רציתי להתיעץ עם משתתפי הפורום (וכן אני חדשה פה) תודה מראש!
אז ככה קוראים לי יעל ואני בת 20 (סטודנטית לר. בעיסוק) ורציתי לקבל את עצתכם בעניין מאוד חשוב מאחר ואני לא יכולה להתיייעץ עם הקרובים אלי ( לא סיפרתי להם מחשש שיפגעו הם לא יעלו על הדעת כזה דבר!) . פגשתי בחור מקסים באוניברסיטה והוא בן 24 סטודנט לכלכלה בתחילה עבדנו יחד ומצידי לא יחסתי לו שום חשיבות אך לאט לאט התידדנו והפכנו לחברים ממש קרובים (לא זוג, ידידים!) ואני חיבת לציין שהוא בחור בוגר אחראי ואני ממש אוהבת את האופי שלו לאחרונה הוא ביקש ממני להדק את הקשר ולשקול לצאת יחד. והבעיה הגדולה היא שהוא חילוני ואני בחורה דתייה שמעונינת לבנות בית של תורה ואני ממש ממש מתלבטת בגלל שאני לא מוכנה לצאת עם חילוני אך אני ממש מחבבת אותו והוא חבר ממש טוב שלי ואני לא רוצה להפסיד אותו ואני לא רוצה משהו אחר. יצאתי כבר עם כמה ועם אף אחד לא הצלחתי להיות ככה ממש חברה (אני חושבת שצריכים להיות ממש חברים קודם!)ואני כן מרגישה קרובה אליו יותר מאנשים אחרים הוא טוען שכמו שהוא מכבד אותי ואת דעותיו אני צריכה לכבד אותו נסיתי להסביר לו שזה ממש לא פשוט והוא לא מוכן לשמוע על לחזור בתשובה וטוען שלא רוצה לחיות בשקר ואם כן זה צריך להיות אמיתי ממנו ולא מאילוצים חיצוניים מה לעשות????
" זאת תגובה שהייתי נמנע ממנה בשלושת דייטים הראשונים.