כוחות צה"ל פעלו בכפר ממנו יצא המחבל
הכוחות פעלו בבתיהם של בני משפחת המחבל וביצעו סריקות בכפר. במקביל נעצרו ברחבי יהודה ושומרון שמונה מבוקשים.
הכוחות פעלו בבתיהם של בני משפחת המחבל וביצעו סריקות בכפר. במקביל נעצרו ברחבי יהודה ושומרון שמונה מבוקשים.


החייל פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים כשמצבו מוגדר בינוני. טרם נמסרו פרטים אודות זהותו של החייל ועל התאונה.

שר הביטחון נועד עם ראשי מועצת יש"ע והבטיח להם לקדם השלמה של מרכיבי הביטחון הנדרשים ליישובים.

אלוף-משנה טל מחליף את אלוף-משנה גור שרייבמן שייכנס לתפקידו החדש כמפקד בית הספר לקצינים.
פרקליטו של אלאור אזריה, עורך הדין יורם שפטל יבקש מבית המשפט העליון לאפשר לו לפנות אליו בערעור.

68 כלי נשק נגנבו מצה''ל מאז תחילת השנה. הגניבה המשמעותית אירעה בבסיס שדה תימן. לאחרונה נגנב מהבסיס ציוד ששוויו מאות אלפי שקלים.

משרד הביטחון הציב את קירות הבטון האחרונים ובכך השלים הקמת חומה באורך 42 ק"מ בין תרקומיא למיתר, שתגן מפני כניסת טרור ושב"חים.

אלוף-משנה רומן גופמן מחליף בתפקיד את תת-אלוף דן נוימן אשר כיהן בו במהלך השנתיים האחרונות.

המחבל שביצע את הפיגוע בסניף ''שופרסל'' ביבנה, דקר יהודי ופצע אותו אנושות, מתגורר בכפר יטא ונכנס לישראל בניגוד לחוק.

בסרטון קשה מאוד מהפיגוע נראה המחבל שולף סכין ודוקר את עובד הסופר בן 43 שמנסה בכל כוחו להתגונן.

אהרון חלימי שאשתו מיכל נרצחה על ידי ערבי, דוחה את הטענה שמיכל נרצחה על רקע רומנטי. יד לאחים: "מיכל נרצחה גם בשל היותה יהודייה".

גבר בן 43 נפצע באורח קשה מאוד באירוע דקירה בסופרמרקט ביבנה. המחבל הערבי נתפס על ידי אזרחים ונחקר במשטרה.

למעלה מ-80% מהציבור הישראלי טוען כי הצבא מגייס נשים ליחידות קרביות במטרה להעצים את ערך השוויון ולא רק מסיבות מקצועיות.

מוחמד חארוף שרצח את מיכל חלימי הי"ד מהיישוב אדם, סיפר בבית המשפט כי עשה זאת כדי לשחרר מחבלים. "רציתי לחטוף אותה".

מיכל חלימי מבנימין נרצחה על ידי בן זוגה הערבי כשהיא בהריון. הערבי טען כי עשה זאת כדי לשחרר מחבלים. "אני אהרוג את כל היהודים".

ערבייה מחברון החביאה נשק מתחת לתינוק שהחזיקה בידיה. כוחות הביטחון גם איתרו אמצעי לחימה בחדרי הילדים.

בקבוקי תבערה יודו לעבר רכב אבטחה וגרמו לדליקה, אבנים הושלכו לעבר כוח מג"ב ומשטרה שביצע מעצרים בשועפאט.

שני לווייני תצפית שפותחו ונבנו בתעשייה האווירית שוגרו הבוקר לחלל.

במערכת הביטחון שוקלים לתפוס את בניין הישיבה ולהכניס למקום פלוגת מג"ב, זאת בתגובה לרצף אירועים אלימים בישוב.

התקוות שנתלו במינויו של אביגדור ליברמן נכזבו כמעט כולן. יש אדם אחד בקואליציה שמסוגל לייצר את השינוי הנחוץ במשרד החשוב. דעה.

תושב השומרון עצר את רכבו בשוליים, לפתע רץ לעברו ערבי, תקף אותו וגנב את הרכב. הנהג נפצע באורח קל.

במשטרה מסכמים שבועיים של פעילות נרחבת לאיתור אמצעי לחימה באוכלוסייה הערבית בצפון הארץ. 94 ערבים נעצרו.

שלושה יהודים נעצרו בחשד למעורבות בקטטה עם ערבי ביציאה מהר הבית. שוטר ירה באקדח טייזר לעבר אחד העצורים ששכב על הרצפה.

קצין בכיר הבהיר כי התנאי המקדים להקלה אפשרית בעונשו של אזריה הינה הבעת חרטה אמיתית. "פוסט או עצומה לא יזיזו עפעף אצל הרמטכ"ל".

גם האיראנים היו מעורבים בעידוד האלימות והעימותים עם כוחות הביטחון של ישראל במתחם הקדוש

מפקד בה"ד 8: לקחנו קורס שעלותו אלפי שקלים ואורכו כשמונה חודשים באזרחות, והנגשנו אותו ללוחמים בודדים, הענקנו להם מקצוע לחיים.

אנשי יחידת החילוץ הארצית (יחצ"א) תרגלו חילוץ נפגעים לאחר התהפכות טנק או נגמ"ש. כך זה נראה

לוחם בחיל התותחנים שסיכל פיגוע דקירה לפני כחצי שנה, מספר על שאירע באותו היום ומאחל בהצלחה לצעירים שהתגייסו היום (שני) לחיל.

עורך הדין שכינה את הרמטכ"ל בכינויי גנאי, פרסם הודעת התנצלות. "אני מבקש להבהיר את הדברים. אני חוזר בי מהכינוי עלוב נפש".

ליברמן שוחח עם המתגייסים לחיל התותחנים בלשכת הגיוס. "כמי ששירת בתותחנים אני אומר לכם שכל אחד מכם יכול להיות שר הביטחון".

תושבת ג'לג'וליה, ששני בניה נאשמים בתכנון פיגוע נקמה על רצח בכיר חמאס מאזן פוקהא, חשודה שניסתה להעביר להם כספי טרור.

צ'רלי אזריה מבהיר כי אם תתקבל הצעה להמתקת העונש, ייתכן שיוותרו על הגשת ערעור לביהמ"ש העליון. "הוא אמר לי 'אבא אני חף מפשע'."

הצריחון אינו מאויש ואינו חודר לתא הלחימה, כך שיכולת הנגמ"ש לשאת חיילים אינה נפגעת.

לדברי אותם מקורות, אם אזריה יפנה לרמטכ"ל בבקשה להמתיק את עונשו ויביע חרטה על המעשה, ישקול איזנקוט את הבקשה.

הרב אהרון כהן, ראש תוכנית "מאמינים במשטרה" שמגייסת שוטרים דתיים, באיגרת חריפה.

משפחתו של המאבטח שחיסל מחבל בירדן דוחה את הפרסום בכלי התקשורת לפיו המשפחה חוששת מנקמה ולכן עזבה את הבית.

שמו של המאבטח שהיה מעורב בתקרית בשגרירות בעמאן פורסם לאחר שעיתון ירדני חשף את פרטיו.

בני משפחתו של אלאור אזריה דבקים בהגשת ערעור לבית המשפט העליון, על אף הבטחת הרמטכ"ל לשקול בכובד ראש בקשה להקלה בעונש.

אלוף-משנה אודי צור מונה למפקד חטיבת "הבקעה והעמקים" במקומו של אלוף-משנה אופיר ליויוס שמונה לראש מחלקת התכנון.

בסרטון ממצלמות האבטחה נראה עובד בפיצריה הסמוכה לזירת הפיגוע בפתח תקווה, מרים מגש פיצה מעץ ומכה את המחבל בראשו.

רא"ל איזנקוט התייחס לדחיית הערעור של אלאור אזריה ולא פסל מתן חנינה. "מערכת המשפט הצבאית קיימה הליך ערכי, מקצועי ונטול פניות''.

גלעד שלמור מתאר כיצד הותקף על ידי ערבים. "שניים מושכים אותי לקרקע. קורעים את חולצתי. אדם נוסף לופת אותי, זרועותיו סביב גרוני".

הדיינים בערעורים בתיק אזריה החזיקו את הצדדים קרוב לשלוש שעות, רק כדי לספר להם שערעורי התביעה וההגנה נדחו. זה מיותר ומכוער. דעה

מפקד שבטה, בסיס ההכשרה של חיילי חיל התותחנים, בטור מיוחד לקראת יום הגיוס מחר (שני) לחיל התותחנים.

המפגינים נושאים דגלי ישראל וקוראים לזכות את אזריה זיכוי מוחלט. גם הזמר אריאל זילבר הגיע לתמוך.

"הייתה הרגשה שאם אתה לא מחלץ את עצמך משם אף אחד לא יחלץ אותך. זאת הייתה חבורה של צעירים עם רצח בעיניים", סיפר הצלם שהותקף ביפו.

בצה"ל מציינים כי כספי הטרור הועברו למשפחותיהם של המחבלים מארגון הטרור חמא"ס כתגמול ופיצוי על ביצוע הפיגוע.

הערבי מיפו שנורה למוות במהלך מרדף משטרתי מובא הלילה למנוחות. כתב חדשות ערוץ 2 הוכה במהלך סיקור הלוויה ופונה לבית החולים.

מספר צעירים התעמתו היום (שבת) עם המשטרה ביפו כמחאה על מותו של צעיר ערבי במהלך מרדף משטרתי.

מחבל ניסה אחר הצהריים (שישי) לבצע פיגוע דקירה בצומת גוש עציון וחוסל, אין נפגעים.

מפכ״ל המשטרה רנ״צ רוני אלשיך עוקב משעות הבוקר אחר היערכות המשטרה לקראת תפילות יום השישי במתחם הר הבית.

מג״דים באיו״ש מסכמים שבוע של פעילות מבצעית משמעותית בעקבות הטבח בנווה צוף. ״נמשיך לפעול על מנת למגר את הטרור״.

פרופ' שמחה גולדין, אביו של הדר, תקף את הממשלה באזכרה: "ליברמן הבטיח שיחזיר את הדר ואת אורון ויכניע את חמאס תוך 48 שעות''.

כוח צה"ל הודיע למשפחתו של מבצע הטבח בנווה צוף על הכוונה להרוס את ביתה. אתמול הוגש כתב אישום בגין הסתה נגד אמו של המחבל.

כ-3,000 שוטרים הוצבו באזור מתחם העיר העתיקה, וחמישה גדודים יישארו בכוננות ביהודה ושומרון.

גורם מדיני בכיר סותר גורמים ביטחוניים ומדגיש כי מכל התחקירים שנעשו עד כה עולה כי האירוע בירדן הוא ניסיון פיגוע ולא "קטטה".

במסגרת הכשרת הלוחמות בשריון, הן ייאלצו לשהות יחד בטנק עם נהג גבר. גורם צבאי: אנחנו עדיין בפיילוט, לא מדובר בפעילות ביטחון-שוטף.

הרב משה הגר בראיון לערוץ 7: ''החיילים נחושים מאוד. הבעיה היא אצל המפקדים הבכירים שאצלם יש לפעמים חוסר נחישות''.

שר הביטחון אביגדור ליברמן נפגש היום (חמישי) עם סמ"ר ע', לוחם עוקץ שנטרל את המחבל בחלמיש בליל שבת.

סיירת שריון, פלס"ר 7, נכנסת באופן שקט לפני כלל הכוחות כדי לפתוח שטח, להשיג מידע ולהכניס את הכוחות המרכזיים בלי פגיעות ללחימה.
