כנסו לקישור וקיראו... לוחם מג"ב נדקר ונפצע אנושות!!! שה' ישלח לו רפואה שלימה שלימה מהרה אמןןן!!!!
כנסו לקישור וקיראו... לוחם מג"ב נדקר ונפצע אנושות!!! שה' ישלח לו רפואה שלימה שלימה מהרה אמןןן!!!!
בס"ד
רוצים את הגאולההההה בעזרת ה' !!! דיי לצרותתתתתתת
בס"ד ואמןןן שישמור על כולנו ב"ה אמן!!!

אולי תביאו גם את הסטודנטים החילונים שעולים ללא טבילה להר?
זה לא עניין של לסרב.
העניין הוא שכשאתה נותן למישהו לנאום יש בזה אמירה ואתה צריך לחשוב טוב טוב אם זו האמירה שאתה רוצה להשמיע.
היית מביא חילוני לנאום על שמירת השבת כשאצלו שמירת שבת זה לא לפתוח את העסק אך כן ללכת לים ולנסוע לסרט בקולנוע?
איזה שטויות..
חבל עד היום חשבתי שאתם רציניים.
שהשועלים יסתובבו בהר הבית ונמשיך להשאיר את המבנה המסריח שלהם על ההר זו עברה, והסתייגות (עדינה הייתי אומרת) לגבי האפשרות לבנות עכשיו את בית המקדש ממש לא...
השוואה לא נכונה...
לפי הדעות שהאיסלם זה לא ע"ז דוקא אין בעיה גדולה שיהיה ברחבת הר הבית עוד מבנה דת, אבל כיפת הסלע היא הבעייתי וחוסר קיום כל כל המצוות שתלויות בבית המקדש הרבה יותר בעייתי מאל עקצה, כמובן שצריך להוריד אותו, אבל בכל זאת חשוב לדייק.
אגב אשמח לענות לכל שאלה על פעילות התנועה באישי או בפורום הר הבית.
דוסית גאה!"עוד מבנה דת"?
כשנבנה את ביהמ"ק והמשיח יבוא לא תהיה שום "דת", היהדות בכלל לא מכירה שום "דת" חוץ מהיהדות...
ובהר הבית יש מבנים קבועים שצריכים להיות בלי שום תוספות מיותרות...
טוב באמת זה לא הפורום המתאים אז אסיים פה לבנתיים.
אבל אם היה לי תנועה שפועלת לשמירת שבת, והייתי רוצה לייצר שיח בין הפעילים לא היה לי בעיה להביא את מגוון הדעות של "שמירת שבת".
החרמת דעות של אנשים ואי הצגתם לפעילים מבחינתי הוא עוול, יש סיבה שהקמנו את חוזרים להר, ואני רוצה שהפעילים ידעו מה מיוחד בחוזרים להר לעומת שאר הארגונים, מה שמחייב אותי להביא נציגים שלהם שידברו.
בכנס זה באמת הגיוני (אם כי גם כן מעוות בעיני) להביא דעות של אנשים שונים.
מחאה זו אמירה וברגע שאתה מביא אותו לנאום במאהל, אתה נותן למחאה את הפנים שלו.
אתה עושה סלט מסוגי הפעילות.
מידות מעולות, מי אמר שאני יציב מספיק כדי להחשף לדעות בעייתיות
יהא חלקי עמהם...
נפתלי הדגלהיות בהרמוניה עם האיסלם ולאחל "רמאדן כרים" - זה עיוות.
כמה אפשר להתכחש לרצחנות האיסלמית ולשנאת ישראל ההיסטורית שלהם.
אין בושה בלא לשחק עפ"י חוקי המשחק המערביים
שעבורם להכיר במציאות השנאה בעולם זה כפירה בעיקר...
וחיבתו למוסלמים שונים לא מתחילה מהטרמינל בבן גוריון...
בס"ד
החמאס הציג הערב 2 טילים חדשים שלו - והרקע עם השם A מגיעה עד אליי ממש לפי התאור במפה_(אם תסתכלו היטב ותדעו היכן קרני שומרון נמצאת תבינו למה אנחנו אכן בטווח שלה!) נתפלל שאין להם הרבה רקטות מהסוג הזה ובכלל...... שה' ישמור עלינו אמן!!!! מה דעתכם על זה??? בצבע הסגול מראה לכם על איזה טיל מדובר ולאן מגיע.... ובעיגול השחור איפה בדיוק אני גרה- קרני שומרון וקדומים... על הכוונת!!!)

בס"ד
"ונשמרתם לנפשותיכם" ולדעת את הסכנות לא מזיק רק מועיל שנדע כיצד להתגונן מהן.....
ואני כבר יודעת שגם מהחיזבללה אנחנו עלולים לספוג(במילחמת לבנון ה2 הורו לנו לפתוח תמקלטים והם כמעט הגיעו עד אלינו- לג'נין!! עוד טיפונת יישר וזה היה עלינו!
אני יודעת זה רק מראה ומוכיח כמה שהארץ שלנו כזאת קטנה!!!
וכמה שאסור שנגורש גם מיהודה ושומרון (שאגב תפסו כאן בשכם לא ממזמן 40 מחבלי חמאס ארורים!) כן אותו אוייב שבעזה שבנס לא יורה מפה היום כבר טילים עלינו ועל תל אביב!!!)
שה' יגן עלינו אמן@@!!!!!(אגב הם גם טוענים שכעת יגבירו את פיגועי הטרור ושיימשכו! ובנוסף שהם מחזיקים אצלם באזרח ישראלי...) מקווה ומתפללת שאלה דיבורים ושקרים בלבד!(מרוטר סקופים שם זה מדווח)....
וברוך ה' ההשתלטות על הספינה היה ללא נפגעים וללא קרב.
ובמיוחד עוד כאשר 3 ספינות האחרות פנו מעצמם ושבו על עקבותיהן.
זה נס גלוי לעומת מה שחווינו בפעם הקודמת.
וזה בזכות יום הגאולה יב תמוז כאשר היה פדה בשלום נפשי של הרבי, "כי ברבים היו עמדי", השנה הזו היה לא רק מי שרבים זקוקים לו, אלא פדה בשלום נפשי של רבים. נס גלוי שלא היו צריכים למלחמות, אלא ללא שום קרב.
http://chabadlibrary.org/books/default.aspx?furl=/admur/mlukat/2/17
פדה בשלום נפשי מקרב לי כי ברבים היו עמדי1, וידוע מ"ש כ"ק אדמו"ר הזקן בעל הגאולה באגרת הקודש שלו2 (בנוגע להגאולה די"ט כסלו), כשקריתי בס' תהלים בפסוק פדה בשלום נפשי, קודם שהתחלתי פסוק שלאחריו, יצאתי בשלום מה' שלום, שהגאולה שלו שייכת לענין פדה בשלום נפשי. ומזה מובן גם בנוגע להגאולה של בנו וממלא מקומו כ"ק אדמו"ר האמצעי (ביו"ד כסלו), שהיא שייכת להענין דפדה בשלום נפשי3, שהרי פסוק זה הוא בשיעור תהלים החדשי דיום העשירי לחודש4. [ויש לקשר זה גם עם אריכות הביאור וכו' בהדרוש ד"ה פדה בשלום נפשי שלו5]. וגם הגאולה די"ב וי"ג תמוז של כ"ק מו"ח אדמו"ר, ממלא מקומם (דאדמו"ר הזקן ואדמו"ר האמצעי), שייכת לענין פדה בשלום נפשי6, כדמוכח גם מזה שכמה ממאמרי י"ב וי"ג תמוז7 מתחילים בפסוק זה.
ויש לומר, דענין זה [השייכות דהגאולה לפדה בשלום נפשי] שייך גם לזה שהגאולה די"ט כסלו היתה ביום השלישי שהוכפל8 בו כי טוב9ובחודש השלישי (דחדשי החורף)10 [וגם הגאולה דיו"ד כסלו ודי"ב תמוז היו בשלישי, הגאולה דיו"ד כסלו – בחודש השלישי, והגאולה די"ב תמוז – ביום השלישי שהוכפל בו כי טוב], כי עיקר החידוש בהכתוב פדה בשלום נפשי הוא (לא כ"כ ענין הפדי', כ"א) שהפדי' היא בשלום11 ושלישי12 הו"ע השלום13.
http://www.chabadlibrary.org/books/index.htm
פדה בשלום נפשי מקרב לי כי ברבים היו עמדי1, ומבאר בעל הגאולה במאמרו ד"ה זה (שנדפס בספרו שערי תשובה2)3 דפירוש פדה בשלום (בשלום דוקא) הוא שהפדי' היא באופן שהמנגד מתבטל לגמרי, שלכן אין צריך למלחמה כלל. וע"ד שהי' בימי שלמה4, שכל הגוים נתבטלו לגבי שלמה שלא ע"י מלחמה, שלכן נקרא בשם שלמה כי שלום הי' בימיו5. ומדייק בהמאמר6, דכאשר נמצאים במצב שאין מנגדים כלל, למה צריך פדי'. ויש לומר הביאור בדיוק זה, כי פירוש פדה בשלום הוא לא שהשלום בא לאחרי הפדי' (היינו שהפדי' היא בדרך מלחמה ואח"כ נעשה שלום), כי אם, שהפדי' (עצמה) היא בשלום, ולכן מדייק, שבמצב של שלום אין צריך לכאורה לפדי'. ויש להוסיף עוד דיוק, דבפסוק זה גופא כתיב פדה גו' מקרב לי, דזה שפדה נפשי הוא מן המלחמות הבאים עלי7, והיאך שייך שהפדי' מן המלחמות היא פדי' בשלום, דלכאורה הם שני ענינים הפכים.
ב) ויש להוסיף, דשני ענינים אלו (פדה בשלום ומקרב לי) הם לא רק שני הפכים (סתם) אלא שהם הפכים מן הקצה אל הקצה. דהנה הטעם על זה שמלחמה נקראת בשם קרב מלשון קירוב (אף שמלחמה הוא היפך ענין הקירוב), הוא (כמובן מהמאמר8), לפי שעיקר ותוקף של מלחמה הוא כשהיא באופן של קירוב. דהנה במלחמה יש שני אופנים. ששני הלוחמים הם בריחוק זה מזה, אלא שזורקים (אחד על השני) אבני חצים ובליסטראות וכיו"ב. או ששני הלוחמים מתקרבים זה לזה (בקירוב מקום) ועד שהם נאבקים זה עם זה9, ויאבק איש עמו10, שהם מתקרבים זה לזה (לא רק במקום, אלא) גם בגופם, ועד דשני הלוחמים חובקים זה את זה. דמלחמה זו (תכלית הקירוב) היא מלחמה קשה ביותר.
ועד"ז הוא לאידך, שגם השלום שבפסוק זה הוא (לא שלום סתם, אלא) תכלית השלימות שבשלום. וכמו שמבאר בעל הגאולה בהמאמר11 דאמיתית הענין דפדה בשלום נפשי הוא שאלו שהיו מקודם שונאים ומנגדים הם "נעשים אוהבים גמורים", דענין זה הוא למעלה גם מהשלום שהי' בימי שלמה12, דהשלום שהי' בימי שלמה הוא שכולם נתבטלו מצד הגילוי אור (אבל לא נהפכו לקדושה)13, ואמיתית ענין השלום (שגם המנגד נהפך לקדושה) יהי' לע"ל, כמ"ש14 אז אהפוך אל עמים שפה ברורה גו' לעבדו שכם אחד, ועד"ז בנוגע לבעלי חיים – וגר זאב עם כבש וגו'15, ועד שגם הנחש (פתן וצפעוני16) יהפך לטוב, כמ"ש17 גם אויביו ישלים אתו זה הנחש, וכמו שהי' בתחלת הבריאה (לפני חטא עה"ד) שהי' שמש גדול18. ויתירה מזו יש לומר, דכיון שכל ירידה היא צורך עלי', בהכרח לומר, שבירור ועליית הנחש לעתיד לבוא תהי' למעלה יותר גם מהדרגא ד"שמש גדול" שהי' לפני הירידה19.
בסך הכל הבנאדם רצה להודות לקב"ה על הנס
וציין שהיום יום הגאולה... אשריו ואשרי חלקו...
http://chabadlibrary.org/books/
על זה אמרו רז"ל בתחלה עלה במחשבה לברוא את העולם במדת הדין ראה שאין העולם מתקיים שתף בו מדת רחמים דהיינו התגלות א-להות על ידי צדיקים ואותות ומופתים שבתורה.
*
לאלו שהספיקו לשכוח מה היה במשט הקודם, ולכן לא תופסים את גודל הנס...
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%98_%D7%9C%D7%A2%D7%96%D7%94_(2010)
במהלך ההשתלטות על האונייה הגדולה ביותר, "מאווי מרמרה", התרחש עימות אלים. חלק מהנוסעים תקפו את החיילים באלות, מוטות ברזל, סכינים, ולטענת צה"ל גם רימוני הלם, בקבוקי תבערה, וירי מאקדחים שנחטפו מהחיילים[5]. נוסעים אף חטפו חלק מהחיילים. החיילים פתחו באש לעבר התוקפים, הרגו 9 מנוסעי האונייה ופצעו 20. 10 מחיילי צה"ל נפצעו, בהם שניים שנפצעו קשה. רוב ההרוגים והפצועים זוהו עם ארגון IHH או עם ארגונים אסלאמיים טורקיים.[6]
בשל הפעולה ותוצאותיה החלה סערה תקשורתית בישראל ובעולם, שהעלתה לדיון את הסגר על עזה ופעולות ישראל. בזירה הדיפלומטית ספגה ישראל גינויים ממדינות רבות וכן במועצת הביטחון של האו"ם, ושגריריה זומנו לשיחות או גורשו. בייחוד הורעו היחסים בין ישראל לטורקיה, שרוב נוסעי המשט היו אזרחיה. בעקבות הסערה הציבורית הוקמו כמה ועדות חקירה ישראליות ובינלאומיות לבדיקת אירועי המשט.
מי קבע את זה? אתה או התורה?
כי לפי דבריך גם הרמב"ם/הרמ"א לא מחייבים אותך. או שנלך עוד יותר רחוק...
אולי גם מ"ר.. לא מחייב אותך. (ח"ו)
ברור שיש רב שמחייב את כל עמ"י. זה שאתה אישית לא רוצה לקבל את מרותו קשור נטו להחלטתך האישית. לא למציאות המחייבת.
ועדין לא ענית תשובה ישירה לטענה שלי על האיסור של שימוש בחשמל בשבת.
ה"אנטי בית יהודי" השונים - הריני להודיעכם כי לפחות בסוגייה זאת אתם יכולים להיות רגועים, ההגמוניה על שירותי הדת ובפרט על הגיורים בישראל, חזרה במלואה למפלגות החרדיות.
מותר לך לחשוב מה שאת רוצה, רק עצה - לא כל דבר צריך לכתוב בפורום, בטח לא פניות אישיות וקנטרניות, לעיתים זה מוביל לאזהרה של מנהלים כנגד אלו שמנסים להפוך את הפורום לזירת איגרוף.
טענות, מענות, הארות והצעות בתחום האישי ו/או החברתי, את בהחלט מוזמנת לשלוח אלי למסר פרטי ו/או לשיחה האישית, ואם ארגיש שיש טעם לענות, אענה שם.
כאן בפורום ובטענה הספציפית שלך המשוללת כל יסוד, אין לי שום עניין למתוח את זה עוד ועוד ולהעניק לך עוד מקום פורה להמשיך בו את ההתנגחות. לא יעבוד, מצטער 
כל טוב וחיים נפלאים. באמת באמת.
למיטב ידיעתי, לא זו בלבד שהם לא יהודים, אלא הם אף לא חלק מעם ישראל, דהיינו הם לא בני ישראל, דהיינו הם לא ישראלים, כלומר: הם לא מזרע ישראל אבינו. בכלל שמעתי שאתיופים הם צאצאים של מלכת שבא
בגלל ירידות אישיות על אנשים לא בגלל שאמר חי בסרט
די"מ
עבודה של שנים בשביל שאנשים יוכלו לומר בקול רם כאלו דעות
אני שמח.
אל תפדחו לומר את מה שאתם חושבים!
אני רואה את השינוי וזה כייף
שני גברים (ערבים )ממזרח ירושלים משתייכים לארגון טרור נעצרו על שריפת הכנסייה הלחם והדג בטבריה מודים במעשה ושחזרו את המעשה בקרוב יוגש נגדם כתב אישום , מודים למשטרת ישראל שב״כ על הטיפול המוסרי והזריז
גם פרסום רע הוא פרסום
כמו שאומרים
אם חזן עשה דברים פליליים זה תפקיד המשטרה - והיועץ המשפטי שיתיר לפתוח בחקירה ולהעמיד אותו לדין במקרה הצורך.
אם הוא לא עשה משהו פלילי, או לכל הפחות לא בארץ - אז מה יש לליכוד "לבדוק"? וגם אם "יבדקו" - מה יעשו? להדיח אותו מהכנסת בלתי אפשרי, חוקית. כל עוד הוא לא מועמד לדין על עבירות על החוק בלתי אפשרי להוציא אותו מהרשימה.
להשאיר ברשימה אך להפעיל עליו סנקציות? הוא יכול להפיל כל חוק שהקואליציה רוצה להעביר בקול הבודד שלו. הוא יכול במקרה מסויים שמספיק רק ח"כ אחד מהקואליציה שנעדר בזמן הצבעת אי אמון, גם להפיל את הכנסת עם האופוזיציה.
קיצור - אין פה שום יריה ברגל, אין שום ערך ל"בדיקה" שאין לה ערך. הליכוד הם לא משטרה, לא של ישראל ולא של בולגריה.



קבלתי במייל :
פסק הלכה של הרב גרוס פורסם בעיתון הפלס.
http://www.mako.co.il/pzm-magazine/Article-7acbdd2ce2f5841006.htm
כמה דם יהודי יש על הידיים של הרשעים האלה!