בס"ד
"2000 שנה עם ישראל היה בגלות עד שהוא זכה לשוב לארצו ולמולדתו. 2000 שנה של סבל, של שואה איומה ושל עמים שקמים בכל פעם מחדש לנסות לכלות אותנו מעל פני האדמה, אך ללא הצלחה. והנה חזרנו ארצה, לארץ אבותינו - אברהם, יצחק ויעקב, ארץ שהועברה אלינו מדור לדור, ארץ אותה קיבלנו מכוח הכתוב כאן בספר הספרים, התנ"ך.
גם עכשיו, כשיש לנו ארץ קטנה משלנו, עדיין יש כל מיני עמים שחושקים לקחת לנו גם אותה. זה לא שחסר להם שטח, כי יש להם את כל מדינות ערב לרשותן אלא הם רוצים בהשמדת העם היהודי. אין פניהם לשלום כי אם למלחמה. בואו נשים את הדברים על השולחן. לפני למעלה משמונה שנים פינתה ישראל את כל רצועת עזה על לא דבר וללא תמורה, הקפאנו בניה, שחררנו אסירים שלהם וציפינו שזה מה שיביא את השלום. אבל לא, זה לא קרה. גם עכשיו למרות כל המחוות ולמרות כל ניסיונות השלום מצידינו, אנו נתקלים בדלת אטומה שכלל לא מעוניינת בשלום. ולא רק זה, אלא אנו לצערנו ממשיכים לחטוף מידי יום ביומו מטרור מצידם. רק בשבוע שעבר שכלנו בצער 2 חיילים יקרים ולא מיריות של שלום אלא מיריות של מלחמה.
אני, בתור ראש ממשלת ישראל, מחויב לביטחון תושביי ובראש בראשונה לביטחונו של העם שלי.
אני פונה אליך אובמה ואליכם נציגי כל המדינות, ישראל תדאג בראש ובראשונה לביטחונה האישי! ואנו לא נאפשר כלל פגיעה בה! ומעכשיו אנו עוזבים את הדרך בה התנהגנו עד היום עם כפפות של משי ומחוות והטבות. כמו בשנה שעברה שהצגתי לכם כאן לפנכם את ציור הפצצה והקו האדום, כך גם היום אני מכריז שהפלסטינים עברו את הקו האדום של היכולת הישראלית להחיל. אנו לא שק איגרוף שמחלק בחזרה צל"שים אלא מעתה אנו נגן על עם ישראל היושב בארצו ונגיב בחומרה לכל דבר.
אני קורא כאן לכל מנהיגי מדינות ערב להפסיק עם הצביעות שלכם שאתם דואגים לערבים שאצלנו, אם אתם דואגים להם וכ"כ אוהבים אותם קחו אותם אליכם! לנו אין מה לעשות איתם. אתם טוענים שהם סובלים מכיבוש? מדיכוי? שאין להם פה פרנסה? אז בבקשה קחו אותם אליכם ששם לא יהיה להם כיבוש ולא דיכוי.
אני אומר לכם חד וחלק, אני בעד ואני דוגל ב- 2 מדינות לשני עמים!
אחת לעם ישראל בארץ ישראל מים התיכון עד הירדן ומאילת עד מטולה (את ההכרזה על שאר השטחים נשאיר לנאום בר-אילן) והשניה לערבים במדינות הערביות. אין מקום לערבים בתוכנו. יש לנו ארץ אחת שתישאר שלנו לעד כשבירתה הנצחית תהיה ירושלים השלמה ללא חלוקות וללא מתחרים.
וכאן אני קורא לכל מי שחושב על פגיעה בישראל -
לא יעזור לכם שום דבר! עם ישראל הוא עם הנצח ובכל דור ודור עומדים לכלותינו והקב"ה מצילנו מידכם. תרימו אתם ידיים כבר עכשיו בלחימה איתנו כי אנחנו לא נשבר לרגע ולא נכנע לעולם כי יש בידינו את הכוח להשאיר את ישראל על המפה בניגוד לרצונכם. גם אם זה מדובר בך, נשיא איראן, ובפצצה שאתה מעלים מעניי העולם. גם אם זה מדובר בארגוני טרור כמו חיזבאללה, חמאס, פת"ח ג'יהד וכל ארגון טרור שמנסה לאיים עלינו.
עם ישראל חי, וימשיך לחיות לנצח!"
(כמובן שהוא דם צריך להאמין בעצמו במה שהוא אומר ולקיים את זה)