא חלק מהחבורה של נערי ונערות הגבהות, שבאו לשבת ברמה, הם לא נהנו, הם רצו לברוח משם, הם חשבו ללכת לכוכב יעקב ברגל. האוירה שם הציקה להם, לא נתנה להם הרגשה נוכה, לזה אתם שואפים!? להיות נוער גבהות שמחזיק בארץ ישראל וזה מטרתו היחידה בחיים בלי שאיפה להתקדמות בלי שאיפה להפוך שבת בארץ ישראל לשבת מרוממת שחוזרים מימנה במדרגה רוחנית קצת יותר גבוה??? לי זה באמת הציק הקטע הזה והיום אני מאוד מעריכה את מי שכן עושה את זה אבל אני כבר לא מסוגלת, אני לא מתחברת לאוירה ולראש שאתם משדרים....
אז לכי תחפשי מישהו שמשדר בדיוק על אותו גל כמוך.רכס רמת מגרון
בע"ה

[סביר להניח שלא תמצאי. וכשלא תמצאי, את מוזמנת לשוב אלינו, לראות את הנקודות הטובות ולעזור לנו להעצים את החיוב עד אשר כל מה שלא שלם- ישתלם.]

בציפיית הישועה.
ילד,רכס רמת מגרון
בע"ה

אם אתה משווה את ארץ ישראל לרצון להידמות לגויים- כדאי שתבחן שוב למי אתה קורא אפיקורס.

נשמח לשמוע ממך דעה שמנומקת בהיגיון.

בציפיית הישועה.
די פשוט.רכס רמת מגרון
בע"ה

אני מאמינה, עפ"י הדרכת רבותיי, שארץ ישראל היא הנקודה העיקרית וממנה נובע הכל. בלי לחפור ובלי להסתבך. ממילא- גם העדינות, הנימוס, הענווה וכו'- נובעים וצומחים מתוך ארץ ישראל.

כך שמידות לא מתוקנות [שקיימות בכולנו, אגב] לא ירתיעו אותי מלהכיל אדם מסויים, או לרצות לשהות בחברתו- כל עוד מגמותיו חיוביות. ואם יש בחור שמוסר את נפשו למען ארץ ישראל, שמגיע למאחז ע"מ לחזק את האחיזה בארץ ולהרחיב את הבניין- אין לי שום ספק בכל העולם שכל החסכים בו עוד ישתלמו, והוא יתאזן בחייו. אם יש לי ביקורת כלפי אדם, מותר לומר אבל בצניעות, בענווה. לא ע"ג דפי הפורום וודאי שלא עם לכתוב שם של אדם מסוים. זה הרבה פחות אנושי, קדוש, שבתי ומה שלא תרצו מכל מה שהלך שם בשבת.

אנחנו רוצים את מי שעוסק בארץ ישראל באמת. כל השאר עוד יבוא. מי שפועל בדרך זו יתעתד להיות גדול בהרבה מאדם לא עובר דרך הארץ. ומכיוון שאותם אנשים בעלי נפשות גדולות, ששקעו מעט עמוק מדי בשבת [אולי, אני לא שופטת] ללא שום ספק- הם אלה שיהיו הכי גדולים בסופו של דבר.

ותהייה- עם עיניים ביקורתיות כ"כ, ומציאותיות כ"כ- איך אתם יכולים בכלל להשתתף בכל המערך של הקמת מאחזים וכו'? הוא ממש דורש הסתכלות על-מציאותית, ולימוד זכות אינסופי...

בציפיית הישועה.

תודהאנונימי (פותח)
מי זה?
מסכימה!רחלקה
!הסקת מסקנות מהשבת!האדמו"ר מסאטמר

בלי להסתכל כרגע על הדברים הלא טובים שקרו שם,גם היו שם הרבה דברים טובים.כמו יהודים שבאו לחזק את א"י,התפללו במניין במאחז,וחיזקו את כול הגיזרה.

להבא שמארגנים שבת כזאת,צריך פשוט לדעת לא להביא אנשים מסויימים שגורמים לאוירה לא טובה,להתנהג בכבוד איש לרעהו,לא להשליך חפצים,ולא להרוס רכוש.כך אני בטוח שהשבתות הבאות תהיינה שבתות רציניות וחשובות.

בכ"א,ישר כוח גדול לכול מי שהגיע השבת ותרם את חלקו לחיזוק המקום.

תקשיב טוב אם יש לך בעיות שם בשבתות אל תבוא!!!אנונימי (פותח)

זה שאתה לא יודע להכיר באנשים שלא כמוך אז אין לך מה לעשות שם.

ואם מפריעים לך אתה יכול לדבר אישית עם הבנאדם!!!

לא כולם דתיים!

ואם קשה לך לקבל את זה יש לך בעיה!

לך תישתה כוס מים ותירגע..האדמו"ר מסאטמר
א"כ נשמע אותך...
אני רגוע הבעיה שלי איתך שאתה בנאדם ממש מטומטםאנונימי (פותח)
דווקא אנחנו נהננוגורילה
וואלה באמת היה כיףהרב כהנא צדק

אבל לא כולם באותו ראש אלה החיים.

וואלה באמת היה כיףהרב כהנא צדק

אבל לא כולם באותו ראש אלה החיים.

למסקנה:אנונימי (פותח)
יהי רצון שנזכה להתקדש בשבתות ארץ ישראל רק מתוך קדושה וטהרה ,ומתוך שמחה אמיתית ולימוד תורה , ולא מתוך שחוק וליצנות, ומתוך כך נזכה ליישב את ארץ ישראל, ולנצח את אויבינו ונזכה לביאת משיח צדקנו ,אמן.
אמן!!!גלוק17
ובחיים שלך אל תקרא לך פרחח רחוב אתה תצטער על זהאנונימי (פותח)
פשוט לשון הרע שאתם מזכירים שמות! אין מילים אחרות!מעוז אסתר

בס"ד

מה שווה השבתות האלה, שלאחר מכן מנצלים את מה שהיה בשבת לרכל, ולעשות מעוון לשון הרע - היתר ח"ו?

אם כל הכבוד למי שבא לשבתות ברמ"ג - כדאי שתתקנו קצת הפה שלכם....

אי אפשר לכתוב בלי שמות??????

הדמיה של אוטובוסים ממותגים - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 2 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 3 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 4 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 5 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 6 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 7 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 8 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 9 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 10 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 11 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 12 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 13 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 14 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 15 - חל"פ הגבעות AIנ א
אוטובוס 16 - חל"פ הגבעות AIנ א

אוטובוס 17 - חל"פ הגבעות AIנ אאחרונה
כל דכפין ייתי ויחזהימח שם עראפת

קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?

בואו נארגן קבוצה ונתקדם.

ראיתי שיש עכשיו תוכנית להחזיר את השליטה לכביש 449נ א

ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.

אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..

תודה

קטע. נסעתי משם לפני 10 שנים הביתה לבית אלמשה

אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.

שמעתם על חוות חסד לאברהם ועל חוות האורנים ליד עפרהנ א

אשמח למידע

איזה מידע?רקאני
כל מידענ אאחרונה
רצף של הרס בגבעות - חייבים לעצור את זה!!נ א

בס"ד

שלום לכולם!

כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?

עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!

תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?נ א
להצביע למי שבאמת מייצג אותך...הסטוריאחרונה
כזכור במו"מ הקואליציוני, סמוטריץ' רצה ביטחון, בליכוד התעקשו. בסוף סוכם שהוא יקבל שר במשרד הביטחון עם אחריות על החלקים האזרחיים.

אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".

אם כל הטפשים בהתיישבות האידיאולוגית שמצביעים ליכוד, היו מצביעים לצה"ד, היתה ממשלת ימין בראשות נתניהו אותו דבר- אבל ההתישבות היתה באמת בידי סמוטריץ'.

חל"פ הגבעות - AI. מה דעתכם על זה?נ א

אשמח שתעבירו את התמונה בקבוצות. תודה רבהנ א
מי שמעוניין/ת לקבל את התמונה במייל, נא לשלוח מיילנ אאחרונה

לכתובת: chalaphagvaot@gmail.com

אפשר עדיין להשיג קפוצונים או חולצות לזכר אהוביה?הגבעות בלב תמיד

של יהודים בואו ורשו ארץ

ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..

אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר 

נירו ניר, שירו שיר, כבר הנצו ניצניםימח שם עראפת

יא! איזה יופי! אני מת על לראות נבטים נובטיםקעלעברימבאר

והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.

אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף.  (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)

עשית לי חשק לצאת ולחפש נבטים שנבטו מהגשםקעלעברימבאר
🤩פתית שלגאחרונה
גבעה או חווה על שם צ'רלי קירקאדם פרו+

הוא רוצה שננציח אותו

וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס

חווה על שם צרלי

קדימה. מי לוקח את הכפפה.

לטרמפ יש ישוב,

למה שלצרלי לא יהיה?

(גבעון חובט במצח)ימח שם עראפת
הגבעון הנ"ל הוא השמש של בית הכנסת?קעלעברימבאר
קפיץאחרונה