ממליצות על מכשיר לייזר ביתי, אם כן איזה?פומלה

קראתי שאומרים שזה בעוצמה יותר נמוכה ממכון לייזר והתוצאה לא בהכרח מחזיקה..

אשמח לשמוע אתכן..

אני קיבלתי מתנה של דרימישושנושי

עשיתי איזה 3 פעמים, ככה שלא יכולה להגיד לך כמה יעיל.

גם לי יש את הדרימיDoughnut

עשיתי לייזר לפני הרבה שנים וכמה לידות... אז זה עכשיו יותר לתחזוקה. לא נעלם לגמרי אבל באזור שחזרה לי הצמיחה זה ממש דילל משמעותית בחזרה.

לי ישoo

שנה וכמה חודשים

עשיתי לפי ההוראות

בחודשים הראשונים פעם בשבוע- שבועיים

ואחכ לפי הצורך (אני עושה פעם בחודש-חודשיים או יותר)

רוב השערות לא גדלות

וכל פעם שעושים זה מדלל עוד

אני ממש מרוצה

מכשיר הכי פשוט של בראון

יאאא תודה! תוכלי לשלוח שם של דגם או קישור?מדברה כעדן.

משהו בסגנון הזהoo
היית ממליצה למקרה של תמיחה חוזרת אחרי כ10 שנים?קנקן שבור

עשיתי לייזר במכון בכל האזורים, לפני 10 שנים היה מעולה מלבד מפשעות ששם ממש כאב לי אז הטיפול היה פחות יעיל (דילל אבל לא הסיר לגמרי)

עכשיו אחרי עשור זה חוזר לצמוח בקטנה, ברמה שמפריע לי (שחי ידיים ורגליים, המפשעות כאמור זה נושא אחר)

מתלבטת אם לחזור לעוד סבב טיפולים או לקנות ביתי (אנחהו גרים עכשיו ביישוב ואין פה לייזר, אז אצטרך לנסוע)

למה לא?oo

אני לא עשיתי טיפול אחר

וזה מאד יעיל

גם במפשעות

בלי כאב בכלל

האישו היחיד שצריך להתמיד

בעיקר בהתחלה

אין לי בעיה של התמדהקנקן שבור

זה יעיל כמו במכון?

זה היה בעיקר השאלה שלי סליחה אם לא הובנתי

לא יודעת להשוותoo

לא ניסיתי מכון

עשית גם פנים? יעבוד בשפם?מנגואית

לא עשיתי פניםoo

רק גוף

צריך לבדוק בהוראות של המכשיר שהוא מתאים לשפם

אם כן

לא רואה סיבה שלא יעבוד

פנים הם אזור הורמונלי מאודהמקורית

קחי בחשבון שזה עלול לעורר זקיקים רדומים או להגביר את הצמיחה

ממה שאני יודעת לא מומלץ בכלל לעשות בפנים

גם אני עם של בראון אבל אחד הדגמים החדשיםחמדמדה

ניראלי אחד לפני ההכי חדש

מאוד מאוד מרוצה

אבל וזה אבל גדול

אני הייתי לקוחה של אמריקן לייזר כמה שנים ואז הם פשטו רגל אז קניתי לבית

ככה שמה שהיה לי היה דיי שאריות (שחי מפשעות חזר לגמריי כי לא תחזקתי במכון איזה שנתיים, ידיים חצי כזה, רגליים בקושי בטן בקושי)

ולאזורים שהיה לך יותר, זה עוזר? מותר לעשות עם זהקופצת רגע

שחי ומפשעות?

עוזר מאוד בהחלטחמדמדה

רגליים כל ההריון גילחתי אולי פעמיים וגם זה בשביל שערה וחצי ( כי בהריון אסור את הבראון)

מותר שחי מפשעות, קצת כואב, סביל מאוד, יעיל לדעתי מאוד

מותר שחי ומפשעות בהריון??תוהה לעצמי

מאוד לא😂 אבל מדברת בכלליחמדמדה

זהו באמת התפלאתיתוהה לעצמי

פשוט מילה ורבע לפני זה כתבת על הריון😅

תודה 👍קופצת רגע

בול באותו מצבהבוקר יעלה

גם הייתי באמריקן

ושחי מפשעות חזר הרבה אחרי הלידות

איזה דגם יש לך? מותר הנקה?

או זה רעיון... גם הייתי לקוחה שלהם. כיף לשמועאורוש3

שזה סוגר לך את הפינה

מי שיש לה מכשיר ביתי, איך אתן מצליחות להתמיד?שושנושי

לוקח כולה 5-7-10 דקות ודוחה מיום ליום

אני פשוט עושה לפני המקווהרק רגע קט

ואז אין לי ברירה...

אבל גם אני התחלתי לייזר ואחר כך קניתי מכשיר, אז הצמיחה מאוד עדינה.

איך 10 דקות? וואי, לוקח לי מלאאא זמןאנונימית בהו"ל

אויש, סליחה, בטעות מאנונימיאנונימית בהו"ל

לי לקח כל הגוףחמדמדה

ידיים עד כתף

בית שחי

שוקיים

ירכיים

מפשעות

ישבן

בטן עד חזה

13 דק

מנצלת את הנושאלא סתם פה

אני רומה לעשות לייזר במפסעות,

ישמלי שאלה, אם לאחר הגילוח במפסעות לפני הלייזר שהשיער מתחיל לגדול קוצים זה לא מגרד ....

ואיך בכלל מצלילים לגלח כזה אזור רגיש ומאחורה

לא בטוחה שהבנתי למה התכוונתחמדמדה

אבל אם התכוונת לשאול אם לא מגרד בין גילוח ללייזר אני עושה את זה רצוף (מגלחת במקלחת ואז אחר כך לייזר) ואז זה בסדר לי

וישבן אני נעזרת במראה

מתכוונת אחרי הלייזר שהשיער מתחיל לצמוחלא סתם פה

האם הוא לא קוצים דוקרים?

אהחמדמדה

לא יודעת אם יש לזה תשובה גורפת או שזה תלוי גוף

אצלי לא

איך? בסוף זה פולסים שמגיעים כל כמה שניותרקלתשוהנ

ולא אור שפועל כל הזמן, והמכשיר צריך להיות בזווית מסויימת...לא?

הם דיי מהירים, ממש לא אחד כל כמה שניותחמדמדה

וצריך זווית ספציפית רק באיזורים פיציים (הזרת של הרגל נגיד)

לשלי גם יש אופציה ללחיצה ארוכה על ה'הדק' ואז זה משחרר פולסים ברצף אני לא צריכה לעשות לחיצה כל פעם (יש גם אופציה כמובן לפולס בודד)

מדהים. איזה מכשיר יש לך?רקלתשוהנ

יש לי אחד שלוקח הרבה יותר זמן, והוא לא ישן

התמדה זה עניין של הרגל כלליoo

ולא ספציפי של נושא מסוים

זה עובד כשמדובר בנושא חשוב ומקדישים לו זמן וכוח בצורה מתוכננת

ככל שעובר הזמן ומתמידים

יותר קל לעשות

כי ההרגל מוטמע

להתמיד בחדר כושר מצליחהשושנושי

להתמיד במלא מטרות אחרות, כנל.

זה ספציפית נדחה. לא מגיעה לזה.

עניין של תיעדוףoo

ואו כן! של בראוןגולדסטאר

למי שמשתמשתדיאט ספרייט

המארז כולל משקפיים?

אתן משתמשות במשקפיים? כי הבנתי שזה לא בריא לעיניים.

אצלי הוא לא כללoo

האור מכוון לעור

לא לעיניים

אין עם העיניים בעיה

בדרימי קיבלתי אבל לא יודעת עדיין להגיד לך איך המכ.שושנושי

הוא חדש אצלי

לא לבראון שלי אייןגולדסטאראחרונה

אבל האור לא לכיוון של העיניים

קושי חברתי בכיתה אדרקונית ירוקה

שואלת את עצת המומחיות פה

הבת שלי התחילה כיתה א אתמול. היא עם כמה בנות שעלו איתה מהגן.

הבת שלי מאוד חכמה, ככל הנראה מחוננת. רואים את זה בכל ההיבטים - מסיקה במהירות דבר מתוך דבר, מתעניינת במגוון תחומים, זקוקה לזמן שקט בחי גירויים ומתקשרת מצויין עם מבוגרים אך משתעממת עם בני גילה.

שנה שעברה הגננת שלה עבדה איתה על משחק חברתי וראינו התקדמות רבה. גם אנחנו הזמנו חברות הביתה. היא עדיין סיפרה על חברות שמציקות לה בגן, בעיקר בימים של המשלימה.

היום היא חזרה וסיפרה שהבנות שהיו איתה בגן שנה שעברה הציקו לה ושמו לה אוכל שלהן בתוך התיק ועל הדברים שלה. הן הרביצו לה וסרטו אותה. לדבריה המורה לא היתה בכיתה אך הגיעה לקראת הסוף כשהיא עוד בכתה ונזפה בהן.

ולשאלה - האם לפנות למורה ולספר על הקושי שלה, כדי שהמורה תוגל לשים לב? או שכיוון שמדובר בתחילת שנה עדיף לחכות קצת ולראות אם מסתדר?

יש לציין שהחברות שהכי הציקו לה שנה שעברה לא בכיתה שלה השנה

נכון יש מצבים שעוזר לפנות להוריםאמאשוני

של אותו ילד.

במקרה הזה לא הייתי סומכת רק על ההורים, יש מצבים שזה לא חמור ואפשר לבדוק אם עוזר או לא.

אבל בגלל שזה המשך של הגן וגם בגלל שהילדה מושכת חברות נוספות, וההצקה הופכת להן מעין שעשוע,

לדעתי היא מזהה כאן חולשה ולכן חשוב לתת את התחושה שלילדה הזאת יש גב. מבינה למה אני מתכוונת?

ילדות שאוהבות להיטפל למישהי אחת אם לא בכיתה עלולות לעשות את זה בהזדמנויות אחרות ובדרכים יותר מתוחכמות שלא יאשימו אותן.

וגם נראה לי באופן כללי, בין גברים אני חושבת שהרבה יותר עוזר מאשר בין אמהות. במיוחד שהאבא חבר של בעלך, הוא ירגיש חוסר נעימות מהישנות של התלונה ולכן תהיה לו יותר מוטיבציה לטפל

וגם הילד יותר יקשיב לאבא שאומר לעזוב ילד מסויים, מאשר כשאמא שלו אומרת את זה.

(כשכתבתי על השכנים התכוונתי לשכנים שלי, לא למקרה של הפותחת)

יש כאן אמהות להרבה ילדים ממין אחד בלבד?אנונימית לשאלה.

אקדים ואומר שאני באושר עילאי על עצם ההריון הזה. ירדו פה הרבה דמעות של שמחה והודיה.

במיוחד שאנחנו יכולים רק בעזרת ivf.

היום התבשרתי שבבטן יש לי עוד בת מתוקה. חמישית. ואני כבר אוהבת את העוברית הזאת כל כך!!

אבל עמוק בפנים יש לי אכזבה קטנה שככל הנראה לא יהיו לי אי פעם בנים.

הסיבה שהתחלנו טיפולים זה כי גילו בעיה בזרע של בעלי שהיה נמוך ובאיכות לא משהו. וממה שאני מבינה הזרע הזכרי הוא החזק והמהיר והזרע הנקבי הוא עם אחוזי ההישרדות הגבוהים יותר. מה שיכול להסביר למה יש לנו רק בנות...

מרגישה שגם אין לי כוח לתגובות מהסביבה. כל פעם שהייתי בהריון אנשים אמרו: "יאללה הפעם בן" בזמן שאני כבר יודעת שזו בת. או שבעלי מקבל עליה לתורה ומאחרי הבת השלישית הגבאי מברך בקול רם "ושיזכה לבן זכר!!".

וכשאנשים מגלים שזה מטיפולים אז הם עוד יותר בהלם כל פעם שאני יולדת בת כי הם בטוחים שאני יכולה לבחור אפילו עיניים כחולות. הגיוני שהם לא מבינים איך זה עובד כי אם לא הייתי בלופ אז כנראה גם אני הייתי תוהה. וגם הועדה לבחירת מין היילוד לא רלוונטית כי ב"ה יש לנו עוברים קפואים כבר. ובלי קשר לעבור את הועדה זה סרט ועם סיכוי נמוך.

גם ההריון הפעם קשוח ברמות. הטיפולים היו קשים מאוד. ובתחילת ההריון הייתי בתת תפקוד קיצוני. אז מישהי מהמשפחה ששמעה מה עברתי אמרה בצחוק: "מקווה שהעובר הזה שווה את הסאגה הזו.. לפחות שיהיה בן" עכשיו, יש לנו הומור ציני כזה במשפחה. אבל עדיין מרגישה שאין לי כח לסחוב את הציפיות של אחרים ולנפץ אותן בנוסף להתמודדות שאני בעצמי עוברת עם זה.

ואין לי איפה לשתף בכלל את התחושות הללו. כי לאנשים יש ממש קושי להכיל תחושות סותרות. כשהייתי בטיפולים והיה רגע של שבירה מישהי אמרה לי "תגידי תודה שיש לך". כאילו אני לא. כאילו אסור לי להרגיש כאב עמוק שהמסע להריון הבא מתארך ומלא בייסורים בזמן שאני מלאת הודיה על כך שזכיתי. למה אי אפשר להחזיק 2 רגשות בו זמנית?

האושר הוא עצום, וחיכיתי כל כך להריון הזה. אבל למה אסור לי להרגיש לפחות לרגע, קצת ניפוץ חלום?

יש משהו מתוק מאוד במשפחה של בנות, ואני ממש שמחה ומתרגשת שיש לבנות שלי אחת את השניה. כל זה לא סותר.

אשמח לשמוע מה עזר לכן להתמודד כי אין לי איפה לשתף באמת

מזדהה עם הרבה ממה שכתבתאנוונימית1

חיבוק!

יש לנו חברים טוביםבאתי מפעם
עבר עריכה על ידי באתי מפעם בתאריך כ' באלול תשפ"ו 16:54

עם 6 בנות.

ובדיוק נולד להם בן.

כל פעם שהיא היתה יולדת עוד בת היא היתה אומרת

שזה לא משנה לה בכלל... וואלה לא האמנתי לסיפור הזה, בעיקר לבעלה לא האמנתי, כי מכירה את האופי... בטח שכל אחד רוצה משני המינים, ולדעתי את לא חייבת להסתיר את הציפיה שלך שיהיה לך גם בן , אם מעירים משהו את יכולה לחשוב על תשובה מראש מוכנה לכל המצקצקים והמתאכזבים כמו "ראית מה זה, אני יכולה להיות מנהלת אולפנא", או "מה לעשות, כנראה שום בן לא רוצה שאני אהיה אמא שלו", או איזה משהו עם הומור. כשזה מוכן מראש יותר קל לענות.

בכל אופן, חיבוק, זה ממש בסדר שאת מתבאסת, זה טבעי, ברור שתאהבי אותה מאוד אבל זה ממש לגיטימי לצפות לבן.

יש לי 5 בניםפרח חדש

אני ממש מבינה אותך

וההריון של ה5 לא הגיע בקלות..

ומה שצריך זה פשוט ללמוד לא להתרגש מהתגובות והאמרות של האנשים, זאת מיומנות שצריך לרכוש אותה.

אני בכלל כבר לא מצליחה להבין את הפואנטה של האנשים לדבר על הנושא הזה שיש לי רק בנים

מרוב שאני השלמתי עם זה ושמחה באמת בחבורה שלי

מבחינתי זה כמו שיתחילו להגיד לי מוזר שיש לך נמשים או איזה יפה הנמשים שלך

למה לדבר איתי על דבר שלא בשליטתי?? ומרוב שזה מגוחך בעיני אז השיחה לא מתגלגלת..

יחד עם זאת יש לי תמיד עדיין את החלום שזה אולי יקרה יום אחד

ואני מתאכזבת ועוד פעם אתאכזב אם זה יהיה שוב בן

ואז שוב אני אשלים עם זה

כי ככה אנחנו בני אדם וזה לא סותר את השמחה וההודיה על ההריון ועל זה שהכי חשוב זה תינוק בריא ושלם וכו

הזרע הנקבי יותר עמיד, שמעתי על זה גםים...

בגלל זה לגברים שעובדים במקצועות שיש הרבה לחץ, יש בעיקר בנות. סטטיסטית יותר בנות מבנים.

יש לי שני בנים ובת מקסימה. פעם חשבתי שבנים זה חמוד ובנות זה כזה נחמד...

אבל היום אני יכולה לומר כמה ברכה זה בנות. הן כל כך אוהבות ומקסימות, לעומת בנים עם אנרגיות מוגזמות.

אני תמיד אומרת שעם היה לי חצי מהאנרגיות שלהם הייתי יכולה לעשות כל כך הרבה חחח

בנות זה ברכה, ממש ברכה

בנים זה כאוס....

לא הבנתי. אשמח ממש להסבר מה זהוהרי החדשה

הזרע הנקבי

הכוונה לזרע שיש לו כרומוזום xבועית מחשבה

זרע יכול להכיל כרומוזום מין x ואז אם הוא יפרה את ביצית יהיה xx כלומר נקבה או להכיל כרומוזום מין y ואז אם הוא יפרה את הביצית יהיה xy כלומר זכר.

הן מדברות על כך שתאי זרע שמכילים כרומוזום מין x, טוענים שהם יותר עמידים מאלה שמכילים כרומוזום מין y.

מכירה מקרוב משפחהאםאני

עם 9 (!!) בנים בלבד

הם משפחה גדולה כבר, חיתנו את הרוב.

והיום האמא כל כך גאה בחבורה שלה, שכל בן הביא לה כלה, וברוך ה' לכולם יש ילדים, ומלא נכדות (הרוב בנכדים זה בנות...)

וזה ברור שזה לא אותו דבר כמו ילד, אבל כל החשקים למלמלות ושמלות ובת מצוות וכל זה היא מוציאה על הנכדות.

ובלי קשר לכלום,

מותר לך להרגיש הכל ביחד.

וכמה שזה באמת באמת מקסים בית של בנות (מגיעה ממשפחה אחת כזו שהרוב המוחלט בנות- ואני יכולה להגיד לך רק דברים טובים) זה לא משנה כרגע.

מותר לך להתאכזב ולהתרגש בו זמנית,

זה באמת הכי משמח בעולם והכי מאכזב.

אז תני לך.

(ואחר כך לכי תיקני איזה משהו חמוד לבייבית, אם זה יעשה לך טוב....)

גם אני מכירה משפחה עם 9 בניםהשם שלי

לא מקרוב

מעניין אם זו אותה משפחה, או שיש עוד כאלה.

למכירה גם משפחה שאחרי 8 בנים נולדה להם בת, ובהמשך עוד בן ובת.

אני מכירה משפחה עם 11 בנות ובן, שגם הוא תאוםעכבר בלוטוס

ואת מרגישה שאת לא יכולה לשתף בשני הרגשות האלה?קופצת רגע

זאת אומרת, לומר גם עד כמה את שמחה ומתרגשת מההריון הזה, ויחד עם זה לומר שקיווית גם שיהיה בן?

לא יודעת, בעיני זה מאוד לגיטימי ובאמת יש לזה מקום.

ובכל מקרה מזל טוב גדול לך והרבה נחת!

קודם כל תודהאנונימית לשאלה.

אני לא מרגישה שיש מקום כל כך.. לא..

כי אני מרגישה שזה כל כך כיבה אותי שבזמנו אמרו לי "תגידי תודה שיש לך"

זה מתסכל שאת באה לשתף בקושי ובהתמודדות שאת עוברת כגון טיפולי IVF ואז אומרים לך שצריך להסתכל על חצי הכוס המלאה. כאילו... מי אמר שאני לא גם?! זה נראה שאנשים חווים אותך בצורה דיכוטומית. או שאתה בהכרת הטוב, או שאתה כפוי טובה.

וזה מאוד קשה לי שתופסים אותי כלא מודה על מה שיש. זה מעליב וזה גם מאוד לא נכון.

נכון שלא כל דבר צריך לקחת ללב, אבל ספציפית אני מרגישה שפוריות זה ה-נסיון שלי בשנים האחרונות ולכן הפגיעות שלי גבוהה יותר בנושא..

אני חושבת שאנשים מנסים לעודדקופצת רגע

לפחות ככה אני חווה את זה.

לי כן יש משני המינים, יש לי בן ובת. אחרי שהבת נולדה גילינו שיש בעיה רפואית גנטית, מורשת משנינו, ושאנחנו צריכים pgd. עשיתי טיפולים כמה שנים, לא הסתייע.

אני מרגישה מודעת מאוד לעובדה שאף שהכאב והצער שלי רבים, אני מבורכת מאוד, ויש בעיני הבדל מהותי, בין השניים שלי לבין נשים שזכו רק לילד אחד, ובין ילד אחד ל כלל לא.

יכול להיות שאין טעם בהשוואות האלה, יכול להיות שאם היה לי עוד ילד הייתי מרגישה שגם ההבדל בין שניים ושלושה הוא מהותי, לא יודעת. עדיין מרגישה שכן, יש מדרג כלשהו, ואף שהצער שלי לא מתבטל, יש לי עושר רב, שני ילדים, שמביאים לי אושר, בעוד שלנשים שעדיין מצפות ועוד לא זכו לילדים כלל, יש פחות במה להתנחם.

מהנסיון שלי, אנשים אומרים דברים כאלה כדי לעודד, כי יש בהם גרעין של אמת מסוימת. נראה לי שהמניע שלהם הוא שקשה להם לראות אנשים עצובים, זה כואב להם, והם מנסים לעודד במקומות שכל מה שחיפשת זה שיבינו את הכאב שלך. אולי באמת מה שצריך לעשות, כמו בנושאים אחרים, זה למצוא את המקומות, את האנשים שכן יכולים להיות איתך בצער שלך.

לא יודעת אני משתפת אותך בהרהורים שלי. לדעתי הרגשות שלך מובנים ולגיטימיים לחלוטין. דמיינת משפחה מסוימת וקיבלת משהו שונה, יחד עם זה שגם זכית בהרבה ברכות. וזאת אכן מורכבות שלא כל אחד יכול להחזיק.

כשהייתי עם הבן החמישי, סיפרתי לכולם בהריון שזה בןיעל...

גם כדי שלא יהיו משפטים מעצבנים, וגם שכאשר אלד אנשים ישמחו איתי ולא יהיו עסוקים בלהתאכזב בשבילי ;)

גם בבן השישי סיפרתי, ושם גם הייתי הרבה יותר שלימה עם זה שזה בן. באמת באמת שהכי חשוב הבריאות, ולא כקלישאה, זה באמת נס גדול וכל ילד הוא נשמה מעוחדת במינה!!!

תתני לעצמך מקום להתאבלמוריה
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך כ' באלול תשפ"ו 23:14

וגם להתבאס.

זה בסדר. מותר.

לאנשים תמיד יהיה מה לומר.

בע"ה בבריאות, שמחה וידיים מלאות.

לא רלוונטי למקרה שלכם מה שהעלאת כהשערה*אני*

כתבת: שאני מבינה הזרע הזכרי הוא החזק והמהיר והזרע הנקבי הוא עם אחוזי ההישרדות הגבוהים יותר. מה שיכול להסביר למה יש לנו רק בנות..

זה נכון להפרייה בדרך הטבע. לא להפרייה ב IVF.

ההבדלים בין זרע הנושא כרומוזום Y או X משפיעים, בהפריה טבעית, על "המירוץ" לאורך צוואר הרחם, הרחם והחצוצרות.

בהפריית IVF, אין מרוץ מכשולים ודרך ארוכה לעבור. הזרע והביצית נפגשים ישירות במעבדה.

נכון אבל הזרע בכלליאנונימית לשאלה.

הוא יצא לא איכותי, בבדיקת זרע. מה שיש לא היה בתנועה מהירה.

ככה שכנראה שהזרע שנשאר להפרות איתו זה רק זרע נקבי, בלי קשר לצורת ההפריה.

יש הסברים מדעיים להעדפת בנות, סטטיסטית, ב ivf*אני*

תוצאת הפריית המבחנה הראשונה בעולם היתה בת, גם הראשונה בישראל היתה בת.

אפשר למצוא מידע רב על שיטות ההפריה השונות ב IVF והטיה סטטיסטית לכיוון בן או בת.

אבל, שוב, זה בכלל לא קשור לתנועתיות של הזרע. כי ב IVF הוא בכלל לא צריך לזוז. מכניסים אותו בטכניקות שונות ישירות לביצית.

אחת התיאוריות אומרת, להעדפת בנות בהפריה, שזרע המכיל כרומוזום X הוא מעט גדול יותר ובעל מבנה עמיד יותר, מה שמקל סובייקטיבית על בחירתו תחת המיקרוסקופ בעת הטיפול בזרע חלש.

מעניין. אבל כמדומני זה שיטת הפריה איקסיאנונימית לשאלה.

שמזריקים זרע ישירות לביצית. בהפריה הרגילה כמו אצלנו פשוט שמים כמות גדולה של תאי זרע בצלוחית כדי שיופרה בצורה עצמאית.

או שלא לזה התכוונת?

מחשבות שלימתיכון ועד מעון

דבר ראשון אולי פשוט לא להסתיר שזו עוד בת? פשוט לשתף בזה, יוריד תגובות.

דבר שני את לא צריכה לשתף את כולם בתחושות הקשות, מספיק אוזן קשבת אחת שאפשר לשפוך לפניה את הלב ולדבר איתה

אז ילדתי לפני יומיים את הבת השישית שלנו ב"האנונימית בהו"ל

מצרפת לך כאן את השרשור שבו כתבתי על זה

אתמול גילינו סופית שאני בהריון של בת שישית... - הריון ולידה

ממש מזדהה עם התחושות שלך.

בכל אופן עכשיו אני אחרי הלידה והאושר גדול עם הנסיכה.

יכולה לומר לך שזה מצחיק, אבל הפעם באמת הפתענו את כולם חחח

מרוב שהיו בטוחים שזה בן, צרחות ההלם שזו שוב בת.....

יואו מזל טוב!!!! תרוו הרבה נחת ממנה♥️אנונימית לשאלה.

תודה שצירפת את הקישור לשרשור

ממש מרגישה את מה שכתבת שם

תשנני לעצמך:ממתקית

אם הבנים שמחה

אם הבנות נסיכה

הן יגדלו וכל מי שאמר לך יבוא עכשיו הבן, יסתכל עלייך ויזיל ריר.

(טוב, חוץ מהקטע הקשה של בגדים צנועים וכו...)

אהבתי "אם הבנות נסיכה"! חחח לא הכרתיאנונימית לשאלה.

לדעתי כדאי קודם לנטרל את התגובות של הסביבהאמאשוני

כי כשיש פצע קשה לו להחלים כשכל הזמן פוצעים אותו.

מבינה שאתם לא נוהגים לספר את מין העובר בהריון

אבל אולי לאור הקושי עם תגובות נסביבה עדיף לספר, להשתיק את התגובות ולעבור את המשך ההריון עם שקט מהבחינה הזו.

למשל לקרובת משפחה, האם היה מתאים לומר, בן-בת העיקר הבריאות וכל ילד או ילדה שלי שווים את הקושי או תשובה בסגנון שתבהיר שזה לא מצחיק אותך ושאת לא מעוניינת בתגובות מהסוג הזה?

ושיהיה המשך הריון קל ומשעמם, בידיים מלאות!

אגבאמאשוניאחרונה

מכירה כמה משפחות שכולן בנות,

ובדור הנכדים, הרבה יותר בנים מבנות

והסבא והסבתא מבסוטים עד הגג מהנכדים והנכדות.

ובכללי נראה לי אחרי החתונה יש יתרון להיות הורים לבנות מאשר לבנים

ילד בן שנתיים ורבע שמשחק רק לבדרוצה לשאול שאלה

ביום הראשון של הגן כשאני באה לאסוף את הבן שלי הגננת שואלת אותי - זה שנה ראשונה שלו בגן? (זה לא....) כי הוא משחק רק לבד כל הזמן....

עזבו שהתעצבנתי שגננת פוגשת ילד ביום הראשון ובמקום קודם כל להכיר אותו וכו' ישר מחפשת בעיות, כאילו לא יכולת לחכות כמה ימים וביום הראשון רק להגיד כמה הוא היה חמוד ומתוק?....

שורה תחתונה - זה נורמלי? הוא הבכור בבית אבל יש לו אח קטן ממש צמוד, הם משחקים די בנפרד אבל הם כן צוחקים ביחד ומחקים אחד את השני והם משתוללים לפעמים וכו'. זה לא שהוא חי לבד. והוא כן תקשורתי מיישיר מבט מבין מצוין הוראות ומאוד חכם.

ההתפתחות השפתית שלו קצת מאוחרת כי הוא דו שפתי אבל לא בצורה חריגה, הוא כבר מחבר קצת מילים בקטנה ויש לו אוצר מילים בסדר לגיל.

יש לו קטע מוזר שהוא חייב שכל מיני דברים יהיו בדיוק בצורה שהוא רוצה. אם נגיד הבקבוק עמד לידו והזזתי אותו קצת הוא ממש יתעצבן ויחזיר את זה חזרה לאיפה שהוא היה קודם. והוא אוהב ליישר דברים ולהעמיד בשורה או בערמה. אבל זה בעיקר מתבטא בזה. הוא לא מתעקש נגיד על בגד מסוים או טקס שינה מסוים וכאלו. רק ספציפית כשהוא מסדר דברים בצורה מסוימת נורא מעצבן אותו שמזיזים או משנים את הסדר....

והוא באמת משחק הרבה לבד, גם בגן הקודם שמתי לב לזה וכשהוא כן משחק עם ילדים הוא מרביץ הרבה ורכושני...

נראה לכן נורמלי לגיל?

אני ממש מרגישה את הלחץ שלך.. קודם כל תנשמייעל...

הכל בסדר, ילד בגן חדש, מרחב שהוא לא מכיר.. יכול להיות שזה הבטוח בשבילו- לשחק לבד. הכל טוב.

באופן אישי מה שכתבת לא מעלה לי סימני שאלה בגיל שנתיים, הוא ממש קטני.. זה אפילו לא גן, זה גיל מעון.

תעקבי בנחת, לא בלחץ ובאמת מבאס שזה הדבר הראשון שהגננת אמרה לך.. תחליקי, יכול להיות שהיא רצתה לשדר שהיא שמה לב לכל אחד ולא התכוונה להיות ביקורתית או להלחיץ..

נשמע לי מאוד לא מתאיםנעמי28

ולא מקצועי שהיא מעלה חששות כאלה רק על סמך יום אחד.

כל ילד מסתגל בצורה שלו וזה מעבר לא קל גם למבוגרים.

זה רק היום הראשון והוא רק בן שנתיים.

לי זכור שבגיל שנתיים כולם היו אצלי רכושניים מאוד.

הבן שלי בן 4ניק חדש2

שנה שניה בגן עירייה.

שנה רביעית במסגרות.

וביום הראשון הוא ישב והתבונן ובדק את הגן.

מאד מאד נורמלי ותקין.

כשאת מגיעה למקום חדש את ישר מתחברת לכולם?

יש ילדים שלוקח להם קצת יותר זמן..בעיקר אם החברים חדשים.

אל תתייחסי למה שאמרה.

בהחלט לא אחראי להגיד כזה דבר ביום הראשון.

כן אבל נלחצתי כי זה לא בטוח רק בגלל היום הראשוןרוצה לשאול שאלה

תמיד התלהבנו עליו שהוא מצליח להעסיק את עצמו שעות לבד,

וגם בגן הקודם הוא לא היה הכי חברתי בוא נגיד....

כן ראיתי בהסרטות שהגננת הייתה שולחת שהוא לפעמים משחק עם ילדים אבל זה לא היה כזה נפוץ והוא בהחלט שיחק לבד הרבה

היא אף פעם לא אמרה לי כלום על זה וכמו שאמרתי באמת עצבן אותי שהחדשה אמרה על היום הראשון בלי לבדוק יותר מידי

אבל יש לה שנים של ניסיון לעומת הקודמת...

הבנתי אותךניק חדש2

אז אם זה ככה נמשך אולי כן כדאי לפקוח עין.

לשים לב.

אבל בטח לא ביום הראשון לתייג אותו.

לא רלוונטי ליום הראשון בגןאורוש3

קחי נשימה עמוקה. תתייעצי איתה על מה היא רואה אחרי החגים...

אם את זו שדואגת בלי קשר, את יכולה לבקש הפניה מהרופא ולהתחיל להתקדם להתפתחות הילד (התורים ארוכים מאוד).

נשמע מתוק ומקסים, תהני ממנו.

מה. היא. רוצהההטארקו

גיל שנתיים זה ממש רק ההתחלה של הבנת משחק חברתי

יש ילדים שזה מתפתח אצלם מהר יותר, יש לאט יותר, אבל בגיל שנתיים זה עוד תקין לחלוטין ובטח שבהתסגלות כשדברים חדשים לו והוא עוד לומד את השטח ונצמד למוכר- הוא יכול לצפות איך הוא יגיב במשחק אבל נורא קשה לצפות איך ילד (שאולי הוא לא מכיר בכלל!) יגיב במהלך משחק אז כשלומדים את השטח זה בריא מאוד להיצמד למוכר ולא לחפש "אטרקציות"

הוא משחק במקום חדש בלי להימנע? זה נהדר וזה מעיד הרבה טוב.

האם אם כל השנה הוא ימשיך להימנע מחברה יהיה עניין לנסות להתייחס לזה? כנראה שכן כי סביב גיל 3 כבר יותר מצופה משחק משותף

אבל ביום הראשון בגן, בגיל שנתיים ורבע?? ממש ממש לא ואין מה להילחץ מזה בכלל...

היא לא גננת היא מטפלתאמאשוני

מה שאומר שאין לה את ההכשרה כמו גננת כדי להעלות חששות בנוגע להתפתחות הילד.

לדעתי היא סתם ציינה משהו שראתה ולא אמרה את זה מתוך מקום של חשש או מחשבה עמוקה.

עדיף שיגידו יותר מאשר שיגידו פחות, וכל אמא ומה שחשוב לה לשמוע..

מבינה שזה כנראה דרך לך על מקום כואב, את שמעת יותר ממה שהיא אמרה.

תגובה קצת אחרתדרקונית ירוקה

ממה שכתבת נראה שלקחת מאוד רחוק שאלה תמימה. המטפלת שמה לב שהוא משחק לבד ורצתה לדעת אם זה כי הוא חדש וצריך עזרה להכיר חברים, או שככה הוא מעדיף כרגע.

נשמע שהיא אכפתית ורוצה שיעבור לו הכי טוב שאפשר

יש בזה משו.. באמת יכול להיות שזה היה ככהטארקו

נשמע נורמליזוית חדשה

מאפיין ילדים בגן הזה לשחק אחד ליד השני ולא עם השני.

נכוןשיפור

אמא יקרהכובע שמש

נראה שהשאלה של הגננת נגעה במקום רגיש אצלך.

היא שמה לב למשהו ושאלה אותך, אולי זה היה בתום לב של יום ראשון על מנת לעזור לו להשתלב, ואולי לא. (יש הרבה דרגות של "משחק לבד", חלקם תואמי גיל ושלב הסתגלות וחלקם לא)

ציינת שיש לה הרבה נסיון.

אני מציעה לך רגע לעצור לפני השאלה שלה ולחשוב מה מטריד אותך לגבי הילד החמוד שלך. אם לפני מה שהגננת שאלה אותך עלו לך חששות או אי בהירות, אני מציעה לך בנחת לפנות להתפתחות הילד לבירור. יכול להיות שזה תואם גיל ואופי אבל תמיד יכול להיות גם משהו אחר שעם ידע ועזרה אפשר לעזור לו להתקדם חברתית.

גם לגבי ההתעקשויות לגבי מיקומים של חפצים, זה יכול להיות 'קריזה' מעצבנת אבל חולפת וזה גם יכול להיות משהו אחר.

הגיוני להמתין תקופה קצרה להסתגלות שלו ולהיכרות יותר מעמיקה שלו עם הגן ושל הגננת איתו ואז להתעניין אצל הגננת אם היא עדיין רואה משהו חריג, ולפי זה לפעול, אם יהיה צורך.

מאוד יכול להיות שהיא שאלה את זה בקטע טוברוצה לשאול שאלה

לא בשביל להלחיץ או משהו... רק שזה באמת נגע בנקודה רגישה כי זה לא פעם ראשונה שאני חושבת עליו ונלחצת.....

הבן שלי שנתיים משחק גם כמעט רק לבדשושנושי

לא חשבתי שזה לא תקין, בגיל הזה אני חושבת פחות יש יכולות חברתיות.

זה יותר לקחת מחבר את המשחק, לבכות כשלוקחים

לדחוף לחבק

מה היא מצפה שיסיעו מכונית ביחד? יבנו מגדל וכל ילד ישים קוביה? תור תור? מגדל טבעות, כנל?

בעיניי מוגזם לדרוש את זה מילד בגיל הזה. הוא ממש קטן

חוץ מזה שזה היום הראשון, הוא עדיין בהלם מהסיטואציה.

איזה כיף זה שיש לך ילד על יכולת להעסקה עצמית, אנחנו בדיוק עובדים על זה עם הגדול. מרגיש לי שממש זכית בפיס

חיבוק על התחושות, לא כיף לקבל הערות כאלה, במיוחד לא ביום הראשון

בגן שפה אמרו לי שצריך כמה ימים (וזה כשיש אבחונים עם מלא רקע, לא קובעים ולא מחליטים כלום עד שאין היכרות קצרה), אז בגן רגיל? מוזר.

קודם כול חיבוק על הדאגות מתואמת

מצטרפת לשאר שאמרו שבגיל הזה תקין לשחק לבד, בטח במקום חדש ולא מוכר...

בקשר לקיבעונות שתיארת - אני חושבת שזה גם תואם גיל. גם לבת השנתיים שלי יש דברים כאלה, ואני כמובן נלחצתי מזה כי כבר יש לי ניסיון באוטיזם... אבל היא לא על הרצף - כמה אנשי מקצוע שראו אותה שללו את זה.

איך הוא ביחס אלייך? האם הוא מבקש ממך עזרה כשצריך משהו? האם הוא משתף אותך בדברים שעושה או שמעניינים אותו? (אפילו רק להצביע על ציפור בחוץ בהתלהבות ואז להסתכל עלייך כדי לבקש שתתלהבי איתו...)

בכל אופן, אם משהו בך לא רגוע, את יכולה לפנות לרופא הילדים ולהתחיל למלא שאלונים. לפעמים עצם מילוי השאלונים נותן אינדקציה לכיוון הנכון של ה"אבחנה" שלו, כן או לא...

תודה רבה!רוצה לשאול שאלה

זהו שיש לי אחות אוטיסטית ולכן אני נלחצת כי אולי זה גנטי וזה עבר אליו פתאום?

יש הרבה קטעים תקשורתיים אצלו (כן הוא מבקש עזרה, משתף בדברים שבנה וכו' ומצביע על דברים שרואה בהתלהבות. הוא נהנה שמוחאים לו כפיים נגיד וקולט שמחמיאים לו.)

אבל הקטע המקובע בנוסף לזה שהוא משחק לבד הדאיג, מקווה שזה באמת רק עניין של גיל ויעבור לו...

אז הוא נשמע ממש בסדרמתואמת

אני לא מאבחנת וכמובן אי אפשר לאבחן מכמה נקודות שכותבים בפורום, אבל נראה לי שאין מקום לדאגה.

יכול להיות שהוא 'פשוט' ילד רגיש מאוד. תגללי על זה - זו תכונה, לא לקות. היא דורשת התאמות אבל היא גם מתנה גדולה.

(ובקשר לאוטיזם ולתורשה - כיום חוקרים את הנושא הזה ויכול להיות שיש איזשהו מרכיב גנטי בזה. אבל כרגע שימי את זה באחורי הראש, זה לא נוגע אלייך...)

רופאת ילדים אמרה לי בגיל הזה שילדיםדיאט ספרייט

משחקים אחד ליד השני ולא אחד עם השני ובאמת ברוך ה' מדובר בילדה מוקפת חברות וחברים והכל טוב.

תמיד צריך להיות עירניים, זה נכון, אבל זה ממש ממש מוקדם בשביל להעלות חשש מסוג כזה.

הזוי מה שהמטפלת אמרה.ממתקית

בגילאים הללו הם משחקים לרוב לבד, אלא אם יש תיווך של מבוגר או דמות שמסבירה, מבקשת, וכו...

ועוד ביום הראשון- מה נסגר?

אם ימשיך כך, הייתי מצפה מהמטפלת שתתווך, ותסייע לו להשתלב, אבל לא בלחץ.

למרות שמה שאת מספרת לגמרי נורמאלי בגיל הזה.

הוא יכול להיות גם ביישן קצתרוצה לשאול שאלה

גם אני הייתי מאוד ביישנית וחסרת ביטחון

אבל מקווה באמת שהכל בסדר.... בעלי לא מבין ממה אני נלחצת אבל לשנינו אין יותר מידי ניסיון עם ילדים אז קשה לדעת.....

יכול להיות שהוא ביישן וזה ממש בסדר.ממתקיתאחרונה

גם הילדים הלא ביישנים בגיל הזה משחקים עם עצמם, אלא יש תיווך של מטפלת או כל דמות אחרת.

בגיל הזה הם שוקעים בעולם פנימי קסום ומפתח.

כן נראה לי נורמלי לגילדיאן ד.

את ממש מזכירה לי את החששות שלי עם הבן הבכור

נכנס לגן עיריה בגיל שנתיים ושמונה ועדיין היה נראה לי שהוא מעדיף לשחק לבד/ לשחק ליד החברים ולא ביחד.

עם הזמן זה הגיע.

וגם לגבי ההתעקשויות, גם לי היו קטעים שהוא היה מאוד מרובע ברמה שלא הבנתי מה הוא רוצה ממני

אבל עבר לו... והיום בן 4 וחצי משחק מהמם עם חברים ומאוד נרגע.

לדעתי גיל שנתיים זה ממש פיצי

משחק משותף זה רק התחלה.

אז לדעתי שחררי לחץ, ובטח שהיום הראשון בגן לא מעיד על כלום.

אני שאלתי גננת מנוסהשמ"פ

את השאלה הזאת בגיל דומה

היא אמרה שבגיל הזה הם לא באמת חברים הם פשוט משחקים אחד ליד השנייה פחות ביחד

נשמע תקין לגמרי לגילרקאני

הבת שלי מאוד דומה לתיאור

כן משחקת גם עם חברים

אבל הרבה פעמים מעדיפה לשחק עם עצמה

לא אוהבת שנוגעים לה בדברים

וגם לה יש קטע שהיא מרובעת

שכל דבר יהיה במקום שלו

אוף, אני לא יודעת אם אני עושה נכון... הסתגלות בגןמתואמת

הייתי עם הקטנה שלי במשפחתון החדש בערך חצי שעה, אף שהגננת רמזה לי שהכי טוב להשאיר אותה וללכת מיד.

בהתחלה היא הייתה צמודה אליי ואז התרחקה והלכה לשחק.

אבל כמובן, כשהחלטתי ללכת, היא נצמדה אליי שוב והתחילה לצרוח.

הגננת אמרה שככה זה ביום הראשון והרגיעה אותי שיהיה בסדר.

אז יצאתי.

אבל עכשיו אני בחוץ, מקשיבה לבכי שלה. אולי עכשיו היא כבר לא בוכה, לא יודעת, כבר לא שומעים.

עוד מעט יש מפגש של שעה בגן של הילדונת, אז זה לא שאני יכולה להישאר...

אבל מתלבטת: באמת לאסוף אותה רק ב-12, לפי מה שהגננת אמרה, או לבוא קודם?

זה בסדר בכלל שעזבתי אותה?

(במשפחתון של שנה שעברה ההסתגלות הייתה של שעתיים עם ההורים, אבל זו הייתה השנה הראשונה שלה בגן. מצד שני, היא מאוד רגישה וביישנית מזרים...)

זה תלוי בצוותאפונה

רוב הגננות והמטפלות מנסות למנוע בכי ע"י הסחת דעת או ביקורת על עצם הבכי, ולכן הן לא יקבלו בכי עמוק.

אתן עושות משהו קבוע שמשמח אתכן?מחי

עבר עלי שבוע מבאס, ופתאום עלתה לי השאלה הזו לראש - מה כייף לי? למה אני מצפה? והתשובה היתה - כלום...

החיים שלי טובים למדי, אני לא בדיכאון ב"ה, יש לי עבודה טובה שמביאה לי סיפוק, אוהבת את הילדים שלי, לא מרגישה סובלת ב"ה. אבל בתכלס אין שום דבר שאני עושה רק בגלל שאני נהנית לעשות אותו, משהו רק בשבילי. אז מעניין אותי לשמוע אם יש כאן כאלה שכן יש להן עוגן שבועי כזה ומהו, כי כרגע לא עולה לי שום דבר שאני יכולה לעשות. אולי התעמלות, אבל לא חושבת שזה משהו מאוד מהנה. זה חשוב מסיבות אחרות, אבל לא בהכרח יהיה הדבר שאצפה לו כל השבוע.

זה ממש נח, אני מאחסנת את זה תלוי באופציותשימושית

בדירה הקודמת מעל הארון בגדים, בדירה הנוכחית בארגז מיטה, אבל אפשר למצוא הרבה מקומות לזה

שאלה בנוגע לvirellaגוגי גוגי

קופצות לי המון פרסומות שלהן על חזיות נוחות וכו'..

בלי ברזלים..

אתם מכירות מישהי שהזמינה ושזה לא פיקציה?

מילאתי סל וכמעט באתי להזמין אבל תכלס אני לא מכירה אף אחת באמיתי שקנתה מהן..

או שרק לי הפרסומות קפצו?

לפי התוצאה של חיפוש בגוגל: virella ביקורותאלישבע999

כנראה שכדאי לא להתפתות לפרסומות מטעם

מצאתי רק ביקורות מטעמם..גוגי גוגי

גם לי קופץ, וכמה שאני מורידה אותןכבת שבעים

זה לא עוזר.

זה מעצבן אותי

מישהי כתבה פה שקנתההשקט הזה

אולי @מקקה ?

ושהן אחלה ודי נוחות אבל לא ממש מחזיקות כמו חזיה רגילה

אוקיי תודהגוגי גוגי

@מקקה אשמח לעדכון אם זו את

ממליצה לך לחפש את התמונה באלי אקספרס גםנויה12345

לאחרונה יש מלא אתרים שממציאים מותג כשכל הסחורה מאליאקספרס. ומוכרים את המוצר בסכומים גבוהים כששם זה עולה גרושים כדאי לבדוק קודם.

כן זו אנימקקה

הן ממש נוחות אבל טיפה פחות מחזיקןת

אני משתמשת ומרוצה סך הכל

וזה באמת הגיע מסין...

הריפוד לא מתהפך לך בכביסה?רינת 24

לדעתי הן ממש נוחות ונעימות אבל הקטע של הכביסה מעצבן…

קניתי לצערירק לרגע9

זה היה קטן מאוד ביחס למידה שהייתה בטבלה ואין שם שום ג'ל, בסהכ חזייה בלי ברזלים, לא משהו שהייתי משלמת עליו מחיר כזה. בקיצור לא ממליצה.

הם אמרו שישלחו לי אחת חדשה יותר גדולה, אני עדיין מחכה... יכול להיות שלא שלחו.

בדיוק היום הגיערק לרגע9

אז יפה ששלחו חדש.

בכל מקרה הייתי מחפשת בעלי אקספרס ולא מזמינה מהם כי מה שהם שולחים זה גם בוודאות מעלי אקספרס, הם פשוט גוזרים קופון של מלא כסף...

מישהי שאני מכירה קנתהאוזן הפיל

והיא מאד מאד התלהבה ונהנית ממנה.

לי יש חזה קטן וממש התגריתי, נראה לכן שזה מתאים גם?

עידכוןאוזן הפיל

אותה אחת הזמינה גם "חיקוי" מטמו, והיא טוענת שזה אותו הדבר בדיוק😅

אותי היא שיכנעה

אני הזמנתי משייןעדינה אבל בשטח

לא מהם, שם היא נקראת חזיית סיליקון, האמת ? אהבתי, נוחה הרבה יותר, מחזיקה חמוד, נראה כמה זמן יחזיק..

יש לך קישור משיין?וזה לא אלה שהבד יוצא בכביסה?מחכה עד מאוד

ואש הן נשארות ממש דק כמו רק בד שבעצם לא מכסה כמו שצריך?

קניתי לבת שלי והיא מרוצה מאד.גלסגולכהה

בעיני הן מתאימות לחזה קטן- בינוני ולמישהי שלא מצפה להחזקה כמו חזיה אלא כמו גוזיה.

מבחינת כביסה בינתיים טפו טפו הן מתכבסות מצוין.

מצטרפת להמלצה להזמין מסין. אין סיבה לשלם מחיר כל כך גבוה.

קישורים?יערת דבשאחרונה

סרבנות בקבוקיםהדרים

אז הקטנציק שלי נכנס אתמול למטפלת , כמובן בהדרגה ובהסתגלות, הוא בן 7.5 חודשים וכבר ברוך השם אוכל הכל מבחינת מוצקים אוכל יפה לפעמים גם שתי ארוחות ביום, אבל העיקר הוא הנקה. ניסינו לו כמה שבועות לפני הכניסה למסגרת גם בעלי וגם אני, בקבוק- לא מוכן לקחת (גם כשזה חלב שלי שהוא טעם משלוק אחד הוא מזיז את הראש וצורח).

היום היה צריך להיות אצל המטפלת עד 11 והיא התקשרה ב10:30 שהוא צורח ולא מוכן לאכול. באתי להניק ולקחתי אותו.

מחר היא מתחילה להם בע"ה דייסה פירות וכו ארוחת צהריים אבל הוא עדיין חייב את ההנקה, הציעה שאביא לה מזרק.

הבקבוק שניסה ממנו הוא של אוונט.

אודה לעצות!! בראשון הקרוב חוזרת לעבודה, למזלי חודשיים ראשונים פול טיים מהבית והמשפחתון קרוב אז אין חשש ממשי אבל מצד שני לא רוצה שיתרגל שאני מגיעה להניק , זה יהיה קשה גם לי וגם לו ויבלבל אותו, אני רוצה שיתרגל לבקבוק .

תודה רבה לכולן

בקבוק של לנסינו פעל ישועות אצליDoughnut

עד מתי הוא נמצא במסגרת?השם שלי

אם הוא נמצא עד הצהריים, ואוכל שתי ארוחות, יכול להיות שהוא יסתדר רק עם מוצקים.

ומים אפשר לנסות לתת לו בכוס.

אם הוא נשאר עד ארבע, אולי הוא יצטרך גם השלמה של בקבוק.

את יכולה לנסות סוגים שונים של בקבוקים. ממליצים על לנסינו לסרבנים.

הבן שלי התחיל מסגרת בגיל יותר קטן ושתה מבקבוק.

אבל בסביבות גיל 7 חודשים הוא לא הסכים יותר לבקבוק, והסתדר עם שתי ארוחות של מוצקים עד השעה 14:00. (בהמשך הוא חזר גם לבקבוק).

תנסי מאם או לנסינורקאני

מצטרפת ללנסינוצלולה

היחיד שעשה פלאים, וניסיתי הרבה סוגים.

ועוד משהוצלולה

כשאחת הבנות ממש לא הסכימה, גם בקבוק של לנסינו- עשית יום שלם איתה שכל פעם לפני הנקה נתתי בקבוק. לא הנקתי עד שהיא אכלה 30-50 מל מבקבוק. החזקתי אותה המון בידיים, ונתתי לה את תחילת הבקבוק בעמידה עם תזוזות קלות. זה היה יום קשוח- היא כל כך התנגדה עד כדי כך שהיא הסכימה לבקבוק רק שלוש פעמים במהלך היום, וזאת גם היתה כמות ההנקות, אבל בסוף היום ידעתי שהיא יודעת לקחת בקבוק.

בהמשך עדיין היה קשה אצל המטפלת, כי כנראה שהיא הסכימה לקבל בקבוק רק מאנשים שהרגישה בטוחה איתם... רק אחרי בניית קשר עם המטפלת היא הסכימה לקבל גם ממנה.

מסכימה עם כל מה שענוקל"ת

ומחזקת שממש לא להסכים למזרק, זה לא מקדם שום יכולות תפקודיות לשתייה

בהשוואה למה?אפונה

גם בקבוק תינוק לא בדיוק מקדם תפקודי פה...

(לא קל"ת אבל זה מה שאני יודעת).

מצטרפת להמלצה לתת מכוס, ואפשר גם ללמד אותו לשתות בקשית (פשוטה מהסופר).

מזרקקל"תאחרונה

זה צעד עוד יותר אחורה מבקבוק תינוק, המבוגר פשוט שופך את הנוזל בפה התינוק והתינוק לא עושה שום דבר תפקודי ( אפילו לא מציצה ראשונית כמו בבקבוק). ברור שבהמשך נרצה שישתה בלגימה יותר בוגרת כגון מקש או כוס פתוחה, אבל זה בסדר הוא עוד קטן

הבכור שלי היה אותו דברמקרמה

בסוף הוא עבר למוצקים במעון

ינק לפני ינק אחרי

מעבר לטיפים על בקבוק של לנסינו

עוד טיפ שאמרו לי זה להפוך את החלב אם לדיסה

ואז זה ממש משביע וגם טעם מוכר

יש לכן דונה? בלי בסיס איזו?גולדסטאר

נוח החיבור עם החגורה?

היום הבנתי שאני חייבת דונה לפיזור ואיסוף כי היום שיגעתי את הקטנה ומסכנה שלי!!

דברו אלי אם הכרחי הבסיס איזו או שזה סביר בלעדיו

תלוי באורך של החגורה של הרכב שלכםSheela

ברכב הקודם התחבר לי בקלות ממש ולא היה צריך בסיס

עכשיו החלפנו אוטו והחגורה מדוייקת בול, ממש קשה לחגור אצ הכיסא ברנה דאנחנו כבר לא מוציאים אוצה כי אין לנו כוח לחגור חזרה

אז עכשיו נראה לי שנקנה בסיס

ואי אין לי מושג בחיים לא חגרנו מאחורהגולדסטאר

הבוסטר גב של הגדול והכיסא שלה עם לאצ'ים של איזו חח נבדוק את זה

למה בלי בסיס?גוגי גוגי

היה לי סלקל בלי בסיס

דונה עם בסיס

הבסיס מאוד נוח! והרבה יותר בטיחותי!

אומרים שרק 30 אחוז מהאנשים מצליחים לחדור בצורה כזאת חזקה שהכיסא לא יעוף חלילה במצב של תאומה

כשיש לך בסיס דונה את רק מניחה את הכיסא ברכב רואה שיש לך ירוק במתקן, ונוסעת

לא שמעתי את הסטטיסטיקה הזוSheela

הכיסא אמור להיות בטיחותי אם חוגרים אותו לפי ההוראות

וזה לא ככ מסובך..

צריך למשוך את החגורה מאוד חזקגוגי גוגי

כדי שהיא תינעל באפס רווחים. עוצמה של תאונה זו עוצמה חזקה מאוד.

ועוד תשובה..גוגי גוגי

בעלי שהוא יחסית מאוד קמצן הביא את הסטטיסטיקה הזו, וזה גרם לו לקנות איזופיקס, זה נדיר כי בדרך כלל השם הקמצניות הוא מתעלם מנתונים

תלוי.מוריה

לא לכולם יש ידיים טובות לזה.

לדונה i אין בסיס רק לxגולדסטאר

ואני לא רוצה את הx

אני רוצה את הישן הi

את בטוחה? כשהיה לי דונה לא היה את האיקסטארקו

וכבר היו בסיסים..

גם לישנים יש בסיסיראת גאולה

ועוד תשובהגוגי גוגי

היה לי דונה אבל הילד שלי היה שמן אז הגונה +הילד היה לי כבד מאוד כבר בגיל חצי שנה שלו

אולי יש סלקל שמתחבר לעגלה שיש לכם?מוריה

או אולי מנשא?

אומרים שדונה זה כבד. לא ניסיתי.

אני שמה בכיסא וטז מוציאה למנשאגולדסטאר

ואז לכיסא חזרה

ואז לידיים לעלות הביתה

ככה לעשות פעמיםם ביום זה עינוי לה ולי

אני מחפשת 0 מאמץ חחח ברמה של לא להוציא שלדה מהבגאז

יש לי סייבקס עם מתאמים ויש לי סלקל שלהם שהיה של קטני כשנולד

וזה גם מסורבל

סביר בלעדיויראת גאולה

אבל זה מה זה מקל! שניה להכניס ואת רגועה שזה חגור היטב, ולא צריכה להשתחל מסביב כדי לחגור, בפרט אם יש לך עוד בוסטר צמוד לדונה.

אפשר לקנות בסיס יד שניה.

דונה משנה חיים ועם הבסיס החיים פשוט קליםהבוקר יעלה

אני גיליתי רק בילדה רביעית! עד אז התקמצנתי וחבל, זו הוצאה נצרכת ממש

יש מחירים טובים ביד 2 וכאלה..

סליחה על הניצלושאוזן הפיל

זה שווה גם אם התינוקות הם בגודל בית? שמנים וארוכים?

הבייבי שלי ענק (אחוזון 97) עם כתפיים רחבותראשונית

הוא נכנס בערך עד גיל 9 חודשים בערך

תעשו את השיקול שלכם אם כדאי

אישית קניתי יד 2 אז יצא לי פחות מחצי מחיר והיה לי שווה

וגם אני בונה על זה לילד הבא בעז''ה

דונה זה החייםראשונית

ועוד אצלי השתמשתי רק ברכבים שכורים ככה שלא היה לי בסיס

דונה זה להיט. לי אין בסיסיעל...

היה לי לשני ילדיםרוני_רוןאחרונה

את הדונה הרגילה, שלא נשכבת, בלי איזופיקס

עכשיו מכרתי אותה וקניתי דונה X ובסיס איזופיקס

גם דונה לבד זה שווה ומקל, אבל אמאלה עכשיו בפעררר

בנוגע ללחגור, אם החגורה מדויקת, זה באמת קשה ומעצבן, אבל גם כשהחגורה ארוכה זה התעסקות. ששווה את הדונה, אבל התעסקות

ועם האיזופיקס עכשיו - מקלללל על החיים ברמות

המצאה גאונית. חבל שלא אני המצאתי אותה חחח

אולי יעניין אותך