מישהי מחכה לך.
מה? כן.
כפשוטו
מחכה לך שתתחיל לצאת, כדי לצאת איתך.
היא צעירה, עוד לא לחוץ לה ממש להתחיל לצאת, לכן היא מרשה לעצמה לעשות אתזה.
היא טוענת שהיא מכירה אותי, אני לא מכיר אותה. (זה הגיוני, יש לנו המון המון חברים משותפים. שנינו גדלנו בחברה מעורבת. אולי אפילו דיברתי איתה בעבר ואין לי מושג בכלל. לאיודע.)
והיא ביקשה מחבר שלי שיציע לי אותה וכו'
ההצעה לא נשמעת משהו. חד משמעית. אבל אפילו לא קיבלתי טלפון לברר.
כשדיברתי עם החבר שלי על זה.. טוב.. הרושם שקיבלתי ממנו היה ממש לא משהו 
אולי זה לא נכון, שוב, יכולהיות. אבל זה נשמע לא הכיוון בכלללללל, שאין בכלל טעם לנסות
"אבל אולי זאת היא?"
אולי. ואולי זאת באמת תהיה חסידת גור שעלתה עכשיו מחו"ל. לאיודע. נכון. אבל.. הרושם שקיבלתי ממש צועק "זה לא מתאים".
[לצורך העניין, אני לא בטוח שהיא בכלל יודעת שהיא אמורה לתת לי מספר טלפון של חברה שלה לברר. יש באמת מקומות שבנים מתחילים עם בנות בכל מיני מקומות. אני לא בא לדון בזה.. אבל זה לא המקום שאליו אני משתייך ורוצה להשתייך. כי זה פשוט ציבור שונה.. שונה לחלוטין. האוירה פשוט שונה.. מה אני יכול לעשות?]
אציין, לא מצאתי בה שום פסול או משהו, היא נשמעת לי אחלה מישהי. ברצינות. כמשהו לא מתאים זה לא אומר שאחד מהצדדים לא טוב. אלא פשוט לא מתאים. זה הרושם שקיבלתי. שהאוירה שונה לגמרי..
תקראו לזה אופי חרד"לי, שלא מסתדר עם האופי של בנ"ע. (ייאי. הגדרות. איזה כיף. מישהו בכלל אוהב הגדרות?? בעע.)
וכל זה למרות שזה לא אומר שיש בה טיפה של בעיה.
האמת שקיבלתי רושם שהיא בנאדם טוב. באמת.
אה כן. נקודה חשובה ששכחתי לציין, היא מחכה לי בערך שנה וחצי נכון לעכשיו. 
אז.. למה אני שואל את זה עכשיו?
א. כי מעניין אותי מה אתם אומרים על מקרה שכזה
שמעתי דעות מאוד חלוקות בזה..
ב. לא כי אני רוצה כבר להתחיל כרגע, לא.
אלא כי זה מטריד אותי. אולי זאת כן היא ואולי לא. ואיך אתה יכול לפסול, הרי לא ביקשתי את ההצעה הזאת והיא התגלגלה אליי. והיא ביקשה בכלל. והיא מחכה לי כבר המון המון זמן, וזה לא מכובד, לא מנומס, ואני כמעט בטוח שזה יפגע בה. אבל יותר יפגע ללכת לדייט עם הרגשה של 90% אחוז שזה לא זה. ובכלל להגיע עם אוירה של "זה לא יעבוד" או "תוכיחי לי מה כן דומה ביננו" וכאלה.
בעיקר כי זה יפגע בה. זה שיקול עצום.
הערה: כתבתי פה המון פרטים. והפחד הזה שאולי היא קוראת כאן מנכר בי. בבקשה לא לבקש ממני עוד פרטים.