לסמוך? איזו שאלה, אם לא עליהם אז על מי? הרי נבראנו כולנו בצלם.
בנים יקרים, גם לבנות יש יצרים, אבל הם שונים. בכלל, אתם יודעים שבנות שונות. אשה נוצרה ממשו בנוי כבר, מן הגבר, בשר ודם (אה וגם צלע
שזה בכל זאת משו יותר רך ופנימי, מאשר אדמה קשה וחיצונית, (ובהתאם, גם אברי הרביה, אצל בנות הם פנימיים), אז אל תנסו למצא שויון ביצרים, (אתם מבינים שזה לא לענין, זה סתם אמירה שהרגיזה אתכם), השיויון הוא ערכי, והשוני - אישי. רק זה היה חסר לבנות, שלא יהיו לבנים יצרים
שובל יקירה, יש כל מני שמועות שגורמות לנו לחששות, והאם בגללן אנו באמת נרתעים ולא מעיזים כלום?
בעיני מין הוא צורך בדיוק כמו אוכל, אלא שלאוכל אנו מתיחסים יותר בסלחנות, כי בלי אוכל אי אפשר. אבל באמת, גם בלי מין אי אפשר. ובכלל, כל התאוות ראוי להן להיות מרוסנות. לראות אדם/אשה שמתרצים את ה-100+ ק"ג שלהם בלחץ בעבודה, הריונות, לידות, תנאי מחיה קשים, רעידות אדמה וצונאמי, זה לא להתמודד עם תאוות האכילה. יצר האכילה לא פחות חזק ממין, אבל הוא יותר נסלח, אולי כי לא תמיד יש נפגעים סביבתיים.
הדבר תלוי במינון. לא קשה ללמוד מהרמב"ם. דברים מפורטים על טיב המזון, כמותו, תדירותו, שתייה וכו. (הוא אפילו מתיחס לאוכל רע במדה מועטה שעדיף על אוכל בריא בכמויות מופרזות, אם רוצים להתיחס גם לרע וטוב ולא רק למינון).
אני מאמינה שאנשים שומרי תורה, משתדלים בכל המצוות, כפי יכולתם.
כמו לכל המידות והתאוות שיש הדרכה בסיסית בתורה, יש גם ביחס למין. (תפתחי תורה, תגלי בדיוק כמוני). ההדרכה הניתנת לחיי אישות, כבר יש בה מן הריסון. (המנעות שבועיים ממגע, אף בן אנוש בחיים לא היה גוזר דבר כזה) זה הכי אלקי בעיני, ואני מאמינה שאנשים שפויים, מקבלים גם את הכח להתמודדות, ממי שיצר את הסייג.
סטיה בתחום המין, כמוה כהפרזה בכל תחום אחר, לע"ד כמובן.
לוידעת אם לדבר בדיוק על זה בדייט ראשון, זה העניין, אבל בהחלט הנושא המטריד הזה ראוי לעלות כמו כל נושא אחר שמטריד/משמח אותך. שיתוף בעברית.
ואפשר גם ב
ובסוגריים, בנים הם עם מרתק ומקסים, מקבל ומעניק, ואוהב ומפרגן - אם רק מאפשרים להם.
והם גם יודעים 
אז? לסמוך עליהם? תחזרי לראש דברי...
ואחד היצרים הבוערים בי הוא האהבה
ובשמו קבלי חיבוק אוהד (ועכשיו אני מוכנה גם לקבל על הראש
כּנרת
עולה מן המדבר