שרשור חדש
סוכר חום הוא מתוק יותר מסוכר לבן?יעל מהדרום
לדעתי לא.dora
במתכונים תמיד משתמשים בחום, כי כנראה הוא טוב יותר לאפיה אבל לפי הטעם הוא לא מתוק יותר מלבן.
טוב..כי החלפתי סוכר במתכון ותהיתי בכמה להחליףיעל מהדרום
לק"י

אבל שמתי פחות, וטוב שכך- כי זה מתוק גם ככה.

(ואני די בטוחה שככה שמעתי פעם...שהחום מתוק יותר).
נראלי ההפךאני והוא
טוב..מעניין.יעל מהדרום
לק"י

במתכון ההוא היה כוס סוכר חום ורבע כוס לבן.
שמתי בערך כוס סוכר לבן.
נראה לי שבכיף אפשר לשים חצי-שלוש רבעי כוס.
אני יודעת שכןיראת גאולה
ואני תמיד מפחיתה מכמות הסוכר (טוב, כי אני רוצה שיהיה פחות מתוק.. אבל בסוכר חום אפשר להפחית ממש הרבה).
אז כל אחת פה טוענת אחרת...תודהיעל מהדרום
כן, ניתן להמיר חצי כוס סוכר לבן בשליש כוס סוכר חוםארץ השוקולד
תודה!יעל מהדרום
לק"י

אם כי במתכון הספציפי שהכנתי זה יצא מספיק מתוק גם כששמתי פחות סוכר לבן...
במקום כוס סוכר חום ורבע כוס סוכר לבן- שמתי בערך כוס סוכר לבן, ויצא מתוק.
כי ברוב המתכונים ניתן להמעיט מכמות הסוכרארץ השוקולד
בצורה משמעותית וזה עדיין יצא בסדר
לדעתי כן~א.ל
יש שני סוגים של סוכר חום.נדנדה כתומה.
יש סוכר חום דמררה-חום בהיר כזה, שהוא פחות מתוק קצת מסוכר לבן.
ויש סוכר חום כהה/סוכר חום קלאסי-שהוא דביק כזה, דחוס.. והוא מתוק יותר מסוכר לבן.. אז תלוי.
תודה!!יעל מהדרוםאחרונה
קנינו בטעות בצק שמרים עלים (במקום עלים רגיל)עוד כינוי
מישהו השתמש בו?
מה מתאים לעשות איתו? עוגות שמרים רגילות?
אשמח לתובנות ורעיונות .
תודה ושבת שלום
אפשר להכין איתו רוגעלך, קרואסון וכדו..קראנץ שוקולד
כן..מתאים לעוגת שמרים רגילהמרים*
תודהעוד כינויאחרונה
מצאתי מתכון לגלידה , שיש בה חלב מרוכזעיניים תכולות
והבנתי מהתגובות שזה יוצא ממש טעים..
הקטע שהכנתי פעם גלידה בסגנון הזה מחלב מרוכז וקצפת ויצא ממש לא טעים בלי להגזים..פשוט זרקנו הכל..

מי התנסתה בזה ויכולה לספר מחוויותה ?
אני מכין לא מעט גלידה וזה יוצא טעים ממשקראנץ שוקולד
מה עוד שמת שה לא יצא טעים?
זהו..שמנת מתוקה שהוקצפה וחלב מרוכז..עיניים תכולות
ניסיתי להוסיף טעמים?קראנץ שוקולד

ריבת חלב, עוגיות מרוסקות, פקאנים וכו'?

לא.זה משנה?עיניים תכולות
לדעתי זה מוסיף המון בטעםקראנץ שוקולד

ככה סתם זה קצת תפל..

 

אנחנו הכנו פעם ןהיה ממש טעיםחילזון 123

אבל אם אתם לא אוהבים טעם של חלב מרוכז אז אולי זה באמת לא מתאים...

יש לזה באמת טעם לא הכי טעים באיזה שהוא אופן?עיניים תכולות
..ואז זה הגיוני שלא אהבנו..
כן..מקום בעולם
זה ממש או שאוהבים או שבכלל לא..
לא יודעת לדעתי האישית יש לזה טעם טעים מאד : )חילזון 123


תודה לכולם..באמת בעזרת ה' ננסה שוב עם תוספות (:עיניים תכולותאחרונה
בלי נדר
מה אומרים מכובד לשבת חתן?מיסטר דום

מכמה קלעת ? ואיך? מהמם!!!איילה


מארבע ויש שיטה אםמיסטר דום
תרצי לדעת איך ואיך יצא כזה צבע אני אשמח
וואו מהמםםםםרחלולו
איך עשית את הצבע..נראה כמו במאפייה
בבקשההההיראת גאולה
אני חייבת לדעת איך עשית את זה. פליייז
זה נראה כמו של מאפיה
זה הסרטון לקליעה.מיסטר דום

ויש לי מתכון מנצח של חלה ...

מה המתכון? איך כזה צבע?גפן36
גם לי יוצא כזה צבעברוקולי

 

אני מורחת פעמיים - 

 

פעם אחת ביצה 

ופעם שניה רק חלמון 

 

 

[ 'זה נראה כמו מאפייה' - כי הוא התפיח נכון ואפה נכון את החלות..

 

זה לא קשור למה שהוא מרח עליהם 

וזהשלהשבת אותו צבע זה באמת רק ביצהמיסטר דום


נו, אז מה המתכון? אולי תתן לנו הדרכה שנוכל להכין לשבתאיילה


מוזר..המתכון הופיע פה היום ועכשיו הוא לא נמצאיעל מהדרום
כי יש שרשורים שונים עליוארץ השוקולדאחרונה
נראה לי שהמתכון מופיע בצמ"ע
פאי לימוןכל יהודי

הכנתי פאי לימון, עשיתי ה-כ-לללל לפי המתכון אחד לאחד! ויצא...

המלית יצאה לי ממש נוזלית. מים. זה אמור לקרות? זה יתייצב אחרי הקירור?

פליז תעזרו לי..

כנראה שלא בישלת את הקרם מספיק ולכן הוא לא התייצבקראנץ שוקולד


בסוף הסתדרתיכל יהודיאחרונה

המסתי קורנפלור עם מים, הוספתי וחיממתי חמש דקות וזה הסמיך יופי

מחפשת רעיונות לקציצות בשר ברוטבזמר הפלוגות

אבל לא רוטב עגבניות

קציצות לא ברוטב אומנם, אבל גם טעיםיעל מהדרום
לק"י

קציצות- אפשר גם לטגן - בישול ומתכונים

אפשר גם להכין רוטב פטריות ולשים את הקציצות.
או רוטב צהוב- לטגן בצל, להוסיף כורכום, מלח, פלפ ומים. וכשהמים רותחים- לשים את הקציצות בפנים להתבשל.
רוטב קארי צהוביראת גאולה
ואפשר גם סתם 'מרק' (אמיתי או מאבקה), רק שיהיה עם הרבה נוזלים ולא סמיך.
תוסיפי לעיסה חציל-קלוי.אמונינושאחרונה

ותכניסי למרק ירקות עם הרבה בצל,גזר,פטרוזיליה, חומוס, ועוד איזה ירקות שבאלך, והמים צריכים רק לכסות את הקציצות.

תבלינים- למרק- כורכום וכמון. לקציצות- שום,כוסברה ופפריקה מרוקאית.

מה עושים עם מ-ל-א בטטות שיש לי? (חוץ ממרק כי חם)לכל זמן ועת
צ'יפס בטטה, פירה עם בטטה, אנטיפסטיכי בנו בחרת
^^ ולביבות בטטה, בטטות אפויות עם שמן זית ובזיליקום,אמונינוש

למעוך אותם לפירה, להוסיף בצל קצוץ, קמח מצה, וביצה לתבל, ולהכניס לתבניות קאפקייקס, ולאפות עד שזהוב למעלה.

לחתוך לקוביות, לטגן ולהוסיף לסלט חסה ועגבניות שרי ואגוזי מלך עם חומץ וסוכר.

אני מגרדת בטטה לקציצות טונהיעל מהדרום
לגרד לקציצותזמר הפלוגות

לטגן ולהוסיף לסלט, פשטידה

.. רחלולו
קיש
בטטה אפויה פרוסותגפן36
עם שמן ומלח
או פשטידת בטטה
או בטטה בתנור כמו שהיא
או קוביות בטטה אפויות להוסיף לסלטים
פשטידת בטטותחוזרת
מרק כתוםכהנא צדק!
אבל תשימי בו גם גזר. זה אחד המרקים הטעימים.
יו מרק כתום!ליזי בנט

זה מרק נורא טעים. תחפשי מתכון עם ג'ינג'ר, זה כל כך טעים!!! למרות שחם.. אצלי אוכלים מרקים גם בקיץ, פשוט אוכלים בערב

וגם צ'יפס בטטה מפרוסות דקיקות זה ממש ממש טעים

בתיאבון לך!!

רוטב שמנת בטטה לפסטהקראנץ שוקולד
סלט עם רצועות בטטה-לקלף עםם קולפן רצועות דקות ולטגן..
בטטה עם עוף בתנור.
לשים בחמין ובמרק של הקוסקוס.
בורקס בטטות, ניוקי...שיח סוד
בטטה- טעים!מה בא לך להכין??רק אמונה


אוכלים אותם או מחלקיםמ.ש.ב
גלידה... ראיתי מתכון של אביגיל מייזליקבנימינה


נשמע מגניב! אפשר מתכון?אמונה ואומנות
בבקשה, ספרי איך יצא ואולי יהיה לי אומץ לנסות גם בנימינהאחרונה
מה עושים עם חמאה? קנינו לשבועות ונשאר...יעל מהדרום
תודה! יש לך מתכון טוב?יעל מהדרום
אז הכנתי עוגיות, ונשארה עוד קצת חמאה- מה עושים איתה?יעל מהדרום
בכל מתכון של עוגיות/ עוגות יש חמאה~ יהודית ~


תודה! וחוץ מעוגיות?יעל מהדרום
במקום שמן בחביתה או בטיגון בצל, למרוח על לחמניות לפני האפיהאמונינוש


איך למרוח?ג'נדס
להמיס ואז עם מברשת?
מוציאים מהמקרר נניח שעה לפני שרוצים לאכול..נדנדה כתומה.
בטמפרטורת החדר זה נהיה רך ממש ואפשר למרוח בקלות..
מורחים על הלחם. לחם שחור או מלא עדיף. הכי טעים בעולם.ירושלמית טרייה


^^ על צנימים..dora
(משמין)
תודה לכן! אני דוקא לא כזה אוהבת לאכול עם לחםיעל מהדרום
אשרייך. אנחנו תמיד קונים לפסח ואחר כך חצי שנה אני משמינה מזהירושלמית טרייה


אני משמינה מהעוגיותיעל מהדרום
אפשר להכין~ יהודית ~

פסטה ברוטב שמנת ולהוסיף לתוך

הסיר את החמאה שנישאר

 

אפשר לעשות רוטב בשמל..חפשי מתכון באינטרנטנדנדה כתומה.
או לטגן את הבצל בחמאה..ואז לעשות מרק/פשטידה/וכו'..
מתכון לעוגיות שוקולד צ'יפס עם חמאהאני123
החומרים:

1.5 כוסות קמח.
200 גר' חמאה (רכה אבל לא מומסת )
1 א. אפייה
1 כוס סוכר
2 ביצים

שוקולד צ'יפס (2כוסות או כמה שבא לכם )

מערבבים הכל חוץ מהשוקולד צ'יפס לבצק אחיד. מוסיפים לבצק את השוקולד צ'יפס.

קורצים עוגיות. אופים על 180 כ10 דקות.
כמה רעיונותקראנץ שוקולד
קרם חמאה לציפוי לעוגות..
העשרה של גנאשים.
לקרם פטיסייר(לימון, שוקולד, רגיל)
רטבים למינהם.
קוסקוס חלבי.
פתיתים חלביים.
תודה רבה!!יעל מהדרום
עוגת מוסכהנא צדק!
אפשר להסתבן איתה, לעשות ממנה יצירות אומנות, לשתול אותה...שמן אפרסקים
או מה שרוב העולם עושה עם חמאה: לאכול אותה, זה רעיון!
צרות של עשירים😁😏נקמה!!
מה לא?!אושר תמידי
אפשר לתקוע חמאה בכל דבר בערך...

נסי בפירה. זה משדרג בטירוף!
תודה! אתמול שמתי מעל פיצה באמת..לא יודעת מה זה תרםיעל מהדרום
לק"י

הצטערתי שלא הכנתי עוגיות מהכל..יצאו עוגיות ממש טעימות!

בסוף עוד נתחיל לקנות חמאה עם כל הרעיונות פה
אלפחורסגפן36
וופל בלגי
צנים עם חמאה ועגבניה
פאי
בצק פריך לסוגיו
בצק שמרים- שמים במקום השמן
עשיתי דמוי אלפחורס עוגיות חמאה עם ריבת חלביעל מהדרום
אפשר גם פחזניותקראנץ שוקולד


תודה..נשארה עוד טיפטיפה חמאהיעל מהדרום
מורחים על טוסט+mp8אחרונה
מחפשת רעיונות למתכונים קלים, קינוחים פרווה.שיח סוד
עם חומרים שנמצאים בבית בדרך כלל, בלי ללכת עכשיו לסופר הכשר הרחוק לחפש דברים...
מוס שוקולדארץ השוקולד
25-50 גרם שוקולד לביצה (לא צריך עוד רכיבים), תלוי כמה מתוק רוצים

מקציפים את החלמון והחלבון בנפרד, חלבון לקצף קשה וחלבון לקצף אורירי. ממיסים את השוקולד ומקפלים אותו לקצף החלמונים, אחרי זה מקפלים פנימה את החלבונים המוקצפים.
אחרי שהכל מקופל יחד, מחלקים לכוסות ומכניסים למקרר לכמה שעות (לדעתי, מומלץ 4 לפחות)

בתיאבון
עוגת ביסקוויטים/ עוגת שוקולד חמהיעל מהדרום
קוביות שוקולד עם אגוזיםבת 30אחרונה

ממיסים שוקולד, 

בתבנית של קוביות קרח מניחים אגוז או שקד או כל דבר אחר, ושופכים את השוקולד בעדינות.

מקפיאים ולפני ההגשה מוציאים את קוביות השוקולד עם ההפתעה.

אם יש תבנית עם צורות מיוחדות- זה בכלל כיף.

אפשר לעשות אותיות מגנאש שוקולד?שירהש

גנאש של שוקולד וקצפת צמחית?

זה יקפא טוב?

גם בהקפאה זה יצא רךט'
לאקראנץ שוקולדאחרונה
אם את רוצה אותיות יציבות ויפות יש שני דרכים.
אחת זה לטמפרר שוקולד (חלב,לבן, מריר)
השנייה שהיא פחוץ איכותית אבל יותר קלה זה להשתמש בצימקאו.
רעיונות לקינוחי כוסות פרווה?שלווה
זקוקה נואשות לגיוון!!
כמה רעיונותקראנץ שוקולד

להכין רוטב תותים וקראמבל להקציף ריצ', לזלף לכוסות שכבה של ריצ' ואז רוטב תותים(דובדבנים, יש קפוא) ובסוף לפזר קראמבל או פירורי ביסקויטים..
אפשר לעשות את השכבות עם אטריות קדאיף..

כמובן שאפשר לגוון עם כל מיני דברים אחרים שאוהבים אבל זה העיקרון..

תודה!שלווה
עוד רעיונות? משהו עם שוקולד אולי..?
מוס שוקולד?קראנץ שוקולדאחרונה
עוגת טורט קומותשירהש

שלום וברכה לעוזרים!

הכנתי עוגת טורט וניל ועוגת טורט שוקולד,

ואני רוצה לחבר אותן זו על זו, ומעל קצפת.

השאלה שלי היא מה כדאי לשים בין השכבות?

לא בא לי עוד קצפת באמצע, האם יש רעיון אחר?

שוקולד?dora
איך לשים?שירהש


להמיס את השוקולד ולמרוח על השיכבה הראשונהdora
לא ממש הרבה, כדי שלא ייזל לדפנות.. ולהניח מעל את השיכבת עוגה השניה. זה נשמע סבבה.. וזה גם נראה לי מחבר טוב ביניהם שלא יזוז.
סירופ סוכר זה רעיון?שירהש


אממ לוידעת. זה נראה לך טעים?dora
קרם פטיסיירshir shir
גנאש שוקולד..
ריבת משמש מדוללת במיםקראנץ שוקולד

כמו בזאכר טורט, הטעם שלה לא ממש דומיננטי אבל מוסיף.
אפשר סירופ שוקולד.

אפשר ליקר,להרות כוחותאחרונה
בננות / אגוזים/ שקדים/ איזה טעם שאוהבים
צריכה רעיונות לאוכל שאפשר לקחת ליום שלם..פ.ר
בע״ה נוסעים לנופש בחמישי , נצא בערך ב12 בצהריים אבל נגיע למלון רק בלילה. מחפשת רעיונות למאכלים שיחזיקו מעמד כל היום חוץ מסנדוויצים בצידנית.

תודה


כל אוכל בתוך חמגשיות או קופסאות פלסטיק בתוך צידניתיעל מהדרום
לק"י

אורז/ פסטה עם שניצל/ עוף.
תודה, וזה ישמר בצידנית?פ.ר
כדאי להוסיף קרח לצידנית?
עדיף לשים קרח. לענ"ד זה ישמריעל מהדרום
שישית לחמניות,קופסת שימורים של מלפפון חמוץ,פלונית 1אחרונה

קבנוס, וקטשופ

(נשמר גם בלי צידנית)

איך מבשלים בסיר בישול איטי?רק טוב!
אולי פה יהיה לחכמי הבישול תשובות בשבילי.
יש לי סיר בישול איטי כבר כמה שנים. וחוץ מכמה פעמים חמין ועוד פעם אחת עוף לא השתמשנו בו, רק כי לא יודעים איך.
אם יש לי כל מיני מתכונים של עוף לבישול או לאפיה, אפשר לשים אותו דבר בסיר בישול איטי, או שצריך לשנות משהו במתכון?
מה כללי השימוש בו כדי שיצא טעים וטוב?
ואיזה אוכל כדאי להכין בו?
מתאים יותר לחורףחוזרת
כל סוג של נזיד
קטניות (כמו חומוס ושעועית) זה מצויין
בשר
אפשר גם פשטידה שמצריכה חימום ארוך על פלטה (קוגל)
תבשילי קדירהקראנץ שוקולדאחרונה

מניח שתבשיל בסגנון פוייקע יתאים מאד..
 

צכה עזרהדי דחופה.צ'וקלייט

האם יש דרך כלשהי להציל שמנת מתוקה שלא הוקצפה טוב משומה? (או שהיה רטוב או שיותר מידי זמן[לא נראלי] או שלוידתמה.)

הכנסתי בינתיים למקרר..

חלבי או פרווה?ארץ השוקולד
אם היא נשברה, תמשיכי להקציף עד שתתקבל חמאה.קראנץ שוקולדאחרונה


גלידת וניל אוראו ופקאן..קראנץ שוקולד

יצא טעים ביותר..

גם החלב מרוכז תוצרת ביתית..קראנץ שוקולד


מה הכוונה?dora
חלב מרוכז משמש להכנת גלידות וקינוחים נוספים.קראנץ שוקולד


מה המתכון לחלב מרוכז?שמחה ומשמחת
זה מתכון של פיית העוגיות..קראנץ שוקולדאחרונה


נראה מעולה!!ג'ינג'ר
😋😋😋😋😋😋😋 מהמם!dora
היי, צריכה מתכוןבראבו

לעוגת גבינה שווה, אבל בכמה תנאים:

-יש לי: מלא גבינה לבנה, שמנת מתוקה 1..בסקוויטים...וגם שוקולד וזהו..

-בלי אפייה או עם אפייה קצרה..

-טעימה וחסילה במיוחד

את יכולה להקציף את השמנת ולערבב עם גבינה וסוכריעל מהדרום
לק"י

אני חושבת שגם בלי אינסטנט פודינג זה יהיה טעים.
לעשות שכבות עם ביסקוויטים.
להמיס שוקולד עם קצת שמן ולשפוך מעל/ לגרד שוקולד לתוך הבלילה.
תמיסיסי את השוקולד עם השמנתפלונית 1

ואחרי שמתקרר תקציפי.

תפוררי את הביסקוויטים ותמיסי קצת חמאה, תערבבי וזה יהיה התחתית, מעל תשפכי את את הקצפת

 

(אני יודעת , זה בלי גבינה,אבל היא מאוד חסילה)

אני מכירה שממיסים שוקולד ושמנת ומקרריםיעל מהדרום
לק"י

ואז מקציפים שמנת נוספת, ורק אז מערבבים עם הנ"ל.
כנראה שיש כמה מתכונים, אני תמיד מקציפה בלי להוסיף שמנתפלונית 1

זה ניראלי פשוט עם יותר טעם של שוקולד...

בדיוק החומרים לכדורי הגבינה המושחתים שהעליתי לפני שבועותשוקולד לבן

אם מעניין אותך תחפשי את המתכון

הם ממש טובים!!!יעל מהדרוםאחרונה
צריכה רעיונות לממרחים ללחםזמר הפלוגות

פרווה,בלי עגבניות וחצילים ושיהיו מלוחים כי על קמח מלא פחות טעים מתוק... תודה

פשוט מלחארץ השוקולד
חומוס נחשב?ש.א הלוי
פסטו ביתי
טחינה
ממרח זיתים

וקמח מלא הולך טוב עם דבש, לא?
פסטוג'נדס
ממרח זיתים
"חומוס" עדשים כתומות
חומוס


ויש כאן עוד רעיונות טובים

http://veg.anonymous.org.il/cat32.html
טונה עם מיונז, טחינה, ממרח סנדוויץ' כזה של הלמנס..צ'וקלייט


סלט ביציםברצינות
מיונז וסחוג (טעים! אפשר גם לשים מלפפונים חמוצים)

סלט טונה קנוי/ביתי

ממרח סלומון קנוי

חמאת בוטנים (תתפלאי אבל זה ממש טעים עם סלרי)
סלט חצילים על האש עם או בלי מיונז, חצילים בטעם כבדירושלמית טרייה


נראה לי שביקש/ה בלי חצילים... ג'נדס
צודקת, שכחתי..ירושלמית טרייה


פסטו,ממרח עגבניות מיובשות,ממרח אבוקדו ,סלט ביצים,מטבוחהרחלולו
סלט זיתים. לא יודעת איך מכינים אבל אכלתי כמה פעמים והיה טעיםירושלמית טרייה


הכי פשוט בעולםברצינות
מרסקים במעבד מזון:
קופסת זיתים ירוקים מגולענים - אפשר לרסק ממש לממרח ואפשר להשאיר קצת חתיכות אם אוהבים.
שום - כמה שרוצים, 3 שיניים ויותר....

מערבבים עם מיונז, וזהו!
אני מניחה שאפשר גם בבלנדר מוט?ירושלמית טרייה

הבעיה היא שבעלי לא אוהב זיתים ולא אוהב מיונז, ולהכין רק לעצמי אני לא טורחת..

אבל אולי

תודה!

בהחלט אפשר גם בלנדר מוט.ברצינות
בהצלחה
ממש אפשר בבלנדר מוט. ואני עושה בלי מיונז ויוצא מעולה.נדנדה כתומה.
שתי דקות עבודה.

3-4 שיני שום לקופסת זיתים, וקצת שמן זית. וזהו.

וזה נשמר יחסית הרבה זמן במקרר.. ואפשר גם להכין כמות קטנה יותר(נגיד חצי קופסא)
זה לא יוצא מר?שטות
אם שמיםג'נדס
מלח ושום... למה שיצא מר?
אפפעם לא יצא לי מר.נדנדה כתומה.
מה שכן-אם מבשלים זיתים בלי להרתיח ולסנן קודם, זה כן יוצא מר.
תעשי בלי מיונז. אני עושה בליבתאל1

זיתים, שום ושמן זית קצת.

בבלנדר מוט זה קצת מסובך יותר...

אפשר גם בסלייסרהתנערי מעפר
יוצא מעולה וטחון טוב.
ממרח זיתים כדאי לערבב עם שמן זית לשיפור הזכרוןאורין


יש לי המון..הקולה טובה

- חומוס ביתי- לטחון קופסאת שימורים של חומוס ביחד עם 2-3 שינינ שום, פטרוזיליה, שמן זית, טחינה, מים ותבלינים (בעיקר כמון)

אפשר לבשל קצת סלק ולהוסיף, ואז יש לזה צבע ורוד מזעזע ומגניב (והמון ברזל..)

 

- ממרח עדשים- לבשל עדשים בכל מני צבעים ולטחון. אפשר להוסיף שמן זית עד נהיה במרקם שאת אוהבת. 

 

- טחינה כמובן..

 

- ממרח אגוזים- לקחת המון אגוזים וגרעינים שאוהבים - טריים, לא אפויים ובלי מלח! (מחנויות טבע כאלו) (קשיו, מלך, ברזיל, פקאן, פיסטוק, שקדים וכו) ולטחון במעבד מזון טוב עם קצת שמן זית ודבש\סילאן עד שנהיה ממרח.

 

- כמו שכבר כתבו- טפנד זיתים,

 

- בעונה- ממרח אבוקדו. אפשר לקצוץ בצל וגמבה קטן קטן ולהוסיף, אני אוהבת לעשות חריף (תגגלי מתכון לגוואקמולי)

 

- ממרח שום ובצל- לקצוץ קטן קטן כמה שינינ שום ובצל אחד, לטגן על אש נמוכה ולערבב עד שנהיה מקורמל, לשים בקופסא ולמעוך קצת, מעולה כממרח בסיס ולשים מעל ירקות או אפילו גבנ"ץ.

 

 

ולמען האמת אני ממש אוהבת להכין לחם מקמח מלא עם דבש- ואז זה יוצא מעולה גם עם ממרחים מתוקים.

תודה רבה!זמר הפלוגות


מוסיפה- במקום השימורים- אפשר להשרות ולבשל חומוס.נפש חיה.

[ואז חלק להשתמש בישול- וחלק לטחון וכנ"ל]

ממרח שום ובצל נשמע מעניין! אולי נכין לשבתיעל מהדרום
אפשר להכין לשבת בתור סלט.הקולה טובה

לקצוץ פחות דק ולא למעוך, ואז זה כיף לשים על הלחם עם טחינה ליקוק

|(ככה אני גיליתי את זה- בתור סלט בשבת אצל השכנים..)

תודה! נראה אם נספיק לקנות שום ובצל היום (אזלו כרגע...)יעל מהדרום
איזה רעיונות טובים! תודה!!התנערי מעפראחרונה
ממרח פלפלים קלויים,~moriya~
ממרח ארטישוקזקנת השבט

אפשר לקנות לבבות ארטישוק בחנות.

 

עוד ממרחים? יש ממרח שעועית שחורה, אבל לא יודעת אם זה מתאים על לחם.

לשקית קוקי מלא באורז בחמין.אורה*

 צריך להוסיף מים לאורז או שהמים מהחמין נכנסים אליו?

צריך להוסיף מיםשקדי מרקאחרונה
קצת פחות מבישול אורז
עוגת גבינה וביסקויטים נשמר טוב בהקפאה?חיותא


הקפאתי עוגה דומהמשיח עכשיו!
בלי גבינה, עם שמנת מוקצפת.
נשמר לשבוע , צריך לעטוך היטב,שלא תספוג ריחות
אין סיבה שלא....יעל מהדרום
כן. אני הקפאתי. היה בסדר גמור.שאלה לי.אחרונה
אפילו אכלנו כמה חתיכות קצת קפואות. עוגה עם חתיכות קרח בפנים.. כמו גלידה שהפשירו והקפיאו אותה 😕
אז עדיף להפשיר לגמרי..
ז'ה דומסטיק גיק. סתכלו יופי.שמן פשתן

בא לי לנסות כמה רעיונות.

 

קישור לסרטון אחד מתוך רבים:

.

מה שאני מבינה;שוברת גלים
כחיחצ אין סייעןל חיצוקרריישיין מוריישן קורייצכטכלאשן
בלה בלה בלה

מכניסים ירקות לקערות. לא ברור למה
יש תרגום?
חח בחלק יש תרגום אנגלית, ואפשר להשתמששמן פשתן

בתרגום של יוטיוב. (לא משהו למען האמת)

בכל מקרה, רואים את המרכיבים.

 

יש לה שילובים מעניינים לסלטים, מרקים ורעיונות טובים לארוחות בוקר מהירות וכד'

 

נראה יפה. מה בעצם הרעיון שזה דווקא בצינצנת?חילזון 123

זה קצת לא פרקטי לא? איך מוציאים את הכל משם?

היא אומרת שזה נשמר ככה במקררג'ינג'ר
4 ימים.
ואז מנערים ושופכים לקערה.
ואיי היא אדירה ממש.נדנדה כתומה.
בא לי לנסות גם דברים שלה.

נהניתי. תודה.
מהמם.. הלוואי שאצליח להכין לי כמה כאלה לעבודהג'ינג'ראחרונה