האם השכולה מתחייבת:
ארדוף את החברה שתעסיק את אהרון חליוה
שלי משל יוגב, אימה של ליבי כהן-מגורי הי"ד, תוקפת בחריפות את ראש אמ"ן לשעבר אהרון חליוה על רקע דיווחים כי הוא מייעץ לחברת נשק.
שלי משל יוגב, אימה של ליבי כהן-מגורי הי"ד, תוקפת בחריפות את ראש אמ"ן לשעבר אהרון חליוה על רקע דיווחים כי הוא מייעץ לחברת נשק.


חטופים ששבו לישראל במסגרת עסקת החטופים מסרו למשפחת אור אות חיים מאבינתן שנחטף ממסיבת הנובה. הם מסרו כי הוא מוחזק בתנאים קשים.

מטה משפחות החטופים יוצא נגד דברי מפקד פיקוד דרום הנכנס, אלוף יניב עשור, לפיהם השמדת מחבלי חמאס היא המשימה הראשונה.

שורדת השבי אגם ברגר קוראת לציבור להגיע לקריאת מגילה בכיכר החטופים. "יחד, נהפוך את הפור ונשיב את 59 האחים והאחיות שלנו", אמרה.
הללי כהן בת ה-8 מנתיבות בחרה להתחפש לדודתה, פראמדיקית מד"א עמית מן, שנרצחה בעת שטיפלה בפצועים בקיבוץ בארי.

ראש אמ"ן לשעבר שהתפטר בעקבות מחדל השבעה באוקטובר השתתף בכמה פגישות עסקיות של חברת הנשק IWI

פרופ' גבי סרוסי נבחר על ידי הדירקטוריון ליו"ר התעשייה האווירית, זאת לאחר שהשר לשעבר גלעד ארדן משך את מועמדותו.

איש התקשורת משה גלסנר טוען כי המדיניות בנושא הגיוס מובילה להקצנה בציבור החרדי, פוגעת בגיוס לצה"ל ומחזקת עמדות אנטי-ישראליות.

המשטרה איתרה גורת אריות נוספת בתוך בור בנגב. היא הועברה לפקחי רשות הטבע והגנים להמשך טיפול רפואי.

שמעון אור, דודו של אבינתן החטוף בעזה, מבקר את התנהלות ראש הממשלה וקורא להכאיב לחמאס ולעזתים במקום שבאמת יגרום להשבת חטופים.

הישיבה התיכונית במצפה רמון מקימה לראשונה בית מדרש חדש בקמפוס הקבע שלה, לאחר עשרות שנים של פעילות חינוכית ייחודית במצפה רמון.

שלי שם טוב מספרת על השיגרה החדשה של בנה מאז חזר מהשבי: "מניח תפילין, עובר טיפולי שיקום וחברים מגיעים. קשה לו להיות עם קהל רחב"

השר לשעבר חיים רמון מותח ביקורת חריפה נגד רונן בר: אחראי עיקרי לכישלון אדיר, השב"כ היה חלק מהקונספציה באופן מוחלט".

לירון שלמה משדרות, התחפש לחייל גיבור בפורים לזכר אביו רס"ב אדיר יען שלמה ז"ל, שנפל בקרב בהגנה על תחנת המשטרה ב-7 באוקטובר.

הדיווח על החפרפרת של השר סמוטריץ' בצבא הזכיר לגדעון דוקוב "חשיפה" דומה לגבי נפתלי בנט בצוק איתן שהובילה למהלכים חשובים. צפו

אישה בת 69 נהרגה הבוקר (רביעי) בתאונת דרכים בין משאית לרכב בכביש 4, סמוך לצומת שקמה שליד אשקלון. הרוגה נוספת בתאונה בפתח תקווה.

ישי וקנין, מנכ"ל משרד מבקר המדינה, בביקורת על הרמטכ"ל היוצא: "היה רצון לעשות הכול כדי שלא ניכנס לבדיקה של ליבת הכשל, לצערי הרב"

דיצה, אימו של החטוף אבינתן אור, מספרת על הכאב הקשה בחסרונו של בנה ועונה למתקפה של דני אלגרט שטען: "לא הייתי רוצה להיות הבן שלה"

סבו של שורד השבי אלי-ה כהן, אהרון רבי, קיים סעודת הודיה לרגל שחרורו של הנכד משבי החמאס. "מרגישים שם למטה כל תפילה".

פעילת שמאל מארגון "מסתכלים לכיבוש בעיניים" חשפה את גופה בפני רועה צאן יהודי במהלך עימות. בחוננו דורשים להעמידה לדין בגין הטרדה

גל חום יוצא דופן יחל היום (רביעי) ועתיד להימשך כשבוע. הטמפרטורות יגיעו בסוף השבוע אל מעבר ל-30 מעלות.

תושב כפר שמריהו בחר להניף דגל ישראל עצום בגודל דירת ארבעה חדרים בשטח פרטי. הוא לא תיאר לעצמו שזה יכניס אותו לצרות.

יו"ר תנועת ש"ס, אריה דרעי, הבהיר כי יוביל מהלך מקיף ונרחב לשיקום העיר צפת והחזרתה למעמדה ההיסטורי כבירת הגליל.

מפקד משטרת התנועה במחוז הדרום הגיע לזירת תאונה קשה בכביש 40 - וגילה שההרוג הוא בנו. סנ"צ יוסף אביטן חוזר לרגעים הקשים.

שרת ההתיישבות והמשימות הלאומיות התחייבה לסייע בפיתוח ההתיישבות הצעירה ולהפוך את הנקודות ההתיישבותיות לשכונות קבע בקרני שומרון.

עימות חריף התפתח בין דני אלגרט לדיצה אור סביב השאלה שמפלגת את החברה הישראלית: מהי הדרך הנכונה להחזיר את החטופים?

עומר ונקרט שחזר מהשבי אחרי 505 ימים סיפר לראשונה על הימים הקשים. "בטקס השחרור ראיתי את אביתר וגיא צופים בנו מהרכב. הייתי בהלם"

סעודת פורים של משפחת יהושע הייתה רגע של תסכול ודאגה כלכלית. לאחר שפנו לייעוץ, הם הצליחו לשנות כיוון ולחגוג מתוך תחושת רווחה.

שורד השבי גדי מוזס לאחר מפגש ראשון עם חברי הקיבוץ: "כל אחד מעכל את האסון בצורה שונה, בטוח ביכולתנו לקום ולשקם את ביתנו"

יועז הנדל מתח ביקורת על התנגדות הממשלה לועדת חקירה: "זה שלא קמה ועדת חקירה פוגע בנו ביטחונית. זה סימפטום של היעדר מנהיגות".

המכון 'עומק הקשר', מציע מסלול מיוחד לנשות מקצוע בתחום האימון והטיפול, ומספק להן כלים מעשיים לעבודה עם רווקות המחפשות להקים בית.

ראש מועצת שומרון יוסי דגן נפגש בוושינגטון עם פולה וויט - יועצת בכירה לנשיא דונלד טראמפ, העומדת בראש "משרד האמונה" בבית הלבן.

מבקר המדינה מצביע על ליקויים בפיקוח המדינה על זיכיון ים המלח, לרבות פגיעה סביבתית נרחבת והפסדי ענק לקופה הציבורית

בעקבות המלחמה, משרד הבריאות מקים צוותים מקצועיים להערכת המענה הרפואי, תוך התמקדות בפינוי נפגעים, בריאות הנפש ותפעול מערכתי.

מכון פוע"ה: "מתחילת הפרשה הבהרנו שיש להתחשב בשני עקרונות יסוד: היולדת היא האמא וטובת הילדה לנגד עינינו"

סקר מגלה כי רוב הציבור היהודי ומיעוט בציבור הערבי בישראל מסכימים ש"אין שום סיכוי להסכם שלום עם הפלשתינים בעתיד הנראה לעין"

בישיבת תורה בציון מזמינים תלמידי י"ב להשתתף בימי עיון, במטרה להעניק חוויית לימוד מעשירה ולהציג את הדרך הייחודית של הישיבה.

היום מציינים 105 שנים לנפילתו של יוסף טרומפלדור, מגיבורי הציונות, שנפל בקרב תל חי ב-1920 תוך הגנה על היישוב היהודי בגליל העליון

כאשר נשאלו מהם ההסברים לנהיגה לאחר שתית אלכוהול: 11% טענו כי הם נוסעים בזהירות ומספר דומה מאמינים כי האלכוהול לא משפיע עליהם.

לאחר עשרות שנים של חיפושים, אותר קברו של רבי יהודה ביבס, מחלוצי ההגות הציונית, בבית העלמין העתיק בחברון.

לאחר שהיה מעורב בתאונת דרכים קטלנית בחיפה, שבה נהרגה ויאוריקה פינקלשטיין ז"ל, ישוב המגיש דורי בן זאב לשדר בתאגיד השידור הציבורי

הרב מרדכי נויגרשל תקף את דבריו של הרב יעקב מדן לסטודנטים חרדים בנושא הגיוס לצה"ל, וכינה את הנאום "קשקושים וסיסמאות".

ביום רביעי הקרוב תינעל ההגרלה השנתית של 'עזר מציון'. יו"ר הארגון, הרב חנניה צ'ולק, קורא לציבור: "כל כרטיס משמעותו הצלת חיים".

המרפאה בה נפלו שלושה חברי כיתת כוננות ושני חברי צוות רפואי נהרסה בהשתתפות המשפחות ושני השורדים היחידים מהקרב במרפאה

בית משפט השלום בראשון לציון נעתר לבקשת המשטרה - והטיל צו איסור פרסום גורף על הפרשה למשך חודש. של פרסומים מכלי תקשורת זרים"

לאחר שעורר סערה בעקבות התבטאויות חריפות נגד חיילי צה"ל ברשת X, אוניברסיטת בן-גוריון הודיעה כי ד"ר סבסטיאן בן דניאל ישוב ללמד.

קובי, אבא של החטוף אלון אהל, סיפר בריאיון על המסר שהעביר בנו באמצעות אלי שרעבי שהיה חטוף יחד איתו בעזה

משפחות חטופים מפורום תקווה זועמות על תחקיר ששודר ב'כאן 11', וטוענות כי הוא מסלף את מאבקן ומשחיר את פעילותן.

יונה אדם, שאיבדה את בתה מפל בטבח, התארחה בתוכנית של בתה מעיין. במהלך הריאיון פרצה מעיין בבכי: "גאווה בלביאה שלי".

תושב ג'נין גנב רכב מתל אביב, פרץ מחסום צבאי בצריפין, נסע שם דקות - ופצע חייל באורח בינוני. החשוד נמלט אך נעצר ברמלה.

שלומי לחיאני מבהיר כי אין לו חובות בשוק האפור ולא ידוע לו מי ניסה לחסל אותו השבוע באמצעות מטען, "אני איש עסקים לגיטימי".

כוחות גדולים של משטרה ומנהל אזרחי פשטו על גבעת אור מאיר והרסו מבני המגורים ודיר עיזים. צו שטח צבאי סגור הוטל על האזור.

סערה ברשתות החברתיות בעקבות כותרת חלקית של הרמטכ"ל על סוגיית הפאצ'ים בצה"ל, אך גולשים רבים תקפו אותו מבלי לדעת את ההקשר המלא.

יו"ר פורום הגבורה יהושע שני, שבנו נפל במלחמה, מאמין שהרמטכ"ל החדש יביא רוח של ניצחון על חמאס ומודה שלא הופתע מתחקירי הקרבות.

תהלה דביר מאלון מורה שניצלה יחד עם תינוקה בת החודשיים מפיגוע אבנים בעוקף חווארה, מספרת: "רסיסים עפו לכל עבר – זה נס שלא נפגענו"

בעוד רוב הילדים מצפים לפורים, עבור משפחות רבות החג מביא עמו לחץ כלכלי כבד. ב"מקימי" מסייעים לבחור ערכים על פני הוצאות מיותרות.

תקופת הקפאת ההלוואות הסתיימה ומשפחות רבות בישראל ניצבות בפני אתגר החזרת החובות המצטברים והמצוקה גוברת. בפעמונים מתגייסים לאתגר.

אירוע פורים נשי יוצא דופן יתקיים בירושלים במוצ"ש ליל שושן פורים, עם רחבות ריקודים, בר עשיר וחוויה קהילתית שמחה.

הוריו של רס"ן אריאל בן משה בחרו להנציח אותו במשפט "השמים הם הגבול והדרך דרך ארץ", בלי לדעת שהוא קיבל את ההשראה מאוהד שמש ז"ל.

בית משפט קיבל היום (שני) את ערעורם של בני הזוג שמגדלים את התינוקת סופיה מאז נולדה, וקבע כי היא לא תועבר להוריה הביולוגיים.
