למה לא אצביע לציונות הדתיתבינייש פתוח

1) אנשים מתרוששים בגלל החלטות מטומטמות של הממשלה ורק בנט שקד וחבריו עומדים כנגד

2) סמטוריץ' דאג להעיף מהמפלגה מי שלא אשכנזי או לא גר בין קריית ארבע לגבעת שמואל

3) בציבור ממנו אני בא צה"ל ומדינת ישראל הם הרבה יותר מהקב"ה. במחאה נגד תכנית ההתנקות מאות אלפים יצאו לרחובות וקיבלו כיסוי תקשורתי שואף לאפס וכל חברי הכנסת התנגדו למשאל עם. ובמקום להרעיד את אמות הסעיפין ולחסום כבישים לא עשו כלוםבגלל הקרון הנ"ל. כשנט הודיע שמפלגתו לא נכנסת לקואליציה בלי תיק המשפטים כל המפלגה עמדה להתאבד. בסוף נתניהו התקפל, וכמצה חושים לאחר מכן התקפל שוב ונתן את תיק הביטחון לאפס שלא נכנס לממשלתו מלכתחילה. לא רואה את זה כברור מאליו כמו בנט ובניגוד למפלגה הנגדית

4) בציונות הדתית יש את חברי עוצמה יהודית שלא באו לעבוד אלא רק לעשות בלאגן

(הסיבות נכתבו בסדר חשיבות יורד)

לכן אסתום את האף ואצביע לתומך בזכויות להט"ב ורפורמים

אריאל יוסף

מדהים כמה אתה מושפע מתעמולה.

 

בנט בקושי היה בכנסת בשנה האחרונה ולא עזר לאף אחד. הוא הסתובב בארץ, נפגש עם אנשים,

הביע אמפתיה לקושי (לא ממעיט בערך, אבל לא צריך להיות בכנסת בשביל זה) והתראיין בלי סוף.

במישור המעשי הוא לא עשה דבר. גם את זה עשה לבד בלי מי שאתה מכנה "חבריו".

ראה עוד כאן: נפתלי בנט הוא הכל, אבל בעצם כלום - כיפה

 

באשר לבצלאל - לא העיף אף אחד. שטויות.

הוא בכלל רצה שאורית סטרוק תשוריין בליכוד,

אבל המתנחלת מחברון נראתה לאנשי הליכוד "קיצונית" מדי והם העדיפו את אופיר סופר.

 

את מספר שלוש לא הבנתי.

 

אני חושב שאין כאן מי שלא יודע את עמדתי בנוגע לעוצמה יהודית, אבל יש להם בדיוק מקום אחד.

הקול שלך יכול להכניס את בצלאל ורוטמן או לכל היותר את אורית סטרוק.

 

לא רואה למה לך להצביע לימינה ואת מי אתה כ"כ משתוקק להכניס מהרשימה הזו,

אא"כ אתה באמת חושב שאם יהיו להם 10 מנדטים בנט יהיה ראש ממשלה...

תקרא את זה חמוד...בינייש פתוח

ימינה: נתמוך בתקנות הסגר בשלושה תנאים - צעירים מעל עשרים

ודי ברור שיש הוצאה מההקשר כשאומרים שהוא לא הגיש שאילתות בכנסת וכדומה

להוציא ספינים לא עולה כסף...אריאל יוסף

בפרט כשאתה יודע שהדברים מתקדמים בלעדיך.

 

אגב - משאר הדברים פשוט התעלמת.

אל תשתמש בדברים שאמרתי - להביע דברים שהם נגד הדעה שליבין הטיפות

בכל מקרה, לא הבנתי אם אתה ציני או לא.....

..מאן דאמר

1) אנשים מתרוששים ממדיניות סוציאליסטית סובייטית

2)נו נו יש גזענות בכל מקום

3)לא ממש ירדי לסוף דעתך

4) כאילו שתהיה פה ממשלה בעשור הקרוב

 

לכן אסתום את האף ואצביע להצגה השחוקה בשחקנות מלא פוליטיקאים 

בבימוי ביבי הנכבד

בנט רוצה לחתוך בירוקרטיה סוציאל קומוניסטית ומיסיםבינייש פתוח


לא ראיתי משהו בסגנון חוץ מאמירות שכל פוליטיקאי אומרמאן דאמר

אשמח שתאיר את עיני

 

חוץ מזה שאני מעדיף את בביטחון

 

טוב נו זה לא סותר

תקשיב לישראל גנץ -אריאל יוסף
מצחיק שהחתימה שלך היא היסוד לתורת אחדאני הנני כאינני

מגדולי תלמידי הרצי"ה שאומר ההפך ממך. כנראה שהוא מבין יותר טוב.

זה כאילו בציניות?המלך 1


בנטאיתן גיל

פרש מהבית היהודי כדי לטרפד ממשלת ימין, ובזה הוא הצליח בגדול למרות שהוא וחבריו נשארו מחוץ לכנסת. מאז פרישתו המופקרת מתקיימות בחירות מידי חצי שנה. כי בנט וטובת המדינה הם תרתי דסתרי.

 

מהסקרים האחרונים עולה שבלעדיו יסתם הגולל על ממשלת ימין. שנאתו האובססיבית לנתניהו מעבירה אותו על דעתו, ככזה הוא מעריך שאם נלך לסיבוב חמישי נתניהו לא ישוב להתמודד. ההימור שלו נע בין סיבוב חמישי לממשלת חלומות עם השמאל העמוק שבין טיבי ללפיד. המיינסטרים הדתי לאומי נוהר אחריו לתהום.

וגם את אביחי בוארון כדאי שתקרא -אריאל יוסף
שלוש שנים אני צורח פה על ההתנהלות המושחתת של נפתליאיתן גיל

אפתח בקבוק שמפניה אם הדבר הזה (שוב) לא יעבור אחוז חסימה

וואו. טוב לדעתנוגע, לא נוגע
אבל בסוף, כשהוא קרא להצביע ליכוד, טענותיו על בנט חוזרות גם אליו (אאכ הוא אומר מן השפה ולחוץ כי הוא חבר ליכוד).
נראה כאילו נכתב עבורך -אריאל יוסף
אפשר בקשה? בקשה די כוללת.נחשון מהרחברון

במקום להביא קישור פשוט להעתיק את הטקסט/צילום מסך?

אפשר גם להשאיר קישור אחר כך, בכ"ז, נראה שאתה לא מצליח בלי אבל בא לך לדעת מה כתוב וקישור לפייסבוק/טוויטר  דוחה עד מבטל את הקריאה שלי לפחות.

בעיקר כשאני מפלאפון

אתה משווה את הסיבות שהבאת למעלה לסיבות שהבאת למעלה?!נעה ונדה


לא הבנתיבינייש פתוח


אני אגיד לך למה אני לא אצביע לציונות הדתיתאינליאז

כי כל כך הרבה אנשים יתעצבנו עם סמוטריץ׳ לא יעבור ובן גביר לא יכנס.

 

חוץ מזה , אין לי ממש סיבה.

 

כאילו, אני לא אצביע לימין בכל מקרה , אבל מתוך הימין לא הייתי אומר שהם הכי גרועים

ולמה לא בנט .קרדיט הידברתהמלך 1

נפתלי בנט, יו"ר מפלגת הימין החדש, כיהן בממשלות הקודמות כשר הביטחון, שר החינוך, שר הכלכלה, שר ירושלים והתפוצות והשר לשירותי דת. סקירה קצרה לפעילותיו במהלך השנים הללו, מצביע על תמיכה ואהדה שאינה מוסווית, לקהילה הרפורמית.

ליקטנו עבורכם מספר דוגמאות. ב-2017, כאשר בוטל מתווה הכותל, אמר בנט, שכיהן אז כשר התפוצות את הדברים הבאים: "ביממה האחרונה קיימתי מפגשים עם מנהיגי יהדות ארצות הברית שנמצאים בארץ והתמונה קשה. יש משבר ממשי מול הנהגת יהדות ארה"ב". לדבריו, "הם חשים שקיבלו סטירת לחי מממשלת ישראל – תחושה סובייקטיבית שהם אינם רצויים כאן. זו כמובן אינה המציאות אבל זו התחושה להם. הם אחינו. הם רצויים כאן ומהווים בסיס אסטרטגי למדינת ישראל ואנחנו נישאר מאוחדים איתם. נעשו מספר שגיאות ויש דיס-אינפורמציה רחבה שכביכול אין יותר תפילות ברחבת 'עזרת ישראל', זה לא נכון, היא פתוחה לכל הזרמים והיא תישאר פתוחה לצמיתות. כל זה לא השתנה".

בהיותו שר החינוך, אישר המשרד בראשותו תכנית רפורמית ובה תכנים נוצריים והפניה להיכרות עם ארגוני שמאל קיצוני מנתמכי הקרן החדשה לישראל, כך עולה מדו"ח ארגון 'חותם – יהדות על סדר היום', בנושא תכנית "תרבות יהודית ישראלית" של משרד החינוך, שמטרתה תגבור לימודי יהדות בבתי הספר הממלכתיים.

"יש לי קרובי משפחה רפורמים. חלקם כבר לא יהודים"

עוד בהיותו שר התפוצות, חשף בנט את העובדה שקרובי משפחתו בארה"ב חלקם רפורמים, וחלקם מתבוללים. "יש לי קרובי משפחה שהם לא אורתודוכסים, חלקם רפורמים. לצערי חלקם כבר לא יהודים. המצב בחו"ל הוא מאוד מאוד שונה מהמצב פה. אנחנו צריכים להיות ערניים לזה שאנחנו לא רק יכולים להסתכל מנקודת המבט שלנו. זהו תחום מאוד רגיש מבחינה אידיאולוגית. יש פה הרבה מאוד נקודות מוקש ואנחנו חייבים ביחד לצלוח את זה למען עתיד העם היהודי".

בהיותו שר החינוך, חשף בנט בחשבון הטוויטר שלו כי דווקא בשנת כהונתו כשר החינוך, גדלו התקציבים שהעניק המשרד לארגונים ל"יהדות מתקדמת", כלומר רפורמים.

"המציאות הפוכה ב180 מעלות. הגדלנו תקציבים משמעותית. תסתכלו ותחליטו בעצמכם" צייץ בנט וצירף טבלה עם נתנוי התמיכה של משרד החינוך בארגונים ל"יהדות מתקדמת" בשנים האחרונות, ממנה עולה כי בשנת כהונתו של בנט כשר החינוך דווקא גדלו התקציבים שמעניק המשרד לאותם ארגונים.

 

(צילום: יונתן סינדל / פלאש 90)

את הדברים חשף ארגון חותם, שתקף את משרד החינוך, שמחד הכחיש כל קשר לתנועה הרפורמית, ומאידך - הוא מתקצב אותה במאות אלפי שקלים.

הממונה על חוק חופש המידע במשרד החינוך טען כי “עמותת תל”מ – תנועה ליהדות מתקדמת בישראל, אינה מקבלת תמיכות מהמשרד ואין עמה כל התקשרות אחרת”. מנגד, אותו גורם העביר את המידע הבא, לפיה משרד החינוך תקצב את התנועה בסכום של 180,999 ₪, וזאת במסגרת “תקצוב מרכזים להעמקת החינוך היהודי בבתי ספר ממלכתיים”, וזאת מלבד תקצוב עמותות נוספות הקשורות לתנועה הרפורמית. גם בספר התקציב של משרד החינוך מופיע כי בשנת 2015 העביר משרד החינוך לתנועת ליהדות מתקדמת סכום של 235 אלף ₪. בשנת 2014 הועברו לתנועה בידי משרד החינוך 459 אלף שקלים.

עמדה פתוחה ביחס ליהדות פלורליסטית

בשנת 2017, בהיותו שר התפוצות, השתתף נפתלי בנט באירוע הגאלה החגיגי במסגרת הוועידה השנתית של ארגון הקהילה הישראלית-אמריקאית ה-IAC. כאשר נשאל בנט מה ישראל יכולה ללמוד מיהדות התפוצות, הביע השר עמדה פתוחה ביחס ליהדות פלורליסטית, כפי שחווה אותה בזמן שהתגורר בארה"ב: "אחד הדברים שישראל יכולה ללמוד מהתפוצות היא הנחלה של יהדות ללא שיפוטיות. אתה יהודי אתה מוזמן, זה משהו שאנחנו צריכים להטמיע בישראל. גם הפער המנטלי שקיים בין יהודי ארה"ב לישראלים, ניתן לגישור ואנו חייבים ליצור מערכת יחסים שתישאר לעוד מיליוני שנים".

"בית הספר הקונסרבטיבי הנפלא בניו יורק"

בהיותו שר החינוך התארח בנט בבית ספר קונסרבטיבי בביקורו בארה"ב, והעלה לחשבון הטוויטר שלו סרטון קצר המתעד קבלת פנים לה זכה בבית ספר יהודי בעיר, עם הכיתוב: "מפגש עם תלמידי בית הספר הקונסרבטיבי הנפלא 'סולומון שכטר' בניו יורק. כמה אהבת הארץ, כמה אהבת יהדות". הציוץ זיכה אותו בתגובות זועמות בדף הטוויטר שלו ודיווחים שליליים מקרב היהדות החרדית.

למי שמתלבט בין בנט להורוביץ, הורוביץ עדיף.איתן גיל
הצבעת בנט - קיבלת סער. הצבעת שקד - קיבלת בני בגין.אריאל יוסף

או בקיצור: הצבעת ימינה קיבלת שמאלה.

 

בדרך שאדם רוצה לילך מוליכים אותו.

מי שהולך עקום - מקבל עקום.

מי שהולך ישר - מקבל ישר.

הוריות י ב – ויקיטקסט

 

בנט הוריד את גוש הימין מ-60 ל-59.

נו באמת, אי אפשר להגיד שסער שמאלני, הוא ימניסוורוס סנייפ

פשוט שונא את ביבי

בשורה התחתונה הוא מוביל לממשלת שמאל.אריאל יוסף


עכשיו דייקתסוורוס סנייפ

אבל אחד התנאים שלו לכניסה לממשלת שינוי היא אם בנט יהיה בממשלה, כי אחרת זו תהיה ממשלת שמאל לגמרי,

תקווהחדשה היא מפלגה ימנית מגוש רק לא ביבי, כמו ליברמן

ליברמן לא ימין וגם סער מוביל לממשלת שמאל.אריאל יוסף


אבל פה זה כבר ויכוח של כן או לאסוורוס סנייפ

ליברמן במדיניות שלו ימני כנ"ל סער אתה לא יכול להגיד שמי ששונא את נתניהו שמאלני, זה גבר לא נכון להגיד, אני לא יכול להגיד שלהפיץ שנאה זה בסדר אבל במדיניות הוא ימני

ליברמן מעולם לא עשה שום דבר ימני. אין לו שום מדיניות.אריאל יוסף


ויכוחים של כן או לא, זה הויכוחים הכי טיפשייםסוורוס סנייפ


בשורה התחתונה, כל אלו מובילים לממשלה שתנהל מדיניות שמאל.אריאל יוסף

קוראים לזה ממשלת שמאל.

אלא אם כן בנט יהיה ראשששון ברוטציהסוורוס סנייפ


גם אם בנט יהיה ראשון ברוטציה הוא לא יוכל לקדם שום דבר ימני.אריאל יוסף


אבל יש כביכול רב ימיני בכנסתסוורוס סנייפ


אבל בממשלה לא יהיה רוב ימני.אריאל יוסף


יחד עם סער וליברמן או אפילו בלי סער יש וישסוורוס סנייפ


אתה מדבר על עשרים מנדטים מתוך 61.אריאל יוסף

ליברמן - 7

בנט - 7

סער - 6

סה"כ - 20

 

איפה אתה רואה רוב ימני?!

יש בקושי שליש.

בחוקים אם הליכוד סמוטריץ' והחרדים ימניים באמת, הם יתמכוסוורוס סנייפ

חוץ מזה שגם החרדים ברור שהם יכנסו לכל ממשלה שתקום..

אתה מפנטז תרחישים שאין להם סיכוי.אריאל יוסף

א. ליברמן לא ישב עם החרדים.

ב. שום מדיניות לא יכולה להתנהל רק על בסיס חקיקה.

ג. חברי הממשלה שאתה מדמיין יפילו אותה אם ראשיה יתמכו בחקיקה כזו,

ק"ו אם יעלו אותה בעצמם. בוועדת השרים לחקיקה א"א יהיה להעביר שום חוק ימני.

ממילא זו תהיה ממשלת שמאל.

גם אם ליברמן לא ישב עם החרדים יש עוד 9 מנדטים נוספיםסוורוס סנייפ

ובנוגע לג'', לפחות בנט יהיה ראש ממשלה שזה יקרא

גפני כבר הודיע שלא ילך עם לפיד.אריאל יוסף

אתה חושב שעכשיו לפיד יתן לבנט להיות רה"מ? ועוד ראשון ברוטציה?

הוא יודע שבנט מסונדל למנוע בחירות חמישיות...

 

אני גם לא רואה את יועז הנדל מאפשר היום מה שלא אפשר לפני שנה.

זה שונה, היום זה בלי המשותפת, אז אין כ"כ מניע שימנע להיכנססוורוס סנייפ


לא חילק אז בין רע"מ לאחריםאריאל יוסף

ונתניהו לא ממש המדד שלו למה כשר מה לא...

לא קשור, נתניהו לא יכול להבוא בטענות כי הוא ישב עם עבאססוורוס סנייפ

זאת הכוונה

לא משנה אם יבוא בטענות או לא. משנה אם יקרה.אריאל יוסף


את האמת, רב המצביעים של בנט יברחו אם יכנס לממשלת שמאל כוללסוורוס סנייפ

אותנו.

אבל לבנט לא היה בעיה לשבת עם עבאס...

זה מה שהוא רצה - ועדיין רוצה - לעשות.אריאל יוסף

השאלה היא אם לא יהיה מי שיכשיל אותו.

תכלס שחושבים על זהסוורוס סנייפ

אם עמיחי שיקלי לא יכנס, זה יהיה 60

אז הוא כבר יצטרך את המשותפת..

בינתיים לא נראה שזה מבריח אתכם.אריאל יוסף

והמתמטיקה שלך שגויה. זה יהיה 61.

אמרת שגם הנדל לא יכנס...סוורוס סנייפ

אז לפי ההגיון שלך אין 61יש 60

לא מסכים עם מה שאתה אמרת אבל מסכים שסוורוס סנייפ

יהיה מאוד  קשה להקים ממשלה גם ממצד בנט וגם מצד לפד וחבורתו

אז מה בדיוק בנט מנסה לעשות לשיטתך?אריאל יוסף

והאם זה מה שהיית רוצה שיעשה?

להשיג ממשלת ימין ברורסוורוס סנייפ

אבל אם לא יצליחו יהיה בחירות ובנט וכל הימין די יפול

אז בנט הכשיל ממשלת ימין.אריאל יוסף

במקום לדחוק את סער לפינה נתן לו מרחב תמרון.

כרגע יש לימין 65 מנדטים. רק בגלל שבנט "ניסה למקסם רווחים" ולשמור על מעמדו כלשון מאזניים אין ממשלת ימין.

 

ולי בכלל לא ברור שהימין יפול אם יש שוב בחירות. לא מבין מאיפה האגדה הזו.

שס וג' לא ירדו אפילו מנדט. הצה"ד אולי תפסיד מנדט אחד. הליכוד יתחזק ע"ח סער ובנט.

היום כולם יודעים שהשמאל מוכן לשתף פעולה עם כל שונאי ישראל.

איפה אתה רואה קריסה של הימין?

בנט לא לשון המאזניים אין לו אפשרות ללכת עם ביביסוורוס סנייפ

כי לביבי אין איתו מ מ ש ל ה

וגדעון סער מת להתאבד.אריאל יוסף

קוראים לזה הבנה פוליטית: ברגע שבנט סגור עם נתניהו, יימצאו שניים מתקווה חדשה שיצטרפו ותהיה ממשלה. גם סער מבין שאם הוא רץ שוב הוא נמחק. הלחץ יהיה עליו. בנט הציל אותו מהלחץ הזה בכך שיצר היתכנות לאופציה אחרת.

 

בכל מקרה, אני מעדיף בחירות חמישיות על ממשלת שמאל. בנט מעדיף הפוך. תחליט באיזה צד אתה.

ברור. הם תנועה שמרנית. לכן הם לא רוצים את בנט...אריאל יוסף

אתה מזיק לעצמך בקישור הזה, אם לא שמת לב.

הוא דיבר בנושא ימין-שמאלסי שארפ

וגם בנושא שמרנות, נתניהו אוכל הטרפות, השקצים והרמשים, מזמין החשמלאי ביום כיפור, תומך בתנועת הלהט"ב, מגייר קונסרבטיבית את אשתו, יותר שמרן מבנט?

אתה מבין לבד שזו דמגוגיה.אריאל יוסף

(אני יכול גם להפנות את תשומת ליבך למס' חמש ברשימת ימינה, קונסרבטיבי מובהק, שנכנס בקולך לכנסת,

או למספר שתיים שאכלה עד היום פחות טרפות, שקצים ורמשים מנתניהו,

רק בגלל שהוא יכול להיות אבא שלה והיא לא הספיקה מה שהוא הספיק,

או למספר אחת ברשימה שהקים כותל לרפורמים וקונסרבטיבים וידועה דעתו בעניין הלהט"ב).

 

אתה גם מבין מצוין לבד שהוא קרוב יותר לימין מאשר לשמאל בדיוק מהסיבה הזו:

נתניהו הוא לא הסיפור כאן, כמו הרוב המסורתי לאומי שהוא מוביל.

כן, הרוב הזה יותר שמרן מבנט. כנראה לא בררת לעומק את עמדות ימינה בנושאים הללו.

הן לא עולות בקנה אחד עם הכיוון שאליו מוביל בלוק הימין של נתניהו.

תתפלא אבל לא הצבעתי לימינהסי שארפ

אלא לאיחוד הלאומי, ולא בלב שלם.

מעניין. זה לא מה שהצהרת כאן.אריאל יוסף


הצהרתי שאני מתלבט ונוטה לסמוטריץ'סי שארפ

התלבטתי עד ל-20 בערב ביום הבחירות, ובסוף הצבעתי ט, למרות מפלגת נעם.

נו, כבר משהו משותף לנו אריאל יוסף

גם אני הצבעתי ט, למרות מפלגת נעם (ועוצמה)...

אכןסי שארפ

תמכתי בחיבור שהיה בימינה בשילוב 2 המפלגות, והייתי נגד הפילוג.

ולכן הצבעתי לסמוטריץ' בלב חצוי.

בקישור הראשון אתה מצהיר שאתה תומך בימין החדש.אריאל יוסף
תסתכל מה התאריך של השרשור הראשוןסי שארפ

לפני כשנה וחצי, כשרפי פרץ הוביל את הבית היהודי, לפני מועד ג', כשבנט היה קטן והצליח לקבל את משרד הביטחון...

מאז קרו שינויים רבים במפה הפוליטית

בצלאל הוביל אז את האיחוד הלאומי, קיבל את התחבורה והצליח מאודאריאל יוסף

ועוד: גם בימים האחרונים כתבת כאן בשבח בנט לא מעט.

לא היה מופרך לחשוב שהצבעת לו.

הבעיה עם בצלאלאיתן גיל
הוא לא קורא את תוצאות הבחירות. יש 59 מנדטים לימין למרות שלא בטוח שבנט לא סגור כבר עם השמאל. גם עם בנט חסרים 2 מנדטים. אומר ביבי, בואו נקים ממשלה בהמנעות רע''ם, נתחיל לטפל בהסדרה ובמערכת המשפט ובהמשך יצטרף סער עם ששה המנדטים שלו לאחר שיתברר לו סופית שהניסיון שלו להרחיק את נתניהו לא צלח.
אז זהו שסמוטריץ' תוקע מקלות... ומשחק לידי השמאל שסיכויו להקים ממשלה בתמיכת המשותפת משתפרים מיום ליום.
לו היו לביבי 61 מנדטים הוא לא היה מחזר אחרי רע''ם וגם לא אחרי סמוטריץ'. אני הצבעתי לסמוטריץ'.
חבל שאין מבוגר אחראי שיפנה אותו ל- תן לי יבנה וחכמיה.
לא יקרהמיכאלצ

תחלום שעבאס יסכים לטפל במערכת המשפט. איזה גוף במדינה יותר טוב לערבים מבג"צ? כנ"ל לגבי שאר ענייני שלטון הפקידים.

למה שהאחים המוסלמים (ארגון טרור שהוצא מחוץ לחוק ברוב מדינות ערב) ירצו לעזור לימין?

 

אתה חושב שאפשר להשתמש בערבים ולזרוק. אבל אתה טועה. לערבים יש כבוד, יש עקרונות ויש אידאולוגיה. הם לא יתנו לאחרים לשחק איתם כרצונם.

למיטב ידיעתיאיתן גיל
ביבי סיכם דברים עם עבאס שכולם זכויות אזרחיות שמגיעות לכל אזרח במדינה, בין היתר מיגור הפשיעה במגזר הערבי.
כדבר שבעובדה, בנאום של עבאס מאתמול הוא לא דיבר על עם פלשתיני, זכות שיבה, וביטול חוק הלאום. לא מופרך שביבי כתב לו את הנאום.
לעניין תיקון מערכת המשפט, זה רחוק ממנו ומעולם הוא וחבריו לא עסקו בזה.
מרגיש לי החמצה, ועוד יותר מזה מרגיש לי שהיריבות שבין סמוטריץ' תחריב את בית מקדשנו ותשרוף את היכלנו.
סמוטריץ יחריב את המקדש והאחים המוסלמים יבנו אותומיכאלצ

אתה רציני?

נ"ב, לך לקרוא את הפוסט של סמוטריץ' בנושא. הוא סיכם די טוב את הטיעונים בעניין.

קראתי את הפוסט של סמוטריץ'איתן גיל

הוא מתעלם מן העובדה שלמפלגות הימין יש במקרה הטוב 59 מנדטים בלבד, ונכון לעכשו אין מאיפה להביא עוד 2. ההמלצה שלו לצרף את סער לקואליציה היא עורבא פרח, ובפרט כאשר ההנחה לפיה בנט סגור וחתום בימין נמצאת בצריך עיון גדול. אחרת היה מסרב לפגישה עם לפיד שנמשכה שעתיים וחצי. סביר להניח שהם לא דיברו על מימונה ומופלטות. 

 

חזרה לסמוטריץ', דרוש מבוגר אחראי שיראה לו את הגמרא במסכת גיטין: "ענוונותו של רבי זכריה בן אבקולס החריבה את בית מקדשנו, וכו'. 

 

ההסתמכות המבוקשת על המנדטים של עבאס היא בדיעבד שבדיעבד שבדיעבד... אכן ביום ירושלים הקרוב לא נפגוש את עבאס בריקודגלים והוא לא יצטרף לשירת התקווה.       

 

 

הבעיה עם ביביסטיםה-מיוחד

הם מוכנים להקריב את המדינה על מזבח ביבי ראש הממשלה.

כן, מנסור עבאס מטומטם. הוא יתמוך בממשלה שתעשה הסדרה וטיפול במערכת המשפט.

 

מה אתה חופר?ניב שטרן

הוא אמר לך שהוא הצביע ט'

שום חופר. מסביר למה היה סביר להבין ככה.אריאל יוסף


אתה אשכרה עוקב אחרי כל התגובות???סוורוס סנייפ


ממש לא. אבל מה זה משנה? מבין שאין לך טענות ענייניות....אריאל יוסף


ענו לך כבר מספיק אבל לא הצלחתי להתאפק....ניב שטרן

1) א. זה לא נכון, הכלכלה של ישראל אחת הטובות בעולם למרות הקורונה בגלל ביבי, לא משנה מה התקשורת אומרת לך.

    ב. גם אם כן, אתה צריך לבחור בין ימין כלכלי לבין ימין מדיני...

 

2)  בהתחשב בכך שהוא עצמו לא גר בין קריית ארבע לגבעת שמואל....

 

3) לא הבנתי כלום

 

4) א. זה לא נכון, הם חברה רציניים שהתקשורת עשתה מהם קצת... (ואני חושב שזה מאוד עצוב שאתה מאמין לתקשורת)

    ב. יש רק אחד מעוצמה יהודית במקום ריאלי אז אני לא רואה סיבה לא להצביע בגלל מישהו אחד

    ג. אם אתה כבר לא מצביע בגלל מישהו אחד, אז להצביע ימינה זה כן טוב?

    ד. עדיף מישהו שסתם עושה בלאגן מאשר מישהו שפועל לכיוון הלא נכון.... 

הריבונות דה-פאקטו ביו"ש, הנתונים המלאים:הסטורי
יהללך זר, תודה על איסוף והנגשת המידע, לארגונים החשובים 'שלום עכשיו' ו'כרם נבות', תודה לארופאים שכנראה כדי לכפר על מה שהסבים שלהם עשו לנו, משקיעים הון תועפות בשימוח עם ישראל...:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://peacenow.org.il/three-fat-years&ved=2ahUKEwiZ9PyNhMCVAxV_2QIHHaIXKL8Q0PADKAB6BAhEEAE&sqi=2&usg=AOvVaw0sivy9TAAnWCgtLXCjZhzj


בפעם הבאה ש @איתן גיל, חוזר על הקשקוש של 'רק אנטנות', תראו לו את הדו"ח המשמח הזה.

חחחהאיתן גיל

לצטט מדו"ח של שלום אך שוא זה כמו לקרוא מהפרוטוקולים של זקני ציון. מטרתם להלך אימים על ארגונים עויינים בחו"ל שגונבים להם את "הגדה המערבית" ומנשלים "פלסטינים צדיקים" מזכויותיהם.

האמת חייבת להאמר שדיויד פרידמן דחף פרוייקטים בכל הכח, ומייק האקבי דוחף עוד יותר.

כך או כך מספר בעזה, וכבר כתבתי כאן לא אחת ולא שתיים שמלקחת קרדיט על עשיה של אחרים אף אחד עוד לא מת.

אני לא בטוח שהימין ירכיב את הממשלה הבאה, אבל אם סמוטריץ' ירצה לנכס לעצמו משהו ממשי, מוטב שילך לתחבורה או לשיכון וכיוצא בהם.

תמשיך לשכנע את עצמך במציאות אלטרנטיביתהסטורי
רק לא להרפות מהאובססיה
לא חבל לך על הזמן בהתעסקות עם הטרול?נקדימון
יפהק טרול אוסטרליה לטרול בנט לטרול "המדינאי" וליתר הרפאים שיש כאן, וחסל. יהנו אלו בבועתם ואנחנו בשפיותנו.
אם אתה שפויאיתן גילאחרונה

יש בארץ עשרות מוסדות לחולי נפש. רק תבחר.

נמחקה שורהאיתן גיל

כך או כך, מספר קילומטרים של כביש שנסללו ביו"ש (לשיטתם) מגיע לכדי שליש ממספר קילומטרים של מנהרות בעזה תחתית, וכבר כתבתי כאן, וכו'.

 

ואוסיף: במצב אידיאלי, כל כפר ישמעאלי צריך להיות מוקף בארבעה כבישים כדי למנוע התפשטות וגניבת קרקעות, ומי שצפוף לו יתכבד לארוז, ולעבור לסוריה או  לעירק. 

בכל הכבוד, אנטנות יכולות להיות תשתית מעולה לעירוב שבת, ואין לזלזל, אבל לא בשביל לסמן לאויב מי הוא בעל הבית האמיתי על האדמות.

אחדות - למראית עיןמרדכי

בס"ד


הכרזתו בשבוע שעבר של חגי לובר על כניסתו לחיים הפוליטיים, החזירה בשבוע האחרון לקדמת הבמה רעיון שתמיד מתגלגל טוב על הלשון: ממשלת אחדות. המחשבה סביב הרעיון הזה היא מאוד  פשוטה מאוד: החברה הישראלית קרועה, הפוליטיקה משוסעת, והפתרון הוא ממשלה שתאגד את כולם סביב שולחן אחד. אלא שכמעט בכל פעם שהרעיון הזה עולה, כדאי לעצור ולשאול שאלה אחת פשוטה: האם ממשלות אחדות באמת הועילו למדינת ישראל, או שמא הן בעיקר יצרו ממשלות שלא הצליחו להכריע בשום סוגיה משמעותית?


הדוגמה המפורסמת ביותר היא ממשלת האחדות של יצחק שמיר ושמעון פרס שכיהנה באמצע שנות השמונים. אי אפשר להתעלם מכך שהממשלה הזאת רשמה הישגים חשובים, ובראשם תוכנית הייצוב הכלכלית שהצליחה לבלום את האינפלציה שהשתוללה באותה תקופה. גם הסכם הרוטציה הוכיח שאפשר לנהל שותפות בין יריבים פוליטיים מרים. ובכל זאת, רוב שנות כהונתה התאפיינו במאבקים בלתי פוסקים, בווטו הדדי ובקושי לקדם מהלכים משמעותיים בנושאים המדיניים והפוליטיים, משום שכל צד חשש להעניק הישג משמעותי ליריבו. דוגמה לכך היה הסכם לונדון הסודי שחתם פרס ב-1987 וטורפד על ידי שמיר


עשרות שנים לאחר מכן חזרה ישראל לאותה נוסחה עם ממשלת נתניהו-גנץ. גם אז היו נסיבות חריגות: משבר פוליטי מתמשך לצד מגפת הקורונה שהשתוללה ברחבי העולם. גם אז דובר על "שעת חירום" שמחייבת אחדות, אלא שבפועל הממשלה הפכה במהירות לזירת התכתשות. חוסר האמון בין הצדדים ליווה כמעט כל החלטה, התקציב לא עבר, הסכמים הופרו, והרוטציה כלל לא יצאה אל הפועל. במקום יציבות, קיבלה ישראל עוד מערכת בחירות תוך זמן קצר.


גם הממשלה הקודמת, ממשלת בנט-לפיד, הוצגה כממשלת הסכמות. תומכיה טענו שהיא מוכיחה שאפשר לחבר ימין (בנט, סער וליברמן), מרכז, שמאל ואף מפלגה ערבית סביב אינטרס משותף. אלא שבפועל הכנסת כמעט והייתה משותקת לחלוטין. כמעט כל סוגיה נפיצה הוצאה מהמשחק מראש. שינויים במערכת המשפט, סוגיות מדיניות וביטחוניות, דת ומדינה ונושאים נוספים הונחו בצד כדי לא לפרק את הקואליציה מתוך אמירה שעוסקים רק בנושאים שכולם מסכימים עליהם.


בפועל זה היה בעיקר הסכמה סביב רק נושא אחד - רק לא ביבי. התוצאה הייתה ממשלה שעסקה בעיקר במה שאפשר להסכים עליו, ופחות במה שהמדינה באמת נדרשה להכריע בו. גם הממשלה הזאת, שמלכתחילה נשענה על רוב דחוק בכנסת, לא הצליחה להחזיק מעמד. הרוטציה אומנם יצאה אל הפועל, אבל כל כהונת לפיד בתפקיד, מיומה הראשון, היה כראש ממשלת מעבר וכל ההשלכות שנוגעות לכך.


וזו בדיוק הבעיה בממשלות אחדות. הן נשמעות נפלא בסיסמאות, משום שאיש אינו מתנגד לאחדות. עם זאת צריך לזכור שממשלה היא אינה מועצת פיוס וגם אינה סדנת הידברות. תפקידה של ממשלה הוא למשול, לקבל החלטות, לקבע מדיניות ולהכריע גם בסוגיות שמעוררות מחלוקת. כאשר מראש יש תחומים שאסור לגעת בהם מחשש שהשותפות תתפרק, הציבור אמנם מקבל שקט פוליטי זמני, אבל משלם עליו בשיתוק מדיני, חברתי או כלכלי.


כמובן שזה לא אומר שממשלה צריכה לדרוס מחצית העם או את כל מי שלא מסכים איתה. במדינה דמוקרטית ראוי שהרוב ינהג באחריות, יקשיב גם לצד השני ויחפש הסכמות רחבות ככל האפשר בנושאים העומדים על הפרק. אבל יש הבדל גדול בין הקשבה לבין ויתור מראש על היכולת למשול. הכרעה היא לא מילה גסה, והיא חלק בלתי נפרד מהמשמעות של קבלת אמון הציבור בבחירות. האופציה של אחדות צריכה להישמר למקרה שאין אפשרות להקים ממשלה אחרי הבחירות כי אף צד לא הצליח להשיג את 61 המנדטים הרצויים, אבל בטח שלא להפוך את זה להפוך את זה לכרטיס סחיטה עוד לפני הבחירות, בניגוד לדעת הרוב.


ויש גם נקודה נוספת שכדאי לחשוב עליה דווקא בימים שבהם קמות עוד ועוד מסגרות פוליטיות חדשות כמו היוזמה של חגי לובר, תנועת "נקראים לדגל" שאליהם הצטרף בסוף השבוע האחרון גם יולי אדלשטיין לאחר פרישתו מהליכוד. לפני שמפלגות קטנות דורשות לכפות ולסחוט ממשלת אחדות על מדינה שלמה, אולי כדאי שיביטו קודם פנימה. אם גופים הקרובים מאוד זה לזה אידאולוגית אינם מצליחים להתאחד בינם לבין עצמם, קשה לקבל מהם שיעורים על אחדות לאומית. אחדות היא ערך חשוב, אבל היא מתחילה קודם כל ביכולת לחבר את הקרובים - ורק אחר כך לנסות לחבר את הרחוקים.


נקודות קודמות:

https://www.inn.co.il/forum/t1437080#1747098

https://www.inn.co.il/forum/t1436540#15739204

https://www.inn.co.il/forum/t1437710#15756300

הבעיה עם הרעיונות של חגי לובר ושות' אינה רק הצפיההסטורי
לאחדות - אלא המציאות.

אחרי שהוא "יכפה על הליכוד ואייזנקוט לשבת ביחד", הוא גם יכפה על משובטי אהרון ברק שאחד מתשעת השופטים שימונו בקדנציה הקרובה, יהיה ביטון או בקשי? או שרק הממשלה לא יכולה להיות "ממשלת חצי העם" ובג"ץ (בתמיכת אייזנקוט או כל אחד אחר, ש'המחיר' לישיבתו בממשלה יהיה 0 שינויים במערכת המשפט) יכול להמשיך לנהל את המדינה כרצונו?


בכלל, מה יעשו חגי לובר, הרב קלמנזון ואחרים, שכאבם באמת גדול מנשוא, אבל מעולם לא היו בתוך הביצה הפוליטית, כשביום שאחרי הקמת הממשלה, כל ממשלה, יתברר שאין באמת שום דרך אפקטיבית לגייס את החרדים? מה הם יעשו כשהפוליטיקאים הכושלים שיגויסו בשמם יטענו ש"התברר שההבטחות שהבטחנו סותרות" (כן, איילת שקר, אני מדבר אלייך, נוכלת), כש"התברר שאי אפשר להכריח פוליטיקאים לשבת ביחד", או כש"התברר, שהמקסימום שאפשר לעשות בנושא גיוס החרדים, זה להחזיר את המס על החד פעמי"?

הרעיונות האלה הם 'חצי כוס תה, חצי כוס קפה'shaulreznik
אנחנו לא בתקופה של דוד בן גוריון שבה לימין ולשמאל הייתה השקפה דומה בתחום הביטחוני. איזנקוט הדגנרל המצוי והמושך בחוטים גולן ידהרו לקראת נסיגות וויתורים בתמורה לצילום משותף בבית הלבן.

אין היום שמאל ציוני ואין היתכנות לממשלה רחבה.

גולן?משה

זה שדדי שמחי אמר עליו שבצבא הוא היה הסגן של בן-גביר (ושמעתי עליו עוד דברים טובים דומים מעוד כיוונים)

לא יודע מה הוא היה בצבאshaulreznik
אבל באזרחות הספיק להשמיע כמה וכמה הצהרות בסגנון "חמאס הוא פרטנר".
כן באזרחות הוא צריך להיבחרמשה
"זיהוי התהליכים" אצלו אומר הכולshaulreznik

גולן הוא שמאל. מי שמאשים את צה"ל בהריגת תינוקות כתחביב, לא עושה זאת סתם בתור תעמולת בחירות, אלא הוא באמת חושב כך.

אה כן, זה היה וזה לא סותרמשה
רבים מראשי השמאל, היו לוחמים 'עם סכין בין השיניים'הסטורי
זה לא אומר שלא צריך להאמין לו היום, כשהוא מבהיר שעם אותו ראבק ואותו 'סכין בין השיניים', הוא יסגור את התקשורת החופשית, יסגור את המכינות והישיבות ויפעל לחנך מחדש את הציבור.
נכון.משה
בצבא הם, מה שנקרא, מילאו פקודותshaulreznik

באזרחות הם מתגלים במלוא שמאלניותם (שאותה ירצו לממש כשיעלו לשטלון).

לא, זה לא הסיפור. כשיאיר גולן הבהיר שהוא גאה בזההסטוריאחרונה
שהפר הוראת בג"ץ והשתמש בנוהל שכן - זו לא היתה פקודה. זה היה נגד הוראות בג"ץ וממילא (משום מה ובניגוד ליושר הטבעי) בניגוד לפקודה.

כשעשרים שנה קודם במבצע אנטבה, עומר בר לב, פיצץ את המטוסים החונים של צבא אוגנדה 'ליתר ביטחון', הוא בהחלט עשה כראוי, אבל בלי פקודה.

טובת "לומדי התורה" יותר חשוב….סיעתא דשמייא1
…. מחילול שבת ותועבה ברשת.
סיכום שחובה להכירסביר11

בכיר השב"כ בדרגה המקבילה ל תא"ל/אלוף , מיכה קובי ,הממונה על כל חקירות השבכ, מספר בקישור המצ"ב:

1.ב 1983 נתפסו⚓️🚧 כל אנשי החמאס שהיה בהקמה (בשם אחר),ושוחררו 🎪🎪זמן  קצר אחכ, מדובר בסינוואר, הניה, בשיח‘ אחמד יאסין, ח'ליל  אל חיא וכל 530 בעלי התפקידים בזרוע הצבאית.

הם שוחררו על ידי רבין ,בעסקת ג'יבריל הראשונה,

🎪 ומאז הופקרו על ידי השבכ וכל הגורמים ,בניגוד לדעתו של מ.קובי ,

וכך עד שנת 1989- חמש, שש שנים שבהם היו ללא מעקב והשגחה והמשיכו להתחמש,

⚔️הצטיידו באלפי טונות של נשק, בעיקר דרך מצרים, וגניבת נשק מבסיסים.

לאחר חטיפת החיילים סעדון וסספורטס הי"ד , *נעצרו שוב* ב 89' ,כשעמדו לבצע פלישה בנוסח 7.10 .


2🗽🗽. הוא לא מפרט זאת, אך די מהר *שוחררו שוב*,

והמשיכו לחזק את הארגון ולגייס לוחמים וכספים וכו.

יאסין חוסל ב 2004, וסינואר כידוע רק במלחמה הנוכחית.

🛎🔥אוכל לפרט משהו ניסי, מיסטי על חיסול יאסין, אם תבקשו.


3.יורם כהן, ש רץ כיום 🧭בתקווה להנהיג את המדינה, היה ראש שב"כ כושל ,שהתעקש לשחרר את יחיא סינוואר.

הוא התמנה  בתמורה לכך שגונן 🛟 ושמר בתפקידו כסגן ,על  ראש השבכ  י.ד. שהיה צפוי לאישום/ים על עבירת/ות מוסר וערכים.(דקה13)

4. י.פרי ,(ראש השב"כ לשעבר) שכותב על עצמו שלחם כצנחן ונפצע בלבנון- לא שירת כלל בצהל,

ואף היה בקשרים אישיים 🎠עם דחלאן ו ג'בריל רג'וב,

אשר-למי שעוקב- אנשי היחידות שהקים רג'וב ברש"פ השתתפו עם ⚡️⚡️הנוח'בות בפשיטת (7.10) שבת שמחת תורה, ובמעשי הזוועה.יש סרטי הוכחות לכך בראיונות נצ"מ וייס.

5. כרמי גילון ,ארגמן, דיסקין ועוד- עשו הכל כדי להפיל את הממשלה.

6. מזכיר לנו שתחת הנהגת השב‘כ של יורם כהן שוחררו סינוואר הידוע כמנהיג  אכזר וכורת ראשים, עם עוד כאלף מחבלים.

7. בניגוד לדברי נצ"מ וייס על הפקרת המודיעין מעזה בשנים שקדמו לטבח :

🕌🌟היה מידע וידיעות זהב לאורך כל התקופה. "ידענו כל על כל נביחה של כלב" .


8. 🌪🧭"בערב הטבח *ידעו שעומדת לפרוץ מלחמה* ולא עשו כלום"(דקה 10:15)


הראיון גם כאן:

רוטמן: בג"ץ פועל בחוסר סמכותאיתן גיל

אין מחלוקת שרוטמן מדייק באמירתו. מצד שני מצופה ממשפטן מכובד שיגדיר את גבולות הגזרה של בג"ץ באמצעות חקיקה בכנסת שלא תותיר לבג"ץ רשות לחרוג ממנה כהוא זה

הצעתך חסרת משמעותהסטורי
העבירו חוקים, בג"ץ או ביטל אותם או פרשן אותם במשמעות שמעקרת אותם מכל תוכן. בזבוז מוחלט להשקיע בחוקים - צריך פשוט להפסיק לציית וזאת יכולה להיות החלטה רק של ראש הממשלה.
הצעותי לעולם תהיינה חסרות משמעות- בעיניךאיתן גיל

ולגופו של עניין, כל החוקים של הכנסת והחלטות הממשלה שלא באו טוב לאופוזיצה, בוטלו בבג"ץ מתוקף פרשנות מדומה שהם ניכסו לעצמם.

הכנסת היתה חייבת לתקן את החוק באופן שלא יותיר מקום לספק מה מותר לכבודם ומה אסור.

וזה לא נעשה.

ועכשו הרכבת כבר עזבה את הרציף 

בג"ץ ביטל את תוצאות ההצבעה למבקר המדינהאיתן גיל

ובפועל ביטל את המינוי של עו"ד רביליו.

לו ישמעו בקולי, הכנסת ה- 25 לא תחזור להצביע בעניין זה, והנימוק יהיה בשל לוח הזמנים הצפוף עד ליציאתה לפגרת בחירות.

צודק בהחלטה, לא בנימוקהסטורי
אכן הכנסת לא צריכה להקשיב לבג"ץ, אבל לא צריך להתחמק, צריך להכריז בקול רם - שהחלטת בג"ץ אינה חוקית וממילא אין סיבה לשמוע לה.

רביליו צריך להכנס ביום ראשון למשרד, תחת ליווי משטרתי וראש הממשלה צריך להבהיר בקולו, שהורה לשב"כ (שחלק מהגדרת תפקידו בחוק, הוא להגן על הדמוקרטיה הישראלית) למנוע כל הפרעה לרביליו.

לכמה שעות חשבנו שהממשלה גידלה עמוד שדרההסטורי
ואז הגיעה ההבהרה המאכזבת של מזכיר הממשלה:

מזכיר הממשלה: לא קראנו לאי ציות לפסיקת בג"ץ | ערוץ 7

והנה, מצעד הרכיכות נמשךהסטורי
השר מיקי זוהר: "נתניהו יציית לפסיקת בג"ץ, לא יהיה משבר חוקתי" | ערוץ 7

@איתן גיל, כל עוד שבליכוד נשבעים אמונים לשמוע לכל גחמה לא חוקית של בג"ץ, כל ההצעות שלך לשינויי חוקים - הם פול-גז בניוטרל.


ביום שבליכוד, בממשלה ובעיקר - ראש הממשלה בקולו - יבהירו שאנחנו מחוייבים *לחוק* ולא לבג"ץ ולכן כשבג"ץ יפסוק נגד החוק, הפסיקה לא תעניין אותנו - אז יהיה טעם להעביר את החוקים שאתה מציע.

אתה זוכר שיש נגד חלק מהאנשים האלה כתבי אישוםמשה

והמערכת מחזיקה אותם בגרון לשון נקיה.

ברור, זו חלק מהשיטההסטורי
לא רק כתב אישום, מספיקה 'בדיקה', חקירה שנמשכת שנים, תיקים שמוחזקים פתוחים, איום בתלונות שיעלו מהאוב.

משפט נתניהו הוכיח, גם למי שהתעקש לא לדעת זאת קודם - שהמערכת גם לא בוחלת בשום עבירה על החוק, תוך ידיעה שאף אחד מהם לא יתן את הדין. פשוט מדהים, חוקרים עלו לדוכן העדים והעידו שהם והממונים עליהם עברו על החוק בהליכי החקירה, שוב ושוב, בידעה מוחלטת - נגד אף אחד מהם לא נפתח הליך פלילי או אפילו משמעתי.


אגב, גם מנדנבליט עצמו הוקלט מודה ש"שי ניצן מחזיק אותו בגרון". בעצם כך הוא הפך מיועץ שנטען שהוכנס כדי להגן על נתניהו, לדווקאי, שבזמן שראש הממשלה נמצא בביקור מדיני מהותי בחו"ל, בהול להגיש נגדו כתב אישום שהיום רואים כמה היה רשלני.

כנופיית שלטון החוקמשה
לגמרי, גם בעל הביטוי הזה התהפךהסטורי
תמורת הירידה מהתיקים נגדו.

אגב, אחת הסיבות שאני יותר ויותר מעריך את נתניהו (לצד ביקורת שעדיין קיימת) - היא שיותר מרמזו לו, שתמורת 'מעשה שרון' של 'מהלך מדיני אמיץ' - יאתרגו אותו היטב. הוא סירב, למרות הרדיפה המשפטית העבריינית נגדו, נגד משפחתו ונגד כל סובביו.


אבל עדיין, הוא לא העז להבהיר שגבול הציות לבג"ץ הוא בפסיקה ע"פ החוק ולא על פי מה שבא להם.

אני לא יודע מה אתה רוצהאיתן גיל

לפי פסיקת בג"ץ יכולה היועמשית המפוטרת להוציא את ראש הממשלה לנבצרות בכל רגע נתון לפני כינון הממשלה הבאה.

אם נתניהו יעשה שרירים היא תראה לו את הדלת החוצה, והשותפים שלו סמוטריץ' ושות' יצייצו בטוויטר כמה דברי הבל כאילו באמת איכפת להם.

נותר לקוות שנתניהו אכן יצליח להרכיב את הממשלה הבאה עם הרכב חברי כנסת ראוי, מה שלא נראה ריאלי לעת עתה.

אם סולומון וסופר הבנטיסטים יהיו בכנסת הבאה, נתניהו יכול להתחיל כבר מעכשו לכתוב את זכרונותיו.

היא הנותנת - צריך למרוד בעריצות בג"ץהסטורי
וכל עוד שמקבלים את סמכות בג"ץ, כל ההצעות שלך לחוקק חוקים אלו ואחרים, הן חסרות משמעות.

פסיקת בג"ץ בעניין הנבצרות אינה חוקית, בדיוק כמו פסיקת בג"ץ בנושא הרשות השניה, בדיוק כמו הפסיקה שמונעת את פיטורי מיארה. נתניהו שנים עיכב כל נסיון מימין לצמצם את גזילת הסמכויות של החונטה, בתקווה שיניחו לו - לא עזר לו.


הדבר היחיד שיעזור למדינת ישראל ובכלל זה לנתניהו עצמו מול עריצות בג"ץ - זה להפסיק להכיר בסמכויות שהם גזולו. כל עוד שנתניהו מסרב לזה, הוא גם אוכל את הדגים המסריחים, גם לוקה, גם משלם וגם עלול להיות מגורש מהתפקיד.


ורק נשאר לשאול מדוע החברים שמימין לימיןאיתן גיל

לא עמדו על רגליהם האחוריות בדרישה לקבל את תיקי המשפטים והתחבורה, במקום תיק האנטנות ומשרד יבוא גויות מסוממות מאוקראינה וגלילותיה. 

קצת עלובמשה

משרד הקליטה דווקא עבר שדרוג יפה מלדאוג באמת רק לעולים ממדינות דוברות שפות סלאביות לעולים ממקומות אחרים.

^^^^הסטורי

@איתן גיל, העובדות הן גם אופציה. 
 

אחרי שנים שהליכוד הפקיר את משרד הקליטה, להבאת מצביעי ליברמן, שרובם המוחלט גויים וחלק לא קטן מהם לוקחים את האזרחות וממשיכים עם דרכון ישראלי הלאה בחו"ל -


 

אפיר סופר שאתה כל כך הרבה מתגולל עליו, דווקא שינה מדיניות ומשקיע הרבה יותר בהבאת יהודים מארצות השפע.

 

מעבר לכך, לא יודע מה נתפסת לאנטנות - חוץ ממך, כולם מימין ומשמאל (יהללך זר - ראה את הפרסומים ההסטריים של 'שלום אך שווא'), מודים שבצלאל עשה מהפכה, שההפכה מגמה ביש"ע.

אגב, אתה זוכר את הסיפור עם הרשיונות הצרפתיים?משה

היה מאבק של משרד החוץ שרצה "הסכם בליטרלי", כלומר שאנחנו נכיר ברשיונות הצרפתיים והם יכירו בשלנו. (למעשה זה טוב ליורדים בעיקר).

 

בסוף החליטו פה סוף סוף פשוט להכיר ברשיון נהיגה צרפתי. וזהו.

את זה ספציפית לא זכרתיהסטורי
אבל אני יודע שעבדו קשה להסיר חסמים שמרתיעים יהודים מארצות השפע מלעלות.
בעיקר חסמי מקצועותמשהאחרונה

השכר פה לא נמוך. אבל אם משפחה לא יכולה לעבוד כמה חודשים זה יכול ממש לערער אותה כלכלית עם עלויות המעבר.

 

עכשיו מדברים על זה שיכירו להם במקצועות והם יעשו את המבחנים (למשל לרפואה) בחו"ל. כלומר יגיעו לארץ עם תעודה ישראלית חוקית.

השאלה אינה בעיני, אלא בעיני בג"ץהסטורי
כל עוד שהרשות המבצעת מורידה את ראשה בפני הגחמות של בג"ץ - אין שום משמעות לעוד דפים בספר החוקים.
​הליגה של הציפיות: האובססיה סביב נתניהוhamedinai

​הליגה של הציפיות: מה אומרת לנו האובססיה סביב נתניהו?


​ישנו מושג סוציולוגי מוכר בשם "גזענות של ציפיות נמוכות" – מצב שבו פוטרים אדם מאחריות פשוט כי לא מאמינים שהוא מסוגלים ליותר. זה תופס אותנו בהרבה תחומים בחיים, וזה מרגיז, אבל יש לזה גם צד שני, חושף במיוחד: דרך רף הציפיות, אנחנו יכולים לדעת בדיוק מי נתפס בעיני הציבור כמשכמו ומעלה, ומי נהנה מהנחות סלב.


​הדוגמה המובהקת ביותר לכך התחדדה באירועי ה-7 באוקטובר, והיא מציגה באור אבסורדי במיוחד את הפער ביחס בין ראש הממשלה בנימין נתניהו לבין שר הביטחון דאז, יואב גלנט.


​בבוקר ההוא, שר הביטחון גלנט – שהגנת המדינה היא משרדו היחיד ואחריותו הישירה – היה ער לחלוטין ועסק ברכיבה על אופניים. באופן מדהים, כמעט אף אחד בשיח הציבורי לא שאל אותו את השאלות המתבקשות: כיצד שר ביטחון שנמצא בעירנות מלאה, לפני שהוא עולה על האופניים, לא מרים טלפון פשוט לחמ"ל כדי לוודא שהגזרות שקטות? התירוץ של רכיבת הבוקר התקבל בשתיקה. הציפיות ממנו, כך נראה, היו נמוכות מלכתחילה.

מנגד, ניצב ראש הממשלה בנימין נתניהו, שבאותן שעות מוקדמות בכלל ישן. על כתפיו של נתניהו מונחת אחריות על ניהול המדינה כולה, על עשרות משרדיה, ומשרד הביטחון אינו נמצא תחת סמכותו הישירה. למרות זאת, החיצים כולם הופנו וממשיכים להיות מופנים אליו.


​וכאן נחשף האבסורד במלוא עוצומו: הציבור והתקשורת באים בטענות לנתניהו על הזמן שבו הוא ישן, בעוד שהם פוטרים מאחריות את שר הביטחון שהיה ער לחלוטין ורכב על אופניים.

הסטנדרט הכפול הזה אולי מתסכל, אך הוא טומן בחובו הודאה מרומזת של המבקרים: כולם מבינים שנתניהו משחק בליגה אחרת. הציפייה מנתניהו בזמן שינה גבוהה יותר מהציפייה מגלנט בזמן עירנות. האובססיה הזו מוכיחה שגם מתנגדיו הגדולים ביותר רואים רק בו את המנהיג הריבוני והאמיתי של המדינה.

אני מאמין לנתניהו שמחזיק במקורות מידע אמיניםאיתן גיל

שנאספו בידי האמריקאים, בגינם הם הצטרפו למלחמה נגד אירן.

ולא לנוכל מרעננה, שהחלטת החמאס לתקוף בשמחת תורה התקבלה במשמרת שלו. 

וגם לא לרמטכ"ל בדימוס הכושל ביותר אחרי הרצי, שבהוראתו פורק הצבא, והוצא מכלל מבצעיות. או ברקורד הנוסף שלו: הרמטכ"ל הגיבור על אלאור אזריה.

ידי שני המופקרים שהזכרת מגואלות בדם 2000 בנינו ובנותינו ששוכבים מתחת ללוחות שיש.  

בהחלט מדהים, שבנט משקר כשכולם יודעים שהוא משקרהסטורי
ועדיין חסידיו מפיצים את הצ'יזבט הזה.

בפעם הראשונה שהוא העליל שנתניהו לא התכונן, לא היה מידע מספיק רלוונטי בידי הציבור, אז בנט יכל לדמיין ש'תסמכו עלי, אני יודע'.


אחרי שראינו את עומק החדירה המודיעינית של כוחותינו, לכל המערכות באירן, הפיליטית, הצבאית, המדעית, התעשיה, הפיתוח - עומק כזה לא נבנה בשבועיים וגם לא בשלוש שנים. רק מטומטם גמור, ממשיך לקנות את הצ'יזבטים של בנט.

ועודרועישםטובאחרונה

 

 

מי ממן את המודעות שמעודדות נשיאת נשק?לומדת כעת

איזה אינטרס יש לו?

המשרד לביטחון לאומי?

הקישור מוביל לאתר הממשלתי הרשמי. לא לאיזה גורם אמצע. אז מה האינטרס אם לא כלכלי?

ביטחוני?7410
בטח בנגבירמשה
האינטרס הוא כנראה שאנשים ישאו נשק, לא?נקדימון
זה מציל חיים.
לממשלה יש פרסומות כמו שיש פרסומות להתגייסחתול זמניאחרונה

למשטרה / שב"ס או פרסומות אחרות

אולי יעניין אותך