http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t607949
הציבור מתבקש להפסיק את הדיבור על רבנים או על אנשים שיש כאלה שטוענים שהם רבנים ואחרים חולקים עליהם.
כמו שלא אמרתי "בבקשה שלא יגיב לי בונה הקרטונים המתפרקים שונא הצבא והעם (הרי העם ברובו עוד לא שומר מצוות,נכון?) החכם העניו בונה ארץ ישראל השלימה בתגובות בערוץ אריאל דל"ת שליט"א הי"ו נר"ו נ"י..) וממש לא חשבתי להביא..אבל בזכותך,הזכרת לי ,ואביא "דווקא".. אתה יודע,אולי אם יקראו הרבה מדבריו (ולא רק מדבריו..יש אתר מלא תוכל -מכון מאיר)
תהנו ותלמדו מאתר ספריית חוה (וכי מציון,(הרב) אבינרפדיה ואתר ישיבת עטרת ירושלים)
http://www.havabooks.co.il/article_ID.asp?id=317
(אני רציני,וגם שאריאל דל"ת יהיה שמח.)
בכ"מ, אני לא נגד העם, הצבא כן, העם לא..
אולי נפתח לך פורום שם תוכל להעלות את כל הקישורים של רבך, ותשאיר אותנו לרשותנו?
אם יש לך אומץ, לך תתוכח עם חבר'ה בלמעש, שם יהיו יותר אנשים שיענו לך, פשוט פה אם אני אכתוב משהו על (הרב) אבינרפדיה, יחסמו אותי.
להתעלם מהטענות ולענות רק מה שבא לך.
לי אף אחד לא יסתום את הפה.
בספר "יוסף לקח" הרב בדיחי מביא 15 מכתבים שהוא כתב לרב אבינר על עיוותים שעשה בדבריו של הרב צבי יהודה, והתגובה שלו הייתה באורך שתי שורות ובסגנון:"אני מודה לך על שכתבת לי, איני יודע מדוע הייתי ראוי למכתב ממך וכו'" כפי שאני אומר לדברי תמיד יש ביסוס ואיני זורק דברים באויר.


















קיצור, בא לי לעשות טיול כמה ימים ביו"ש. יש בעיה, בטחונית בלילות. אי אפשר לישון במצפה מבודד וכדו'. קיצור, חשבתי לטייל מחווה לחווה, דהיינו לפתוח אוהל בחוות ולישון שם, ולהפוך את הטיול מסתם טיול, לטיול בלי שבילים, מחווה לחווה. קיצור, מישהו מתעניין בקונספט?
בואו נארגן קבוצה ונתקדם.
ליד עפרה. ויש את חוות חסד לאברהם ואת חוות האורנים שנמצאות באזור היישוב עפרה.
אשמח לשמוע מידע על התוכנית ועל החוות, אם מישהו יודע..
תודה
אף פעם לא חשבתי שיהודים לא נוסעים משם.
אשמח למידע
בס"ד
שלום לכולם!
כולנו רואים שבחודשים האחרונים מתרחש הרס רחב בגבעות ביהודה ושומרון.
תנו עצות מה כדאי לעשות כדי למנוע את ההרס הזה?
עם ישראל!! תקימו גבעות בכל אזור בארץ!! תצטרפו לגבעות קיימות!! חייבים להפוך את הגבעות ליישובים!!
אחרי החתימה - גלנט בשיא החוצפה סירב לבצע את מה שנחתם, בטענות שאי אפשר לפגוע בשיקול הדעת של המפקד והושגה פשרה שאם הפינוי משיקולים בטחוניים - זה נשאר בסמכות אלוף הפיקוד. לכן בצו ההרס של בית ענות, הוא כתב את הטענה האבסורדית ש: "המקום פוגע בשלום תושבי האזור".
של יהודים בואו ורשו ארץ
ואם יש צמידים וכו גם יש ביקוש..
אני בת, מעדיפה לקנות מבנות כמה אם אפשר או שישלחו בדואר
והעשבים גדלים. זה אחד הדברים היפים בחורף.
אפילו הטחב הירוק שגדל בין המדרכות אחרי הגשמים יפה בחורף. (אגב רואים שהנבטים בתמונה העליונה הם דו פסיגיים)
הוא רוצה שננציח אותו
וגם אף שמאלני לא יתחיל עכשיו להרוס
חווה על שם צרלי
קדימה. מי לוקח את הכפפה.
לטרמפ יש ישוב,
למה שלצרלי לא יהיה?


קפיץאחרונה