אמירה מקוממת
יו"ר הנהלת בצלם: וליד דקה "זכרו לברכה"
אורלי נוי, יו"ר הנהלת 'בצלם', הגדירה את החברה הישראלית כ"חברה חולה" בשל היחס לסיפורו של המחבל וליד דקה שרצח את החייל משה תמם.
אורלי נוי, יו"ר הנהלת 'בצלם', הגדירה את החברה הישראלית כ"חברה חולה" בשל היחס לסיפורו של המחבל וליד דקה שרצח את החייל משה תמם.


הבעיה ביו"ש היא הפשיעה הלאומנית? דובר צה"ל דוחה את הפרסום של עמית סגל: "האמירות המיוחסות לתא"ל בינדר לא נאמרו על ידו מעולם".

דשה ליושקבץ, בת זוגו של עידו, שיתפה בהלוויה: "ניסיתי לשכנע אותך שתוציא פטור, אבל לא הסכמת אמרת 'מישהו צריך לעשות את זה'".

במסגרת החקירה תגבה עדות גם מבן גביר עצמו. החוקרים יבדקו האם ניתנה הוראה של נסיעה מבצעית שדורשת חציה באור אדום.
המשטרה פתחה בחקירת נסיבות תאונה חמורה בפתח תקווה בה נהרגה הולכת רגל בת 35 וארבעה נוספים נפצעו קל

פחות מחמישים אחוזים הביעו תמיכה בעסקה שתכלול את שחרור כל החטופים בתמורה להפסקה מוחלטת של הלחימה ושחרור אלפי מחבלים.

"החטופים בעזה יותר מדי ימים, הדם על הידיים של ממשלת הדמים", קראו המפגינים שאחזו בשלטים עם קריאה "עסקה היום".

איציק בונצל, אביו של עמית ז"ל, מספר בריאיון לערוץ 7 על המפגש עם נתניהו: פגשתי ראש ממשלה נחוש המחויב למטרות המלחמה

לפי הדיווח בחדשות 12 ראש הממשלה לא ישתתתף באירועי יום העצמאות וכן לא יגיע לחידון התנ"ך

משפחות חטופים מ'פורום תקווה' דורשות מהממשלה להיכנס לרפיח "ולהחזיר את החטופים שכבר אין להם זמן".

אביגדור קהלני מתח ביקורת על הלחימה ברצועת עזה ובצפון מול חיזבאללה ואמר כי "היינו צריכים לגמור את העניין עם רפיח הרבה קודם".

קרעי וזוהר הודיעו על מינויה של ליטל שמש לחברה במועצת הקולנוע. שמש מגישה כשבע שנים בערוץ 14 ושופטת בתחרות פרסי האמי הבינלאומית.

רגע לפני כניסתם למפגש עם ראש הממשלה שוחחו שלושה אבות מפורום הגבורה עם ערוץ 7: "מצפים יחד עם כל העם שייתן פקודה להכרעת חמאס".

פרשן חדשות 12 בסרטון מיוחד לקראת יום העצמאות: "דור תש"ח הגיע אלינו, אבל ב-HD. אנו שמחים על זה שאנחנו פה ולא הולכים לשום מקום".

שוטר נדקר ונפצע ברחוב סולטאן סולימאן, סמוך לשער הפרחים. המחבל חוסל בירי על ידי שוטרים שהיו במקום. נסגרו כל הכניסות להר הבית.

המשטרה עיכבה את רעות בן חיים, אם לשמונה שבעלה נלחם כעת ברצועת עזה: "מי יחתום לי על ערבות כדי לשחרר אותי? נתניהו?".

קובי, אביו של יונתן סמרנו ז"ל, כותב בכאב: "לפני שתצעקו ותשחררו מאות מחבלים או אלפים תחשבו את מי מהם תפגשו בפיגוע הבא".

הפרשן עמית סגל מציין כי בינדר, המיועד לתפקיד ראש אמ"ן, טען בעבר כי הבעיה מספר 1 ביהודה ושומרון היא הפשיעה הלאומנית.

כל אזרח מעל גיל 18 שיש בידו מסמך זיהוי ביומטרי וטביעות אצבעותיו נשמרו במאגר, יוכל להגיש בקשה מרחוק.

הנציגה לאירוויזיון טסה בטיסה מיוחדת של אל על, "אני מרגישה גאווה ואחריות ורוצה להודות לכולכם על חודשים של אהבה, אמון ותמיכה".

המשטרה עצרה הערב (שני) חמישה מפגינים בתל אביב בחשד להפרת סדר ולהשלכת זיקוק לעבר שוטר.

רס"ר במיל' עידו אביב היה מדריך גלישה במועדון סרף סייקל בקרית ים, אהוב ואישיות מוכרת בקריות בתחום הגלישה בים.

רס"ר במיל' קלקידן מהרי בן ה-37 עלה לישראל לפני 16 שנה והתגייס מיד לצה"ל, אימו קיבלה את הבשורה הקשה באתיופיה.

נציגת ישראל לאירוויזיון שיתפה בתחושות לקראת הנסיעה לשוודיה. "יש לנו תפקיד חשוב להראות לעולם שאנחנו כאן ולא הולכים לשום מקום".

איך הפך חגה של העדה המרוקאית, לאירוע הנהנה מתשומת לב לאומית שהולכת וגוברת עם השנים?

ברשת תקפו בעקבות ציוץ של ינון מגל את השתתפותה של העיתונאית נריה קראוס באירוע בארצות הברית. היא הגיבה: "מכונת הרעל מתייצבת".

דני מירן נשאל על סירובו של סמוטריץ' להיכנע לדרישות החמאס, "אני מציע שסמוטריץ' יוריד את הכיפה מעל הראש ויפסיק להגיד שהוא יהודי".

השר וחבר קבינט המלחמה בני גנץ נפצע במהלך רכיבה על אופני שטח סמוך לקיבוץ יד מרדכי ונותח בבית החולים

משפחות החברות בפורום תקווה מותחות ביקורת על המתווה האחרון לעסקת שחרור חטופים. "חמאס משחקים בנו - וכנראה בהצלחה".

כתב הדרום של חדשות 13 התייחס למצב המלחמה ברצועת עזה ולירי הרקטות שהתחדש לעבר יישובי הדרום

גורם בישראל אמר כי אם הממשל בארה"ב יביע התנגדות להוצאת צווי מעצר נגד ראש הממשלה, הרמטכ"ל ושר הביטחון - הדבר לא יקרה

רונן צור כינה את המשפחות מ'פורום תקווה' "רועשות" וטען כי הן מחוברות ללשכת ראש הממשלה ומקבלות מימון מגורמים ממשלתיים.

אביו של לוחם גבעתי סמ"ר נריה בלטה משבי שומרון, שנפל בעזה אמר את הדברים בתפילת חג חגיגית במצפה שהוקם ליד שבי שומרון לזכר בנו

מאות אבות נאלצו להתמודד בחצי השנה האחרונה עם תואר חדש: "אב שכול". היום, הם כבר לא לבד, ולא מדחיקים את הכאב.

ניצב בדימוס אריה עמית עורר סערה ברשת לאחר תאונת הדרכים שעבר השר לביטחון לאומי, "אלוהים יא חביבי, למה לעשות חצי עבודה?".

בתאונה בירושלים היה מעורב אוטובוס, ונפצעו בה שני בני אדם נוספים. השר לא היה ברכב.

אביו של עמרי מירן הגיע לכיכר החטופים לאחר שקיבל אות חיים ראשון מבנו אחרי 204 ימים וזעק: "גלו מנהיגות. אשרו כל עסקה".

השר לביטחון לאומי אושפז אתמול יחד עם בתו, נהגו ואחד ממאבטחיו לאחר שנפצע קל בתאונת דרכים שהתרחשה עם יציאתו מזירת הדקירה ברמלה.

הקומיקאי גיא הוכמן מחה על ההחלטה של קבינט המלחמה לתת למשקיפים בריטים להיפגש עם מחבלי הנוחבה: "תקיעת סכין בלבבות של כולנו"

השר בן גביר שוחח בזירת הפיגוע ברמלה עם האזרח שניטרל את המחבל. האזרח שיבח את השר על המדיניות כלפי מי שפועל נגד מחבלים בשטח.

בברכו של הנהג בן ה-23, שנסע באור ירוק בעת שרכבו של השר לביטחון לאומי התפרץ לרמזור אדום והתנגש בו, התגלו בועות אוויר.

מצלמת רכב תיעדה את התאונה שבה נפצע השר לביטחון לאומי במהלך יציאתו מזירת הפיגוע ברמלה

מעיין אדם, שאיבדה את אחותה מפל בשבעה באוקטובר, דרשה מהשר זוהר למנוע ביקורים אצל מחבלי הנוחבה. השר זוהר הסכים לדרישה. צפו.

ארגון הטרור חמאס פרסם היום (שבת) סרטון שבו נראים החטופים קית' סיגל ועמרי מירן שנחטפו מביתם בשבעה באוקטובר.

השר לביטחון לאומי הגיע לזירת הפיגוע בעיר רמלה ובצאתו משם רכבו התהפך. הוא פונה לבית החולים אסף הרופא במצב קל-בינוני.

אברי גלעד הציע לחליוה "גזור על עצמך את העונשים הראויים לך. הורדה מרצון בדרגה" ו"התחייבות שלא להופיע לעולם כפרשן בשום אולפן".

חברת החשמל התקינה גנרטור עם מערכת פיקוד אשר מסוגלת לזהות נזק, להתניע את הגנרטור ולאפשר באופן אוטומטי את המשך רציפות אספקת החשמל

המשטרה אפשרה עליית קבוצות גדולות במיוחד של כמאה איש בקבוצה. בכניסה להר הבית חולקו שתיה קרה, קרחונים וכיבוד קל להקלת עומס החום.

אוהד הגיע למשחק של הפועל באר שבע וחגג את ניצחון הקבוצה בחצי גמר גביע המדינה. בשבי נודע לו כי השחקנים בירכו אותו ליום הולדת

עירנות של חייל מגדוד ההגמ"ר ותפעול מהיר של כוח כוננות שמוצב ביישוב סוסיא נמנע כניסת עשרות שוטרים פלסטיניים חמושים למרחב היישוב.

סגן מפקד יחידת מתפ"א במשטרה שחזר את בוקר הקרבות בעוטף עזה. "בקיבוץ בארי נלחמנו מול מחבלים רבים ומול התנגדות מאוד קשה".

זיו הסביר את המורכבות בפעולה ברפיח מבלי שיש גורם למסור לו את השטחים, כמו לדבריו הפת"ח, "כמה שהם לא טובים, הם עדיפים מהחמאס".

הכתב המדיני ירון אברהם מתח ביקורת על האישור שניתן לביקורים אצל מחבלים. העיתונאי ברק רביד הסביר כי נתניהו "עשה את הדבר הנכון".

הלילה התקיימה כניסה לקבר יוסף בנוכחות המשפחות השכולות דימנטמן, צייגר, קליין ויניב. יוסי דגן: "אסור לנו לגמגם בשכם ובקבר יוסף".

כוחות כיבוי פעלו בשריפת בית פרטי במבשרת ציון. הם חילצו מהבית הבוער אישה כבת 40 במצב קשה עם סימני שאיפת עשן.

מחבל חמאס קבע שנוגה וייס תתחתן איתו ותישאר בעזה כדי לגדל את ילדיו. "הוא ממש הביא טבעת". אמא של נוגה הבהירה למחבל שזה לא יקרה.

הרב איתן שנרב לערוץ 7: "בריכה מדהימה על שם רנה שלנו הי"ד, במקום קסום וחשוב כל כך, זה מנחם ונותן כוחות".

התאונה התרחשה בין מחלף כחל למחלף נחל עמוד. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום קבעו את מותו של הולך הרגל.

"מבחינת ישראל מדובר במסגרת ההצעה על כ-33 חטופים", הדגיש הערב גורם המעורה בפרטי המשא ומתן בתגובה לדיווח על שחרור רק 20 חטופים.

עילי פדרמן הקדיש הריסת בית ברצועת עזה לזכרו של דור זימל שנהרג מכטב"מ נפץ. "את הבית הזה אני הורס לזכרו של גיבור ישראל".
