המסקנה שלי מסיפור הבקבוק תבערה:חיובי

תמימות ואמת יש יותר בצד של אלי ישי.

שכל ופקחות יש יותר בצד של דרעי.

 

מה ההיגיון לזרוק בקבוק תבערה ולהרוס את כל האפקט של ההפגנה?

 

ראינו את זה בכל הקמפיין ובכל מערכת הבחירות, וגם עכשיו...

אלי ישי מומחה בלאיים על קלטות, דרעי מספיק פיקח כדי להבין שהוא לא יעיז להוציא אותם, ותוקף אותו בכל העוצמה, בלי לפחד מתגובתו.

 

אלי ישי תמים ואנשיו תמימים, ובקלפיות הם אוכלים אותה מרוב הזיופים.

 

מתי אלקים יחבר את שניהם? גם שכל וגם אמת ונאמנות?

אופס:ותן טל

/News/News.aspx/295168

 

תמימות??? אמת???????

 

אם זה היה אנשי דרעי שהיו זורקים את הבקבוקים בוודאות, הייתם אתם תומכי ישי יוצאים בצעקות רמות על פגיעה בדמוקרטיה, על ביריונות פיזית, על אלימות מסוכנת, אל התנהגות מגעילה וביריונית.

 

פתאוםאנשי ישי עושים את זה לטענת המשטרה, והדיבורים הופכים להיות "רכים" הרבה יותר, פתאום מוצאים מתחת לשטיח "תירוצים" ו"Vסברים" שונים שלמעשה הופכים את זורקי הבקבוקים ל"תמימים" ול"אמת".

 

נו, בחייכם! עד מתי! להגן על זורקי בקבוקי תבערה שבקלות היו יכולים גם להרוג מישהו - רק כי הם ממחנה ישי????????

 

 

אם אתם יוצאים בצורה חריפה ורועמת נגד זריקת בקבוקי תבערה מצד ערבים על יהודים, או מצד תומכי ש"ס על תומכים של מפלגות אחרות - אני מצפה לשמוע גינוי לא פחות גדול ג-ם אם זה נעשה מצד מפלגת יחד או מי מתומכיה!

 

אם לא, זה פשוט צביעות אחת גדולה.

 

הניחוש שלי, שלא נשמע כאן יותר מידי התייחסויות לפרשת בקבוקי התבערה, כאשר מתגלה שזה אנשי ישי - לפתע פתאום כל תומכי ישי בפורום יאלמו פיהם ויעלמו, כאילו לא שמעו ולא ראו ולא ידעו ולא כלום - הם פשוט לא יהיו מסוגלים לענות על זה.

 

 

אני מחכה לראות את הנחשון האמיץ.

לא הבנת מה שכתבתי, במחילהחיובי

דיברתי בכללות, ולא על המקרה של זריקת הבקבוק. זה רק הובא בתור דוגמא לחוסר שכל.

 

2 הנערים שעשו זאת, במידה וזה נכון, חסרי אחריות, זה ברור.

אם זה היה אנשי דרעי לא הייתה מתבטא רק "חוסר שכל" ו:ותן טל

"חסרי אחריות". היית יוצא בגינוי חריף והיית משתמש בזה בטיעונים שלך נגד ש"ס - אני די משוכנע בזה לאור מה שראיתי שתומכי ישי כותבים בפורום (גם אם לא אתה אישית - אני מתכוון בכללי תומכי ישי מה היו עושים עם "הסיפור" הזה של זריקת הבקבוקים, אם היה מגיע מש"ס).

 

נשמח לראות גינוי נחרץ שלך על ההתנהגות הברברית והמסוכנת והעבריינית הזאת. עבריינית לחלוטין - והנערים האלו, אם לא היו קטינים, היו צריכים להיכנס לכלא כמו מחבלים. זה שיהודי זורק בקבוק תבערה לא אומר שהוא לא יכול להרוג איתו, ואילו ערבי שזורק כן יכול. זה פשוט מגוחך.

תרגיע.חיובי

לא מובנת לי הלהיטות שלך ל"גינוי חריף". אני לא מגנה אף אחד, אני סך הכל מנתח את המצב. אני מתכונן להמשיך לנתח ולא מוכן "לעבוד" לפי הכללים שלך.

אם היית רואה אותי מגנה גינוי חריף קודם ,היה לך זכות לתבוע את זה גם עכשיו. מקודם לא כתבתי גינוי חריף, וגם עכשיו אני לא מעוניין להיכנס לשיח הזה.

אמרתי שלא התכוונתי ספציפית אליך, זה בסדר - אלא כוון בכלליותותן טל

אל תומכי יחד בכלל ובפורום בפרט.

 

כי המון פעמים ראיתי שיוצאים בחריפות על אנשי דרעי - בין אם על חשד על זיוף בקלפיות, ועוד ועוד - שזה דברים חמורים הרבה פחות משריפת צמיגים ו/או בקבוקי תבערה, שיכולים לפגוע בבני אדם.

 

אז זה מה שכתבתי - אנשים שמגנים כאלו שמזזייפים קלפיות, ההגינות וההיגיון אומר שהם צריכים לגנות פי כמה, את המעשה וה"פרשה" הזאת.

סוף סוף משהו אומר את האמתנחש משקפיים

מהיודע תוצאות הבחירות יש מסע של הכפשה והאשמות נגד דרעי וש"ס שכביכול יחד לא עברה בגללם

 

טוב מאוד שהאמת מתגלה!!!

 

וכל הניסיונות לזיף הודעות של דרעי כביכול וכל מיני מרעין בישין עלו בתוהו!!!

 

 

סוף סוף?יהודי!!

למה ותן תל חדש פה?

הוא אומר את אותם דברים כבר הרבה זמן.

בנושא הזהנחש משקפיים


אף אחד לא זרק בקתב ושריפת צמיגים זה הרבהי.ל.

פחות גרוע מלזייף בקלפיות.

 

במדינה דמוקרטית לגיטימי למחות על  ידי הבערת צמיגים. בגוש קטיף עשו את זה ובכל ההפגנות וחסימות הכבישים עשו את זה.להבדיל  במחאת הדיור השמאל הבעיר צמיגים זה מחאה לגיטימית.

אני מגנה בכל תוקף החומרה את זריקת בקבוקי התבערה!!!!!המרקד

אם באמת תומכי ישי עשו את זה, אין זה משנה את העובדה שצריך לטפל בהם במלוא חומרת הדין.
בוודאי שזאת לא הייתה פעולה מכוונת של יחד, אין לי ספק בכך, הפושעים פעלו על דעת עצמם בלבד.
אך תרשה לי להעלות פה אפשרות שאולי זאת קונספירציה. לדעתי מדובר באנשי דרעי שהתחזו לאנשי ישי כדי להרוויח מכל הכיוונים: גם לנסות להרוג פעילים של יחד וגם לגרום נזק ליחד ולהציג אותם בתקשורת כעבריינים. דרעי הוא עבריין לא קטן, לא אתפלא אם הוא רקם תכנית מחוכמת שכזאת.

את ה"אפשרות" שלך כתבתי כבר במקום אחר בפורום, שהגיוניותן טל

שזה מה שיטענו אנשי ישי

 

וסורי, אני לא מחזיק מזה, אישית...לא אישי נגדך חלילה.

בהחלט הגיוני שנטען את זה, וגם הגיוני שזה מה שבאמת קרההמרקד


לפי מה שהבנתי, אפילו שעדיין לא פירסמו את השם (צא"פ הידוע...)ותן טל

מדובר ככל הנראה בקטין שדי מקורב למפלגת יחד, ולאלי ישי, כזה שאין כמעט סיכוי שהוא באמת מתומכי דרעי.

 

לגבי זה שזה לא היה זריקת בקבוק תבערה אלא בנזין על הכביש - נכון, זה באמת מה שגילו בסוף, בניגוד למה שאמרו בהתחלה - אבל גם זה כמובן חמור מאוד. זה מסוכן ויכול לפגוע באנשים, ולא סתם לפחות אני ואני מאמין שלא מעט מפה, מרגישים רתיעה כשהם שומעים על מקרי הבערות צמיגים וונדליזם מסוכן שכזה על כבישים וכו'...

 

הכי מצחיק זה היה לשמוע את אחד ממפלגת יחד עולה לשידור התחנה חרדית ולפתע, בניגוד לגינוי החריף שהוציאו לפני זה כשהיה נראה שמדובר בתומך ש"X, לפתע לאחר תיקון הידיעות וההבנה שמדובר בתומכי ישי, הוא נשמע מרוכך הרבה יותר, עם טיעונים מלאים כרימון, ו, אני מצטט ממה שאמר:  "לוקחים אדם שעושה מדורה בקצה הרחוב, והופכים את זה.." - כן, מר אדון נכבד? זה בסך הכל "אדם שרצה לעשות מדורה בקצה הרחוב"? ולא ונדליסט מופרע שרצה למשוך תשומת לב ולהפגין את מרירותו באמצעות מעשה שהוא עבירה על החוק ושכמותו אנחנו רואים במקומות שונים ואל בהכרח הכי "נאורים"? באמת רק בשביל להגן על תומך מפלגת יחד אתה מוכן לגמד פתאום דבר שכזה? (אני לא כותב אליך אלא אל אותו גורם מהמפלגה שאמר דברים שציטטתי למעלה, בשידור חי). זה הרי פשוט מדהים, מר אדון - הרי ברור לשנינו שאם זה היה פעיל ש"ס שהיה מצית שם בנזין ואולי מנסה גם צמיגים ה"קצה הרחוב" (כפי שהשתמע זה לא היה בקצה אלא על כביש)  - הרי ברור שגם אז התרעומת שלכם והגינוי החריף והניסיון להרוויח מזה אהדת קהל, הייתה מרקיעה שחקים. אז כאשר פתאום מדובר באחד מנמחנה שלכם מותר לגמד בזה?

 

סלחו לי - אבל אני מאמין שלא רק אני רואה כאן סוג של היתממות מכוונת מאוד. מאוד מאוד. ולא אתבטה במילים קשות יותר.

ביחד גינו את המעשה מכל וכל, אך יש הבדל גדול בין חסימת כבישיםהמרקד

בעזרת הבערת אש (דבר שנפוץ כמעט בכל מחאה שהיא, ובמרבית המחאות של הימין כגון לפני ההתנתקות) לבין זריקת בקבוק תבערה לעבר אנשים.

לגבי ההבדל - אני מסכים שיש הבדל (אף שבהתחלה נטען שזהותן טל

משהו שנזרק ורק לאחר מכן שונתה הגרסה להבערה על הכביש)

 

אבל עדיין זה מסוכן ומעשה חוליגני וונדליסטי שלא מתאים במדינה כמו שלנו. לא, גם לא בהפגנות הימין.

 

כמו שאני סולד ממגזר מסויים ששורף פחים וצמיגים על הכביש בהפגנות על נושא מסוים כזה או אחר - ככה אני סולד מהמהעשה הזה גם (ובמיוחד) כשהוא נעשה מהמחנה "שלנו" ("שלנו" = דהיינו הימין, מי שלא הבין).

 

לגבי הגינוי של יחד - לפחות ממה שאני שמעתי לאחר האירוע (מספיק זמן, כיום ומשהו לאחר המעשה אם אני לא טועה, וכשכבר המשטרה אמרה שזה מתומכי יחד) כשהעלו לריאיון אחד מחברי המפלגה עצמם, ואחד ה"בולטים" במפלגה - הוא ממש לא "גינה בחריפות", אלא ניסה לגמד את העסק ובכל זאת לטעון ש:  "עצם זה שבהתחלה כשחשבו שמדובר באנשי ש"ס, ואף אחד זה לא "הפתיע" אותו - זה כבר אומר משהו לא טוב.." - כלומר, ניסה למג דאת חלקם של תומכי יחד שעשו את זה ולהוכיח במופתים שבכל זאת המעשה הזה מצביע דווקא על פגמים במחנה השני.

 

לא יודע, אני אישית לא אהבתי את זה ואת היחס שלו למעשה הזה כאשר נודע מי עשה את זה - הרגיש לי קצת היתממות.

 

אחרים יכולים לחשוב אחרת כמובן, אבל זוהי תפיסתי הפרטית.

*לא קראתי הכל*די"מ
שרפת בנזין על כביש זה לא מעשה מאוד מסוכן.
אם בכלל.
זה תלוי במקרה אבל אם לא היו שם קרובים זה אפילו בכלל לא מסוכן.
זה מדרון מסוכן בכל מקרה. חוץ מזה - אם אנשים דיווחו על כך,ותן טל

כנראה שהיו אנשים קרובים לשם, לא?

 

חוץ מזה, בואו נהיה רגע כנים לגמרי - אם היו מדווחים בסוף לא מה שדיווחו כעת, אלא היו מדווחים שזה באמת אנשי ש"ס, אבל זה לא היה "Zריקת בקבוק תבערה" אלא שריפת בנזין על הכביש לאחר שרצו בעצם לשרוף צמיגים" - האם תומכי יחד שכאן בפורום לא היו בעקבות זה יוצאים בגינוי חריף על ש"ס ואומרים שזה מוכיח את הפגיעה שלהם ביחד וכו' וכו' וכו' - ושהם מסוכנים, ושהלוואי שישבו בכלא ועוד מגוון איחולים?

 

אומנם אין דרך בנתיים לבדוק את זה, אבל אני מאמין שלפחות חלק ממה שכתבתי למעלה, היה קורה - אם רק היה מדובר באנשי ש"ס שהיו עושים את זה.

 

ברגע שזה מהצד של ישי, הכל פתאום מתמתן ולא שומעים בדלדיבורים שכאלו, אלא רק דיבורים בנוסח " זה לא באמת מסוכן"  וכהנה וכהנה.

 

מצטער, אני אישית לא קונה את זה.

צדיק,די"מ
יצא לך פעם להתעסק עם בנזין?
ובתור נער?
זה נשמע שאתה מדבר בלי קשר למציאות.
ואתה יודע טוב מאוד שאני לא סתם מתנגח בך.
אך לי זה נראה שדווקא אתה זה שמחפש פה להאשים או שסתם אתה לא מכיר את המציאות ושחכת מה זה להיות נער.
אפשר גם התייחסותדי"מ
את יכול להתייחס לעוד אנשים חוץ מל"ירח חסר"
@ותן טל
לא, מעולם לא "שיחקתי" עם בנזין.ותן טל

הכי הרבה שהייתי קרוב לדברים מעין אלו זה הדלקת לפידים בתהלוכות אש מסוגים שונים.

 

וגם אין לי אינטרס מיוחד "להיכנס" דווקא במגזר כזה או אחר או במפלגה כזאת או אחרת - אבל כן חורה לי המחשבה שאם היה מדובר באותו מקרה בדיוק אבל הפוך, שזה היה ממחנה ש"ס שהצית בנזין על הכביש אחרי הפגנה של יחד, לאחר שרצה לכתחילה להשתמש בזה להבערת צמיגים - היו הרבה מתומכי יחד כאן בפורום ובכלל בארץ, יוצאים במחאה נחרצת ובזעקה "תראו מה הם עושים! חוליגנים! השנאה מעבירה אותם על דעתם!" ועוד שלל פנינים מסוג זה (לא חייב דווקא פנינה כזאת או אחרת) - אבל כאשר זה מהצד שלהם פתאום שתיקה כמעט רועמת.

 

לא יודע, לי אישית זה מציק ואני מאמין שהיית מגיב ככה גם במקרה הפוך.

 

לגבי "להיות נער" - לא יודע מה איתך, בתור נער מעולם לא הדלקתי בנזין על הכביש ולא חיפשתי לשרוף צמיגים בהפגנה (מה גם שלפי הדיווחים האחרונים, האנשים בהפגנה עצמה עצרו את אותם נערים מלשרוף את הצמיגים - וזה באמת התנהגות אחראית מצידם ). אולי אני חנון יותר מידי אבל אני לא חושב שהתעסקות עם בנזין מאפיינת את רוב הנערים בימינו.

ו....מקפל (כמה זמן לא עשיתי את זה )ותן טל


נערים עושים שטויות.די"מ
לשפוך בנזין על הכביש ולהדליק זה מגניב.
בכל מקרה לא זה מה שבאתי בעיקר להגיד.
זה ממש לא מסוכן אלא אם כן זה ממש קרוב.
יכול להיות שאת צודק לגבי מה היה קורה אם זה שסניקים.
אותי זה לא מעניין.
זה שתומכי יחד אולי היו מגזימים לא אומר שזה בסדר שגם אתה מגזים.
לשרוף בנזין על הכביש זה לא מאוד מסוכן.
אני לא יודע איפה זה היה, אם זה היה קרוב למכוניות, אם היו שםותן טל

אנשים ומה הייתה מידת ה"מסוכנות" כאן. עיקר מה שהפריע לי - לאחר מעשה, שברוך ה' באמת כלום לא קרה - זה שזה נראה כמעט בבירור מה שאני אומר לגבי ה"דיבור הכפול". אם הייתי רואה גינוי נחרץ ונחוש מטעם מפלגת יחד למעשה הזה, לא הייתי פותח את זה כל כך. 

 

 

יש הבדל עצום בין זריקת בקת"ב לשריפת בנזין עלדי"מ
הכביש.
אף אחד לא זרק בקת"בירח חסר
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך ו' בניסן תשע"ה 08:08

במשטרה חשבו כך בתחילה ולאחר מכן התברר שמדובר בנערים שהציתו דלק באופן מבוקר. לא שזה בסדר, אבל אין שום קשר לבקת"ב.

 

שוב אתה משקר ומוציא שם רע לחינםירח חסר

הרי בגוף הדברים כתוב מפורשות שאף אחד לא זרק בקת"ב, בסה"כ שרפו באופן מבוקר דלק שהובא לשם הצתת צמיגים.

 

זה לא מפריע לך לשקר ולהסית באופן מופרע ביותר נגד יהודים. הגם שאתה יודע שהינך דובר שקר. מציב שאלות רבות בנוסף על אלה שהועלו כבר על אמונתך בבורא עולם, בעולם הבא ובשכר ועונש.

הוא מקרה פתולוגייזהר

התמיהה הגדולה היא על המנהלים, שהחזירו אותו ככלב השב אל קיאו.

תראו מי שמדבר.ותן טל
עבר עריכה על ידי ותן טל בתאריך ו' בניסן תשע"ה 22:48

אבל באמת - לא נמאס לכם? לא ראיתם שוב ושוב שנערכים הודעות מעין אלו? לא למדתם את הלקח?

 

ואחרי זה זה א-נ-י שממרה את פי המנהל, נכון? א-נ-י זה שממשיך לדון לגופו של אדם וולכתוב הכפשות ולתהות על המנהלים בגלוי על הפורומים.

 

שיהיה. אולי מתישהוא זה יגמר. נקווה.  (כמובן, אין צורך לענות לירח חסר. לטרולים כבר הבנתי שאין מה לענות)

אגב - מעניין שלא כתבת תגובה כזאת לפותח השרשור.ותן טל

הרי גם הוא כתב במפורש "בקבוקי התבערה"

"מה ההיגיון לזרוק בקבוק תבערה ולהרוס את כל האפקט של ההפגנה?"

 

אבל כנראה שאני לא צריך לצפות להיגיון יתר או ליחס "דומה" שלך לאנשים שונים - הרי ברור שיש אנשים שהם "על הכוונת" שלך, ובשבילם תהיה מוכן לעוות את האמת, לשקר, להכפיש, להוסיף לדבריהם דברים שלא אמרו, ועוד ועוד - גם אם לאחרים לא תעשה את זה.

 

וכמובן, גם על יזהר אני לא מתפלא בקטע הזה - הרי איפה שאפשר עוד קצת "להכניס בוקס" ל"ותן טל" המעצבן - גם אם מישהו שנייה לפניו כתב אותו הדבר - אז למה לא לעשות את זה? ועוד בדרך מתוחכמת כזאת בתקווה שהמנהלים לא יתעצבנו ממנה ויזהירו או יחסמו.

 

מדהים! מפליא הדבקות שלכם במטרה להתכסח עם ותן טל ובכל דרך לנסות להשחיר את פניו בפורום! אני פשוט נפעם מהמסירות נפש שלכם!!!!

 

בגן עדן אתם צריכים לשבת לצידו של הרמב"ם, החפץ חיים, משה רבנו ואדם הראשון בכבודו ובעצמו - אין ספק!!! אני אישית אמליץ עליכם לריבונו של עולם, למרות שמן הסתם המלצה של כופר שכמוני לא שווה הרבה, אבל מי יודע, אולי יש לי איזו זכות קטנה אחת או שתיים שבזכותה יקדמו אתכם עוד איזה מושב אחד או שניים קדימה.

 

שבת שלום.

 

 

תפסיק להאחז בקשים ולתלות את סרחונך באחריםירח חסר

פותח האשכול טעה עובדתית, אבל סביר להניח שזה לא היה בזדון. אבל אתה היית זה שקישרת לכתבה של הערוץ בה היה כתוב מפורשות שלא נזרק שום בקת"ב. ממילא זה גם כשל לוגי - העובדה ש-X טעה אינה סיבה מוצדקת ל-Y לעשות אותו דבר. במקום לומר סליחה, טעיתי, ולהוציא בכך את החנית מיד המצרי, אתה בוחר בדרך של התקרבנות. 

פעם הבאה בבקשה תדייק בעובדות גם אתה.ותן טל

כותרת הכתבה, כותרת המשנה, וגם חלקה הראשון של הכתבה, אחז בעובדה שמדובר בבקובקי בנזין, ולפחות פעמיים נכתב שם "בקבוקי תבערה"..

 

הגיוני ומקובל שלא תמיד קוראים הכל עד לשורה האחרונה בכל כתבה, וזה המקרה גם כאן, שהעניין שמדובר "רק" ב"שפיכת בנזין" על הכביש ושריפתו - הגיע רק בסוף הכתבה.

 

למען האמת, בלי שום מחוייבות מטופשת אליך (כי אתה טרול שנהנה להציק לאנשים מסויימים) כבר כתבתי למישהו אחר כאן שהוא כתב שמדובר בפועל בשפיכת בנזין על הכביש, שזה נכון.

 

אבל אני לא חייב לך שום דין וחשבון - בטח לא למי שהפך אותי לכופר, שונא יהודים, תומך בגירוש גוש קטיף, אפיקורס, שולל את "יסודות האמונה" - והכל בשם העיוות שאתה נהנה ליצור לעצמך במוח כדי להכפיש אנשים מעל גבי הפורום בחצאי אמיתות, בעיוותים, בהכנסת דברים לפה ולמקלדת של אנשים שהם מעולם לא אמרו וכתבו.

 

כולי תקווה שתוך שבוע שבועיים תחסם מהאתר הזה באופן מוחלט ואני אף אפעל למען כך, בעזרת ה'.  ברוך ה', אותי כידוע, החזירו לפורום הזה - כי אני מתנהג בסדר. אותך לעומת זאת, בעזרת ה' - יעיפו. ולא אכפת לי אם אתה פצל"ש של יונתן שנחסם כבר בערך 300 פעמים באתר, או פצל"ש של כל אדם קטן ועלוב אחר שכל מה שיש לו בחיים זה להתנכל לחיים של משתמשי פורום אחרים ולנסות להקטין אותם באמצעים מלוכלכים ושפלים.

 

וכן, אמרתי את כל האמת בפרצוף. נמאס כבר מההתנהגות המגעילה הזאת שלך.

 

ועכשיו יבוא יזהר ויגיד שהאמירות שלי הן כבר "כרוניות" ו"פתולוגיות" ולא יבין איך לעזאזל המנהל החזיר אותי לפורום - אז יזהר - לא מעניין אותי בגרוש מה שאתה לא מבין. תתמודד. יש הרבה מאוד דברים בחיים שיפריעו לך ויעצבנו אותך כי לך אישית זה לא מתאים - העולם לא תמיד מתנהל בדיוק לפי גחמותיך. תתמודד. 

 

(נ.ב: אתה האחרון שיכול להגיד לאנשים שהם צריכים להגיד:  "סליחה טעיתי" כשהם טועים - כי אתה, מה לעשות, לעולם לא מתנצל וגם לא חושב שאתה צריך להתנצל. מבחינתך מי שלא חושב כמוך, ומי שאתה שונא אותו מסיבה לא ידועה - הוא כופר או משהו כזה, כבר תמציא עליו משהו. אירוני להדהים).

 

וכן - אני יודע שכבר כתבתי שלא אכתוב כאן את זה שאני פונה למנהלים אבל באמת שכבר נשבר מכל ההתנהגות הזאת, לחלוטין. אז לא אכפת לי כבר. אז אני כן מודיע כאן על גבי הפורום שאני אפנה להנהלת העל בבקשה שיבדקו מה ומי ומו, וכן אראה להם בצורה מוחשית את כל הליכלוך והרפש שיוצא כאן מצד משתמש אחד מסויים מאוד.

 

הרבה הרבה בריאות הגוף והנפש שתהיה לך.

קבלו תיקון - ברור לי מי זה ירח חסר. ניק שכתב כאן בעבר ונחסםותן טל

 

 

מהפורום בעקבות התבטאויות משולחות רסן כלפיי, שהמנהל החליט שזה מצדיק חסימה שלו.

 

(זה לא יונתן ככל הנראה אלא אחד אחר, ועל כך התנצלותי ליונתן - תמשיך בפצל"שים שלך, מצטער שהנחתי שפצל"ש אחר גם שייך לך)

 

כעת ברור לי למה ירח חסר מפגין שנאה כל כך עזה כלפיי בפורום הזה ובאופן כללי בפורומים, ולא טורח להסתיר אותה, ובשמה הוא מרשה לעצמו לעוות דברים שאני אומר מכאן ועד הודעה חדשה, עד ששלומי מתערב ומוחק - הוא פשוט מעוצבן עלי ושונא אותי שבגלל דברים מגעילים שהוא כתב עלי, הוא נחסם מהפורום הזה (למעשה הגיוני שהוא מעוצבן עלי עוד ממקודם, וזה אלוקים יודע למה).

 

נקווה שזה יטופל.

מתי, כיצד ובאיזה אופן עיוותתי את דבריך?ירח חסר

תן לי להבין את זה - כשהצבעתי על העובדה שקישרת לכתבה בה נכתב מפורשות ששום בקת"ב לא נזרק, ומיד לאחר הקישור המשכת בכתיבת מגילה מאשימה על בקת"ב שנזרק - אני מעוות את דבריך?

 

כשכתבתי שדבריך על כך שמותר למדינה להעביר בכפיה יהודים ממקום למקום זו למעשה תמיכה בגירוש יהודים, אני מעוות את דבריך? 

 

סבורני שכל בר בי רב דחד יומא שיקרא את הדברים בפשטות יבין מיד שאתה הוא זה שמעוות את דבריך. האם אני טועה?

חיים טובים. ברור לי כמעט בוודאות שביום ראשון לא תוכל לכתובותן טל

בפורום הזה יותר, לכל הפחות. אז בריאות איתנה שתהיה לך, בריאות הגוף ובריאות הנפש. ממליץ לך קצת להרפות מהשנאה העזה שאוחזת בך כשאתה רואה את הניק שלי כותב משהו בפורומים. זה לא בריא לך, זה יכול להביא גם להתקף לב.

בינתיים אני לא רואה ממך דבר מלבד בדותות והוצאת שם רעירח חסר

במקום לענות לשאלות ענייניות לחלוטין ולהגיב להבאת עובדות אובייקטיביות, אתה בודה מלבך שיש לי שנאה וכו'. מנין הסקת שיש לי שנאה עזה למישהו, ובפרט כלפיך? בגלל שביקשתי ממך לעמוד מאחרי דבריך שלך או לחזור בהם כשבידוע שאינם נכונים עובדתית? 

 

אולי ההנחות האלה שלך הגיעו מאותו האיזור בלה-לה לנד בו נזרקו בקבוקי תבערה והעברה כפויה של אנשים ממקום למקום אינה גירוש. אני לא שונא אף משתמש, אני בסך הכל רוצה דיון ענייני, עובדתי ונטול בדותות והכפשות. לא יותר. למרבה הצער, יש אנשים שלא מסוגלים בלי זה.

אין בעיה. העובדות ייבדקו. תהיה בטוח.ותן טל

מצטער אם אני קצת יותר חכם ממה שנדמה לך

 

(אגב - העברה כפויה של אדם שהתנחל בשטח פרטי שלי באיזה שהוא מקום זה גירוש? כי אם כן - אז אתה מעצם טבעך מתנגד לכל פעילות משטרתית במדינת ישראל ומתנגד לדמוקרטיה עצמה. כי לפי מה שאתה אומר, אסור אף פעם לפנות אדם בכוח מבית שהשתלט עליו ללא רשות. נשמע די קרימינלי למען האמת - אולי צריך לבדוק למה כל כך שוב לך להגן על פושעים שפולשים לבתים ברמת אביב שלא שייכים להם, או לבתים בקריית שמונה שלא שייכים להם, או בונים בית על שטח חקלאי ששייך לחקלאי מקיבוץ שדה אליהו - וטוענן שהמשטרה פושעת שהיא מוציאה אותם בכוח מהבתים שלהם ומעבירה אותם למקום אחר. אתה מגן על פשועים, וצריך להבין למה).

 

אתה אולי לא שונא אף משתמש - אבל המנהלים ובדיקות האי-פי ובדיקות נוספות שהם מסגלים לעשות, יוכיחו במהרה, אני מאמין, את מה שהבנתי היום לאחר קצת יותר מידי זמן מיותר. פעם הבאה זה פחות יעבוד לך, כנראה.

 

 

אוקיי. אז בעצם אתה אומר שלא קראת את הכתבה אליה קישרתירח חסר

ועל אף זאת דאגת לשרבט באשכול זה מגילות ענק על גבי מגילות ענק, כאשר חזרה פשוטה מדבריך זו היתה סוגרת עניין מהר ולחלוטין. 

 

בדיוק כמו עם עשרות הויכוחים בהם ניסית לטעון שכשכתבת שמותר למדינה להעביר בכפיה יהודי ממקום למקום, בכלל לא התכוונת לגירוש. הדפוס שמתגלה פשוט מדהים וראוי לעיון במיטב מכוני המחקר בתחום הפסיכולוגיה. לדעתי מדובר בסוג נדיר של סוליפסיזם.

מחקר פסיכולוגי צריך להיכתב על השנאה העזה שמובילה אותךותן טל

עוד באותו יום שנחסמת, לפתוח משתמש חדש שעיקר מטרתו היא להכפיש ולפגוע באנשים, ובאנשים מסויימים בפרט, בכל מיני דרכים, מתוחכמות יותר ומתוחכמות פחות.

 

אני לא אשתף פעולה עם הנלעגות שלך ועם העיוותים שלך (שוב הכנסת לי לפה דברים שלא אמרתי. אבל זה כבר רגיל אצלך. סוג של יהירות עצמית מנופחת וענקית. פסיכולוג צריך לערוך את המחקר, כמו שאמרת - רק שאני לא האובייקט).

 

אגב - כרגע כשהתברר שאתה בסך הכל מכפישן קן שחזר לפה כדי להכפיש שוב את מושא ההכפשה שבגללה נחסמת מראש, הגיוני מאוד שדי מהר (כלומר - כאשר שלומי יתחבר) תחסם שוב. אז הרשה לי לברך אותך כאן בבריאות הגוף ובריאות הנפש לאורך ימים, וקצת פחות שנאה לחבריי פורום אחרים ממש לא תזיק לך.

 

אגב, כעת כבר לא תוכל לשטות - כאשר נראה שוב אחד שמפיץ רעל כמו שהפצת עד היום, השם הראשון שיקפוץ לי או לשלומי - יהיה הניק שלך (שכבר שיתפתי את שלומי פצל"ש של מי אתה, למרות שבחרתי לא לחשוף את זה בפני כולם) - והבדיקה אם זה באמת קשור, לא תהיה קשה כל כך לשלומי ולמנהלי העל.

 

שיהיו לך חיים טובים וקצת פחות מלאים שנאה. ביי...

התחלת בהוצאת שם רע לכלל והמשכת בהוצאת שם רע לפרטירח חסר

לא אתייחס כלל לדיבה הפרטית שלך נגדי, גם משום שזה לא באמת מפריע לי וגם משום שזה מנגנון התגוננות קלאסי בדמות השלכה. 

 

אבל יחד עם זאת, אמשיך לעמוד על כך שתחזור בך מהכפשת ציבורים שלמים ביודעין ובזדון. אם היית חוזר בך מיד, היית חוסך את הצורך להשתמש במנגונני הגנה כל כך רגשיים, שבוודאי מהווים נטל קשה. 

 

זזתי להכין צרכי שבת. 

והאמת והשלום אהבו, ולהשומעים ינעם. שבת הגדל שלום.

אין בעייה חבריקו. כשהאמת תתברר תהיה קצת מובך בפני כולם.ותן טל

ואני פעם הבאה אהיה יותר חכם ואשים לב עוד קודם לכן. 

 

יהיה בסדר, חבריקו - האמת והשלום יאהבו כאשר אתה תפסיק לעוות ולנסות בכוח להמציא בדותות על אנשים - ובמיוחד כאשר המנהל יבין שנחסמת ועתידך להיחסם שוב, בעזרת ה' בקרוב ובמהרה (אלא אם תגיע אצלו להסדר הבנות כזה או אחר).

 

נגמרו הימים שבהם ניתן להכפיש, לפגוע, להעליב, לשקר, להוציא שם רע על אחרים, להמציא דברים שמעולם לא אמרו כדי לנסות לגרום להם להיראות רע בעיני אחרים.

 

מי שעושה דברים כאלו מקומו לא בפורום. 

 

אני כבר מזמן למדתי את זה ואיני סתם מנסה להתנגח באנשים על רקע אישי, ואיני מעוות דברים שאחרים אמרו, ואיני מעליב סתם - גם בגלל שזה לא ראוי, וגם בגלל שלא נוהגים ככה בפורום.

 

אבל יותר מכאן זה סתם מיותר לכתוב - במילא אני בספק אם אתה קורא מילה ממה שאני כותב, במילא לאחר מכן אתה עונה את מה שתיכננת מראש לענות ו"מאמץ" לתוך דבריי דברים שמעולם לא כתבתי, רק כי זה נוח לתזה שלך.

 

 

ופעם הבאה קצת תיחכום לא יזיק.ותן טל

למרות שאני מאמין שגם אז זה יתברר די מהר, במיוחד כשכעת זה כבר "על הכוונת" אבל באמת - להיחסם ב18:00 בערך, וכבר לפני 19:00 לפתוח ניק חדש, ולכתוב בו בפורום ממנו נחסמת? באמת חשבת שאף אחד לא יבין את זה בשלב כזה או אחר? ובמיוחד עם התפתחות התקיפות - זה היה ברור שבשלב כלשהו זה יתגלה.

 

אבל אני שמח - כי זה מוריד לי לפחות שונא אחד שחשבתי שיש לי נוסף, מרשימת השונאים שלי - כי מתברר שזה שניים שהם אחד אז תודה על זה לפחות...

מה לעשות, הפעם לא נפלת על פראייר שנכנע לבריונות ורועירח חסר

אני אבקש מראי מקומות וציונים לכל מה שכתבת, ואם לאו, אצביע על שקריך ואוקיע אותך מול השמש. אפילו על השקר הבוטה והגס באשכול הזה, בו קישרת לכתבה בה נכתב מפורשות ושחור על גבי לבן שלא נזרק שום בקת"ב כי אם הוצת דלק שהובא לשם הבערת צמיגים, וכתבת מתחתיה, ואני מצטט:

 

"נו, בחייכם! עד מתי! להגן על זורקי בקבוקי תבערה שבקלות היו יכולים גם להרוג מישהו - רק כי הם ממחנה ישי????????"

 

במשך כ-30 תגובות באשכול זה, סרבת לחזור בך מהכפשה זו. יתרה על כן, כשהצבעתי על הבעייתיות שבתגובתך אל מול הכתבה שהבאת, התחלת:

 

א. להתבכיין שמכפישים אותך

ב. להתבכיין שמוציאים לך שם רע

ג. לכתוב פעם אחר פעם תיאורים על מבול תלונותיך להנהלת הפורום שיחסמו אותי ויפסיקו את יגונך

 

בתגובתך האחרונה כתבת:

 

"נגמרו הימים שבהם ניתן להכפיש, לפגוע, להעליב, לשקר, להוציא שם רע על אחרים, להמציא דברים שמעולם לא אמרו"

 

א. היכן הכפשתי אותך?

ב. היכן פגעתי והעלבתי בך?

ג. היכן שיקרתי?

ד. היכן הוצאתי לך שם רע?

ה. היכן המצאתי דברים שמעולם לא אמרת?

 

שוב, לא מדובר באמירות בעלמא. מדובר בהאשמות הנושאות משקל כבד בחיים כמו בחיים האמיתיים כן בחיים הוירטואליים. האם תוכל להוכיח את האשמותיך אלו, ובנוסף להסביר מדוע אתה מסרב לחזור בך מהכפשות (אמיתיות) ומשקרים (אמיתיים) שנכתבו בתחילת האשכול על הבקת"ב שלא היה ולא נברא? אני מניח, אגב, שתבחר שלא לענות לשאלותיי כפי שהיה לאורך האשכול כולו. שכן זוהי דרכם של זורקי הרפש והאשמות השווא - ליידות ולברוח. לא רק בקת"בים אלא גם גיבובי מילין.

שיהיה לך חיים טובים ורק בריאות!ותן טל

מאמע צאדיקה ביקשה בעבר, התחננה, לא להאכיל טרולים. 

 

נראה לי שאאמץ כעת את גישתה יותר.

מ.ש.לירח חסראחרונה


לא זרקו בקבוקי תבערה.ben lulu


לא יודע אם דל"פאריק מהדרום

אבל אני אולי היחיד כאן שמבסוט מתוצאת הבחירות?

המציאות כפתה עלינו ממשלת אחדות כנראה בלי מפלגות מגזריות ששודדות את הקופה הציבורית.

מממזית שמן ודבש

אני לא מרוצה מהתוצאות.

אייזנקוט הכריז במסע הבחירות שהוא לא ישב עם נתניהו בממשלה.

הערבים משתלטים על המדינהסוגשל חרדי

מה הפתרון??

אין פיתרוןנקדימון

בעוד כ20-30 שנה, כאשר הם ירגישו מספיק חזקים, תהיה מלחמה קשה מאוד. ואנחנו נצטרך לנצח במלחמה הזו, אחרת יהיה חורבן באמת. ניצחון ערבי בתוככי המדינה היהודית הוא השמדה לעוד עידן של גלות.

הרבה קודם יהיה פה רוב חרדיכמו🐌תמס

מדינת הלכה. לא בג"ץ ולא בצלם.

מלחמה על פי חוקי התורה

הקם להרגך השכם להרגו

הם לא ירימו ראש.

בתקווה שהמשיח יגיע עוד קודם

בשביל זה חייבים שינוי בחברה החרדיתסוגשל חרדי

צריך את לייטנר בכנסת, רק שיהיה ברשימה ריאלית שלא שורפת קולות.

איך ילחמו והם לא רוצים?ה-מיוחד

ובמדינת הלכה הערבים לא ילחמו ביהודים?נקדימון

החרדים ימשיכו לשבת בספסליהם ולצעוק על שאר היהודים שימותו בקרבות כדי שהם לא יצטרכו להתגייס. במדינה חרדית פתאום יוציאו בחורים ללכת לעבוד כדי שיהיה כסף באותה מדינה? הרי אסור לעזוב את הצורה אפילו לשעה אחת.

בקיצור, גם תחת רוב חרדי יהיו כאן אדונים ומשרתים.

לא תהיה לחרדים ברירה.כמו🐌תמס

הם עוברים לפריפריות, שם , יאלצו להיקהל ולעמוד על נפשם.

עכשיו אאולי הם לא יהיו צבא סדיר אבל להרוג מחבלים בלי יסורי מצפון ואסא כשר הם יהרגו. חוצמזה, הם התחננו שילמדו אותם להשתמש בנשק בפיגועים של ממשלת בנט ולא שעו לבקשות שליהם. בגילה, ברמות, בכל עוטף ירושלים הם רצו אז מאד

חבל שמחכים לרגעי אסון כדי להחכיםנקדימון

עדיף להחכים מוקדם יותר, להשתחרר מטהרנות מטופשת (שלא לומר תאוות שררה וכוח - לפחות אצל חלק), ולדרוש את מה שמגיע להם בצבא כדי שיוכלו לשרת כראוי להם כחרדים וכראוי לכולנו כמדינה.

זו אשמת הצבאכמו🐌תמס

הוא לא הסכים לטירונות קצרה.

ובכלל, ראשי הצבא מאד מפחדים שזה יגמר בהיפוך כידונים. אתה לא יכול לבוא עם מוסר מעוות לחרדי - הוא קיבל חינוך נכון זה לא יקלט לו בראש, גם הציות למפקד פחות קריטי, מבחינתו,הוא ישמע לרב שלו.. עכשיו מוכנים לקבל אותם כבשר תותחים, לשירות מלא.

לתת להם נשק שיהרגו מחבלים? אולי בן גביר יצליח דרך המשטרה והמג"ב, בממשלה הבאה...

אצלם לא יהיה מחבל מנוטרל. יהיה מחבל מת.

מי שיכול לאיים להיות יותר גרוע מקפלןנקדימון

יכול לשרת בצבא כמו גדול, לדרוש את תנאי השירות שלו, ולקיים גם את המצוות בתורה שלא נוחות לו.

אפשר היה להאשים את הצבא כאשר הציבור החרדי היה חלש וקטן. הימים האלה נגמרו. אם אפשר לאיים להרוס את המדינה על כספים, אפשר לקחת את הכוח המשחית הזה כדי לקדם את המדינה ולתקן אותה.

ובלי שום מחילה, הדיבורים על בשר תותחים הם שפל המדרגה ואטימות לב שחורה. אלפי חיילים נפלו בקרבות כדי שהחרדים יוכלו לחסום צמתים ולצרוח "נוח'בות" ו"עמלק" ו"נמות ולא נקיים מצוות" עם קצף על השפתיים. בשר תותחים? את לא מתביישת לפתוח את הפה!?

מי שמחליט איך צריכה להירית הכשרה צבאית זה מי שמבין בצבא, כמו שמי שמחליט איך צריך להירות טיפול רפואי זה מי שמבין ברפואה, ומי שמחליט איך צריך לבנות בניין זה מי שמבין בהנדסה. אפשר לדרוש עד מחר טירונות קצרה רק אם באמת רוצים לקיים את הסיסמא הטפילית "נמות ולא נילחם".

ורב שחושב ש"דעת התורה" שלו רלוונטית גם בנושא שבו הוא לא מבין כלום הוא לא רב חכם אלא רב טיפש, לא מלאך ה' צבקות אלא גאוותן מלא יוהרה, לא דעת של תורה אלא חסר דעת שלא יודע את מקומו. חז"ל לא אהבו את החכמים שלא יודעים את מקומם. צבא ואומנות המלחמה זה לא תורה אלא חוכמה, ו"חוכמה בגויים - תאמין".

תרגע. תרגע. אף אחד לא מזלזל בחיילים הקדושים. חס וחכמו🐌תמס

לילה.

החרדים רואים את זה ככה:

הם מוכנים לשאת נשק להגן על עצמם וזהו.

ברור שזו לא דעת תורה.

הם לא רוצים לצאת למלחמה.

כי הם מבינים שישלחו אותם למות. סליחה על הביטוי, לקחת את זה לפרשנות מאד לא נכונה. טעות שלך.

האם זה חכם לא לתת להם גם אפשרות להגן על עצמם ומתוח את השירות לאינסוף ימים? לדעתי לא.

ועכשיו תיקח בבקשה את המילים שלך בחזרה כי חשדת בכשרים.

ואני ממש מצטערת אם נפגעת ממניכמו🐌תמסאחרונה

סליחה

סליחה

סליחה.

זו ממש לא הייתה הכוונה.

החיילים שלנו קדושי עליון.

תוצאות ששת המדגמיםמרדכי

בס"ד

אני בכלל לא בטוח...אריאל יוסף

מתוך ריאיון איתו במקו"ר, שבוע לפני ר"ה:

"...מספר שלוש, עומר פציניאש, היא קצינה בצה"ל שעשתה מאות ימי מילואים, אישה חילונית".

היא תהיה במקום ריאלי? היא משובצת כרגע במקום העשירי.

"ברור שהיא תהיה במקום ריאלי, היא בפנים, ללא ספק".

גם לפי הסקר הסופר־אופטימי שציטטת בפטריוטים – "איך שנכנסנו פילבר נתן לנו שמונה מנדטים והכפלנו את העוצמה שלנו" – היא בחוץ.

בתגובה לשאלה הזו מציג פייגלין סקר פנימי של אבי דגני ממכון מדגם, ובו השאלה "האם היית שוקל להצביע למפלגת זהות בראשות משה פייגלין,

אילו ידעת בוודאות שהיא עוברת את אחוז החסימה". לפי הסקר הפנימי הזה, 14.9% מכלל אזרחי ישראל היו שוקלים להצביע למפלגה.

נניח שהסקר הזה אמין, אם אתה טוען שאתם שווים ארבעה מנדטים והציונות הדתית שווה ארבעה מנדטים,

למה בעצם ויתרת ונתת להם יחס של שש מול שתיים (מקומות 2 ו־8)?

למה נטשת את החברים שלך מזהות, במקום לדרוש חלוקה שווה של ארבעה־ארבעה?

"שטויות, בדיוק להפך. כל מי שעיניו בראשו מבין שלקחתי ציבור ענק, ברובו צעיר, והבטחתי עבורו כניסה ודאית לכנסת של הרעיון הגדול של זהות.

וזאת רק ההתחלה. זה לא ייגמר בשני מנדטים, יהיו לזהות ארבעה חברי כנסת. 12־13 מנדטים לחיבור הזה זה יעד ריאלי לחלוטין".

על הסוקר שלמה פילבר, שנתן לאיחוד הזה שמונה מנדטים לילה לפני החתימה,

הוא אומר: "הוא לא חפץ בטובתנו. הוא הסתיר את זהות לאורך כל הקמפיין, ולא התפלאנו מהתוצאה הזו.

אני חושב שהתוצאה היא בחסר גדול, כי אף אחד לא יודע לסקור את זהות".

אמרת שפילבר לא סקר אתכם עד עכשיו, וגם בסקרים אחרים לא ממש ראו אתכם.

אתה טוען שלפי דגני יש לכם פוטנציאל של 14.9% – אז מה התפספס בין הסקרים שלכם לסקרים שכולנו ראינו?

"מה שהתפספס זה קמפיין הפחד מאחוז החסימה. מצאנו את עצמנו מתמודדים לא מול רעיונות אחרים או מחסום אידיאולוגי, אלא מול הפחד מאחוז החסימה".

יש דבר אחד ברור וחד משמעיחלב ודבש

ואסור לטמון את הראש בחול ולהתעלם.

רוב המצביעים בישראל לא רוצים את ביבי ולא רוצים לקבל שוב את הממשלה הכושלת והעלובה שלו.

יש כמעט 70 מנדטים נגד.

וזאת בנפרד מהשאלה איזו ממשלה תקום אם בכלל.

הערבים לא מעניינים כי הם רוצים שגם השמאל יושמד בסונקדימון

רוב עם ישראל הוא לאומי, ציוני, ערכי וימני

דווקא משום כך הם מעניינים מאדחלב ודבש

ודווקא משום כך הם חשובים מאד

ודווקא משום כך יש לשים אליהם לב טוב טוב ולאפשר להם את אותה רווחה שיש לכל אזרח אחר

יש לשים לב אליהם טוב טוב, אתה צודקנקדימון

ולדחוק אותם החוצה בהתמדה עקבית עד שיאבדו כל תקווה וחלום על ארץ ישראל. אני מוכן לתת להם את אותה הרווחה שהם מוכנים לתת ליהודים תחת מגף האיסלאם, וזה כולל לזחול על הארץ כדי לתת את מס הג'יזיה על כל ראש בכל בית אב.

כמה טוב שאנשים החושבים כמוךחלב ודבש

הם מיעוט קטן ושולי בין אדרחי ישראל

ואגב, לא ידוע לי שיהודים בארצות מוסלמיות מקופחים בזכויותיהם

אם כך כדאי להתעדכן בהיסטוריה ובהווהנקדימון

אדרבהחלב ודבש

ספר לי על ההוה.

מעניין

אתה מעדיף לשמוע על המדינות בהן לא נשארו יותר יהודינקדימוןאחרונה

או על המדינות בהן היהודים כלואים בלי יכולת לעזוב? או על המדינות בהן היהודים הם תושבים אך לא אזרחים?

או שאתה מעדיף שנדבר על היודריין שהערבים רוצים שיהיה במדינה הפלסטינית שהם יקימו? גזענית, פשיסטית ואכזרית שבה אסור ליהודי להיות אפעלו לא תושב מסכן.

מעוז חצה את רף 8000 קולותאיתן גיל

מסקרן לדעת כמה כסף הוא הוציא בשביל להגיע להישג העלוב הזה.

שמעתי, ספק בצחוק ספק ברצינות, שעם אותו סדר גודל של תקציב הביאו הערבים 19 מנדטים.

מעוז מצטרף לעוד 10 ליצנים ששרפו ביחד מאות אלפי קולות לימין, שסילקו בפועל את חלום ממשלת ימין מלא.

התעקשותו "לרוץ עד הסוף" כדי להפגין את שוויו האלקטוראלי השיגה תוצאה הפוכה עבורו. בעוד שהיה מקובל לחשוב שהוא שווה בין 20 ל- 30 אלף קולות שהם קצת יותר מחצי מנדט, עכשו כולם יודעים שהוא לא יותר מתמונת קישוט במרחב הפוליטי שלנו.

לא, הוא לא היה שווה מעולםהסטורי

בעצם כשהוא פרש בכנסת הקודמת ופעל לבד ובהמשך אף פרש מהקואליציה, הצביע נגד תקציב המלחמה ועסק בהטרלת הממשלה - הוא 'גנב' למעלה מ30,000 קולות של מצביע הצה"ד/עוצמה שתמכו בממשלה.

כדי להוכיח את שוויו הוא תרם את תרומתו הצנועהאיתן גיל

לנפילת ממשלת הימין המלא.

מסתבר שפוליטיקה היא מקצוע, ולא עיסוק לחובבנים.

מעוז, ככלב השב אל קאו יתמודד שוב בבחירות הנוספות שמסתמנות בחודשים הקרובים.

וכמוהו וינטר ולייטנר, ועוד כהנה וכהנה ליצנים פוליטיים שישרפו במצטבר 8 מנדטים.

איך אפשר למנוע את האסון הזה.

בשולי הדברים, הדמוגרפיה של הציבור הדתי- מחד, והחרדי- מאידך, לא האירה לנו פנים ביום שלישי. אנשים נשארו בבית לא כי לא היה למי להצביע, אלא להיפך. מרוב מפלגות לא ראו יער.

אף אחד לא מכריח להצביע להםכמו🐌תמס

ואם מעוז מביא לקלפי 8000 איש שאחרת היו יושבים בבית, אז מה אכפת לי. לגבי וינטר, מניחה שאם ירוץ שוב יעלם סופית. אלא אם יהיה לו שכל לעשות בלוק טכני עם לייטנר. לייטנר לא היה ב7.10 ואין לוינטר טענות כלפיו. השאלה אם לייטנר ירצה בכלל... לדעתי בציונות הדתית שתי המפלגות האלה יעלמו. אין לי מושג מה יעשו החרדים, ולא הבנתי למה לא יצאו להצביע. תמיד היו מצביעים 100%. נכון נתניהו לא הצליח למנוע מעצרים אבל הוא שילם בנדיבות. ולמה החליפו את הפוליטיקאים המשופשפים שלהם בטירונים... אבל זה לא העסק שלי. חבל שלא העיפו את דרעי, מאדריכלי אוסלו

למה שישבו בבית?איתן גיל

אם הרב טאו היה אומר שמצווה להגיע לקלפיות, ולא להצביע למפלגת סרק, וכמוהו כשמיעת קול שופר וקריאת מגילה, הסיפור יהיה שונה בתכלית.

אבל מי אני שאבקר את שיקול דעתם של מנהיגים רוחניים.

הם לא היו יושבים בביתהסטוריאחרונה

הרב צבי יהודה זצ"ל ותלמידיו הצביעו כל השנים לפועל-המזרחי/מפד"ל בימי משה חיים שפירא, בורג, המר וכו' - כשהמפלגה היתה הרבה פחות תורנית.

אין שום סיבה (חוץ מהפלגנות ההולכת ומחמירה שלהם) שאנשי הר המור של היום, לא יצביעו למפלגת הציונות הדתית.

הטעות הפוליטית שעלולה לעלות לימין בשלטון

(אגב, הכותרת של הטור החשוב, ממש לא ממצה את הכתוב)

תנועת המטוטלת של הפוליקה הישראליתadvfb

קואליציה עם רע"מ היתה תגובת נגד נתניהו

עליית בן גביר היה תגובת נגד לקואליציה עם רע"מ

שבירת אחוזי ההצבעה בכל הזמנים במגזר הערבי הם תגובת נגד עלית בן גביר.

אז היה לנו ממשלה שקידמה התיישבות וחטפנו עכשיו קשות, אז מה בעצם עשינו לטווח ארוך?

מסקנה מתבקשת - בלי תגובות נגד, ממשלת אחדות.

ממשלת אחדות לא תקדם דברים חשובים שבממשלה האחרונה קודמו, אבל - היא תיצור רציפות ויציבות שזה ערך סופר חשוב שישמר את הברכה שכבר יש לנו.

קואלציה עם רעמ לא היתה תגובת נגד נתניהוקעלעברימבאר

אלא תוצר של כמה מערכות בחירות ששחקו את העם+קורונה+בגידה עלובה של בנט בבוחריו שחברו יחד, ועובדה שהממשלה הזאת קרסה תוך 10 חודשים.

לא חטפנו קשות כי הולכים לבחירו תנוספות כנראה, ובהם נעם ווינטר לא יתמודדו ונצליח בעז"ה

חוזר בי, שכל מה שאמרת נכון חוץ מזה שלא חטפנו קשותadvfb

עוד בחירות זאת תוצאה רעה לעם ישראל.

אני דווקא חושב שזה הכי טוב.קעלעברימבאר

בחירות.נוספות שביבי והימין ינצחו.

אם זה היה קורה בבחירות האלו, השמאל לא היה עומד בזה אחרי צפיה של 3 שנים להחלפת הממשלה ויוצא לחסום כבישים.

זה מאפשר לו נחיתה רכה והסתגלות לאט לאט.

הם לא השיגו כרגע את מאוויהם, למרות שחיו בסרט שאחרי 7 באוקטובר ביבי יעוף. והם מתרגלים לאט לאט שביבי לא הולך לשום מקום

מי ערב לך שביבי ינצח?advfb

למה זה יקרה? פתאום כל מי ששנא את ביבי יתחיל לאהוב אותו או יתייאש?

זה יעמיק עוד יותר את המשבר הפוליטי מסוחרר שאנחנו בו מ2019 ועד היום.

התחזית שלך נשמעת לי סופר מגמתית.

רוב הציבור כועס על הליכוד בגלל מתקפת הפתע של חמאס ובצדק רב.

אתה ממש מזלזל ביריבים הפוליטיים שלך וזה מעורר בי חלחלה.

הגישה שאתה מציג בעיני היא גישה מפלגת שהיא חלק מהסיבה שהשיח מדורדר והגענו לתוצאה העגומה הזאת.

רוב הציבור כועס בגלל אי גיוס חרדים.קעלעברימבאר

אם סמוטריץ יסכים לשנות את הגישה שלו לחרדים ולהשית עליהם סנקציות כלכליות אך ללא מעצרים, הוא יוכל ללכת לקואלציה עם ביבי בן גביר והנדל, ולמשוך עןד המון מצביעים שנמנעו מלהצביע סמוטריץ בגלל עניין החרדים והלכו לוינטר/הנדל/כהנא-אייזנקוט.

תבדוק חמשל באתר של הועדה בשכונות סרוגות כמה הצביעו לא לסמוטריץ. הכל בגלל נטל הגיוס השוחק ואי גיוס החרדים.

החרדים הם כולה 13 מנדטים. אפשר גם בלעדיהם.

מה שאתה אומר נשמע מסתבר אבל זה לא משנה את המסקנהadvfb

בבחירות הנוכחית - סמוטריץ' לא הביא את אותה אוכלוסיה שאמרת שהוא הביא.

מאמין שהוא לא טיפש אלא בגלל שהעדיף אחרת מסיבות טובות מאוד.

והציבור החליט ככה וצריך לכבד את החלטת הפוליטיקאים והחלטת הבוחרים.

אם התוצאה לא מסתדרת עם האידיאולוגיה שלי ואז אני אומר "טוב, נעשה עוד בחירות" זה לא עובד ככה. עוד בחירות פוגע באמון הבוחרים במנהיגים הפוליטיים ובמוסדות הפוליטיים.

והודאות שלך בעניין שהצעת - הייתי מציע לך להטיל בה ספק. יכול להיות המון תרחישיים אפשריים.

אבל רוב הציבור מסכים עם האדאלוגיה שלי.קעלעברימבאר

העניין היחיד זה גיוס/אי גיוס חרדים.

השטויות של 7 באוקטובר זה תעמולה, לא באמת מעניין מישהו ברציני.

הרי זה בדיוק מה שהנדל/כהנא/וינטר רצו עליו - גיוס חרדים. לא ה7 באוקטובר.

זה כל הקטע של מפלגת ה מילואימניקים

רוב הציבור לא בחר כמוךadvfb

נראה לי שעדיף שלא תדברר את רוב הציבור

יש הרבה סיבות לא לבחור כמוך,

נראה לי שלדברר אנשים זה בהכרח גם להקטין אותם ולכן ממליץ לך להמנע מכך.

השמאל לא יכול לסבול מתנחלים וחרדיםכמו🐌תמס

ואם מוכרחים בשביל קואליציה, אז חרדים.

לא מתיישבים.

הם מפחדים שהציונות הדתית משתלטת על המדינה. כלומר, על הצבא... יש נציגות סרוגה במשפט.. אפילו לחיל האוויר הסתננו.. סכנה גדולה להגמוניה של השמאל.

לעומת זאת החרדים דוגלים בהתבדלות, אז בשעת הדחק אפשר להקים איתם ממשלה.

במיוחד אם רוצים להביא אוסלו..

עכשיו כשהתברר, שהחרדים "כובשים" אותם דמוגרפית, התעוררה זעקה גדולה ומרה, והם יורדים מארץ כי מפחדים להיות עבדים נרצעים (שירות צבאי ומיסים).

מה קיוו להשיג בהוצאת 80% מהערבים להצביע? מספיק מנדטים כדי להקים את ממשלת השינוי ולענותו פן יפרוץ.

אם היה להם קצת שכל, היו נותנים לנתניהו חנינה, ומקימים ממשלת אחדות. אבל שנאתם לנתניהו גדולה ומרה מפני שהוא האכיל את החרדים במיסים שלהם והוא הוא שאשם שהתרבו. המצביעים שלהם לא מסכימים לחנינה.

המשפט לא הצליח, הסרבנות גרמה אסון... ועכשיו עוד יותר דחוף להם לשלוט ולהחליט מי ישב בוועדת החקירה

אבל רוב הציבור הוא ימין, לא שמאל.קעלעברימבאר

עוד 8 מנטים ולימין היה 61.

8 מנדטים אלו ימנים לכל דבר אבל עברו לצד השני בגלל אי גיוס חרדים ונטל המילואים שעליהם

נכון, אבל גוש הימין הוא גושכמו🐌תמס

ה'מצורעים'

אלו שהשמאל לא רוצה לשבת איתם.

נתניהו - ולכן כל הליכוד

המשיחיים והקיצוניים - סמוטריץ ובן גביר

והחרדים.

הם דבקים זה בזה מפני שאין להם אלטרנטיבה.

השמאל, ברצותו, ישב עם מי שהוא בוחר. אתה רואה שהוא לא בוחר בסמוטריץ. ובבן גביר למה? הציונות הדתית נשאה בנטל יותר מכולם. הוא יעדיף את הערבים. האם ברור שזה לא קשור לא לנטל, ולא לשיוויון?

אם סמוטריץ יגיד שהוא רוצה לגייס חרדים, מייד הגוש מתפרק, ואין אלטרנטיבה. כנ"ל בן גביר. כנ"ל נתניהו, אח שכול.

זה לא יעזור להגיד. הם יאבדו את החרדים, אולי יחזירו 13 מנדטים ואולי לא, ולא יהיה להם עם מי לשבת...

עוד לא יודעים כלוםתתעלמו ממני

המדגמים עוד מתעדכנים

ונראה שכולם מוסיפים לאט לאט דווקא לגוש הימין

סקרים זה כמו בושםמשה

כדאי להריח. אסור לטעום.

בחירות חוזרותכמו🐌תמס

והפעם הערבים לא יתגייסו בהמוניהם לעזור לשמאל.

יהי רצון שרע"ם תיפול מתחת לאחוז החסימה, אמן

רע"מ לא תיפול לשםמשה

בן גביר והלחץ האפקטיבי שלו גרם להם להצביע. חלק מהעולם..

חבל אבל בעז"הכמו🐌תמס

בחירות חוזרות, ובעז"ה הימין יחזור לשלוט.

בינתיים, ממשלת מעבר. גם טוב

תראי. אנחנו לא מנהלים את העולםמשה

הקב"ה מנהל את העולם

אם תקום ממשלה כמו הקודמת, הכלכלן שבי ישמח ואיש ההתיישבות לא יאהב את הרעיון.

לא תקום כמו הקודמת, בעז"הכמו🐌תמס

הם יזדקקו לכל הרשימות הערביות.

ליאיר גולן אין בעיה עם זה, אבל לאחרים שם יש.

יהיו בחירות חוזרות.

בעז"ה

יכול להיות ששוב יהיו כמה סבבים.

לא בטוחמשה

בפעם הקודמת היה אפשר להקים ממשלה ככה ככה עם סמוטריץ' ובלי רע"מ. האחרון סירב. אולי הפעם זה יוכל לקרות. מי יודע.

לגבי הערבים, אני משער שאפשר להשתמש בהם כדי לבחור יו"ר כנסת חדש ודברים כאלה. זה כן. אבל ממשלה יציבה אי אפשר איתם.

הכלכלן?כמו🐌תמסאחרונה

באמת? שהמיסים שלי ילכו לפרוטקשיין? איזו הטבה הייתה בימי ממשלת השינוי? אני עובדת כשכירה וכעצמאית וכלום. כלום.

ממשלת אחדות=ממשלת קונספציהסוגשל חרדי

בלי התיישבות ביו"ש, בלי הריסת בתים בנגב, כניעה לחמאס, כניעה לחיזבאללה, והכי חשוב - כניעה לדיקטטורה המשפטית!!!!

קונספצית שהיתה קשורה לחלקים בגוש קטיףadvfb

ריצת אמוק להתיישבות בלי קשר עם העם, היא גם לא טובה ולא מראה את אותותיה. אי אפשר לרוץ לבד לגמרי.

הימין רוצה למשול-אנחנו הרובסוגשל חרדי

ראינו לאיפה הציונות הדתית הממלכתית שהייתה פה עד עידן סמוטריץ' הובילה אותנו, אפס הישגים לימין, רק מאז סמוטריץ' שהתחיל לדבר פוליטיקה והפסיק להתייפייף יש משילות ומדיניות ימין

יש לגוש הימין 61 מנדטים? - לא. אז אין רוב.advfb

יש רוב יהודי!!!!יעל...

בגלל הערבים אין רוב, זה לא יקרה שוב בבחירות הבאותסוגשל חרדי

מה אתה אומרקעלעברימבאר

@הסטורי

@אריאל יוסף

מה אתה אומר על הסקר הזה?

לא. כי אין להם 'בייס' רלוונטיהסטורי

אתה באמת קונה את הקשקוש שעל כל 1 שהצביע, היו עוד כ18 שהתכוונו להצביע?!

דחילאק, הם ניהלו קמפיין אגרסיבי, מושקע, מקצועי, חסר כל פרופורציה למפלגות אחרות גדולות בהרבה, והרבה יותר משמעותי מהקמפיין נגדם (שגם כדוגמתו הם ניהלו נגד אחרים) - פשוט מאוד אין ציבור שקונה את הסחורה שלנם.

לא להצביע.אברהם יאיר שטרן

אחוזי הצבעה גבוהים מראים על דמוקרטיה יציבה וחזקה, ועל אמון בממשלה.

אין לי אמון בממשלה.

אני פוסל את הדמוקרטים מכל וכל, כמעט כמו שאני פוסל את ביבי מכל וכל...

חוסר הצבעה מראה אכזבה מהבחירות ואני מצטרף למפלגת "לא מצביעים".

שכנעו אותי אחרת?

אתה מעל 18, יש לך זכות הצבעה?זמירות

גם אם אתה לא מוצא מפלגה התואמת את שאיפותיך במלואם, קרוב לוודאי שיש מפלגה שקרובה ב50%, ב 70%, במצע שלה, למה שאתה מחפש.

המנעות מהצבעה תעזור לצד השני, תיתן לו יתרון של קול 1. הצד שהכי שהכי רחוק מעמדותיך ירוויח מהימנעות שלך - כי המפלגה שאיך שהוא כן עונה חלקית על שאיפותיך, לא תקבל את הקול שלך.

כן, אבל במצב כזה עדיף שלא.אברהם יאיר שטרן

נכון, זה כמו להצביע לכולם, אבל זה בעצם אומר "אני לא מרוצה מכולכם" וזה יוביל לשינוי יותר גדול מלהצביע לx y או Z

אחוז הצבעה נמוך מעולם לא גרם שום שינויתתעלמו ממני

אף אחד לא סופר את מי שלא בא להצביע

כןoo

כמו שאף אחד לא סופר את מי שבא להצביע

ושום אחוז הצבעה לא באמת גרם פה שינוי

אחוזי ההצבעה לימין בבחירות הקודמותתתעלמו ממני

לא עשו שום שינוי?

אין לי איך להתווכח עם אנשים שלא רואים את המציאות

אםoo

מה שעברנו בשנים האחרונות קשור לממשלת ימין

זה רע מאד

איך מחאה של המנעות מהצבעה לאיזו שהיא מפלגה תוכלזמירות

להיות מתורגמת לשינוי?

תחשוב על מדינה של אדונים ועבדים.

לעבדים אין זכות הצבעה -אבל ברור שהם היו רוצים יכולת השפעה על מצבם והתנאים שלהם. איך יבוא שינוי כשרק האדונים מצביעים?

וכיון שאין אפשרות להצביע לכולם אלא רק למפלגה אחת - במצב שבאופן טבעי יש לך העדפה אישית מסויימת לצד פוליטי מסויים ודיעה שלילית על צד פוליטי נגדי, ואותה מפלגה מהצד הפוליטי המועדף לא זוכה לקול שלך - כל הצד הפוליטי שאתה מעדיף , מפסיד קול, והצד הנגדי מרוויח. הפער קטן יותר. חשוב לעזור לצד הפוליטי שמתאים לך יותר.

הערבים נוהרים לקלפיות.בעיניך זה נובע מאמון בממשלה?יעל...

אינשאללה, לא. והם לא נוהרים.אברהם יאיר שטרן

יותר מ50 אחוז מהערבים לא מצביעים...

אז אתה לא מעודכן...יעל...

אם אתה לא רוצה לראות את הערבים בשלטון, תודה את המינימום מאמץ וצא להצביע

אחוזי הצבעה גבוהים מורים על רצון לשינויכמו🐌תמס

אחרת הצד השני נוסע לים.

השאלה היא לא ביבי או לא ביבי.

השאלות הן,

מי השופטים שתרצה שישפטו?

האם תרצה לחזק את ההתיישבות?

את הביטחון האישי שלך?

לפי זה תבחר לך גוש. השאלה לא אם פוליטקאי נמאס עליך, השאלה אם הןא גורר את העגלה בכיוון שהיית רוצה, גם אם הוא מצליח 50%, לסובב את העגלה אני לא רוצה..

גם אם המשמעות היא שלא יהיה שיוויון בנטל. שעל זה כתבתי פה בכאב הרבה.

כי לא יהיה שיוויון. כי מי שהוא לשון מאזניים תמיד חסחט, עד שישנו פה את שיטת הבחירות, לימין ושמאל בלבד

ביבי וקטאר חברים טובים. ושמאל גרוע פחות אבל יותר..אברהם יאיר שטרן

אבל לא מצביעים לביביכמו🐌תמס

מצביעים עבור החיים המאד פרטיים שלנו.

נותנים לו את השלטון עליהם...אברהם יאיר שטרן

אני לא אוהב את ההיתממות הזו, אם אתה מצביע ימין, אתה מצביע ביבי...

אבל הוא מגשים חלק ממטרותיכמו🐌תמס

גוש השינוי עלול להגשים הפוך.

אני לא מאמינה להם שישנו את הנטל לא מאמינה כלום רק לאידאולוגיה המזעזעת בעיני

יש הרבה אנשים ביםoo

אני לא חושבת שזה קשור לאם הם מצביעים או לא

לא משכנעתoo

גם אני לא מצביעה

גם מסיבת חוסר אמון

אם כי זה כבר שנים ארוכות ככה

אגב אני חושבת שזו המפלגה הכי גדולה כמעט בכל הזמנים

כי לרוב אחוז ההצבעה נמוך מ70% ואין מפלגה עם 30% מצביעים

תודה, הוא שאמרתי.אברהם יאיר שטרן

בוחרים את הרע במיעוטונעמי28

אין מושלם וגם לא קרוב לזה.

למה להצביע?

כי כל פסיעה שאתה עושה במדינה הזאת תלויה בממשלה, לא רק הביטחון.

הקניות שאתה עושה בסופר, המילואים והגיוס של הילדים שלך, החינוך שלהם, הרמה הדתית במדינה, התאונות בכבישים.

הכל.

אם בפרמטרים של ביטחון אין לך העדפה, תשקול העדפה לפי הפרמטרים של חינוך, כלכלה וכו.

וכמו כל החלטה, לא להחליט זאת גם החלטה עם השלכות כבדות.

לכל הנשים שלא מצביעות, נשים נאבקו בשבילכן שנים על הזכות הזאת, רק מעצם זה לצאת להצביע.

הפסיעותoo

הרבה יותר תלויות בבחירה האישית ולא בפוליטיקאים

בכל מקרה היכולת להשפיע על צעדי הכנסת והממשלה

בתור אזרחית מצביעה

הם קלושים

זה לא נכוןנעמי28

למדינה יש המון השפעה.

בתור אחת שחיה תקופה במדינה אחרת, ישראלים לא מכירים מציאות אחרת ולא מאמינים שיכול להיות טוב יותר.

התרגלנו לגרוע.

תאונות- מונעים באכיפה מוגברת

חינוך- יש למדינה כל כך הרבה השפעה וואו, מאיפה להתחיל? מכיתות קטנות, שינוי מערך הלימודים והמורים.

אפילו הגבלת רשתות חברתיות מגיל 16 +, זה כבר קורה במדינות מסוימות.

קניות ומיסים - המון השפעה למדינה, במיוחד עם האוכלוסיה החרדית שהיא כוח כלכלי ענק שכרגע לוקח ולא נותן.

אפשר בבחירה אישית לצמצם את מפגעי הממשלה וגם זה חלקי ביותר.

גם אם תנהגי בזהירות את עלולה להיפגע וכך גם בשאר הפרמטרים.

ואפשר לעשות טיפול שורש עד כמה שניתן.

ברור שהמדינה יכולה להשתפרoo

אם יבוא פוליטיקאי ויוכיח שהוא יכול לשפר פה משהו

אני אשקול להצביע לו אם הוא ישרוד למערכת בחירות הבאה

בינתיים נאדה

בוודאי שישנעמי28

גם לבנט וגם לליברמן יש תוכנית כלכלית מפורטת.

להגדיל את התחרות במשק, לפרק מונופולים, לעודד תעסוקה בקרב כל המגזרים (מה שממשלה הנוכחית נכשלת בה בגדול, משמרת עוני באוכלוסיות מסוימות)

ולנהל תקציב מאוזן יותר.

אי אפשר לשפוט אותם על פי שנת ניסיון אחת שבאה ישר אחרי הקורונה.

עדיף אולי גרוע , מגרוע בטוח.

והחינוך שרק הולך ומדרדר

ושרת התחבורה בלי ידע בכלום בערך.

לקחת 2 אנשיםoo

שוותיקים בפוליטיקה ולא עשו משהו משמעותי חוץ מלהבטיח או לשנוא ולשנות דעות

כרגע שר האוצר הוא סמוטריץנעמי28

הידע שלו באוצר דומה לידע שלו באנגלית

הם וותיקים אבל לא היה להם כוח לשנות למעט שנה אחת.

כרגע זאת קואליציה שלא רואה חשיבות וזונחת את כל מה שלא קשור לביטחון ולמרות זאת נכשלה גם בביטחון.

וראיתי תגובה צודקת שלךנעמי28

על האכיפה והחוק בכבישים.

מי נראה לך עם הסמכות היחידה לשנות את זה? השר לביטחון לאומי ושרת התחבורה. נקודה.

בטח שלקול אחד בלבד אין משמעות.

אבל קול מצטרף לקול, כמו בקלוריות.

בעברoo

הייתי בהרבה משרדי ממשלה במסגרת העבודה

הבעיות העמוקות מתחילות משם

גם אם יבוא פוליטיקאי תותח

הסיכוי שלו לשפר משהו קטן

אממה אין פוליטיקאי תותח

גם לא קרוב לשם

אם יום אחד יהיה

מין הסתם אני אדע עליו

עד אז אני אתעסק במה שיש בכוחי להשפיע

ולא אבזבז את זמני על אנשים שאפילו לדבר לא יודעים

החלטה שלךנעמי28

מדובר בחמש דקות מזמנך

אין צורך להידבק לחדשות

אפשר לקרוא מצעים בכמה דקות ולראות תוצאות של דיבורים ביום יום.

זה שיש עוד דברים לטפל בהם לא אומר שהכל זניח עד שהם יטופלו.

לדעתי האישית אי אפשר להתלונן כל עוד את הכוח שלך לשינוי לא מימשת.

מי שמצביע - רוצה להשפיענקדימון

מי שלא - מפקיר את גורלו.

מותר אך מפגר.

מי אמר שאחוזים גבוהים מראים על אמון?קעלעברימבאר

"אני פוסל בחורות ולא יוצא לדייטים"shaulreznik

ההשלכות: להישאר רווק ולמות ערירי. אותו דבר עם הבחירות.

לא צריך אמון בממשלהרקאני

רק להבין מה יקרה אם לא תהיה ממשלת ימין

כל ההתקדמות שהייתה בשנים האחרונות

והייתה התקדמות כלשהי

הכל ייסוג לאחור

השתדלות מינימלית זה להצביע

וזה יעיר את הימין.אברהם יאיר שטרן

שסוף סוף יבינו שביבי הוא שמאל מחופש כמו החרדים, וגם בן גביר וגם סמוטריץ', אין ימין אמיתי בישראל...

הימין הוא שמאל, השמאל הם ערביםנקדימון

הערבים הם נאצים, הנאצים הם שטן

ולו ארבע רגליים וגם זנב קטן.

יש הבדל בין הממשלה למדינהarlanאחרונה

אחוזי הצבעה גבוהים מראים על דמוקרטיה יציבה וחזקה, ועל אמון במדינה. לא בממשלה.