הנה הסיפור- אוקי אז אני בקשר של ידידות עם מישהו (בגילי) כבר חצי שנה ככה.. רק בחודשיים שלוש האחרונים הקשר נהיה רציני ואנחנו מדברים על מה הולך איתנו..
בהתחלה מאוד היססתי אם אני אוהבת אותו או שלא חשבתי אולי אני פשוט רגילה אליו בתור מישהו שתמיד היה שם בישבילי בתור ידיד. אז דיברתי עם חברים שלו והם אמרו לי כמה שהוא בנאדם מדהים ושממש זכיתי שהוא אוהב אותי וכו' חברותי שמכירות אותי יותר חשבו שאני לא באמת אוהבת אותו...
קיצר לא ידעתי מה לעשות ולסוף החלטתי שאני באמת חושבת שזה זה.. הוא באמת בנאדם מדהים, דואג חכם ו.. חח אין מילים לתאר אותו!!
הקשר בינינו היה מאוד רציני והחלטתי שאני חייבת לעשות משו בגלל שאני עוד לא מוכנה להתחתן ואם נמשיך להיות ביחד יהיה לנו קשה מאוד לשמור נגיעה!
אז אמרתי לו שצריך לנתק את הקשר עד שנהיה מוכנים לחתונה. היה לו מאוד קשה וניסנו ושנינו נשברנו וחזרנו לדבר..
בזמן האחרון אנחנו מדברים כללללללל הזמן.. הוא לא לומד בקושי ואומר לי שהוא חושב עלי כללללל הזמן!
אנחנו מדברים כל הזמן כמה אנחנו רוצים כבר להתחתן וכו וכו כמה שאנו אוהבים אחד את השני..
ואתמול בלילה ישנו באוטו ופשוט נשברנו.. ונפלנו.. נגענו.
עכשיו הוא אומר לי שקשה לו לתפקד והוא לא יכול בלעדי וחושב עלי כל הזמן ושאם ננתק את הקשר הוא ממש יסבול ויכנס לדכאונות..
ושלא תבינו אותי לא נכון אני כן אוהבת אותו.. רק לי כל יותר להתמודד עם זה!
ועכשיו בגלל שנפלנו אנחנו לא יכולים להתראות כי זה יהיה קשה מידי לא ליפול שוב!
מה אני אמורה לעשות?!??!?!
אני יודעת שהפתרון הכי טוב הוא לנתק את הקשר עד שנהיה מוכנים אבל זה קשה לנו מידי...
אני אשמח מאוד אם תייעצו לי מה לעשות כי אני במצב נואש חח
תודה רבה ותיזכו למצוות!
). מהנסיון שלי, אפשר לשמור נגיעה אפילו כאשר זה מאוד מאוד קשה עם נפגשים רק במקומות ציבורים, כאשר יש הרבה אנשים. או בבית של המשפחה, כאשר ההורים ואחים נמצאים בחדר סמוך. אני יודעת שזה הרבה פחות רומנטי, אבל ככה תוכלו לדבר אחד עם השני (וכדי מאוד לדבר באיזשהו שלב) בלי ליפול בקשר לנגיעה.