עכשיו לעניין סליחה אם אני קצת תוקף כאן אבל אני חושב שזה מה שאני אמור לעשות אז אני מתנצל מראש סלחו לי כולכם
חברה אתם נורמלים אני צועק כבר כמה פעמים שמוכרחים לפתוח פה פורוםלנשואים בלבד אני כותב בעיקבות ההודעה של רחלי אני ממש משתתף בצערה אבל אני חושב שיש בהודעה שלה גם נושא של יעוץ זוגי ולא של נערים/רות וגם נושא הילכתי שאף על פי שכמה כאן אמרו שצריך להסביר גם לנערות(צעירות)מה הוא אני לא אתם ממש ירדתם מהפסים אולי גם תסבירו פה מה בדיוק עושים ואיך??? אתם חושבים שזה צחוק תהיו קצת רציניים!!!
ממש סליחה על הגסות ועל התוקפנות אבל אני ממש לא חושב שצריך להסביר לילדה מה זה ביאה שלא כדרכה וגם לא ביאה כדרכה אם היא תדע אני לא חושב שאותו אחד שירצה או לא לאנוס יתחקר אותה אם היא יודעת ואם היא תדע הוא ישחרר אותה זה לא עוזר לדעת ואולי אפי' מזיק
אם זה היה פורום סגור למבוגרים בלבד ונשואים אז אני עוד איך שהוא יוכל להבין למה מדברים על זה אבל לכו תדעו מי נכנס ובאיזה גיל הוא ואם זו ילדה בת 14 היא צריכה לדעת מה זה ביאה שלא כדרכה היא צריכה להיכנס למושגים האלה גם אנחנו לא צריכים לדבר על שלא לדבר על ילדה בת 14 שמישהו אמר פה שהיא צריכה לדעת רח"ל
אני מבקש שתגיבו על ההודעה הזאת מאוד חשוב לי לדעת מה דעתכם בנושא האם זה נושא שנכון לדון בו בפורום או לא
זה גם חשוב כי תוקפים אותי לעיתים על זה את לא מבינה וכו'...