שרשור על הבתי דין החדשים בתוך 3...2...1...alezish

אני רק אזכיר את בית הדין של הרב קרליץ, את בתי הדין הפרטייםותן טל

של החרדים שמגיירים כבר שנים בלי שום קשר לרבנות הראשית..

ובמילים אחרות - שלא יתיימרו לשמור על כבודה של הרבנות הראשית כאשר הם כבר שנים מגיירים בלי לשאול בכלל את הרבנות הראשית.

בדיוק כמו שהם מעניקים תעודות כשרות עוקפות רבנות.

ובדיוק כמו שהם רושמים לנישואים בכל מקום שבא להם, הרבה לפני שהיה חוק צוהר שפתח איזורי רישום.

שלא לדבר על להשיא קטינות שלא אפשרי ברבנות הראשית איך שזה נעשה כיום בציבור החרדי - ובכל זאת זה נעשה.

בקיצור - רוממות אל בגרונם, אבל בפועל צביעות מוחלטת. לא רבנת ראשית ולא נעליים - הם בסך הכל רוצים לשלוט בהכל וחלילה אם מישהו לא יהיה כמותם.

אם הרב הראשי היה הרב סתיו והוא היה פוסק בתור רב ראשי לגייר בדרך שהוא אומר - אוטומטית כל החרדים היו מקימים מאות בתי דין נפרדים מהרבנות ולא שמים עליה פס.

אז שלפחות לא יתעטפו באיצטלת הרבנות. הם יכולים לטעון הלכתית, אבל אז זה דיון הלכתי נטו והעובדה היא שיש רבנים, בעבר ובהווה, גדולים שמיתירים גיור קטינים כאלו.

שיגיירו, לא אכפת לי גם הם גורמים בעיותalezish

הבתי דין של הרבנות לא מכירים בגיורים והגרושים של ר' ניסים כמו שהם לא מכירים בשל צהר

רק שהאלו של ר' ניסים יש להם כח בציבור החרדי ולכן הם יכולים למשל לכפות אדם לשלם כסף,
אם כי אנשים באמת נתקעו עם נוכלים כשרצו צו איסור יציאה וצוי עיקול ולא קיבלו, אז הם נזכרו שיש את 
הרבנות שלא יכלה לעזור, אבל עדיין הקהילה החרדית עוזרת

פה האנשים האלה יהיו מסכנים, לא יהיה מי שיתמוך בהם במקרים כאלה

וכן יש הבדל בין בתי דין שמגיירים פיראטי בצורה שיחסית מקובלת על רוב העולם ההלכתי, לבין שימוש רחב
[ככה הם מצהירים שהם מתכננים לעשות] בצורה קיצונית שנויה במחלוקת גדולה, שלהרבה מהשיטות לא תופסת בכלל

בתי הדין החרדיים (העדה והגרנ"ק) עובדים בשת"פ עם הרבנותגורודנא

והרבנות מאשרת להם לרשום נישואין, לכתוב גיטין וגם לבצע גיורים. דווקא שווה לפנות לשם לפתיחת תיק נישואין, זול יותר ומהיר יותר, והכל נרשם ברבנות.

אפעסותן טל

http://www.kikar.co.il/%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%99-%D7%A4%D7%A1%D7%9C-%D7%92%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%AA.html

לא תמיד בכל גיור מכירים. והכל רק בדיעבד.

לא מן הנמנע שיהיו רבנים גם בבתי הדין הממלכתיים שיכירו בדיעבד בגיורים של רבנים שמקימים עכשיו בית דין פרטי נוסף.

אם כל מה שנדרש זה חתימה של הרבנות - בסוף גם זה יגיע, אל דאגה... "יסדרו" משהו.

ובצדק. כמובן שאתה התנגדת לפסילת בי"ד רבני של גיורי הרבדרוקמןגורודנא
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך כ"ח באב תשע"ה 15:38
ושם זה היה בי"ד אזורי, וכאן מקומי.
רישום נישואין כןalezish

מידיעה אני אומר לך שחלק מהגיטים שמסודרים שם מגיעים אח"כ לרבנות

אותו כנ"ל בגיורים

תשאל דיינים ותבדוק את הנושא

אני בדקתי.

מגיירים חלק מחדש!

גיטין אחרי הרבה בלאגן מכשירים לפעמים

וכל זה מחשש מבגצים של  ארגונים רפורמים של למה בשלהם מכירים ובשלנו לא

אדם מתגייר בגיור שמבחינת הרב שגייר אותו, קביל בהלכה.ותן טל

הבנאדם הזה בעתיד, אם מישהו ירצה להתחתן איתו, ילך לרב שגייר אותו, ויבדוק ויחליט אם לסמוךך. "אי אפשר להתחתן בישראל ככה כי הוא לא נקרא יהודי"? סבבה - שיסע לחו"ל, יתחתנו שם עם רב שסומך ומוכן לחתן אותם, ויחזרו לארץ ויירשמו כנשואים (אפילו אם רק "אזרחית" לצורך ההטבות.

העובדה היא שבעבר כל רב קהילה גייר במקומו. אלפיים שנים לא היו לנו בתי דין ממלכתיים לגיור ולמעשה גם לפני כן, בזמן בתי המקדש, וכו' - לא נראה שהיה איזה שהוא מוסד מסודר שאיגד את כל הגיורים. נראה שכל רב גייר על פי ההלכות שבידו, ומי שסומך סומך ומי שלא לא.

את זה אפשר לעשות עם גיור רפורמי או בלי גיור בכללגורודנא

אבל לא יכירו בילדים שלהם כיהודים (אם האשה היא ה"גיורת"). כך שעדיף מבחינתם גם להשאר בחו"ל.

נכון כי בזמנם היהודים בכללים שמרו מצוותalezish

וע"כ מי שהתגייר מנהסתם שמר מצוות, חוץ מבמקרים חריגים לכן ודאי שחלק מתהליך הגיור היה קבלת מצוות

היום זה לא ככה, אנשים רוצים להתגייר בלי קבלת מצוות וכל הויכוח הוא כמה לתת להם להתגייר ככה.

כמו שנאמר בדיון הקודם בנושא לפני כמה חודשיםמרדכי
בס"ד

ההתנגדות לגיור של צהר לא נובע מכל שזה לא דרך הרבנות הראשית ואוכף אותה, אלא ההתנגדות היא על הדרך בה הם מגיירים שרבנים אחרים מתנגדים אליה בכל תוקף.
ועכשיו אני חושב שהבנתי את הבעיה שנגדה יוצאיםמרדכי
בס"ד

שמעתי עכשיו ראיון בגלי ישראל עם ראש ארגון צהר שהסביר את ההבדל בין הגיורים שהם מעודדים את המתגיירים להתגייר בעוד רוב הדעות בהלכה אומרות שצריך להקשות על המתגיירים לפני קבלתם.
^^^ הבי"ד הזה חמור בדיוק כמו הבי"ד החרדיםבחורצ'יק

רק מצחיק,שאותם רבנים שקוראים לחולקים עליהם מן הציונות הדתית "חרדים" מתנהגים בחרדיות למופת.

ראיתי תגובה יפה אתמול של איזה טוקבקיסט:לרב שרלו שאמר "כשהרבנות לא ממלאת את חובתה אלו התוצאות" :

"

בא נקים צבא חדש
אין ואקום.אם הממשלה מתרשלת, עלינו לקום ולהלחם באויבינו!!לא בטוח שהרב שרלו יסכים, אבל נראה שהוא יכול להיות מורה דרך של המחתרת החדשה..

השאלה פה היא לא הרבנות הראשית.ראשית חכמה

אלא מה הקריטריונים על פיהם אפשר לבל גרים.

בית דין שמקבל גרים שלא מתכוונים לשמור תורה ומצוות הוא מאוד בעייתי בלשון המעטה.

את שאלת איזה גרים הרב סתיו יהיה מוכן לקבל?ותן טל
במקרה הספציפי דובר על גיור קטינים שדינם שונה מעט בהלכה. הרב סתיו לא מסתמך רק על מוחו אלא נשען על פוסקים מהעבר. זאת מחלוקת הלכתית, זה הכל. במילא גם כיום, נעיר, חרדים לרוב לא יתחתנו עם גר שהתגייר על ידי הרבנות אלא רק עם גר שהתגייר בגיור של בתי הדין הפרטיים שלהם.
הרבנות היא רק עלה התאנה שלהם...
ובכל מקרה כל אדם צריך למחות על כבודו של רב שחולל, על רקע דעתו ההלכתית הלגיטימית. האם גם הרב רבינוביץ והרב ראם והרב עוזיאל בעבר - הם לא רבנים?
החרדים האשכנזים "פסלו" את גיורי הרב דרוקמן בעבר והרב עובדיה יוסף הכשיר אותם - האם כעת הרב עובדיה הוא לא רב אצל האשכנזים?
קודם כל צריך לדון עניינית לגופו של עניין ולבדוק האם זאתראשית חכמה

דעה לגיטימית. אח"כ במידת הצורך למחות על ביזוי ת"ח.

לא. את הופכת יוצרות. קודם מוחים על ביזיון ת"חותן טל
ורק אז מתפנים שוב לדיון ההלכתי הלגיטימי שפורס את הסוגיה...
לעשות הפוך זה כמו לבנות את הקומה השנייה לפני היסודות. כאשר פגעו ברב בלי לדון עניינית ראשית צריך למחות על כבודו ולדרוג שהעניינים ייושבו ורק אז לחזור לדיון המקורי.
הרי כל הצדדים יודעים שהרב סתיו לא המציא דברים מראש קודח אלא נשען על דעות של רבנים גדולים מדורות קודמים. הדיון ההלכתי האם כיום זה חכם ללכת על פיהם או לא זה דיון אחר, אבל עצם הבנת הבסיס אמורה חהחדיר למוח שמה שבטוח אין כאן זה כפירה או ניסיון להמציא הלכות. ממש לא.
א. הם לא מתחתנים עם גרים כמעטalezish

ב. מי שכן ושומר מצוות הם מתחתנים גם עם של הרבנות.

לא נכון. הם כמעט שלא יתחתנו עם גרים של הרבנות.ותן טל

אם בכלל כבר יתחתנו עם גרים, ואת זה שמעתי באוזני מרב גדול חרדי שמתעסק בנושאים האלו (לצערי כבר שכחתי את שמו. זה היה יחסית מזמן) - שאמר בפירוש ש"גרים כאלו, אנחנו נבהיר להם חד וחלק שאם הם רוצים להתחתן איתנו הם צריכים לעבור גיור נוסף "אצלנו" (="בבית הדין שלנו").

הם מחמירים יותר. פה מדובר על קולות, שרוב פוסקי הדורחסדי הים
התנגדו להם. הם מקילים בנושא כלל ישראלי נגד הרוב. איזה חורבן זה!
גם המחמירים מחריבים את עם ישראל...למה להחמירותן טל
מותר ולהקל בשעת דחק גדולה אסור?
כאשר המחמירים עוצמים עין ממאות אלפי ילדים גויים שכבר גרים בישראל כישראלים לכל דבר ויתחתנו בעתיד עם חילוניים, הם גורמים לחורבן מאוד גדול אבל זה לא מזיז לך!
למה תמיד החמרה נחשבת דבר לגיטימי יותר מהקלה? מאיפה האיוולת המוזרה הזאת הגיעה? כוח דהיתרא עדיף!
כאשר גורל עם ישראל מונח על המאזניים וניתן להשתמש בדעות כמו גיור קטינים שלומדים בחינוך דתי וכו' - זה פשוט צביעות ואטימת אוזניים מוחלטת מצד ציבור שבכל מקרה לא אכפת לו מהגרים כי הסיכוי שיתחתן איתם שואף לאפס לא משנה מי גייר אותם.
ובנוסף הם מחו כאן על כבודה של הרה"ר ועל זה אמרתי שזה צביעות כאשר יש להם בתי דין פרטיים.
שיסמכו על בתי הדין של הרבנות! אם הם מעוניינים למנוע הקמת בתי דין פרטיים של אחדים, שימנעו גם מעצמם בתי דין כאלו!
הצביעות חוגגת.
הרבנות הראשית לא כזאת מענינתי.ל.

הבעיה היא שהרב קרליץ מגייר לפי ההלכה ובתי הדין החדשים לא מגיריים לפי ההלכה.

סלח לי מי שאומר שהרב הרצוג והרב עוזיאל לא פסקו גיור שמתאיםותן טל

להלכה - אין לי שיג ושיח איתו, ואני גם מקווה שלכל אחד שירא שמיים. 

הכי קל רב שלא "מסתדר" לך, פשוט "להוציא אותו מהלגיטימיות ההלכתית", בלי שום צורך נוסף לתרץ, בלי צורך להסביר את הקושיות בהשוואה בינו לבין בתי דין אחרים פרטיים - פשוט נוציא מהלגיטימיות, נכריז עליו שהוא פושע הלכתי, ושלום על ישראל.

כל טוב...

לא אמרתי כלום על הרב הרצוגי.ל.אחרונה

אמרתי שרבני צוהר לא מגיריים על םפי ההלכה.

לפי ההלכה גר צריל לקבל עליו מצוות. צוהר אומרים שמספיק שהוא יתגייס לצהל והוא נחשב גר.

זה נקרא לא לפי ההלכה.

אגב "הרב קרליץ מגייר על פי ההלכה"ותן טל

לכן הוא גייר גיור לחומרא בלבד אישה שהביאה לו תעודה מזוייפת שהיא יהודיה, ל-א-ח-ר שהייתה בבית הדין הרבני הממלכתי ובית הדין הממלכתי בעזרת חוקרי המשטרה הוכיח שהתעודה מזויפת ולכן היא צריכה לעבור גיור מלא. הרב קרליץ גייר אותה רק גיור לחומרא ככה שלמעשה היא נשארה גויה. אבל מבחינתו לא.

שם, אפילו בית הדין הממלכתי לא יכל להתאפק כבר :

http://www.kikar.co.il/%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%9F-%D7%9E%D7%9E%D7%9C%D7%9B%D7%AA%D7%99-%D7%A4%D7%A1%D7%9C-%D7%92%D7%99%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%AA.html

תהנה עם זה...

אגב, אם הייתי כותב כזה דבר על רבנים הרבה פחות גדולים..אדם כל שהוא

מהרב קרליץ היית מתנפל עלי..

אם בי"ד חרדי היה כותב כזה דבר על בי"ד לגיור, היית מתנפל עליו ועל החוצפה שלו.

שמה? שבפועל יש זיוף רציני במסמך שהתגלה על ידיותן טל

בית דין כזה ממלכתי ולא פרטי, שמשנה את כל התמונה?

תביא לי "מקרה כזה" הפוך ונדבר.

אני לא אומר "הרב קרליץ לא יודע לגייר" - בטוחני שהוא בקיא גדול בהלכות גירות, ויש לו את השיטה שלו, פשוט בגלל שהמגיב למעלה ניסה לבצע חלוקה בין הרב קרליץ לרב רבינוביץ - אז הראתי לו שאם כבר, גם נגד הרב קרליץ יכולים "לצאת", שהגיורים שלו לא בסדר ולא הלכתיים וכו' וכו'...

שים לב.אדם כל שהוא
עבר עריכה על ידי אדם כל שהוא בתאריך כ"ו באב תשע"ה 23:13

הנתון שלפניך הוא שלטענת אתר כיכר השבת, בי"ד רבני הכריע שביה"ד של הרב קרליץ כנראה הוטעה במקרה מסויים.

אם הטענה שלך שגם נגד ביה"ד של הרב קרליץ יכולים לצאת, ואין לך שום טענה נגדו, ניחא, אך זה לא הובן מההודעה הקודמת שלך.

אם אתה רוצה מקור לטענה מקבילה [גם בי"ד מול בי"ד אחר, וגם זיוף, ובהסתמכות על אותה רמה של מקור], מאוד מאוד קל לי להביא, אבל אני לא רוצה.

והכי מציק שהחרדים והמתנגדים יודעים שאפשר רק לצעוקותן טל

ולא יותר מזה, כי בתי הדין כעת תיד יכולים להציב כמובל לחיקוי בקטע של ה"פרטי" את בתי הדין החרדיים הפרטיים שעובדים כבר שנים.

ינסו בחוק לסגור את הבתי דין החדשים? בג"ץ אם ככה או יחייב גם את בתי הדין החרדיים הפרטיים להיסגר, או יבטל את סגירת החדשים בנימוק שכמו שלא סגרו את הפרטיים הישנים, של החרדים, ככה אי אפשר לסגור כעת...

ויסנדלו החרדים את עצמם. 

כל טוב

*הכי מצחיקותן טל

אתה יכול פשוט לערוך [להבא,עכשיו כבר מאוחר]בחורצ'יק

לא הצלחתי לערוך בגלל באג..ותן טל
לכן תיקנתי בהודעה נוספת.
איך אפשר לצחוק מהחורבן שהם ממיטים על כלל ישראל!חסדי הים
הם מקילים כדעת מיעוט בדבר שנוגע לכלל ישראל לדורות, איך אפשר לעשות דבר כזה. איך יש להם את העוז.

כשסוקרים את ההיסטוריה מאז הערב רב עד ימינו, רואים את הנזק האדיר שגרמו לנו זרים שהתערבו בתוכינו, וחלקם היו גרים שלא התגיירו כמו שצריך, כמו נשי שלמה כדברי הרמב"ם. ברגע שהן גרמו לשלמה לחטוא, הוקם רומי שמזיקה לנו עד ימינו.

כשאני כותב את ההודעה יורדים לי דמעות. כל כך כואב!
וזה שהרב עובדיה אישר בדעת מיעוט את גיוריותן טל
הרב דרוקמן גם גורם לך להעלות גמעות?
מצטער, אני לא יכול להרגיש שותף אליך בעניין. אני מכיר גרים שגוירו בילדותם בדרכים שלא שונות בהרבה ממה שהרב סתיו מתאר שהם רוצים לגייר.
ובכל מקרה גם מהילל הזקן אתה בוכה ומצטער שהוא "העז לגייר בדעת מיעוט ולהקל".

זכותך לאחוז בדרך אחת אני אוחז באחרת ובכל מקרה זה לא נותן שום פתח להשמצות מגעילות כמו שנעשו ברדיו בצורה פטרונית ויהירה.
אין מה לעשותalezish

חוץ מזה שאם נכד של מי שהתגייר שם ירצה להרשם לנשואין עם יהודייה, הוא יהיה כמו ההומואים היום

לא יוכר כאדם שכשר להתחתן

יתחתן בחו"ל וירשם בארץ. לא ביג דיל. ותעודת גיורותן טל
תהיה וכל אחד יבחר אם לסמוך על הרבנים שחתמו על התעודה ולראות בהם יהודים או לא...
וזה אגב תהיה בעיקר בעיה של הבנות שיתגיירו. הבנים שיתגיירו זה לא יזיז כל כך מבחינה הלכתית לאף אחד במקרה שיתחתנו עם יהודיה מקורית - כי אז כל צאצאיהם במילא יהיו יהודים גם על פי הרבנות.
הילדים שלהם לא יוכלו להתחתן. הם יהיו פסולי חיתון גמוריםגורודנא

אם לא תהיה פלומבה של הרבנות על ה"גיור" של אמא. הרבנות לא תנפיק להם אישור יהדות וגם הם יצטרכו להתחתן בטקס אזרחי בחו"ל. וכן הלאה עד לסוף כל הדורות. 

ואז הם ישתחוו אפיים ארצה לצהרניקים ויאמרו: תודה לכם, הועלתם לנו מאוד. המצב שלנו שונה, כאילו, לגמרי ממה שהיה קודם צוחק

תהיה. ראה כאן:ותן טל

הקשבתי לקול חי,והבנתי למה החרדים כ"כ מפחדים.כי הם סנדלו עצמם - אקטואליה וחדשות

בקיצור: בג"ץ יחייב את המדינה ואת הרבנות לרשום אותם כיהודים, על בסיס התקדים שגרים של בתי דין פרטיים של החרדים כבר נרשמו כיהודים בעבר.

בג"ץ בהיותו בית המשפט העליון של המדינה לא יסכים לראות הבדל בין בית דין פרטי כזה או אחר, ויקבע, זה ברור, שאם בית דין פרטי אחד קיבל בסופו של דבר בדיעבד את חותמת ה"יהדות" על אדם שגייר ללא פיקוח הרבנות הראשית - ככה גם ילד שיגוייר בבית הדין של ההרב רבינוביץ, על פי בג"ץ, יחוייב להירשם כיהודי.

לרבנות לא תהיה ברירה, היא והחרדים סינדלו את עצמם עם הרב קרליץ ודומיו...

בעיה שלהם בלבד...

כלומר, נסכם: אם כל מה שצריך זה "אישור של המדינה" (הרבנות בסופו של דבר זה המדינה) - הוא יגיע, עם רצון או בלי רצון של הרבנות, על ידי בגץ שיכריח את המדינה לרשום אותם ברשומות של הרבנות כיהודים.

יהיה על זה רעש אבל בסופו של דבר מי שתצטרך להתקפל זאת הרבנות, או שיבטלו למפרע את כל הגיורים הפרטיים שהכשירו בדיעבד לרבנים החרדיים, כולל של הרב קרליץ, ואז פתאום יתגלו הרבה גויים נוספים בישראל שחשבו זמן רב שהם יהודים...

אז נניח שהבג"צ הקדוש שלך יבוא לסייע לצהרניקיםגורודנא

ויכריח את הרבנות לקבל את הגיורים שלהם. 85% מהרבנים בארץ (חרדיים ודת"ל, כולל הרב דרוקמן) לא יכירו בגיורים בהשגחת הבג"צ

התוצאה תהיה ניתוק כולל של רוב ככל היהדות האורטודוקסית מהמדינה. זה יהיה חורבן החלום של הראי"ה, הרצי"ה וממשיכי דרכו, ועדנה לא נורמלית לחרדים בכלל ולסאטמר ונטורי קרתא בפרט. 

אבל היי, העיקר שעוד כמה רוסים גויים יוכלו להרשם כיהודים. צוחק

תרשה לי לפקפק בזה... ורק הזמן יגיד מי צדק, כנראה.ותן טל

ניפגש עוד 30-40 שנים, נראה מה יצא בסוף מכל הקטע הזה של הגיורים, וכו' וכו', ואז נדע מי מאיתנו צדק.

(אגב, בשום מקום לא אמרתי שבהכרח שכעת יתגיירו "מאות אלפים" וכו' וכו'. גם לא חובה שבתי הדין בכוח יחפשו אנשים שיתגיירו אצלם, הכל ממש לוט בערפל. נחכה זמן מה...)

הבה נשאל שאלה כזו..אדם כל שהוא

יש גר שנתגייר ע"י רבנים אורתודוקסים למהדרין.

אבל, אני סומך על רבנים אורתודוקסים למהדרין אחרים, וסובר שהוא גוי גמור.

מתוך אחריות לגורל כלל ישראל ולמניעת התבוללות, אני מסדר לו כרטיס טיסה ווילה חלומית בקצה העולם, כדי שהא יסע לשם ולא יתחתן עם יהודיה אלא עם גוייה.

ביצעתי צעד שלפי רבנים אורתודוקסים למהדרין מונע התבוללות.

האם מוצדק שיצאו נגדי על צעד כזה, אותם שסוברים שהצעד שלי דווקא גורם התבוללות, וגורם ליהודי לעזוב את עם ישראל?

בעולם האמיתי אין שאלות כאלהגורודנא

השאלות שבאות לפני בתי דין הן שאלות של בדיעבד (כמו במקרה האח והאחות שהרב גורן פסל גיור כדי להתירם לבוא בקהל). במקרים של לכתחילה, אם הגר שומר תורה ומצוות לא תהיה לו בעיה לעבור גיור לחומרא (שזה עניין של כמה שעות) בביה"ד של הפוסלים. במקרה והוא לא שומר תו"מ, סביר מאוד להניח שגיורו לא היה גיור והמחמירים צודקים.

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
גם לבנט שלג דאשתקד
הוא מנסה לשחד אותנו להצביע לו?!נקדימון
הוא אוהב אותך והוא תמיד מתפאר בךצדיק יסוד עלום

רואה בך רק ת'נקודות הטובות

עצום את העיניים תשכח את העבר

תתמסר אל החיבוק החם

לאיש יש שיגעון גדלותנקדימון
הוא מתפאר בעצמו.
הנוכל שידע לספר לנו איך לנצח מגיפה מגיח שובאיתן גיל

ומביא לנו תכנית איך להחזיר את כספי הבית היהודי שנעלמו

אה, לא.

הוא גם זכור כמתווך האגדי שבין רוסיה לאוקריינה שגבתה עד עכשו מיליוני קורבנות משני הצדדים, ועוד לא רואים את התחתית.

שומר נפשו ירחק מן הכיעור ומן הדומה לו.

איך לנצח מגרפהימח שם עראפת

חחחח אתה מאמין לנוכל הלאומי?זיויק
בנט גימטריה 61צדיק יסוד עלום

61 מנדטים לא טועים

חמוץ 🥒

..קעלעברימבאר
עבר עריכה על ידי קעלעברימבאר בתאריך כ"ח בטבת תשפ"ו 21:14

..

עם הכוילל בנט זה 62, ככה שגם אם סילמן תפרוש לו, עםקעלעברימבאר
האברכים החרדים הוא יצליח להקים קואליציה
אם רק היה ניתן להקים קואליציה באמצעות גימטריות...שלג דאשתקד
הכל אפשרצדיק יסוד עלוםאחרונה

טראמפ החדשאיתן גיל

אל תגידו שלא אמרתי לכם.

הוא עובד אצל מדינות המפרץ ולא אצלנו

לשיטתם, ספיחי הפלת משטר האייטולות האירני יציפו דרישות לדמוקרטיה בכל מדינות האזור, ויסתיימו בהפלת המשטרים הסונים- כולם.

מסתבר שגם באירן עצמה אחוז התומכים בהחזרת יורש העצר, אינו גבוה בלשון המעטה.

ממש מאכזבזיויק
טרטמפ פקה פקהאיתן גילאחרונה

אמר טרנספר, אז אמר.

אמר לאירנים לצאת להפגין, אז אמר ושלח אותם לתליה.

ויש עוד כהנה וכהנה.

המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירות
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

במה בדיוק אני יכול לעזור להם?הסטורי
זיויק הוא זה ששואל. ומבקש מאחרים לענותזמירות

כמו המראיינים באולפנים.

התפקיד שלהם רק הוא רק לשאול…

לא לספק תשובות ופתרונות 

שהם טועיםנקדימוןאחרונה

מי כמוהם יודע כמה קשה ומסובך להפיל משטר.

זה יקרה, טראמפ יתקוף - איראן לא תוותר לעולם.

מה שקורה כרגע זה שהקואליציה של החירות מתארגנת לקראת המהלך הגדול. העם הפרסי צריך להיאזר בגבורה, ולדעת, שאוהבי החירות והאדם מכינים כרגע את המלאכים שישחררו בעז"ה את העול הנאצו-איסלאמיסטי שמכחיד אותם. אל תתיאשו!

למה הממשלה כל כך כנועה לטראמפ בעזה? יש בזה הגיון?זיויק
סמוטריץ' הוציא הודעה אבל מה מעבר?
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

אולי יעניין אותך