בעלי עשה משהו דפוק, והוא מאשים את העייפות והחוסר שעות שינה בזה.
הוא לא קם בלילה לתינוקת.. רק אני.. והוא מתעקש ללכת לישון ב1 בלילה כל יום, למרות שאין לו שום דבר לעשות עד אז - אני מכינה את הארוחת ערב, אני מפנה ושוטפת כלים..אני מסדרת ועושה כביסות, אני מחליפה חיתולים והכל..
הוא יכול ב9 כבר להיות במיטה
ובכל זאת הוא כל הזמן אומר שעייף.. אני הלילה הייתי ערה איתה 4 שעות כי היא התעוררה ב2 ואכלה + בכתה עד 6 בבוקר.. והוא עייף..
בלילה כשאני מניקה אותה אני לוקחת אותה לסלון, כך שב4 שעות שלא היינו בחדר - הוא כנראה ישן מעולה..
אז אמרתי לו היום שילך לישון יותר מוקדם.. כי אין באמת סיבה שימשוך עד 1.. אמרתי - ״זה לא שיש לך משהו לעשות״ אז הוא התעצבן ואמר - אני עובד
אמרתי לו שלא התכוונתי לפגוע, אבל בפועל אתה לא עושה כלום בבית - אני מכינה אוכל אני שוטפת כלים.. הכל
אז הוא אמר שהוא עובד בעבודה אמיתית והוא צריך להיות מרוכז
אמרתי לו שהעבודה שלי היא 24 שעות..
לא יודעת כבר מה לעשות
הוא כאילו מזלזל בקושי שלי ולא מוכן לעשות כלום..
ואמא שלו כל פעם אומרת דברים שכאילו מצדיקים אותו - הילדה עשתה קקי עם רעש (😅) ואמא שלו אמרה לי - וואי וואי יש לך חיתול כבד להחליף עכשיו
למרות שהוא גם היה שם! ואני הייתי באותו רגע מרוסקת על הספה..
או שהיא ראתה אותי אוספת בגדים שהוא פיזר בבית ואומרת לי - מה את אוספת את זה? תשאירי שם מה איכפת לך.. במקום להגיד לו - אתה איש מבוגר, אף אחד לא צריך לאסוף אחריך
כבר דיברנו על זה בעבר והוא כאילו הסכים והיה יום אחד!!! שהוא שטף בקבוקים והוריד כלים מהשולחן
אני אחזור לעבודה עוד כמה שבועות.. ומה? גם אעבוד משרה מלאה, גם אנקה את הבית, אשטוף כלים, אכין אוכל, אלך לסופר, אעשה כביסות, אקפל בגדים ואשים במקום, אטפל בתינוקת כשהיא לא במסגרת, אסדר אחריו ואנקה אחריו?
אוף. אני רוצה קצת חיים משל עצמי.. רוצה לשבת רגע לנוח ולא להיות כללל הזמן סביב התינוקת והצרכים שלה. אז אמא שלי עוזרת, ועם כמה שזה מדהים זה לא מספיק.. אני צריכה עזרה ממנו.. בלילה, בשבתות.. להרגיש שאני לא לבד בזה ושאני יכולה לנשום