מסכנה, הפצרי"ת...טויוטה

יחד עם תחושת העוינות,

והמחלוקת העמוקה,

האם יש בכם רחמים על אשה במצב אומלל,

שמאיגרא רמה,

לבירא עמיקתא !

בושות, טרללת, נסיון התאבדות, בגידות של משפחה וחברים וכו'

האם יש בכם רחמים ?

משתדל מאוד לשלוט ברגשותי ולא להכשל ברחמנות על אכזרהסטורי

אכזרים. אני זוכר היטב את דברי חז"ל "המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים".

האכזרית הזאת, כדי להגן על עצמה והמערכת שלה, הפיצה עלילה על חיילים נאמנים שנלחמו בשבילנו ולקחו על עצמם את אחת המשימות הכי קשות. הרסה להם את החיים, גרמה להם בעיות רפואיות, משפחתיות וכלכליות.

במקרה אחר, המערכת של האכזרית הזאת, גרמה לחייל מסור להתאבד, כשמייד כשיצא מלחימה, תפסו אותו לחקירה בלי שום רחמים.

האכזרית הזאת רודפת בעודף מוטיבציה חיילים מסורים שנלחמו בשביל כולנו תוך סיכון חייהם. משפילה אותם ומסבכת אותם בפלילים.

האכזרית הזאת, בשביל למצוא חן בעיני קבוצת השווים הפרוגרסיבית הזאת - חסמה את הצבא מצעדים רבים שיכלו להציל חיים של רבים מחילינו הקדושים הי"ד ולהשאיר שלמים בגופם ובנפשם רבים אחרים.

בלי ההגבלות של האכזרית הזאת, שלפי מומחים רבים למשפט בינ"ל היו מחמירות הרבה יותר מהנצרך - צה"ל היה מנצח מזמן, החטופים היו חוזרים הרבה יותר מהר והאוייב היה מוכרע.

את הרחמים אני משתדל להשאיר לקרבנות שלה.

בכל אופןטויוטה

תודה על התשובה.

אני מסכים לכל מילה.

אבל למעשה היא מסכנה מאווווווד,

וכל הזמן עולים לי רחמים עליה......

על לוחמי כח מאה יש לך רחמים?!הסטורי
על עשרות החיילים שנלחמו במסירות נפש בשביל כולנו ועצורים כעת יש לך רחמים?!

על המשפחות השכולות בגלל ההחלטות הנפשעות שלה יש לך רחמים?!

על מאות הפצועים בגלל ההגבלות שלה, יש לך רחמים?!

כי זו בדיוק המניפולציה שהתשקורת עושה עלינו. מספרים לנו כמה היא נורא נורא מסכנה.

כשעצרו את פילבר לעיניי ילדיו וביצעו בו מעשים מגונים, כשמוטטו לאוריך את המשפחה, כששמו את פלדשטיין על הרבה פחות מזה במעצר של חודשים ושבוע בלי אור שמש ובלי לפגוש עו"ד, כשגררו אמהות בגיל גבורות שלא חשודות בכלום לחקירות, רק כדי לגרום לילדים (המבוגרים) להפוך לעדי מדינה, כשפרצו לאנשים מכובדים הביתה באמצע הלילה והחרימו את כל רכושם - התקשורת עסקה במה הם לכאו' עשו ולא במה שעשו להם.

כאן התקשורת נזכרה שהיא 'מסכנה' ומעוררים אצל כולנו את בלוטות הרגש. אז לא, לא נכנע למניפולציה הרגשנית. לא נשכח שהיא אישה מרושעת ופושעת שהרסה את החיים להרבה צדיקים וטובים ממנה, העלילה עלילת דם על המסורים שבחיילנו, והבאישה את שם ישראל בעולם. אישה מניפולטיבית ששיקרה, שזייפה, שרימתה ושכל האמצעים הבזויים היו כשרים בעינה כדי לצאת טוב ציבורית

ברור כשמשטויוטה

ההשפלות שהם יורדים לחיים של אנשים הם נוראיים !

ואני מאוד מרחם על כל הנ"ל שהזכרת,

אבל עולים לי רחמים גם עליה...

ואני מנסה לחשוב למה אני מרגיש לא בנח עם זה....

והאם אני היחיד בסביבה שמרגיש כך...

יש לך הוכחה שהיא תפרה להם תיק?קעלעברימבאר
בנתיים היא נאשמת רק בהפצת סרטון אמיתי, לא בבימויו.

הנזק העיקרי זה הנזק שהיא גרמה לישראל בעולם

אז השקרנים הללו פספסו ש:הסטורי

א. הסרטון מורכב משני סרטונים שונים שחוברו, אפילו לא טרחו למחוק את התאריך...

ב. החלק בסרטון שהוא באמת משדה תימן, הוא מתאריך שבו המחבל הנתעב בכלל לא היה שם.

בפועל, למרות שהיא הדליפה סרטון, שבעזרת הקריינות השקרית של גיא פלג גרם לצופים לחשוב שאמנם לא ברור מה רואים, אבל יש שם אונס - בכתב האישום לא האשימו אותם באונס, אלא רק הפעלת כח בלתי סביר. כלומר בסופו של יום, גם לשיטת הפרקליטות השקרנית אונס לא היה. זה לא הפריע לה להוציא דיבתם בעולם.

בפועל "הפעלת כח בלתי סביר" - זה בהכרח תפירה, כי כשמי שלא יצא מהמשרד הממוזג בתל אביב (חוץ מלארוחת צהריים במסעדות הגורמה מאתיים מטר מהמשרד), לעולם אין מושג, כמה כח סביר להפעיל במצב קרבי מול פראי אדם.

במה היא 'מואשמת כרגע', לא רלוונטי. היא מואשמת במינימום שלחבר'ה מהקליקה אין ברירה אלא להאשים אותה, אחרי כל מה שיצא החוצה, אחרי שנתנו לה שבוע להעלים ראיות ולתאם גרסאות ואחרי שבניגוד לכל אחד אחר שהיה מואשם בדברים דומים - היא כעט משוחררת לביים עוד נסיונות התאבדות.

זה פרשנות שלך. יש לך הוכחות חותכות שזהקעלעברימבאר
מה שהיא עשתה או שהיא אחראית לכל מה שכתבת?
זה שהסרטון הוא הלחמה של שנייםהסטורי
א. זה ברור כי השקרנים אפילו לא טרחו לטשטש את התאריך. גיא פלג בפאשלה או ברשעות (תבחר) פשוט 'פספס' את זה כשנתן קריינות דרמטית שגרמה לצופים שבכלל לא ברור להם מה רואים, לחשוב שהם רואים אונס.

ב. זה מוחלט כי ההגנה הראתה את זה ברשימות. יש על הסרטון תאריך והמחבל לא היה שם.

ג. העובדה שהאונס לא נמצא בכתב אישום, אומרת שאכן אין תיעוד שלו. ממילא כשהפצ"רית בשיתוף פעולה עם כל בכירי הפרקליטות הצבאית עברו על החוק והדליפו סרטון - הם ידעו שהם מעלילים עלילה.

מה צריך יותר?

ובכלל, מדהים שאחרי שנחשף חד משמעיתהסטורי
שהיא עברה על כל חוק ועל כל ערך מוסרי, כדי להוציא טוב את המערכת שלה - אתה עדיין מנסה להצדיק אותה, בדיוק כמו בדיון על בן עוליאל, שיומיים ניסת להצדיק את המערכת שעינת אותו בלי הצדקה חוקית ומוסרית.
אני עדיין חושב שצריך לברר ולאקעלעברימבאר

להסיק שאם אדם פשע אז סימן שהוא פשע בכל דבר שחושדים בו. בדרך כלל האמת איפשהו באמצע.

נגיד אדם דקר מישהו בקטטה, זה בדרך כלל אחרי שהשני הכה אותו. אמנם זה לא מצדיק אותו אבל זה מבהיר את הסיטואציה שאדם לא דוקר אנשים לכיף.

יכול להיות שהפצרית בישלה את כל העלילה, ויכול להיות שהיא רק הדליפה והתקשורת המשיכה עם זה הלאה.

אני לא ממהר להסיק כלום ללא בירור, וחושב שאנשים ממהרים לעשות זאת נגד אדם השנוא עליהם ממילא. וראיתי איך התקשורת עשתה זאת בזמנו על רב גדול בציונות הדתית שאפילו לא טרחו לברר כי שנאו אותו ובסוף התברר שהוא חף מפשע אם קצת היו בודקים לעומק

היא לא בטעות של רגע,אלא בהתייעצות ותיאום בוואצפהסטורי
עם שמונת בכירי הפרקליטות הצבאית, החליטה להדליף חומרי חקירה, כשהיא ידעה שזו עבירה חמורה על החוק ופגיעה חמורה בחשודים לכל חייהם.

אחר כך היא שיקרה לשני רמטכ"לים, לשני שרי ביטחון, לוועדת חו"ב ולבג"ץ בתצהיר שיקרי שאינה יודעת מאיפה הודלף. מינתה את הסגן שלה, כדי שיעשה יעני חקירה ויקבור את הסיפור. כשהסיפור יצא באופן שכבר אינה יכולה להכחיש 'איבדה' את הטלפון בים, כשהיא כמשפטנית יודעת שזו עבירה נוספת על החוק.

אבל אתה מתעקש ש'האמת באמצע'. אשרי תמימי דרך...

אני מסכים איתך שבכוונת זדוןקעלעברימבאר

רצתה להדליף את הסרטון.

אבל מה ההוכחה שהיא רצתה גם להעליל את עלילת האונס?

כשאמרתי האמת באמצע התכוונתי שלא כל מה שאומרים הציבור עליה באמת חייב להיות נכון, וזה לא שזה או שהיא שה תמים או רוצחת בדם קר ואין שום דבר באמצע.

ואגב איך זה פוגע בחשודים? האם פרטיהם ופניהם פורסמו?

אם לא, היה עליה להכחיש את דבריו של פלגהסטורי
כמי שבאופן לא חוקי ולא מוסרי הדליפה ע"מ לפרסם, סרטון ערוך משני אירועים שונים, באופן שמוציא את דיבת חיילנו רעה - היא אחראית למה שקריין מי שהיא מסרה לו את זה, אפילו אם נקנה את התירוץ הלא סביר בעליל, שהוא אמר משהו שלא על דעתה.
מתי הפצרית אמרה שזה אונס? זה לא גיא פלג?קעלעברימבאר
הפצרית הדליפה את הסרטון לגיא פלגהסטורי
(זו כבר עבירה חמורה על החוק ועל דרך ארץ כלפי החשודים?!) בשביל לבסס בתודעה הציבורית את עלילת האונס. זו היתה המטרה שלה.
ייתכן. אולי. יש לך הוכחות?קעלעברימבאר
היא הודתה בזההסטורי
היא הודתה שהיאקעלעברימבאר
הפיצה את הסרטון כדי להעליל עלילת אונס?
כן, אין פירוש אחר לדבריה במכתב ההתפטרותהסטורי
"כמי שעומדת בראש הפרקליטות הצבאית, ומתוך תחושת אחריות עמוקה לצה"ל, ליחידה ולפקודיי, כמי שאישרתי הוצאת חומר לתקשורת, בניסיון להדוף את התעמולה השקרית נגד גורמי אכיפת החוק בצבא."

התעמולה שהשקרנית טוענת במכתב שהיא 'שקרית', זו שטענת האונס היא עלילה. 

לא נכון. התעמולה היתהקעלעברימבאר

שגם האלימות היתה עלילה . היא לא תכתוב במכתב התפטרות שהיא ניסתה להעליל אונס

שירתת בצבא?כמו🐌תמס
אתה יודע שהוראות הפתיחה באש גרמו להרוגים ופצועים? אתה יודע שהסרטון גרם לחרם על ישראל הפסקת משלוחי נשק אטישמיות מטורפת והמלחמה נעצרה לפני שחמאס הושמד?
מסכים לגמרי. אבל יש הבדל ביןקעלעברימבאר
זה לטענה על פצרית שבדם קר מבשלת עלילה על חיילים וכולאת אותם במעצר על לא עוול בכפם
הסרטון עשה גם זה וגם זהכמו🐌תמס
על חוק לייהי שמעת?
מסכים לגמרי. אבלקעלעברימבאר

יש הבדל בין "הסרטון עשה את זה" לבין "הפצרית היא עמלקית אכזרית שעצרה חיילים חפים מפשע ותפרה להם תיק"

בחיי שאני לא מביןנקדימון
איך מי שחי איתך מצליח לסבול אותך. הפכת לאידיוט מושלם. התהליך הושלם בהצלחה. לך שב ליד האוסטרלי.
ב"ה אני חי בארץ ישראלקעלעברימבאר
תודה לך, שהצלחת לבטא במילים, את מה שאני חושב.ימח שם עראפת
@קעלעברימבאר , תעשה חושבים, איך יכול להיות שאתה מגן כל כך על רשעים כל הזמן, שנלחמים בעם ישראל, ואתה כל הזמן דן אותם לכף זכות, ואילו יהודים שנלחמו כנגד האויב, אתה ממהר לדון לכף חובה ולהוציא דיבתם רעה.

בוש לך, רשע.

מתי דנתי לכף חובה?קעלעברימבאר
חה. שקרן עלוב.ימח שם עראפת
אמרתי שגם אוליאל וגם הפצרית בשניהםקעלעברימבאר
צריך לברר ולבדוק ולא ישר להסיק מסקנות לזכות או חובה
מתמם טיפש.ימח שם עראפת
למה? בגלל שהפצרית בצד של הרעים אז היא אוטומטיתקעלעברימבאר
מורשעת בכל דבר שיכול להיות, ובגלל שאוליאל בצד של הטובים אז הוא אוטומטית חף מפשע לגמרי. בלי בכלל לברר ולבדוק?

איפה פה ה"לא תשא פני איש, בצדק תשפוט עמיתך"?

לא, טמבל.ימח שם עראפת
אני לא מתכוון לשאלה האם עמירם אכן הרג את דוואבשה או לא. אני מתכוון לשאלה במידה וזה היה הוא, האם זה היה בסדר או לא.
אז אני בקבוצה של הרב יעקב אריאל והרב אליקים לבנון,קעלעברימבאר

שגם הם טענו שהיהודים שרצחו את הערבי אבו חדיר הם רשעים.

אשרי חלקי.

ולא נראה לי ש @נקדימון  התכוון להצדיק יהודים רוצחי נערים ערבים, אז לא נראה לי שבטאת את המחשבות שלו

אתה בקבוצה שעומדת נגד יהושוע בן נון,ימח שם עראפת
יפתח הגלעדי, יהושוע בן נון, יהודה המכבי. בקיצור, אתה לא במקום טוב.

אבל אתה רואה כמה צבוע אתה, שאתה כל כך מנסה להצדיק את הפצ"רית, אבל לא מנסה לשנייה לחשוב אולי היה מותר להרוג את אבו חדיר. אולי אפילו היה חובה.

אני בקבוצה של המאמינים בתושב"ע, לא בקבצה של הקראיםקעלעברימבאר
אתה בקבוצה של המאמינים בתורת הקישקעימח שם עראפת
בינך לבין תושב"ע אין כל קשר.
אכן. תורת הקישקע של כנסת ישראל:קעלעברימבאר
"צהלי ורוני יושבת ציון, כי גדול *בקרבך* קדוש ישראל".

זה עניינה של תורה שבעל פה - האינטואיציה של כלל האומה לדורותיה (אחרי ביקורת השכלית של הת"חים בכל דור ודור) ומה שהיא קיבלה על עצמה, מגלמת את דבר ה' לישראל "וחיי עולם נטע *בתוכינו* - זו תורה שבעל פה"

את היסטוריית הסילופים והוצאת דבר מהקשרו המיוחסת לךימח שם עראפת
אני זוכר היטב. אל תנסה למכור לי את הלוקשים הרפושים שלך. אם לדעתך תושב"ע היא אינטואיציה הריני לבשרך שאתה אידיוט מדופלם.
אינטואיציה של כלל האומה לדורותיה, אחרי שעברהקעלעברימבאר
ביקורת שכלית על ידי הת"חים בכל דור ודור, לא אינטואיציה שלי או שלך או של גדול הדור
פשוט לשתוק היה עדיף, גם אוויל מחריש חכם יחשבימח שם עראפת
אתה אמיתי?!הסטורי
גיא פלג דברר אותה, את הקרינות הזוועתית שלו הוא עשה בשליחותה.

מדהים המאמץ שלך להצדיק מנוולת שעברה בידיעה על כל חוק ודין בשביל להצדיק את המערכת שלה וגרמה ללוחמים ולמדינת ישראל בכלל נזק בל יתואר.

אני לא מנסה להצדיק. אני רקקעלעברימבאר
דורש הוכחות. נקדימון אכן הביא הוכחה שמעלה את רף הסבירות ויישר כוח לו 
היא הדליפה לגיא פלג, זה מוכחהסטורי

והיא עשתה זאת כשהיא מודעת לנזק שיגרם לחיילים עצמם ולכלל ישראל, כל זאת כדי להגן על עצמה והמערכת שלה מהזעם הציבורי המוצדק.

גם אם היתה אמת בדברים, יש לנהוג בכבוד בחיילנו שמוסרים נפשם במשימות המורכבות ביותר.

המעצר המתוקשר, בכח, עם מ.צ. רעולי פנים, לא היה נצרך בכלל, אפילו לפי החשדות. הם חיילים בשירות אפשר להזמין אותם לחקירה בצורה מסודרת ומכבדת.

הנסיון להצדיק את המעשים שלה, עבירה גררה עבירה והביאה לנזקים עצומים.

היא נאשמת בהפצת עלילת דםנקדימון
הסרטון המבושל שנתפר משני סרטונים אחרים הביא לעלילת דם של אונס. היא מפלצת שידעה מה היא עושה.
הסרטון אמיתי או לא? האם היאקעלעברימבאר

זו שהפיצה את השקר על האונס או מישהו אחר? וגם אם כן זה הכתמה על מדינת ישראל, אבל כוח 100 נחקר על אלימות, לא על אונס

כח מאה נחקר על אונס וזה מה שהפצריה הפיצה לציבורהסטורי

זה גם מה שטענו שרואים בסרטון. במכתב ההתפטרות שלה, היא הסבירה שהחליטה להדליף אותו בשביל אמון הציבור בשקר הזה.

אח"כ ירדו מהאשמה הזאת ובפועל האשימו אותם רק בכח בלתי סביר. עכשיו, זה שחוקרים ובסוף מאשימים בפחות ממה שחקרו - זו המציאות הרגילה. אבל כשבשלב הראשון הפיצו את העלילה לציבור - זו עלילת דם.

האם פרסמו פנים או שמות של אנשים?קעלעברימבאר
שמע. הפיגור אצלך כבר לא מצחיקנקדימון
אתה לא מחפש אמת ולא מחפש צדק, אתה מחפש להיות מטומטם.
לא בקיא בפרשה על פרטיה, אני רק שואל שאלות ומנסהקעלעברימבאר
לברר האם אתם מבססים את דבריכם על עובדות או משאלות לב. אם יש לך הוכחה. בכבוד - תביא. אני אשמח
אז תחפש בגוגל. אידיוטנקדימון
אל תסתובב כמו טרול.

אם אתה רוצה מידע אתה צריך לחפש אותו. אנחנו לא המשרתים שלך. לך תחפש ללמוד את החומר, ואחר כך תחזור לפה ותפיץ את הפיגור הבלתי נדלה שלך.

כלומר יש חומר ואתה לא יודע אותוקעלעברימבאר

או לא זוכר אותו?

אז על מי אתה מסתמך כשאתה אומר "שבוודאות היא בישלה את עלילת האונס"?

כחומר אתה תלך ללמוד את החומרנקדימון
ואז תחזור ותפיץ את הסנגוריה המטומטמת שלך על הרשעים.
ולמה שאתה לא תלמד אותו לפני שאתה קובעקעלעברימבאר
בבירור שהפצרית עמלקית אכזרית שתופרת תיק?
אתה זה ש"שואל שאלות" של ידענקדימון
לא אני.
זהו ששאלתי שאלות, לא קבעתיקעלעברימבאר
עובדות. 
עובדות תחפש בעצמךנקדימון

אתה ממשיך להקיז את הדם של הלוחמים ששמרו על האייכמנים וההיטלרים בשדה תימן.

הכותרת הזו היא מיום המעצר ממש. זה היום בו התפוצצה הפרשה.

אני מטריח את עצמי במיוחד לצרף את הכותרת כי אתה חלאה מטומטמת שממשיכה להקיז את הדם של לוחמים גיבורים, טהורים, שמעונים כבר שנה וחצי תחת הפאק-ליטות הצבאית. ואתה "ביקורתי". לא! אתה מטומטם!

הכותרת הזו היא לפני שגיא פלג הארור בכלל פרסם את הסרטון. זה מה שהיה בזמן אמת כשהפרקליטות תדרכה את העיתונאים על המעצר המפלצתי שנעשה בשדה תימן.

מעולם לא טענתי שהלוחמים אשמיםקעלעברימבאר
אז אתה אידיוט מנותק אמיתי,ימח שם עראפת
או שקרן ורשע. כך או כך אתה מטומטם.
אגב היא אתמול הודתה שזה היה עלילהאונמר

היא אמרה אתמול בחקירה שגם בסרטון שהיא הפיצה לא היה אונס וזה היא המציאה.

תחפש בחדשות על זה. אתמול ראיתי כותרת.

אפשר למחות על צורת הדיבור שלך?אונמר

מה זה ההשפלה הזאת?
ממש לא משנה עד כמה דעתו שונה מדעתך.

לא מדברים ככה בפורום ציבורי.

אמור להיות פה שיח מכבד.

מה זה.

דעתו לא שונה, אלא דעתו מרושעתנקדימון
אין לי רחמים לפצרית המרשעת, ואין לי רחמים או כבוד למי שמנסה להגן עליה
זה לא קשור.אונמר

לא אמרתי לך לכבד אותו או את דעתו.

אתה לא צריך לחלוק לו כבוד או להשתחוות.

אתה כן צריך לדבר כמו בן אדם.

הכבוד המדובר פה הוא שלך. לא שלו.

הכבוד המדובר פה הוא של הלוחמיםנקדימון
אבל תודה שאת דואגת לי.
מה רואים בסרטון?!נקדימון

בשביל מה הסרטון יצא? לאיזה עיצונאי זה יצא ומה הוא פרסם בצירוף לו? על איזה אשמה דיווחו בשם הגורמים מהםאקליטות הצבאית?

לא ידעתי שעד כדי כך מטומטם. באמת.

אתה חוצה כבר את הגבול. דביל במלוא מובן המילה.

הסרטון נועד לגרום לציבורקעלעברימבאר

לחשוב שחיילים הם אלימים וזה כבר פשע ראשון מוכח של הפצרית ועל כך היא צריכה לתת את הדין.

לגבי זה שהיא רצתה שתופץ העלילה על האונס אני עדיין מחכה להוכחות. אם יש - תביא

תגיד אתה משחק אותה אידיוט!?נקדימון

הסרטון וההאשמה יצאו ביחד מהפאקליטות הצבאית אל העיתונאי הארור גיא פלג.

ההיתממות של חמאס הופכת לאמינה ליד ההיתממות החלאתית שלך.

לעיתים עיתונאים נוקטים עצמאות ומוסיפיםקעלעברימבאר

שמן למדורה על דעת עצמם. אם אין לך הוכחה שהפצרית בישלה את עלילת ה*אונס* עם גיא פלג, אז לא.

אם יש לך עוד פרטים שמרשיעים אותה בעלילת האונס, בכבוד - תביא. אני לא מעורה בפרטי הפרשה ורק שואל שאלות

הפוך, אם יש לך איך לסתורנקדימון

אתה זה שתביא לפה את ההוכחות.

אנחנו, בשונה ממך, למדנו את החומר.

איך מעשרים את המלח.. אתה והאוסטרלי. רק שלו לפחות יש הרבה יותר שכל ממך.

יש הוכחה שגיא פלג והתקשורתקעלעברימבאר
בישלו עלילת אונס. איפה ההוכחה שזו הפצרית עשתה זאת? האם על כל ספין תקשורתי אחראי המדליף?

למשל אצל פלדשטיין והנגד רוזנפלד ברור שכל אחד מהם התכוון למטרה אחרת

אתה תתאמץ ותלך לחפש ואז תחזור לכאןנקדימון
אנחנו לא וואטסאפ עדכונים בשבילך. טרול.
לפחות תביא כתבה אחתקעלעברימבאר
שמסכמת למה סביר שהפצרית תפרה כאן תיק ובישלה את עלילת האונס.

כל עוד לא זה, אין לי סיבה אם להשתכנע מטענותיך.

אם אתה טוען שהיא עמלקית - חובת ההוכחה עליך. חזקת החפות

בקיצור, אתה מסרב לחפש דבר גלוינקדימון

חובת ההפרכה היא עליך.

מאחם על אכזרים.

אתה פירות הבאושים של לימוד מעותת של משנת הסנגוריה של הרב קוק. חרפה.

זה לא סנגוריה. אלא ביקורתיות. למשלקעלעברימבאר

על זדורוב דווקא לימדתי קטגוריה ולא מיהרתי לזכות אותו ציבורית מכל האישומים ללא הוכחות.

וכן על הפרוגרס אני מלמד קטגוריה ולא טוען שיש בהם ניצוץ טוב.

אבל קיבלתי את דבריך. לא אגיב על הנושא עד שאברר את הפרשיה לעומק

ביקורתי זה מישהו שחיפש את מה שגלוינקדימון

הכותרת הזו היא מיום המעצר ממש. זה היום בו התפוצצה הפרשה.

אני מטריח את עצמי במיוחד לצרף את הכותרת כי אתה חלאה מטומטמת שממשיכה להקיז את הדם של לוחמים גיבורים, טהורים, שמעונים כבר שנה וחצי תחת הפאק-ליטות הצבאית. ואתה "ביקורתי". לא! אתה מטומטם!

הכותרת הזו היא לפני שגיא פלג הארור בכלל פרסם את הסרטון. זה מה שהיה בזמן אמת כשהפרקליטות תדרכה את העיתונאים על המעצר המפלצתי שנעשה בשדה תימן.

מעולם לא טענתי שהלןחמים אשמים.קעלעברימבאר
טענתי שלא היתה כאן הוכחה לזה שהפצרית תפרה כאן תיק.

הצילום שהבאת כאן אכן מעלה את רמת הסבירות בחשדות נגד הפצרית. זה הפרטים שביקשתי. יישר כח

סליחה אבל איך זה מעלה את רמת הסבירות?רינת 24
אתה חצוף ועז ככלבנקדימון
אני לא מתכוון לחזור לדיון הזהקעלעברימבאר
יעס אחי. בול. כל מילה בסלע, ממש.ימח שם עראפת
אני בניגוד לאוסטרלי עושה זאת כיקעלעברימבאר
ראיתי איך ציבור שטוף שנאה עשה זאת לאחד מגדולי הרבנים בציונןת הדתית בזמנו בלי לברר, אז אני משתדל לעשות זאת גם לשמאלנים "בצדק תשפוט עמיתך"
לך ללמוד את החומר ואז תחזורנקדימון
מה שאתה עושה זה לא צדק. זה סנגוריה על הרשעים. אתה מתפלפל בכוח כדי להקהות את האמבטי.

לך תלמד את החומר. תחפש בגוגל. תחפש אחורה לצקופה שבה זה יצא. חפש מה דיווחו, חפש מה הגיע לבית המשפט, חפש מה קרה ללוחמים, חפש מה דיווחו בוועדת הכנסת, חפש. חפש הכל.

העולם נחרב בגלל טיפשים כמוך.

אתה דפוק בשכל.ימח שם עראפת
אתה צודק.משה
המילים שלך ממש !טויוטה

מלבי"ם בפירושו לפסוק ט: "הרחמים... בעבור שקצרה נפשו לראות באבדן איזה אדם או בצרתו... והחמלה תהיה... ששופט בשכלו שאין ראוי להשחית הדבר ההוא, וקיומו טוב יותר. והנה, לא הזהירו ה'... בל ירחם על עמלק, כי אלה מתכונות נפשיות, שהגם שיקיים מצות ה', בכל זאת יצוייר שיעורר רחמיו ויכאיב לבו במיתת ילדים רכים... אבל החמלה הוא ענין מחשביי, שחושב שאין מן הראוי והיושר להשחיתם, ושלא בצדק צוהו הנביא דבר זה, זה עון פלילי כי רוצה להתחכם נגד ה', ועל-כן צוהו בל תחמול עליו, רוצה לומר, אל תחשוב מחשבה שראוי לקיימו ושלא להשחיתו, ובאמת בזה נכשל שאול..."

תגובה מלאת רחמים ! -רחמנות היא ערך ולא מצרך להפצהיהודיה שאוהבת
רחמנותטויוטה

זה רגש.

מה התכוונת לומר ?

כל המרחםבחור פגז
כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים!!! היא רודפת ורוצחת !!! ערב רב!!!
לא כלפיה אלא כלפי קורבנותיהכמו🐌תמס
לא, אין לי רחמים לרוענקדימון

האישה גרמה לפחות ללוחם אחד להתאבד,

גרמה לפחות למשפחה אחת להתגרש,

גרמה לחטופים לעבור אונס בשל עלילת דם,

גרמה לפגיעה תדמיתית קשה בחיילי צהל ולוחמיו,

דאגה לנוח'בות בני שטן ולילית,

וכבלה את ידי הצבא מתוך דאגה למפלצות עזתיות

יותר מאשר למלאכים הקדושים שלנו שנלחמים שם.

אז לא, אין לי שום רחמים כלפיה.

היא צריכה לשלם את חובה ולשאת אות קין כל חייה. אסור לתת לה לברוח ולהפוך את עצמה לקדושה מעונה.  היא תעמוד לדין כמו גדולה, והבושה תאכל את הלב השחור שלה עד שהיא תמות זקנה. וכמובן יש לשלול את הדרגות ולקצץ את הפנסיה שלה למינימום שרק ימנע ממנה להיזרק לרחוב.

אני גם חושב ככהמשה

בשכל צריך לא לרחם עליה ולהעמיד אותה לדין והכל. הלב - הלב מרגיש אחרת.

קלעת טוב למה שאני מרגישטויוטה

אני מרחם.

ומרגיש גרוע עם זה.

כן. כזהמשה
היא אידה אומללה עכשיו בלופ הרסני שהיא לגמרי אשמה בו.
אומללה מאודנקדימון

זה באמת לא פשוט לראות איך מעשי החלאה שמישהו ניסה להסתיר, יוצאים עם כל הזוהמה החוצה ואי אפשר להסתיר כלום.

גם היטלר התאבד. אובדנות היא לא ג'וקר.

אגב, אסור לתת לה להתאבד. זה לא מוסרי ולא יהודי לאפשר למפלצת לברוח מתשלום על הרוע שלה.

אפשר לקחת את זה למקום אחר...שלג דאשתקד

תראה איך "לא לעולם חוסן", איך תמיד יכולים להיחשף מעשי נבלה גם אם אנחנו בטוחים שאנחנו חסינים.

זה מוסר מאוד גדול בשבילינו!

ברור שהיא מסכנה אם תמיכת קפלן לא מספיקה להאיתן גיל

ברור לנו שהיא עשתה את שעשתה ברקע פוליטי כדי להבאיש את ריחו של הימין.

מה שלא ברור זה מדוע הוסיפה חטא על פשע, שעה שביימה גם התאבדות וגם אובדן טלפון.

מעשיה הם אכן בלתי נסלחיםטויוטה

ובלתי נסבלים.

יחד עם זאת היא בסרט של סבל של החיים שלה.

מנסים לעורר את רחמי הציבורכמו🐌תמס

כהקדמה להקלה בעונשה...

מנהלים תמחקו את שרשור הבזיון הזה!

חלילה !טויוטה

אם החשדות נגדה אמיתיים,

היא צריכה לשבת בכלא במקסימום האפשרי,

זו הדרך היחידה להרתיע את ה'שמאל' הנאור,

ולצערינו השולט...

שגם הם יכולים לשלם תמחיר !

תשובהנקדימון
היא רוצה להיות קדושה מעונה, ועל הדרך לטייח בשביל אנשים אחרים. הרי היא כבר נפלה, לפחות שתציל מושחתים ומושחתות אחרות.
כל מילה. וכמה שהדיון פה מזכיר דיונים על חיים ולדרחרדיתאחת

מי שפוגע באחרים באופן חמור כל כך, עד כדי שכאשר זה מתגלה הוא רוצה להתאבד מרוב בושה - לא ראוי לרחמים.

ואם אנחנו מרחמים עליו, אנחנו עושים רע בעצם זה שאנחנו לא מספיק מבדילים בין טוב לרע.

ואנחנו גם מחזקים את הפגיעה בנפגעים. הרי אין מצב שמי שנפגע ממנה דואג לה עכשיו. כך גם אנחנו צריכים להיות, מתוך ערבות. 

הרי זה לא סיפור של אדם שפגע בטעות, היה פה זדון לב מוחלט ואטימות ואכזריות לסבל שהיא גורמת לחיילים. ההזדהות חייבת להיות מאה אחוז בצד הנפגע. אחרת זה לא מוסרי ולא יהודי.

הטרלה?זיויק
האם יש בך רחמים על יחיא סינוואר?ימח שם עראפת
נמלט במנהרות, חבריו ומשפחתו חוסלו בזה אחר זה, ולבסוף הוא מצא את מותו בהריסות עירו.
אין מה להשוותקעלעברימבאר
לא !טויוטה

לא הרגשתי אף פעם חמלה על רשע זה,

הוא נראה לי פסיכופת וטוב שמת מות כלבים !

יפה אמרת.ימח שם עראפת
אז למה אתה חש חמלה על הפצ"רית?  עד כמה שרואות עיניי, סינוואר ימ"ש בסך הכל היה די בסדר, הוא עשה את מה שמצופה ממנו- להלחם בעם היהודי על מנת לחונן מדינה פלסטינית- לעם שלו.

לעומת זאת הפצ"רית ימ"ש, לא די שלא ניסתה לעשות את המוטל עליה- להגן על העם שלה, היא הגדילה לעשות ובגדה בו. היא בגדה בחיילי צה"ל, גרמה לאחד מהם להתאבד, ולעולם כולו לאבד מהאמון שהוא רוחש לעם ישראל. היא הפקירה את מדינת ישראל, את העם שלה, ללחצים פוליטיים ע"מ שישראל לא תוכל להביס את חמאס, המנסה להשמידה.

האם אני מתעב את סינוואר? כן. האם אני חש חמלה כלפיו? לא. האם אני מתעב את הפצ"רית? כן. האם אני חש חמלה? כן. עליך, טויוטה.

אלוף הביטוייםטויוטה

אתה אלוף בהתבטאות !

כיף לקרוא גם כשאתה מדבר עלי.....

שתבין אני כועס על עצמי שאני מרגיש רחמים כלפיה !

בא, סינוואר הוא אויב שלי,

היא לא !

היא יהודייה, שעשתה דברים נתעבים ומקוממים מאוד !

אגב, אני לא מייחס לה כוונות זדון.

היא לא רצתה להכפיש, 

אולי היא רצתה להתחנחן בפני התקשורת המעוותת, ועל מזבח זנ שכנעה את עצמה, שנכון להקריב את לוחמי כח מאה וכו,

ומגיע לה לשבת בכלא הרב שנים.

אבל אני לא חושב שהיא נהנית כשאנחנו נופלים בעולם.

אולי אני טועה.

מי היו ההורים שלה?כמו🐌תמס

חיפשתי בויקיפדיה ואין מידע

מר וגברת תומר ירושלמיימח שם עראפת
חן חן למתחנפןימח שם עראפת
סתם, חחח, תודה

עכשיו אני מבין אותך, טעיתי מקודם, כיוון שחשבתי שאתה מתכוון למשהו אחר. אז אני לא חש עליך חמלה

בכל אופן, הפצ"רית ללא ספק ידעה שזה יפיל אותנו בעולם, והיא ללא ספק רצתה בזאת. מכיוון שמבחינתה כל האמצעים כשרים על מנת למוטט את ביבי ואת הימין, להשאיר את בג"ץ בשלטון, למנוע את "ההפיכה המשפטית" ואת פיטורי "שומרי הסף".

היא זו שצריכה להוכיחנקדימון
שהיא "רק" מטומטמת שפלה, ולא גם מטומטמת שפלה וגם מרשעת שמזדהה עם גורי המחבלים על פני ילדי עמה.
השאלה אם זה בשביל שיתנו לה אי כשירות למשפטמרגול

זאת ספקולציה שאני קצת מאמינה לה.

בושות וכו - ברור. אבל זה חלק מעונשה על שבמתכוון עשתה מה שעשתה עם הסרטון

כרגע אני חושבת שהיא באמת עושה את זה כי כאשת משפט היא מבינה שהיא תחטוף עונש רציני ביותר אם לא תוכר לה אי כשירות למשפט או אי שפיות, לא סגורה על איך זה נקרא

ואם כן, היא שוב עושה עוול ציבורי. לאוכלוסיית מתמודדי הנפש.

אם באמת היא במצב נפשי שכזה, כן, זה כואב. והתאבדות היא לא פתרון. (בכללי למתמודדי נפש. חלילה לא שופטת, זה יותר בכיוון של העלאת מודעות לכך שאפשר לצאת מזה, וחשוב לפנות לעזרה, טיפול וכו)

נורא בעיניי תגובות כמו "שתתאבד". האם מגיע לה עונש מוות על מעשיה? על זה אפשר להתווכח. אבל בטוח לא בצורה של התאבדות. 

בדרך כלל מרחמת אבלסוסה אדומה

היא בעמדת כח, וממשיכה להיות בעמדת כח.

אין לי רחמים עליה בכלל. עברה על הרבה חוקים מוסריים ומדיניים.

מגיע לה הרבה מעבר לזה.

משפיל גאים עדי ארץ ומגביה שפלים עדי מרום.

להפך. אני שמחה שה' עושה צדק.

ושאנשים שנמצאים בעמדות מפתח יפיסקו לחשוב שאין דין ואין דיין.

שתתבייש. היא רחוקה מזה.

וואלה לא מרחמת עליה.

גיבורה גדולהאלביליה
היא מבחירה פוליטית ומושחתת השחירה את פנייה של מדינה יהודית יחידה שנלחמת על חייה. היא בידיעה החריבה את משפחות הלוחמים וסיכנה ועדיין את חיי החיילים שמסכנים את חייהם 24/7 בעבור הביטחון של כולנו.היה זה כל כך קל לברר לבדוק לחקור לתשאל ולתפקד בתפקידה כפרקליטה הצבאית הראשית בעבור החיילים שמם בריאותם ושלומם. היא בחרה להתעלם ולדווח מידע שיקרי. היא בחרה להמשיך ולשקר שנה אחרי והיא בחרה להעלים עדויות. חוק הרי הוא חוק ושווה לכולם. היא ישנה טוב שנה כאשר אחרים היו במרתפי החקירות ונשות המשפחות וילדיהם ערים סובלים ומתביישים מאחורי מסכות על הפנים. אין מחילה על בגידה ואם היא בהפרעה נפשית (וזה אומר דרשנו על תפקידה ) ובוחרת בדרך הקלה כי אז כנראה שזהו גם עונשה.  
חס ושלום. אסור לרחם על אכזרים.eilonb3

בכלל על נמשפטנים אסור לרחם. אנשים רשעים ואטומים

אתה מרחם גם על היועמשית?כמו🐌תמס
פרט, נמק והסבר
אין לי רחמים. כי גם לה לא היה. כל זה בעבור יוקרהחניתה

מדהים לאיזה שפל מוסרי אנשים במעמד כזה מגיעים.

מבחינתם החוק בכיס שלהם. הם יכולים לעשות מה שירצו. אם ארחם עליה, אני לא מרחמת על חיילי ישראל שהיה ממשיכים לסבול  ממנה עוד ועוד משפחות שבורות.

והיתה ללא ספק עושה זאת שוב ושוב ושוב.

יראו אחרים ויזהרו. 

יש לי רחמיםהפי

לגור חתולים בחוץ שמחפש את אמא שלו כבר חמש דק

אצלה המצב שונה ..

שתלך לעזאזל סבבה?הפי
לרחם מסיבה פשוטהshindov

היא לא הייתה ראויה לתפקידה. אשם מי שמינה אותה. הוא לא חיפש פרקליט צבאי ראשי. הוא חיפש מישהי שתמצא חן בעיני החונטה. בגלל האג'נדה הדפוקה של המערכות במדינת ישראל. המחלה הממארת של הפרוגרס.

אין שליח לדבר עבירהכמו🐌תמס
הזוי שאנשים לא מבינים דבר כ"כ פשוטזיויקאחרונה
היה לה כוח בלתי מוגבל אבל מרחמים עליה 🤣
יום שאחרי. הרשות הפלסטינית או ביטול הסכמי אוסלו?hamedinai

אלו שכותבים בזהירות רבה את המשפט:  

"חמאס ממשיך לשלוט בעזה גם אחרי יותר משנתיים של מלחמה, כי נתניהו סירב להתכונן ליום שאחרי"  

– יודעים בדיוק למה הם מתכוונים ב"יום שאחרי", גם אם הם נמנעים מלכתוב את זה במפורש. הכוונה היא העברת השליטה ל**רשות הפלסטינית** (או למנגנון "מתון" כלשהו שייראה כמו הרשות).

אבל זה בדיוק מה שלא עובד – וזה כבר הוכח באופן הכי דרמטי שיש:

ב-2006–2007 חמאס עלה לשלטון בעזה **דווקא תחת** הרשות הפלסטינית של אבו מאזן. אחרי ניצחון בבחירות, הם פשוט השתלטו בכוח על כל המוסדות בעזה תוך ימים ספורים (יוני 2007), רצחו, גירשו והשפילו את אנשי פת"ח – והרשות לא הצליחה למנוע את זה. אז מה בדיוק מציעים? שהחיילים יילחמו, ימותו, יכבשו מחדש את עזה – ואז יעבירו את השלטון חזרה לאותה רשות שכבר הוכיחה שהיא לא מסוגלת לעצור את חמאס מלהשתלט?

וזה לא נגמר בעזה. גם ב**יהודה ושומרון**, שם הרשות "שולטת" לכאורה מאז אוסלו, המצב מדבר בעד עצמו:  

מאז 7 באוקטובר 2023 ועד 2025–2026, צה"ל נאלץ ללכוד **אלפי** מחבלים (בשיאים דווח על כ-4,000–7,000 ומעלה במצטבר, כולל מאות מחבלי חמאס), ולחסל מאות נוספים. הרשות הפלסטינית לא מנעה את ההתארגנות הזו, לא לכדה אותם ולא סיכלה אותם – את כל העבודה עשה צה"ל. הדבר היחיד שהרשות עושה באופן עקבי זה לשלם משכורות למחבלים ש**כן** נתפסים ונכלאים (תשלומי "דמי כלא").

אותו דבר בלבנון: יש שם "ממשלה" רשמית, אבל זה לא מונע מחיזבאללה לשלוט בפועל, להתחמש, לבנות מנהרות ולהפוך את המדינה כולה לבסיס טרור.

המסקנה היחידה ש**עבדה** בעבר היא חזרה למצב שלפני הסכמי אוסלו – שליטה ביטחונית ישראלית מלאה בשטח, ללא מסירת שליטה לגורם פלסטיני שתמיד מסיים כפלטפורמה להתחזקות טרור. זה לא פשוט היום – העולם התרגל למציאות אחרת, יש התחייבויות בינלאומיות, לחצים ותלות כלכלית – אבל זה אפשרי עם מאמץ נחוש, אילוצים דיפלומטיים ובעיקר עקביות.

ואולי דווקא השמאל – שרבים ממנו הביאו והגנו על הסכמי אוסלו – יכול לתרום כאן יותר מכולם. במקום להמשיך להגן על "הפתרון" שנכשל באופן מוחלט, אפשר להצטרף לתיקון הטעות ההיסטורית הזו. זה גם ישחרר אותם מהכתם המוסרי והפוליטי שהם נושאים מאז שנות ה-90. זה משתלם לכולם – גם להם.

מה דעתכם?

דעתינו שעד שלא יעברו להצבת המטרות של כיבוש מוחלטהסטוריאחרונה
גירוש כל מי שלא מעוניין לחיות כפרט נטול שאיפות לאומיות בכלל, תחת שלטונינו ותוך הזדהות מוחלטת עם מדינת ישראל.

והקמת התיישבות בכל הרצועה - לא נסיים את הסיפור שם.

נושא כואב שכדאי לשלוט בו:סביר11
מה הקשר לפורום?קפיץאחרונה
בנפול רשעים רינהאיתן גיל

נתניהו קורץ מחומר של מנהיגים נועזים, ואת זה לא יקחו ממנו. 

לצד זה יאמר שחיסול ראשי הטרור היא מכה קלה בכנף של הטרור.

נאסראללה חוסל וחיזבללה עדיין בועט.

סינוואר חוסל וחמאס עדיין בועט.

חמינאי חוסל ובתוך יום ימונה לו מחליף זמני צעיר יותר, וקיצוני יותר. 

ההערכה שההמונים יצאו לרחובות עם הוודע דבר חיסולו- לא התבדתה.

ואין לנו על מי לסמוך אלא על אבינו שבשמיים

לא חושב שאתה צודקconet

חמאס עדין פועל מכח האנרציה של המלחמה

חזבאללה לא מתקרב למה שהיה פעם

ובאיראן הכל יתפרק שם גם המחליף שלו לא יחזיק מעמד

די לחמיצות, חיזבאלה ממש לא בועטהסטורי
עבר עריכה על ידי הסטורי בתאריך י"ב באדר תשפ"ו 9:54

כמעט חצי יובל אירן בנו אותו בשביל הרגע הזה. כל השנים שהתלבטו על תקיפה באירן, אחד החסמים היה שגם אם יש לנו מספיק מטוסים לגל ראשון, רגע אחרי כל המטוסים ישועבדו למלחמה שבהכרח תיפתח מלבנון.

כמעט שנה וחצי שחיזבאלה מפרפר, צה"ל תוקף אותו יום יום והוא לא מעז להגיב. בעם כלביא הם הסתפקו בהודעות לתקשורת וכעת חיסלנו את מנהיג אירן ונם שלחו כטב"מ אחד.

חיזבאללה פצוע קשה אבל לא מת, כמוהו חמאס.איתן גיל

לגבי אירן, העולם שותק, אבל בעוד שבוע אירופה תתהפך עלינו בהכוונת קפלן שר"י

תרגע. האינטרס של ארהב והסונים הוא למוטט את אירןקעלעברימבאר
האינטרס שלהם הוא להגיע להסדרה דיפלומטיתאיתן גיל
הוא לא בועט. ואנחנו ממשיכים להכות בו.הסטורי
מאז 'הפסקת האש' עם לבנון, אנחנו מכים בחיזבאלה יום יום והם לא מעיזים להגיב. בתקווה שהפעם נתניהו וטראמפ, שיצאו באמת למלחמה הירואית וראויים לכל שבח על כך, יחזיקו מעמד עד הניצחון על אירן, חיזבאלה ימות סופית. אין לו תקציב ולא הכוונה בלי אירן.

לגבי חמאס העניין יותר מורכב. ההחלטה האסטרטגית של ממשלת ישראל (בעקבות לחץ ציבורי כבד מאוד ובכל זאת מי שהוא הממשלה הסמכות והאריות אצלו) היתה להחזיר את החטופים, למרות שזה אמר להשאיר את חמאס כשאנחנו מסובכים בין-לאומית עם היכולת להפר זאת.

אני עדיין מתפלל ומקווה שנתניהו ינצל אחת מאין ספור ההפרות של חמאס ויכריז על חזרה ללחימה עד חיסול החמאס. בנתיים לא נראה שזה המהלך שהוא מתכנן. (הלוואי שזה עוד תרגיל הטעיה. מי יודע)

מול חמאס זו התשהconet

לפי מה שאני מבין יש המון הגירה של עזתים לחול מסיבות רפואיות וכל מיני

אבל זה לא מספיק אנחנו צריכים שיהגרו בכמויות מסחריות אחרת הם מולידים יותר מאלה שעוזבים

מקווה שיפולו עליהם איזה כמה טילים איראניים שם בחוץ שנמצאים בו כל הפליטים

אין ספק שבלי החמצן האירני הוא ימות סופיתאיתן גיל

לכל היותר יתנהל כתנועה רעיונית, שלא בדיוק מחובבי ציון...

לגבי חמאס, יותר משהוא פרוקסי של אירן, הוא פרוקסי של קטאר, החברה של משפחת טראמפ. נתניהו מבין את זה יותר טוב מכולנו, וידיו כבולות באמת.

בפגישתו האחרונה עם טראמפ הושגו הבנות לגבי האיום האירני, אבל באשר להמשך הטיפול בחאמס הוא יצא מהפגישה בלא כלום.

איזה כיף להאשים את טראמפ...הסטורי
נתניהו קיבל מטראמפ אור ירוק לפתוח על חמאס את שערי הגיהנום ולגרום לעזתים להגר - הוא העדיף עסקת חטופים שנותנת חמצן לחמאס ואחריה עוד אחת כזאת.

אני לא אומר זאת כרגע ממקום מאשים, היתה כאן בחירה קשה בין שתי חלופות שכל אחת מהם היא חשובה מצד עצמה, אך עם מחיר כבד בצידה.

לדעתי (וכנראה לדעת רוב חברי הפורום) זאת היתה האופציה הלא נכונה, אבל קשה להכחיש שהאווירה הציבורית נטתה אליה. אבל זו היתה הבחירה של נתניהו.

אני חושב שזה נכון...משה
קיבל אור ירוק לפעול נגד אירןאיתן גיל
אבל לא נגד חמאס- בטרם שיקום הרצועה. 
אתה מתחיל את ההסטוריה מהנקודה הנוחה לךהסטורי

עם כניסתו לתפקיד טראמפ הודיע לחמאס שאנחנו יכולים לפתוח עליהם את שערי הגיהנום, הוא גם דיבר על הגירת עזתים. אם היינו פותחים עליהם את שערי הגיהנום - טראמפ היה תומך לחלוטין.

נתניהו העדיף עסקת חטופים. גם כשחודשה הלחימה (מרכבות גדעון א וב) היא היתה כולה מכוונת ללחץ עד שחמאס יסכים לעסקה (ממליץ לחפש את הפרקים של עקיבא ביגמן על המבצעים).

טראמפ, שכפי שרואים שוב ושוב מתואם איתו בכל פסיק (וכל הטענות על 'פערים' הם רק הצגות לתקשורת שכל מיני קונים שוב ושוב את אותה 'סחורה'), נתן לנתניהו בדיוק את מה שהוא רצה.

מה לעשות שחמאס אינם טפשים ואפילו שהם נאלצו לוותר על רוב דרישותיהם, שבזמן ביידן הם לא העלו על דעתם, אבל בהחלט שמרו על הישרדותם. כעת זה ההסכם שנתניהו רצה וטראמפ ערב לו.

לבוא לערב שאתה גררת לסיפור בתלונות - זו עזות מצח.

(חשוב להדגיש, נתניהו עצמו לא בא בתלונות. אני משוכנע שהוא רוצה תיאורתית בהשמדת חמאס, אבל לא באמת רוצה בכיבוש וישוב הרצועה. רק חסידיו, שמנסים להאמין בו יותר ממה שהוא מאמין בעצמו - מספרים לעצמם שטראמפ הוא הבעיה).

זה לא פשטני כדבריך- עשית סלטאיתן גיל

עמדת נתניהו מהרגע הראשון היתה לפרק את חמאס ולהחליפו בממשל צבאי ישראל, אלא שהוא נתקל בשני מחסומים לא פשוטים:

א. היהודונים של טראמפ הוזהרו מפני ההשלכות הכלכליות שיהיו עליהם אם חמאס תחת הגדרת כיסוי חדשה: "ממשלת טכנוקרטים" יחדל מלהיות סוס טרויאני של קטאר בחצר האחורית של ישראל. טראמפ אכן מקשיב לנתניהו, אבל על היהודונים שלו הוא סומך יותר.  

ב. צמרת צה"ל, כאיש אחד, הטילה וטו על עצם הרעיון להחיל ממשל צבאי על עזה.

בנסיבות האמורות בחר נתניהו להשהות את הכרעת חמאס, וללכת בכל הכח על שחרור כל החטופים, וכך היה. וכמאמר השקלישאה: מוטב ציפור אחת ביד, וכו'

בתוך כך זימן את עצמו נתניהו לפגישה נוספת עם טראמפ שבה עלתה תכנית מגירה למוטט את משטר האייטולות, אולי כחלופה לפירוק חמאס שתקוע כאמור.

במאמר מוסגר יאמר שטראמפ נעתר, כי ליהודונים שלו אין אינטרסים כלכליים באירן- לכאורה.

סוף דבר, דוקטרינת נתניהו גורסת שאם משהו תקוע, זה הזמן ללכת על משהו גדול אחר. כך למשל הסכמי אברהם יצאו לדרך במקום תכנית המאה של טראמפ ש"חברים טובים" טרפדו.  

לא נכוןהסטורי
נתניהו לרגע לא נתן הוראה לכבוש את עזה ולהקים ממשל צבאי. גם באיזורים שכבר התישבנו ויושבים בהם שנתיים. נתניהו מאוד נזהר לא להכריז שנשאר לשלוט בהם ומאוד נזהר שמאף החלטת קבינט לא ישתמע כך.

אי אפשר להאשים את טראמפ, במה שלא הוכרז כמטרה רשמית ולא כהוראה לצבא, עוד בזמן ביידן.

טראמפ אפשר לפתוח על עזה את שערי הגיהנום ולתת לתושביה להגר. נתניהו המהם, אבל מנהלת ההגירה לא הוקמה עד רגע זה (זה עניין פנים ישראלי, לא תלוי באנשי טראמפ בכלל) ובמקום שערי הגיהנום, הפעילו לחצים כשכל הזמן היה ברור שהמטרה היא עסקת חטופים במחירים יחסית סבירים.

זה מה שנתניהו רצה וזה מה שהוא קיבל.

נו באמת.איתן גיל

הסדר הוא תמיד הפוך וטוב שכך.

גורמי הבטחון עוקבים אחרי פצצות מתקתקות, וכשסוגרים על מישהו, מבקשים אישור מראש הממשלה, שמאשר או לא מאשר לפי העניין, ולפי שיקול דעתו.

כך גם לגבי כיבוש עזה, ראש הממשלה הציע בחדרים סגורים להערך לביצוע, ושמע את ששמע, אז הוא נסוג.

טוב, אז חיזבאלה בכוחותיו האחרונים העז להתערבהסטורי
בעז"ה ובהשתדלותינו הביא על עצמו את קיצו.

כבר חוסל ראש סיעת חיזבאלה בפרלמנט. משום מה ל'מדיניים' מהפרלמנט נתנו חסינות בסיבוב של לפני שנה וחצי. אז כעת הסרנו את הכפפות גם בעניין הזה.

בדיוק כךאיתן גיל

פעם נרתעו מלפגוע בהנהגות פוליטיות של גופי טרור, אז לא עוד.

כולם בני מוות.

חיזבאללה עדיין בועט וגם חוטף. @הסטורי תתנצלאיתן גיל
הודתי כבר אתמולהסטורי
אמןאיתן גילאחרונה
ההבדל הוא שאצלם שליש מהעם לא רצה לעשות הפיכה.קעלעברימבאר
באיראן שליש רוצים הפיכה, ועוד שליש יזרמו לכאן או לכאן.   רק שליש נאמנים למשטר.

וגם נגד איראן יש קונצנזוס של ארהב אירופה והסונים למוטט את השלטון. ורוסיה וסין לא מתערבות כבר

התבדתה כמובןאיתן גיל
למה לחגוג את מות חמינאי???????אריק מהדרום

הייתם מתפללים עליו שיחזור בתשובה!!!

יתמו חטאים מן הארץ!  חטאים ולא חוטאים!!!!

🥳🥳🥳🥳🤠🤠🤠🤠

עוד חודש אפטר פארטי במצרים.

נו מתי ההפיכה באיראן? למה העם שם לא יוצא לרחובות?קעלעברימבאר
כבר בוקר או עוד לילה שם?
כי משמרות המהפכה עדיין חזקים מאודפ.א.

אנחנו רק ביום הראשון של מלחמה, שתימשך זמן.  לא רק כמה ימים אלא הרבה יותר

המנגנונים השלטוניים באירן לא קורסים בגלל סילוקו של המנהיג. צריך הרבה מעבר כדי לגרום לשלטון לקרוס. 

למה העם לא יוצא לרחובות?קעלעברימבאר

לפני חודש יצאו 40 אלף

מהידיעה כי משמרות המהפכה ישובו וירצחו בדם קרפ.א.

כמו בסבב הקודם.

כמות הנרצחים שהיו אז, עולה על 40,000.

ומפגינים היו הרבה יותר מהמספר הזה.  

פורסם עכשיו:

שליש מהאיראנים מתים מאושר על חיסול חמינאיקעלעברימבאר
אז חבל שלקח לטראמפ חודש לקבל את ההחלטה…רוני 1234
ועוד עודד אותם לצאת ונהרגו בהמוניהם סתם… בהנחה שהוא בא לעזור להם כל רגע
לא לקח חודש לקבל החלטההסטורי
לקח חודש לארגן את הכוחות, הגיוני.
סבלנותברגוע
אין לי סבלנות. אני רוצה ביד או טו לנוח מאויביהםקעלעברימבאר
גם אניברגוע

אבל אם הם יצאו עכשיו לרחובות יהרגו אותם.

איראן זאת מדינה מאוד גדולה ולוקח זמן להחליש את השלטון שם.

שום שלב בגאולה לא מתקדם בלי סבלנותהסטורי
הדרשה של ר' חיא על גאולה קמעה קמעה, מתבססת על מהלך מגילת אסתר. 
אבלנחלת

זה כבר המון זמן קמעה קמעה, אין כבר כוח, ומה עוד, שאנו הישראלים, לא מצטיינים במידת סבלנות יתירה...נו כמה זמן הקמעה קמעה הזה, עוד מעט יסתיימו ששת אלפי

שנה של העולם הזה, מתי המשיח בדיוק מתכוון לבוא, ביום האחרון? זה לא הוגן. גם אנחנו רוצים לקבל את פניו (נקנה בגדים חדשים, ננקה את הבית, נעשה סולחה עם

השכן ש....הכל! רק שיגיע כבר!). האמת, זה גם די מפחיד. לא כל כך מוכנה רוחנית עדיין ושמעתי שכשיגיע, האדם ישאר במדרגה שלו, ולא יכול להשתנות הרבה;

אוי לי מיוצרי אוי לי מיצרי....

זו המציאות, בניגוד לדמיונות של כל מיני אנשיםהסטורי

אין רגע שבו מגיע משום מקום משיח על חמור לבן. יש גאולת ישראל שנמשכת והולכת. אנחנו מקדמים אותה יותר ויותר במעשינו הגאוליים - עליה לארץ, התיישבות, חיזוק עם ישראל, חיזוק מדינת ישראל, עד שנגיע לשלב שבו נראה בעליל שהשיא של תחיית החול, הוא תחיית הקודש.

אבל יש רגע שבו ממליכים מלך מבית דוד,קעלעברימבאראחרונה
או הרגע הזה שאותו מלך נחה עליו רוח הקודש. או רגע בניין המקדש. או רגע תחיית המתים
כי טראמפ אמר להם שיחכו ויתכוננונקדימון
וגם נתניהו אמר להם שיכינו את עצמם.

קודם כל, צריך לתת לנו לעבוד. ורק כשהשטח יהיה מספיק פנוי וחלש, העם יוכל ויצטרך לצאת ותפוס את המדינה. כרגע זה סתם יהיה טבח המוני וחבל על החיים.

התפקיד שלהם יגיע בעיתו ובזמנו. בנתיים טראמפ אמר להם שדווקא יישארו בבתים. שלא יפריעו, לא יסכנו את עצמם, ולא חלילה יגרמו לשינוי תוכניות מבצעיות כדי למנוע פגיעה באזרחים תמימים באמת.

רק התחלנו. הם עוד יצאו לרחובות בעז"ה.

מעניין מה יקרה אם שבר טיל גדול ייפול בטעות על כיפתקעלעברימבאר
הסלע
מדינת ישראל תתקן על חשבונינו...הסטורי
השאלה אם איראן לא תטען שעשינו זאת בכוונה, ואזקעלעברימבאר
הם יקראו לכל ערביי הארץ להתקומם בשם אל אקצא, ואז הם ינסו להתקומם, ואז נוכל לגרש מכאן את כל הרשעים שנגד המדינה
בעז"ההסטורי
אמןןןרקאניאחרונה
וואלה אני כל הזמן שואלשלג דאשתקד
מה יקרה אם איזה טיל ענק יכסח את מכה או אל-מדינה...
הם לא נראה לי יכוונו בכלל לאזור מכה.קעלעברימבאר
באסלאם יש מסורת שמכה מחוץ לתחום המלחמתי
נכון, אבל השיעים מאוד מתוסכליםהסטורי
(והאמת שגם רוב הסונים) מזה שבית סעוד, אוכף על מכה את הגרסה ה'וואהבית' שזה תת זרם בסונה. עד מלחמת העולם הראשונה, זה לא היה ככה.

יום אחד (והיום שבו האייתולות יבינו שזה סופם עלול להיות היום הזה) זה עלול להתפרץ.

לא עד כדי פגיעה במכה.קעלעברימבאר
האם היה בהיסטוריה אחרי מוחמד אי פעם מלחמה במכה שהביאה לפגיעה בה?
השאלה כמה יש שליטה על זהשלג דאשתקד
הרי שאריות של טילים/יירוטים/מטוסים יכולים להגיע לכל מקום
הם פשוט לא יירו לחיגאז, אלא לריאדקעלעברימבאר
אני לא מבין גדולשלג דאשתקד

אבל לכאורה טיל עודה כברת דרך עד שהוא מגיע מאיראן לישראל. על הדרך מגיע מולו המיירט ומפיל אותו באיזשהו מקום.

אם הם יורים לכל שטח ישראל, זה יכול ליפול בכל מקום בטווח הזה, לכל אורך הדרך.

צריך לבדוק במפה אם מכה היא בדרך (עד כמה שזכור לי, אל-מדינה יותר דרומית מישראל).

בכל מקרה אם זה מעניין אולי אשאל בהזדמנות את ידידיי מומחי הטילים..

אל מדינה דרומית כמה מאות קילומטרים מישראלקעלעברימבאר
בדיוק הסתכלתי במפה...שלג דאשתקד

גם מכה וגם מדינה מאוד דרומיות.

לא נורא, מה שלא יעשו השיעים - יעשה המהדי שלנו, "כי יום נקם בליבי".

אסלאם הוא לא עבודה זרה, ואין ענייןקעלעברימבאר

להרוס את מוסדותיו, אלא לתקנם שיכירו בכך שהאמת היא רק אצל עם ישראל.

הרב קוק טוען שעם ישראל יעלה ויזכך את הדתות ולא בהכרח יגרום לכלייתם.

איך אומר הרב שרקי ? לעתיד לבוא מגיעים האומות אל המשיח,ומניחים על הדלפק את הדתות שלהם, והוא כבר יתקן אותם. יסיר מהדתות את החלקים הרעים , ישפץ וישאיר את החלקים הטובים

סבבהשלג דאשתקד
אנחנו מחכים לנקמה על האכזריות וההרג שהיו בסעודיה בראשית האסלאם. "גדולה נקמה".
זה לא מחייב פגיעה בכעבה.קעלעברימבאר
אגב, גם את כיפת הסלע אפשר להעביר בשלמותה מחוץ להר הבית, כדי שתהיה בית תפילה או התכנסות לגויים שיעלו בחג הסוכות לרגל לעבוד את ה אלוקי ישראל בעתיד
או על אל אקצה.משה

אבל זה נכון שהמדינה תתקן על חשבון מס רכוש.

"לפעמים צריך להוריד את הכיפה" (הסלע)קעלעברימבאר
מקווה שלא יעצרו אותי במחלקה היהודית😅
מי שברך אבותינו הוא יברך את הממשלה והעומד בראשהאיתן גיל
ואת חיילי צה"ל
ואת האזרחיםשלג דאשתקד
ואת ממשלת ארה"בנקדימון
והעומד בראשה, ואת חייליהם.

שמעתי בשם הרב שמואל אליהו שנכון בהחלט להכליל את צבא ארהב והעומד בראשם בתפילות שלנו להצלחה ולניצחון.

למה ארהב? אנחנו לא בגלות. אפשר לומר "ייתן ה'קעלעברימבאר

את ישראל ואת עוזריהם מהעמים מצליחים" אבל להתפלל בשלום מלכות גויית זה רק חידוש של ירמיהו מגלות החרש והמסגר "וישלח ירמיהו לאנשי הגולה לאמר התפללו לשלום העיר אשר הגלתי אתכם שמה כי בשלומה יהיה לכם שלום", עצם זה שירמיהו היה צריך לחדש זאת סימן שזה לא היה לפני, גם כשצבא מצרים עזר ליהודה. כשם שתפילה מתפללים "רופא חולי עמו ישראל" ובמילא זה כולל את כל החולים בעולם, למעט רשעים שמותם עדיף לעולם.

בארץ ישראל במדינה, לא מתפללים תפילה לשלום המלכות הגויית.

וצריך לזכור שעדיין ארהב מייצגת את מלכות רומי הרשעה שהגלתנו לבין האומות, ושרפה את היכלינו. ואת הפרוגרס. נכון שחצי ממנה טוב וטראמפ ידיד ישראל ונגד הפרוגרס, ולא במקרה ה' השתמש בו כשליח להגן על ישראל דווקא חצי שנה אחרי שחוקק חוק שיש רק 2 מגדרים, בעוד הפרוגרסיבים בארהב בעד איראן כמו קאמלה האריס. אבל "חסד לאומים חטאת" וכל מה שעושים הקולקטיבים הגויים, אינם עושים אלא לטובת עצמם, בסוף יש לארהבה אינטרס להשמדת איראן לא פחות מאיתנו, והיא עושה זאת במחיר מזערי כאשר אנחנו סופגים את רוב ההרס. ואל תבטחו בנדיבים. והנביאים מוכיחים אותנו על בטחוננו במצרים ויחזקאל רואה בזה ממש ניאוף ובגידה בה' לסמוך על האומות שיצילו את ישראל.

להיעזר ריאלית כן, לסמוך בקטע הנפשי, לא.

אני לא קורא מגילות של הבליםנקדימון
תחסוך ממני את הלהג הריק שלך. לפחות בפורים תקיים "ונהפוך הוא".
אשריך צדיק❤️🙂 תקרא דברי גדולי הדורקעלעברימבאר
לא דברים שלי❤️❤️❤️❤️
מוחה נמרצות!נחלתאחרונה

על לקרוא לדברי קעלע....... להג! אני על כל פנים מאוד אוהבת ומתעניינת

בתגובות שלו; ברור שכולם פה צדיקים ויראי שמים, אבל אצל קעלע......הוא מיוחד.

וגם ענוו! באמת!

אם על תגובות שלי היו אומרים "להג" - הייתי נעלבת או כועסת או משהו.

(למרות שאין לי ספק שלפעמים חושבים כאן כך ושותקים מתוך נימוס....)

ישר כוח!

(יש רק בעיה אחת: השם ....מילא. לא הכל מושלם).

ברוראיתן גיל

מישהו סיפר פעם על תחזית לבצורת בשנה הבאה, והנוכחים זלזלו, ואז הוא תיקן את עצמו לבצורת בשנה הבאה- בארצות הברית, וכולם נכנסו ללחץ.

ככה זה כשאנחנו תלויים בארצות הברית...

גם דוד ושלמה עשו בריתותנקדימון
לא צריך להיות לא טיפש ולא יהיר. כל מדינה צריכה חברים, ונגד כל קואליציה וציר רשע צריך קואליציה חזקה וציר של צדק.

גם נגד גרמניה הנאצית ומדינות הציר התאספו בעלות הברית לשתף פעולה ולהכריע.

החברים שלנו באו לעזור לנו, בוודאי שארצה בהצלחתם ואתפלל עליהם. מה גם שהם כיום מדינה של צדק ומוסר תחת טראמפ; כמדינה.

בריתות- כן, תלות- לאאיתן גיל
ברית עם מעצמת-עלנקדימון
כאשר אחרי הכל אתה רק ישראל, בהכרח יהיה בה גם אלמנט של תלות. ועדיין, כמלול מה שאנחנו רואים כרגע זה ברית ולא תלות. התמיכה של הממשל היא תמיכה שיש בה גם מהות אוונגליסטית, ולא רק אינטרסים רגילים.

ובאמת, אני לא מצליח להבין את מי שמסרבים לראות ברית בקשר הנוכחי בין ישראל לארהב. אם זה לא ברית, מה כן יהיה ברית? 

איזה חמוד אתה נקדימוס. סליחה שגרמתי לךקעלעברימבאר
לצחוק גם כשלא רצית❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
אם אתה באמת משוכנע שלא הייתה בגידה מבפנים ב-7/10..hamedinai

אחי השמאלני,  

אני שואל אותך בכנות, בלי ציניות:

אם אתה באמת משוכנע שלא הייתה בגידה פנימית ב-7 באוקטובר, אלא "רק"  

- חולשה מבנית ידועה של צה"ל מול מתקפת פתע,  

- בלבול כבד, קריסת תקשורת ופיזור כוחות בשעות הראשונות,  

- וזמן התארגנות משמעותי של 10–12 שעות עד שהתמונה מתבהרת ומתחילים להכיל –

אז איך, לעזאזל, אתה לא רואה סכנה קיומית ממשית במצב דומה – אבל בסדר גודל גדול בהרבה – אם ניסוג גם מיהודה ושומרון?

תראה:  

אורך הגבול הפעיל עם עזה הוא כ־50–60 ק"מ.  

אורך קו התפר מול יהודה ושומרון (כולל הגדר הקיימת) הוא פי 10–12 ממנו (מעל 700 ק"מ במסלול המתוכנן/הקיים).  

גם אם ניקח רק את החלקים הפגיעים באמת – מדובר על חזית ארוכה פי כמה וכמה.

עכשיו תדמיין תרחיש שבו  

חמאס מעזה + חיזבאללה + כוחות מקומיים/ג'יהאד אסלאמי/חוליות מיו"ש  

תוקפים בו-זמנית.

מה קורה אז?  

- גוש דן, השרון, ירושלים – כולם הופכים לחזית ממשית, לא רק עורף.  

- אין "פנים הארץ" להתרחק אליו כמו ב-7/10 – המרחקים זעירים.  

- כמות נקודות הפריצה הפוטנציאליות גדולה לאין שיעור.  

- אין מספיק כוחות סדירים שיוכלו להגיע במהירות סבירה לכל כך הרבה מקומות בו-זמנית.  

- מספר הקורבנות הפוטנציאלי – פי כמה עשרות, אם לא יותר.

אז איך אתה – מי שמבין ש-7 באוקטובר קרה **בלי** בגידה מכוונת, אלא בגלל חולשות מבצעיות ומבניות ידועות –  

לא רואה בנסיגה מלאה מיו"ש סיכון קיומי ממשי, בסדר גודל אחר לגמרי?

מחכה לשמוע את ההיגיון שלך, ברצינות.

כדאי לדעת על ביביסביר11

א.מי שישמע את הראיון לנגוצקי צהל הכשיל- יראה שביבי  מנע את הפתרון הזמין והזול לגילוי המנהרות העצומות שאנחנו כל כך מאוימים מהן היום .

ב.מי שישמע את  הראיונות של חתן פרס ביטחון ישראל על פיתוח טילים- יראה שביבי שותף כנראה לסוד האפל של כיפת ברזל שלא עובדת..

ג. מי שיחפש יוסף לברן נתניהו סיוע -יראה את האידיאולוגיה של נתניהו נגד ניצחון על האויב אם אין לכך גושפנקה מראש מהעולם ה"נאור "

אולי יעניין אותך