אל תאמינו לתקשורת על "אלימות המתנחלים".ימח שם עראפת

*צה"ל פינה נקודת התיישבות בירי חי בליל השבת: נער כבן 14 נפצע קשות מירי*

*פינוי נקודת התיישבות בבנימין בליל השבת שכלל ירי חסר אבחנה מצד קצין צה"ל והסתיים בפציעתו הקשה של נער כבן 14 מירי, הפך בחסות השבת לעלילת דם פרועה כנגד המתיישבים. כעת מפרסמים התושבים תיעודים מהאירוע ומפריכים את השקרים: "לא נקטנו בשום אלימות, המג"ד נכנס, החל לירות ואיים - 'אהרוג את כולכם'. לכל אורך השבת נמנע דו"צ מלדווח על פציעת הנער מירי החיילים*

צה"ל בחציית קו אדום במהלך השבת: קצין צה"ל מגזרת בנימין הגיע לנקודת התיישבות שהוקמה בשבועות האחרונים ברכס הר חצור במטרה לפנותה בליל השבת, ירד מרכבו והחל לירות ירי חי מעל ראשיהם של תושבי המקום ההמומים תוך שהוא מאיים כי "יהרוג את כולם".

האירוע הסלים ועבר לירי מסיבי של רימוני גז והלם בכינון ישיר, וירי נוסף ממנו נפצע נער כבן 14 באורח בינוני עד קשה, ופונה בטיפול נמרץ לבית החולים הדסה הר הצופים שם אושפז במחלקה לטיפול נמרץ כשהוא סובל מפגיעת ירי בפלג גוף עליון, משברים בכתף ונזק בריאה מהדף.

המתיישבים מכחישים באופן גורף וחד משמעי את טענותיו של דובר צה"ל על אלימות, דריסה, חנק ויידוי אבנים כנגד הכוחות, ומפרסמים הערב את השתלשלות האירועים ותיעודים מהשטח.

האירוע החל סמוך לכניסת השבת, אז עזב את השטח כוח מג"ב ששהה במאחז שפונה מוקדם יותר במהלך היום. התושבים שתכננו לחזור למקום רק במוצאי השבת, קיבלו דיווח כי ערבים מתכננים לעלות לשרוף את הנקודה ועלו לשטח בחזרה סמוך לכניסת השבת.

באזור השעה 22:00 נכנס רכב עם אורות כבויים לכיוון הגבעה. התושבים שחששו כי מדובר ברכב ערבי עויין יצאו לכיוונו עם רכבם, אלא *שלפני שהספיקו להגיע אליו* התגלה זה כג'יפ של מג"ד הגזרה שהדליק אורות, פרק מרכבו והחל לבצע ירי חי מעל ראשיהם של הבחורים, תוך שהוא צועק עליהם בעברית להישכב על הרצפה.

הבחורים הרימו ידיים בבהלה ונשכבו על הרצפה, בזמן שהמג"ד ממשיך לכוון עליהם את נשקו הטעון וסמן הלייזר. כשאחד הבחורים החל לצלם את האירוע, תועד המג"ד מפסיק את תיעוד המעשים תוך כדי איומים בנשק ובאלימות. לאחר מכן חדל המג"ד מהירי החי ועבר לירות רימוני אלפ"ה ממטול - אחד מהם בכינון ישיר לעבר שמשת הרכב, תוך שהוא מאיים "אהרוג את כולכם".

בהמשך תועד המג"ד מאיים בשנית בשיחת טלפון, כי "יהרוג את כולם", באם לא יובא מג"ב למקום שיעצור את הנערים.

*כל אותו הזמן לא בוצעה שום אלימות פיזית מצד התושבים, שאפילו לא התנגדו למעצר.* יתרה מכך, אחד התושבים אף תועד כשהוא מרגיע תושב אחר שנאזק מאחורי גבו, ואומר לו "אל תריב איתם. הם רוצים שתריב איתם, אנחנו נצלם הכל".

בעקבות הדיווחים על ירי שבוצע לעבר התושבים, פצועים שנמצאים בנקודה וחשש לפיקוח נפש, הוזעקו למקום כוחות הצלה, תושבים מחוות סמוכות ואזרחים נוספים, שנתקלו גם הם בירי מסיבי של רימוני גז והלם ללא אבחנה.

כתוצאה מירי שביצע אחד החיילים, נפצע נער בפלג גופו העליון וטופל בשטח בידי חובשי איחוד הצלה שהעניקו לו טיפול רפואי ראשוני, ניידת טיפול נמרץ של מד"א פינתה את הנער לבית החולים הדסה הר הצופים. באופן אבסורדי ובלתי נתפס, עצרה המשטרה את חובש איחוד הצלה שהעניק טיפול רפואי לפצוע, ותושב נוסף שסייע בפינויו, השניים שוחררו לאחר חקירה.

*למרות העובדה כי ישנו נער כבן 14 פצוע קשות מירי החיילים, נמנע דובר צה"ל לאורך כל השבת מלציין את העובדה הזאת בכל ההודעות והתדרוכים שהוציא.*

אריאל דנינו:ימח שם עראפת

‏לכל מי שמחפש את האמת:

זוכרים את השבת ההיא לפני שנתיים, שבה כותרות התקשורת צהלו על כך ש"אלישע ירד נעצר בחשד לרצח פלסטיני תמים"?

שבת שלמה של עלילת דם נבזית, שקרים במצח נחושה ותדרוכים של כתבים שאפילו לא ידעו איפה התרחש האירוע (חלקם חשבו זה בכפר בורקא ליד שכם, הם אפילו לא קוראים את מה ששולחים להם, פשוט עושים העתק-הדבק)

ובמוצ"ש מה מתברר? שהאירוע הפוך לחלוטין, מחבלים ערבים שניסו לרצוח יהודים, הגנה עצמית מוחלטת ושבוע שלם של התבזות של משטרת ישראל בבית המשפט, שם לפחות צריך להגיע עם ראיות ותיעודים, אי אפשר לצטט את דורון קדו"צ...

ושוב השבת, אותה שיטה של שונאי ישראל - ניצול של השבת על מנת לצייר אירוע מופרך וחסר אמת. הסתרה והעלמה של נער יהודי שנפצע קשה (!) מירי, את זה הכתבים שמקבלים תדרוך מדו"צ לא יספרו לכם. הם חושבים שאתם מטומטמים שיקנו את ערימות השקרים שהם מפיצים, על נערים יהודים שחנקו חיילים בליל שבת, על אלימות חסרת תקדים וכל חיילים שנפצעו, וכל זה ללא שום תיעוד וללא שום ביסוס.

אבל לא. זה לא הסיפור. מדובר באירוע מצער מאוד של מג"ד בצה"ל שככל הנראה איבד את העשתונות, אבל איבד לגמרי. אולי גם הוא הושפע מדברי שונאי ישראל כמו יאיר גולן שמטיפים שנערי הגבעות מסוכנים יותר מאיראן. מזל שהוא לא ביקש הפצצה של B2 על כל המאחזים ביו"ש. בנאדם שדורש מיהודים להרים ידיים ולשכב על הרצפה אחרת הוא ירה בהם. ובסוף באמת גם ירה ירי חי וניסה לטייח את העובדות.

אז תהיו חכמים. תבררו את העובדות. תבקשו לראות תיעודים. אל תאמינו לשקרים.

אל תאמינו לעלילות הדם של שונאי ישראל.

לעזאזאל. איזה מזל שיש רשתות חברתיותמשה
בהחלט. כל הסטטוסים שלי מתמלאים בתמונות וסרטוניםימח שם עראפת
אבל אני לא מצליח להעלות לפה תמונות וסרטונים, באג של הפלאפון
אני כבר לא מאמינהצמאה לאמת

פעם לא האמנתי לכל דבר רע שאומרים על הצבא, עד שראיתי בעצמי את האלימות שמפעילים על המתיישבים.

הייתי נערה תמימה שרוצה ליישב את ארץ ישראל באיזה משהו של תנועת נחלה ואז באמצע הלילה הגיעו כמויות של כוחות מגב ופשוט הרביצו וקיללו אותנו. הייתי בשוק, מי היה מאמין שצה"ל הקדוש יעשה דבר כזה?!

צה"ל זה אנחנו בסה"כ אבל יש שם גם דברים רקובים.

וחוץ מזה שאני יודעת מי הם אותם מתיישבים צדיקים אז אני לא מאמינה לדברים ההזויים שמדביקים להם (שזה בעצם לנו

בהחלט.ימח שם עראפת
ומי שעדיין לא מאמין, מוזמן לפנות אליי ואני אשלח לו סרטונים ותמונות. לא רק מעכשיו. גם מלפני שנים.
רק תיקון בעצם- צה"ל זה לא אנחנו. מעולם לא היה.ימח שם עראפת
מי ששולטים בצה"ל מאז ומעולם זה לא אנחנו. וברגע שמישהו שקצת חושב בכיוון שלנו משמיע את דעתו, מעיפים אותו על טיל.
צהל זה לגמרי אנחנוקעלעברימבאר
צדיק או רשע, זה הצבא של העם שלך, עם ה'
אולי לגמרי אתה.ימח שם עראפת
הצבא הזה לא מייצג אותי. לא התגייסתי אליו, ולא אתגייס. צבא שמציב אותי כאויב, הוא אויב מבחינתי.
אבל אתה חלק מהעם הזה, תרצה או לא.קעלעברימבאר
וזה הצבא של העם הזה. כמובן זה לא סותר שצריך לתקן אותו ולעצב אותו מחדש
אתה החלטת שזה הצבא של העם הזה.ימח שם עראפת
הצבא הזה מנוהל בידי רשעים, הוא לא צבא עמי. הוא לא צבא הפועל למען האינטרסים של עמי. אני לא חלק ממנו. אני לא רוצה לתקן, לא רוצה לעצב. אני לא רוצה את הצבא הזה, שכל יסודו הוא על תשתית רקובה. אני רוצה צבא שמעוניין להגן על עמו כמו שצריך, מנוהל על ידי אנשים צדיקים, ופועל על פי חוקי התורה.

הצבא הזה אינו שונה מהצבא הבריטי. גם הוא סימן אותי כאויב. גם בו היו יהודים. גם הנציב העליון הרברט סמואל היה יהודי. רוצחי ההגנה שרדפו את האצ"ל והלח"י השתלטו על הצבא. הוא אינו צבא עמי.

זה לא משנה, בפועל זה הצבא של העם הזה,קעלעברימבאר

וחלק גדול מהדבק שמדביק את אנשי הדור זה צהל. אתה שובר את צהל אתה שובר את השותפות שלך עם העם.  אתה לא אמור ליישב את הארץ בשם עצמך הפרטי, אלא בשם עם ישראל כולו, או יותר נכון בשם ה' הנקרא על כלל ישראל. כי ה' הבטיח את הארץ לישראל, לא לעצמך הפרטי.

ההבדל הוא שהצבא הבריטי היה של הבריטים, ואילו צהל הוא של יהודים. הרברט סמואל היה נציב יהודי של בריטניה, ואילו צהל הוא הצבא של העם היהודי.

גם מלכות ישראל שאינה מצייתת לתורה היא מלכות ישראל. עיין בתנך.

צהל לא של היהודיםרקאני

הוא של חלק מהיהודים.

יש הבדל

צהל הוא של המרקם החברתי והפוליטי של כל היהודיםקעלעברימבאר
הגרים בארץ ישראל. אם היו שתי מדינות ליהודים היית צודק. אבל יש רק מדינה אחת.
מסכים עם חצישלג דאשתקד

אכן הצבא מנוהל ברובו על ידי אנשים שהראייה שלהם מאוד שונה משלך, וסביר להניח שכל הפעולות שלהן מונעות מהסתכלות חילונית ופלורליסטית ולכן הצבא ממש "מצליח" במשימותיו.

מצד שני זה הצבא שיש כעת, וכן כדאי להשתתף ולנסות לשנות. זה הולך לאט מאוד אבל בסוף יצליח, שום מהפכה לא קרתה בבום.

שום מהפכה גם לא קרתה מ"בפנים".ימח שם עראפת
במיוחד לא כשיש מי שמפקחים על הפנים הזה, ומוודאים שאם חלילה הגעת לדרגה בכירה מדי תמצא את דרכך החוצה.
כשתהיה רפורמה משפטית כל זה ישתנה.קעלעברימבאר
מה אתה מציע, להקים מדינה נפרדת?
ברור. רק בעיה, לא תהיה.ימח שם עראפת
כן. לא מדינה. מלכות.
לא הבנתי, אתה מציע להקיםקעלעברימבאר
מלכות נפרדת במקביל למדינה שקיימת, או להפוך את המדינה למלכות? ואיך בדיוק תהפוך את המדינה למלכות?
אני מציע לקיים את התורה.ימח שם עראפת
כחלק מזה, מצוות שום תשים עליך מלך. איך בדיוק אתה מתכוון להניח תפילין מחר בבוקר?
שום תשים עליך מלך זה רק כשהמצב מתאיםקעלעברימבאר
עובדה ש400 שנה בתקופת השופטים לא מינו מלך, ושמואל כעס כשביקשו למנות שלא מכוונה טובה.

איך בדיוק תמנה מלך היום, אתה חושב שרוב העם יסכים למינוי? אפילו הרב ישראל אריאל לא בעד למנות מלך נגד רצון העם או לפלג את המדינה ל2 מדינות

אוקיי, אז גם להניח תפילין זה כשהמצב מתאים.ימח שם עראפת
למה אתה סתם ממציא ומשקר?! די כבר! אל תחרטט בלי ידע ובלי מקורות, ובייחוד אל תמציא מה דעתו של הרב ישראל אריאל. די, תפסיק לשקר ולחרטט.
יאללה תנסה מחר לעשותקעלעברימבאר
הפיכה ולמנות מלך. נראה אם תצליח
אז מה הרב ישראל אריאל סובר בנושא זה?קעלעברימבאר
למה אתה ממציא את דעתו?ימח שם עראפת
אני בטוח שהואקעלעברימבאר
לא בעד לפלג את המדינה ל2 או לעשות הפיכה
אני בטוח שאתה לא יכול לשקר משמו,ימח שם עראפת
רק כי נדמה לך מה הוא חושב.
עיין אברבנל על שןם תשיםקעלעברימבאר
ועיין משפט כהן
עיין רמב"ם הלכות מלכים. ועיין גמרא סנהדרין.ימח שם עראפת
הרמבם לא כתב שזה דוחה פיקוח נפשקעלעברימבאר
להפך, הוא כתב באגרת תימן שאסור למרוד בגוים אם זה מסוכן מאוד, בהקשר של מינוי מלך של אדם הטען שהוא משיח בתימן 
אתה ממציא שזה פיקוח נפש.ימח שם עראפת
ותוכיח.
יאללה תנסהקעלעברימבאר
לעשות מחר הפיכה. נראה אם זה לא פיקוח נפש.

חוץ מזה לזכרוני אדם פטור ממצוות עשה אם זה גורם נזק של יותר מחומש מממונו או סבל דומה

אדם פטור ממצוות עשה פרטית,ימח שם עראפת
ציבור לא פטור ממצוות עשה ציבורית.
אז למה 400 שנה לא מינו מלךקעלעברימבאר
בשופטים? ולמה שמואל כועס?
למה 2,000 שנה יהודים לא עלו לארץ?ימח שם עראפת
ולמה הרבי מגור כעס על הביל"ויים?
כי 2000 שנה הנוצרים והמוסלמים לא נתנו לנו להקיםקעלעברימבאר

מדינה.

שמואל הנביא היה נביא. ו ה אמר לו שהוא כועס

2,000 שנה לא נתנו? מי ניסה?ימח שם עראפת
מה זאת אומרת, מדינה ליהודים היתה נגדקעלעברימבאר

האמונה של הנצרות והאסלאם. רק בתקופה המודרנית שאידאולוגיות חילוניות ניהלו את העולם אז אירופה היתה מוכנה לדבר על מדינה ליהודים.

לפני זה בחיים הגויים השולטים כאן לא היו נותנים, ולעם ישראל לא היה בכלל כוח לארגן צבא מאפס ולהלחם באימפריות, כי שכחנו איך נלחמים ולא היה ממי ללמוד.

כבר חזל תארו את הממב הזה כ3 השבועות. לא איסור, אלא מצב קיים בו אם נמרוד בגויים אז הם יעשו מאיתהו קציצות, והרמבם מזכיר את 3 השבועות כסכנתא על דרך משל באגרת תימן.

קישקוש בלבוש.ימח שם עראפת
תלמד היסטוריה.
ההיסטוריה אומרת שהנוצרים והמוסלמיםקעלעברימבאר
ראו בגלות היהודים הוכחה לדת שלהם. הם לא היו מוכנים להקים מדינה ליהודים אפילו שניסו להציע לאפיפיור להקים מדינה יהודית אוייבת לעותמאנים.  אפילו המלך הפרסי הזרתוסטראי כוסרו התחרט שניה אחרי שנתן ליהודים היתר לבנות את המקדש, והקיסר יוליאנוס היה מוכן לתת ליהודים מקדש לא מדינה, וגם זה לפני שהנצרות הפכה לדת מדינה ברומא.

האידאולוגיות התומכות במדינה ליהודים בידי הגוים צצו רק בסוף המאה ה18 בתרבות ליברלית חילונית (אולי נפוליאון) ובעיקר במאה ה19 וה20 על ידי אידאולוגיות חילוניות או אוונגליסטיות חדשות. אחרי קום המדינה הכנסיה עשתה שמיניות באוויר להסביר איך ייתכן מדינה ליהודים, ועד היום רוב העולם המוסלמי מתנגד למדינה ליהודים מטעמים דתיים.

על דוד הראובני שמעת?ימח שם עראפת
והאפיפיור לא היה מוכן להסכים לזה בסוףקעלעברימבאר
פיקוח נפש דוחה מצוות מלךקעלעברימבאר
ואם מיעוט ינסה למנות מלך נגד דעת הרוב אז תהיה פה אנרכיה ואויבינו יהיו עלינו וגם פיקוח נפש וגם מצוות ירושת הארץ תהיה בסכנה.

חוץ מזה שלזכרוני אדם פטור ממצוות עשה אם המצווה תגרום לו נזק של יותר מחומש מנכסיו או סבל ששווה זאת

אסור להכין תפילין,ימח שם עראפת
שמא מישהו יתאבד איתם כמו אותו אחד בכלא לפני כמה שנים. פיקוח נפש.
נכון גם אסור סכינים במטבח…סיעתא דשמייא
… חגורות, אקונומיקה….
בהחלט^-^ימח שם עראפת
בל נשכח שאסור להתגייס בשום פנים ואופן שמא נפלוט כדור, ובכלל, מרבית ההרוגים במלחמות נהרגים מדו"צים
אבל יש יותר הצלת חייםקעלעברימבאר
מאבדן חיים בזכות הצבא
גם אם תקים את מלכות ישראל ימותו פחות אנשים.ימח שם עראפת
בניגוד לדעת רוב הציבור?!קעלעברימבאר
לא , ימותו הרבה אנשים
דמיונות. לא משהו בעל ביסוס.ימח שם עראפת
ברור, כי רוב הציבור רוצה מחר מלך. הרי עשית סקרקעלעברימבאר
רוב הציבור רוצה להניח מחר תפילין. עשית סקר?ימח שם עראפת
ההבדל הוא שאני מניח תפילין זה לא מזיז לאף אחד,קעלעברימבאר
וגם עניינים כמו איסור תחבורה ציבורית בשבת שהתקבלו אצל בן גוריון כסטטוס קוו, עוברים יחסית חלק למרות התנגדות.   זה לא יהיה אותו דבר אם מיעוט ינסה למנות מלך נגד דעת הרוב, אלא אם כן זה יהיה כמו מלך אנגליה ואז אין פה שום מצווה
אתה נביא שאתה יודע מה יהיה?ימח שם עראפת
כבר עכשיו זה שאנשים מניחים תפילין מאד מפריע לאנשים בארץ. סואו דונט.
זה לא נביא, זה שכל ישר.קעלעברימבאר
תשאל חילונים ומסורתיים ברחוב מה הם חושבים אם מחר נעשה כאן מלוכה
כמו שאני מכיר אותך, השכל שלך ממש לא ישר.ימח שם עראפת
תשאל אותם באמת. תשאל גם את אלה שהציעו שניפרד לשתי מדינות ונעשה רפורמה מטפשית במדינה שלנו.
ברור, הרוב רוצה מלך כאן ועכשיו. הם כל כך רוציםקעלעברימבאר
שעוד שניה יעשו הפגנה באיילון בדרישה למנות מלך...
סליחה על הציניות אבל אי אפשר להתאפק קעלעברימבאר
תודיע לי כשתרכושקעלעברימבאר
נ"מ מסין או רוסיה, להפיל את המטוסי קרב שיפציצו את מי שיעשה הפיכה
היה דיבור פעם ביצהר לקנות נגמשים מבריה"מימח שם עראפת
בריה"מ או רוסיה?קעלעברימבאר
בריה"מ.ימח שם עראפת
כשבריה"מ התחילה להתפרק, הרוסים מכרו נגמשים ב10,000 שקל, מחיר שווה לכל נפש.
נגמשיםקעלעברימבאר
של יצהר מול f16 של צהל, ברור שהנגמשים לוקחים...
אתה יוצא מנקודת הנחה שצה"ל יתקוף,ימח שם עראפת
ואתה יוצא מנקודת הנחה שאם נפרוש מהמדינה לא ניקח חלק מצה"ל איתנו.
כן כמה חיילים יבואו אתכם? וכמה טייסים?קעלעברימבאר
ברור, נסיון הפיכה במדינה וצהל לא יתקוף. מאודהגיוניקעלעברימבאר
לזכרוניקעלעברימבאר
גם כתוב שממנים מלך על הציבור רק אם הציבור רוצה
תכתוב ספר זכרונות.ימח שם עראפת
גםאין לך כיום אדםקעלעברימבאר
שהוא גם מבית דוד, גםגדול בתורה וגם בעל כשרון הנהגה פוליטית.

הרב חרלפ והרבי מלובביטש אמנם היו מבית דוד, אבל לא היה להם כשרון להנהיג פוליטית. והם נפטרו.  הרב דרוקמן לא היה מבית דוד וחוץ מזה הוא נפטר. כך שכרגע אין מישהו בנמצא גם אם תמנה

הבל הבלים הכל הבל.ימח שם עראפת
שמא מישהו?!קעלעברימבאר
תגיד אתה יודע מה יהיה פה עם מיעוט ימנה מלך נגד דעת הרוב?
אתה יודע מה יקרה פה אם נקים מדינה יהודית?!?!ימח שם עראפת
כל צבאות ערב יפלשו לפה!!! תוך שישה ימים לא יישאר מאיתנו כלום!!! חייבים להשאיר פה את הבריטים, בכל מחיר!!!
המנחת חינוך אומרקעלעברימבאר
שמצוות ירושת הארץ שונה. היא דוחה פיקוח נפש כי התורה צוותה לכבוש את הארץ גם בסיכון חיים.

חוץ מזה זה היה סיכון מחושב של בן גוריון. אם מחר נעשה הפיכה ונמנה מלך אז עלולים להפסיד את כל השטח שכבשנו.

הבל הבלים הכל הבל.ימח שם עראפת
אתה מדמיין דברים מפחידים כדי לא לקיים מצוות. טיפוסי לקווניקים.
תהיה מציאותיקעלעברימבאר
תהיה דתי.ימח שם עראפת
דתי זה מציאותיקעלעברימבאר
אין סומכים על הנס.

לא כמו בני דודינו שחשבו שיצליחו להקים חליפות עולמית של דאעש עם כמה גמלים. ולא כמו שבתי צבי וחבריו שחשבו שברק יכה את הסולטן.

אלא כמו הרצל ובן גוריון, שעבדו ראלי

דתי זה מקיים מצוות.ימח שם עראפת

אין מדמיינים סכנות.

הרצל עבד ראלי? כי הוא חשב על מדינה באוגנדה או ארגנטינה.

בן גוריון עבד ראלי? כי בלי טנקים עם כמה חטיבות חי"ר של ילדים שאתמול למדו לעשות בום בנשק לעומת כל צבאות ערב זה מאד ראלי, נכון?

הם יצרו קשרים מדיניים, ויצרו צבא מאומןקעלעברימבאר
והזמינו בתשח נשק מצכסלובקיה. גם צבאות ערב היו די פרימיטיבים בתשח. ברור שהיה כאן נס מדהים אבל עדיין היתה כאן ראליה. גם האופוזיציה בבריטניה וארהב וברית המועצות והאום תמכו במדינה יהודית בתשח, מי בדיוק בעולם יתמוך במלך בישראל כיום?
צבא מאומן... ימח שם עראפת
תלמד היסטוריה חמוד. נתנו למעפילים מאושוויץ סטנים שלפעמים עובדים ולפעמים לא, ושלחו אותם לחזית.

לא תמכו בהקמת המדינה בתש"ח. רק לאחר קומה תמכו בה.

הצבאות הסדירים לא היו פרימיטיביים. הערבים הכפריים היו פרימיטיביים, נכון. ושני הצדדים נפלו כמו זבובים.

הפלמח היה מאומן כבר 20 שנה.קעלעברימבאר

הגיע נשק כבד מצכוסלובקיה ששלחה ברית המועצות, לפלמח היה אסטרטגיה ותו"ל מומחיים של 20 שנה, אל תשכח שצבאות ערב היו די פרימיטיביים, והיתה לנו תמיכה של האום רוסיה ארהב והאופיזיציה בבריטניה.

עיין ערך כט בנובמבר הצבעת האום, לפני קום המדינה.

כמה חיל אוויר כבר היה לצבא המצרי בתשח?

מה גם אז לא היה מה להפסיד. כיום אתה מסתכן בלאבד את כל מה שהשגנו, נראה לך שנגמשים סובייטים יועילו נגד חיל האוויר החזק במזרח התיכון? שלא לדבר שמצוות מלך נדחת אם היא כרוכה בהרג יהודים אחרים.

אתה רוצה להתנהל כמו אנשי המרד הגדול ובר כוכבא ולאכול את הראש בסוף, בכבוד, לא כל יום מתרחש ניסא

תלמד היסטוריה.ימח שם עראפת
אין לכם סיכוי מול צה"לקעלעברימבאר
מקסימום אולי יצליחו לעשות הפיכה בועד היישוב של יצהר ולמנות גבאים חדשים בהית כנסת
מוזר שלפני שבועיים טענתקעלעברימבאר
שספק קל של פיקוח נפש מתיר נסיעה בשבת
נכון. זו ההלכה.ימח שם עראפת

מוזר שאתה טענת להיפך, ופתאום אתה מתהדר לך בשטויות של פיקוח נפש.

יש הבדל בין חילול שבת באופן חד פעמי עקב פיקוח נפש, לבין ביטול מצוות עשה באופן מוחלט עקב חששות מופרכים לפיקוח נפש. כמו כן, לא ברור שלהמשיך במציאות הנוכחית זה לא פיקוח נפש.

חילול שבת זה לא תעשה,קעלעברימבאר
ודיברתי על חששקטן של פיקוח נפש.

כאן זה מצוות עשה שנדחת אף באובדן חןמש רכוש, עם סכנה גדולה לפיקוח נפש ואבדן שטחי ארץ ישראל.

ממש. ברור שהמדינה תתפקד עם כמה חברה יחליטו לעשות הפיכה. תודיע לי שתהרסו את הכור באירן

חילול שבת זה לא תעשה,ימח שם עראפת
שנדחה משום פיקוח נפש. אין חילוק בין ספק קטן לגדול.

אובדן חומש זה במצווה פרטית, שצריך אדם להשקיע עד חומש מנכנסיו כדי לקנות לולב למשל.

אתה אוהב לקשקש להמציא ולדמיין כדי לא לקיים מצוות ולא לצאת מאזור הנוחות של בבל.

יאללה, תעשה מחר הפיכהקעלעברימבאר
תודיע לי כשתלמדו להטיס מטוס קרב אחד אני גם אצטרף
אתה לא יהודי? מה זה אני אצטרף?ימח שם עראפת
תוביל אתה את ההפיכה.
סכנתא חמירא מאיסוראקעלעברימבאר
מה גם שלדעת האברבנל והנציב אסור למנות מלך במצב לא ראוי, וכן אין ממנים מלך אלא בדעת הציבור, בהלכה.
אי הכי, אל תניח תפילין, שמא תתאבד בהם.ימח שם עראפת
תוכיח.
זה לא שמא זה ספק חזק.קעלעברימבאר
בכל מקרה מי שינסה לעשות זאת לא יצליח, כך שאתה מבזבז את הזמן בתכנוני סרק
זה ספק חזק,ימח שם עראפת
שאם תמשיך לומר שטויות ולשקר אני אתנקש בחייך, וזה פיקוח נפש אז תפסיק.
יש לי טנק מצוות תזהר קעלעברימבאר
באיזה שטח אתה מתכוון להקים את המלכות?נפשי תערוג

כי נכון לכרגע יש שליטה של מדינת ישראל על השטח הזה.

וכמה שידוע לי לא מתכוונים לוותר עליו כ"כ מהר. אז איך המלכות הזאת תקבל שטח? תלחם נגד יהודים?

חלק ניכר מהיהודים במדינה הם חילונים שלא מעוניינים לקיים התורה או דתיים שלא חושבים שיש מצווה הלכתית שיש למנות מלך (ואל תנסה להוכיח לי שוב את העניין. התנצחנו על כך לפני כמה חודשים. אנחנו חלוקים בנושא)

איך תשכנע אותם לקבל את המלך שלך?

הנה תורה מונחת בקרן זווית. כל הרוצה יבוא ויטול.ימח שם עראפת
כמו שאמרתינפשי תערוג
הרוב המוחלט של אזרחי המדינה כיום לא מעוניינים להפוך את המדינה למלכות 
הרוב המוחלט של אזרחי המדינה יאלצו להתמודד.ימח שם עראפת
איך תכריח אותם להתמודד?נפשי תערוג

במיוחד שהמלכות היא לא השליטה.

ויש כאן מדינה מתפקדת עם צבא חזק שישמור על אזרחיו נגד השתלטות בכוח הזרוע.

כאשר אמרתי, הנה תורה מונחת בקרן זווית.ימח שם עראפת
כל הרוצה יבוא ויטול.
לענ"ד בשיטה הזאת זה לא יתקדם מהרנפשי תערוג
בלשון המעטה...קעלעברימבאר
נו ברור שבעזרת תכנית הגרעין הסודיתקעלעברימבאר
כמה פיצוחים יעשו את העבודה
להיפך יקירישלג דאשתקד

שום דבר לא קרה כשכולם רק התבכיינו והסתכלו על התקרה וציפו שדברים יקרו לבד.

בהיסטוריה, הרבה מאוד מהפכות קרו כשאנשים חזקים מבפנים שינו את הכיוון. ממה שזכור לי, בערך ככה הפתחתה התרבות ההלניסטית וככה נכשל המרד הגדול (מה זה בעצם יוספוס?), וככה נפלה האימפריה הפרתית, וככה האימפריה הרומית הפכה לנוצרית וככה היא גם נפלה.

אנשים נלחמים ומלחמים לכיוון מסוים, עד שפתאום הם רואים שהצד השני הרבה יותר קורץ ונחמד והם משנים צד. ואז ראשי הלוחמים הופכים לראשים של מה שנגדו נלחמת. (כמובן שכל אחת מהדוגמות שהבאתי יש לה מאפיינים ייחודיים, א ל זה הרעיון)

בהחלט, דבר לא קורה מעצמו, בכך אני מסכים.ימח שם עראפת
אולי אני טועה, אבל תסביר לי במה כוונתך כיצד התפתחה התרבות ההלניסטית, וכיצד נכשל המרד הגדול, אולי כשאנחנו מדברים על שינוי מבפנים אנחנו לא מדברים על אותו דבר.

מכיוון שבניגוד לאלכסנדר, שנלחם לשם עושר ושליטה, ועל הדרך הוקסם מהדתות, ובניגוד ליוספוס שלאחר שבגד הוא היה בוגד, ולא חלק מעם ישראל, ולכן הפך ליוספוס, אנחנו מדברים על נסיון לשנות מערכת. לא על תהליך טבעי של מערכת מתחדשת, אלא על נסיון מלאכותי להשפיע מבפנים תוך התנגדות עזה של המערכת. האם המהמפכה הקומוניסטית הייתה "מבפנים"? האם המהפכה הצרפתית הייתה "מבפנים"? אם לפי ההגדרות שלך כן, אנחנו פשוט לא מדברים על אותו דבר.

נכוןשלג דאשתקד

לפי התפיסה שלי, המהפכה הקומוניסטית ודאי הייתה מבפנים.

כלומר ברור שהחא הייתה ממש מתוך הממשלה (ואני מדגיש "לא ממש").

מדינות יכולות לדכא כל מהפכה עד שהעם בעצמו רוצה אחרת, כשהעם רטצה אז גם מבצעי ההחלטות עושים בעיות והכל משתנה. והכל תלוי אם אתה חלק או לא חלק.

אם תשב בצד ותבכה צייוניייניייםםםם אז ההשפעה שלך תהיה כמו ההשפעה של בלוי וכדו', אם אתה רוצה להיות משמעותי אתה חייב למצוא דרך להיות חלק.

זו כוונתי ואני מבין עכשיו שאתה כנראה מסכים אתי.

אם כך זו בעיה שלך.ימח שם עראפת
בניגוד לתפישה שלך שאתה רוצה ליצור מהפכה פנימית, ללא מאבק, המהפכה הקומוניסטית הייתה מלחמה חיצונית. רובים וגופות.
זה בדיוק ההבדל בינינו...שלג דאשתקד

שאני חושב שיש בעיה והיא שלי.

ואכן המהפכה הקומוניסטית ורוב המהפכות הם עם רובים, הבדיחה היא שההגדרה של דמוקרטיה זה שכדי להחליף שלטון לא צריך להשתמש בכוח....

האם אני חושב/רוצה שתהיה כאן מהפכה אמיתית? - פעם הייתי אומר שלא, היום אני חושב שמי שמנסה ליצור דיקטטורה באופן מוצהר (ואני מכיר אישית כמה כאלה ואלו אנשים רבי השפעה ובצדק), אני כן חושב שכשאנחנו רואים שהם יוצרים דיקטטורה צריך להילחם בהם גם בשיטות אלימות

מדוייקזיויק
מזעזערקאני
כואב ומזעזעשלג דאשתקד

בטח עוד איזה ניסו שחם שרוצה להסתיר מה הוא עושה עם הפקודות שלו אז הוא הולך לריב עם המתנחלים.

ככה זה תמיד, בסוף מגלים שהמפקדים שהיה להם ממש חשוב להילחם במתנחלים אלו אותם אנשים שיש להם אקדח על הרקה. או במילים פשוטות יותר: הדיפ סטייט לא אכפת נשים (כמו אצל שחם וריטמן), לא אכפת מהפשע המאורגן (כמו אצל קראדי), לא אכפת לו כלום - אם רק תספקו אותו בפציעה מענגת של איזה יהודון מתנחל. ומזעזע שנם אלה ששולטים עלינו ואחר כך מתפארים שהם אלה שתורמים הכי הרבה...

הלוואי שלפחות עכשיו שברור איך מאתרגים כל אימבצילית מקפלן, לפחות הקצינים והפקודים האלה יישפטו וישבו בכלא יחד עם ניסו שחם ושאר החברים של פריניאן.

מעריך שהאמת באמצע איפשהונפשי תערוג

אסור לירות על יהודים. אלא אם כן אתה בסכנת חיים ממשית.

(ואסור לתקוף את חיילי צה"ל. כל מי שתוקף שידע שעלול להוביל למוות)

מצד שני, אף חייל צה'ל לא היה יורה סתם ככה על מישהו.

לא על ערבי

בטח ובטח לא על יהודי

מצד שלישי,  הקליע שמצולם בכתף זה קליע שנורה ממרחק גדול מאוד (אחרת היה פשוט מצליח לצאת)

כך שאין מצב שזה קליע שנורה בסיטואציה שתוארה כאן למעלה. זה קליע שנורה ממרחק של מאות מטרים. אי אפשר לשמוע מה המג"ד אמר כמו שמתואר.

לא מאמין בצורה עיוורת לשום צד.

כנראה לשני הצדדים יש מידת אשמה כלישהי

אתה מצטרף בצורה עיוורת להסתה. בלי לבדוק. רק לחרטט.ימח שם עראפת

ישנם סרטונים ועדויות של הנוכחים במקום. בסרטונים רואים ירי. על הרצפה רואים תרמילים.

בדיווחים טען דו"צ שעשרות מתנחלים תקפו אותם. בצילומים יש כמה בודדים.  בדיווחים טען דו"צ שהחיילים לא ידעו שנפגע מישהו מהירי. במציאות רואים בתמונות חיילים ושוטרים ליד הכונן שמטפל בו, והכונן נעצר.

בסרטונים לא רואים אלימות מתנחלים. בסרטונים כן רואים אלימות חיילים.

הסרטונים הופצו על ידי צד אחד בלבד. מדוע? האם לחיילים אין תיעוד לכך ש"חונקים אותם, מכים אותם, וזורקים עליהם אבנים" למרות שהם אמורים לתעד תקיפה שכזו? הניחא. הם טוענים לפנצ'ר באחד הג'יפים? איפה הג'יפ, בחניה? צלמו. למה אין תמונות וסרטונים מטעם דו"צ? מי פה השקרן?

ומה שהכי מקומם, זה שאתה בחוצפתך החלטת שאתה מבין גדול בענייני בליסטיקה, והכרעת שהכדור נורה ממרחק ולא מקרוב. אל תבלבל במוח. רבין גם כן נורה מטווח קרוב, ובכל זאת הקליעים נשארו בגופו. אם הכדור נתקע בעצם, אפילו חודר אותה, הוא לא בהכרח יצא מהצד השני.

אתה סייען לרצח. אתה מכשיר את המג"ד המטורף, זה שירה. בגלל שכמותך יבוא יום ועוד מישהו יירצח. בגלל הטיוח שלך, כמו אהוביה סנדק הי"ד, עוד מישהו יגמור בקבר.

את ידידיה וסרטייל מלפני חצי שנה אתה זוכר? חצי מהמוח שלו עדיין חסר. ואתה אשם. אתה שותף לרצח. דע, במקרה הירי הבא- אתה שותף. דמם יהיה על ידיך.

לא ראיתי את הסרטונים המדובריםנפשי תערוג

את ההודעה שאתה העלאת ראיתי לפחות 7-8 מקומות. כנ"ל סרטון שמראה 3-4 תרמילי 5.56 ליד דויד צהלי (מה זה מוכיח? במיוחד שהתרמילים מסודרים בצורה שברור שלא נורו כך אלא נאספו לאותו מקום)

ראיתי גם סרטון של מתיישבים מרימים ידיים ליד דויד צהלי במרחק של 10-20 מטר מהם. לא מראים מה היה כמה שניות לפני. (אולי אז היתה היריה, מה הוביל לירי?)

מוזמן להעלות סרטון של מישהו נורה למרות של שהוא לא מפעיל שום אלימות ואז אוכל לשפוט באמת את על סמך השכל.

ואני לא מומחה גדול בבליסטיקה

אבל רואים את המתיישבים במרחק של עשרות מטרים בודדים מהדויד הצה"לי. במרחק כזה קליע לא נכנס לכתף ועוצר שם. אלא במרחק גדול בהרבה.

(הדוגמה שהבאת מרבין זה מכדור של אקדח. זה משהו אחר לחלוטין. פחות חומר נפץ. קליע פחות חד וכו')

ואני ממש לא מנסה לכפות על ירי על מתיישבים. זה לגמרי גרוע.

אבל אם היה אלימות נגד חיילים. כל סוג של אלימות. מה בדיוק הם ציפו שיקרה? שהחייל יביא פרחים ושושנים בתמורה?

וירי על מתיישבים שלא עשו כלום, זה כבר לשים את החיילים (שמי זה חיילים? רובנו היינו חיילים) בעמדת רוצח שפל, מצטער. לא מוכן להאמין לזה בלי סרטון (שנטען שקיים אבל לא פורסם משום מה)

מחכה שתעלה את הסרטון שביקשתי. ואז אוכל להאמין 

ואף על פי כן העזת להביע דעה על שאינך יודע. ולהכפישימח שם עראפת
שוב פעם המומחה לבליסטיקה, שיודע כמובן שתרמילים בהכרח עפים לכל עבר.

אני ראיתי סרטון של הנערים שוכבים על הרצפה, ומעליהם ירי מטולים.

באף סרטון לא נראית אלימות מתנחלים. המג"ד טען שהוא הותקף על ידי עשרות מתנחלים, ושפונצ'ר לו הג'יפ. דובר צהל טען שהצבא לא ידע על הפצוע. שניהם שקרנים, המג"ד לא הראה תיעוד לשום דבר, גם לא לדויד שלכאורה אמור להיות מפונצ'ר בחנייה. ותיעוד של פינוי הפצוע מראה שיש שם חיילים ושוטרים, כך שדובר צהל משקר. כמו כן, הכונן שטיפל בנער נעצר.

לעומת זאת, בסרטונים נראים כמה חבר'ה בודדים. נשמעות צעקות של המג"ד, שהוא יהרוג את כולם, יטפל בכולם באופן אישי, הכל אישי, כלשונו. נראים חיילים אוזקים את אחד החבר'ה, שלא מתנגד. נראים איומי נשק. לא מופיע בסרטון שום אלימות. הטענות לאלימות הגיעו מדובר צה"ל והמג"ד, שכמו שאמרנו נחשפו כשקרנים, ובתיעודי האירוע אין אזכור לכך. כמו כן, המג"ד מתועד כשהוא מנסה למנוע את התיעוד.

אתה טוען בחוצפה שבהכרח היתה אלימות כלפי החיילים, דבר שלא הוכח בשום מקום, ובסרטונים נראה בבירור להיפך. אתה מכשיר את הירי. אתה הופך את הירי לצודק. אתה מתיר את דמם של הנערים הללו, אתה רשע ושותף לפשע.

כולנו היינו חיילים? אוקיי. כולנו ירינו סתם כך על נערים? ואל תאמר שזה לא סתם כך. היו תקדימים לדבר. לפני חצי שנה נורו ארבעה נערים ליד קדומים, פגיעות על מנת להרוג. ידידיה וסרטייל נפגע בראשו ושכב במצב אנוש בבית החולים. ב21 במרץ ירה חייל על אב וילדיו בהר עיבל, שהתקדמו לתפילת שחרית ליד המזבח. למה? כי הוא איבד עשתונות. סתם, בעברית.

לגבי רבין- נכון. זה כדור אקדח. שנורה מקדימה ונתקע. לעומת זאת, במקרה דנן, הכדור חדר מהזרוע ועד לגב, שם נעצר. אתה לא מומחה לבליסטיקה, וגם אני לא. אבל אחרי שכדור חודר את עצם הזרוע ונעצר בצלעות, משום מה נשמע לי הגיוני שהוא נעצר. במיוחד כשאין שום הגיון במקור ירי אחר, כאשר היורה הודה שירה ירי חי, אך טען שהירי היה באוויר.

כפי שציינתי, המג"ד ניסה למנוע את תיעוד האירוע. אין תיעוד של הנער נפגע. יש תיעוד של ירי המטולים, תיעוד של תרמילי הm16, הודאתו של היורה, הסרטונים המתעדים אותו מאיים בנשק, ועדותם של הנוכחים, שנאמרת גם בסרטון, דקה לאחר האירוע.

אתה מעדיף להאמין לגרסת המג"ד השקרן, שבוודאות ירה, ובוודאות מנסה לכפות על מעשיו כעת? אתה מסייע לטיוח. אתה שותף לפשע.

שמע, יש לי תקלה בפלאפון,ימח שם עראפת
אני לא מצליח להעלות את הסרטונים לכאן. יש לך וואצפ? אני יכול לשלוח לך אותם דרך הוואצפ.
אני מניח שראיתי את רוב הסרטונים שיש לךנפשי תערוג

אני גם מחובר להמון קבוצות ב"ה

אלא אם כן יש לך סרטון שמראה ירי ממש. שאותו לא הצלחתי לקבל (אם בכלל הוא קיים)

שלחתי לך באישי.ימח שם עראפת
סרטון ירי m16 אין. כי כמו שרואים בסרטון, המג"ד מאיים על הצלם שיכבה את הפלאפון. ירי של מטולים יש. תרמילים על הרצפה יש. נער פצוע יש. עדים יש.

מסקנה מתבקשת? או שאין לך מספיק שכל כדי להבין את הברור, או שקשה לך מדי לקבל את העובדה שמג"ד בצה"ל יורה על נער, או שאתה ממש רשע.

העלתי את הסרטונים ששלחת לינפשי תערוג

אכן יש שם התנהלות לא תקינה מצד חיילי צה"ל

מקווה שיהיה תחקיר מקיף על הנושא כולל ענישה למי שהיה מעורב בתקרית

וכמו שאמרתי.

מאוד קשה להבין מהסרטונים מתי היה רגע הירי שפגע במישהו והאם זה היה באותו המקום והזמן

ממלכתי נשאר ממלכתי.ימח שם עראפת
הסתה מטורפת כדי להכשיר רצח יהודיםזיויק
מעלה את הסרטונים ששלחת לי באישי.נפשי תערוג

יישר כוח, תודה רבה.ימח שם עראפת

שימו לב לסרטון האחרון.

מה רואים בסרטון האחרון? במה הם יורים שם?ברגוע

אני מאמין שהאמת תצא לאור, כי בסופו של דבר הצבא טוען שהנער נפצע בכלל באירוע אחר במקום ובזמן אחר. זה משהו שאפשר לחקור ולראות מאיפה ומתי פינו את הנער לבית חולים.

בא נשים על השולחן דברים כהוויתםהסטורי
הצבא, למרות שהיה לו את היתרון של שלושת רבעי יממה שהציבור שהיה שם לא הגיב ולא שמע בגלל שבת - סיפר לתשקורת סיפור שלא עמד במבחן המציאות ברגע שיצאו תיעודים (ואפילו לא במבחן בית המשפט, שלא נענע לבקשת הארכת המעצר הסיטונאית). אפילו המדבררים הקבועים כמו רועי שרון, הודו שיש חורים בגרסא.

מאז הצבא כבר תיקן גרסאות חמש פעמים, כל פעם גרסא חדשה, כי הקודמת לא עמדה במבחן המציאות, בסרטונים, בעדויות של נוכחים אזרחים וחיילים, בדוחות של בית החולים ומה לא.

ברכב האחורי.ימח שם עראפת
לדברי הרב אביעד גדות יש לו תיעוד של השמשות המנופצות, אין לי את התיעוד.

הצבא טוען שהנער נפצע במקום אחר, אבל הוא גם טען שהחיילים לא ידעו שנפצע, דבר שהוכח כשקר, וכן הם טענו שכלל לא בוצע ירי חי, דבר ששוב הוכח כשקר.

טוב שאתה כותב, היה נשמע שמשהו רקוב עוד מלכתחילה,חרדיתאחת

אבל מפה ולשם כבר השתכנעתי שהייתה אלימות נגד חיילים

חבל שאת משתכנעת בקלות ומאמינה לשקרים.ימח שם עראפת
מ בדיוק שכנע אותך?רקאני
לא שכנע כלום... נראה לי שלא הובנתי, לא משנה.חרדיתאחת
מספיק כברshindov

הסיפורים האלה לא מהיום. אין צדיקים בסיפורים האלה. אנחנו מטפחים אנשים שאין להם אלהים. והשאר מה שמתגלגל מזה.

אני מבין שאתה בעל יכולות ראיה רוחניות.ימח שם עראפת
אנחנו מכירים את השקרים של דובר צה"ל לא מהיום. אנחנו מכירים את התנהלות הטיוח של המערכת לא מהיום. אתה מטפח אנשים שאין להם אלהים, זה נכון. אלו הם המג"ד היורה, ששיקר וטען שדרסו את חייליו, חנקו אותם, הכו אותם, ופינצ'רו להם את הג'יפ. התיעודים מראים מי השקרן והאלים.
אין צדיקים?רקאני

וואו כמה אנשים דבילים יש בעולם

כן ברור כל נוער הגבעות פושעים

והחיילים קודש

נוער הגבעות - כנופיות פשע.shindov
נוער הגבעות הם חלוצים, שלפעמים לצערינו עושים פשעיםקעלעברימבאר
רואים שערוצי התבהלה עשו עליך עבודה טובה,במחילה קעלעברימבאר
רשע מרושע. אתה- שקרן שאינו יודע דבר. רשע.ימח שם עראפת
אתה מכיר בכלל מישהו מנוער הגבעות?קעלעברימבאר
בוודאיפשוט אני..
עמירם בן אוליאל, למשל
שהודה בעינויים?ימח שם עראפת
שבשיחזור לא ידע מאיפה הוא הגיע?! שהחוקר שלו כל הזמן ניווט אותו בשיחזור, כי הוא פשוט לא ידע?!

עמירם בן אוליאל זה רומן זדורוב 2.

אולי מישהו מנוער הגבעות אחראי להצתה, אבל עמירם זה לא.

יש עוד חורים בסיפור, חפש ביוטיוב.

זה באמת רומן זדורוב 2פשוט אני..
2 רוצחים עם הרבה יחסי ציבור
אל תהיה טמבל.ימח שם עראפת

רומן זדורוב זוכה. ואני ראיתי סרט של כאן 11 על הרצח והחורים בסיפור של זדורוב, עוד לפני שזוכה, והיה לי ברור שזה לא הוא, אבל הנחתי שלמשטרה יש משהו שאני לא יודע.

יש המון חורים בכתב האישום של עמירם, המון אמצעים בלתי חוקיים, והתעלמות מכמה דברים חשובים.

תסתכל בויקיפדיה בערך "תג מחיר" בסעיף "ביום תג מחיר".

תגלה שערבים ביימו בעבר אירועי תג מחיר. אני לא מכחיש לחלוטין את האפשרות שזה היה תג מחיר, אבל כתובת גרפיטי "יחי המלך המשיח" לא כל כך מזוהה.

כמו כן, מעניין שהיו עוד מבנים של משפחת דוואבשה המורחבת שהוצתו, עקב יריבות בין חמולות.

אה, הוא זוכה, עכשיו אני רגועפשוט אני..

קראת את פסק הדין המזכה?

אני כן.

עמודים שלמים הוקדשו שם לסתירות בעדויות שלו, לשקרים, לראיות שאין עליהן ויכוח והוא לא הצליח להסביר אותן (למשל זה שהוא ניקה את הנעליים שלו עם חומרי ניקוי ביום הרצח, זרק את המכנסיים, שאל את אבא שלו לראשונה בחייו איך להפעיל מכונת כביסה וכיבס בעצמו את החולצה שלו באותו היום (שוב, לראשונה בחייו), אמר לאשתו שמצאו גופה בבית הספר עוד לפני שזה היה ידוע ועוד).

אז למה הוא זוכה?

כי יש דברים שאין להם הסבר. למשל טביעות נעליים שלא מתאימות.

שופטת אחת אמרה שהוא אשם ללא כל ספק, שני שופטים אמרו שיש ספקות. אף אחד לא אמר שהוא הצליח להוכיח שזה לא הוא.

אז החוק אומר שהוא זכאי, שיבושם לו.

אני אישית לא הייתי מביא לו לשמור על אחותי הקטנה, ואני מניח שגם אתה לא.

באמת מחשיד,ימח שם עראפת
שיפוצניק שסיים פרוייקט זורק את מכנסי העבודה המלוכלכים שלו ומנקה את הנעליים. שמע, אתה יכול לעבוד אצל תומסון ותומפסון.

קרא שוב את הכרעת הדין.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://img.mako.co.il/2023/03/30/zadorov2.pdf%3FPartner%3Dinterlink&ved=2ahUKEwjP3YyFvJmOAxXQSfEDHeosODwQFnoECCwQAQ&usg=AOvVaw0n8HUnMrxbPONaGHdWHC-e

איזה קטעפשוט אני..

איך בדיוק ביום של הרצח הוא החליט לזרוק את בגדיו למרות שהם היו טובים,

איך בדיוק ביום של הרצח הוא ניקה את הנעליים שלו עם חומרי ניקוי (לא ניקה מאבק - אלא שפשף עם אקונומיקה או חומר אחר).

זאת לא התנהגות של שיפוצניק, בטח לא שיפוצניק עני.

ואת העובדה שהוא סיים פרויקט אתה עכשיו המצאת.

אתה החלטת שהם היו טובים.ימח שם עראפת

קרא את הכרעת הדין.

אתה רוצה להרשיע אותו בגלל שתי ראיות נסיבתיות, שממש לא מוכיחות כלום, שהוא זרק מכנסי עבודה, וניקה את הנעליים. מה עם החולצה? הגופייה? הגרביים? החגורה?

לגבי טביעות הנעל שבדרך מסתורית נמצאות שם, אתה פשוט מחליט שזה סתם ספק.

לגבי הדי אן איי שמתאים לאדם אחר, אתה גם מחליט שזה פשוט ספק.

פשוט קרא.

את החולצה הוא כיבס באותו היוםפשוט אני..
וזאת הייתה הפעם הראשונה בחייו שהוא הפעיל מכונת כביסה.

אופס

וואו. מדהים.ימח שם עראפת
מי צריך את הדי אן איי, למי אכפת מהעקבות נעליים, יש לנו רוצח חבר'ה. הוא כיבס לבד.
אם מסתכלים על כל דבר במנותקפשוט אני..

אז לא תוכל להרשיע כמעט אף פושע.

בדרך כלל אין dna מרשיע, אין צילום וידאו... צריך להסתמך על עוד ועוד דברים בשביל לקבל תמונה של מה שאירע.

בפועל רוב מוחלט של השופטים שדנו בתיק שלו, הרשיעו אותו.

גם במחוזי וגם בעליון.

רצה הגורל והחוק קבע שלא הרוב קובע אלא הרוב בהרכב האחרון קובע, ולכן הוא משוחרר.

אבל אתה כ''כ מזלזל בהרשעה שלו, ובכל השופטים שקבעו שהוא אשם, עד שאפשר מדבריך לחשוב שהם סתם נהנים להכניס רוסים לכלא.

אגב בקשר לdna - לא נמצא בזירה אף dna ששייך בהכרח לרוצח, אז מה זה אומר? שאף אחד לא רצח אתה? 

לפי דבריך לפני 30 שנה לא היה אפשר להרשיע אנשים בכלום?

לא נכון.ימח שם עראפת
אם אתה בא למשפט באופן שאינו נייטרלי, אתה תרשיע גם חף מפשע.

נכון, בדרך כלל אין די אן איי מרשיע, אבל יש בזירה די אן איי. ולא של זדורוב.

כן, אני מזלזל בשופטים. איזה קטע, לא אכפת לי אם הם מרשיעים אותו, כשחברים שלהם משגעים ראש ממשלה בגלל סיגרים. לא, אני לא מאמין למערכת המשפט.

אם יש ראיות שמראות בבירור שהיה שם מישהו אחר, אבל השופטים מרשיעים אותו בגלל שהוא כיבס את החולצה, אז אני מזלזל בהם. קטע כזה.

אגיד לך יותר מזהפשוט אני..

אתה לא הוגן.

אם היית הוגן, היית אומר ''תשמע, באמת מוזר ששיפוצניק מצחצח את הנעליים עם אקונומיקה בדיוק ביום שבו ילדה נרצחה בבית הספר שהוא עובד בו.

אתה יודע מה? זה גם מוזר ששיפוצניק זורק את המכנסיים שלו לפח בדיוק באותו היום.

בנוסף, זה שהוא התקשר לאבא שלו ושאל איך להפעיל את מכונת הכביסה, ואז כיבס את החולצה שלו לראשונה בחייו, גם כן נראה מוזר מאוד. וכל זה קורה ביום של רצח במקום בו הוא עבד.

אני לא יודע איך להסביר את זה, זה בהחלט תמוה, אבל מכאן ועד להרשיע אותו ברצח יש מרחק עצום''.

זאת תשובה הוגנת שאני יכול לכבד.

אבל אתה מזלזל בכל זה, כאילו הכל נורמלי וסבבה ואין לזה שום משמעות, ולמי מאיתנו לא קרה שהשמדנו וכיבסנו וקרצפנו את הבגדים שלנו לראשונה בחיינו בדיוק ביום שבו נרצחה לידינו ילדה...

זה חוסר הוגנות לדעתי. 

כי יש כאן משהו מוזר, יש כאן התנהגות לא נורמלית, בטח לא נורמלית עבור רומן זדורוב עצמו.

אז תהיה גבר ותגיד שזה מוזר ואין תשובה מניחה את הדעת אבל זה עדיין לא מספיק בשביל להרשיע לדעתך, במקום להתעלם ולזלזל ולצחוק עלי כאילו אני איזה פרנואיד.

לא. אתה לא הוגן.ימח שם עראפת
אתה הופך משהו לא מחשיד לחשוד ברמה פסיכית. אם זה כל מה שהיה לך, אז זה היה מחשיד. אבל יש לך דברים אחרים, כמו עקבות הנעליים, שאתה מבטל אותם במחי יד.

מי של הגון פה הוא אתה, כי אם כל הכבוד לזה שלא כל יום שיפוצניק זורק מכנסיים, יש כאן ראיות אחרות שבוודאות לא מסתדרות, ועצם זה שזדרוב הודה שהוא זרק את המכנסיים במקום להביא להם מכנסי ג'ינס אחרות, מערערת את החשד.

אתה מבטל ראיות חמורות שמצביעות על כך שרומן זדורוב לא יכל להיות הרוצח, ונתפס לעובדות שוליות שרומן אפילו לא ניסה להסתיר, ואלמלא היה מספר זאת לחוקרים הם לא היו יודעים.

אנשים מודים בפשעים עצומיםפשוט אני..
עבר עריכה על ידי פשוט אני.. בתאריך ד' בתמוז תשפ"ה 20:27

אז זה מוכיח ש.. הם לא אשמים?

זה שהוא הודה שהוא עשה מעשה שמעלה חשד, מנקה אותו מחשד?

בקשר לטביעות הנעליים - הן לכל היותר מסבירות שהיה שם עוד מישהו, אבל לא מוכיחות בשום צורה שהוא לא היה שם ולא מסבירות את ההתנהגות המוזרה שלו באותו היום והעלמת הראיות.

ואחרי שכתבת ''משהו לא מחשיד'' על התנהגות הזויה שפשוט לא הגיוני שהיא לגמרי במקרה קרתה ביום של רצח, גם ניקוי נעליים גם כביסה וגם זריקת המכנסיים... הכל ביום אחד הוא יום הרצח...

אני מבין שהפער בינינו פשוט גדול מדי 🙂

מי זה תומסון ותומפסון? נשמע לי מוכרקעלעברימבאר
טינטין,ימח שם עראפת
שני בלשים שצריכים להחליף מקצוע.
אה נכון. חחחחח. המטומטמים האלוקעלעברימבאר
זדורוב זוכה רק כי אין 95 אחוז וודאות להיותו רוצחקעלעברימבאר
אלא רק 90 אחוז
אני לא יודע מה באמת קרה אם בן אוליאל,קעלעברימבאר

ואני בטוח שהיה אסור לענות אותו, כשם שלא מענים חשודים בפשעים פליליים, כי הרי הוא נחשד בפשע פלילי ולא באיום על בטחון המדינה.

אבל רק שאלה - אם השבכ רצה לתפור לו תיק - למה בכלל הוא עינה אותו? למה לא לזייף את החתימה שלו?

ואם השבכ רצה לברר את האמת בהודעה תחת עינויים - השבכ לא חושש שהוא מצא את האדם הלא נכון ואילו הרוצח היהודי האמיתי מסתובב חפשי וכיימצאו אותו או ירצח פעם נוספת הם יצאו פארשים?

המסקנה היחידה המסתברת שבן אוליאל הודה במידע תחת עינויים שניתן להשוות עם עד נוסף/ממצאים בשטח, ובמילא מוכח שהוא הרוצח.

משהו בטענה של בן אוליאל מחשיד...

אבל אני חושב שצריך לשחרר אותו בכל מקרה, רק בגלל שעינו אותו, ואסור לענות אסירים פליליים. שחרורו יגרום לפושעי המחלקה היהודית לחשוב פעמיים לפני שהם מענים חשוד פלילי, כי הרי הם יעלו חרס בידם כי ישוחרר

אתה מקשיב לעצמך?ימח שם עראפת
מה זה "לזייף את החתימה שלו"? ההודאה אמורה להיות מצולמת.

המסקנה שלך הייתה נכונה אלמלא הממצאים בשטח מראים בדיוק ההיפך: שהוא לא הרוצח.

מה בטענה של אוליאל מחשיד, אם אתה בכלל מכיר אותה?

טענתו שסחטו ממנו הודאה בעינויים ללא הצלבתקעלעברימבאר
מידע אחר, מחשידה.

הרי אפשר היום לזייף הקלטה עם הודאה באמצעים טכנולוגים. לשבכ זה יותר נוח כי לא יטענו עליו שעינה אותו.

למה אתה חושב שזו טענתו?ימח שם עראפת

וכשמצליבים את הודאתו עם הממצאים בשטח, באמת זה לא מתאים.

ואם אפשר? אתה מבין שזה משהו שמסכן את השב"כ. עכשיו נחשפו הקלטות של ראש החטיבה היהודית שמתגלה כרשע מושחת. תאר לך שהיו מפרסמים הקלטות בהן סוכן שב"כ מתודרך לזייף הקלטת נחקר.

לשב"כ עדיף לנסות להשתמש במה שיש לו, הווי אומר עינויים, כדי להשיג את התוצאה המבוקשת, ולא לסבך את עצמו יותר.

אם עמירם היה טוען שהוא לא הודה, זה היה מצריך בדיקה.

ויש אמצעים לוודא שזה לא זיוף.

הוא לא טען שסחטו ממנו הודאה בעינויים?קעלעברימבאר
ושהוא הודה רק כדי שיפסיקו?

תאר לך שיפרסמו סוכן שבכ שמתודרך לענות את בן אוליאל עד שיודה, וסוכן שבכ שאומר שלמרות שהוא יודע שאוליאל הודה רק תחת עינויים, הוא מעביר את זה לבית משפט כמידע מוצלב ממקור אחר.   אפשר לטעון כך עד אינסוף...

אם הוא טוען שהוא הודה תחת עינויים, זה מצריך בדיקה באותה מידה. כי כל שופט יודע שכל אדם שיעונה יודה שרצח את ארלוזורוב.

כך שזה לא נשמע הגיוני.

יש אמצעים לוודא שכל מה שאוליאל אמר זה הודאה ללא הצלבת מידע

הוא כן.ימח שם עראפת
איזה קטע, זה כל הקונספט של עינויים, לענות עד שהוא יודה.

ידוע שההודאה נעשתה תחת עינויים. והיא לא הייתה קבילה בבית משפט. אז השב"כ הוציא ממנו הודאה נוספת, הפעם לא במהלך עינויים, אבל כל בר דעת מבין שהוא פחד שימשיכו לענות אותו.

נכון. יש אמצעים. חפש ביויטיוב על עמירם בן אוליאל, בחוננו, הקול היהודי, וכדו'.

לא נשמע לי הגיוני ששופטקעלעברימבאר
יקבל הודאה נוספת כשכל בר דעת יודע שאדם יודה מפחד עינויים נוספים. צריך לבדוק אם לא היתה פה הצלבה עם מידע אחר.

אני לא מאמין לאף אחד פה, לא לבית משפט, לא לשבכ ולא לימין.

אבל מה שבטוח צריך לשחרר אותו כי אסור לענות חשוד בפלילים.

יופי לך. אז תבדוק.ימח שם עראפת
הוא לא הורשע רק על סמך ההודאהפשוט אני..

אלא על סמך ראיות נוספות שהיו בתיק, למשל דברים שהוא ידע שאפילו החוקרים לא ידעו עד שהוא אמר אותם.

העובדה שאשתו שיקרה ושינתה גרסאות בנוגע לשהות שלו איתה בליל הרצח, גם כן כמובן לא עזרה.

כמובן.ימח שם עראפת
נשמח לשמוע דוגמאות.
אולי גם הוא זרק מכנסיים וניקה נעליים?ימח שם עראפת
הוא נער גבעותפשוט אני..
אין לו נעליים
קרא את פסק הדיןפשוט אני..
כי האמינות שם זועקת.ימח שם עראפת
גם לרומן זדורוב פסק הדין הראשוני היה מאשים. ככה זה כשהפרשה חמה וברור לכולם מי הרוצח, לשופט ברור עוד לפני המשפט.
עכשיו קראתי עליו בוויקיפדיהפשוט אני..
מסתבר שהוא ראה בעצמו תלמיד של ברלנד.

וואלה רק על זה מגיע לו לשבת...

באמת זו הסיבה שאני לא אוהב אותו,ימח שם עראפת
ולא דיברתי עליו יותר מדי.

אבל אפילו שהוא היה תלמיד של רשע, זה לא הופך אותו לרשע, וזה לא מצדיק את העינויים הפיזיים והנפשיים שהוא עבר, ועדיין עובר.

צודקפשוט אני..
אבל זה שהוא רוצח - כן מצדיק 🙂
אפילו אם הוא היה אחראי לזה, והוא לא,ימח שם עראפת
זה לא היה מצדיק.
לא מצדיק את העינויים?קעלעברימבאר
נכון. כי על פשע פלילי לא מענים
מה הקשר פשע פלילי כל הזמן?!ימח שם עראפת
דבר ראשון הטענה היא שזה פשע לאומני.

דבר שני, מענים רק אם יש מידע קריטי שאין זמן וחייבים להשיג אותו עכשיו, כגון מחבל שיודע על עוד מחבלים שעשויים לבצע פיגוע.

האם היה חשד לפצצה מתקתקת? לא.

פשע לאומני זה מה שמסוכן למדינהקעלעברימבאר

פשע פלילי זה פשע רגיל, לא משנה מה המניע, גזעני אדיאולוגי או כספי.

לא עינו את אוליאל, אלא הפעילו לחץ פיסי מתון שזה מותר בחוק לפשע לאומני. ולבשתינו, גם מותר בפשעים פלילים, כל עוד זה יהודי מבצע נגד ערבי מטעמים גזעניים. אבל ערבי ששדד ורצח יהודי - לא מענים כלל. הכל בשם השיוויון הפרוגרסיבי 

פשוט הבנה בסיסית אין לך.ימח שם עראפת
פשע לאומני זה פשע על רקע לאום, כלומר גזעני. זה יכול להיות נגד יהודים, נגד ערבים, ונגד כושים.

זה לא קשור למדינה.

טמבל, לחץ פיזי מתון זה כיבוס מילים למכות, השפלות, עינויים סדיסטיים ונפשיים.

חפש קצת ביוטיוב עדויות של ערבים על חקירות שב"כ, בהן הפעילו לחץ פיזי "מתון".

זה נורא נחמד שאתה מנסה להגן על יהודים, אבל למען ה' תעשה את זה רק אם אתה יודע על מה אתה מדבר!

התכוונתי בהגדרות שלי, לא של השמאל המטורללקעלעברימבאר
אין שום סיבה להבדיל במדינה בין פשע רגיל שנעשה ממניע גזעני, כספי או אדיאולוגי. מה אכפת למה הרוצח רצח, רצח הוא רצח הוא רצח. רק בשביל עובדי אליל השיוויון והדמוקרטיה אז רצח ממניע לאומני חמור יותר, אבל מצד האמת אין בו יותר חומרה. אז שעובדי האלילים השמאלנים יעשו את הדת שלהם בבתי היראה שלהם ויפסיקו לחוקק מדינת הלכה אלילית שמאלנית ולהקריב את בנינו ובנותינו למזבח המולך של אליל השיוויון.

הפשע היחיד שצריך התייחסות מיוחדת הוא פשע המהווה סכנה למדינה באופן עקיף או ישיר, או פשעים המצריכים הרתעה מיוחדת.

יופי לך, טמבל. אף אחד לא מתכוון להגדרות שלך.ימח שם עראפת
העניין הוא לא ההגדרות, אלאקעלעברימבאר
ההזיה שמשתמשים בשבכ ובעינויים לחשוד ברצח שלא מהווה סיכון לביטחון המדינה, שהרי הוא בדיוק כמו רוצח שכיר במאפיה, יהיו מניעי הרצח אשר יהיו
מקסים, אבל אתה מדבר איתי שעה בהגדרות שלך,ימח שם עראפת
ולא טורח להסביר שיש לך כוונה אחרת.
טוב,קעלעברימבאר
מבחינתך הוא לא רשע, אלא סתם כופר כמו כולנו
על זה נאמר: מרשעים יצא רשעקעלעברימבאר
אם באמת הוא רצח
להיפך.ימח שם עראפת
אם הוא אכן עשה- והוא לא- רשע הוא ממש לא.

הערבים הם בני מוות. הם אויב. במלחמה- הטוב שבגויים הרוג.

כופר.ימח שם עראפת
אני מספר לך עובדה יבשה, שזו ההלכה במלחמה.

אתה רוצה לדון אם זו מלחמה או לא? אין לי כוח. אבל רוצח הוא לא. ואויב הם כן. גם אם תרצה לטעון שהוא לא נלחם.

אומר מי שמבחינתו זה לגיטימי להקריב חייל בעד חטוף.ימח שם עראפת
לא להקריב, לסכן. זה גם מה שעשו באנטבהקעלעברימבאר
אמרת להקריב. ועכשיו שוב,ימח שם עראפת
אמרת שאם בעקבות העסקה ימותו רק 30 חיילים כתוצאה מכך, אז זה שווה את זה.

אתה רוצח. אתה אפילו לא מגבה את עצמך בהוכחות, פשוט סברות קישקע. על פי ההלכה גם חייל גם אזרח לשניהם יש דם אדום.

גם להפקיר את 30 החטופים למוות זה רצחקעלעברימבאר
אם תצליח לחלץ אותם במחיר מינימלי של חיילים הרוגים
לא זה לא, אם אין לך אפשרות לשחרר אותם.ימח שם עראפת
לשחרר תמורת חיים אחרים לא נחשב לשחרר. זה רצח.

אין דבר כזה מחיר מינימלי. או שתביא ראיה לדבריך, או שתפסיק לחרטט.

אין ראיה כי ההלכה לא אומרת כלום במצב כזה.קעלעברימבאר
אבל מותר למלכות לסכן חיילים אפילו לצורך מלחמת רשות כלכלית, קל וחומר לשחרור חטופים
שקר.ימח שם עראפת
מלכות זה מלך ישראל כשר. צא מהסרט. זה רשות למלך ולא למלכות.

הוכחתי לך. נפסת בשקר ללא ראיות.ימח שם עראפת
איך הוכחת לי בדיוק?קעלעברימבאר
ההלכה כאן לא אומרת כלום, אלא נותנת למלך להחליט.קעלעברימבאר
כשרצה דוד הרג כל זכר באדום, כשרצה אז רק הרג רק שליש מהלוחמים במואב הכל לפי שיקול ההגיון.

ואמנם ההלכה התירה להרוג כל זכר באויב במלחמה, אבל בתוך המרווח של היתר זה יש את המוסר התורני ואת שיקול המדינה.  

אז אוליאל הוא רשע גם כי הוא לא צבא ומדינה אלא החליט על דעת עצמו. וגם כי כיום להרוג כל זכר בפלסטינים זה נבל ברשות התורה. בדיוק כמו אשת יפת תואר.

ואני לא בטוח שיש היתר להרוג ילדים באופן ספציפי במלחמה אם לא כנזק אגבי כמו הפצצות

מה?!?! שקרן.ימח שם עראפת

אני לא תייחס אליך. תביא ראיות, חבוב.

ואוליאל רשע כי הוא לא המדינה?! ממתי במלחמה רשאים להרוג רק אנשי צבא?! דוד היה חייל כשהוא הרג את גוליית?!

או שבטח תרצה לומר שהוא היה מטעם שאול אז זה בסדר. ויונתן שהלך לבד עם נושא כליו והחליט להרוג פלישתים?!

אתה חרטטן וחוצפן.

תתפלא. תלמד ואל תגיד אני לא בטוח. חלאס עם סברות קישקע. יש ספר מקסים שמסכם את כל הסוגיות האלה, נקרא תורת המלך. תתחיל ממנו, וכשתדע על מה אתה מדבר תחזור.

על מה שקרתי? אין חיוב להרוג כל זכר, רק היתרקעלעברימבאר
ומי שעושה זאת כיום נבל ברשות התורה.

גוליות רודף. התינוק של דוואבשה שאוליאל רצח לא היה רודף. כנל פלשתים רודפים.

רק למלכות יש סמכות להרוג ילדים בנזק אגבי מהפצצות.

כבר אמרו מה שאמרו גדולי הדור על תורת המלך. לרבנים שם עם על הכבוד להם אין סמכות לפסוק בעניינים כבדים כאלו. ותורת המלך לא התירו לאדם פרטי ללכת לשומרון ולרצוח תינוקות ערבים.

מי שעושה זאת הוא רשע מרושע, ימח שמו ושם זכרו, שם רשעים ירקב,  וישרף בגיהנום.  מקומו יהיה יחד עם היטלר

שיקרת שההלכה לא אומרת כלום. אתה פשוט שקרן.ימח שם עראפת

אתה שקרן. תוכיח ואל תחרטט.

מי אתה שתקבע למי יש סמכות הכרעה?!

הרשע היחיד כאן הוא אתה. אתה כל כך דביל. דין רודף זה רק ביהודים.

הערבים הם אויבים וזה לא קשור בני כמה הם. אתה פשוט משקר בלי חשבון.

תוכיח שמותר להרוג כל אויב גם תינוקקעלעברימבאר
הטוב שבגויים הרוג. מקודם שלחת אותי לחפש ברמב"ם,ימח שם עראפת
כעת אשלח אותך גם.
טוב שבגוים הרוג זה לשון סמלית!קעלעברימבאר

ריבון העולמים, תחשוב.

כל אלו מדרשי אגדה סמליים!

אני מניח שאתה סובר שאסור להיות רופא ושוחט כי כתוב "טוב שברופאים לגיהנום וכשר שבטבחים שותפו של עמלק".

או שאתה מקיים את מה שכתוב בגמרא שמצווה להרוג עם הארץ אפיחו בשבת עם אתה פוגשו ברחוב, ועוד ממווה לקרעו מגבו כמו דג?

או ש3 השבועות מבחינתך הן שבועות כפשוטו?

או שצריך להרוג מי שמלבין פני חברו וכדומה כי כתוב שחייב מיתה? ואין לו חלק לעוה"ב כפשוטו? והלכתית אדם צריך לזרוק עצמו לכבשן האש ולא להלבין פני חברו?

האם לעולם יעבוד אדם עבודה זרה ואל יצטרך לבריות זה כפשוטו?

ועוד רבים מדרשי אגדה כאלו על זה הדרך?

תוכיח, שקרן.ימח שם עראפת
מכילתא זה מדרש הלכה, טמבל. והראשונים לא חשבו שזה מדרש אגדה סימלי.

מדרשים נאים ציטטת, אבל לא מעט מדרשים באים כדי ללמד הלכה. מקובלנו שמדרש רבה הוא מדרש אגדה, ומכילתא מדרש הלכה. אמת שגם בגמרא ישנן אגדות, ולא כל אגדה היא כפשוטה, ולשם כך אנו לומדים גם את הראשונים.

וואי באמת אני מתייאשקעלעברימבאר
אז גם יש מצווה לאסוף כמה שיותר נחשים ולרצץ את מוחם כי זה המשך המשפט? רק כי זה כתוב במכילתא?
ישתבח שמו, סוף סוף. תתחיל להביא הוכחות.ימח שם עראפת
לא, טמבל. אמרתי לך, בגלל זה אנחנו לומדים את הראשונים.
איפה כתוב בראשונים "טוב שבגוים הרוג"?קעלעברימבאר
לא יודע מי אלה "גדולי הדור" עליהם אתה מדבר,ימח שם עראפת
אבל דומני שהרב דוב ליאור והרב ישראל אריאל אינם פשוטי עם.
הרב דב ליאור מעולםקעלעברימבאר
לא התיר את רצח משפחת דוואבשה
מעולם לא התיר או טען שזה ממווה. אלא אסרקעלעברימבאר
מה?! אף אחד לא שאל אותו אם להרוג אותם לא.ימח שם עראפת
אתה מדבר בדיעבד? א' תוכיח, ב' בעיה שלו, מותר לו לחלוק על חלקים מתורת המלך, ועדיין להסכים לו.
תשאל את הרב ליאור אישית, ואלקעלעברימבאר
תסתמך על זה שהוא נתן הסכמה כללית לתורת המלך. כי הסכמה בתחילת ספר לא אומרת שהוא פוסק הנאמר בספר
ימח שם עראפת

אתה כל כך, אבל כל כך כל כך כל כך מטומטם.

טענת ש"גדולי הדור" שאגב לא ציינת מי הם, אמרו שאין סמכות לרבנים הנ"ל להכריע בדינים אלו.

אלא שהרב דוב ליאור נתן הסכמה לספרם, אז מה זה אומר?!?! אולי הוא לא פוסק כמותם, אבל האם הוא חושב שיש להם סמכות?!?! כן, חתיכת טמבל!!!!

שטיא! הסכמה לספר היא מעולם לא פסיקה של תכנוקעלעברימבאר
הסכמה לספר זה אמירה של הרב שעלעלתי בספר וניכר שהמחבר תלמיד חכם וטוב לקרוא את הספר כדי להחכים. זהו. מעולם אין אמירה שהרב מסכים עם כל פסק בספר. ועוד תיאורטית ולא מעשית. אגב גם תורת המלך הוא דיון תיאורטי ולא קריאה להלכה למעשה.

כל וונצפן שיעשה את הכתוב בספר בלי לשאול את הרב שחיברו, וירצח תינוקות. הוא או שוטה שצריך לכלאו בבית משוגעים, או רשע מרושע שישרף בגיהנום

השטיא מעיז לדבר...ימח שם עראפת
"הסכמה" נקראת ככה בדיוק בגלל שהיא הסכמה. הרב לא חייב להסכים עם כל מילה, אבל לתמוך בכיוון הכללי. אתה פשוט מטומטם על חלל, וגם שקרן.

אתה מכיר בכלל את תורת המלך, שאתה מדבר? זהו לא דיון תאורטי. זהו לימוד סוגייה, פירוטה והסברה.

לא צריך לשאול את הרב שחיבר את הספר, טמבל, אפשר לעיין במקורות שלו. מי שירצח תינוקות כי מלימוד מעמיק הוא יבין שזה מה שדורשת התורה, הוא צדיק, ואתה הרשע מרושע ותישרף בגהינום על שככה אתה מעיז פעם אחר פעם לשקר בחוצפה.

משום מה לחתוך בבשר החי במקום כל כך רגיש ואינטימי לילד בן שמונה ימים נשמע לך בסדר גמור, שהתינוק יעונה במשך החודש הקרוב, אבל לרצוח ודי תינוק שיהפוך לרוצח, אתה מחליט שמי שיעשה את זה הוא רשע ומשוגע.

הסכמה לספר זה שזה ספר שראוי ללמוד בוקעלעברימבאר
מעולם לא שמענו שהסכמה היא פסק הלכה. בדרך כלל הרבנים לא עוברים דף דף אלא מעלעלים בספר ורואים שהוא של ת"ח וזהו. ראיתי שכך כתב מפורש הרב נחום רבינוביץ
ימח שם עראפת
מעולם לא שמענו שאתה מטומטם. אה, בעצם כן.
אם אתה פוסק על סמך הסכמות לספרים אז מצבך גרועקעלעברימבאר
יש כם הסכמות על שוטנדטיין לירושלמי! אז בא נפסןק כירושלמי!
אתה משווה לחתוך שניה אחת כמו חיסון בברית מילה לביןקעלעברימבאר
לרצוח? עד מתי וונצפנים תעלוזו?!
שניה אחת שלתינוק כואב חודש, לעומת שניה אחת,ימח שם עראפת
ולתינוק לא יכאב יותר לעולם.

עד מתי מטומטים תעלוזו?! עושים מה שכתוב בתורה ולא מה שהשכל אומר.

הכאב חודש של התינוק זה כאב קלקעלעברימבאר
למשפחה של התינוק הנרצח יכאב לתמיד
איפה כתוב בתורה להרוג תינוקות ערבים?קעלעברימבאר
אין כיום כנענים ועמלקים ומדיינים
בסכמה לספר לא אומרת שיש למחבר הספר סמכות לפסק בפעלקעלעברימבאר
זה הסכמה שהוא ת"ח והספר טוב ללימוד.  מעולם הרב ליאור לא אמר שתורת המלך זה ספר הלכה כמו שמירת שבת כהלכתה. זה ספר עיון תאורטי 
, נכון, את זה אומרת התורה, דבילימח שם עראפת
נכון, זה ספר עיון. המחברים לא התיימרו לכתוב ספר שמירת שבת כהלכתה על דיני הריגת גוי.

מצחיק שממש במילים אלו השתמש אחד המחברים כדי לתאר אותו, ספר עיון.

אתה שקרן מטומטם שממציא דברים ללא מקורות.

איפה כצוב בתורה?קעלעברימבאר
אם זה ספר עיון, אזקעלעברימבאראחרונה
אם אוליאל פסק על פיו אז הוא רשע מרושע, כי אסור לפסוק על פי ספר עיון.

לא הבנתי, הצליבו עם מידע אחר?קעלעברימבאר
גם אני מודה שרצחתי את ארלוזורוב עם אורניום מועשר. לא ידעת את זה לפני, נכון? אז אני אשם נכון?

אולי אשתו חששה שהוא כן רצח, או שהלך בלילה לעשות תג מחיר קטן ורצתה להגן עליו. זה ממש לא ראיה קבילה.

אם אכן יש מידע מוצלב, אז זה סיפור אחר. אני מעריך שיש אחרת שום שופט לא ירשיע

מה?ימח שם עראפת
אולי ואולי. עדות זו ראיה קבילה. תתפלא. היא לא נאמנת באופן אוטומטי, אבל ללא עדויות אתה יכול לשלוח את כל התיקים שנפתרו בחזרה לשולחן העבודה, תעלומות רצח בלתי פתורות.

חשבתי ששמעת על מערכת המשפט המושחתת, ועל הנסיון הכושל של הימין לחולל רפורמה במערכת בדיוק בגלל זה.

עדיין שופט לא ישלח לכלא על הודאה מאיומיקעלעברימבאר
עינוים. 
אתה נאיבי.ימח שם עראפת
זה קונספירציה מה שאתה אומרקעלעברימבאר
יש לך הוכחה שהצליבו עם מידע אחר?קעלעברימבאר
די נו, תקרא את פסק הדין ואז נדברפשוט אני..
קראת? יש מידע מוצלב? או חצי מידע?קעלעברימבאר
גם את הר שפי זרקו לכלא ללא סיבה מוצדקת
חוץ ממנו יש עוד אלפיםקעלעברימבאר
הוא חריג שם
זה מה שנקרא when you play certain gamesדי שרוט
You win certain prizes.

ככה זה. אל תהיה מופתע אם אתה זורק אבנים בבית מזכוכית.

אולי התנהלות לא לפי הספר, אבל זאת זירה מבצעית ואין כל כך אמפתיה אידאולוגית לנער שנורה. אולי קצת עצוב הפגיעה הפיזית בו אבל הרוויח את זה ביושר.

כשאני הפגנתי נגד הפינוי מהגוש, הלכתי להפגין בידיעה ברורה שאני עשוי לחטוף כהוגן וזה אכן מה שקרה. קיבלתי מכות ובעיטה בביצים. והכל טוב, לא מאשים את החייל או השוטר. לא זוכר אפילו ממי קיבלתי מכות, חייל, שוטר או יסמניק.

זה מקסים מצידך לאמץ את גרסתו דובר צה"ל,ימח שם עראפת

שנתפס משקר בכך שטען שצה"ל לא ידע על כך שהנער נורה, והסתיר זאת מהעיתונאים בדיווחיו.

אין תיעוד של זריקת אבנים ותקיפת חיילים. להיפך. יש תיעוד של חיילים עוצרים באלימות נערים, כשהנערים לא מתנגדים ואומרים אחד לשני לא להיגרר לפרובוקציה ושזה בדיוק מה שהם רוצים.

יש תיעוד של ירי, תיעוד של איומים, תיעוד של פצוע, תיעוד של המג"ד מונע מהם להמשיך לתעד.

אין תיעוד לשקרים של המג"ד. אבל אתה בוחר לאמץ את גרסתו השקרית לפיה הוא הותקף. ואתה בוחר להיות שותף לפשע ולאשר את הירי. אתה סייען לרצח הבא. אירוע הירי הבא יהיה באחריותך. אתה שמטייח כעת את העובדות ומאמץ את השקרים.

כן כן כן, בלה בלה בלה. כל פעם המתנחליםדי שרוט
התמימים מביאים עוגות למחסומים לחיילים, כל פעם תוקפים אותם בלי סיבה, כל פעם ההתמסכנות הזאת.

יאללה יאללה, מי שאשם בפגיעת הנער הוא הנער עצמו שהביא את עצמו לסיטואציה הזאת.

יש כאן הקשר הרבה יותר רחב מהמקרה הספציפי הזה. יש ביו"ש התלקחות מצד יהודים בעלת פוטנציאל נפיץ למהומות שעלולות לעלות בחיי אדם. מי שמוביל את אותם נערי גבעות אלה אנשים בעלי אידיאולוגיה ספציפית שבהם הם רוצים באופן מכוון לגרום להתלקחות ואינטיפאדה כדי שהערבים יטבחו ביהודים כדי שיהיה להם "תירוץ" להראות שצריך לעשות השד יודע מה.

עזוב אותך, הסרטונים האלה ערוכים באותה מידה שבצלם עושים סרטונים ערוכים. רק שלבצלם יש את השכל לפחות להפנות את האשמה למקום הנכון מבחינתם שזה דה לגיטימציה לכל מפעל ההתיישבות.

לא קונה את ההתקרבנות של נערי הגבעות. 

כן כן כן, בלה בלה בלה,ימח שם עראפת
מתנחלים זורקים אבנים, מה אכפת לנו שצה"ל פרסם חמישה דיווחים סותרים, מה אכפת לנו שאין תיעודים של זריקת אבנים, מה אכפת לנו שהכל שקרים, הרי כל שקר שמספרים מספיק פעמים הופך לאמת.

האם הסרטונים ערוכים או לא, אפשר לדון. סרטונים של הצד השני אין. למה? ולמה יש תיעוד של ירי? או שזה פוטושופ? ולמה יש נער בבית חולים עם כדור בגב? למה המג"ד ניסה למנוע את התיעוד?

אתה בוחר לשקר במצח נחושה, להאשים את כלל המתנחלים בהתקרבנות ולהחליק את האירוע הנורא הזה, שחייל יורה על נער בן 14.

אתה לא צריך הוכחות, אתה לא צריך טיעונים, מספיק להפריח כמה שקרים שבעוד כמה ציטוטים יהפכו לאמת.

כשזה יהיה הבן שלך מעבר לכוונת, אולי תדבר אחרת. עד אז- אתה שותף לפשע, ואתה אחראי לרצח הבא. אתה שמחפה ומטייח את הזוועה הזו, בוחר להאשים ללא הוכחות, כי ככה נוח לך, לשקר ולהכפיש, מה אכפת לך באמת, מעוד גופה על הכביש?!

מזעזע לראות את הסרטונים והשקר של הצבארבקה4

רק שלא הבנתי מהם. הנער נפצע באותו זמן שצילמו או שקרו עוד דברים אחר כך כשהגיעו חברה לעזור?

הצבא טוען שקרו, אולם הוא לא פירסם שום תיעוד.ימח שם עראפת
מישהו צילם את הדויד של המג"ד כמה שעות אחר כך, ולא נראו שום סימני נזק.

ככל הנראה הנער נפצע במהלך הצילומים, או לאחר שהמג"ד הכריח אותם לכבות את המצלמה.

גם אם נער מתפרעקעלעברימבאר
לצהל יש אחריות לא לפגוע שלא לצורך, אלא אם כן סיכן חיילים.   מתפרע? תמיד אפשר לעצור ולאזוק
נער יהודי בן 14 בשום אופן לא אמור להיירות,חרדיתאחת

בלי קשר למה שקרה שם לפני.

אם הוא סיכן חיים של חייל אז כן. אם לא אז לאקעלעברימבאר
אי אפשר לבלום אותו עם כדורי גומי? בדרך אחרת?חרדיתאחת

ברור שאם אין דרך אחרת, אז אין ברירה

בוודאי שזה נגד חייל

וגם כנגד כל יהודי שהוא, הלכה פשוטה של הבא להרגך השכם להרגו.

כמה סיכוי שזו הסיטואציה?

להערכתי אפס.

אפשר לבלום גם בלי ירינפשי תערוג

זה שיורים ביהודי זה לא תקין.

יחד עם זאת. מי שהולך לישון עם כלבים שלא יתפלא שהוא קם עם פשפשים.

לשני הצדדים יש אשמה 

כל עוד יש מחלקה יהודית בשבכ,קעלעברימבאר

אני נוטה לחשוד בכל פגיעה במתיישבים, שהיא לא מוצדקת.

כל עוד כל מג"ד עובר קורסים שמשומנים על על ידי קרן וקסנר והחדשה עם תפיסות שחשוב שיוויון בין מחבלים ערבים המתנגדים לקיום המדינה לבין פושעים יהודים, אני נוטה לחשוד שלא היה כאן מוצדק.

כל עוד שהמטכל נשאר בשיטת חבר מביא חבר שמאלני וכל אלוף חושב על היום שאחרי שיוכל להתמודד בשמאל מול ביבי בפוליטיקה, אני נוטה לחשוד.

למה שלא יהיה מחלקה יהודית?נפשי תערוג
יהודים לא יכולים לעשות נזק למדינה?
מאותה סיבה שהשבכ לא עוסק בחקירת מאפיותקעלעברימבאר
בשביל זה יש משטרה
מצא מדינה אחת בעולםנפשי תערוג

שהמקבילה שלה לשב"כ אינה מתעסקת בעבודות של אזרחיה.

עבודות על איומים אמיתיים על המדינה.קעלעברימבאר

לא ברדיפה אחרי נערים בני 14 שאמורה להיות של המשטרה ולא של השב"כ.

האם הcia עוסק במעצר נאו נאצין או המשטרה? ואם כן, זה בגלל שהם מטורללים פרוגרסיביים

Cia זה מקבילה של המוסדנפשי תערוג

Fbi זה מקבילה של השב"כ (לא במדויק אבל בערך

וכן. Fbi מתעסק עם אזרחיו

צודק הfbiקעלעברימבאר
 הfbi מתעסק עם נאו נאצים במקום לתת למשטרה את זה ולהתעסק עם גופי טרור מוסלמים שרוצים לעשות 11 בספטמבר חדש? טרלול פרוגרסיבי.... 
הfbi מן הסתםקעלעברימבאר
מתעסק עם תאי טרור הרוצים להביא לקריסת ארהב, לא עם תנועות גזעניות, זה בטח עבודה של המשטרה שם. ואם לא, הם מטורללים כמו שכתבתי
תגיד אתה נורמלי?!ימח שם עראפת

אתה יודע עם מה מתעסקת המחלקה היהודית?! ממתי זריקות אבנים לכאורה הופכות לחקירת שב"כ?!

לשב"כ אין מה לחקור! השב"כ הוא גוף שמטרתו להלחם בטרור. מה עושים כשאין טרור?! ממציאים אותו!!! מתי פעם אחרונה נעצר ערבי בשב"כ כי זרק אבנים?! זה פשוט לא עניינם!!!

ולא די בזאת, שכידוע המחלקה היהודית בנויה משקרנים מושחתים, כפי שנחשף בהקלטות. לא חסרים סיפורים על חקירות שב"כ לאנשים שלא עשו כל רע, חפש ביוטיוב בקול היהודי ובחוננו.

אתה מטייח את האמת. אתה יודע היטב שלא נעצר בשב"כ אף אדם מהשמאל ב20 שנה האחרונות.

כי לא הייתה התארגנות טרור?! הזריקות אבנים של אנרכיסטים בחוות לא נחשבות?! אולי ירי פצצות תאורה על בית ראש הממשלה?! אגירת נשק לא חוקי?! 

צודק במאה אחוזקעלעברימבאר
גם לי יש בטן מלאה על המחלקה היהודיתנפשי תערוג

וגם אני חושב שהיא כושלת בעבודתה

אבל כן. ברעיון. זה נצרך.

רק המשאב לא מנוצל נכון

למה נצרך? למה שבכ צריך לטפל בפלילי?קעלעברימבאר
שב"כ לא מטפל בפלילי רגילנפשי תערוג

שב"כ מטפל תמיד באירועים שהם נגד המדינה/מוסדותיה/הדמוקרטיה שלה

זה לא תפקיד המשטרה לטפל בזה?

למה? כך מקובל בכל העולם

"נגד המדינה"?קעלעברימבאר
לפנצר רכב של מגב זה סכנה למדינה? נו באמת.

הקטע של שבכ שיש לו אמצעים קיצוניים לטפל בבעיות חמורות המאיימות על המדינה, ולכן לא המשטרה מטפלת בהם.  נערי גבעות זה לא איום על המדינה במחילה

נצרך?! בוא תספר לי למה.ימח שם עראפת
בשביל להשקיט את המצפון הפרוגרסיביקעלעברימבאר
של מקבלי ההחלטות. כדי שחס וחלילה לא יהיה חוסר שוויון בין דאעש לנערים יהודים בני 14. שיוויון נוסח הקומוניסטים, גם לי גם לך לא יהיה.

(זה טענתם ההזויה של השמאל)

כי גם יהודים (לצערנו)נפשי תערוג

פועלים נגד המדינה

אני משקשק, עוד מעט ונערי הגבעותקעלעברימבאר
ימוטטו את המדינה. מתי מביאים  b2 להפציץ את האיום הקיומי הזה? (כותב בצניות   )
מרגש. וזה מצדיק חטיבה שלמה?!ימח שם עראפת
כי עד כמה שאני זוכר, מכיוון שלחטיבה לא היה מה לעשות, היא הכריזה שהיא "מרחיבה את גבולות הגיזרה" גם לזריקות אבנים של יהודים, והפגנות.
אתה ממשיך?!ימח שם עראפת

אתה ממשיך לטעון שהם אשמים?! כי מה?! כי הם נערי גבעות?! מתנחלים?! כי דובר צה"ל השקרן פירסם דיווחים סותרים שהנפקא מינה מהם שהנערים אשמים?!

תפסיק להכפיש אנשים צדיקים, אין שום הוכחות לדבריך, ויש הוכחות בדיוק להיפך. אתה שותף לטיוח. שותף לפשע.

תגיד לי אתה אמיתי?!ימח שם עראפת
כי אני אגיד לך מה אתה, אתה סייען לרצח. אתה רוצח!!!! אתה מאמץ את גירסת השקרן, שהופרכה כל כך הרבה פעמים, וטוען שנשקפה סכנה לחייל?!?! אתה שותף לפשע. התרת את דמם, רוצח!
לא אמרתי שזה מה שקרה. אמרתיקעלעברימבאר
שאם כן יתברר שהוא סיכן חיים של חייל אז זה כבר מצב אחר, אבל אני לא מאמין לערוצי התבהלה
נער יהודי בן 14 בליל שבתshindov

לא אמור להיות במקום כזה בכלל.

ואם כן, זה מצריך לירות בו?קעלעברימבאר
מי אתה שתגיד לו איפה להיות?!ימח שם עראפת
אתה משווה בעיטה לירי?רקאני
הלוואי היו יורים בערבים כמו שיורים ביהודים
הו הו בערבים יורים ועוד איך יורים. לרצותדי שרוט
שיירו בערבים כמו שיורים ביהודים משמעו להפחית את מידת הירי בערבים כמעט ל 0. את רוצה את זה?
במקרה הזה עד כמה שדי שרוט שרוט, הוא צודק.ימח שם עראפת
יורים שם בצדקרקאני

התכוונתי במקרים כמו אלה

יבואו חבורת ערבים יתפסו שטח

יבוא מגד עצבני יירה בהם

היו מקרים.ימח שם עראפת
וכמובן שמיד קמה ועדת חקירה שחקרה זאת בצורה ברוטאלית.
טוב לדעתרקאני
התפרעות ערבית על רקע לאמני היא סכנה לבטחון המדינה.קעלעברימבאר

התפרעות יהודית, או ערבית לא לאומנית (אם בכלל יש כזה דבר פיליליות טהןרה אצל הערבים), היא כמו פשע רגיל

גם התפרעות יהודית מהווה סכנה לביטחון המדינהדי שרוט

ספציפית ביו"ש.

וזה אפילו לא סוד.

מיכאל בן ארי וברוך מרזל ודומיהם אומרים בקולם באופן חד וברור שהם רוצים להצית ולהדליק את האזור שיביא לכדי מלחמה כדי שהערבים יעשו פיגועים ביהודים גם בתוך הקו הירוק כדי שאחר כך יוכלו להראות לעולם "הנה תראו את הערבים האלה".

זה מה קוראים אותו "דוקטרינת הערבים הם המסבירנים הכי טובים בעד ארץ ישראל"

רוב נערי הגבעות מתפרעים כיקעלעברימבאר
הם רוצים לסוע בכביש חווארה בלי שיציתו אותם עם בקת"ב. תשאל נערי גבעות. למי יש פנאי בלהבעיר את המזרח התיכון כשצריך לכבות ילדות שנשרפות מבקתבים?
וזה תפקידם?נפשי תערוג
האם חבר של מישהו שנרצח בעזה צריך לקחת רובה וללכת להלחם בעזה לבד ללא תיאום של הצבא?
ברור. אני לא מסכים עם דרכם.קעלעברימבאר
רק אומר שבמקום לבזבז אנרגיה על הריסת מאחזים, שיקדישו את הכוחות למיגור הטרור.

אם אלוף אומר שבת חפר בסכנה עדיין, זה צריך להדאיג למה יש עוד טרור בטול כרם

אם הצבא לא עושה כלום, אז זה תפקידם, כן!!!ימח שם עראפת
אתה רוצה שאחים שלך ירצחו בכביש?! אני לא! ואם הצבא מפקיר אותי, אני אגן על עצמי!
מי מינה אותם?נפשי תערוג
אף אחד. הם פנחס ונחשון של הדור.ימח שם עראפת
אף אחד לא צריך למנות אותם כדי שהם יבינו שהן חייבים להגן על עצמם ועל המשפחה שלהם.

אף חמוש לא מתקשר למשטרה לפני שהוא יורה במחבל, לוודא שממנים אותו לכך.

עצם זה שהוא חמוש. המדינה מעניקה לו סמכותנפשי תערוג

אבל אם אהיה נחשון ועמינדב של הדור ואלך לתפוס גנבים בלילה ולהעניש אותם כנראה שגם אני אמצא את עצמי מקבל עונש.

אלו כללי המשחק של המדינה הזאת ושל כל המדינות בעולם. גם ביהדות אין סמכות לאדם פשוט לקחת את החוק לידיים ולעשות מה בראש שלו. יש בית דין.

ואדם שמגן על עצמו בידיו? או עם סכין?ימח שם עראפת
תתפלא. עביד איניש דינא לנפשיה.

חוץ מזה שזה לא קשור. על יהודים נאמר הקם להרגך השכם להורגו. על גויים? יש לנו מצווה להוריש את הארץ מפניהם. הם מנסים להרוג אותנו?! יוצאים למלחמה אפילו על עסקי קש ותבן. חוקי המדינה לא רלוונטיים במידה והם מתנגשים עם חוקי התורה.

השאלה היא מה קודם, תורה או מדינה? מה אתה קודם, ישראלי או יהודי?

מי זה יוצאים למלחמה?נפשי תערוג

מי רשאי להורות לצאת למחלמה?

כל נער?

כן.ימח שם עראפת

מי אתה חושב רשאי לצאת למלחמת מצווה ולהציל ישראל מיד צר?!

אז אם יש התפרעות של האויב בגללקעלעברימבאר
ריסוס גרפיטי של יהודים, אז את היהודים צריך לעצור כמו פושעים רגילים, אך באויב מטפלים כמו במלחמה, כי במזרח התיכון מבינים רק כוח. הרדיפה אחרי נערי גבעות במקום אחרי חמאסניקים משדרת חולשה
זה כמו לרדוף אחריקעלעברימבאר
נשים שנכנסות למקומות מסוכנים במקום לרדוף אחרי האנסים
איזה קישקוש, לא יאמן.ימח שם עראפת
אולי יש לך גם סרטון שבו רואים את ברוך מרזל טובח בערבים במערת המכפלה, ואת מיכאל בן ארי משמיד את הגופות עם ג'ריקן סולר?
תסתכל כאן בהודעות למעלהנפשי תערוג

הרצון בהקמת מלכות במקום המדינה

זאת לא סכנה לביטחון המדינה?

סכנה שבחיים לא תתממש.קעלעברימבאר
אלא אם כן 20 מדינות היהודים שבמזרח התיכון מסביבינו ייפלשו לכאן על מנת להקים מלכות בית דוד...

רואים שהתשקורת עשתה עליך עבודה טובה, במחילה בלי להעליב

הם אכן לא מסוכנים כרגענפשי תערוג

אבל במטרה שלהם. זה כן

כלל הפעולות להקמת מלכות = פעולות הפוגעות במדינה

ו

מקסימום יגרום לפנצ'ר ברכב של מג"ב.קעלעברימבאר
הסכנה האמיתית זה האויב הערבי
לא ממשנפשי תערוג

אם קורה מצב שזורקים אבנים/מרימים יד על חייל זאת סכנה.

וזה מאוד מהר יכול להגרר להרמת יד על אזרח.

נכון שהאויב הוא הערבים.

הם עיקר האויב.

אבל גם בלאגן שמתיישבים עושים דורש הקצאת כוחות (שברוב המקרין כדי לשמור על היהודים) שבאים על חשבון טיפול באויב הערבי

99.99% מהמתיישבים בסדר.

אבל יש פרומיל שהורס את שמם

האויב מריח שאנו מתעסקיםקעלעברימבאר
בשיוויון פרוגרסיבי במקום לשבור לטרור הערבי את העצמות. הם מריחים חולשה ועטים עלינו ככרישים המריחים דם
נכון. ויחד עם זאתנפשי תערוג
אין מקום לפעולות החותרות תחת המדינה
בשביל זה יש משטרה, לא שבכ.קעלעברימבאר
קודם כל שיעצרו את הבניה הבדואית בנגב ואת הנשק ברחוב הערבי, ואז נדבר על בעיית נערי הגבעות
אני גם מסכים איתךנפשי תערוג

שעדיף לטפל קודם בבניה הבדואית הלא חוקית הרבה לפני המאחזים

אבל לצערי ראש הממשלה ושריו (כולל שר שאחראי ישירות על המשטרה) חושבים שונה ממני

או שביבי חושב על קהל הבוחרים המתנדנד שלוקעלעברימבאר

שישמע בערוצי התבהלה שביבי משיחי מדיי.

בקיצור אולי צריך לשנות את התקשורת קודם

ממש כך.חרדיתאחת
כמובן, כל יום זורקים אבנים על חיילים.ימח שם עראפת

כל יום מרימים עליהם יד. כל יום.

אתה כל כך טיפש, או שאתה ממש רשע? אתה מטייח את האמת בכזו חוצפה.

הכוחות שאתה מדבר עליהם, שמקצים לטובת זה, לא היו עושים דבר. אל תספר לי סיפורי סבתא.

הצבא מפקיר את דמנו. כל אימת שיש פיגוע, הצבא לא הולך לעשות פעולת תגמול והרתעה. הצבא הולך לוודא שאף אחד חלילה לא ירד לצומת ויחסום את הערבים מלעבור.

ואל תספר לי שאלמלא היו הפגנות הצבא היה עושה משהו. זה לא שיש נפגנות 24/7. הרבה פעמים אין הפגנות בכלל. הצבא לא עושה כלום אחרי אף פיגוע. מדי פעם הוא סוגר ציר לכמה ימים, או נכנס לכפר ומוצא נשק או שניים.(הוא גם מתהדר בזה, כאילו אין ביו"ש עוד לפחות 50,000 נשקים לא חוקיים לפי הערכות צה"ל, לא כולל ה70,000 החוקיים של הרשות)

פיגועי אבנים הם דבר יום יומי. צה"ל יאמר לשבחו התחיל להציב מארבים ליד סינג'יל, וכבר פצע כמה ערבים. אבל הזריקות אבנים ממש לא מתוחמות לסינג'יל, ואם בלובאן לא מפחדים לזרוק אבנים זה לא תועלת גדולה, אנחנו עדיין על אותו ציר 60.

הפלא ופלא, דווקא זה שתושבים התחילו להתפלל מנחה בלובן ולהפגין נוכחות, הביא לרגיעה יחסית.

הערבים מפחדים מהמתנחלים שיורדים לכפר ועושים בלאגן. הם לא מפחדים מהחיילים שאסור להם לירות.

מי שמגן עליי בתיאוריה זה צה"ל. אבל מי שמגן עליי בתכל'ס אלו הנערים הצדיקים ששרפו את חווארה. הנערים הצדיקים שאחרי רצח צאלה גז ה' יקום דמה, הבעירו את בורקא.

מה אתה מצפה מהצבא של מדינה שאתה לא מאמין בה?נפשי תערוג
לפי ההגיון הזה אתה צודק.ימח שם עראפת
ואם כך שהמדינה לא תתערב כשאנחנו עומדים על נפשנו.
תעמוד על נפשך מחוץ מגבולות המדינהנפשי תערוג

והיא לא תתערב.

אתה עושה את זה בתחום השיפוט שלה ולכן היא מתערבת

אתה מבין שמשהו פה מטומטם.ימח שם עראפת
אם ככה, שהמדינה לא מוכנה לתת לי להגן על עצמי, אז אני בהחלט לא רוצה אותה. אם היא מסייעת לאוייב שלי, היא אוייבת שלי.
זו המטרה של כל יהודי דתי.ימח שם עראפת
גם אם הוא מדבר על משיח כדי שזה יקרה. ואם היהודי הזה לא מאמין בביאתו, אז הוא לא דתי.
יהודי מתפלל לביאת המשיחנפשי תערוג

לא להקמת חליפות יהודית

אני רואה שכבודו אינו יודע מה זה משיח.ימח שם עראפת
אני מציע שתלמד מסכת סנהדרין.
משיח לא יהיה עריץ שימשול נגד רוב העם ביד קשהקעלעברימבאר
אין ממנים מלך על הציבור אלא מדעת הציבור
מלך המשיח כופה את ישראל לקיים מצוות,ימח שם עראפת
לא אם הם רוצים.
מלך ממנים מדעת הציבורקעלעברימבאר
דוד מונה מדעתו של ציבור? תוכיח. אל תספר סיפורים.ימח שם עראפת
מלך המשיח כופה את ישראל, לא אם רצו.
ויבואו כל ישראל אל חברון לדוד ויאמרו לו מלוך עלינוקעלעברימבאר
דוד נמשח למלך כשהעם הגיעו לחברון?!ימח שם עראפת
פתח תנך ותראה. שמואל אמנםקעלעברימבאר
משח אותו, אבל ההמלכה על כל ישראל היתה אחרי שאיש בשת נהרג, אז מגיעים כל ישראל חברונה אל דוד וממנים אותו למלך. ואז הם כובשים את ירושלים
ימח שם עראפת
הרצון להקים מדינה נפרדת שבה לא תהיה רפורמה משפטית, זה גם סכנה לביטחון המדינה? הרצון לדמוקרטיה או מרד, הרצון לעיסקה בכל מחיר, הרצון לרצוח את ביבי, כל אלה אינם מהווים סכנה?!
לכל המבוהלים מהדיבורים על מלכות ישראל,ימח שם עראפת
שבטח נבהלים גם מדיבורים על מקדש שלישי, ומעדיפים להשאיר את הכל באיזה מושג ערטילאי שנקרא משיח, ההבדל בין יהודי דתי למתחזה הוא מאד פשוט, יהודי דתי מחפש איך לקיים את התורה. ומתחזה מחפש למה אי אפשר.
ממש לא. כולם רוצים את המלך המשיח. אף אחד לא רוצהקעלעברימבאר
חליפות יהודית
מי שלא רוצה חליפות יהודית, לא רוצה את המשיח.ימח שם עראפת
הוא שהוא מדמיין לעצמו כל מיני דמיונות נחמדים על עיניי לייזר וברקים. בעברית, הוא מתחזה.
משיח לא עושה ניסים. אבל הוא גם לא חליףקעלעברימבאר
משיח הוא מלך. לא חליף.ימח שם עראפת
אומרים חליף או כליף?קעלעברימבאר
ומי אמר שזאת הדרך הנכונה לקיים את התורה?נפשי תערוג

עשה סקר בין כל הרבנים כיום כמה דוגלים בשיטתך?

לדעתי. מעט מאוד.

אז יכול להיות שבכלל שאתה יורה לכיוון הלא נכון.

ואל תגיד לי רמב"ם וכו'

כל הרבנים הנ"ל גם יודעים רמב"ם

הדרך הנכונה לקיים את התורה היא לעשות את שנכתב בה.ימח שם עראפת

עשית סקר כמה רבנים רפורמים יש כיום? לדעתי הרבה מאד. למאי נפקא מינה? זה אומר שהרפורמים ברי סמכא למשהו?

רוב הרבנים לא עוסקים בשאלות האלו בכלל, ככה שאין לזה נפק"מ. חוץ מזה שאפילו מאה אומרים לבוז ואחד אומר לחלק, שומעין לזה שאמר כהלכה.

זה קראותקעלעברימבאר
לא. אתה פשוט רפורמי,ימח שם עראפת
שחושב שהתורה לא רלוונטית כרגע.
דרך האמצע היא הדרך הנכונה….סיעתא דשמייא

הנהגת השם בעולם דרך יסורים צריכה לכוון אותנו לדרך האמצע. כמו שאנו מלבישים לראשו של הסוס מסורות כדי שילך בדרך האמצע. ומי שבועט או מתעלם מהיסורים על זה כתוב :

המבעט ביסורין, כופלין עליו (תנא דבי אליהו רבא פ"ב), 

עדכון האירוע, אלישע ירדימח שם עראפת
*אחרי 48 שעות ולפחות 5 גרסאות שהתבררו כשקריות - מפרסמים הערב בצה"ל גרסה נוספת, ומודים לראשונה: בוצע ירי חי*

בניסיון להצדיק את הירי הנפשע של המג"ד, מפרסמים הערב בצה"ל תיעוד מאירוע שמתרחש *שעתיים וחצי לאחר מכן* קילומטרים ממקום האירוע - וטוענים כי מספר אבנים נזרקו מהמבתר לעבר ג'יפ שחלף במקום.

אז לטובת כולם נעשה סדר באירועים.

* סמוך לשעה 22:00 נכנס המג"ד עם אורות כבויים לעבר הגבעה, מדליק אורות באמצע הכביש ועוד לפני שמגיע בכלל למקום פותח באש ממרחק של כמה עשרות מטרים (לדברי התושבים 2 נשקים לפחות ירו) מעל ראשיהם.

* המג"ד עולה בחזרה לגיפ, דוהר איתו עד למרחק של מטרים בודדים מהתושבים, יורה עוד 3-4 כדורים ורק אחרי שמבין שמתועד חודל מהירי החי ועובר לירי אלפ"ה בכינון ישיר.

* בדקות שלאחר מכן מאיים מפורשות כי "יהרוג את כולם", ומכוון על גופם נשק טעון עם סמן לייזר למרות שהבחורים אינם עושים דבר ואפילו לא מתנגדים למעצר.

* גם תושבים אחרים שמוזעקים למקום מחשש לפיקוח נפש נתקלים בירי מסיבי של רימוני גז והלם בלי שעשו דבר.

* *יותר משעתיים תמימות לאחר מכן* של אלימות מתמשכת שכללה ירי חי, החרמת פלאפונים שתיעדו ואיומים בנשק, סמוך לשעה 00:30, נזרקות לפי דובר צה"ל מספר אבנים על ג'יפ צבאי נוסף שמגיע לאירוע, ככל הנראה בידי נערים שזעמו על הירי שביצע המג"ד.

*גם הגרסה הזו מלאת סתירות*

1. גרסתו השקרית של המג"ד שדובר צהל מיהר להוציא לעיתונאים ב1 וחצי בלילה בליל השבת, הופרכה בנתיים לחלוטין. לא אלימות של נערים, לא דריסה ולא חנק, אלא השתוללות חסרת רסן, ירי ואיומים ברצח מצד המגד.

2. החייל שלדבריו ירה, טוען שלא ידע האם מדובר ביהודים. ובכן, מעל הכביש הזה שוכנת לה שכונת מעלה שלמה של כוכב השחר. לא כפר, ולא שטח פתוח.

3.  בסרטון שהפיץ דוצ אומר הקצין כי סבר שהזורקים ערבים וכשיצא לסריקות לא מצא דבר, בזמן שבאותם רגעים ממש מפרסם הכתב הצבאי דורון קדוש את ממצאי התחקיר הצה"לי בו דווקא מודה הקצין כי כשחתר למגע הבין מיד כי מדובר ביהודים.

4. במשך יממה שלמה שיקר דוצ כי כלל לא בוצע ירי, והעלים את העובדה שישנו נער פצוע.

5. צה"ל לא הציג עד עכשיו בדל תיעוד שמצדיק את השתוללות המג"ד, כולל הירי החי שביצע *פעמיים(!)* בלי שאפילו הגיע למגע כלשהו.

6. *כשאירוע ירי כזה מתרחש אחרי שעתיים וחצי של איומים ברצח וירי חי מצד המג"ד, אין דרך אחרת להסתכל על הירי שביצעו החיילים מאשר כוונת מכוון לפגוע ביהודים*

לסיכום: דובר צה"ל מנסה להצדיק ולנרמל רטרואקטיבית ירי ישיר וחי על מתיישבים שביצע המג"ד בלי שום סיבה, באמצעות אירוע שולי שכל כולו תוצאה ישירה של רדיפה שמבלבלת בין אויבים לאחים.

*ושוב נותרנו עם שאלה נוקבת ומהדהדת: אם בעיני צה"ל השתוללות המג"ד והירי שביצע יחד עם חייליו היו לגיטימים לגמרי, למה שיקרו לנו עד עכשיו במשך יומיים שוב ושוב?*

...ברגוע

הוא לא כותב כאן במפורש אז אני שואל, לטענת אלישע ירד והנערים באיזה אירוע הנער נפצע? בגבעה עם המג"ד או בזריקת אבנים על הג'יפ?

לטענתם זה אותו אירועקפיץ
הם לא אומרים שזה אותו מקום או זמן, אלא שזה המשך של אותו אירוע והג'יפ השני בא לעזור למג"ד, ולכן היה מוצדק לתקוף אותו
על הגיפ השני רעולי פנים זרקו אבנים.נפשי תערוג

זה משהו שכן מצדיק ירי (על ערבים היו אומרים אפילו ירי על מנת להרוג)

וכנראה מהירי הרחוק הזה מישהו נפגע.

אז גם הנערי גבעות לא בדיוק אמרו אמתברגוע
במוצ"ש הם פרסמו בכל מקום שהמג"ד ירה ופצע נער, עכשיו נראה שהם מודים שמדובר בכלל באירוע אחר ובמקום אחר.
לא. זו גרסת צה"ל. הבנת הנקרא.ימח שם עראפת
אה כן? כי הירי היה קודם לכן.ימח שם עראפת
והצבא טוענים שהם לא מצאו אף אחד איפה שזרקו עליהם אבנים לכאורה.
זה אותו אירוע, חכם בלילהימח שם עראפת
והזריקת אבנים זה לטענת הצבא. שיוכיחו.
יש סרטון של הזריקות אבניםברגוע
תראה לי.ימח שם עראפת
הסרטון שבו רואים דויד פורק ויורה? החיילים שם טוענים שהם לא מצאו אף אחד, כלומר הפצוע לא נפצע שם.
או שהוא נפצע וברח משםברגוע
בליל שבת לא היה ירירקאני

במקום בו טוענים שהיה

כולכם יכולים לבחור להאמין לשקרים האלה

אני הייתי שם

אם היה ירי הייתי שומעת

לא היה ירי? אז מה כן קרה? תחליטיקפיץ
היה ירי בגבעהרקאני

לא איפה שהצבא טוען שהיה

קראת בכלל מה כתבתי?

לא היה יריק במקום שבו הצבא טועל שהיה

זה היה באמצע הלילהברגוע

אולי לא שמעת כי ישנת

וואלה לארקאני

ירי מחוץ לחלון שלי אמור להעיר אותי

שמעת פעם ירי מקרוב?

הבית שלי גם לא מבודד רעש במיוחד

והשינה שלי קלה

חוץ מזה שבשעה הזאת הייתי ערה

הלכתי לישון בערך ב1 בלילה

ואף אחד מהשכנים שגרים לידי לא שמע ירי

כן היה בלאגן

לא יריות

הסרטון מצולם באור יום

אתמול ב14:15 בצהריים

לערוך סרטונים זה בדיחה

זה מבוייםרקאני

חד משמעית מבויים

הם פשוט רשעים

ראיתי אותם מסריטים את זה

אני חושב שאת מדברת על ה"שיחזור" שהם צילמוימח שם עראפת
כמות שקרים מזעזעתרקאני
מידע חדשנפשי תערוג

יכול להיות שהנער נפגע לא במקום הפינוי אלא באיזור אחר.

צריך לבדוק את העניין לעומק.

ככה:ימח שם עראפת
הוא טוען שהיו במקום 20 רעולי פנים, אבל אחרי שהם פרקו מהרכב הם לא מצאו אותם.(כן, לאן הם נעלמו?! ראית אותם הרגע, לא?!)

בכל אופן, אם לא היה אף אחד, זה בוודאי לא האירוע המדובר, מכיוון שבאירוע המדובר נשאר פצוע. ומצאו אותו. הוא לא ברח, כי הוא היה ירוי. כונן איחוד הצלה טיפל בו, ובצילום רואים חייל ושוטרים.

עוד דבר, בזירה עם המג"ד בוודאי היה ירי. יש צילום של התרמילים, ושל ירי המטולים.

הסרטון הזה משוחרר אחרי יומיים של שקרים מצד צה"ל. למה רק עכשיו? מה גם שהסרטון הזה כאמור, לא באמת מסביר, אלא מוסיף שקר.

לדעתי כי הוא נפגע רחוק מאוד מהמקוםנפשי תערוג

כמו שכתבתי בהתחלה

כמה מאות מטרים מהמקום

רק לאחר מכן הגיע כונן איחוד הצלה

וטיפל בו

לכן החייל בדויד לא ראה אותו.

לפי זה, איפה הוא נפגע?!ימח שם עראפת
כי החייל אומר שהוא ירה לצד מזרח של הכביש. הגבעה והמג"ד בצד מערב של הכביש.

ועוד, שבזמן שהכונן טיפל בו היו סביבו שוטרים וחייל. אם החייל לא ראה אותו, איך יכול להיות שיש חייל לידו כשמטפלים בו?! הקונספירציה שלך מלאה חורים.

הוא טופל ליד תחנת אוטובוסנפשי תערוג

לא כאן ולא כאן

לצערי שני הצדדים מספרים חצי אמת

ולכן למישהו שלא היה במקום קשה מאוד לדעת איפה כל דבר היה

ואיך יכול להיות שיש חייל לידו?

כי יכול להיות שנפגע עמוק בשטח

ואז החבירה לכונן היתה ליד הכביש

ולמה יש שם חייל?

כדי לשמור שהערבים לא יעשו לינץ בכונן ובמתיישבים

אז?!ימח שם עראפת

ברור שהוא נפגע בשטח, והכונן התחיל לטפל בו שם. הפינוי לאמבולנס התרחש בכביש, כמובן.

החייל ירה לצד מזרח, כמו שאמרתי, והוא לא מצא אף אחד. אתה טוען שאולי מהירי שלו נפגע הנער במרחק כמה מאות מטרים, כי כאמור אתה מומחה לבליסטיקה שטוען שלא יכול להיות שהכדור נעצר. לפי ההגיון הזה, הנער לא היה בין אלה שהחייל טוען שפתאום נעלמו, שכן הוא היה פצוע ולא יכל לברוח.

כלומר, הוא היה במקום אחר. אצל המג"ד? לא יכול להיות, כי המג"ד בצד השני של הכביש. אז איפה?! או, שהמסקנה המתבקשת, היא שהוא לא נורה מהחייל שירה לצד מזרח. הוא נורה בידי המג"ד.

לא הסברת למה יש שם שני שוטרים וחייל. חיילים לא צומחים על העצים בבנימין. גם לא שוטרים.

אם אתה רוצה לומר שהחייל פשוט היה בתחנה, שכח מזה. בציר אלון אין חיילים בתחנות. לא בימי חול, ובטח שלא בשבת, שאף יהודי לא אמור להיות שם. ושוטרים?! מאיפה הם צצו?! ולמה הכונן נעצר?!

אתה פשוט ממשיך לבלבל במוח ברשעות, לחפות ולטייח את הדבר הנורא הזה, לנסות להצדיק את הפשע הזה.

הגבעה רחוקה משם מרחקרקאני

10 דקות נסיעה

והצבא פשוט משקר

הסרטון הזה צולם מתחת לבית שלי אתמול בבוקר

כמה חיילים עמדו וזרקו אבנים

פשוט בדיחה

וגם ירו בחיילים?נפשי תערוג
וואו כמה שקריםרקאני

הסרטון הזה צולם אתמול בבוקר

ראיתי אותם מצלמים אותו

כמה חיילים וחיילות רעולי פנים עמדו בצד הדרך והג'יפ נסע והם זרקו עליו אבנים

זה מתחת לבית שלי אני רואה את זה מהחלון

(שלום לאאוטינג)

ובשבת זה לא קרה

לא היה ולא נברא

אם היו יורים שם בשבת היינו שומעים

לא שמענו כלוםםם

והאירוע עם המגיד הוא בגבעה רחוקה יותר

מרחק של כמה דקות נסיעה

אגב, בהפגנה הערב נורו רימוני גז,ימח שם עראפת
ובנוסף נפגע ילד בעין ופונה לבית חולים בעקבות אלימות משטרתית.
זו דווקא כן הייתה הפגנה, ואתה רשע!ימח שם עראפת

מאות תושבי בנימין הפגינו מול חטמ"ר בנימין

מיד מיהרת לקבוע שהשחתת המתקן קרתה בהפגנה. תסתכל בדיווח של כאן ותראה שאין מסביב למתקן שום הפגנה.

ומליארדי דולרים?! תסלח לי אבל לא נראה לי שהבוטקה הזה שווה מליארדים. אם הוא היה שווה מליארדים הוא לא היה ככה באמצע שום מקום.

עוד טענות של כאן 11,ימח שם עראפת

שלמרבה הפלא לא מגובים בשום תיעוד:

"כחצי שעה לאחר מכן, ניסו אזרחים שנסעו ברכב לדרוס את אנשי כוחות הביטחון ו-30 אזרחים נוספים יידו אבנים לעבר כוח צה”ל. בתגובה ביצע הכוח ירי אזהרה באוויר. בשני האירועים לא היו נפגעים. באותו הזמן, חמישה כלי רכב ובהם אזרחים ישראלים התנגשו במכוון ברכב צבאי במהלך ניסיון חסימה. לא היו נפגעים, אך נגרם נזק לרכב הצבאי. מאוחר יותר באותו הלילה בוצעה השחתה נוספת של רכב צבאי, שכללה ניקוב צמיגים והושלך בקבוק תבערה לעבר רכב צבאי. לא היו נפגעים, אך נגרם נזק לרכבים."

כידוע, הג'יפ של המג"ד שנטען כי פונצ'ר אותר בתחנת דלק כמה שעות לאחר מכן, ללא פנצ'ר.

תבחר אתה למי להאמין, לרשעים ושקרנים, או לצדיקים דוברי אמת.

לדעתי צריך לחתום את הדיון הזה…סיעתא דשמייא

צה"ל עשה תחקיר . התחקיר פורסם. זהו.

להטיל בוץ במערכת הבטחון זה כבר יותר מידי.

רק הישמעאלים, חלק מהעולם ואל ג'זירה מטילים ספק בתחקיר צהלי.

תגיד לי אתה רציני?!ימח שם עראפת
צה"ל מחרטט שקריםרקאני
פוליטיקאים מחרטטים יותר…סיעתא דשמייא
… בייחוד מגלגלי עיניים מהמגזר.
מה זה קשור?רקאני
המנהיגים שלך מחרטטים זה בסדר…סיעתא דשמייא
… אולי גם תמחה כפיים. ונגיד ושוב נגיד שלדברך מי שמגן עליך יום ולילה מחרטט ואתה זועק. אתה לא רואה טעם לפגם בענין?
דבר ראשון אני בתרקאני

דבר שני לא הבנתי כלום

אם הצבא משקר זה אומר שהפוליטיקאים לא משקרים?

מתישהו אמרתי שהפוליטיקאים דוברי אמת??

איך זה קשור לכאן????

להאמין לתחקיר צה"ל מחורטט זה טיפשות

אם מישהו מגן עליי יומם וליה כדבריך, זה אומר שכל דבריו אמת?

הם מנסים לטייח את האמת ולחרטט שקר

ואתה פתי שאתה מאמין להם

אני ראיתי אותם מביימים את הסרטון מול העיניים שלי

סליחה גברתי…סיעתא דשמייא

… על הטעות בזיהוי וגם

אולי לא הבנתי נכון ואת לא חסידה גדולה של המנהיגות הקיימת בלשון המעטה ומצפה בקוצר רוח לבחירות כדי להחליף את השלטון.

אז אני מתנצל פעמיים.

איך הבנת את זה?רקאני

ותסביר לי שוב

מה הקשר בין זה שהצבא שיקר

לפוליטיקה????

קוראים לזה חוסר עקביות…סיעתא דשמייא

… הנה דוגמא טריה לחירטוט ל פוליטיקאי:

לא עוד שיח עם רוצחים, חייבים לנצח

מה נפלת עליי????רקאני
לא נפלתי פשוט הגבתי…סיעתא דשמייא

.. ואת בלבלת לי את המוח "במה זה קשור" . אני מנומס ומנסה להסביר.

כל טוב.

הגבת בלי קשררקאני

וֹכשביקשתי כמה פעמים הסבר

מה הקשר בין הדברים

לא הסברת

לא הסברת דבר, רק ניסית ליצור כאוס, רשע מרושע.ימח שם עראפת
ההסברים שלך הם כגון "מפני מה נשחטה כבשת הרש? מכיוון שהרש אוהב גבינה צהובה."

אתה רשע מרושע, המעז להכפיש, לחרף ולגדף מערכות אלהים חיים, לשקר, לסלף, וכל זאת בעודך יושב לך באוסטרליה.

מארה תבוא על ראשך, סוכן כאוס. מקולל אתה, על פועלך נגד עם ה'. ארור תהיה!

לך תתגייס לצבא במקום לזרוק בוץ ורפשסיעתא דשמייא
אתה מוזמן בחום גם קעלעברימבאר
עשיתי את שלי בעבר…סיעתא דשמייא

..יש לי שני בנים שגדלו כאן בגלות ושרתו שרות מלא ביחידות משמעותיות (לא שרות של הסדרניק)  אחד מהם אפילו גר בישראל. בעזרת השם בחגים אני אבקר אותו.

תודה לאל כל טוב גם ברוחניות וגם בגשמיות.

אין טוב בחו"ל. אדמה טמאהקעלעברימבאר
גם רשע גם חצוף.ימח שם עראפת

אתה עשית שירות שלוש שנים. בניך שרתו שלוש שנים.

וההסדרניק? מיום לידתו הוא החל לשרת. לשמור על הארץ בכל מקום בו יבחרו הוריו לגור. לכשגדל והפך לנער, החל לשרת שירות משמעותי. ראשית החל בגיל 13 לבקר בחווה. הוא התחיל להוציא את הצאן למרעה, לשמור בלילות. הוא למד את האדמה דרך הרגליים, את החקלאות דרך הידיים. את הארץ דרך הנשמה.

כל זאת, במקביל לתחילת לימודיו בישיבה התיכונית, בה רכש תורה והשכלה.

לאחר מכן, עלה דרגה, והחל ללמוד בישיבת הסדר איכותית, כשהוא ממשיך לבקר בחוות וליישב את הארץ, להניס את האויב הערבי.

ולאחר מכן, הוא התגייס לצבא. לסיירת מובחרת, בה ישרת ביום פקודה.

ובניך? שלוש שנים שירות. מקסים.

באמת כל הכבוד. אבל אל תעיז להטיל דופי בהסדרניק בגילו של בנך, כשהוא משרת כבר עשרים שנה.

אז שתוק, חצוף.

תישאר באוסטרליה. ארור תהיה, סוכן כאוס רשע!ימח שם עראפת
להפך שיעלה ארצהקעלעברימבאר
אין מקום בארץ לאויבי עם ה'.ימח שם עראפת
אין מקום בארץ למרגלים. לקורח ועדתו.
יש מקום לכולם.קעלעברימבאר
לא שמענו שיש יהודי הפטור ממצוות ישוב הארץ, או שמותר ליהודי לצאת לחו"ל בהלכה חוץ מ3 דברים.

וגם גרשוני מהסתפח מנחלת ה לאמר לך עבוד אלוהים אחרים. האם מותר להחטיא יהודי בעבודה זרה? והרי כל הדר בחול דומה כמי שאין לו אלוקה

לא. אין מקום לערב רב.ימח שם עראפת
החוטא שבחר להגר לחו"ל עשה זאת מעצמו, ללא שאיש יכריח אותו.

המוציא דיבת העם רעה, אין לו מקום בארץ. תבלעהו האדמה במדבר.

גם ערב רב חצו את הירדן, כלומר בניהםקעלעברימבאר
לא. הם נבלעו באדמה, יחד עם קורח.ימח שם עראפת
יש לזה מקור? ברור זה לא הפשט אגבקעלעברימבאר
לא. זו סברה, כמו שאתה אוהב.ימח שם עראפת
על מה הסברה מתבססת?קעלעברימבאר
על קישקע, כמו שאתה אוהב.ימח שם עראפת
חטא המרגלים נאמר שהוא נגרם בגלל הערב רב. ומיד אחר כך קורח ועדתו. הם בטח הצטרפו, ואז נבלעו באדמה.
תוכיח, התורה לא ציינה זאת. אלא כשחזרה בפנחס דיברהקעלעברימבאר
סך הכל על 250
אין לך זכות לומר לי להוכיח. אבל עכשיו אתה מבין,ימח שם עראפת
איך זה מרגיש להתווכח איתך. שמחתי לעזור.
איפה כתוב שהמרגלים זה בגלל ערב רב?קעלעברימבאר
זה לא רק חטא העגל וקברות התאווה?

כתוב שרק 250 איש קורח ודתן ואבירם מתוקעלעברימבאר
אם הערב רב היה מת היו מציינים זאת. מי זה "הגר הגר בתוכם" בדיוק? גר לא מקבל נחלה אבל נכנס לארץ, בדיוק כמו אשה
כי הערב רב לא נחשבים, הם גויים.ימח שם עראפת
ערב רב זה גרים. יש לך מקור שהם גוים?קעלעברימבאר
לפי רשי בכי תשא כי שחת עמך כתוב שהם גרים
מקסים רש"י. עוד לא הבנת שאני מטריל אותך?ימח שם עראפת
וזה הגיע לך, מאד.
מקסים רש''יפשוט אני..
זה שם של רב גדול ברוסיה?
זה קיצור של מקסימיליאן, כורם במגנצאקעלעברימבאר
ואם הערב רב זה גויים, אזקעלעברימבאר
הניק שתקפת אותו לא גוי
הגה ויש חולקים.ימח שם עראפת
אתה נשמע מתוסכל.סיעתא דשמייא
אה, זה המרגל האיראני, עכשיו הכל ברור.ימח שם עראפת
ואגב, רקע כללי על כרמלה מנשה,ימח שם עראפת

הכתבת שפרסמה את הידיעה הזו שבטח בקרוב תתפרסם כשקר:

מתיישבי השומרון תובעים את כרמלה מנשה

אני לא מסוגל לשמוע אותהפשוט אני..
יותר מדי סיגריות 
וואי הייתה הפגנה רגילהרקאני

הייתי שם

והחיילים השתוללו וירו רימוני הלם בלי חשבון

ממש לא התפרעויות מוגזמות

בהפגנה רגילה שורפים מתקן בטחוני?נפשי תערוג
זה לא היה בהפגנה. לא לשקר.ימח שם עראפת
ומשום מה אני לא מאמין שבוטקה שעמד באמצע שום מקום,ימח שם עראפת
בלי שמירה ובלי כלום, שווה מליונים. משהו לא אמין.
אלחנן גרונר:ברגוע

חבר'ה אהובים. פונה אליכם מלב כואב.

קודם כל נתחיל בעיקר - המג"ד בהתנהלותו החמורה התחיל פה כדור שלג שקשה לעצור. הירי וההשפלה, הרמת ידיים והשכבה על הרצפה באיומי נשק זה דבר מחריד. דיברתי אתמול בלילה שעות עם החבר'ה שהותקפו בידי המג"ד. האיפוק שהם הפגינו מול ההתנהלות המחרידה שלו היא מדהימה. תצפו בסרטונים. הם גם אמרו לו כמה פעמים שהם יעזבו את המקום אבל הוא סירב והתעקש לפתח את האירוע עוד ועוד.

ואחר כך עוד ספגו שקרים מדובר צה"ל. הירי בנער מחריד ונורא עוד יותר. וכדור שלג שדרדר המג"ד בהר בעל חצור הולך ומתגלגל לצומת כוכב השחר ובית אל לגל נורא של עימות קשה בין יהודים.

מאז ליל שבת בעשר בלילה עזבתי הכל ורק מנסה לפעול לעצור את המצב הקשה הזה. לצערי בזמן אמת לא מצאתי אוזן קשבת במערכת. היה אפשר לגמור את האירוע כשהיה קטן. הצבא היה צריך לאפשר למבוגרים שהגיעו למקום להיכנס ולראות שהבחורים שם בסדר. לקחת את המגד מהשטח, לתת לו כוס מים קרים, לתחקר ולפעול נגדו שלא תהיה יותר התנהלות כזו. במקום זה דרדרו עוד ועוד את המצב למראות הקשים שאנחנו רואים.

אבל עזבו רגע את הצבא. כמה שזה קשה, כמה שמרגישים בצדק שדמנו הותר, תעצרו חברים. קחו צעד אחורה. יש דברים שלא עושים. זה לא רק עניין של מותר אסור, מי אשם ומי צודק אלא מה זה משרת. תחשבו גם מהזוית הזאת.

קשה להסביר איזה כאב לב עובר עלי לראות את ההכפשות שעוברים החבר'ה מוסרי הנפש שעסוקים ביום יום בכיבוש וישוב הארץ במסירות אדירה שמי שלא עבר את הגבעות לא יכול להבין. וכמה כאב לב לראות עימותים כאלה מול חיילים מוסרי נפש שנמצאים במילואים חודשים ארוכים. תזכרו כל הזמן שגם המג"ד שעשה טעות חמורה וקשה שצריך לעמוד עליה לדין, ויש עליו כעס גדול, הוא יהודי קדוש שמאז שמחת תורה במילואים כדי להילחם באויב. זה לא מצדיק בשום צורה את מה שעשה. אבל תחשבו על זה רגע.

בטעויות (הקשות) שהגדוד הזה עשה צריך לטפל. אבל חייבים לעצור כרגע ולקחת צעד אחורה. יהודים צריכים לדבר. לא ללכת מכות, לא לירות, לא לשרוף אחד לשני דברים ולא להרוס גבעות. לדבר באהבה

ועוד דבר, אתם חושבים שהחיילים שירו נהנים מהסיטואציה? הם שבורים וגמורים מזה נפשית, מדברים איתי אנשים מהגדוד. הם היו מתים לקחת את הגלגל אחורה ושלא ירו ביהודים לעולם. מדובר בחיילים שעזבו בית ומשפחה כדי להילחם באויב, לא כדי לריב עם נערי גבעות.

הם עשו מעשה חמור ואסור! אבל השאלה לאן כל זה הולך? מה הציפיה שיקרה?

גם אני הייתי בגיל ומצב בתקופות רדיפה קשות אולי אפילו יותר על הגבעות, ואני לא כותב מתוך מקום ששופט אתכם אלא ממקום שמבין או לפחות מנסה להבין.

עזבו את המגנים, עזבו את ראשי המועצות, הצבא והמשטרה, שימו גם אגו בצד. תחשבו רק מה ה' יתברך רוצה מכם והאם הוא שמח מהמצב הזה ולאן היה רוצה שהעסק יתקדם.

ולצה"ל משטרה שר ביטחון אישי ציבור רבנים וראשי מועצות וכו: כדי לעצור את כדור השלג חייבים להציב אמירה שלא יורים בנערים יהודים. נקודה. הנוער מרגיש שדמו הותר. צריך לבלום את זה

לתחקר באופן אמיתי את האירוע בלי טיוח. להבין למה מנעו כל נסיון של מבוגרים להיכנס ושל הצעירים לצאת ולסיים את האירוע בתחילתו.

להבא לא לשלוח חיילים לפנות יהודים. לא בשביל זה החיילים התגייסו למילואים ועזבו משפחה.

ולתחקר למה דובר צה"ל מחליט לצאת למסע הכפשה שקרי בליל שבת ב1 וחצי בלילה במקום להמתין לתחקור המלא של האירוע הקשה והמורכב הזה, ולחשוב מה משרתת ההודעה שלו לפני שהוא יוצר פה ברדק שקשה לכבות.

ולכם חיילי הגדוד, המלצה שלי, אל תצפו בתקשורת ורשתות חברתיות בימים הקרובים. זה כדור שלג שדובר צה"ל פתח בטפשות גדולה בתדרוכי שקר בליל שבת שחייבו תגובות והפרכת שקרים, ובעידן הטכנולוגי הנוכחי אי אפשר לשלוט בשיח הרשתות כמעט. כל אחד כותב משהו אחר, עם ובלי קשר למה שקרה.

תתרכזו בנשימה עמוקה, הפקות לקחים, ותפילה שנצלח את המשבר הזה.

בכאב לב גדול

אלחנן

הוא צודקנפשי תערוג

לא יורים ביהודים

במיוחד לא במתיישבים

צה"ל לא צריך להתעסק בדברים כאלה

יש דברים חשובים הרבה יותר שאפשר להקצות אליהם את המשאבים

אבל זה צריך לפעול גם לצד השני

לא יכול להיות שיש אחוז אחד (או פחות) שפשוט משחיר את מפעל ההתיישבות הענק והמדהים הזה.

רוב רובם של נערי הגבעות אנשים מדהימים. דמויות להערצה

לא יכול להיות שבגלל כמה פורעי חוק כל הציבור הזה מושחר. נערי הגבעות צריכים להקיא מתוכם את פורעי החוק האלה. אחרת זה פשוט פוגע.

ימח שם עראפת
מי שמשחיר את מפעל ההתיישבות זה התקשורת, ומנהיגים כמו ישראל גנץ מוצאים את נערי הגבעות כשעיר מצויין להשליך לעזאזל.

מי שמאמין לשקרי התקשורת הוא זה שמשחיר את הציבור. בעברית, אתה זה שמשחיר את הציבור. תפסיק להאמין לשקרי התקשורת.

עזוב תקשורתנפשי תערוג

חיילים שהם  מפקדים. קצינים

עם כיפה. בלי כיפה.

יהודים. דרוזים

וכן גם מתנחלים.

כולם אומרים את מה שכתבתי

כולם שקרנים?

בוא נראה.ימח שם עראפת

רמטכ"לים לשעבר. פוליטיקאים. אנשי צבא. עם כיפה, בלי כיפה. מנהיגים, מופתים, וכן, גם רבנים.

כולם אומרים שצריך עיסקה בכל מחיר.

כולם שקרנים?

תלוי מה המטרה.נפשי תערוג

אם. מטרה היא סיום המלחמה הארוכה הזאת שסתם נמרחת כמו מסטיק.

כן. עדיף לסיים אותה בעסקה שלפחות תחזיר את החטופים.

אם היו באמת רוצים להכריע את חמאס היו מצליחים לעשות את זה אחרי חודש גג (והרבה פחות)

אבל המטרה כרגע היא לא כבישת השטח וטיהורו

אז בשביל מה להלחם לחינם?

אבל אם אתה רוצה לפתוח דיון על כך

על כן עסקה לא עסקה

בבקשה בדיון אחר. כאן כבר קשה לעקוב

(בקצרה את דעתי. אין צורך להתמקד במיטוט חמאס. אלא בניקוי השטח מתושבים. אם לא יהיו שם עזתים גם לא יהיו שם חמאסיניקים. זאת גם דעתי בקשר ליו"ש. אם לא יהיו שם ערבים. לא יהיו מחבלים)

אוקיי, אז יש לך בעיה חמורה בלי קשרימח שם עראפת
אבל כן, הם משקרים. או "טועים" אם תרצה.

כפי שכל המערכת הבטחונית טרום שמחת תורה טענה כי החמאס מורתע.

לדעתך אני דווקא מתחבר בהחלט.ימח שם עראפת
אבל לעיסקה מופקרת, זו בעיה רצינית שלך.
אלישע ירד, מאתמולימח שם עראפת

*אני מסתכל על האירועים ביומיים האחרונים בכאב ובעיניים כלות, אחרי כמעט שתי יממות ללא שינה כדי לנסות למנוע את ההידרדרות המסוכנת*

משעה 23:00 בליל השבת כשהבנו שמדובר באירוע של פיקוח נפש, אני מנסה יחד עם חברים ללא הרף לעצור את הטירוף והתרת הדם.

הידיעה שדם המתיישבים הותר לגמרי, ונערים בגבעה יכולים למצוא את עצמם נורים בירי חי הדירה את שנתי. ידענו היטב מה המשמעות של אירוע מסוכן כזה והשלכותיו הרוחביות וניסינו לתווך זאת לכל מי שיכולנו.

עוד במהלך האירוע יצרנו קשר עם גורמים בכירים ביותר במערכת והצענו שנגיע פיזית לשטח כדי לסייע בהרגעת האירוע, אך הם סירבו בבוטות.

מאז המערכת עושה כל שביכולתה, נראה שבכוונת מכוון, כדי להסלים את האירוע, לדהור למסלול התנגשות ולהפוך אותו מאירוע נקודתי להתרת דם רוחבית.

* הודעות הדוברות השקריות שהוצאו לכתבים ב2 בלילה.

* ההתעלמות מהירי החי ומהפצוע.

* הגיבוי המלא למג"ד שירה ואיים ברצח ללא שום סיבה.

* ונרמול ירי חי על מתיישבים מעתה ואילך.

לרגע לא עצרתי מאז את הנסיונות לקדם שיח והרגעה במקביל לבלימת התרת הדם, אך הבוקר אני יכול להגיד בצער: נראה שבמערכת הביטחון פשוט מייחלים להסלמה ואובדן כל אמון בסיסי מצד הנוער וציבור המתיישבים.

אין איך לשכנע בני נוער פצועים שהמערכת אינה רואה בהם אויב ולא נשקפת כל סכנה לחייהם, שעה שמי שניגחו וירו בחבריהם מסתובבים חופשי ומקבלים גיבוי מלא. כששני חבריהם מהאירוע ברמת גלעד עדיין בשיקום עם פגיעות קשות, וכשחברם האחר שנהרג מניגוח שוטרים כבר לא איתנו.

תגידו שאלו אולי תגובות ילדותיות, מפגרות, אימפולסיביות, חמורות, לא מבוררות. ששריפת מרכיבי ביטחון שנועדו לשמור על ביטחון האזרחים היא הדבר הכי מטופש שיש. אבל גינוי התוצאה ולא הסיבה - וטיפול בסימפטום ולא בשורש, אולי ינקו את מצפונכם ושמכם, אך רק יעמיקו את הפצע שילך ויגדיל וישפוך עוד בנזין למדורה.

ולא, זהו לא "קומץ" אלא מנעד רחב מאוד של אלפי נערים מיישובי יו"ש, וממש לא רק, שחשים כך ברגעים אלו.

*קורא מכאן לאלוף ולשר הביטחון: עצרו את דהירת הרכבת לתהום, הבהירו שהתנהלות המג"ד וירי על מתיישבים הם חציית קו אדום ודבר ללקסיקון, ופעלו להורדת מפלס הלהבות.*

דברי כוכבא תור:ימח שם עראפת

הקליע של המג"ד הרשע

לא פגע רק בנער בן ה14

הוא פגע בכל מי שיש לו כיפה גדולה ופאות

הוא פגע בכל מי שאוהב עד כאב את הארץ הקדושה הזאת ובכל מי שרוצה ופועל ליישב אותה מהפרת עד נהר מצרים

הוא פגע בכל מי שאוהב את עם ישראל באמת בכל נימי נפשו ובכל מאודו

בכל מי שבוער ליבו לבניין בית קדשנו בהר ה'

בכל מי שרוצה לראות מלך צדיק מזרע דוד מולך עלינו

בכל מי שרוצה משפט טהור עם שופטים ודיינים קדושים כבראשונה

בכל מי שרוצה שה' ימלוך בציון

את הקליע הזה שתקוע מילימטרים ספורים מליבו של נער חמוד בן 14

לא ירה רק המג"ד הרשע

ירו אותו גם כל כתבי התקשורת כותבי עלילות הדם המסיתים ומוצצי הדם של נערי הגבעות עם מידע שקרי וללא ראיות

ירו אותו כל המפקדים של אותו מג"ד עד דובר צה"ל והרמטכ"ל ששותפים לטיוח ולשקר

ירו אותו כל אנשי ההתיישבות שממהרים לגנות ולתפוס צד מהר שחס ושלום לא יראו לא יפה בתקשורת

ירו אותו בלשי ימ"ר שי ורוצחי אהוביה סנדק הי"ד שהמהלכים חופשי וממשיכים לרדוף בשנאה את נערי הגבעות

ירו אותו גם כל המפקדים שלהם וכל המטייחים את רצח אהוביה עד ראש הממשלה והשרים והשופטים ששותקים ומסייעים בטיוח עד היום הזה

ירו אותו כל מי ששותקים על תעמולת השנאה והשקרים המופצים כנגד נערי הגבעות יומם ולילה

ירו אותו כל מי שכפויי טובה ובאכזריות תהומית שונאים את נערי הגבעות תחת אהבתם העצומה ומסירות נפשם לעם ישראל ולארץ ישראל

בתפילה לאחדות בינינו

להקמת השכינה מעפר

כוכבא תור

אז הנער כן נפצע מהמג"ד?ברגוע
אלישע ירד כתב שכנראה שלא
יש לך בעיה חמורה בהבנת הנקרא.ימח שם עראפת
אלישע ירד הביא את דברי צה"ל שטוען כך. בעצמו הוא כותב שהגירסה הזו מלאה סתירות.
מקסים, הוא כותב את המילים "כנראה שלא".ימח שם עראפת
זה כל כך מגוחך, אין שום הקשר, אתה רוצה שאשלח לך הודעה עם המילים "כנראה שכן"?!

מזכיר לי בדיחה שאומרים למישהו שיכתוב חיה על פתק, ושאתם תכתבו על פתק אחר בדיוק אותו דבר. ואז אתם מראים את הפתקים, בשלו כתוב "פיל", ובשלך כתוב "בדיוק אותו דבר".

חשבתי שאתה יודע לקרוא בטוויטרברגוע
אני לא מצליח להעלות תמונה,ימח שם עראפת
אבל בקישור ששלחת לי רואים רק את ההודעה של אלישע ירד. שולח לך בפרטי.
ע"פ מה שפרסם אלישע ירד,ימח שם עראפת

היו לפחות שני רובים שירו מעל ראשיהם של החבר'ה, כך הם מעידים.

כנראה שכוונתו שכנראה שהנער לא נפצע מהמג"ד, אלא מהירי של החייל שירה איתו.

אני לא יודע על מה הוא מסתמך, לא נראה לי שעשו בדיקה בליסטית לרובים, והעבירו לו את המידע. כך או כך, המג"ד הוא שפתח באירוע.

או שהוא פשוט יודע שהנער לא נפצע על הגבעהברגוע
כך זה נראהנפשי תערוג

שבהתחלה חשבו שהנער נפצע בגבעה.

צה"ל הוציא הכחשה כי הוא ידע שהוא לא נפגע שם.

המתיישבים התרעמו על הכחשה ויצרו את כל הבאז הזה (שמוציא אותם סתם רע בפני הציבור)

אבל ככל שעובר הזמן ברור לשני הצדדים שהוא לא נפגע שם.

אלחנן גרונר מודה בזה עכשיו במפורשברגוע

אלחנן גרונר:

אחרי עשרות שעות שיחה עם כל כך הרבה גורמים הן מהמערכת וגם מהגדוד, הן מהנוער, הן מכל העולם בערך, להלן כמה נקודות שחשוב לי לחדד על האירוע בבנימין ואינשאללה שלא נצטרך להתעסק עם זה יותר...:

1. זה שהאירוע בליל שבת התחיל רע וחמור מצד המג"ד עם איומי נשק ואלפ"ה על נערים שהיו בשטח צבאי סגור - זה מתועד וגם גרסת החיילים תומכת בזה והם מתארים את תחילת האירוע בצורה דומה מאוד שעוד לפני שהם הגיעו אל הנערים החיילים בפיקוד המג"ד כבר ירו עליהם אלפ"ה, ומיד כשהגיעו אליהם הם השכיבו את הנערים על הרצפה באיומי נשק וכד'. המחלוקת העובדתית לגבי השלב הזה - האם נורה שם ירי חי בידי הכח או "רק" רימוני הלם, גז, כדורי ספוג וכד' כולל בכינון ישיר שפגע בבחורים עצמם ובשמשת רכב כשהבחור בתוכו.

לגבי הירי, החבר'ה טוענים בתוקף שהמג"ד ירה ירי חי, יש תרמילים שצולמו בשטח וטרם קיבלתי להם הסבר מהצבא, החיילים טוענים שלא מדובר בתרמילים מירי שלהם ושהם והמג"ד לא ירו ירי חי אלא אלפ"ה.

אין לי יכולת לקבוע מי צודק אבל אומר את דעתי - יד המג"ד על התחתונה בעיני כי הוא מכוון נשק, יורה אלפ"ה, הוא באיבוד עשתונות, הוא מונע צילום, ובפעולה שלא פרופורציונאלית ולא תואמת את הסיטואציה בשום צורה, ואומר שיהרוג אותם והכל אישי. כל זה גם ככה חמור נורא אפילו בלי ירי. אז חובת ההוכחה שגם לא היו כמה יריות באוויר כמו שהחבר'ה טוענים בתוקף (וישבתי איתם שעות לשיחה) עליו.

2. יש תיעוד ברור שפורסם ומראה שהחבר'ה הראשונים שהיו במקום לא התנגדו למעצר ולא רצו להיגרר להתנהלות המג"ד האלימה והברוטאלית. למרות שהם אמרו לי שזה היה הרגע הכי משפיל בחייהם להרים ידיים מול חייל שמכוון עליך נשק ולהישכב באיומי נשק על הרצפה. ועל מה? על שטח צבאי סגור. זה ברור ומתועד.

3. עוד עובדה שברורה ומתועדת בעשרות שיחות והתכתבויות שנסיונות ההרגעה וההידברות של מבוגרים מההתיישבות שהחלו כבר בעשר בערב עם קריאות המצוקה של הנערים בתחילת האירוע, והייתי מעורב בהם אישית בזמן אמת, נכשלו בגלל הכוחות ובעיקר המג"ד שהיה באובדן עשתונות. אומרים לי את זה גם קצינים מהמערכת. לדוגמה - עובד נוער של מועצת בנימין שביקש להיכנס להרגיע את המצב נחסם, כנ"ל עוד מבוגרים שהוזעקו למקום כדי למנוע הידרדרות. היה אפשר בשלב זה למנוע 90 אחוז מהאירוע. זו טעות גדולה שצריכה הרבה הפקת לקחים כדי שבעתיד יוכלו לגמור אירועים לפני שיש כדור שלג שקשה מאוד לעצור.

4. התפתחות העימותים בשטח - בשלבים מתקדמים יותר ולאור המצוקה שהנערים משדרים, מגיעים עוד תושבים, וגם המג"ד מזעיק עוד כוחות. יש גרסאות שונות ומשונות מי הרביץ, ירה, היכה וקילל את מי, מי התחיל, מי סיים, מי יותר ומי פחות. מטבע הדברים כל צד מנסה להקטין את חלקו ולהיפך. זה אירוע רב משתתפים שהיה בחושך ואני יוצא מנקודת הנחה שהיו עימותים רעים ומיותרים מכל הכיוונים. אין לי יכולת אמיתית לקבוע ברחל בתך הקטנה כל פעולה שם.

5. זירת הירי הנטענת בנער לפי גרסת המ"מ שירה (אגב, לשאלת רבים, לא המג"ד ירה בנער ומעולם לא טענתי את זה) - בעיני הגרסה הזו נראית מהונדסת ואסביר למה. המ"מ טוען בסרטון שפרסם דובר צה"ל שהיה "בנסיעה שגרתית" וזאת למרות שגם לפי גרסת החיילים מהגדוד הוא הוזעק למקום בידי המג"ד כדי לחסום את המתיישבים שירדו מבעל חצור. כלומר הוא יודע שהוא מגיע לזירת עימות עם יהודים.

בנוסף, לטענתו האבנים נזרקו מהמבתר שמעל הכביש בצד של כוכב השחר. מדובר במרחב שבו משני צידי הכביש יש שכונות יהודיות. בצד המזרחי של ציר אלון אין ערבים לאורך קילומטרים רבים מכל כיוון של האירוע (אגב בזכות נוער הגבעות שתפס את כל השטח). אז איך הקצין היורה לא ידע שזה יהודים? אני מאוד יכול לקבל גרסה שהוא טעה, שהוא מתחרט, שהוא לא התכוון לפגוע, אבל שלא ידע שאלו יהודים? מצד שני אני לא בוחן כליות ולב וגם לגבי זה אין לי יכולת לקבוע מה עבר לו בראש באותו רגע.

6. התנהלות דובר צה"ל בעיני היתה חמורה והכניסה את כולם לסחרור. הריצה להעיר כתבים ב1 בלילה בליל שבת על אירוע שטרם תוחקר והוברר. כאילו תקפנו באיראן והם חייבים מיד להעלות ידיעות. אחר כך הגיבוי המיידי של הרמטכ"ל למג"ד בלי לבדוק איך התנהל בתחילת האירוע, ובלי לתחקר נורמלי את כלל הכוחות בשטח ולשמוע את ההתיישבות, מה שגרר סערה של השמאל כל השבת וגינוי של שר הביטחון וביבי, וחייבה את ההתיישבות להגיב חזרה בצורה חזקה להדוף את הטענות במוצ"ש, והמשך רפש ובוץ שמושלך לכל הכיוונים.

7. מכאן מאוד קשה לעצור כדור שלג כזה. גינויים, נוער שמרגיש עם הגב לקיר, חיילים שמנסים להגן על שמם הטוב, נוער שמנסה להגן על שמו הטוב. אירוע רע והרבה בוץ ורפש.

8. לסיום - בעיני הסיפור הגדול הוא איך מונעים את הידרדרות המצב ופחות דקדוקי מה היה פה או שם, אבל כיוון שנמאס לי לענות בפרטי לעשרות שאלות הנה כתבתי מסודר.

בעיני חייבת להיות אמירה ברורה ורחבה כמה שיותר שלא יורים בנערים יהודים לצד תחקור אמיתי ותגובה רלוונטית של המערכת מול התנהלות המגד שפתחה את האירוע, תחקור והפקת לקחים לגבי כל אחד מהשלבים של המשך האירוע. וכמו שכתבתי אתמול לחבר'ה, צריך גם לנשום עמוק למרות שקשה, ולא לדרדר עוד את הסיטואציה במעשים שבלשון המעטה לא מועילים. ועדיין, הצבא הוא מבוגר אחראי יותר מהנערים (בטח מג"ד) והיה מצופה ממנו יותר להתנהל בחכמה ואורך רוח ולא כאילו הוא מגיע לעצור מחבלים במבצע חשאי.

החיילים הם יהודים קדושים ומוסרי נפש שיצאו מהבית כדי להילחם באויב, החבר'ה בגבעות עושים עבודה חשובה לא פחות ולפעמים הרבה יותר מהצבא (בטח תחת קציני הקונספציה) וכובשים בשנים האחרונות שטחים עצומים ויוצרים הרתעה אצל האויב. אחים אנחנו, צריך לעבוד יחד לטובת עם ישראל.

מודה במה?ימח שם עראפת
אתה שקרן.ימח שם עראפת

צה"ל הסתיר שבכלל נורה נער.

כעבור יומיים הוא פרסם פתאום תיעוד שלא נראה לפני כן, שינה את הגירסה בפעם החמישית או השישית, וטען שקילומטרים משם נורו גם יריות, על זורקי אבנים.

שני באגים: החייל אומר שהוא ירה ב60 מעלות. החייל אומר שהוא לא מצא אף אחד, אבל אם הפצוע היה שם הוא לא יכל לברוח.

וכמובן- בזמן הטיפול בנער נראים שוטרים וחייל, שלא אמורים להיות שם אם הם לא ידעו כפי שטוען דובר צה"ל.

והכונן שטיפל בו נעצר, כאמור.

יש גם טענה שהסרטון בו רואים זריקות אבנים מפוברק(לא מופרך. דובר צה"ל התחיל לפרסם בליל שבת, והגירסה עם הג'יפ שוחררה יומיים אחר כך)

ביום ראשון חיילים עשו שיחזור מוזר במקום בו נטען מאוחר יותר אותו ערב שנזרקו אבנים. החבר'ה צילמו את השיחזור, רואים חיילים על חצי ב' עומדים במבתר, וזורקים אבנים על הג'יפ.  כשהוא נעצר הם צועקים חדל ומפסיקים לזרוק.

מאוחר יותר אותו ערב פירסם דובר צה"ל את התיעוד לכאורה, ויש טענה שפשוט ערכו למצב לילה. (לא בלתי סביר)

אבל אתה תומך רצח שמאמין לשקרי דבור צה"ל.

קודם אין נער פצוע.

אחר כך צה"ל לא ידע.

אחר כך הוא נפצע מאלפ"ה.

בעצם מירי, אבל לא שם.

לא היה ירי חי בגבעה.

בעצם היה אבל באוויר.

אין סוף לשקרים של דובר צה"ל.

כדור ב60 מעלותנפשי תערוג

מגיע מאות מטרים.

כנראה פגע בנער שהיה רחוק מהאירוע.

אתה מכיר את הנער או המשפחה שלו?

יש לך דרך להגיע אליו

תוכל לעשות לי טובה אישית ולשאול אותו איפה הוא נפצע.

הוא יודע בוודאות.

זה יעשה לי (וגם להרבה אנשים) סדר בעובדות

ברור.ימח שם עראפת
כדור ב60 מעלות מגיע למאות מטרים באוויר. כשהוא מגיע חזרה למטה הוא נופל.
שאלת בשבילי איפה הוא נפצע?נפשי תערוג
לא. אין לי אמצעים יותר ממך.ימח שם עראפת
אני יכול לברר עם אלישע ירד בדיוק כמוך, הבעיה שכמונו פונים אליו מאות אנשים והוא לא יענה.
אם יש דבר אחד שלמדתי מהרצח של אהוביה סנדק הי''דפשוט אני..

זה שאצל חלק מסוים מנוער הגבעות,

אין שום משמעות לאמת.

הצבא הוא אויב על מלא, אויב שיש איתו מלחמה, ובמלחמה כמו במלחמה יש דברים יותר חשובים מהאמת.

גם במחיר מותו המיותר של חבר שלהם, הם המשיכו לשקר למשטרה (במקרה שם זה היה משטרה ולא צבא אבל הרציונל דומה), שיקרו לחובש שהגיע (חובש דתי מתנחל), שיקרו ואמרו שלא היה אף נער נוסף איתם, כי הם חשבו שהוא הצליח לברוח אז למה סתם להסגיר אותו לידי האויבים. וכך בעצם נמנע ממנו טיפול שאולי היה יכול להציל אותו.

אחר כך כשכבר היה ברור שהוא נהרג בגלל ההתנהגות שלהם, הם לא היססו להגיד שהוא זה שנהג ברכב, כי למי אכפת מהאמת אם אפשר לשקר עוד קצת בשביל לא לקבל עונש על נהיגה מופרעת וקטלנית בגיל 16 ללא הוצאת רישיון נהיגה.

הם שיקרו וטענו שבכלל לא זרקו אבנים על מכוניות של ערבים, עד שבלית ברירה ובהינתן הראיות שהיו למשטרה הם הודו בזה בבית המשפט.

הם שיקרו וטענו שהם ברחו מהמשטרה כי חשבו שסתם רוצים להתנכל אליהם, למרות שהם ידעו היטב שהמשטרה רודפת אחריהם כי הם עבריינים על מלא שנתפסו על חם.

בקיצור,

כבר אי אפשר להתרגש מאף מילה שטוענים אלה שרואים בצבא אויב. אין להם גבולות, הם מוכנים לרצוח חבר ובלבד לא לשתף פעולה עם השלטון.

אתה חצוף ושקרן.ימח שם עראפת

אתה מצייר את זה כאילו הנערים הם הרוצחים. כאילו הנהיגה המהירה שלהם הביאה למותם.

מי נגח ברכב?!?! הימ"ר רוצחים.

באשר לשאלת דברי אמת, אני מסכים שהם שיקרו. אבל ריבונו של עולם, אתה מתעלם מכל הטיוח של המערכת, מכך שזה אשכרה שיטת פעולה של הימ"ר לנגוח באנשים כדי להוריד אותם מהכביש.

אתה פשוט חצוף.

תגיד לי, גם הזוג שנסע והימ"ר נגחו בהם, זה שהאישה הייתה בהריון, גם הם עבריינים שנתפסו על חם?!?

אתה מתיר את דמם של נערי הגבעות, בוודאי שהמשטרה מתנכלת להם, מתי שמעת שנגחו את אחד האנרכיסטים השמאלנים שזרק אבנים על יהודים בחוות, או אנרכיסט שהבעיר מדורות באיילון או ירה פצצות תאורה על בית ראש הממשלה?!?!

אתה שותף לרצח. אני לא אומר שהנערים שם פעלו נכון. מה שאני אומר, זה שאתה מתיר את דמם, בכך שאתה מנרמל את שיטות הימ"ר הרצחניות.

המשטרה כזכור באותו אירוע, מנעה מאנשים להתקרב לזירה, כולל חברי כנסת בעלי חסינות.

אבל אתה מאשים רק את נוער הגבעות. כי ככה נוח. חייב להיות פושע בסיפור, וכמובן שהוא לא האחראי לאכיפת החוק חלילה.

לשמוע את זה ממך זאת מחמאהפשוט אני..
ככה אני יודע שליבי וראשי במקום הנכון 🙂

אתה מבין מה שלחת?פשוט אני..

הם לא הורשעו בטרור אלא ביידוי אבנים ממניע גזעני.

כלומר על המעשה עצמו לא הייתה שאלה, הם הורשעו על זריקת האבנים, הייתה רק שאלה משפטית ובעליל לא חשובה לצורך הבנת מאורעות אותו היום האם מדובר בטרור או זריקה ממניע גזעני.

זה כמו שאני אגיד לך ששוטר עצר מישהו על רצח בנסיבות מחמירות (סעיף 301 לחוק העונשין), ואתה תגיד ''לא נכון! הוא בסוף הורשע ברצח!'' (סעיף 300 לחוק העונשין).

ההבדל הוא דקויות משפטיות, הכוונה שעמדה מאחוריהם, היכולת להוכיח את הכוונה... המעשה עצמו בסוף זה אותו המעשה, והתוצאה היא אותה התוצאה.

כששוטר יוצא למרדף, בכלל לא אמור לעניין אותו האם הוא עומד לעצור רוצח בנסיבות מחמירות או רוצח...

אגב,

זה שונה למשל מדרגות חומרה שונות של עבירות מין (אונס, תקיפה מינית, מעשה מגונה, הטרדה מינית).

בעבירות מין הפעולה עצמה שונה בכל סוג של עבירה, ולא משנה היסוד הנפשי או הכוונה שעמדו מאחוריה.

אבל בעבירות הרצח ובעבירה של זריקת האבנים של סנדק וחבריו, הפעולה היא אותה פעולה בדיוק ורק הכוונה או הרצון להרתיע וכו' יכריעו מה סעיף האישום שיוגש בסוף.

כן. אתה מציג אותם כטרוריסטים מתוחכמים.ימח שם עראפת

כששוטר יוצא למרדף אחרי ילדים בני 16 שזרקו אבנים, מעשה שקורה באופן יומיומי בידי ערבים ולא נעשה דבר כנגדם(לאחרונה התחילו, באותה תקופה נאדה)

ונוגח בהם, משהו כאן לא תקין.

האם ילדים בני 16 סודנים בתל אביב, שזרקו אבנים על מישהי ברחוב ממניע גזעני, נעצרו בכלל? יש תיעודים. יש מאות מקרים. האם מישהו מהם נוגח על ידי רכב משטרתי ונהרג כתוצאה מכך?!

אתה מטייח את חומרת האירוע. כמו כן, אתה מנסה לצייר את המציאות כביכול נערים בני 16 הם רוצחים, ואילו השוטר שאמור להיות המבוגר האחראי הוא דווקא סבבה.

אתה מנרמל שיטות פעולה חמורות ומסוכנות של המשטרה, ואתה שותף לרצח הבא. אתה שמטייח את האירוע, תגלה שזה יחזור אליך כמו בומרנג.

בכלל לא טייחתי את חומרת האירועפשוט אני..

כתבתי ואכתוב שוב:

מה שהנערים הנ''ל עשו - חמור מאוד.

שוטר שעושה מה שהוא צריך בשביל לעצור עבריינים נמלטים, עושה את תפקידו.

לגבי הטיעון של וואטאבאוטיזם - לא רלוונטי בעייני.

אם שוטר עושה מעשה טוב אז אני אומר לו תודה, גם אם במקום אחר המשטרה לא מתפקדת כמו שצריך.

אם כבר אז התלונה צריכה למות כאשר הם לא מטפלים, לא כאשר הם סוף סוף כן מטפלים.

אתה פשוט ממשיך.ימח שם עראפת
שוטר שעושה את תפקידו אמור לנגח רכב של נערים בני 16?!?!

אתה חצוף ורשע.

כןנפשי תערוג

במרדף מנגחים רכבים כדי חעצור אותם

זאת המציאות

של בני 16?

למה שבני 16 ינהגו ברכב?

השוטר אמור לדעת את זה?

תגיד לי, באיזו ביטואציה מתחיל מרדף?!?!ימח שם עראפת
באיזו סיטואציה שוטר מנגח רכב?!?!

זאת מציאות שאתה מנרמל. אתה מנרמל רצח.

למה שבני 16 ינהגו ברכב?! ואם הם היו בני 17?!?! אז זה היה בסדר?!?!

מרדף מתחיל אחרי ששוטרנפשי תערוג

מבקש ממך לעצור

ואתה לא עוצר

וניגוח משטרתי מגיע כאמצעי לעצור את החשוד.

משהו נפוץ במרדפים כאשר אין לך עוד סיוע כמו מסוק או רכבי משטרה בהמשך הציר שיכולים לחסום את החשוד

או אם החשוד פונה לדרך עפר. גם שם בדרך כלל מתרחש ניגוח.

מוזמן לראות סרטוני דוברות של המשטרה.

ולמה, ששוטר ימ"ר יבקש מהם לעצור?!ימח שם עראפת
אז אם אדם חצה ברמזור אדום והתחיל מרדף משטרתי, זה לגיטימי לנגוח בו?!?!
כי הם טרוריסטים שזרקו אבנים על מכוניותפשוט אני..

ו... כן, לגיטימי להתנגח בכל אדם שבורח מהמשטרה.

לא נכוןultracrepidam
בית המשפט קבע, ובצדק, שהנוהל של ניגוח מכוניות הוא נוהל פסול, לא חוקי ולא מידתי

במיוחד כי התוצאות מאד לא נשלטות

בית המשפט לא מוסמך לפסוק מה מוסרי ומה לאפשוט אני..

בתי המשפט בארץ מרחמים על אכזרים, ובכך מתאכזרים לרחמנים.

רוצחים, אנסים, סתם אנשים שעברו באדום או נהגו שיכורים והרגו אנשים - כולם מקבלים את רחמי בית המשפט.

ומי לא מקבל?

אנחנו, הציבור הישר, שצריכים לחיות ברחוב עם אנשים מסוכנים.

הנה דוגמה מהשבוע האחרון:

https://x.com/avishaigrinzaig/status/1939598936655765636?s=19

אז באמת סלח לי שאני לא סומך על בית המשפט שימצא איזון ראוי בין החובה לשמור על בטחוננו לבין זכויות הנאשמים.

דבר נוסף:

אפילו אם לנגוח ברכב זה לא בסדר, זה מזכיר לי את פרשת אלאור אזריה:

אוקיי, הוא השתמש בנשק ללא סמכות ונגד הפקודות, אבל הוא לא אשם במותו של המחבל. מי שאשם במותו של המחבל הוא המחבל שיצא לרצוח יהודים.

מבחינתי היה צריך להאשים את אזריה בשימוש לא ראוי בנשק או משהו כזה, ולא בהריגה.

ובמקרה שלנו:

נניח שזה לא בסדר לנגח רכב של טרוריסטים שנמלט בצורה פראית מהמשטרה. נניח.

אז שהשוטר יקבל נזיפה או משהו כזה, על זה שהוא עשה משהו אסור.

אבל האחריות והאשמה נמצאות בצד של העבריינים שבחרו לברוח מהמשטרה במקום לעצור, ורק אל עצמם הם יכולים לבוא בתלונות.

באותה מידה אתה יכולקעלעברימבאר
לומר שבגלל שבית משפט לא גוזר תליה על נהגים עוברים באדום, הם אכזריים להולכי רגל. אבל לא תמיד המטרה מקדשת את האמצעים. ובכלל יש כלים יותר מרתיעים ויעילים מכלא שהוא מוסד פרמיטיבי שגורם לפושעים לחזור לפשע
אז הוא ראה אותם זורקים?!ימח שם עראפת
אז הוא אמור לדעת שהם ילדים בני 16! זה בדיוק מה שניסיתי לומר לנפשו תערוג.

ואתה פסיכופט מטומטם, אם נראה לך שצריך להתנגש בכל אחד שבורח מהמשטרה.

ראיתי לא מזמן סרטון של מרדף משטרתי בו מישהי לחוצה בבאר שבע(תיעוד ממצלמת הרכב שלה) מסיעה את הילד שלה בן 3 בערך, עוברת באדום, מתחיל מרדף, היא מנסה לברוח בהיסטריה, השוטרים תופסים אותה ברמזור וחוסמים אותה.

תאר לעצמך שהיו מנגחים אותה, חתיכת פסיכופט מטומטם.

רציתי לא לענות לך מעבר לתגובה הקודמתפשוט אני..

כי אין לך תרבות דיון, מילים כמו ''חצוף ושקרן'' לא עושות חשק להגיב עניינית.

אבל אני מזכיר לעצמי שזו לא אשמתך שטרם התבגרת, אז אני אתגבר על עצמי ואשיב לגופו של עניין.

אתה מתלונן על כך שניגוח רכב זאת שיטה מקובלת של המשטרה.

ובכן, אתה יודע איך זה שאני מעולם לא נוגחתי בכוונה על ידי שוטרים?

פשוט מאוד:

מעולם לא זרקתי אבנים על מכוניות.

מעולם לא נהגתי ללא רישיון נהיגה.

מעולם לא ברחתי מניידת משטרה שרודפת אחרי.

מעולם לא חציתי פס הפרדה לבן בניסיון לחמוק משוטרים.

תראה כמה זה קל, ובכלל לא דורש מאמץ! בסך הכל צריך להיות לא עבריין אידיוט שנוהג בלי רישיון ובורח בפראות מהמשטרה, והופ - אף שוטר לא מנגח אותך.

יש מקומות שבהם רכב שבורח מהמשטרה לא מקבל נגיחה מאחור אלא מקבל צרור מנשק חם. לדעתי חבל שזה לא המצב בישראל, אבל מילא.

אין מדינה מתפקדת במקום שבו אין מורא מלכות, ואין מורא מלכות במקום שבו כל אחד שרוצה יכול פשוט לברוח מהמשטרה ולצאת מזה בזול.

זה דפוס שחוזר על עצמו:

לזרוק אבנים על שוטרים או חיילים ואז להתבכיין שהם מפעילים כוח, לברוח מניידת משטרה ואז להתבכיין שהיא מפעילה כוח בשביל לעצור אותך...

די, זה כבר לא מרגש אף אחד.

בעיה שלך. לא מפריע לי שתשתוק, אני דווקא מעדיף.ימח שם עראפת

כשאתה משקר בלי סוף, עוד מהטענות שרומן זדורוב כן רוצח, אתה מקבל יחס הולם.

אתה לא. אבל התכתבתי לא מזמן עם נער בן 16 בגוש דן, שגנב רכב, נסע בו בלי רשיון במהירות, עשה תאונה, נתפס.

ועוד ילדים בני 16 וגדולים יותר, סודנים, הכריחו ילד בן 7 בבני ברק לנשק צלב ולהשתחוות, זרקו אבנים, השחיתו רכוש.

גם בדרום תל אביב תיעודים של זריקות אבנים, והפלא ופלא- אף שוטר לא חשב לנגוח אותם.

אתה הופך נערים בני 16 לרוצחים מסוכנים מחד כי הם נערי גבעות, אבל נערים בני 16 בגוש דן הם פשוט ילדים שעושים שטויות.

אתה רשע. אתה מעודד רצח יהודים צדיקים שעושים הרבה יותר מכל מה שתעשה בחייך, מחפה על הרוצחים ומטייח הכל.

ולקינוח, מאשים כמובן את הנערים ברצח.

בטח עוד מעט תטען שהנערים ברמת גלעד חטפו לשוטר את הנשק וירו אחד בשני. ושבשבת פתחו באש על החיילים ולא הייתה להם ברירה אלא להגיב.

אתה יודע מה אתה? אתה שקרן. צבוע וחוצפן.

עולם הפוך ראיתיפשוט אני..

אני שאומר שצריך לא להיות עבריין - מעודד רצח.

הרי זה בדיוק להפך, מי שיעודד אותם להמשיך ולהיות עבריינים - הוא זה שיגרום להרוג הבא.

ואיפה לעזאזל כתבתי שעבריינים מגוש דן הם סתם ילדים שעושים שטויות?

אין מה לענות לתגובות שלי, אז אתה ממציא לי תגובות שלא כתבתי ולא חשבתי?

בהחלט.ימח שם עראפת

אתה שמחפה ומטייח ומעודד את השוטרים לרצוח את "העבריינים" אתה שותף לרצח. אתה רוצח.

"העבריינים" האלה נלחמים באויב שרצח את צאלה גז ועוברה, הם יקום דמם. העבריינים האלה עושים את מה שצה"ל לא עושה, הם מחזירים את הביטחון.

זוכר את חווארה? שעלתה באש ובטח נחרדת מהעבריינים?

אז סיפור קטן ונחמד על חווארה.

התקופה תקופת פיגועים מטורפת. פיגוע כל יומיים. צומת הביתות מקום מועד לפורענות.

חווארה הופכת לקסבה של שכם. ואני ממש לא מגזים.

בניסי ניסים אף אחד לא נפגע. עוד פיגוע ירי. ועוד אחד. כל יומיים פיגוע ירי, כל שעה זריקת אבנים.

יהודים ממעטים לנסוע, או נוסעים דרך קדומים, עיקוף של חצי שעה אבל להישאר בחיים.

ואף אחד לא נרצח, בסייעתא דשמיא. אז הצבא לא עושה כלום. אז מה אם כמה יהודים נפצעו?

פחדתי לנסוע בחווארה. כנופיית גוב האריות משכם הטילו את אימתם.

נסעתי עם מישהו בחווארה, וכל הדרך הוא החזיק את האקדח שלוף, וסרק מסביב. נסעתי עם עוד מישהו שלבש אפוד קרמי. טירוף.

ואז- עוד פיגוע ירי. והפעם, האחים הלל ויגל, שאגב הם דומים לך קצת, נרצחים בחווארה.

די. הגיע הזמן לעשות לזה סוף.

באותו לילה הפגנה בחווארה. החבר'ה שדמם רתח, עשו את המעשה המתבקש שצה"ל לא עשה- נקמו. הגנו על עצמם. על אחים שלהם. עליך, בין היתר.

התקשורת כמובן ניפחה את הסיפור, הציגה צילומים של בתים שרופים בצד אחר של חווארה שנשרפו שנה קודם במריבת חמולות, אבל זה רק הגביר את האפקט.

הרגשתי בטוח לנסוע בחווארה. הפחד שהיה לי כשהייתי נוסע בין החנויות בחווארה התחלף לתחושת שמחה. פיגועי האבנים והירי ירדו באופן דרסטי. כמובן מגיע קרדיט לשב"כ על שהתחילו לטפל בגוב האריות בכמה חיסולים שלא יביישו סרט הוליווד.

אבל אחרי חווארה, מאזן הכוחות השתנה.

מעכשיו הערבים מתמגנים. לא היהודים.

לגבי עבריינים מגוש דן- לא כתבת. לא התכוונתי שזו טענה שלך, אלא שזו הרוח הנושבת ממך.

אז תגיד לי באמת, אתה חושב שעבריינים בני 16 בגוש דן צריכים להירצח בידי שוטרים?

מה לגבי אנרכיסיטים שמאלנים?

כן. בדיוק.נפשי תערוג

מי שגרם לחווארה להפסיק לבעור זה כמה בני נוער שבאו לשרוף בתים ומכוניות.

לא הגדוד השלם שהוקצע לשם.

כתבה אחרי כמה חודשים שהפעילות של הגדוד הצליחה ואפשר לדלל כוחות.

למרות המצב הביטחוני: צה"ל מדלל כוחות בחווארה

בהחלט, חמוד.ימח שם עראפת

האבנים הפסיקו *מיד* אחרי חווארה.

הגדוד היקר לא עשה דבר.

אני לא מעודד שוטרים לרצוחפשוט אני..

אלא מעודד שוטרים לתפוס עבריינים שנמלטים מהם, גם אם זה ידרוש שימוש בכוח.

מי שלא רוצה להיתפס בכוח - שלא יברח מהמשטרה.

מי שלא רוצה שהמשטרה בכלל תרדוף אחריו - שלא יעשה פשע.

ואין הבדל אם זה נוער גבעות או כל אדם אחר בפלנטה הזאת שעושה פשע.

רק בדמיון שלך אני חושב שצריך לאכוף את החוק על נוער גבעות בלבד.

באיזה עולם אנשים בורחים מהמשטרה ברכב כשאין להם בכלל רישיון נהיגה, ואז מתלוננים על זה שהשוטרים היו אלימים מדי בשביל לבצע מעצר ולהפסיק את המרדף.

כן אבל כל דבר דורש מידתיותultracrepidam

אם חציתי כביש במרחק של שני מטר ממעבר חציה, ובתגובה שוטר יורה בי, הוא פושע

אם לא דיווחתי למס הכנסה על חבר שהשתתף בדלק בנסיעה, המשטרה לא אמורה לזרוק אותי למעצר עד תום ההליכים עם איסור מפגש עורך דין

אגב - בתקופת אירועי ג'ורג' פלויד, אתה כתבת שהשוטר שהרג אותו הוא פושע, והצדקת את אשתו שהתגרשה ממנו.

וזה כאשר לא ברור אם החנק נגרם מאלימות המשטרה או שהיה סיוע נדיב של מנת יתר, כאשר מדובר בפושע אלים שהורשע בשוד מזוין בעברו, כאשר בזמן אמת היה לשוטרים חשד ממשי בקשר אליו.

אז אתה לא עקבי

אני מאוד עקביפשוט אני..
יש הבדל בין ללחוץ למישהו על הגרון כשהוא כבר מנוטרל, לבין להפעיל אלימות בשביל לנטרל אותו.

אני לא בעד ששוטרים יפעילו כוח בשביל להעניש, אלא רק בשביל לעצור.

אתה דווקא עושה את זה בהחלט.ימח שם עראפת
יש שימוש בכוח, אלימות פיזית, אפילו אלות, רימוני גז, ואפילו אלפ"ה- ויש ירי חי וניגוח רכבים באמצע נסיעה. לא תמיד הורג, אבל הרבה פעמים כן.

האלימות הזו חסרת פרופורציות, והיא מיושמת רק כנגד נערי גבעות. עבריינים באותם גילאים זוכים לעדינות רבה בשאר הארץ. אם בכלל מנסים לתפוס אותם.

אבל כמו שכבר הבהרת לי, אתה לא מבין את זה כי אתה פסיכופט.

האמת. עצוב להגיד. אבל אתה צודקנפשי תערוג
אלא איפה?! אני לא יריתי בו. מי כן?!ימח שם עראפת
זה מה שכתב אלישע ירד, עם ההקשר.ימח שם עראפת

* *יותר משעתיים תמימות לאחר מכן* של אלימות מתמשכת שכללה ירי חי, החרמת פלאפונים שתיעדו ואיומים בנשק, סמוך לשעה 00:30, נזרקות לפי דובר צה"ל מספר אבנים על ג'יפ צבאי נוסף שמגיע לאירוע, ככל הנראה בידי נערים שזעמו על הירי שביצע המג"ד.

*גם הגרסה הזו מלאת סתירות*

ציטוט מהודעה ששלחתי פה בשרשור.

שים לב, על פי **דובר צה"ל**

עוד הוכחה לאפסיות של ביבירועישםטוב

פשוט לא נתפס

ביבירועישםטוב

ביבי מתנהל *בדיוק* לפי התפיסה השמאלנית שאומרת - 

יש בעזה מיליון-2 חפים מפשע, אנשים ממש טובים.

למרבה הצער קבוצה טרוריסטית איכשהו השתלטה עליהם.

בגלל 7.10 ישראל נאלצה בלית ברירה לצאת למלחמה וחבל על כל הרוג ופצוע "לא מעורב".

עכשיו שחמאס כמעט נעקר אז ישראל כמובן תעזור לעזתים, האנשים הטובים והאיכותיים, להשתקם חזרה.

אתה קורא את מה שאתה מעלה כאן?!הסטוריאחרונה
אין כאן שום דבר על ראש הממשלה. ארה"ב דורשת, נו שוויין. היו גם כותרות כאלו, רק לפני קצת יותר מחודש, על המחבלים ברפיח ש"ארה"ב דורשת שניתן להם לצאת" וכל שונאי נתניהו חגגו כאן. היא דרשה, הוא סירב. היום המחבלים הללו מתים או בכלא.
שאלות שכל אדם חושב צריך לשאול את עצמו על כיפת ברזלסביר11

💡שאלות שכל אדם סביר צריך לשאול את עצמו לגבי כיפת ברזל וטיל החץ:

1. האם ראיתם אי פעם בעיניים שלכם- כשנאלצתם להיות בחוץ בזמן אזעקה -יירוט אמיתי של רקטה או טיל שעף בצורה אופיינית, וכיפת ברזל שמזנקת אליו ואכן פוגעת בו באמת? לא ראיתם.

ואם ראיתם סרטון כזה- כל איש מולטימדיה שעוסק בעיבוד סרטים ובפוטושופ יכול להראות שהסרט הוא מפוברק, אולי ברמה מקצועית יותר מהסרט המפוברק של שדה תימן, אך נוצר במסך המחשב ולא במציאות.

( יש ברשת כמה סרטים מפוברקים של פגיעה ,עם הסברים משכנעים של איש מקצוע שמראים שהם מפוברקים והפגיעה לא קרתה)

2. טילי תמוז ,גיל ,וכל טיל מכובד,  מראה צלב שהטיל מצלם בעצמו כיצד הוא מתקרב למטרה,

שהולכת וגדלה, עד שהמסך שחור כשהוא מפוצץ אותה.

האם ראיתם אי פעם סרטון כזה מכיפת ברזל?

אני בטוח שלא ראיתם.

ואם כן, איש מקצוע כנ"ל -יוכל להראות לכם שזה סרט מפוברק.

וכן לגבי יירוט של טיל על ידי טיל חץ.

האם לדעתכם קיימים סרטים של יירוט, אלא שמסתירים אותם מהציבור?

לא הגיוני לחשוב כך, כי סרטים כאלה יכולים רק להועיל ולהגביר את אמון הציבור במערכות.

3. 📢מדוע ,כשמתפרסם שהגיע טיל=רקטה לאיזור מסוים, ושהוא יורט בהצלחה, נשמעים באזור כמה פיצוצים .למה יותר מפיצוץ אחד,

כמה פעמים יכולה רקטה של האויב להתפוצץ?

הרי לאחר הפיצוץ הראשון הרקטה כבר לא קיימת יותר. אולי זה חתול בעל תשע נשמות?

4. ידוע שארהב השתתפה ומשתתפת בפיתוח  כיפת ברזל והחץ . האם אין לה אינטרס להגן על עצמה? הרי היא נמצאת בסכנת ירי טילים מכל ספינה רוסית שמתקרבת לחופי ארה"ב גם ממרחק גדול, כגון אלף/ אלפיים קילומטר.

אם כן ,למה ארה"ב לא רוכשת טילי כיפת ברזל או חץ מישראל?

ולהיפך, היא ביטלה עסקאות רכישה של הכיפה מישראל. למשל חפשו בגוגל : "ארה"ב לא תרכוש את מערכת כיפת".

מה שאומר שאין לארה"ב אמון 🤏 בטילים שהיא מייצרת על ידי ישראל.

🐣אבל לקידום מכירות- למה לא? כלומר ארה"ב, שמושקעת בכיפת ברזל וב- חץ,  יש לה אינטרס שמדינות שונות ירכשו מישראל את המערכות הללו, והיא תגזור קופון ברווח , מה שיכול להסביר מדוע גרמניה רכשה לאחרונה חץ3,

ומי יכול לשלול את הטענה שזהו תרגיל של איש העסקים טראמפ , שנתן לגרמניה את הכסף לרכישה?

אגב, גם סינגפור, שסיכמה שתרכוש מערכת כיפת ברזל מישראל- חזרה בה ולא ולא רכשה. חפשו בגוגל "סינגפור לא תרכוש כיפת".

כן ראיתי. פיזית.נקדימון
ולא אכפת לי איך קוראים לזה - זה פוגע ומציל חיים.
ראיתי מלאזוזיק העכבראחרונה

גם אתה היית רואה אם היית גר באיזורים מסויימים בארץ.

ראיתי כיפת ברזל רודף אחרי טיל ופוגע בו לפחות שלושים פעמים. ראיתי שיגורים של כיפת ברזל יוצאים מהקנים. ראיתי והחזקתי בידיים המון רסיסים - גם של מיירטים.

אולי מישהו השתיל לי שבב עם דמיונות לתוך הראש, כשנכנסים לעולם הקונספירציות אפשר להיות מאד פוריים ואין גבול לאפשרויות. 

עכשיו אפשר להיות בטוחבינייש פתוח

חוק הגיוס לא יעבור בשום מתכונת. אלא אם כן יחליפו ממשלה (לא חייב בחירות, אבל זה תלוי במרכז הפוליטי שיפסיק להחרים את נתניהו) ויביאו לחוק שבאמת יגייס חרדים.

אני מקווה שכולם הבינו מזמן שלעולם לא נשיג שינוי בהידברות, שיתוף פעולה ובאופן הדרגתי.

במיוחד שהחוסר בחיילים די גדול וקריטי, אבל הוא קטן מאוד ביחס למיצוי המקסימלי של החרדים הבריאים בגיל גיוס.

אף אחד לא רוצה ולא צרייך לגייס את כל פונוביץ וכל מיר וכל ישיבת חברון ואת כל חסידות סאטמר ותולדות אהרון.

אני פשוט לא חושב שממשלה שמרגישה בנח עם החרבתארץ השוקולד
יישובי הצפון היא ממשלת ימין.
ענין טכני פשוט -למה כדאי ליועמשיט והחבר'ה למרוחסביר11

לעיל בדקה 24:00 בימים אלה של  תחילת ואמצע דצמבר  מתבצע מהלך רוחבי של מחיקת כל השיחות וההתכתבויות

ביניהם ,כנראה כולל נשיא העליון והיועמשית,

פרט לכך שבווטסאפ הרבה התכתבויות מוגדרות למחיקה אוטומטית אחרי חודש עד שלושה , ולזה בדיוק הם מחכים ,שיעברו חודש עד שלושה חודשים מאוקטובר

ממילא לא ימצא שופט חוקר להחליף את היועמשיתכמו🐌תמס

שעומד בדרישות של השר לוין ושל בגץ גם יחד

כך או כך הפרשה ירדה מסדר היום הציבורי

מקווה שהפצר החדש יעשה ניקיון בפצריה

או לפחות תשתנה שם רוח המפקד

אבל תודה שהחזרת את הנושא החשוב הזה לדיון

ספוילרזיויק
לא יקרה
כבר קורה הם מגלגלים כולם אחריות על הפצריתכמו🐌תמסאחרונה

ומתנערים מזה.

עכשיו יש להם מפקד חדש

חבל שלא דנים בפורום הזה…סיעתא דשמייא1
…על תאונות הדרכים הקטלניות. 
בהחלט הגיע הזמן לדוןשדמות בחולות

גם בזה.

השאלה היא כמה יש עוד לחדש?

מיותר. נתחיל ישר מזריקות בוץנקדימון

אין מה לדון בזה.

צריך עובדות הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם, צריך אכיפה (ועובדות לגביה הן ביחס לישראל והן ביחס לעולם), וצריך שכל אחד יחנך בבית את עצמו ואת ילדיו.

נגמר. הלאה לפוליטיקה הזולה הבאה.

נוראזיויק
מה אכפת לנו מה קורה באוסטרליה?איתן גיל
חבל שלא מכבדים וכותבים בפורום כשכאן שבת...הסטורי
וואי לא שמתי לבזיויק
ועוד ניק עם שם כזה... מזעזע
הוא כותבקעלעברימבאר
מאוסטרליה , כשהוא כתב היה שם יום חול עדיין. הוא דתי שומר שבת
לא עדיין, אלא כבר יצאה שם שבת. וזה לא מכבדהסטורי
שזה יופיע כך בפורום שכתב היום ב16:15. לא בכל הודעה הוא מציין שהוא יורד שירד לאוסטרליה.
מנהלי ערוץ 7 לא יכולים לסגור את האתר והפורום בשבת?קעלעברימבאר
לא יודע וזה לא משנההסטורי
מינימום של דרך ארץ מצד יורד, זה לא לנפנף.
אהזיויק

מה יהודי עושה בחוץ לארץ?? 🤨

האמת שגם מי שבחלל מעל ארץ ישראל אז השמש אצלו יכולהקעלעברימבאר
לשקוע בשעה אחרת. השאלה איך מתחשבים בזמנים הלכתית בחלל, והאם להיות בחלל מעל הארץ זה נחשב יציאה מהארץ
אגב, מי שגר סמוך לקו התאריך יכול בגלל לדלג על שבת.ספקאחרונה

לפי חלק מהדעות, לפחות... נדמה לי שבתקופת מלחמת העולם השניה, יהודים שברחו ליפן לא ידעו באיזה יום לשמור שבת... 

זה לא הנושא אבל אנחנו עדין בגלות…סיעתא דשמייא1

… אנחנו מתפללים שלש פעמים ביום באופן הזה.

עוד לא החליטו לשנות את הנוסח.

זה ממש לא תירוץ להשאר בחו"ל. האם בגללקעלעברימבאר

שאנחנו מתפללים השיבה שופטינו אז זה מתיר לעוות צדק ומשפט?

גם אין קשר בין שינוי הנוסח לשאלה אם אנחנו בגלות. כן נפסק לא לקרוע על ערי יהודה וירושלים כי הם בשלטון ישראל, ונפסק לומר הלל בברכה ביום העצמאות כי יצאנו בו מעבדות לחירות (כלומר סיום שעבוד מלכויות סיום הגלות)

לא רוצה לפתח את הנושא כאן אבל על כל…סיעתא דשמייא1
… מה שכתבת יש עדין חילוקי דעות בתוכינו ולאף אחד אין מונופול על האמת לכן עובדתית המציאות לא כל כך תואמת למה שהצגת.
גם אם אנחנו תיאורטית בגלות, עדיין יהודיקעלעברימבאר

צריך לגור בארץ.

גם סטמר לא נמנעים מלגור בארץ

מוכן לשים כסף שהוא לא דתיארץ השוקולד
וגם לא באוסטרליה
הוא דתי מאוסטרליה, אתה יכול לבקש ממנוקעלעברימבאר
פירוט בפרטי גם
בא נתערב על כרטיס טיסה.סיעתא דשמייא1
כרטיס חד כיווני לארץ ישראל🙂קעלעברימבאר
זה היה בטעות מן הסתםקעלעברימבאר
זו לא פעם ראשונה וכבר העירו לו על זההסטורי
פשוט פתח צי את הטלפון….סיעתא דשמייא1

… עם יציאת השבת וקראתי חדשות נוראות על מוות בתאונת דרכים של איש יקר שזכיתי להכיר אותו ואת משפחתו בביקורי בארץ ובאופן ספונטני כתבתי את מה שכתבתי מתוך סערת רגשות. מצטער אם גרמתי למישהו עגמת נפש.

לגופו של עניין תרבות הנהיגה בארץ היא זוועתית, האכיפה רשלנית וקורבנות תאונות הדרכים בארץ זה לא גזרה מהשמיים.

כשליחנו (או שליח השטן) לאוסטרליהאיתן גיל

מצופה ממך לעדכן אותנו, איך נאכפים חוקי התנועה בארץ הקנגורו.

יש הרבה יותר אכיפה…סיעתא דשמייא1

…ניידות ממושבות נמצאות בכל פינה לזהות נהגים שנוסעים ללא רשיון , ללא משמעת נתיבים, ללא נתינת זכות קדימה וכדומה. . מצלמות מהירות ונסיעה באור אדום יש בכל פינה .

הכל עניין של הפניית תקציבים למקומות הנכונים.

אני שומע כל הזמן פרסומות חסרות תכלית של הרלב"ג ושואל את עצמי למה להוציא תקציבי פרסום יקרים במקום לתקצב יותר ניידות, מצלמות ועוד אמצעים יעילים לפתרון הבעיה.

תמונה AI של סופת ביירון. מה דעתכם על זה?נ א

אהבתיסודיתאחרונה
אני מקציב לכם עד 5 מילים לענות על השאלה:זיויק
מה ה-בעיה המרכזית של עם ישראל שצריך לפתור?
כמה טמטום - בישראל מעריכים שכ-75% מתושבי עזה כבר לרועישםטוב

ממש כמו המשפט של איינשטין שאי שפיות זה לעשות אותו דבר שוב ושוב ולצפות לתוצאה שונה

בשביל מה היה כל המלחמה הזאת???

התוכנית הטורקית-קטארית שישראל מנסה לסכל, והנתון: "75% בעזה לא רוצים חמאס"

טורקיה וקטאר הן מדינות עויינות בהגדרהאיתן גילאחרונה

ולכן כל מתווה שמזוהה עם אחת משתי מדינות אלה פסול מעיקרו

אולי יעניין אותך