גיוס כספים עבור העצורים ב"שומר החומות"
פעילים במגזר הערבי השיקו יוזמה לגיוס כספים עבור העצורים הערבים ב"שומר החומות" ובבני משפחותיהם
פעילים במגזר הערבי השיקו יוזמה לגיוס כספים עבור העצורים הערבים ב"שומר החומות" ובבני משפחותיהם


באיחוד האירופי פרסמו הודעת גינוי לנאומו האנטישמי של יו"ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן

יו"ר ועדת המעקב הערבית של ערביי ישראל מציב את צעדי המחאה הבאים נגד האלימות הגואה בחברה הערבית.

טיבי אומר כי החלטת הפרקליטות שלא להגיש ערעור על זיכוי השוטר שהרג נער פלסטיני מבטאת היתר להרוג פלסטינים ואת "העליונות היהודית".
גדוד בני נעים באזור חברון של חמאס מציג מטען נפץ רב עצמה שיוצר בידי פעילי יחידת ההנדסה של הארגון.

צעירים פלסטינים הפועלים בהשראת חמאס פוצצו את גדר הגבול ברצועת עזה עם ישראל כנקמה על הפגיעה בכבוד נשים בחברון.

דובר ארגון הטרור הג’יהאד האיסלאמי קורא לפלסטינים לנקום את הפגיעה בכבודן של נשים בחברון

יו"ר הרשות הפלסטינית תועד אומר אמירה אנטישמית כשטען כי היהודים בשואה לא נרצחו בשל יהדותם אלא בשל התאווה לכסף

יו"ר מפלגת בל"ד מאשים את השר איתמר בן גביר בעידוד הפשיעה הערבית כדי לפרק את החברה מבפנים - כלשונו.

דווח כי הממשל האמריקני פועל באינטנסיביות כדי למנוע פריצה של עימות העלול להידרדר למלחמה במעורבות איראנית.

התובע הכללי של המדינה טען כי קיבל תלונות על המפגש וציין כי הוועדה תבחן "מה מידת הנזק שנגרם לאינטרסים של לוב".

מותו של אימאם מסגד קיבאא שבכפר קרע נקבע בפתח המסגד – לאחר שאלמונים פתחו לעברו באש

מנהיג חיזבאללה, חסן נסראללה, נועד בבירות עם מנהיג הג’יהאד האיסלאמי זיאד אל-נח’אלה וסגן מנהיג חמאס סאלח אל-עארורי.

דובר חמאס אומר, כי "הגדה המערבית תיכנס בקרוב לשלב של המאבק הכולל בכל עיר, כפר ורחוב".

במסר מצולם להנהגת הערבית בישראל דחק בהם מנהיג חמאס להעניק עדיפות עליונה במאבק בפשיעה האלימה

מזכיר הוועד הפועל של אש"ף מזהיר מפני השלכות מדיניות "הגזען" בן גביר העלולה להביא ל"פיצוץ במצב".

ראש הממשלה המצרי השתתף בקהיר בחנוכת בית הכנסת ששופץ בחודשים האחרונים ביוזמת ממשלתו.

ראש הממשלה הלובי התייחס לסערה שהתעוררה לאחר הפגישה בין שר החוץ אלי כהן לשרת החוץ של ארצו - שפוטרה בעקבותיה.

ערוץ טלגרם המזוהה עם חמאס מדווח, כי גדודי אל-קסאם מייצרים רקטה שלה ראש נפץ קרבי במשקל טון

המחבל שביצע את פיגוע הדריסה סמוך למחסום מכבים היה פעיל תנועת ‘פתח’ בהנהגתו של אבו מאזן.

דובר חמאס מברך על הפיגועים שבוצעו ביממה האחרונה במכבים, בירושלים ובשכם ורואה בה נדבך באסטרטגיית מלחמת ההתשה נגד ישראל.

הפלסטינים העבירו רשימת דרישות שניתן לבקש מישראל בתמורה לנורמליזיציה ובהם העברת חלקים משטח C לשליטתם.

עיתון חמאס מדווח כי נעשות הכנות להכשרה מחדש של "מחנות השיבה" והעימותים השבועיים לאורך הגבול עם ישראל.

מוחמד ברכה, ראש ועדת המעקב העליונה של ערביי ישראל, אומר כי הממסד הישראלי מנסה להטביע את נצרת באלימות ובדם.

הארגונים הפלסטיניים משגרים איום לישראל, לפיו אם יחוסל סגן מנהיג חמאס האחראי על גל הטרור באיו"ש תהיה תגובה צבאית "חסרת תקדים".

בכיר פלסטיני תוקף בחריפות את החלטת השר בן גביר שלא לאפשר שחרור מוקדם של מיידי אבנים ובקבוקי תבערה.

מזכ"ל ארגון הטרור חיזבאללה גיבה בכיר חמאס שפועל מלבנון ואיים: "חיסול על אדמתנו לא יעבור בשקט"

חה"כ מנסור עבאס אומר כי מפלגתו חייבת להשיג בבחירות הבאות עשרה מושבים בכנסת כדי להצטרף לקואליציה הבאה.

ראש הממשלה הפלסטיני קורא לקהילה הבינלאומית להחרים את ממשלת ישראל

מקורות בממשלת לוב דיווחו כי הוחלט לפטר את השרה שנפגשה עם השר כהן למרות שהבהירה שהמפגש נעשה לבקשת ראש ממשלתה.

סוכנות הידיעות הרשמית הסורית דיווחה כי מסלולי הנחיתה בנמל התעופה הבינלאומי נפגעו בשל ההפצצה ונסגרו לטיסות.

בצל המגעים לנרמול היחסים עם סעודיה, משלחת פלסטינית בכירה תגיע לריאד לשיחות לגבי הויתורים שיידרשו מישראל.

בתגובה לציוץ של נתניהו המאיים לפגוע באחראים לטרור הגיבה חמאס באזהרה משלה ולפיה התגובה הפלסטינית תהיה חזקה.

מזכ"ל האו"ם והתובע הכללי של בית הדין הפלילי הבינלאומי בהאג צפויים להגיע בחודשים הקרובים לביקור ברמאללה.

חמאס צופה מלחמה כוללת נגד ישראל בה ייסגרו המרחבים האווירי והימי בישראל, יותקפו תחנות כוח ומים ותיעצר הכלכלה.

הנהגת תנועת ‘פתח’ הורתה לזרז את הקמת ועדת ההגנה המקומיות באיו"ש שנועדו לבלום את "תוקפנות המתנחלים".

דובר חמאס אומר, כי נטילת האחריות הרשמית של גדודי אל-קסאם לפיגוע הירי בחווארה מבטאת את העלאת רמת ההתרסה של הארגון כלפי ישראל.

גדודי אל-קודס, הזרוע הצבאית של הג’יהאד האיסלאמי, נטל אחריות לירי מסיבי לעבר הישוב בת חפר הנמצא על קו התפר באזור טולכרם.

סאלח אל-עארורי, הממונה על פעילות הזרוע הצבאית של חמאס, מביע את ביטחונו ביצירת תנאים למערכה כוללת באיו"ש

דובר מטעם חמאס טען כי מתקיימים מגעים עם הגורמים המתווכים מול ישראל בניסיון למנוע התדרדרות ביטחונית.

השר לשעבר סאלח טריף מראשי העדה הדרוזית: "לא נסכים להמשך המצב הנוכחי".

גורם פלסטיני בארגוני המאבק בעזה מזהיר מפני חידוש פעולות החיסול ע"י ישראל

ראש הציבור הערבי התכנסו לישיבת חירום בעיריית טירה לדון בדרכי הפעולה לאחר הירצחו של מנכ"ל העירייה

איסמאעיל הניה, מנהיג חמאס, מתייחס בביטול לאיומים הנשמעים בישראל להגביר את פעילות הסיכול נגד תשתיות הטרור.

איסמאעיל רדוואן, מבכירי חמאס ברצועת עזה, מטיל על ישראל האחריות למלחמת הדת

חמאס על ההחלטה להשקיע בשכונות מזרח י-ם: "התוכניות הזדוניות של הכיבוש לא יצליחו לחסל את הנוכחות הפלסטינית בה".

דוברי חמאס מיהרו לברך על פיגוע הירי בחווארה בו נרצחו שני ישראלים בהדגישם, כי המאבק הפלסטיני באיו"ש יוסיף ויסלים.

בדרשת יום השישי במסגד אל-אקצה, קרא השייח’ עיכרמה סברי לתושבי ירושלים הערבים שלא להשתתף בבחירות לעירייה.

חמאס מנצלת את חולשתה של הרשות הפלסטינית וצה"ל בצפון איו"ש כדי לייצר מטעני נפץ בעלי עוצמה

הנהגת המחבלים הכלואים בישראל קראה לפלסטינים לצאת מחר (שישי) ולהתעמת עם כוחות הביטחון.

בזמן שבישראל מצפים מאוד לנורמליזציה עם סעודיה, גורמים רשמיים בריאד שותקים, אבל הבלוגרים דווקא מדברים ובקול.

מאמר בעיתון הרשמי של חמאס מציין כי שיגורי רקטות מג’נין ממחיש שכל "פלסטין הכבושה" נמצאת בטווח הרקטות.

תנועת ‘פתח’ בראשה עומד אבו מאזן מדגישה את מחויבותה להמשך המאבק והלחימה בצה"ל

הסיוע הכספי מיפן הועבר לאחר מבצע צה"ל במחנה הפלסטינים בג’נין בחודש יולי במהלכו נגרם נזק לתשתית האזרחית.

קדורה פארס הזהיר מפני "פיצוץ" אם "ישראל תמשיך לפגוע בזכויות האסירים".

בתנועה הסבירו כי הגעת מוסלמים למסגד מסייעת לעמידה האיתנה של תושבים ערבים מהעיר העתיקה מול ניסיונות העקירה והייהוד

עצורים פלסטיניים המוחזקים בצווי מעצר מנהליים נערכים להוציא לפועל תוכנית מחאה מדורגת שתגביר המתיחות בבתי הסוהר

מזכ"ל ארגון הטרור חיזבאללה נשא נאום תקיף כלפי ישראל ואיים מפני האפשרות למלחמה בלבנון

ראשי הרשויות הערביות הפגינו מול משרד ראש הממשלה במחאה על החלטת שר האוצר להקפיא העברת תקציבים לישובים ערבים.

בכיר ברע"מ אומר כי אין דרך זולת הגנה על הזכויות וניהול מאבק עממי נגד הממשלה
