שרשור חדש
מנחם בגין אמר פעםניב שטרן

"אין שום ספק שבימי המשבר הללו ציפה הרוב המכריע של עמנו לממשלת ליכוד לאומי. ניתנה לו ממשלת עלבון לאומי."

 

מצחיק איך ההיסטוריה חוזרת על עצמה

אוי ואבוי - ממשלת שמאלאינליאז
מתי נתניהו עשה כזה דבר?
השאלה היא כמובן באיזה אתר זה מפורסם...בן מכיר


עמוס הראל , "הארץ" ואתה לגמרי מפספס את הנקודהאינליאז

מי שמדברר את השמאל באתרי החרד"ל , הם בדרך היחצנים העילגים של ביבי , ריקלין , ברדוגו ויתר האפסים.

אבל האמת היא שהשמאלנים חכמים הרבה יותר והם אומרים כזה דבר.

 

אילו אביתר הייתה קמה לפני חצי שנה,הרי גנץ היה מעיף משם את האנשים במכות ואז עולה על הבתים עם בולדוזרים.

למה לו?

כדי לעצבן את ביבי.

ומה ביבי היה עושה ? כלום. לא אכפת לו מהמתנחלים , הוא יודע שהם יישארו שפוטים שלו , גם אם הוא יורק להם בפרצוף כמו שעשה בלי סוף פעמים.

 

ומה עכשיו?

עכשיו השמאל יושב בממשלה ונאלץ ךהשלים עם אביתר.

ברור שהשמאלנים מאוד לא מרוצים.

נגד איזה ממשלה הם יכולים למחות עכשיו? ממשלה עם מירב מיכאלי ותמר זנדברג?

באתר שמפרסם ידיעה ש"נתניהו נכנע למתנחלים"בן מכיר
כשמה שהוא עשה זה לתת להם כסף לכביש נורמלי או לתנועת נוער, אז גם לא מרשים אותי כשהם כותבים ש"בנט נכנע למתנחלים" על הקמת בסיס צבאי.
הידיעה לא כתובה כניתוח לוגי של המציאות, אלא סתם יריה מנהטן בכל פעם שקורה משהו טוב לחלוצי ישובי חומה ומגדל.
אישור להקים ישוב חדש , זה הישג גדול מאוד - לא קרה כבר שניםאינליאז

ואתה חוזר לפספס את הנקודה.

בכלל לא משנה אם הוא נכנע או לא נכנע.

לדעתי , הסיפור האמיתי הוא הויכוח בין המתיישבים לבין עצמם , כי יש כאלו שמעדיפים לוותר על ההישגים ובלבד שיוכלו להטריד את בנט.

ויש גם יותר חכמים.

 

העניין החשוב הוא, שהשמאלנים האמיתיים , מאוד מאוד לא מרוצים מההתנהלות הממשלתית

מסכים שהממשלה הזו יכולה לצאתבן מכיר

יותר ימנית ממשלות ביבי. אלא שלהביא ראיה מאתר שמאל מובהק זה מגוחך, הם תמיד יאמרו שהממשלה ימנית כדי למשוך אותה שמאלה.

המעשים של הממשלה מאוד ימנייםאינליאז

לכן השמאל מעוצבן.

אתה חושב שסתם ב"הארץ" מתלוננים?

יש כאן שני דברים שהם שונים.

אחד הוא הפעילות של הממשלה והשני הוא דעת השמאל עליה.

"הארץ" תמיד מתלונניםניב שטרןאחרונה


מאמר ששלחתי לערוץ ומשום מה לא פורסםהבעטליר החמישי

ממשלת הפירוד
ימי שלושת השבועות הם זמן לחשבון נפש לאומי,
כיצד זה זנחנו איש את אחיו והקמנו ממשלה עם האויב הערבי.

ראש הממשלה נפתלי בנט צודק במחשבתו שהמשבר הפוליטי מבטא קרע בעם. חוסר היכולת של נבחרי הציבור לגשר על הפערים והמחלוקות שבניהם מדאיג ומנבא רעות לעתיד החברה הישראלית. אבל למרות זאת, במדינה מיוחדת כמו שלנו, ראוי להתבונן בסוגיה הזו מעט יותר לעומק. וכשצוללים לסוגיה, אפשר לומר שדווקא הקמת הממשלה הנוכחית, מחזקת את הפירוד בעם ישראל.



כל עוד מערכות הבחירות החוזרות ונשנות התקיימו בלעדי הערבים, היה אפשר לראות בהם מסר נפלא וחשוב מאין כמותו: אנחנו, את הבעיות שלנו - פותרים בעצמנו, לבד. גם אם קשה לנו ואנחנו לא מסתדרים, אנחנו עדיין אחים ולעולם לא נכניס מישהו זר בינינו. בתקווה שיום אחד נתעשת. נלמד לוותר ולהתפשר. אבל עד אז, אנחנו נשארים לחיות ביחד באותו הבית.



אבל, מה שהיה כנראה ברור במערכות הבחירות קודמות, כבר לא היה ברור לאחר הופעת רע"מ ומנצור עבאס. פתאום בא ערבי מחוייך, ומציע לצדדים את שירותיו. לא אכפת לי המחלוקות שלכם, הוא אומר. אני מוכן לתת לכם את האפשרות להקים ממשלה. עזבו אתכם אחד מהשני. רק מי שיבוא איתי יוכל להקים בית חדש.

הניסיון "לפתור" את הפלונטר הפוליטי באמצעות שיתוף מפלגה ערבית (ואנטי-ציונית), מלבד כל הסכנות הביטחוניות והמוסריות שיש בדבר - נושא בחובו גם מסר עצב מאוד. מסר של פירוד. מסר של הרמת ידיים ושל יאוש.



אצל חלקים בשמאל זה לא רעיון חדש. עוד לפני המשבר הפוליטי הנוכחי וההלצה של "ארץ נהדרת" לפתוח במלחמת אזרחים, ממשלות השמאל נשענו על מפלגות ערביות. עוד לפני דבריו של ירון לונדון שהאסון במירון אינו האבל שלו, "כי אנחנו לא בני עם אחד", נשמעו אמירות מצד שמאל המבטאות את חוסר הנכונות של השמאל לחיות יחד עם השונים מהם. כך למשל, בספרו "בן המאה העשרים" מצטט בן הכט את אחד מאנשי השמאל בזמנו שאמר: "רוצים אנו, כי רק מיטב הנוער היהודי יבוא אלינו. רוצים אנו, כי רק יהודים בעלי השכלה יכנסו לארץ ישראל, כדי להגדיל את התרבות בה. שאר היהודים... אין אנו רוצים שינהרו לארץ ישראל, אין אנו רוצים שתל אביב שלנו תיהפך לעוד גטו בזוי".



אבל הפעם זה יותר חמוּר ומאכזב, כי לראשונה זה בא גם מהצד הימני של המפה. לראשונה מאז קום המדינה, מפלגות בימין סוברות שעל מנת להכריע בין המחלוקות הפנימיות שלנו, אנחנו צריכים לוותר אחד על השני (וכפועל יוצא מכך – לותר גם על יהדותה של המדינה). הקמת הממשלה הזו מכילה בתוכה את המסר: אנחנו כבר לא יכולים להיות עם אחד. אנחנו לא מסתדרים בינינו ואנחנו צריכים למסור את שלומינו וממשלתנו בידיים נוכריות.



הרעיון הזה בכלל לא נוגע לשאלה מי אשם בכך. אמנם, לי אישית יש דעה בנושא, אבל זה לא העניין. בימים אלה של שלושת השבועות, כולם מדברים על אחדות ואהבת חינם. הקמת ממשלה עם מי שלא מבני-ישראל צריכה להדליק אצל כולנו, ימנים ושמאלנים, בנטיסטים וביביסטים, נורה אדומה. איך לא השׂכלנו להתאחד. איך לא השׂכלנו לוותר.

שלושת השבועות זה זמן מצוין לחשבון נפש.
הערוץ מילא את מכסת הכתבות שאינן תומכות בבנטמיכאלצ

וברצינות, כתבת יפה ונכון.

עוזי ברוך ממש עולה לי על העצבים...הבעטליר החמישי
וגם קרפל....
ממש מאכזב.
כתבתי דברים מעין אלו כאן בפורום וגם באתר פורסמו מאמריםאריאל יוסףאחרונה

בכיוון הזה. הנושא נטחן עד דק.

אגב - ראה גם את מאמר המערכת של עולם קטן בשבת זו.

איזה מסריח מה שעשה קארה.מתנחל בראבק

יכול להיות שהוא באמת לא היחיד.

אפשר פירוט?מח"פ


אביר קארה הצביע במליאה עבור סילמן, שהייתה באמצע שיחת טלפון.מיכאלצ

מאז נערכה הצבעה חוזרת והוא הספיק לומר שזו היתה טעות והוא לא ידע שאסור.

יקי אדמקר מזכיר -מרדכי
בס"ד

אגב ההצבעה הכפולה: ‏אביר קארה גם היה הח"כ שחתם במקביל למועמדויות של הרצוג ופרץ לנשיאות, צעד שפסל את שתי החתימות יחד.
מפלגת הנוכלים, הרמאים, השקרנים והתחמנים. נעים להכיר.הָיוֹ הָיָהאחרונה

בע"ה במהרה הם יאבדו בתהום הנשיה

רואה לנכון לפתוח את זה בשרשור חדשThe Lion
זה גם נכון ומגוחך שמי שהסבר מרכזי שלוקורא נלהב לשעבר
עבר עריכה על ידי קורא נלהב לשעבר בתאריך כ' בתמוז תשפ"א 22:38
למהלך האחרון זה הצורך להחליף את נתניהו וכמה הוא כשל וכדו' כל הזמן אומר גם נתניהו כך וכך- הרי כל העניין זה שהבטחת לעשות אחרת!!
והרבה מההשוואות פשוט מגוחכות שכנראה חושבים שמצביעי הימין חסרי מח "גם נתניהו הקים ממשלות עם השמאל" ומביאים את כל מי שהכניס בכל 12 שנותיו יחד ועדיין הם הרבה פחות חמורים ממי שנכנסו בממשלה הנוכחית בלבד. ועוד שאצל נתניהו תמיד השמאל היה עלה טאנה והספינה שטה ימינה סה"כ ועכשיו 'ימינה המפלגה' היא עלה הטאנה.
מזכירים דברים שעשה לפני 12 שנותיו כראש ממשלה. או נאומים שהוא נאם לעולם ולא קידם אותם אפילו לא למראית עין.
מישהו יכול לפספס את זה שנתניהו קבר את הסו' הפלסטינית קבורת חמור?!
נכון שהם ממשיכים לבנות בניה בלתי חוקית אבל הם לא שאלו לא את נתניהו ועכשיו לא את בנט. ולהרוס זה לא פשוט גם אם בן גביר ראש ממשלה בטח לא נתניהו שהמדיניות שלו זה לשמור על רגיעה. ויש מקום להאריך אבל זה מדיניות מבורכת סה"כ.
והקפאת בניה זה לא מגובה בנתונים ולא בדעת רוב ראשי ומתיישבי יו"ש. ובפועל הוא מספר 2 בהרחבת ההתיישבות ביו"ש.
ועל כל פרט יש מה להאריך על עוד דוג' שלא עולה לי כרגע אבל לא צריך להיות גאון בשביל להדוף הרבה מהטענות.
לא אומר שהוא המשיח ושהוא חף מטעויות ופגמים. יש לי עליו גם לא מעט ביקורת. אבל בסה"כ ובנתונים הקיימים היום הוא קידם את המדינה המון.
חח כל פעם אני קורא דברים בסיגנוןקורא נלהב לשעבר
ומתעצבן אז פרקתי קצת
לא הבנתי..The Lionאחרונה
זה בא לחלוק עלי? אמרתי בערך את אותו הדבר..
ההישג שלא מדברים עליו במאבק על אביתראיתן גיל

נציגות מרצ הגיעה לשם כמצוות אנשים מלומדה, בעיקר כדי להצטלם לפני שמתחפפים. לצד זאת להאמר שארגוני השמאל הקיצוני מלבינים, ולו בשתיקה. ולא, אף אחד מהם לא יעתור לבג"ץ ולא יגרום לכאבי ראש בממשלת השמאל של בנט, לפיד, הורוביץ, מיכאלי, ועבאס.

אין הברכה מצויה אלא בדבר הסמוי מן העיןאוהב אי והעם 2
אם תקשקשו הרבה בנוגע לישוב אביתר לא תהיה בזה ברכה.
לא נעים לי לומר, אבלעוד סתם אחד
פורום אקטואליה בערוץ 7 זה לגמרי סמוי מן העין.
הבעיה שזה לא רק דיון בתוך הפורום….אוהב אי והעם 2
… פוליטיקאים טפשים רוצים לקרא לישוב רמת מנסור עבס.
לא בכדי הקפי ההתישבות החדשים בארץ ישראל הצטמצמו.
ברור לי שאתם תאשימו בזה את בגץ , ארגוני השמאל למניהם וכל העולם ואשתו אבל חוסר הברכה בראש ובראשונה נובע מכל הרעש והצלצולים שאתם בימין עושים.
נקודת המפנה ההסטורית לדעתי החלה עוד בריקודי המתנחלים בגיו ההר מעל שכם בסבסטיה עם הקמת אלון מורה.
נראה לי שקמו כמה יישובים מאז העלייה לסבסטיהעוד סתם אחד
ככה לפחות אני מכיר את ההיסטוריה (והגיאוגרפיה).

אתה יודע, רקדו גם בהכרזת עצרת האומות המאוחדות וגם בשעת הכרזת המדינה. כשקורים דברים משמחים אנשים שמחים. זאת *לא* חוכמה גדולה לטעון שבכל התחלה של משהו כבר רואים את הסוף שלו. זו קלישאה, והיא לרוב מטופשת.
עד סבסטיה והריקודים היתה התנחלות…..אוהב אי והעם 2
….עם תוכנית סדורה (תוכנית אלון) ביוזמת אלון וגלילי ללא רעש וצילצולים ופחות התנגדות בקרב האוכלוסיה הבן לאומית. ברור לי שלכם זה לא משנה אבל חלק חשוב בברכה היא הכרה בן לאומית.
טוב, טובעוד סתם אחד
נציג המרגלים בפורום, מתבקש לחדול מבכיות של חינםהסטורי
כשעם ישראל חוזר לארץ, "אם הבנים (=מידת מלכות = ארץ ישראל) שמחה". ממילא לארץ נכנסים משמחה ובפרסום וכובשים ובונים אותה בשמחה ובפרסום. כך מפורש באין ספור מקמות בכל התנ"ך. במיוחד בספר יהושע ובספר עזרא-נחמיה.

הבכי, הנהי והתלונות שייכים למרגלים מוציאי דיבת הארץ ולממשיכי דרכם של דתן ואבירם שמעדיפים את ארץ מצרים על ארץ ישראל.

במיוחד בימים אלו, שכולנו נמצאים בהם עדיין בבכיה לדורות, בגלל בוכי החינם, נתחזק בישוב הארץ בשמחה ובקול רינה וישועה.
שום בכי ושום נעלים.אוהב אי והעם 2אחרונה
גם בהתישבות בארץ ישראל דרושה צניעות!!!!!!
״הגיד לך אדם מה טוב ומה יהוה דורש ממך כי אם עשות משפט ואהבת חסד והצנע לכת עם אלהיך ״
מאמר שלי פורסם בערוץ 7.אריאל יוסף

אין אפשרות להגיב עליו, אבל ניתן להגיב בשרשור זה.

נזהרתי מאוד בדברים שכתבתי. מבקש גם מהמגיבים להיזהר.

 

אין זה שורש המאבק

אני לא מתפלא שערוץ 7 פירסמו אתמח"פ

זה, אגיב באריכות עוד מעט כי אני עוד רגע צריך ללכת

אמנם לא מגיבה כאןחיה)
רוצה לומר שקראתי והתחברתי לתוכן.תודה רבה וישר כח!

שאלה:

יש מצב שהרב טאו פסק כפי שכבר רק בגלל שלא מספיק הסבירו לו איך הפוליטיקה עובדת, מה המשמעות המעשית של הישענות על מפלגה מוסלמית תומכת מחבלים?
באמת מעניין אותי אם הם עדיין אוחזים באותה דעה ,הרב היה פוסק כפי שפסק כשכולם כעת רואים מה המשמעות של זה- שלמעשה המדינה הופכת להיות בת ערובה של האנשים האלה?

אני נוטה לחשוב שהם טעו גם לדעתם.
טועה אני?
יש הסבר עמוק יותר לטענות שלהם?
חרדים- אני מבינה, אנשי ציונות דתית-כבר פחות.
יש הסבר עמוק מאודמח"פ

אין קושיא בזה שהרב הסכים להישען על רעם אבל להתאחד עם בנט הוא אסר זה נובע מאותו מקום, הקרן החדשה האיחוד האירופי וכו' הם אלה שמהווים את האיום האמיתי על מדינת ישראל ולא רק על זהותה היהודית על כל התודעה הם הרבה יותר מסוכנים מהערבים הערבים מנסים להאבק על הגוף הפיזי והם יכשלו לעולם הם לא ינצחו במאבק הזה לא משנה מה אבל אלה שהזכרתי הם נכנסים מהשורש הם האויב המסוכן התודעתי שהוא זה שבאמת מאיים על קיומה של מדינת ישראל, האנשים האלה לא יושבים ברעם או במשותפת אלא במרצ העבודה ויש עתיד, אם לא היו סמוטריץ' וחבריו נותנים לבנט לגיטימציה מהתחלה הוא היה בהייטק והאסון לא היה קורה אם לא היו נותנים לרעם לגיטימציה המצב היה אותו דבר לבנט לא משנה כלום חכי"ת מהמפלגה שלו התחבקה עם אישה שהניפה דגלי גאווה בעיריית חיפה אז גם רעם הוא לא היה צריך הכשר כל שהוא, סמוטריץ' יכל למנוע את זה לא בטוח שהוא יכל כי יש סיכוי שבנט היה סרב אבל כאן הוא היה מונע ממשלת ימין ללא שום תירוץ הגיוני בצורה גלויה לעין כל ואז הוא כבר היה מסובך היטב בסופו של דבר כיום לא רק שהאויב התודעתי המסוכן יושב סביב שולחן הממשלה אלא גם רעם האויב המסוכן שלכם יושב כשווה בין שווים בישיבות ראשי הקואליציה אז מה הרווחנו?

לא התייחסת במילה אחת לטענות.אריאל יוסף


בסדר, הוא אמר שזה עמוק. זה לא מספיק?הָיוֹ הָיָה

כמנהג המקום בהרהמור... הכל מנומק ב"עמוק".

מרוב עומק הם כבר טבעו...

למהמח"פ


לא יודע. זו שאלה אליך.אריאל יוסף


לאיזה נקודות לא התייחסתימח"פ


לאף אחת מהן.אריאל יוסף


כן? אני חושב שהתייחסתי להכלמח"פ


אז אני חולק. השאלה היא אם אתה דן איתי או עם עצמך...אריאל יוסף


אני לא מבין למה לא התייחסתימח"פ


לשום דבר. תעבור על הטענות ותשווה את התשובה שלך אליהן.אריאל יוסף


אתה ממציאמח"פ


מוזמן להציג כאן טענה אחר טענה ותשובה לצידה.אריאל יוסף


השבתי באורך לא אמור לעשות לך את העבודהמח"פ


אז אתה דן עם עצמך. מ.ש.ל.אריאל יוסף


טוב נשבר לי לא יצא ממך כלוםמח"פ


הוא לא דן לא אתך ולא עם עצמו... הוא דן עם חיה.מיכאלצ


צודק.אריאל יוסף
עבר עריכה על ידי אריאל יוסף בתאריך י"ט בתמוז תשפ"א 17:11
 

השאלה היא, אם ככה, איפה התגובה שהוא אמר שיגיב לי:

אני לא מתפלא שערוץ 7 פירסמו את - אקטואליה וחדשות

@מח"פ

אוקי ,אני מבינה שאתה אומר שהסכנה רוחניתחיה)
חמורה יותר מהפיזית.
אבל הערבים לא טפשים- כל ערבי יודע שהשמאל על כל מגרעותיו מבחינתם (מבחינת הליברליזם המתירני שלא הולך יחד עם האיסלם) מקדם הרבה יותר את השאיפות הלאומיות שלהם. עבאס התפצל מהמשותפת בגלל סכסוך פנימי-
אם אתה מכשיר את רע"מ בימין, יש להם הכשר אוטומטי גם בשמאל,אז נכון שעבאס הפעם רצה להתנקם בחברים שלו מהמשותפת והעדיף אולי ממשלת ימין אבל כל ילד מבין שזה מצב זמני ,כל אדם מבין שהחיבור לשמאל הרבה יותר טבעי לערבים בכלל,כולל רע"מ .אז מה הרווחנו בהכשרה של רע"מ?
שקדנציה אחת במקרה הטוב השמאל הלהט"בי לא יתפוס את השלטון?
אחרי הקדנציה הזאת- מה יהיה?
הימין יאבד באופן משמעותי את כוחו,הערבים יתחזקו אחרי שיקצרו השגים בממשלה והשמאל תמיד יקים איתם ממשלות
ואז יש שילוב של סכנה רוחנית שרצית להנצל ממנה וגם סכנה ביטחונית.
ולמה נראה לך שהשמאל היה זקוק להכשר כדי לשבת איתם?מח"פ


בפועל זה היה המצבמיכאלצ

כמובן שחלקים נרחבים בשמאל דוחפים כבר מזמן להקמת ממשלת שמאל-ערבים, אבל עד היום הם לא היו רוב. אין לשכוח איך רק לפני שנה וקצת כחול לבן היו במרחק נגיעה מהקמת ממשלה עם הערבים, אך שני חברי כנסת אמיצים מנעו את המהלך בגופם. השווה זאת למצב הנוכחי, בו אחד מאותם חברי כנסת ממש בחר לתמוך בממשלה יחד עם המפלגות הערביות.

מה שהוא^ כתב.חיה)אחרונה
יועזר הנדל,צביקה האוזר ועוד ימניים באגף של רק לא ביבי לא היו מעיזים אילולא ההכשר שנתן הימין-ליכוד,חרדים,רבנים.
הרב שמואל אליהו חזר בו אחרי הפרעות בלוד ובערים המעורבות .
אם יש לך דרך לברר -אשמח לתשובה.תודה
אתה יודע מה הנקודה?הָיוֹ הָיָה

שאתה אולי טוען טענות נחמדות. אבל הרצי"ה בפירוש דחה אותן ולימד מדוע אינך צודק.

אבל זו מנת חלקכם, מפקירים את כל שקיבלנו מהרב זצ"ל והרצי"ה, ומתרצים זאת ב"עומק המופלג" שנחננתם מן השמיים...

אני לא מאמין. ואפילו קצת מתפדח מעצמי. אבל יש מצב שדי שרוט
בן גביר מצליח להעלות את קרנו בעיני?

קשה לי לדעת להפריד בין הבן גביר שמדבר דברי טעם לבין הבן גביר הפרובוקטבי עם הברוך גולדשטיין וכאלה.

מי מהם הוא האמיתי?

שניהם אמיתיים, וזה תלוי בתקופה בחייו ובהקשר.מיכאלצ

מה קרה הפעם?

ראה בשרשור השכן...אריאל יוסף

מה שלא מוצא חן בעיני תומך עוצמה מוצא חן בעיני תומך ימינה...

מה קרה לבן גביר? - אקטואליה וחדשות

נראה שזה די תהליך מקביל לירידת קרנו של בנט בעיניך.אריאל יוסף

כנראה טעית בהערכה שלך מי מייצג אותך ואת הערכים בהם אתה מאמין וממילא גם בהצבעה בבחירות...

אז תתעורר מהחלום.. - אקטואליה וחדשות

 

שוב מוכח - אז נשמה כללית צדק>>> - אקטואליה וחדשות

מה הקטע עם הנשמה הכללית, כבר חזרת על זה 705.8 פעמיםדי שרוט
חחחח

התהליך הוא מקביל זה נכון אבל לא תלוי אחד בשני.

אני עדיין בתוך 100 ימי החסד לממשלה.
בינתיים יש פשרה באביתר וחוק האזרחות עשוי לעבור יחד עם חוק יסוד ההגירה.

נראה מה יעשו עם הכלכלה.
חזרתי פעמיים בקושי.אריאל יוסף

בינתיים הפשרה באביתר מתפוררת וחוק ההגירה לא יעבור.

 

לגבי הכלכלה - כבר רואים לאן זה הולך.

 

מאה ימים - נראה שימי החסד זהים לימי הכהונה...

 

והשרשור הזה סותר שרשור אחר שלך - נראה לי אני אקח פסק זמן מהפוליטיקה. - אקטואליה וחדשות

כן אה? זה חזק ממני כנראה.די שרוט
אני מסכים עם נשמה כללית ואיתך שפוליטיקה ואתה כנראה קצת פחות.אריאל יוסף


יכול להיות.די שרוט
בינתיים סמוטריץ אפילו מפרגן לקואליציה ומרב מיכאלי על שינוי מנגנון החל"ת.

ובליכוד כבר מתחילות מריבות פנימיות בדיוק כמו שכולם טענו שיתחיל לקרות כשהם יזוזו מכס השלטון.

כרגע, האופוזיציה עושה רק טוב לליכוד.
פרגן בעיקר על ההקשבה והשיח. בינתיים על התוצאות פחות -אריאל יוסף
בסדר, לאט לאט. אולי בסוף יפרגן גם ללהט"בים די שרוט
שום דבר לא קורה בין רגע.

כאמור, עדיין 100 ימי החסד.

המהלך של הקמת הממשלה הוא בין השאר כדי לסדוק את הליכוד, מה שמתחיל לקרות ולשבור את בלוק הימין כדי שלא יהיו נעולים על ביבי.

אם זה יצלח עוד נחיה ונראה.
כאמור- ימי הכהונה, כמו שזה נראה.אריאל יוסףאחרונה

ולהערכתי הליכוד לא ימשיך להיות מפלגת השלטון של המחנה הלאומי, אך אכמ"ל.

נפתלי בנטThe Lion

פוליטיקאי מוצלח? מביא רק 6 מנדטים מצפי הרבה יותר גבוה, אבל איתם את ראשות הממשלה. מה אומרים?

אם נגדיר אותו ככהסוורוס סנייפ

הוא יודע להוציא את המירב מהמנדטים שלו...

הביא 7 מנדטים.צדיק יסודעולם!!
שיקלי לא יושב איתו אז מה המנדט שווהסודי ביותר


מה הקשר?סוורוס סנייפ

"מביא רק 6 מנדטים" לא יש לו,

 

כי הדיון על 7 המנדטים שהביא, לא 6 המנדטים שנכנסו לממשלה

 

גם בלי שיקלי היה לו תוצאה זהה, הוא לא באמת משך מצביעים שיקלי...

בנט בהחלט פוליטיקאי מוצלחמיכאלצ

באופן כללי קל להיות פוליטיקאי מוצלח כשאין אידואלוגיה שמגבילה אותך.

זה אומר שבנטקורא נלהב לשעבר

הוא לא פוליטקאי מוצלח, לא אידאליסט מוצלח, לא איש ציונות דתית מוצלח. אלא הייטקיסט מוצלח. הצליח למכור מניה מתרסקת במחיר מפולפל על גב הערכים של כל מחנה הימין.

זה לא סותר את זה שהוא פוליטיקאי מוצלחסוורוס סנייפ

מה אז זה שהוא לפי שיטתך "מכר" את האידיאולגיות אז הוא לא פוליטיקאי מוצלח? ההפך, זה נקרא להיות פוליטיקאי, 

וזה חבל מאודניב שטרן

שהמילים "נאמן לאידאולוגיה שלו" לא נמצאות בהגדרה של פוליטיקאי.

לדעתי הוא גם לא פוליטיקאי מוצלחקורא נלהב לשעבר

פוליטיקאי מוצלח לא מביא רק 6-7 מנדטים כשרובם הגדול לא זקופים על שמו אלא על הציונות הדתית הקלאסית רבניה ומוסדותיה שהחליטו לתמוך בו, ובאותה מידה אם יתמכו במישהו ראוי אחר יקבל אותו מספר מנדטים כמעט (עיין בחירות מועד א, שלא תמכו בימין החדש רוב הרבנים- כמה קיבלה כל מפלגה (5 איחוד הימין ו3 הימין החדש). כשגם הכ3 מנדטים של בנט רבים היו גם ציונות דתית קלאסית).
איפה כל המצביעים החילונים ולייטיים שהמפלגה כ"כ מחבקת ונותנת להם מקום ושבנט מייצג אותם?!
וזה מבחינה פרקטית של קולות שהוא מוסיף.
אבל גריעות נוספת שיש לו זה קריאה לא נכונה של המפה הפוליטית ומה אנשים רוצים לשמוע ולקבל מנבחריהם.
זה מתחיל ב'לא קורונה לא מעניין' שהיא טענה מוזרה כמו שיצאו נגדו בצה"ד שלא שייך לשים את הערכים בצד. וממשיך באי לקיחת צד שגם הוציאה אותו שק חבטות. ועוד כל מיני אמירות שביטאו את זה. וזה בולט שבעתיים כשמולו מתמודד נתניהו שקריאה נכונה של המפה היא המומחיות שלו בין היתר...
וחמור יותר- איך שעם קצת לחץ מהליכוד הוא מתקפל- וחותם יום-יומים לפני הבחירות שלא ישב עם השמאל מה שסתם סופית את הגולל למצביעים לא מהימין שהיה יכול להביא איכשהו. והוציא אותו מחליף עמדות חסר עמוד שדרה עם קמפיין לחוץ ומבוהל.
ואפשר גם להוסיף את הסיבות שמניתי כאןקריאה לנפתלי בנט לקבל את הצעת נתניהו להתמזג לליכוד- - אקטואליה וחדשות מהמילים 'ונתאר קצת'.
וכמובן פוליטיקאי שמבטיח א' ועושה הפוך, זה היפך כל מהות הדמוקרטיה ועצוב מאד אם זה המצב כיום.

ואם הוא לא מביא ערך מוסף, וודאי לא ערך מוסף רציני למה שווה להקריב עליו את ערכי הדתיות של הציונות הדתית בסוגיות דת ומדינה וצביונה היהודי של המדינה?? זה דבר שאני הקטן אף פעם לא הצלחתי להבין. (ושמעתי כל מיני הסברים ואף אחד מהם לא שיכנע אותי.. אבל אולי זה קצת דיון שעבר זמנו...)

אתה טועהסוורוס סנייפאחרונה

הוא קיבל 4 במועד א',

פשוט אחוז החסימה עלה

הפיתרון להתחבר לימינהמושיקו_משה

בס"ד

שלום לכולכם,

רציתי לשתף אתכם בכך שממשלת השקר והחרפה החליטה לשים את הרב הרפורמי כיו"ר ועדת חוקה.

אני סבור שמעשה זה הוא כבר אינדקטור אדיר למצב של חברי ימינה. שהם איבדו כל ערך אפשרי.

 

אני חושב שבאמת עד היום אנחנו בגישה של להיות צודקים במקום חכמים, וכך למעשה אנחנו מבינים היטב מדוע אנחנו באופזציה ולא בממשלת האטד.

אבל זהו, חייבים לשנות כיוון, צריך להפסיק להיות צודקים צריך להיות חכמים!!

ימינה איבדו את כל הערכים תמורת כס השלטון ולא יבחלו בשום צורה להישאר. גם אם כדי שהשקרן ימשיך להישאר תחת הכותרת רה"מ הוא יאלץ להכניס עוד מיליון ערבים למדינה הם יעשו זאת. זה כבר ממש לא רלוונטי באיזה ערך מדובר, הם יעשו הכל כדי להישאר. ועוד הכי גרוע שהם חושבים שהם הצודקים והטובים והישרים והתמימים וכולם הטועים והרעים והמבולבלים שמנסים לבלבל אותם. כל מיני "ביביסטים" חסרי מחשבה עצמאית.

 

אבל למעשה חייבים לעזור להם למען עתיד המדינה והיהדות.. צריך להוציא אותם מהורטיגו שהם נמצאים בו, צריך להתחיל להשרות עליהם אהבה וזהו. כרגע בגלל אותו צורך באהבה ושררת התאוה הם רועים בשדות זרים. אבל זה המצב, אין מה לעשות, כרגע בנט (השקרן המנוול ועוד ועוד) הוא רה"מ וצריך לתמוך בו רק בשבילנו. כל יום שאנחנו לא נעשה זאת, הוא יהרוס עוד ועוד את המדינה בחוסר מודעות עצמית ואצטלה של משיחיות שקר.

 

(האפשרות האחרת היא רק שהאזרחים יחליטו לצאת למחאה אמיתית של מעל מיליון איש יום יום עד שהממשלה תפרוש, או להתחבר עליהם, אבל זהו כבר אי אפשר לראות את המצב שלהם ירדו עד פי תהום והם רק ממשיכים בסחרור מטה).

אין אפשרות כזומיכאלצ

האתרוג והאהדה שהתקשורת והשמאל יודעים לתת למי שהם רוצים בטובתו גדולים עשרת מונים ממה שהימין יודע לתת.

אין הרבה ברירה. אם לא רוצים להתחיל לבצע פה את הפגנותהמיל'מושיקו_משהאחרונה

כולנו מקווים שיש לבנט עוד איזשהוא ניצוץ בליבו שאם לבנט יהיה עוד 58 אצבעות הוא יפעל אחרת.

 

בכ"א לו יהא שאצלי זה רק ספק יועיל ספק לא יועיל, אצלך זה וודאי לא יועיל.

מי שחושב….אוהב אי והעם 2
…… שהפתרון הבלעדי לקורונה הוא החיסונים טועה ומטעה.
ההתמכרות של יציאה לחוץ לארץ בכל מחיר תביא וריאנטים שונים ומשונים לארץ הקודש.
שמח להסכים איתך מרדכי
בס"ד

עם כי למען ההגינות אומר שמעולם לא יצאתי מהארץ, ואין לי שום חשק כזה, כך שכנראה לא אצליח לעולם להבין את מי שכן מחפש לצאת לנפוש ולטייל בחו"ל
אצלנו מי שרוצה לצאת צריך בנוסף לכמה הגבלות….אוהב אי והעם 2
…. לחתום שהוא לא חוזר במשך שלושה חודשים.
אצלנו מי שנכנס לכאן חייב בבידוד בבית מלון יעודי שבועיים על חשבונו בסכום של 3000 דולר.
אוהההָיוֹ הָיָה

אולי תצא לטיול בארץ, ואז תהיה מוכרח להישאר כאן שלושה חדשים

 

 

הלואי ואוכל להשאר לתמיד. אין כמו ארץ ישראל.אוהב אי והעם 2
לנסיעות לחו"ל אין שום השפעה על הקורונהאינליאז

הפיתרון לקורונה הוא מערכת הבריאות

 

ומערכת כזו צריכה להיות מנוהלת על ידי אנשים מסורים ומקצועיים ולא כמו ליצמן והעסקנים שלו.

 

לנסיעות לחו"ל אין שום השפעה.

בתקופה שנסעו לחו"ל בין הסגרים, אלף נדבקים הגיעו מחו"ל ומאתיים אלף נדבקו בישראל , רובם המכריע , בגלל החרדים.

 

כל סיפורי הנתב"ג והוריאנטים הם קישקושים. 

המוטציה ההודית שמתחילה להשתולל לא נולדה פה בארץמרדכי
בס"ד

היא הגיע "בזכות" אדם שנדבק והיפר את כללי הבידוד. ולא, הוא לא היה חרדי. מספיק אחד כזה בודד, בשביל לפגוע ברחוב שלם, שיפגע בשכונה שלמה, שיפגע במועצה מקומית שלמה ומשם הלאה.

כך שבינתיים לא סיפורי נתב"ג והויריאנטים הם הקשקוש...
המוטציה היא כמו עוד מאה מוטציות שהיו ושיהיואינליאז

תמיד תהיינה מוטציות ותמיד המוטציות יגיעו , בגלל מישהו או בגלל משהו.

במדינת ישראל יש 2.1 מיטות אשפוז לאלף נפש.

הממוצע באירופה הוא 4.1 , כלומר כפול בערך , ובאירופה ישנן שפע מדינות שהתל"ג לנפש שלהן , נמוך באופן משמעותי מזה שיש בישראל.

 

וההסבר מאוד פשוט.

שם התקציב הולך לבריאות וכאן הוא הולך לליצמן.

אז לא צריך להתפלא שיש התפרצויות והדבקויות ולחצים ובעיות , כי ככה זה , הייתה כאן ממשלה מושחתת וגרועה ויקח שנים לתקן את כל הנזקים.

מערכת הבריאות הוכיחה את עצמה בהתמודדות עם הקורונהמרדכי
בס"ד

היה קשה, אין ספק, וכמו בכל העולם. אבל המערכת לא קרסה כפי שניבאו כל השנים. לא היה חולה אחד שלא נמצאה עבורו מיטה, במקסימום היה ויסוט של חולים מאיזורים עמוסים לכאלו שפחות. זה לא באמת נורא.

כמובן שלא הכל היה מושלם, אבל גם מערכות הבריאות המובילות בעולם לא הצליחו במאת האחוזים. כך שגם אם היו עוד מאות מילוני שקלים ואלפי מיטות נוספות זה לא באמת היה משנה את התמונה.

אגב, הראשון להתעשת היה ליצמן, שאתה כל כך אוהב לשנוא, שסגר את השמיים והכין מחלקת קורונה מיוחדת לבאי הספינה מיפן בשביל שחלילה לא יהיו נשאים של הנגיף ויפיצו אותו.

לעניין המוטציות, בוודאי שעוד נכונו לנו אתגרים לא מעטים עם הקורונה הזו אבל כעת צריך לעשות מה שניתן על מנת להוריד סיכונים וסיכויים. שער הכניסה היחידי למוטציות עתידיות זה בעיקר נתב"ג ולכן צריכים להיות חכמים בכל הקשור לשם. גם אם זה אומר עצירת התיירות לחו"ל ומחו"ל והצבת כללים נוקשים למי שצריך לצאת מהארץ לצורך עסקים או דברים חשובים.

ומה עם ענף התיירות? עדיף לשלם להם פיצויים מאשר ששוב המשק יהיה סגור אפילו שבוע אחד.
הטענה ממש מצחיקהאינליאז

יש כאן אוכלוסיה של עשרה מיליון נפש , או תשעה או שמונה , לא משנה והם אמרו כל הזמן שאלף מאושפזים מהקורונה יגרמו לזה שהמערכת תקרוס.

 

אלף.

 

או שהם משקרים , או שהם מאוד עלובים. אלף.

לגבי ליצמן , הוא הכניס עשרות אלפי בחורי ישיבה בלי בדיקות. זאת האמת. שרק לא יכנסו לבידוד , זאת האמת.

הטענה מצחיקה כי אתה מעוות בצורה נוראית את המציאותמרדכי
בס"ד

דיברו על אלף מונשמים שזה תמרור אזהרה שצריך להתחיל לנקוט באמצעים חריפים יותר, לא על אלף מאושפזים כפי שאתה מנסה להציג את זה.

גם לגבי בני הישבות מחו"ל אתה ממש מעוות. באותם הימים עשינו שבת משפחתית בבית הארחה של חספין. שלוש מבנים היו למשפחות שהתארחו במקום כמונו ואילו המבנה הרביעי היה של בנות שהגיעו מחו"ל, ארבע בנות בכל חדר מבלי אפשרות לצאת. היה רב שהגיע לעשות להם קידוש והוא עשה את זה מהדשא רחוק שכולן היו במרפסות והוכל כמובן הגיע להן עד לפתח החדר.

כמו כן באותם הימים הייתי על יד חבר שלי שליווה מספר ישיבות שאליהם הגיעו תלמידי חו"ל (שאגב, עזבו רק לפני שבועיים את הארץ אלחרי עשרה חודשים מבלי לפגוש את ההורים שלהם, חלקם הגדול יחזרו לפה עוד חודש לשנה שניה), וגם שם הייתה שמירה מלאה מלאה על ההנחיות. אז האמת, זה לא!
הזיכרון כל כך קצר , כשרוצים לעוות את המציאותאינליאז
 
עוד לא עברו שלושה חודשים מאז צרחו וצווחו כאן בכל מהדורה , שבעה ימים בשבוע שבתי החולים בקריסה בגלל מספר החולים במצב קשה , כאשר סיפור המונשמים כבר נגמר לפני ראש השנה אחרי שהביאו לכאן תשעת אלפים מכונות הנשמה לכבוד פחות משלוש מאות מונשמים.
 
לא יודע מה קשור הסיפור התמוה שלך על חיספין, אבל אני הייתי בנתב"ג בקורונה , טסתי ארבע פעמים , כולל פעם אחת באישור מיוחד של מנכ"ל משרד הבריאות וראיתי את תלמידי הישיבה האלו מגיעים בלי בדיקות. מטוסים מלאים.
ועדיין לא מדובר ב1000 מאושפזיםמרדכי
בס"ד

היו גם אישפוזים של חולים במצב בינויני ואפילו קל. היו גם יולדות שהיו זקוקות להשגחה ועוד עשרות מקרים שכאלה שלא הוגדרו כקשים.

התלמידים לא היו צריכים לעבור בדיקות, על פי הזכור לי, אלא להיות בבידוד שבועיים. וזה קרה.
ועדיין המספר הוא אלף ולא אלף מונשמיםאינליאז

ואם במדינה אם עשרה מיליון תושבים , או שמונה או שבעה , אלף חולים במצב קשה הם קטסטרופה , אז או שהם משקרים , או שמצב מערכת הבריאות כל כך עלוב.

אלף חולים הם לא קטסטורפה אלא תמרור אדוםמרדכי
בס"ד

ובאמת זה השלב שנכנסו לסגר כי התחלואה החלה לטפס, ומאלף זה היה עלול להכפיל את עצמו ומי שם להכפלה נוספת. לכן קבעו רף שממנו יש סגר לפני שזה יוביל בסוף לקריסה.
אז הם אמרו שזו קטסטרופהאינליאז

היום הם סומכים על זיכרון קצר.

היה קשה, אין ספק, ובכל זאת זה נעצר לפני קריסהמרדכיאחרונה
זה כל כך מעוות להגיד אתזהנופת צוף

ההשתלטות על הקורונה בארץ הייתה הרבה יותר נכונה ומאורגנת מבארצות אחרות.
אפשר לראות אתזה בסטטיסטיקה והסתברות. לא קשור לא לחרדים ולא לליצמן.
ואגב ככל הידוע ליצמן כבר פוטר.


אולי לבנט.

שורה של סגרים חמורים אינה השתלטותאינליאז

היא תגובה של חוסר מקצועיות וחוסר אונים ובפרט שהאוכלסיה החרדית ציפצפה על ההגבלות.

לא שורה של סגריםנופת צוף

כמות נדבקים ואחוזים בכל השלוש חודשים האחרונים, כמות של מתים כמות שהיו חולים קשה. בזה זה נמדד

לא דיברתי על שלושת החודשים האחרוניםאינליאז

בהם המצב בישראל היה סביר.

התכוונתי לתקופות של הפניקה וטירוף המערכות שכל כך אפיינו את ממשלת נתניהו האחרונה והלא חביבה.

איך המצב נהיה סביר?נופת צוף


בהרבה מדינות המצב סביראינליאז

כך שזו לא שאלה מעניינת.

השאלה איך במשך חודשיים הביאו את ישראל למצב בין הגרועים בעולם. בשביל זה צריך באמת חוסר כישרון מיוחד

מה הקשרברגוע
בין כמות הנדבקים לכמות המיטות אישפוז?
דווקא בהרבה מדינות מתקדמות (כמו ארה"ב ואיטליה) ראינו מראות של קריסת בתי חולים מעומס, ודווקא בארץ ב"ה זה לא קרה.
כן, החרדים של בנימינה, הם אשמים בהכל.הָיוֹ הָיָה

לא יאומן כמה שמיניות באויר תעשה כדי להאשים את שומרי המצוות בכל רעה שבעולם.

#היהודיםמרעיליםאתהבארות

אולי אתה לא יודע , אבל יש חרדים בבנימינה.אינליאז
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך י"ד בתמוז תשפ"א 15:51

אמנם זה לא כמו בבני ברק אבל בהחלט מדובר בעובדה.
אני אפילו מכיר כמה משם.
הייתה אחת שהתחתנה עם חבר שלי טוב.
כן, והם לומדים בבית הספר הממלכתי שם.. הָיוֹ הָיָה


יהודים זה חיידק הרי. לא?נופת צוף


טובראשיתך
אז ככה.
מה שקרה הוא שניסו לשווק את החיסונים לילדים ולא הצליחו, תודות לכמה רופאים עירניים שערכו קמפיין נגד חיסון ילדים לקורונה, אז התחילו לפמפם בתקשורת על זן שמתגלה בבתי ספר.
המעניין הוא שהזן הראשון בתחילת הקורונה תקף מלא בתי אבות ואפס בתי ספר, ועכשיו הוא תוקף ילדים, כי יש חיסונים לשווק.
יחזרו המסיכות והחרדות המגוחכות של אנשים שלא מצליחים לנהל את החיים שלהם ללא תקשורת

השרה שאשא ביטון נגד משרד הבריאות: "מנפחים מספרים, זורעים בהלה"
מכל האנשים בעולם הבאת כראייה דווקא את שאשא ביטוןמרדכי
בס"ד

אותה אחת שפעם אחר פעם התווכחה עם המומחים ופעם אחר פעם הוכח כמה היא טועה ולא מבינה שום דבר בנוגע לקורונה. עצם העובדה שהיא שוב פעם בוועדת הקורונה רק מראה שהממשלה החדשה לא למדה שום דבר מהממשלה הקודמת.

אני מעדיף ללכת בעיניים עצומות אחרי הרופאים מאחר ללכת אחרי האישה המסוכנת הזאת.
המוטציות העכשוויות והעתידיות יביסו את החיסונים ולכן….אוהב אי והעם 2
.. מי שמסתמך רק על החיסונים כדי להלחם בקורונה מעודד מוטציות פראיות יותר. צריך לסגור את נמל התעופה ולבודד את המדינה. אין קצורי דרך.
הנהנתנים צריכים להתגבר על יצרם.!!!!
לא לנסיעות לחוץ לארץ.
אין טעם עוד להספיד את החיסוניםמרדכי
בס"ד

Log in to Facebook | Facebook
כמובן שצריך את שניהם, חיסונים לצד זהירות בכניסה לארץ. רק שהעולם כולו יגיע לחסינות עדר נוכל להתחיל בזהירות לשחרר.
ניתוח סטטיסטי כלשהו זה לא שיטת לימוד יהודית. וגם…אוהב אי והעם 2
כל עוד לא בדקו 100 אחוז מכלל האוכלוסיה הניתוח הסטטיסטי יהיה מעוות. ראוי לציין גם שלבדיקה חיובית יש 5% סטיה ולבדיקה שלילית יש 30% סטיה..
מטרת החיסונים ההמוניים בארץ היתה לחזור להרגלים הישנים. זה לדעתי לא מה שצריך לקרות.
עם הסוף קשה לי מאוד להסכיםמרדכי
בס"ד

כל עוד התחלוטה נמוכה מאוד בוודאי שצריך לאפשר לחזור להרגלים הישינים, בזהירות ובהקפדה. ההגבלה היחידה בעיניי שנצרכת היא בנתב"ג. איזו? לא בהכרח לסגור הרמטית, בטח לא לנסיעות עסקים, אבל בוודאי לדאוג שזה מתבצע יותר טוב. בנט, בימיו הראשונים כראש ממשלה, מגלה שלכתוב ספר זה קל, אבל כשיש לך יועצים משפטיים ששמים רגליים ומפריעים, זה בלתי אפשרי לביצוע.
מכריזים על זמן חירום ועוקפים כל היבט משפטי.אוהב אי והעם 2
מה קורה כשבבונים רוצים להכנס בכוח ….אוהב אי והעם 2
… תוך הבעת שנאה קנאה וניכור לתוך קיבוץ שהוא מראשוני התיישבות של חומה ומגדל?
תשובה:
חורבן בית שלישי (עוד לפני שהוא אפילו הוקם).
על מה מדוברמח"פ


על קיבוץ ניר דוד ונחל האסי.אוהב אי והעם 2אחרונה
נראה לי אני אקח פסק זמן מהפוליטיקה.די שרוט
זה פשוט נהיה בלתי נסבל לצפיה והאזנה.

זה מעולם לא היה כל כך מגעיל, קר ומנוכר, מחושב בצורה מתמטית מדוייקת מה כל דבר/אמרה/ישיבה/הערה/הארה באה להשיג כדי לדפוק את השני.

זה עושה לי רע.

ביי ביי פוליטיקה מצחינה.
תתקשרי אלי כשתתבגרי בלאט.

אני הולך לשבת על ירוק ולהרגיע את המחשבות.......
היי נפתליסטים. הישגים נאים למגלומן בשבועיים האחרונים.איתן גיל
ביטל את ההכרה בגולן.

חירב את היחסים עם סין.

החזיר את הקורונה.

הסתכסך עם הפולנים.

מכר את הנגב לרע''ם

הפקיר את אביתר.

ריסק וסכסך במגזר הדתי לאומי.


ורק התחלנו.
רוב הדברים פהבן מכיר

הם שאריות של ממשלת ביבי/לא תלויים במה שקורה בישראל

היו לו שבועיים לתקן מה שביבי קלקל. עזוב את ביבי הוא באופוזיצאיתן גיל
הוא לא ביטל את ההכרה בגולןבן מכיר

די לכתוב שקרים!

הולכים לבטלמח"פ


אהובו של בנט מיסטר ביידןמח"פ


די לשקר. האמריקאים לא עשו כלום בלי לתאם איתוו.איתן גיל
למה שיטרחו לתאם איתו?מיכאלצ

האמריקאים לא טפשים והם מבינים מצוין שאין לבנט שום יכולת להגיב ממילא.

בעקבות הסקנדל שנוצר חזרו בהם האמריקאים.איתן גיל
הם ממתינים לשעת כושר אחרת. בינתיים יש לבנט צרות אחרות על הראש. הקורונה חוזרת, ואי אפשר להאשים את אדלשטיין ונתניהו. באסה.
גם ישראלבן מכיר

"מתאמים" עם החמאס הפצצות של בניינים (ואני אפילו לא מבקש מקור כלשהו לכך שזה נעשה בתיאום איתו

ממשלת הנוכל בנט יכולה לשנות. אחמד טיבי יתמוךאיתן גיל
שכחת שהוא פינה את עוז ציוןמח"פ
עבר עריכה על ידי מח"פ בתאריך ט"ו בתמוז תשפ"א 12:31


סליחהמח"פ


תן לו את הזמן שלו, הוא יפנה גם את אריאל ואלקנה.איתן גיל
שכחת גם את תל אביבבן מכיר


ואם הוא לא יפנה את אלקנה - אז אתה שקרן?אינליאז


ואם הוא כן יפנה...איתן גיל
אז אתה לא שקרן בעניין הזהאינליאז

גם מוסי רז וגם ניצן הורוביץ לא יפנו את אלקנה, לא בגלל שהם לא רוצים , אלא בגלל שהם חושבים שזה לא מעשי ולכן אין טעם להשקיע בנושא כזה.

שכחת שהוא רצח את לינקולןפשוט אני..

בנאדם,

כשאתה מערבב ביקורת לגיטימית עם שקרים הזויים - זה פוגע בטיעון שלך.

תתייחס בבקשה לנקודות שהעליתי, וסייג לחכמה שתיקהאיתן גיל
אוקייפשוט אני..
הוא לא ביטל את ההכרה בגולן.

הוא לא חירב את היחסים עם סין.

הוא לא החזיר את הקורונה.

הוא לא הסתכסך עם הפולנים.

הוא לא מכר את הנגב לרע''ם

הוא לא הפקיר את אביתר.

הוא לא ריסק וסכסך במגזר הדתי לאומי.

ה''נקודות'' שהעלית הן גיבוב עלילות, ללא שמץ של ראיות לכך שבנט אחראי למשהו מכל זה, ולכן ההתייחסות בהתאם.
תמשיך לתמוך בו. יש לו הרבה מה להרוסאיתן גיל
אני לא תומך בופשוט אני..
אבל אני מתנגד לדמגוגיה ולשקרים, לא משנה מטעם מי הם ואת מי הם אמורים לשרת.

לא הצבעתי לו בבחירות האחרונות, אני לא רואה כרגע סיכוי שאצביע לו בעתיד.

אפשר להתנגד למישהו, ועדיין להבין כמה זה מטומטם להאשים אותו בהחלטה של נשיא ארה''ב.

אפשר לחשוב שהוא עשה טעויות איומות, ועדיין להבין כמה זה מגוחך להאשים אותו בעלייה בתחלואה שנבעה מהחלטות הממשלה הקודמת.

האנשים שהביאו להתפרצויות הגדולות עכשיו במודיעין ובפרדס חנה, יצאו לחו''ל בזמן שנתניהו היה ראש ממשלה. הם חזרו לארץ ולא נשארו בבידוד בהתאם להחלטות של ממשלת נתניהו.
הילדים שהיו חייבים בבידוד במודיעין לא נשארו בו, והם לא קיבלו שום עונש בהתאם להחלטות של ממשלת נתניהו לא להעניש הורים על הפרת בידוד של ילדיהם (החלטה שהחרדים נלחמו כדי ליישם אותה, שהרי הילדים במגזר שלהם הפרו את ההנחיות על אלפיהם בצורה ממוסדת ובהוראת הרבנים).

אגב,
ביידן לא מכיר בגולן?
מתנת הפרידה של אובמה הייתה החלטה במועצת הביטחון של האו''ם, לפיה כלל ההתנחלויות אינן חוקיות.
בפעם הראשונה ארצות הברית לא הטילה וטו על החלטה כזאת.
בנט אשם עכשיו בדיוק כמו שנתניהו היה אשם אז.
בעצם לא, נתניהו היה אז ראש ממשלה 8 שנים, לא שבוע.
ביבי לא ראש ממשלה כבר שבועייםאיתן גיל
כל מה שביבי קלקל אם קלקל, בנט היה צריך לתקן או להתחיל לתקן אבל במקום זאת הוא מעסיק את עצמו בליקוקים לתקשורת.
מאז קום המדינה מי שנבחר לראשות ממשלה מזנק מיד בסקרים ל- 55 אחוזי תמיכה וצפונה. בנט מקבל 8 עד 10 אחוז תמיכה. בושה וחרפה.
וואו, שבועיים, טירוףפשוט אני..
במדינה כמו שלנו, בשבועיים אי אפשר אפילו להחליט אם בית ראש הממשלה יהיה מנוי לטלפון של בזק או של הוט.
זה ממש לא קשורניב שטרןאחרונה

בנט לא עשה (כמעט) שום דבר ממה שהוא כתב. הוא רק לא מנע את זה. ועל זה יש לי עליו ביקורת.

 

הוא לא החזיר את הקורונה אבל הוא גם לא סגר את השמיים. (גם אם ביבי פתח אותם והוא ממש לא בסדר)

 

הוא לא מכר את הנגב לרע"ם אבל הוא הבטיח לעשות את זה (ולמרבה המזל אני לא יודע כמה שוות ההבטחות שלו)

 

הוא ועוד איך הפקיר את אביתר. אם שר הביטחון יכול להורות על פינוי אתה לא חושב שראש הממשלה יכול לפחות להאבק על זה? לכנס את הקבינט ולאשר את היישוב כמו שדרעי ביקש ממנו?

 

הוא בכלל לא סכסך במגזר הדתי לאומי, מאיפה @איתן גיל הביא את זה? <צ>

 

מישהו יכול להסביר לי למה חצי מהאנשים במצעד הגאווה עם כיפות סגרגמל 1
סתם מתעניין
כי הם לא עם כיפות ביום יום, והם גם לא שומרים תו"מ.מתנחל בראבק

 זה רק כדי לתת תחושה שיש דתיים כאלה, ככה הם גורמים לנערים תמימים להצטרף אליהם.

לפי אחת ההערכות רבע מאנשי הכיפות הסרוגות הומואים.איתן גיל
הערכות של מי?מיכאלצ


למה שבכיפות הסרוגות יהיה יותר מאשר בציבור הכללי?מתנחל בראבק

וגם אם הם מגדירים את עצמם כיפה סרוגה הם לא יצעדו בגאון בתור כאלה.

יצא כך במקרהאיתן גיל
טוב, המחקרים האלו חרטא.מתנחל בראבקאחרונה


הם לא רוצים שהחבדניקים יבקשו מהם להניח תפיליןאינליאז

לפעמים כיפה עוזרת

בנימין נתניהוThe Lion

אם מסכמים את כ---ל הקריירה הפוליטית שלו בכללותה, עזר לימין יותר משהזיק או ההיפך? אני לא מדבר על עכשיו ספצפית, אלא על כל השנים.

לימין? אני לא יודע. למדינה? וודאי, לפי כל מדד כמעט.מיכאלצ


למדינה זה ברור.The Lion
אני שואל לגבי הימין
מפלגות הימין עזרו למדינהאיתן גילאחרונה
העבירו 13 מנדטים לשמאל הקיצוני. בקרוב- מדינת כל אזרחיה.
מה קרה פה?אברך שעובד

השמאל לא קלט שהיו חילופי שלטון? 

 

 

אגב, הקריקטורה ירדה מהאתר

איזה אתר זה היה?מתנחל בראבק


הקריקטורה היומית של עיתון הארץמרדכי
כבר אין לי צפיות מהם.מתנחל בראבק
עבר עריכה על ידי מתנחל בראבק בתאריך י"ד בתמוז תשפ"א 16:28


נונו עיתון הארץסוורוס סנייפ


יפה כתב יוסי וורטר על חברי הכנסת החרדים ביום שישי בהארץאינליאז

"אתמול שוב הם צווחו ככרוכיות. קריקטורה תמימה של עמוס בידרמן בעמודים אלה, שהזכירה את חטא הפרותיהם בגלי הקורונה הקודמים, החזירה אותם לאנטישמיות של גרמניה הנאצית. זה מזכיר את ימי ההפרות ההמוניות בקורונה, בהם שוטרים התקבלו בקריאות "נאצים" כשהגיעו למעוזי ההפרה. מי שמתחיל את מחאתו בקריאה "נאצי" ומשם רק עולה, הוא פשוט חסר תקנה."

 

https://www.haaretz.co.il/news/politi/.premium.HIGHLIGHT-1.9938681

איזה מעוזי הפרה? הרצליה? לא פגשתי שם שוטר אחד.מתנחל בראבק


אתה מתכוון בוודאי לאותו חלק שלא הצלחת לקרואאינליאז

אז אני אכתוב לך אותו שוב:

"בגלי הקורונה הקודמים".

 

ב"הארץ" זוכרים שהיו גם כאלו.

אתה יודע שיש בחירות ובנט לא ישב עם לפיד אפילו ברוטציה?מתנחל בראבקאחרונה

מה הקשר לחדשות מלפני שנה? שיביאו חדשות אקטואליות, שהן באמת חדשות ולא ישנות.

 

פגיעה לא רק בעם היהודי, אלא גם בערבים.hamedinai
ביצוע קניות בעסקים הנמצאים בבעלות אלו שביצעו פרעות תשפא נגד יהודים, זו פגיעה לא רק בעם היהודי, אלא גם בערבים.

כי אם יחזקו את העסקים שלהם בארץ ישראל, יהיה להם יותר קשה להגר לארצות אחרות, איפה שיש פחות הסתה נגד יהודים, ובכך להציל את עצמם ואת ילדיהם ממלחמת אזרחים רחמנא ליצלן.
מבינים לפהראשיתך
מה ההתנגדות הגדולה לבנט?

הרי ברור שנתניהו באיזשהו שלב לא התאמץ בשביל הבוחרים שלו, והדוגמא האחרונה זה לוד, שפרעו ביהודים ולא הזיז לממשלה.

יכול להיות שבנט ישקיע יותר, ולפיד לא ירשה לעצמו כמו נתניהו.

אז למה ההשמצות?
אפשר להתחיל מלהפסיק להגדיר כל ביקורת כהשמצה.מיכאלצ


ובכל זאת אשמח להתייחסות לתוכןראשיתך
יש פה בפורום המון התייחסויות לנושא.מיכאלצ

אני חושב שהטענה הכי פשוטה היא זו:

יכול להיות שבנט ראש ממשלה נהדר, ויכול גם להיות שאני אישית רוצה אותו כראש ממשלה. אבל בדמוקרטיה, לא אני מחליט מי יהיה ראש הממשלה אלא העם. ובנט, שהעמיד עצמו לבחירה כמועמד לראשות הממשלה, קיבל את אמונם של 6.21% מהקולות. לקחת את ראשות הממשלה עם כזה אמון ציבורי זו פגיעה חמורה בעם ובשלטונו.

וזה עוד בלי לדבר על התרמית הגדולה שבנט רימה את בוחריו, כאשר הפר את כל הבטחות הבחירות שלו אחת לאחת (חוץ מהבטחה אחת). הסקרים מראים שאם בוחריו היו יודעים את האמת, בנט לא היה עובר את אחוז החסימה.

 

לכן בלי קשר לרמת התפקוד של בנט כראש ממשלה, ואפילו יהא ראש הממשלה הטוב בהיסטוריה, אין לו שום מנדט מוסרי לראשות הממשלה וצריך להפיל את ממשלתו בהקדם.

יפה תודהראשיתך
בנט ביצע את הרמאות הגדולה בתולדות המדינהמח"פ


ומה אתה רציתבן מכיר

שיכריח את סער לעשות תרמית גדולה עוד יותר?

האנשים פה בפורום מתוסכליםבן מכיר

מכך שבנט הפר הבטחות בחירות בהקמת הממשלה (ישיבה עם לפיד ברוטציה ועבאס) ורצו שהוא יודיע שיצטרף רק לממשלת ימין מה שיכריח את סער (לטענתם) להצטרף לממשלה תחת ביבי.

א. בנט לא אמור לחשוב מה הוא מצפה מסערניב שטרן

הוא אמור לעשות את מה שהוא התחייב לבוחרים.

ב. תמיד אפשר ללכת לבחירות חמישיות... (כן, זה עדיף על פני לשבור את אמון הבוחרים ולהקים ממשלה שהיא נגד האידאולוגיה שלך.)

התחייבותו לבוחר הייתה בלי בחירות חמישיותבן מכיר

יש תיאוריה (סבירה, אבל לא מוכרחת) שבנט העביר לסער שאף על מה שהוא אומר בתקשורת, מבחינתו ממשלת שינוי/איחוד/שמאל עדיין על הפרק ולכן סער לא הצטרף לימין כדי למנוע בחירות חמישיות בעצמו.

כתבו על זה כבר כ"כ הרבה...אריאל יוסף

כמו שכבר כתב @מיכאלצ השאלה היא לא מי יעשה יותר אלא במי העם בחר.

העם לא בחר בבנט ואין לו שום לגיטימציה להיות ראש ממשלה.

מרבית אלו שהצביעו לו, לא האמינו שיקים ממשלה עם השמאל ונתנו לו את קולם עבור ממשלת ימין.

הוא הפר את האמון הבסיסי ביותר בין הבוחר לנבחריו.

 

אבל כל זה לא העיקר מבחינתי, כפי שהסברתי בפירוט:

נחזור על הראשונות. - אקטואליה וחדשות

תודה!מעולהראשיתך
מוזמנת גם לעיין בהרחבה במקורות>>>אריאל יוסף
ההשמצות הן מפלטו העיקרי של הנבלאינליאז

מי שמקיפים את נתניהו הם נוכלים, עבריינים וחלאות.

 

השמצות הם לחם חוקם

קודם כלפרש בודד

רוב המתנגדים לבנט הם מצביעי ליכוד וסמוטריץ. 

כן זה כואב שלוקחים לך את השלטון. 

(וכל תירוץ אחר הוא סתם תירוץ.)

 

עבור מצביעי ימינה יש את אלו שהתעלמו מזה שהוא הבטיח למנוע בחירות חמישיות (וכן גם אמר שישב עם מרץ והעבודה) וקשה להם עם זה שהוא מקים הבטחה אחת ומפר אחרת. 

ויש את אלו שלמרות שהם הצביעו למפלגה שאמרה בפה מלא "צריך להחליף את השלטון" קשה להם לקבל את זה שבאמת מחליפים את ביבי. כי בסוף ביבי יצר פה משוואה של ביבי זה ימין וכל מי שלא תומך בו הוא שמאל. 

ובתוך העבוד אמר שלא ישב על אצבע של איבסתיאםמתנחל בראבק


מאמר המערכת של עולם קטן, היום.אריאל יוסף
בדיוק חשבתי איזה נזק זה לטווח ארוךמישהו איתי
כל אחד ידרוש רוטציה ברה"מ, וככה המערכת תיכנס לסחרור כל פעם (והחשש מבחירות נוספות פחות קיים כי גם את זה כבר עשינו)
הנזק האמתי הוא להפוך את הערבים לשותפים בממשלה/לשון מאזניים.אריאל יוסףאחרונה


אם יש בקואליציה כאלה שמצביעים נגד חוק איסור איחוד משפחותנוגע, לא נוגע
(לא רק מבין הערבים אני מתכוון. גם מוסי רז לדוגמא) וגם משתתף בכנס השמאל הקיצוני שהיה היום- האם זה אומר שגם הצד הימני שם כבר לא מחוייב לאי העיסוק בנושאים נפיצים ושמירת הסטטוס קוו ואז בעזרת האופוזיציה אפשר להעביר חוקי ימין? או שזה חד צדדי ורק הימין שומר על ההסכם משום מה?
האם יתכן שהשמאל לא באמת התכוון לשמור על ההסכם מעולם?

אלו שאלות רטוריות כמובן.
זה היה צפוי. מאוד. אבל עכשיו נשמע בלבולי שכל והצהרות לוחמניות של שרים וחכים ימנים שיודעים שהם עובדים על עצמם כשהשמאל משתמש במוקדי הכח שלו בשביל האג'נדות שלו. הכי חשוב לשר לבט"פ זה להגדיר את להבה כארגון טרור ולא להילחם בטרור האמיתי בשמעון הצדיק לדוגמא. ממש סכנה קיומית מהצבא של להבה שמחזיק מלאי של רובים ובקטבים.

מקווה שיהיה כבר איזה אחד שיתעשת ויקנה את עולמו (ומקווה שכבר אין פה מאמינים של בנט שיודע הרבה לדבר וכלום לעשות. השמאל הסכים להקריב את הטייטל "ראש הממשלה" בשביל לקדם את ערכיו ובנט אכל את זה)

לא קשור להסכם בכללאינליאז

זו הצבעה שיש עליה תאריך. זה לא משהו שמישהו יזם , לכן הנושא לא כלול במסגרת הנושאים הנפיצים שלא אמורים לטפל בהם 

 

לכן גם ההתנגדות של אנשים ממרצ או מרע"מ , מובנת וגם מקובלת.

טכנית אתה כנראה צודק. עקרונית אני לא רואה סיבה להבדלנוגע, לא נוגע
זה כן סוג של סטטוס קוו שהיה תמיד וצריכים להמשיך אותו.

ואם לדוגמא ימשיכו עכשיו לבנות ביו"ש באותה מידה שבנו בזמן הממשלות האחרונות- השמאל יגיד שזה המשך טבעי של מה שהיה ולא כלול במסגרת הנושאים הנפיצים שלא אמורים להתעסק בהם ולא יעשה שרירים וינסה למנוע? מסופקני.
אנשי אלקין (עלאק מתנחל) מצלמים כל התחלת בניה ביו''שאיתן גילאחרונה
מה שהתחילו- ימשך. מה שלא התחילו יעצר.