שלום בנות,
אני מחפשת מתכון לתפוחי אדמה מוקרמים.
עכשיו, אני צריכה מתכון טעים, לא נחמד ולא סביר. שבאמת יהיה מטורף, שילקקו ת'אצבעות...
אם אפשר- יעזור מאוד כמויות מדוייקות (כמה תפוחי אדמה, מלח, זמן אפייה, איך אמור להיראות כשמוכן...) כי אני ממש לא בשלנית מנוסה
ד"א- מגישים קר או חם?
שאלה נוספת:
בנתיים, זה התפריט שלנו לשבועות:
פיצה ביתית, פשטידת זיתים, פשטידת פטריות, לזניה. (כמובן שיש גם סלטים, בגטים, מעדנים, עוגת גבינה וכו'..)
אנחנו רוצים להוסיף עוד משהו, אבל כל הבצקים כבר חופרים... יש למישהי רעיון לגיוון? משהו טעים במיוחד?
תודה רבה, וסליחה על החפירות

