הצעירה יותר
והגעתי למסקנה שמשו בי כבה.
נזכרתי בכל התכונות של פעם שהיו ונשארו מאחוריי, כמו פעלתנות, הומור, הובלה, חתירה למצוינות, תחרותיות, קלילות, ספונטניות.
נכון שאורח החיים שלי היום כולל יותר מסגרת ויושבנות, מטבע הדברים. אבל רציתי לנסות להחזיר לעצמי את אני של לפני
תמיד הייתי רגישה, ואז הגיע שבר, שממנו אפשר לחלק את החיים שלי ל- לפני ואחרי. והרגישות התגברה. הצלחתי להתגבר עליו, החיים עוברים להם, לימודים, חתונה, ילדים.. עברתי תהליך ארוך, ונשארו דפוסי התנהגות שמשאירים אותי במקום שאני לא אוהבת.
ואז נזכרתי בעקבות שיחה שהייתה לי, שאחד הדברים שהכי אהבתי לעשות זה לרקוד. בכלל, לעשות. להיות בתזוזה. זה מרגיש לי חי. מתקדם. זה מכבה מחשבות טורדניות.
בחרתי לכתחילה במקצוע שהוא תזזיתי בגלל זה (בגלל היכרות שלי עם עצמי מעבודות קודמות) אבל מכל מיני סיבות עשיתי הסבה ונתקעתי ביושבנות. יושבנות היא אויב לדעתי, והתחיל להיות לי משעמם בעבודה מאוד. מאוד לא אני. חוסר סיפוק גדול. כאילו מה, ככה החיים שלי ייראו עד הפנסיה? אין מצב!
אז בלי שום קשר למקצוע שאני עוסקת בו כיום,( וכנראה ישתנה מתישהו כי כמה אוכל לסחוב בלי אקשן), כמעט נרקבתי לי היום במשרד עם האזניות. הגוף שלי צעק לי שזה לא טוב לו. אז סגרתי את הדלת, הגברתי את המזגן, שמתי שירים שאני אוהבת, ורקדתי.
והיה לי כיף. וזה עשה לי אנרגיות. והרגשתי שוב את החיות שבתזוזה.
וזה גורם לי לחשוב, שאולי זה קצת ביצה ותרנגולת. נכון, חולשה נפשית מביאה לקיפאון פיזי הרבה פעמים
אבל אולי הקפאון הפיזי בעצם גורם לחולשה נפשית כנל..?
יש הזדהות בקהל? אם מישהו בכלל החזיק עד פה