חברים יקרים, אחים אהובים.
אני פונה אליכם בבקשת תחינה.תתנערו! תתעוררו על עצמכם!!!
כי אם לא תעשו את זה, יום אחד אנחנו נתעורר למציאות קודרת. מציאות של טילים שעפים על כפר סבא, סוללות נ"מ שמשתקים את יכולת התגובה של חיל האוויר, צבא מאומן עם שטח תמרון נרחב שנהנה מתמיכת מדינות ערב, במרחק תקיפה של שתי דקות על מרכזי האוכלוסייה של מרכז הארץ,
ונאבד את מקורות המים שנמצאים בשומרון ומספקים כ50% מכלל מי השתייה של ישראל.
אם אתם תשאלו את עצמכם על מה אני מדבר, ואיך זה קשור אליכם, כנראה לא שמעתם על תוכנית ההרגעה של נפתלי בנט. כמו רוב בוחריו.
אני לא ארחיב בנושא, אלא אני אתן לחשבון היוטיוב של יו"ר הבית היהודי לדבר בעצמו בקישור הבא:
אני יודע מה חלקכם יגיד.
אברהם בלוך השתגע? שבנט יתן לכזה דבר לקרות? הרי הוא אומר שם שעדיין תהיה לנו שליטה מסויימת על האזור, שלא ניתן לעוד פליטים להגיע לשם, שעדיין נשאב מים, ובכלל, כזה מצב כמו שהוא מתאר הוא מטורף. אין מצב שכזה דבר יקרה. ומקסימום, אם לא יעבוד, אנחנו נראה להם מה זה. אנחנו יותר חזקים, ונבטל להם את האטונומיה.
חברים. לצערי את אותם הדברים אמרו על ההתנתקות הארורה מגוש קטיף. חברי הכנסת עמדו אחד אחרי השני על הדוכן ואמרו כי אם ברצוננו להציל את שדרות, אם אנחנו לא רוצים שהטילים יגיעו לאשקלון אנחנו חייבים לצאת מגוש קטיף.
הם עמדו שם, ושכנוע עצמי התפלאו איך יש אנשים שאומרים שטילים יגיעו לתל אביב. הרי ההתנתקות טובה לביטחון.
פשוט אז עוד לא חשבו שהטילים יגיעו לירושלים. בטח שאף אחד לא דמיין שהם יאיימו על הכור הגרעיני.
אז הוכח לנו שההתנתקות לא עבדה. זה הוכח בעופרת יצוקה, בעמוד ענן, בצוק איתן, ובזמן שבין במבצע למבצע.
נלחמנו בממוצע של מלחמה אחת לשנתיים. נגבו חיי אזרחים וחיילים, והרצועה, מלאת טרור מוגבר מאז היציאה מגוש קטיף.
חזרנו לשם? חזרנו לשלוט במקום שהעניק לנו ביטחון ושלווה במרכז הארץ? הקמנו מחדש את אותם ישובים פורחים? לא.
אז מה יתן לנו את ההבטחה שאטונומיה לא תהפוך למדינה? מה יתן את ההבטחה שהם יקשיבו להוראות שלנו כשהם בעצמם אומרים בפה מלא כי כל הסכם עם ישראל הוא זמני והמטרה הסופית היא להקים מדינה פלסטינית על כל שטח מדינת ישראל? מה יקרה אם הם לא יעמדו בתנאים? נבטל את ההסכם? כמו שאר הפעמים שביטלנו את ההסכמים שלא עבדו?
אז עוד עמדנו מול ארגוני טרור ללא טריטוריה ממשית. עכשיו אנחנו עומדים לפני אופציה של מדינה פלסטינית אמיתית. שתוכל לייבא נשק, לפתוח במלחמה, לארח צבאות, וכבר יושבת באו"ם ובית הדין בהאג.
אז תחשבו לרגע. כשתשימו את הפתק של הבית היהודי בקלפי, אתם תבחרו בימין אמיתי? או שתחרצו את גורלו של הדור הבא להיות דור מוכה טרור אפילו יותר ממה שאנחנו עברנו כילדים?
זוכרים את האוטובוסים המתפוצצים? את חגורות הנפץ? את פיגועי הירי? בקבוקי התבערה? אבנים? משהו מהילדות? לוויות כל שבוע, את זה אתם זוכרים? אני זוכר את עצמי כילד הולך ברחובות ירושלים, שומע בום, ויודע שהיום בערב נשמע את הרמקולים המייבבים קוראים 'הלוויותו של האיש החשוב.. השם יקום דמו, תצא בשעה שבע מבית הלוויות שמגר להר המנוחות'.
זה העתיד שאתם מאחלים לילדים שלנו? לנו?
אתם רוצים להכניס לפה עוד 160 אלף ערבים ולתת להם אזרחות וזכות בחירה? (כ4-5 מנדטים.)
בנט טעה. אין 48,000 ערבים בשטחי C. אתם מוזמנים לעיין באתר שהכי אמר לתמוך ברעיון של נפתלי בנט. אתר עיתון הארץ.
http://www.haaretz.co.il/news/elections/trueornot/1.1909210
אני מקווה שתשקלו שוב למי להצביע.
עכשיו אנחנו נמצאים במערכת בחירות שעוצמה יהודית באמת יכולה להיכנס לכנסת.
תחשבו, תעבדו את המידע, תבינו שעוצמה יהודית נכנסים לכנסת ואתם לא זורקים את הקול שלכם לפח, ותחליטו שוב למי באמת כדאי להצביע.
מקווה שתקראו בעיון, שתחשבו, ושתפנימו.
אברהם בלוך.
אני ראיתי זאת בעיתון המודפס אז):