אני לא נכנסת לפה בד"כ ובטח שלא מגיבה.
בעיקרון נראלי שפה זה המקום לשטוח את בעייתי כי אולי יש לכם עצה בשבילי.
השנה המשפחה שלי עברה שינוי, לצורך עבודה אבא שלי עבר דירה וחוזר בסופי שבוע בהתחלה לא חשבתי שיהיה שינוי כזה גדול (ואין) אבל אם הזמן הבעיות צצות:
1. אתם באמת חושבים שאם מתראים רק פעם בשבוע אז לא רבים?! - טעיתם רק שכשלא רואים אבא כל השבוע והשבת כ"כ קצרה זה הרבה פחות נעים.
2. הוא הסתגל לדברים אחרים , הוא מגיע הביתה ומתעצבן על-רעש,בלאגן ושלא תבינו לא נכון הוא לא צריך לבשל הבית נקי כמעט תמיד לשבת ובכל זאת אחרי כמה זמן הוא מתעצבן (לא ברמות לא נורמאליות אבל זה מפריע!)
בעיקרון אחרי כמה זמן הוא מסתגל שוב אבל זה רק למשל בחנוכה...
3. הוא לא מבין שבגלל שהוא לא בבית אז כולנו עובדים יותר קשה! (ואז לבוא הביתה ובמוצ"ש להתעצבן עכל בלאגן-דבר נורמאלי למוצ"ש - זה מתסכל עוד יותר)
4. אני צינית והוא מודע לזה כבר שנים. וכל הזמן הוא אומר ש"לי יש חוסר כבוד והוא לא מקבל את היחס הזה" לא שאין לו סיבה אבל הוא ישר מתרגז, הרבה פעמים על כלום, ולא כל מה שאני צריכה לשמוע זה זה!
חוץ מזה שאני באמת שומרת על האחים שלי בערך פעם בשבוע,מנקה ועובדת גם יותר קשה בבי"ס אז כשהוא בכלל לא שם לב לזה זה מעצבן! (אני לא מתלוננת למרות שזה נשמע ככה הוא פשוט מעצבן אותי ביחס!)
5. הוא לא מסוגל לדבר יותר מ2 דקות בטלאפון-כבר שנים...אז נראלי שהקשר פשוט הולך ומתרופף ואני לא אוהבת את זה.
יש לכם עצות?
מקווה להישאר-חסויה
" זאת תגובה שהייתי נמנע ממנה בשלושת דייטים הראשונים.