כיצד נחסוך בעריכת קניות?
לאור העלייה במחירי המזון שפגעה בכיס של כולנו להלן כמה טיפים ודרכים לחסוך בעת עריכת קניות.
לאור העלייה במחירי המזון שפגעה בכיס של כולנו להלן כמה טיפים ודרכים לחסוך בעת עריכת קניות.
ועדת המשנה להתנגדויות של הוועדה המחוזית לתכנון ולבניה במשרד הפנים, החליטה על מתן תוקף לשתי תכניות בשכונת רוממה המתחדשת.
ההסתדרות: עובדי משרד הרישוי הגיעו לסיכום עם הנהלת המשרד, על פיה סוכם שעבודת עמדה מספר 1 לא תופרט.
הדולר התחזק אתמול אל מול העיקריים והמשיך את המגמה השורית אל מול האירו כאשר יומיים קודם נסחר הצמד אירו דולר בשיא של כל הזמנים.
מליאת הכנסת אישרה בקריאה טרומית הצעת חוק הקובעת כי הנחה בארנונה תוענק גם לבן או בת נכים שעברו את גיל 18 ומתגוררים בבית הוריהם.
נחתם הסכם עקרונות לעובדי המכס והמע"מ בין ההסתדרות למדינה. במסגרת ההסכם העובדים יקבלו תוספת שכר.
דמי ההבראה לעובדי הבנקים יעלו ב- 2008 בכ- 5%. העובדים יקבלו 422.5 ₪ ליום הבראה ב- 2008 לעומת 403.2 ₪ ב-2007.
75% מצמיחת התעשייה בתקופה האחרונה נגזרו מענפי הכימיה והפלסטיקה - יתר הענפים צמחו בכ-1% לרבעון בלבד.
150 גמלאי ביקור חולים ערכו היום אזכרה, מול כונס הנכסים הרשמי בירושלים, לזכרם של 14 גמלאי ביקור חולים שנפטרו מאז החל מאבקם.
הפתעה: מדד המחירים לצרכן בחודש יוני עלה ב- 0.1% בלבד, כך עולה מנתונים שמפרסמת בשעה זו הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
המסחר בבורסה נסגר בירידות חדות, זאת עקב ההערכות כי מדד המחירים לצרכן שיפורסם בעוד כשעה יהיה גבוה ויאיים על יציבות המחירים.
יו"ר ההסתדרות, עופר עיני, אמר בבית נבחרי ההסתדרות, כי המשק הישראלי עומד בפתחו של אחד המשברים הכלכליים הקשים מאז קום המדינה.
במועצה האיזורית מטה בנימין מצאו פתרון למכת גניבת כבלי הנחושת של תאורת הדרכים, זאת באמצעות החלפת הכבלים לכבלי אלומיניום.
נציגי צה"ל והתעשיינים הלינו בועדת החינוך על מחסור חמור בטכנאים ובכוח אדם מקצועי, אשר עלול להשפיע בצורה חמורה על המשק הישראלי.
השטר הירוק התאושש אל מול האירו לאחר שנסחר סמוך לשפל של כל הזמנים. בנק ישראל מתקשה אל מול כוחות השוק.
הכלכלן חיים שחק רואה בהתנהלות הכלכלה הישראלית התנהלות בלתי מוסרית המובילה לקריסה בפועל של שכבות שלמות באוכלוסיה.
המסחר בבורסה של תל אביב ובבורסות אירופה נסגר בעליות שערים, ב"וול סטריט" המגמה שלילית, ובזירת המט"ח מתחיל 'אפקט פישר' להתפוגג.
מליאת הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית תיקון לחוק העונשין, הקובע עונש מאסר מרבי של 3.5 שנות מאסר בגין מתן שוחד לעובד ציבור זר.
מליאת רשות השידור אישרה את החלטת הועד המנהל לפנות אל שר המשפטים שיפעיל סמכותו להחיל עליה אפשרות לבקש הקפאת הליכים בחסות ביהמ"ש.
במשרד האוצר תוקפים בחריפות את טענות ראשי הוועדה לתכנון ותקצוב של המל"ג, וטוענים כי שיטת התקצוב של ות"ת גורמת לבריחת מוחות.
ועדת העבודה, הרווחה והבריאות אישרה לקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק של ח"כ שרוני להעלאת קצבאות הזקנה והצמדתן לשכר הממוצע במשק.
סקירת מטבע-חוץ, מאת רודיאן רחנייב מחברת פינוטק: הצעת סיוע מהאוצר והפד לענקי לווי המשכנתאות מחזקות את הדולר.
סכסוך עבודה הוכרז בשירות התעופה אירוהנדלינג בנתב"ג, לאחר שעובדי החברה התארגנו בהסתדרות ומנכ"ל החברה הודיע לחברי הועד כי הם מפוטרים.
במקום לזכור מי יצא לחופשה, מי נשאר ומתי יחזור זה שיצא, יותר מפעלים מחליטים: כולם יוצאים לחופשה מרוכזת והמפעל יושבת קצת. לא נורא
נשיאות התעשיינים מודאגת. "המשק צועד לקראת מיתון בשנת 2009", אומרים שם וקוראים לממשלה ולבנק ישראל לנקוט שורה של צעדים נצרכים.
במהלך החודש עברו בנתב"ג בסה"כ 1,060,433 נוסעים ב- 8,529 תנועות מטוסים בטיסות בינלאומיות ופנים ארציות.
ועדת שרים לענייני חקיקה אישרה את הצעת החוק של ח"כ משה כחלון אשר נועדה להחזיר את ההקלות במס לבניינים להשכרה עד שנת 2013 .
סקר מנהלי מוסדות שנערך לקראת 'כנס קיסריה' של החרדים מגלה כי ירידת הדולר הובילה להפסד תרומות בהיקף 350 מיליון שקל.
שר האוצר הגיש לממשלה טיוטת חוק הקובעת איסור להכיר בתשלום שוחד לפקידי ציבור במדינות זרות כהוצאה לצורכי מס
נציגות העובדים והנהלת טבע החלו הבוקר במו"מ אינטנסיבי במטרה להגיע להסכם קיבוצי חדש שיבטיח את שיפור מעמדם של עובדי מפעל טבע טק.
לראשונה זה 3 שנים נבלמה קליטת העובדים בתעשייה. במרס - אפריל 2008 נרשמו פיטורי כ-500 עובדים. האטה בקצב הקליטה בענפי ההיי-טק.
האגודה לזכויות האזרח מפרסמת היום דוח ראשון מסוגו, ובו סקירה מקיפה של הפרת הזכות לדיור על ידי מדינת ישראל.
עד כה לא נמצא פתרון למיגון ישיבת ההסדר בשדרות, ח"כ אורלב: "אסור להפקיר את ביטחונם של 500 התלמידים"
היום תעלה ברדיו תל אביב 102FM התוכנית "קבלייט שבת", תוכנית מסורת בראש תל אביבי, עם הרב ישראל לאו.
נשיא התאחדות התעשיינים יורה לכל הכיוונים. באסיפה השנתית של מכון הייצוא תוקף ברוש את האוצר על חוסר מעש ולא נשאר חייב גם לנגיד.
המטבע הישראלי רשם עליות של 1.1 אחוז כנגד הדולר אמש, וסגר עליה רצופה של 3 שבועות אשר החזירו את השקל לרמות שיא של 11.5 שנים.
מליאת הכנסת אישרה היום הצעת חוק לפיה לא תאשר ועדת תכנון מקומית תוכנית מתאר אם לא הוקצתה קרקע המיועדת למבנים לאוכלוסייה הקשישה.
בבית המשפט בירושלים נחתם אתמול ההסכם האחרון שיסדיר את המשך בניית מיזמי הבניה של חברת 'חפציבה' הקורסת.
עובדי מפעלי "טבע" בירושלים ובית שמש יקבלו תוספות שכר בעלות של 8 עד 10 אחוזים, כך נקבע בהסכמים שחתמה ההסתדרות עם הנהלת החברה.
מנהל מינהל הדלק במשרד התשתיות: הרחקת תחנות הדלק מאותו ספק זו מזו תוביל לתחרותיות, הפחתת מחירים ושירות טוב יותר.
ועדת חוקה אישרה לקריאה ראשונה תיקון לחוק חובת המכרזים, הקובע כי משרדי הביטחון ובטחון הפנים יחויבו לרכוש טקסטיל מתוצרת הארץ.
ועדת הכלכלה אישרה היום (ג') את הצעתם של שר התשתיות הלאומיות ושר האוצר לתיקון חוק משק החשמל.
מנכ"ל רשות המים הזהיר היום כי "מצב המים בישראל הוא החמור ביותר שידעה המדינה בכשמונים השנים האחרונות".
קבוצת חקלאים מגוש קטיף, שלקחה יוזמה והחליטה להסתדר בלי "הטובות" של המדינה. שכרה שטחים בבקעה ומגדלת גידולים אורגניים.
מצב היצוא מדאיג - ירידה ריאלית של כ-2% ביצוא התעשייתי בחודשים אפריל-מאי 2008 - הסתכם בכ-6.4 מיליארד דולר.
הכנסת אישרה פה אחד בקריאה ראשונה הצעת החוק של ח"כ אורית נוקד (עבודה) לפיה ייאסר על מעסיקים לפטר חולים עם מוגבלות זמנית.
המסחר בבורסה של תל אביב נסגר בעליות שערים חדות, לאחר מסחר הפכפך שהחל בעליות, עבר לירידות, וחזר שוב לעלות בהשפעת "וול סטריט".
המפקח על הביטוח במשרד האוצר, ידין ענתבי, פרסם היום טיוטת חוזר בנושא איסוף מידע סטטיסטי הקשור ליישוב תביעות.
חברת שפיר הנדסה פרויקט 531 בע"מ זכתה במכרז למימון, הקמה ותפעול בשיטת ה – PFI של פרויקט "דרך 531" שתחבר את רעננה כפ"ס והרצליה.
מעמדו של האירו מתערער מול הדולר על רקע ספקולציות כי ה-ECB לא יפעל להעלאות ריבית נוספות בשנה הקרובה, כך מציינת חברת 'פינוטק'.
לראשונה מזה 5 שנים: ירידה של 3.2% ביצוא המזון. דאגה מהגידול העצום בגרעון המסחרי של תעשיית המזון שהורחב ב-26.8%.
יו"ר ישובי קו העמות לא מבין על מה רה"מ מדבר כשהוא מדווח על סכומי עתק לפיתוח הצפון. "אני מקווה שמטעים אותו ולא שהוא מטעה אותנו".

כך הופכת יוזמה פרטית למיזם ממשלתי. משרד התמ"ת והסוכנות היהודית חוברים להפעלה מאורגנת של רכישות מאורגנות בשדרות ובעוטף עזה.
משרדי האוצר והחקלאות מגבשים בימים תוכנית משותפת אשר מטרתה להביא לשילובם של עובדים ישראלים בתחום החקלאות.
התעשיינים מזהירים: כ-200 משאיות עמוסות כ-4,000 טון חומר מסוכן ינועו על כבישי ישראל החל ממחר ועד יום חמישי.
220 עולים חדשים מצפון אמריקה ינחתו בישראל ביום ה' הקרוב במטוס מיוחד של "נפש בנפש" ויתקבלו בטקס חגיגי בנתב"ג.
מנכ"ל משרד האוצר לשעבר, הפרופ' בן-ציון זילברפרב משוחח עם ערוץ 7 בפורום קיסריה הנערך השנה באילת על מדיניותה הכלכלית של ישראל.
איגוד העובדים הסוציאלים הודיע על סיום העיצומים. ביום ראשון הקרוב ייפתחו לשכות הרווחה ומערך הרווחה יחזור לפעילותו הרגילה.
עובדי משרד הרישוי יפתחו ביום א' בעיצומים. העובדים לא יקבלו קהל ולא יהיה מענה טלפוני. כמו כן לא יונפקו רישיונות נהיגה ורכב.
הנגיד פישר בפורום קיסריה: הקולות הנשמעים להטיל מגבלות מכל סוג שהוא על תנועות ההון מסוכנות וחסרות אחראיות.