שרשור חדש
אפטותמומין אמא
אני סובלת מאפטות ,כבר הרבה שנים בשנים האחרונות המצב החמיר
כלומר לרוב בפי יהיו אפטות יש שבועות מעטיים שאני יכולה להגיד שהפה שלי נקי מאפטות
מה יכול לגרום לבעיה, באיזה רפואה טבעית כדאי להעזר
תודה
   מומין אמאנווה מדבר
אני לא מומחית בזה...אבל מנסיון של קרוב משפחה די קרוב...
 
אומרים שזה נובע ממשהו במערכת העיכול ומלחץ, אין לי מושג אם  זה נכון.
 
לגבי הטיפול- חלב עיזים ניסית? (-חלב שנחלב ישר לתוך הפה שלך, לא קנוי בבקבוק)
 
אפשר לשים צמר גפן על הפצע ולהשאר איתו כמה דקות.
 
ואפשר גם למרוח על הפצעים תערובת של דבש ולימון (די כואב, אבל עוזר)
 
רפואה שלימה!
שלוםאנונימי (פותח)
 

הסיבות לאפטות כיבים בפה:
למרות שהאפיונים הקליניים של אפטות ברורים לחלוטין, הסיבות לאפטות לא ברורות. נבדקו כיוונים רבים. אפטות הינו מצב הכולל בתוכו מאפיינים רבים, וסביר להניח שהוא קשור לירידה בחוזקה של מערכת החיסון.

- חסר במרכיבים תזונתיים כגון ברזל, חומצה פולית, אבץ וB12. מחקרים הראו כי אנשים שסובלים מאפטות סובלים גם מחסרים אלו.
-ידוע שפעילות של מערכת החיסון גורמת לכיבים, אך לא ידוע נגד מה מערכת החיסון פועלת. כמו כן נמצא כי אנשים הסובלים מאפטות סובלים ממערכת חיסונית ירודה.
- לחץ נפשי וטראומה מאיצים את הופעת האפטות, כנראה עקב השפעה על ירידה של תפקוד מערכת החיסון
- אלרגיה למזון - אחת התאוריות הינה שתהליך שפעול מערכת החיסון בפה ויצירת אפטות נובע מתגובה של מערכת החיסון כנגד מרכיב תזונתי שנכנס לפה, יש לבחון אם קיימים סמפטומים נוספים המעידים על אלרגיה במערכת העיכול, העור או הנשימה.

- יש קשר גם בין פתולוגוית של מערכת העיכול כמו חיידק אליקובקטור פילורי שנמצא במערכת העיכול וגורם בדרך כלל לכאבי בטן עזים ועוד סימפטומים , עצירות או שלשולים יכולים להיות גם קשורים למצב .

 

בכל אופן כדאי לשנות את התזונה ולטפל במקור הבעיה ניתן לטפל בשיטות שונות כמו נתורופטיה הומאופטיה ודיקור סיני , ( יש עוד מגוון שיטות אבל אלו המתאימות ביותר - ניתן גם לשלב בינהם )

יש דברים שניתן לשים גם בשימוש חיצוני כמו חלב עיזים שכבר נאמר כאן כדאי להשתמש בצמחי מרפא כמו מרווה וציפורן ( יש תערובת מצוינת בבתי טבע לכיבים בפה זה נקרא S.O.S יש בזה מרווה ציפורן סירופ חרובים ועד משהו - זה מאוד ממולץ )

ניתן לגרגר מי מלח , או מי לימון עם מלח ...שורף אבל מחטא ומועיל .

או להעזר בארומוטרפיה - שמני מרפא כמו שמן עץ התה לימון ציפורן מרווה ....ועוד - כדאי שמשהו מקצועי יכין תערובת כזו.

 

בהצלחה רפואה שלימה . 

 

 

לשאולמומין אמא
תודה רבה
כל התכשירים להרגעת האפטות כמעט ולא מועילות לי - השתמשתי כמעט בכל הרעיונות שכתבת בהודעתך במהלך השנים ואין מועיל
אני מנסה עכשיו שינוי תזונה מקווה לראות שינויים
ושוב תודה
שלוםאנונימי (פותח)אחרונה
קודם כל כן כל התכשירים המקומיים באמת לא עובדים- על מקור הבעיה שהיא פנימית וקשורה לכמה פרמטרים ביחד , התכשירים החיצוניים בדרך כלל במצב כמו שלך רק מרגיעים לרגע  ואז הכל חוזר .
מה שהכי כדאי לך לעשות זה להצמד להנחיות תזונה של מטפל מוסמך בתחום הרפואה הטבעית ולקבל איבחון מקיף של רפואה אלטרנטיבית מה מקור הבעיה .
 
רפואה שלימה .
כשהבעל אוהב בשר..אנונימי (פותח)

אני צמחונית מילדותי כמעו ובעלי זקוק לבשר למען האיזון הפיזי.

אני מבשלת לו תבשילי בשר ורואה בזה סתירה ובעייה.

אבל בכל זאת..

מה אתן עושות במקרה כזה, אם יש?

ואני מכיר ילד שאוכל נמלים. אז מה?אלעד
תפו"א חי נחשב ללא אכיל, גם בגלל המרקם וגם בגלל הטעם. אם האדם, לעומת כל בעלי החיים בים באויר וביבשה- כולל בע"ח טורפים, לא יכול לעכל תאית, שזה המרכיב המרכזי שברוב הצמחים (חוץ מהפירות) אבל בהחלט מסוגל לעכל בשר ודג חי. לכן אגב יש לנו ניבים
רגישות לביציםאנונימי (פותח)
בתי בת ה-3 רגישה לביצים מלידה. מחפשת נואשות מתכונים לעוגה/עוגיות ללא ביצים... תודה!
עוגת שוקולד ללא ביציםיהודיה מא"י
המתכון מתאים לתבנית ענקית של התנור
4 כוסות קמח
3 כוסות סוכר
2/3 כוס קקאו
3 כפיות סודה לשתיה
3 כפיות נס קפה - לא חובה
קורט מלח - לא חובה
לערבב את כל החומרים היבשים היטב
להוסיף:
2/3 כוס שמן
3 כוסות מים
3 כפות חומץ
תמצית וניל/רום - לא חובה
קצת יין - לא חובה
לערבב טוב טוב (כדאי מאוד להשתמש במיקסר, זה מקצר מאוד את משך ההכנה)
לשפוך לתבנית משומנת היטב לאפות כ35 דקות בחום בינוני גבוה, חשוב להכניס מיד לתנור. 

אפשר להחליף את הסודה לשתיה והחומץ באבקת אפיה שמוסיפים לחומרים היבשים.
העוגה מתאימה בהחלט לשימוש בקמח מלא, סוכר חום ואבקת חרובים (בכל זאת פורום טבעונות...)
את העוגה הזאת אי אפשר לחתוך לחתיכות גדולות מאוד ולכן היא לא מתאימה לעוגות שרוצים לחתוך ולמרוח באמצע קרם.

תודה רבה, אשמח לעוד מתכונים.אנונימי (פותח)אחרונה
תסמונת קדם וסתית pmsנחשונית
לא טוב לי. כואב לי מהבטן ומטה, הרגליים והברכיים רועדות, רגלי ג'לי כאלה. 
מישהי יודעת מאיזה אוכל כדאי להימנע ואיזה אוכל כן טוב בזמן הזה?
מה עוד אפשר לעשות? עדיף תרופות סבתא הכי פשוטות שאפשר להכין בבית. תודה.
PMSלילך זוארץ
בהחלט יש כל מני תרופות סבתא או פטנטים שלקוחים מהרפואה הסינית אני ימליץ לך על כמה עכשיו ואשמח לשמוע מה עובד ... עליך ...
קודם כל תרופת סבתא ישנה ובדוקה היא לשים בקבוק חם על הבטן התחתונה ( אפילו אם אין כאבים חזקים ) זה עוזר לזרימת הדם .
דבר שני אפשר לקחת מערוך ולגלגל אות על החלק הפנימי של הרגל -על גבי המרידאנים היינים טחול כבד וכליות .( המפשעה ומטה ... ) זה מאוד מרגיע ועוזר לאיזון הגוף .
יש צמחי מרפא  שאפשר לקחת אחד מהם הוא 
צמח ה"דונג קואי" צמח שמטפל ברוב הסימפטומים של PMS זה צמח סיני בדרך כלל משלבים אותו בפורמולה של צמחים עדיף שמשהו מוסמך יבנה פורמולה המתאימה בשבילך.
ישנם עוד צמחים כמו מרווה או מורן שאפשר לשתות  בתה .
 
 שינויים בתזונה ובאורח חיים הם לרוב הדרך הטובה ביותר להקלה או למניעה של חלק ניכר מתופעות הקשורות לתסמונת הקדם וסתית. מומלץ להגביל את צריכת הפחמימות המזוקקות (סוכר, וקמח לבן ) .
רצוי להגביר את קליטת החלבונים, בעיקר מהצומח. חלבונים אלה מצויים בקטניות (עדשים, שעועית, אפונה יבשה וחומוס). כן מומלץ לשלב דגנים מלאים – אורז מלא, בורגול, כוסמת וגריסי פנינה.
מומלץ להקטין את צריכת  מוצרי חלב הפרה, קפאין ומשקאות קלים, שוקולד ומוצריו, ושומנים, במיוחד שומנים רוויים טבעיים ומלאכותיים. יש לאכול הרבה ירקות, אך להמעיט ממשפחת המצליבים (כרוב, כרוב ניצנים, כרובית, ברוקולי). מהחלבון מהחי מומלץ לאכול דגים.
 
ויטמינים שכדי להוסיף זה ויטמינים מקבוצת B אבץ ומנגנזיום .
ניתן לקחת שמן נר הלילה שבוע לפני הוסת זה גם מקטין את התופעות.
 
הטיפולים האלטרנטיבים המומלצים זה דיקור סיני צמחי מרפא רפלקסולוגיה ושיאצו .
 
 
רפואה שלימה מקווה שעזרתי תרגישי טוב. 
אני לוקחת "דונג קוואי"תום בת
אומרים שלוקח לזה כמה חודשים עד שזה מתחיל להשפיע.... זה נכון?
כי אני לוקחת את זה כבר כמה חודשים ונראה לי שעכשיו סוף סוף העניינים מתחילים להשתפר....
(גם אני סובלת מPMS ברמות מטורפות) 
PMSלילך זוארץ
תום אצלך הבעיה היא כמו שכבר אמרנו באיזון ההורמונלי ולכן את סובלת מPMS חמור כמו שאת מתארת נתתי כאן כמה עצות להקלה בעבר כדאי לך לנסות ונכון גם הצמח יכול לעזור אך יש פורמולות צמחים שלוקחים במשך החודש שגם עוזרות לבעיה  ( לפני הווסת צמחים שמניעים את הדם ואחרי צמחים שמחזקים את הגוף ובונים את הדם )
ובדרך כלל לוקח 3 שבועות לראות תגובה כאשר משתמשים בצמחי מרפא.
ליאת... תעזרי לי....תום בת
שלחו אותי לאנדוקרינולוגית בגלל שהמצב שלי נהיה יותר גרוע....
(סחרחורות, חולשה, צימאון מוגזם....)
היא אמרה לי להפסיק מיד עם התרופה הטיבעית  (דונג קוואי)וכעסה עלי שבכלל לקחתי אותה.... טוענת שזה יכל גם להרוג אותי.
הרופאה היתה חמורת סבר וממש לא היה לי כיף להיות שם.
נתנה לי לעשות בדיקות מעצבנות כמו איסוף שתן ובדיקות דם במחזור הבא.
לא בא לי לעשות את הבדיקות האלו
                                 ועוד יותר מזה- לא בא לי לחזור אליה לביקורת.
תום בתאנונימי (פותח)אחרונה
עכשיו שאני קורא את מה שכתבת זה באמת לא נעים מה שאת עוברת עם הרופאה הזו אבל את יודעת לא חייבים ללכת לאותה רופאה יש לך זכות לקבל עוד רופאה במיוחד ברופאים מקצועיים אז תנצלי את זה ותגשי לרופא אחר !
אם לא תרגישי בנוח זה לא יעבוד את לא תעזרי לעצמך ...
בכל אופן באמת כדאי לך למצוא מטפל טוב ברפואה אלטרנטיבית שיעזור לך לרפא את עצמך , לבעיות הורמונליות יש הרבה קשר לנפש במיוחד אצל נשים ולפעמים כל הבדיקות שאת עוברת רק מלחיצות יותר וגורמות יותר נזק ללא תמיכה רגשית , אז אני באמת שוב מציע לך לפנות אלנו במייל ונעזור לך למצוא מטפל טוב באיזור שלך.
הזעת יתראנונימי (פותח)
שלום,
יש לי הזעת יתר ממש מוגזמת,
בחזה ברגליים ובבית השחי,ומסביב לפה.
היתצי אצל  הרופאה וניא עשתה לי כל מיני בדיקות,
אין לי שום בעיה זה רגיל.
אבל זה נורא מציק לי ולסובבים רותי,
היא סיפרה לי שיש כמה אפשרויות
ניתוח,משחות וכו,
א-ב-ל!!!הם הורסות את בלוטות הזיעה!!
ואני לא מעונינת בכך אתם יודעים אם יש ברפואה המשלימה משאו שיכול לעזור לי??
סוג של טיפול??
נואשת!!!
אולי דיקור \צמחים סינייםטל שחר
הרפואה הסינית יודעת להתייחס לזיעה ואצל מטפלת מומלצת  (מישהי שמישהו מכיר) תוכלי לבדוק אםזה עובד לך טוב.
בהצלחה.
חוץ מזה לא יודעת מה את אוכלת- אבל לנסות להוריד תבלינים חריפים, שום ובצל במידת האפשר.
האם ההזעה היא לאורך כל היום? יותר בשעות מסוימות?
הזעת יתראנונימי (פותח)אחרונה
לפי הרפואה הסינית יש כמה סיבות להזעת יתר חולשה של כמה מערכות בגוף , יש קשר למערכת העצבים ולמערכת ההורמונלית , וגם למצב רגשי ..
בשביל באמת לעזור צריך לבחון את כל הפרמטרים לעומק כמו מתי זה קורה שעות מסוימות יום לילה ,בזמני לחץ , האם יש קשר לזמן הווסת ועוד...
 
בכל אופן כמו שהומלץ לך כאן כדאי לפנות למטפל מקצועי בתחום הרפואה הסינית דיקור לפי ניסיוני פועל מצויין .
מטפלים ברפואה סינית אני מכיר כמעט בכל האזורים בארץ אם את רוצה את מוזמנת ליצור קשר ואני ימצא לך מטפלת טובה באיזור מגורייך.
 
בהצלחה.
אולי מישהו מכיר או שמע - על רופא ילדים ...טל שחר
עם אוריינטציה הוליסטית - אולי הומאופט  או משהו, שמקבל גם כרופא קונבנציונלי במכבי?  אני לא רוצה ללכת לטיפת חלב, ומנסה למצוא מישהו במסגרת הקופה, שיכול לייעץ ולעקוב גם אם אני לא רוצה חיסונים , ובלי לנסות לשכנע אותי "שאני הורגת את הילד שלי" ?
את צריכה לשאול את אחת מיילדות הבית באזור שלךאנונימי (פותח)
למשל אלנו הגיעה משהי מאיזור השרון לבדוק את הילדים אחרי לידת הבית והיא היתה רופאה משניידר אבל מאוד טבעית ןמקסימה אני פשוט לא זוכר כרגע את שמה .
 
בכל אופן לגבי מעקב אפשר תמיד להתייעץ עם מדריכות הנקה של לה לצה הן בעלות ידע עצום בכל מה שקשור להתפתחות התינוק וגדילה בדרך כלל הן בגישה מאוד פתוחה ואלטרנטיבית שווה לקבל מהן הדרכה בכל אופן לגבי הנקה אחרי הלידה אפשר למצוא מדריכה דרך האתר שלהן .
 
בהצלחה.
מצאתי לך אתר מעניין מלא במידע על רפואת ילדיםאנונימי (פותח)אחרונה
כי לפעמים לא חייבים לרוץ לרופא ... הרופא שמנהל את האתר לא נראה לי בעד אמהות שלא מחסנות אבל בכל אופן הוא בעד רפואה אלטרנטיבית ויש באתר מלא מידע שימושי אם יש לך קצת זמן לקרוא עד הלידה ..
תשובה - לגבי ניתוק חבל תבור בזמן לידה .לילך זוארץ

ניתוק מושהה של חבל הטבור לעומת ניתוק מוקדם בילודים

סגירה וניתוק של חבל הטבור בלידה הינה ההתערבות העתיקה ביותר שקיימת עד היום בבני אדם. יחד עם זאת מועד ניתוק חבל הטבור הינו  שנוי במחלוקת מזה עשורים רבים.

במרבית מדינות המערב נהוג לנתק את חבל הטבור מיד עם הלידה, אך בעולם כולו ישנן גם גישות אחרות.

מחקרים פיזיולוגיים מראים כי במחזור הדם העוברי- שלייתי של עובר במועד, 25-60% מהדם נמצא בשליה. כ- 60% מתאי הדם האדומים העשירים בתאי גזע נמצאים גם כן בשליה.

בעבר נטען כי ניתוק מוקדם של חבל הטבור גורם לכך שהילוד יאבד ברזל ויסבול מהיפוולמיה כמו כן הוא נחשב לגורם מרכזי באנמיה אצל פעוטות.

מחקרים אחרים טענו כי ניתוק מושהה מוביל לפוליציטמיה, היפרוולמיה ולכן לקשיים נשימתיים וצהבת הילוד.

בנוסף  נמצא כי ניתוק מוקדם של חבל הטבור מעודד את יציאת השליה ובכך מפחית אובדן דם לאם.

כל המחקרים הללו התאפיינו במדגמים קטנים וממצאיהם אינם חזקים מספיק על מנת להמליץ על שיטה זו על שיטה אחרת.

העבודה המובאת כאן נעשתה בשיטת meta-analysis ומטרתה להשוות את היתרונות והחסרונות של ניתוק מושהה לעומת ניתוק מוקדם של חבל הטבור.

נבדקו מחקרים קלינים מבוקרים אשר השוו ניתוק מוקדם לעומת מושהה בקרב ילודים בשבוע 37 ומעלה. כל המחקרים נבדקו מבחינת איכות המחקר והמשתנים שנבדקו. התוצאים שנבחרו הם - סטטוס המטולוגי של התינוק, רמת ברזל, סיכון לסיבוכים כגון צהבת, פוליציטמיה, ומצוקה נשימתית של הילוד.

סך כל הנבדקים ב- 15 מחקרים קליניים מבוקרים היה 1912. מתוכם ב- 1001 נעשה ניתוק מושהה של לפחות 2 דקות מרגע הלידה וב- 911 נעשה ניתוק מייד לאחר הלידה.

יתרונות הקשורים בניתוק מושהה נבדקו בגיל 2 ו- 6 חודשים כללו מצב המטולוגי טוב יותר כפי שבא ידי ביטוי ברמת המטוקריט גבוהה יותר, רמת פריטין בדם ומאגרי ברזל. ילודים עם ניתוק מושהה היו בסיכון גבוה יותר לפוליציטמיה אסימפטומטית לאחר הלידה.

לאור ממצאים אלו ניתן לאמר כי יש יתרון ניכר בניתוק מושהה של חבל הטבור אשר משפיע גם על תקופת הינקות. הפוליציטמיה שנמצאה בקרב ילודים אלו הינה שפירה.


מתוך אתר מיילדות ישראל
המון תודהטל שחראחרונה
עכשיו אני מרגישה עוד קצת יותר מוכנה- מודעת, ובעלת יכולת בחירה מושכלת- לכשאגיע לרגע הגדול ...
אני צריך מקורות טובים זמינים וטעימים לברזלאלעד
מי שיודע מוזמן לכתוב! תודה
טחינה, חלווה, ממתקים משומשום, שקדים,clifford
כבד (מותר לכתוב את המילה בפורום הזה?) אפשר גם לערבב טחינה גולמית עם סילאן זה ממש טעים. בהצלחה
^^ברזל?? חשבתי שכל אלו לסידן... חידושט'
מקורות לברזל ועודאנונימי (פותח)
אני מצרפת קישור לטבלהשמצאתי אפשהו באינטרנט- שזה אינדקס ערכים תזונתיים של כל המזונות הנפוצים- ממש הרבה לפי ה-א,ב. ואז אתה יכול לבדוק בעצמך במה יש הרבה ברזל וכן למי שצריך לסידן, כולסטרול, ויטמינים וכו'
בהצלחה!
 
טעים זה עניין של טעם..בלהאחרונה
בקטניות יש ברזל
משמשים מיובשים
גבעולי סלרי
לגבי המשמשים-חובה אורגניים פירות יבשים רגילים עמוסים בכימיקלים
למה לא עונים לי?אנונימי (פותח)
שאלתי 1. לאכול את ה''לבן'' שעל השיניים - זה מזיק?
2. אפשר לפוצץ חצ'קונים ומיד לרחוץ את הפנים עם סבון? זה עוזר? או שכלל לא להתייחס אליהם, והם ייעלמו יותר מהר?
תל אביבי !אנונימי (פותח)אחרונה
קודם כל ענו לך פשוט לא אני עניתי אבל מה שענו היה נכון הלבן על השניים זה הפלאק הוא מצטבר שם וגורם לנזק לשיניים וכדאי לצחצח אותו ולא לאכול אותו - ומדי פעם ללכת לשיננית שתנקה את זה בצורה יסודית .
 
ודבר שני בקשר לחצקונים אישתי או אני ענינו בהרחבה למשהו אחר בנושא אתה יכול לקרוא בפורום.
ואם מפוצצים אותם כדאי לחטא ולייבש את המקום עם סבון מתאים לפנים ולאקנה או עם אלכוהול או מישחת אבץ לבנה על בסיס אלכוהולי .
בכל אופן בגיל מסוים זה עובר זה קשור לשינוים הורמונלים של גיל ההתבגרות וכדאי להקפיד על תזונה דלת שומנים ורעלים זה עוזר מאוד.
 
ערב טוב .
שבוע טובאנונימי (פותח)
שלום לכולם - אני מצרף קישור למאמר  קצר בנושא רפואה סינית עתיקה .
 
 
אשמח לשמוע תגובות .
שבוע טוב לכולם.
חומצה פוליתאנונימי (פותח)
לילך ושאול שלום
ברוך ה' ה- B12 שלי עולה , אבל מחסור חדש התגלה חומצה פולית...
רציתי לשאול :
1. איזה מזונות עשירים בחומצה פולית
2. האם יש בעיה לקחת חומצה פולית בכדורים או כדאי להמנע
חומצה פוליתלילך זוארץאחרונה
אין בעיה לקחת חומצה פולית בכדורים במיוחד לנשים זה מאוד חשוב כי כאשר יש חסרים בזמן הריון עלולות להתעורר בעיות בהתפתחות העובר לכן בכל אופן עד שהמצב יתאזן מומלץ לקחת כתוסף מזון , בגופנו יש איזון של B12 וחומצה פולית לפעמים שהB12 מעט מתאזן ע"י טיפול אנחנו רואים את הירידה של החומצה הפולית
 
בכל אופן מזונות ממולצים שיש בהם חומצה פולית זה כל הירוקים כמו תרד , עלי סלק , נבטים מכל הסוגים ברוקולי ,אפונה, קטניות כמו עדשים ירוקים,אגוזים ושקדים , דגנים כמו קינואה ...
 
סליחה על העיכוב בתשובה שבוע טוב.
היי..שאלה לי..אנונימי (פותח)
שמעתי וקראתי בכל מיני מקומות שהלימון מבהיר את הפנים
אז רציתי לדעת אם אני מורחת נגיד כל לילה לימון על הפנים ונשארת עם זה בערך שעה ומשהו  האם זה מזיק?..
(אחרי שעה אני שוטפת כמובן)
הלוווווווווווווו לאף אחד אין מה לענות לי??אנונימי (פותח)
סליחה פשוט לא יכולנו לענות ...לילך זוארץאחרונה
נכון הלימון מבהיר את הפנים ואפשר להשתמש בו כך אבל אין צורך כל יום אפשר פעם עד פעמיים בשבוע ועדיף לא רק מיץ לימון אלא עוד חומרים שמבהירים את הפנים יש שמנים ארומטיים שעוזרים לכך -  את מוזמנת ליצור קשר
אפשר לעשות פילניג עם לימון זה גם עוזר לתאים המתים להתחלף יותר מהר ומבהיר את העור -עם מיץ לימון שמן זית ומלח שולחן ( לא גס ) באותן הכמיות .
אפשר להשתמש גם למסיכה של חימר ירוק או לבן ומיץ לימון .
אפשרלעשות פילינג עם קוואקר טחון שמן שקדים ושמן ארומאטי של לימון ( או כל אגוז או קטניה טחונים יכולים לשמש כפילינג .
 
נשמח לשמוע תוצאות .
דחוףאנונימי (פותח)

מכונה להורדת שיער ברגלים..
איזה סוג דגם יש לכן ומה מומלץ??.
איפה קונים?
ומה טווח המחירים!!
אני רוצה את הכי פחות כואב!!-חייב ליהיות דבר כזה..
בבקשה!!

לדעתיטל שחראחרונה
אני משתמשת במכשיר סילקפיל- לדעתי הוא הכי פחות כואב מכל המכשירים המורטים, וגם- אחרי מס' פעמים של שימוש- השיער באמת גודל כאילו פחות עקשן. יש גם גילוח או תספורת ( כן ממש במכונת תיספורת) אבל הגילוח- מעבה את השיער, וצריך לגלח הרבה- כי צומח מהר, מכונת התיספורת בסדר- אבל לא מורידה עד סוף השיערה, ועם המכשיר- לוקח לשיער איזה חודש לפחות לצמוח.  קניתי את שלילפני 4 שנים- ואז הוא עלה סביב ה 300 400 ש"ח , יש גם כאלה שנטענים- מומלץ לטיולים ושהיה מחוץ לבית, כשלא תמיד יש חשמל באיזור.
טיפ יומי, כנסו כדאי!!!!אנונימי (פותח)

אנא הקשיבו לי, והקשיבו טוב!

אני חייבת לשתף אתכם בשינוי שחל במשפחתי.

לפני כחודשיים בעלי פוטר מעבודתו ומאז התחיל לחפש עבודה חדשה,

כשבועיים לאחר הפיטורים הוא החל לקרוא ספר, ומאז חיו וחיינו השתנו לגמרי.

הרגשתי שאני חייבת לשתף אתכן בספר הזה.

אם תרצו אני יכולה לשלוח לכם העתק למייל בכל אופן הנה לינק לאתר.

http://75.125.203.178/~xndbzmrn/home_business

השינה והמרפאאנונימי (פותח)

השינה והמרפא.

 

כדאי ללכת לישון מוקדם ככל שניתן, כי ישנו הורמון מאוד חשוב למערכת חיסונית, שמירה נגד התפתחיות אונקולוגיות ואפילו משפר יכולות שכליות, ששמו "מלטונין" והוא מופרש בשינה בחושך. לכן לא כדאי להשאיר את האור, כאשר הולכים לישון.

לא להשתדל להרדם,  אחרת שינה תברח. לחשוב על משהו רגוע.     לנשום נשימות רגועות וארוכות. כל פעם להגיד אני מבצע נשימה, אני מבצע נשיפה. עם כל נשימה להרים יד כמה, שיותר גבוה, ואם כל הנשיפה להוריד. מתעייפים, עפעפיים נסגרות. להעלות בדימיון אהבה ותשומת לב של האנשים כלפיך.

לעסות ניקודות בין גבות, לעשות תנועות סיבוביות לכיון השעון או ללחוץ קלות. לעשות עיסוי רך לעור הקרקפת, להזיז אותו קלות מהמקום. לעסות את השקע, שמתחת לעורף. לעסות את הניקודה, שבצד הפנימי של היד, שני ס"מ מקיפול כף היד בין העצמות. 

לחלק מאנשים יכול לעזור לאכול תפוח עץ לפני שינה.    

 15 גרם של שורש סלרי מגורד לחלות בליטר מים רטוחים בחום של החדר למשך 8 שעות. לשתות חצי כוס 3 פעמים ביום לפני אוכל.                          עושים חליטה מעולה של סלט בתוך כוס מים רותחים, משרים ושותים.

אם אתם לא נרדמים עקב מתיחות או כאבים ברגלים, לוקחים 2 כפות חומץ תפוחים בתוך ליטר מים, ירטיב גרביים ומעליהם ישים זוג גרביים אחר. זה יעזור להרפות אותם.

אנשים רבים נוחרים בתוך שינה. זה גם מפריע לסובבים לישון וגם מסוקן לנוחר עצמו. צריכים להוריד משקל, לאמן שרירי לסתות, לוע ולשון וללמוד לנשום דרך אף. לוקחים שקית נייר ומקפלים אותו כך, שהפה יהיה סגור ואף פתוח. נושמים מהאף ונושפים לתוך השקית. נושמים רגוע . עושים זאת 3-4 פעמים ביום וכך לומדים לנשום מהאף.

בהומאופתיה קלאסית ישנם אמצעים רבים להתיר מחשבות תורדניות, שגם מאוד חשוב לשיפור השינה.

            איחולי שינה ערבה!

 

עקב המשבר הכלכלי העולמי מרפאת "רופא ידיד" במשך חודשי יוני-יולי עושה מבצעת מחירים שאין לה תקדים. תבדקו ותראו! תקבלו טיפולים ושרותים  במחיר, שלא חלמתם!

 

www.friend-doctor.co.il

אם אני מגרד את הלבן הזה מהשניים שלי ואוכל את זהאנונימי (פותח)
זה יכול להזיק לי? אני כבר הרבה שנים עושה כך. ודרך אגב אני גם לא מצחצח שיניים בכלל..

????

שאלה נוספת מה עושים נגד פצעי בגרות? למישהו יש עיצה נורמאלית?
השכבה הלבנה הזו נקראת פלאק,תולתול
אילו חיידקים שמתפתחים על זגוגית השן וגורמים לריכוך השן, ובסופו של דבר גם לעששת.
מומלץ מאד לצחצח שיניים באופן כללי, (פעמיים ביום), ואם גם בצחצוח שכבת הפלאק לא יורדת, (אחרי זמן מה שלא מצחצחים שיניים בכלל, מאד קשה להוריד את השכבה בצחצוח רגיל.)
 כדאי לפנות לרופא שיניים או לשיננית.

לשאלה השנייה, אין לי תשובה...
מקווה שעזרתי. 


פצעי בגרותאנונימי (פותח)
הם סימפטום של עודף רעלים בגוף. מומלץ להוריד סוכרים, פחמימות פשוטת, שומנים כגון מרגרינה ולאכול כמה שיותר ירקות שינקו את המערכת .
אתה מוזמן לקרוא בהרחבה על הטיפול הנטורופתי בפצעי בגרות כאן
.http://www.naturemed.co.il/in_si/health_11.html


לפוצץ את החצ'קונים ומיד לשטוף, זה מזיק?אנונימי (פותח)אחרונה
אבל לאכול את ה'לבן' הזה - זה מזיק?אנונימי (פותח)
לקרוא ולישם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!א*ן ע!ד מל2ד!
בס''ד ובהשתדלותינו!!!!
 
אחים ואחיות יקרים אין-קץ!שימו לב!!אנחנו נמצאים בתקופת מלחמה קשה שמתחילה ממש ממש עכשיו!!!צבא הגנה לישראל,וכוחות המשטרה חוברו יחד ע''מ להרוס 22 מאחזים בהם גרים משפחות,בני-נוער,תינוקות של בית-רבן..לגרש אותם מביתם בבושת פנים,לנתץ,לפצוע,לאבד..זה הזמן בו אנחנו חיבים לתת ידיים,כן!כולנו!!חילונים,דתים,חרדים,אשכנזים,ספרדים ואתיופים..כ-ו-ל-נ-ו-!-!,כדי לבטל את גזירת-השמד הקשה..
 
                           כל מי שיכול-ללכת למאחז המדובר בו שהולכים לפנות!!!אין ברירה.אם צריך נחטוף מכות,נושפל ונתייסר,נעשה הכל כדי שהזוועה שקרתה בגוש קטיף,ובעמונה לא תתרחש שוב!!
מי שלא יכול-להקים תג-מחיר בכל מקום אפשרי.דבר זה יוצר בלאגן ובלבול,ומאפשר לנו יתרון על כוחות המשטרה.
 
יחד עם זאת חייבים להרבות בתפילה!!ידוע כי תפילה פותחת שערים נעולים,ובכוחה לשבר חומות!!זה הזמן,זאת השעה,כולנו חיבים לקחת חלק בזה!!להיות שותפים לצרה בה אנו שקועים..
 
ועוד משו-בנות ישראל הצדיקות!!אני יודעת עד כמה גדול כאבכן וצעריכן אבל אנא,שמרו על צניעותכן!!..זה הכוח שלנו בנות ישראל-הצניעות...מעריכה כ''כ!!
עצות לפעולהסוג'וקאחרונה
הרב זוין מביא בספרו:
'בימי הבעש"ט נגזרה גזרה בשמים על מושב ישראל לכיליון.
הבעש"ט עשה עליית נשמה וראה כי נגזרה גזרה ואין להשיב...
ב"הילוכו" בחזרה דרך ההיכלות ראה בהיכל אחד אור גדול ביותר. התבונן וראה כי זהו היכלו של איש כפרי שגומר את התהלים חמש פעמים בכל יום ואותיות התהלים מתנוצצות בהיכל זה. נסע אליו הבעש"ט ואמר לו: אילו היית יודע שבעוה"ב שלך תוכל להציל ישוב מישראל, היית עושה זאת?
השיב הכפרי: אם יש לי עוה"ב, אני נותנו במתנה להצלת אותו ישוב. ונבטלה הגזרה'
ובמעשה נוסף אמר הבעש"ט שהאומר תהלים תדיר גם ללא ידיעת הפירוש תמיד "יש לו דעה למעלה".

לענ"ד - יש להקים צוותי תהלים ומגייסים להשלמת כמה שיותר ספרי תהלים בהקדם , וכמו"כ (כמו בסיפור) ל"תרומת" ספרי תהלים שנאמרו בעבר, למען ביטול הגזרות על המאחזים והישובים , בנוסף לשאר הפעילויות כמובן. גם בשבתות הארוכות, בחופש, וכל הרוצה לעזור ואין לו במה...

ישנו עניין גדול מאוד וידוע מתלמידו הגדול של הגר"א - ר' חיים מוולוז'ין, שמובא בספרו "נפש החיים":::
"ובאמת הוא עניין גדול וסגולה נפלאה להסר ולבטל מעליו כל דינים ורצונות אחרים שלא יוכלו לשלוט בו ולא יעשו שום רושם כלל, כשהאדם קובע בלבו לאמר, הלא ה' הוא הא-להים האמתי ואין עוד מלבדו יתברך שום כח בעולם וכל העולמות כלל והכל מלא רק אחדותו הפשוט יתברך שמו. ומבטל בלבו ביטול גמור ואינו משגיח כלל על שום כח ורצון בעולם ומשעבד ומדבק טוהר מחשבתו רק לאדון יחיד ברוך הוא, כן יספיק הוא יתברך בידו שממילא יתבטלו מעליו כל הכוחות והרצונות שבעולם שלא יוכלו לפעול לו שום דבר כלל"
ועוד רבות מסופר שבזכות עצה זו נצלו יהודים מידי הגויים והצבא באירופה ועוד מובא בזמננו סיפורי נסים ממש ע"י עניין זה.
אומרים חז"ל: "גזרה עבידא דבטלא" – גזרה עשויה להתבטל. מסבירים גדולי החסידות: גזרה עשויה -בשביל להתבטל, ע"י תפילותיהם ומעשיהם של ישראל...
אהלן- איזה חומר טוב לחטא טבור אצל ילודים?טל שחר
מה שלומכם זוארצים?
אולי יש איזה משהו רגוע יותר מאלכוהול?  או שאלכוהול זה בסדר?
 
אני משתמשת בלוונדרלילך זוארץ
אני משתמשת בשמן ארומטי לוונדר לחיטוי המקום חשוב שהשמן יהיה טהור ולא סינטטי .
אפשר גם להשתמש בשמן אכילאה אלף העלים הוא מצויין לפצעים ולאיחוי רקמות רק שהוא נורא יקר וקשה להשיג אותו ( ל10 מ"ל הוא עולה בן 100 ל150 שקל )
היתרון שלו שאת יכולה להשתמש בו בשבילך לאחרי לידה לקרעים וחתכים באיזור וגם
כאשר יש חתכים בהנקה הוא מרפא מהר את המקום .
בכל אופן אני משתמשת בקיסם אוזניים טבול בלונדר לחיטוי המקום ומדי פעם גם באלכוהול - כי האלכוהול מייבש .

תודהטל שחר
איך את מרגישה ?לילך זוארץ
ראית את הקישור ששלחתי פה בקשר לניתוק חבל טבור אחרי לידה ?
תודה לילך ! לא ראיתי קישור- אולי תוכלי לצרף אותו?טל שחראחרונה
לפעמים נופש מרגיע מרפא הכל!אנונימי (פותח)
שלום לכולם!
 
על "נופש בראיות בארצינו" כבר שמעתם?
 
הנה מספר דברים שאירגון זה מארגן לזמן הקרוב, לקיץ:
 
  • בקיבוץ הדתי" עין צורים" יב' עד טז' אב- סמינר "שלום בית" לזוגות הצעירים ולמשפחות. בריכה נפרדת, שיעורים, ופעילויות לילדים ועוד..
  • בין הרי הגליל בקיבוץ "פרוד" יט' עד כג' אב- עם הרב שרקי! למשפחות. יהיו טיולים בצפון, הרצאות , פעילויות, בריכה נפרדת ועוד..
  • לאנשים שאוהבים בריאות- סמינר מדיטציה יהודית כז' עד ב' אלול עם דר' נתן אופיר, בריאות-גופנפש-נשמה, ארוחות בריאות, בריכה נפרדת, טיפולים ועוד.. 5% הנחה לנרשמים בחודש יוני!!
  • עין גדי-יותר באווירה חרדית בכל מיני תאריכים כשר למהדרין, ספא, בריכה, הרצאות, סיורים, הדף היומי לגברים, התעמלות לנשים ועוד...
  • שבת פנויים פנויות- בקיבוץ גל-און, כה' תמוז עם סדנאות ושיעורים.

יש הנחות ומבצעים כל הזמן. המחירים נוחים ושווים לכל נפש.

 

כמו כן יש אפשרות כל השנה אירגוני שבתות בר מצווה/חתן בכל מקום בארץ.

יש גם אפשרות למצוא מקום לנופש לאנשים שאינם מעוניינים לנפוש בקבוצות בכל זמן ומקום בארץ. 

 

לפרטים נוספים והרשמה: שושנה בכר 0523828665 או 02-6512481 או במייל: shoba@012.net.il

בשביל הבריאות אין כמו נופש מרגיע הנותן מנוחה לנפשאנונימי (פותח)
שלום לכולם!
 
על "נופש בראיות בארצינו" כבר שמעתם?
 
הנה מספר דברים שאירגון זה מארגן לזמן הקרוב, לקיץ:
 
  • בקיבוץ הדתי" עין צורים" יב' עד טז' אב- סמינר "שלום בית" לזוגות הצעירים ולמשפחות. בריכה נפרדת, שיעורים, ופעילויות לילדים ועוד..
  • בין הרי הגליל בקיבוץ "פרוד" יט' עד כג' אב- עם הרב שרקי! למשפחות. יהיו טיולים בצפון, הרצאות , פעילויות, בריכה נפרדת ועוד..
  • לאנשים שאוהבים בריאות- סמינר מדיטציה יהודית כז' עד ב' אלול עם דר' נתן אופיר, בריאות-גופנפש-נשמה, ארוחות בריאות, בריכה נפרדת, טופולים ועוד.. 5% הנחה לנרשמים בחודש יוני!!
  • עין גדי-יותר באווירה חרדית בכל מיני תאריכים כשר למהדרין, ספא, בריכה, הרצאות, סיורים, הדף היומי לגברים, התעמלות לנשים ועוד...
  • שבת פנויים פנויות- בקיבוץ גל-און, כה' תמוז עם סדנאות ושיעורים.

 

יש הנחות ומבצעים כל הזמן. המחירים נוחים ושווים לכל נפש.

 

כמו כן יש אפשרות כל השנה אירגוני שבתות בר מצווה/חתן בכל מקום בארץ.

יש גם אפשרות למצוא מקום לנופש לאנשים שאינם מעוניינים לנפוש בקבוצות בכל זמן ומקום בארץ. 

 

לפרטים נוספים והרשמה: שושנה בכר 0523828665 או 02-6512481 או במייל: shoba@012.net.il

מעי רגיזאנונימי (פותח)
אולי כאן תימצא הישועה , לתסמונת המעי הרגיז ? כל פיתרון יתקבל
הולכים לרופאאלעד
מעי רגיז - לרופא אין פתרוןאנונימי (פותח)
שלום תסמונת המעי הרגיז היא שם לאוסף של בעיות לא ידועות במעיים ויש שיטות רבות איך לטפל בבעיה -אך לא ברפואה הקונבנציונלית !
לתסמונות הזו אין תרופה מדיוקת כי אין לה סימפטומים מדיוקים ודומים זה יכול להתבטא בצורות שונות של שלשולים גזים כאבי בטן חזקים רעשים במעיים ועוד....
בדרך כלל יש קשר הדוק בין הגוף לנפש במקרה זה - למשל בשעת לחץ , כעס או עצבות יכולה להיות התפרצות של הסימפטומים .
בדרך כלל לפי נסיוני מי שהוגדר כחולה מעי רגיז זה אנשים מאוד מאוד רגישים ...
אל יאוש אפשר לעזור למצב צריך לבחור מטפל ושיטה וללכת איתה .
יש מגוון רחב של שיטות כמו הומאופטיה , רפואה סינית , נטורופטיה , צמחי מרפא , רפלקסולוגיה ועוד... אני ממליץ קודם כל לנסות לעשות שינוי תזונה ! (2 הדברים הראשונים שהמעיים מושפעות מהם זה תזונה ומצב ריגשי.)
אני ממליץ לך לנסות לעיין בספר אני ערב לו -השיטה שיש שם ( של ד"ר שטראוס ) מתאימה למצב שלך.
וובמקביל למצוא שיטה ומטפל טוב שילווה אותך בדרך... בהצלחה
רפואה שלימה .


שאול זוארץ מנהל פורום רפואה מהטבע.
מעי רגיז- כבר לאאנונימי (פותח)

כבר הייתי אצל טובי המומחים.... לך תתן לילדה כדור על הבוקר שגם לא עוזר,  אנסה ואידעכם דבר

 תודה

מעי רגיז - ניסיון לפיתרוןכלנית1

זו פעם שלישית שאני מנסה לשלוח הודעה זו. מקוה שהפעם יצליח.

חברה שלי סובלת שנים מבעיה זו. היא נקטה שלוש שנים בשיטת דר' שטראוס, אך זו לא הועילה לה. לפני מספר חודשים היא הלכה לדיקור כמה פעמים. אני לא בטוחה אם הדיקור עזר (היא הלכה לכמה בעיות), אבל הרעיון העיקרי סייע: לאכול דוקא ירקות מבושלים וכן להימנע מקמח חיטה. אני מקוה ליצור איתה קשר בימים הקרובים ולדעת איך ההשפעה לטווח של כמה חודשים. אם יהיה מה להוסיף, מקוה בע"ה להוסיף.

גם אני סובלת כנראה מהתופעה הזואנונימי (פותח)
זה התחיל לפני כשנה כאשר התחלתי לחוש כאבים חזקים בצד שמאל של הבטן. זה כאב מלחיץ, עשיתי מליון בדיקות (אוטרא סאונד, קולונוסקופיה, מיפוי עצמות, ועוד) והכל יצא תקין ואז הגסטרולוג אמר שכשהכל יוצא תקין בבדיקות, אז על דרך השלילה אומרים שיש מעי רגיז, נתן לי כדורים ועד היום אני סובלת. לא נעים! אשמח מאוד אם תתארי מה את מרגישה ומה את עושה!
רצון חזק ובילוי יומי במטבח - לשינוי התזונהכלנית1
החברה שנקטה 3 שנים בשיטת דר'. שטראוס נשארה עם תסמונת המעי הרגיז וגם לא נכנסה להריון (כנראה שיש קשר). היא התחילה עם דיאטה ללא קמח חיטה אך התייאשה ולכן אין לי אפשרות להגיד אם השיטה הועילה.
אני אישית התחלתי לפני שבועיים להימנע מקמח חיטה וחלב (אבל לא בגלל תסמונת זו, אלא עייפות בעקבות מונו), אך אחרי שבועיים של תמרים-אגוזים במקום דגני בוקר וחלב ועוגיות תוצרת בית מקמח כוסמין ולחם קנוי משיפון, הרגשתי שאני פשוט מורעבת ובערבים פיציתי את עצמי בגלידה/שוקולד. החלטתי שכנראה לא פשוט לעבור לדיאטה קיצונית. צריך רצון חזק ולהיות הרבה במטבח (עוגיות שיפון/כוסמין/שיבולת שועל קנויות לא כל כך טעימות וגם מאד יקרות). בהצלחה לכולם והמלצה: אם אתם בחנות ספרים, לבדוק איזו דיאטה מתאימה לסוג הדם שלכם ("אכול לפי סוג הדם שלך"), זה הלהיט האחרון!
לגבי הימנעות מקמח חיטהאנונימי (פותח)
יש כמה דרכים לקצר את התהליכים. קודם כל, אני מציע לכל מי שזקוק ללחם ביתי, יקנה מכונת לחם. אפשר להכין לחם תוך 10 דקות (זה מוכן לאחר 3 שעות). אפשר להכין לחם עם קמח חיטה או קמח שיפון או כל קמח מחמשת מיני דגן. זה לא יקר וזה טעים.
 
דבר שני, אפשר להכין עוגיות מקווקר בכמות גדולה וזה לא לוקח הרבה זמן. יש לי מתכון בלי ביצים וזה טעים ובריא (מי שרוצה אפרסם את המתכון שדרך אגב קיבלתי ממישהו אחר).
 
שיהיה לרפואה שלמה ובריאות ושמחה לכולם!
אני אשמח למתכון לעוגיות קווקר בלי ביציםיהודיה מא"י
בקשר למונואנונימי (פותח)אחרונה
למונו אין שום טיפול ברפואה הקונבנציונאלית מחכים שיעבור.. אבל שתדעי שמונו זה לא סתם וירוס שעובר אלא יכול להשפיע קשות על הגוף במיוחד כשיש מערכת חיסונית לא טובה (ולכן גם הוא בעצמו מגיע..) וגם המונו יכול לבוא ולחזור ולא לעזוב..
אני שמעתי על מטפל טבעי בצמחים כמה המלצות שממש ריפא פלאים תוך כמה ימים! תחפשי באינטרנט קוראים לו רמי מור.
בהצלחה ותהיי בריאה!
אפשר להקלאנונימי (פותח)
לי יש משהו דומה ויותר חמור ממעי רגיז- מחלת הכרוהן. ומנסיון של כמה שנים של סבל לדעתי הדבר העיקרי זה באמת ההימנעות מקמח חיטה! ואחריו כל הדברים הקשים וכבדים לעיכול. כמו למשל- תפו"א, חומוס- כולל כל מה שעושה גזים.. עדיף ירקות מבושלים ובקיצור דברים כמה שיותר רכים וקלים לעיכול. מתכונים לאפיה את יכולה למצוא מתכונים רבים שמיועדים לחולי צליאק והם ללא גלוטן, אני בעצמי מחליפה במקןם קמח חיטה לקמח תפו"א או קורנפלור ויש עוד סוגים אפילו בסופר רגיל. אני עדיין בנסיונות של רפואה אלטרנטיבית, עברתי כמה מטפלים ואני מקווה לישועה בקרוב.. בכל אופן מומלץ ללכץ לרפואה אלטרנטיבית כי לקונבנציונאלית אין מה להועיל!
תרגישי טוב!