קודם שאל את עצמך מה הכוונה בקתולים. למה למשל לא אמרתי פרוטסטנטים.
בניגוד להמצאה שלך, אני אמרתי שהם מוציאים את עצמם מכלל ישראל, ולא שהל יצאו מכלל ישראל. זו דעתי על העתיד.
עוצמת ה"התנגדות" לא מעניינת. גם לא כולם תולים שלטים של גזירת שמד - אבל כולם לא מתגייסים, כולם קוראים את אותם עיתונים, כולם מקשיבים לאותו סט רבנים, וכולם מסכימים בשתיקה. התירוץ וההצדקה שלך ("מה שכן..") היא מחליאה. זה באמת לא בסדר שהערבים רוצחים יהודים, אבל מה שכן זה בגלל זעם הסך הכל...
הציפיות שלי ממך נמוכות כבר זמן רב, אבל המלל המפגר ששמת פה הוא אפילו לא טיעון.
אם הם לא רוצים להרגיש "איום" מכך שגם הם צריכים להתגייס לצבא, אז שישתמשע בכוח שלהם להשבית מדינה כדי לדאוג שהצבא יוכל לתת להם את מלוא צורכיהם. אנחנו עברנו את השלב שבו החרדים הם כמה בחורי ישיבה חלשים ועלובים שאין להם כוח פוליטי. נגמר.
מי שלא קדוש אלה העצורים שלהם. השימוש החרדי בתפאורה של אירוע החטופים בידי חמאס הוא תת-רמה ואנטישמי מהצד השני של המטבע. צהל זה חמאס? העצורים הם יוסי שרעבי? כלא 10 זה מנהרות בעזה?
החרדים כאן הם הסיטרא אחרא של קפלן: אותה שפה, אותם טיעונים, אותה אלימות - רק מהצד השני. זה לא בגלל שהם מפגינים, זה בגלל התפיסה והטיעונים.
לגבי הגירוש - התשובה היא כן. אסור לאף אחד לחסום באופן לא חוקי, להתפרע, ולהטיל אימה על עוברים ושבים. אני לא יודע מה מזה התקיים בגוש קטיף, לדעתי רק המאפיין הראשון, וגם הןא נאנס מהר מאוד בידי היועמש דאז מזוז.
לא אכפת לי אם אלה נכים, אתיופים, קפלן, חרדים, ערבים או נוער גבעות - יש סיבה למה הפגנות וחסימות צריכות להיות מוסדרות ומתואמות.
ולגבי השמאל שלך - צריך לעשות הכל כדי לא להפיל את הממשלה, בין היתר בגלל שהשמאל יתן לחרדים הכל ממילא אז למה שלא נעשה את זה כבר אנחנו. אבל, צריך עדיין לתקוף את החרדים ולעשות שיימינג על ההתנהגות הבזויה והרעה הזו. כשהם משתמשים בכוח שלהם כדי לברוח ולהתעלם מאחים שלהם, במקום לעשות בזה שימוש כדי לתקן ולחזק ולעזור - ולקיים את חובתם ההלכתית - אז כן, הם צריכים להיות מבוזים על כך. בוז גדול ולא יסף.