הילד בעז"ה יהיה ילד רביעי וזה אומר שנצטרך להחליף רכב (מתישהו. יש לנו כרגע 2 מכוניות אז זה לא דחוף ישר אחרי הלידה אבל בתכנון).
בהריון הקודם הנושא כבר עלה, איזה רכב נמכור ודנו רבות איזה אוטו גרוע יותר.. אבל כשקרה מה שקרה אמרנו שנחכה וננסה לשרוד עם התיקונים כי רכב גדול כמובן שכבר לא רלוונטי.
עכשיו חברה טובה של חמותי רוצה מאוד למכור את הרכב הקטן שלה. למעשה המחיר והשנה והקילומטראז' נשמעים ממש טוב וחמותי גם הציעה השתתפות עצמית יפה... א ב ל בעז"ה בקיץ כשאלד נרצה רכב גדול ולקנות שני רכבים תוך שנה (אפילו שנמכור את השניים שלנו) ייצא הוצאה גדולה מידי. אז למרות המחיר המשתלם אמרנו תודה רבה אבל אנחנו לא מעוניינים.
עברו כמה ימים ובעלי מספר לי היום שאמא שלו שאלה אם אני בהריון ולכן אנחנו מסרבים (מה שנכון...). הוא לא ענה לה או אפילו שיקר מפני שלום בית כי ידע שהייתי ממש ממש כועסת אם היה מספר עכשיו. אנחנו עדיין קצת בטראומה מההריון הקודם ונראה לי שנספר רק אחרי מי שפיר שנוודא שהכל/הרוב נראה בסדר. (תמיד אנחנו מספרים מאוחר, לקראת שבוע 15).
הייתי ממש בהלם ששאלה. ברור שכל העולם מסתכל לי על הבטן לבדוק מה שלומי אבל אני מתעלמת מהנושא...(הייתי בסוף
חודש חמישי והרבה מאוד אנשים ידעו על ההריון).
והרכב... החברה שאלה את חמותי למה אנחנו לא רוצים והיא אמרה שהמחיר גבוה מידי. החברה אמרה שתנסה עוד קצת למכור אבל אולי תרד בשבילנו בכמה אלפים ש"ח ואז... אוף שוב נפתח את הדיון מחדש כי באמת חבל לפספס רכב טוב במחיר כזה. גם הטסט של הרכב של בעלי הולך ומתקרב וזאת תמיד הוצאה מעצבנת כל התיקונים שצריך לעשות..

)