נקודה למחשבה-משה ר-
אני כמעט בטוח ב-100% שיש פנ תפירת תיק
למה? יום או יומיים לפני התקשורת מכריזה שעומדת להתפרסם פרשה שתטלטל את המשטרה, והנה משטרת ישראל עם כל כשלונותיה בשנים האחרונות, פרשת הבר נוער שלקח להם למעלה משנתיים לפענח, שלי דדון הי״ד למעלה מחודשיים ופה?? אחרי יומיים כבר נתפסו חשודים, תמוה עד מאד..
דבר נוסף-נניח ויהודים באמת רצחו אותו, למה להם ללכת עד לשועטפט, מקום שידוע כלא סימפטי במיוחד ולסכן את עצמם בתוך אוכלוסיה עויינת ולחטוף מתוך לוע הארי נער?
לא יותר פשוט היה להסתובב בירושלים במקומות קצת יותר נורמליים? הרי כולנו יודעים שלט חסרים ערבים שמסתובבים ביננו, מה קרה שהיו צריכים להרחיק עד שם?
הסיפור הזה נשמע ונראה מסריח!
פשוט שאתה צודק!הלוי מא

הטעם הוא התנאים הקשיחים שיגאל עמיר מצוי בהם שחס ושלום לא יפלוט משהו למישהו

כל מילה...נקודה
הגיוני מאד שאתה צודק. זה גם מה שאני חושבתשוקולד לבן
וגם שינוי הגרסאות בסיפור של הילד בן ה-9מרדכי
די די נו . מה אנחנו בטקסס?פרח-בר
תאמין לי שאף אחד לא רצה שאלו יהיו יהודים.
הם הודו ושחזרו אז מספיק. הם עשו את טעות חייהם . הם שרפו ילד בחיים. די .
הם לא רק עשו מעשה בזוי הם הסיתו את כל התקשורת מהאבל הלאומי שלנו על רצח שלושת הנערים . הם ר ו צ ח י ם !
הם לא רוצחים, הם לוחמים.בת-אל-חי
תקשיבי חמודה צאי מהבועה ההזויה שלךפרח-בר
ממש גיבורים גדולים חטפו ילד ושרפו אותו , שילחמו כמו גברים כמו יהודים גאים - פשוט בזיון אני מתביישת.
ואני מתביישת בך.בת-אל-חי

כמה זמן ייקח, עד שתבינו שזה או אנחנו, או הם?

עצוב שיש אנשים כמוך במדינהפרח-בר
אין קשר לאנחנו או הם , יש דין את אשה מאמינה? כנראה שלא . כי לא היית יכולה להשלים עם עיוות הדין שהבחורים האלו עשו
מה הקשר דין?בת-אל-חי

זו מלחמה. במלחמה "טוב שבגויים הרוג".

 

ואם שאלת, אז לא, אני לא מאמינה ביש"ו ובמוסר הנוצרי.

 

את הזויהפרח-בר
במלחמה לא לוקחים ילד ושורפים אותו אנחנו לא בגרמניה .
יש מקום להכות אותם כהוגן ולדרוש את זכותנן הבסיסית לחיים שקטים אבל מכאן ועד לשרוף ילד הדרך ארוכה.
אני הזויה? את ההזויה פה.בת-אל-חי

מה נראה לך שהיה קורה לו הנרצח היה מישהו אחר? הילד לא היה יוצא לעשות מהומות?

"ילד" כן, בטח.

 

ומה נראה לך שהתינוק שנולד זה עתה יעשה כשיגדל?

 

התחסדות מפגרת.

 

חוצמזה, אני לא יודעת אם שמת לב, אבל זה בדיוק מה שעושים במלחמה.

כמו שאומריםפרח-בר
את בסדר זה העולם דפוק....
זה לא התחסדות זה מוסר מה שמאד מאד חסר לך .
מסתבר שהרב צבי יהודה קוק לא הבין כמוך.ותן טל

אם אפילו על רק שהציקו לערבי כלשהו, חרה לו והוא כתב מכתב חריף על כך שבו מפורט מה חורה לו בכך. אז אני מנסה לחשוב מה הוא היה אומר על כך שקבוצת פרחחים לו רק שהציקה לערבי אלא אף שרפה אותו בחיים (בהנחה, כמובן, שזה הם. אם הם הודו יש יסוד סביר להניח שזה הם, אבל בסופו של דבר בית המשפט יחליט).

 

והמכתב שלהרב צבי יהודה, הרי הוא לפניך, לא לפני שנזכיר, למען הסדר הטוב, שלא הרבה לפני כן היה פרטות תרפ"ט שבו נשחטו באכזריות יהודים רבים - והרב צבי יהודה קוק, ממש אבל ממש לא היה תמים וידע מי אלו הערבים האלו, ועדיין, כתב מה שכתב - אז אל תטענו שאם היה יודע מי הם באמת לא היה אומר ככה...

 

הנה המכתב:

 

הרב צבי יהודה הכהן קוק

מעשה נערים מבייש ומצער בע"ה, ו' בניסן התש"ז

לכבוד המנהל והמורים של בית הספר פה עיר קודשנו תיבנה ותיכונן!
הנני מחויב להעיר את כבודו על העניין דלהלן: היום בשעות שלפני הצהריים, בעברי על פני בית הספר והלאה לרחוב יפו - בן יהודה, ראיתי כי מתוך חבורת ילדים יוצאי בית הספר פגעו איזה מהם, פעמים ופעם, פגיעה שבגוף והתגרות גסה בערבים רוכלי-רחוב שעברו אז שם. פעמים - יחד בשני הערבים אחד צעיר ואחד זקן, שהיו משותפים בעניינם כנראה, התחל בצעיר והמשך בזקן בגסות מיוחדת. זה היה מרחק קטן מן שער החצר של בית הספר. אחר כך שוב בצעיר אחד, במדרכת רחוב יפו לצד תחילת רחוב בן יהודה. נצטערתי ונתביישתי מאוד למראה עיני זה. מתוך מרוצת הילדים והשתובבותם לא עלה בידי להשיגם ולהעירם על כך. איני יודע מי הם הילדים האלה, מי הוריהם ומוריהם. יודע אני רק זה, שהם היו יוצאי בית הספר. לא כולם, לא כל חבורת הילדים יוצאי בית הספר, עסקו באותה פגיעת-התגרות מגונה, אלא איזה מהם. וכמדומני שגם מי מהם מחה נגד זה. אף על פי כן מציאות העובדה הזאת, שהכאיבתני והעליבתני, כאמור, מחייבת אותי להעירכם על הצורך בשימת-לב חינוכית יתירה ומיוחדת לביטול אפשרויות שכאלה, גם מצד עצמה של תורת היהדות ומוסרה וגם מצד הערך המעשי היישובי והמדיני של משמרת דרכי שלום ויחסי שכנים. 
בכל כבוד ויקר ובתוחלת קידוש השם לישע עמו ונחלתו

התקשורת הסיטה.שמואלג
ואם זה לא היה קורה היא הייתה מוצאת דרך אחרת להסיט!!!
סביר שבלעדי זה, זה היה לוקח עוד קצת זמן, ואולי..אדם כל שהוא

אפילו הייתה לזה השפעה על דרך התגובה של צה"ל.

יתכןשמואלג
אבל האשמים בזה זה התקשורת... הם בחרו לסקר את זה בצורה מוגזמת (עוד לפני מעצר חשודים אפילו).

ככה שגם אם יהודים עשו את זה האשמה של הנזק הציבורי לא ממש עליהם
לא כל האשמה, אבל חלק..אדם כל שהוא

הם היו צריכים לחשוב על התוצאות, זה היה די צפוי.

(וגם על עוד כמה דברים, שהיו צריכים למנוע מהם לעשות את זה).

 

סליחה???לסקר בצורה מוגזמת???ותן טל

סבבה. בוא נשווה לסיקור חטיפת הנערים. בגדול - בשלושת הימים לאחר חטיפת הנערים, כמעט לא הייתה תוכנית אקטואליה ברדיו או בטלוויזיה, שעסקה במשהו אחר חוץ מזה. גל פתוח של האירוע נמשך החל מיום שישי ועד יום שני בערך, ולאחר מכן, המשך עידכונים שוטפים כל הזמן וכל העת. הלוויות שודרו בשידור ישיר ברוב מוחלט של רשתות הרדיו הגדולות (קול ישראל, גלי צה"ל, גלי ישראל, קול חי, קול ברמה, וערוצים אחרים לא יצא לי להגיע אליהם, אבל בטח יש עוד שיכולים להעיד. בנוגע לטלוויזיה - לא הייתה לי דרך לבדוק אז, אבל אני מניח שגם שם זה תפס כותרות ענק...).

 

כל זה, אגב, "אפילו לפני מעצר חשודים". גם לפני וגם אחרי, כמובן...

 

עכשיו לנער הערבי - נכון, זה תפס כותרות, אבל ממש לא באותו יחס לחטיפת ורציחת הנערים היהודיים. תוכניות האקטואליה בימים הסמוכים לאירוע עסקו באירוע זה כאחד האייטמים אך לא כאייטם הבלעדי - כמו שעשו בזמן חטיפת הנערים.

 

אז בבקשה - להאשים כעת שאת הרצח של הנער הערבי סיקרו "בצורה מוגזמת" - זה די ניסיון לעשות דווקא. זה מגיע מתוך רצון כמה שיותר להגחיך את המדינה והתקשורת, ונובע, כנראה, מפחד תת תודעתי מכך שוואלה, הנה, זה באמת קרה - ימנים משוגעים רצחו ערבים ביוזמת עצמם, וכעת עלינו כמה שיותר להסית את תשומת הלב מהם אז בואו נתחיל לנסות להאשים כל דבר ולהסיט בכל דרך את הנושא מהנושא המרכזי.

 

סלח לי - לא התקשורת אשמה כאן - אלא אותם יהודים משוגעים, מטורפים, עוברי עבירות דאורייתא, שחטפו, דקרו, ושרפו ערבי אקראי מהרחוב - הם אלו שאשמים במצב הזה ותפסיקו לנסות להאשים כל אחד אחר במעשה הזה!!לא התקשורת אשמה שאותם משוגעים רצחו!!!

כן, התקשורתמרדכי
בס"ד

היא זאת שיצאה מיד בהצהרה שמדובר בתג מחיר ובנקמה עוד לפני שהמשטרה התחילה את החקירה שלה.
לא מדויק. אני הקשבתי לתקשורת בדיוק כמוךותן טל

התקשורת אמרה שיש חשד שמדובר בתג מחיר ובנקמה, אך שכל הכיוונים נבדקים כולל הכיוון הפלילי. היא לא "החליטה הצהרתית" שזה תג מחיר.

 

ורגע רגע - כשהתקשורת הודיעה ישר לאחר שנודע אירוע חטיפת הנערים שמדובר בערבים שחטפו את הילדים - לא שמעתי שהזדעקת על כך שהתקשורת יוצא ישר בההרה - הרי תיאורטית, מי אמר שזה ערבים שחטפו, באותו רגע כשלא הכל ידוע עדיין? ואפילו עם ההקלטה וההתקשרות של הילדים - מי אמר שזה ערבים? אולי חטפו אותם יהודים לצורך כופר מההורים שלהם, ודיברו ביניהם בערבית כדי להסוות את זה שהם יהודים? זה היפותטי כמובן, כיום - אבל נכון לכמה שעות לאחר החטיפה זה אפשרות שאתה ממש לא יכול לדעת ב100 אחוז שזה לא ככה - אבל שם כמובן שלא נזשדעקת לגנות את התקשורת שישר מאשימה את הערבים בחטיפה...לא ככה?

 

וכאמור, שוב, כמו שאמרתי למעלה - התקשורת לא החליטה שזה תג מחיר, אלא הציגה את האפשרויות שנבדקות, אמרה שיש חשד שזה ככה, אבל שכל הכיוונים נבדקים. רק לאחר שהמדינה הודיעה שנתפסו 6 נערים יהודיים שהרכב ניקשר אליהם, ושחלקם הודיעו - אפשר בהיגיון רב מאוד להודדיע שכל הנראה מדובר במעשה נקמה, אבל כמובן - בית המשפט הוא זה שיחליט.

 

כמה דוגמאות מהימים האחרוניםמרדכי
בס"ד

וקרדיט לחני לוז.








אני מקוה שזה מספיק בשביל להסביר.
מה???מה הקשר למה שכתבתי אני???ותן טל

אתם פשוט נהנים כל הזמן לנסות להכפיש אותי על ידי הסטת הנושא לכיוון אחר לגמרי ממה שדובר, כדי שלכאורה אני אהפוך לשמאלן קיצוני???

 

אני דיברתי על דבר אחד בלבד - עניין "התקשורת שהגזימה בפירוט על הנער הערבי שנרצח" - ועל זה דיברתי, הראתי את ההשוואת שלי.

 

לא דיברתי על שום מקרה אחר של התקשורת, אך ורק על המקרה הזה - למה אתם משתמשים בצורה ממש לא נעימה בהטיות וסילופים כדי להציג מצג שווא כאילו אני טוען שהתקשורת היא טלית שכולה תכלת???מעולם לא אמרתי את זה!!! אתם יכולים להגיב עניינית למה שאמרתי, להראות למה אני טועה במקרה הספציפי שאמרתי - סבבה, כל עוד זה אמת וזה מתייחס למה שאמרתי, אני אתמודד מול זה ובמקרה הצורך אודה בטעותי - אבל למה להטות את הדיון למשהו שבכלל לא דיברתי עליו, בצורה מתוחכמת שאנשים לא ישימו לב, כדי שיוציאו אותי מטומטם ורשע? למה?

 

ממש לא נעים...

צודק, זה נולד אתמול והיוםמרדכי

בס"ד

 

שלשום ושבוע שעבר זה בכלל לא היה.

אז התקשורת הייתה הוגנת, אלא זה שינוי שתפס אותה רק לאחרונה.

 

בוא בבקשה לא נהיה תמימים,

התקשורת מאז ומתמיד מתנהגת כך בייחס משפיל כלפי יהודים ובייחס עודף כלפי ערבים.

לתקשורת, כפי שכתבתי בהרחבה, יש אינטרסים לפגוע בימין והם יעשו הכל על מנת לעשות את זה.

זה ממש לא חדש וזה היה גם פה.

וכל זה עדיין חלק מאותו הסיפור.

 

תמונה: ‏ילדים, שימו לב לכותרות: 
איזה לאום נוכח ואיזה מהם נפקד?
התדעו למה?‏

 

 

ובבקשה, תמונות גם מהימים האם:

תמונה: ‏השר גלעד ארדן | Gilad Erdan - 
זו התחנה הצבאית,
וזו רק אחד מתצוגות התעמולה שלה מהיום, 2.7.2014

עמישראל - נקעה נפשו מהתעמולה האין סופית של התחנה הזו, על חשבון מערכת הבטחון, הפועלת נגד האינטרסים של חיילי צה"ל ושל מרבית אזרחי ישראל. 

אם גם אתם מתקוממים- עשו לייק לדף:
לסגור את גלי צה"ל
ושתפו !‏

 

אני שמעתי וקראתי חדשות באותו היום וכולם הפנו אצבע מאשימה שזה לאומני.

מעטים היו שאמרו שיש חשד לפלילי. מעטים.

 

וכמובן אני לא צריך לתאר מה היה קורה אילו יהודים היו אלה שמתפרעים והורסים תחנות רכבת וכותבים 'תג מחיר'.

אבל הפעם זה היו ערבים, וכולנו רואים איך פתאום הייחס שונה.

 

ואני אגיד עוד דבר במשנה של זהירות,

במה אתה שונה מהתקשורת?

 

בכל הימים האלה אנו שומעים ממך רק דיבורי גנאי כנגד היהודים שתומכים / מסכימים וכמובן שעשו את המעשה.

אבל מילה אחת כזאת לא שמענו או ראינו שאתה כותב כך על כל הטרוריסטים ממזרח ירושלים או על המשפחה של הנער שתומכת בטרור (ובבקשה בבקשה תוכיח לי שאני טועה)

 

נכון, אני לא אשקר, את גיניתה את אותם טרוריסטים.

אבל המילה הכי חמורה שמצאתי שם שהוצאת כלפי המחבלים מפיך זה "מתועב".

לא "מוגי לב" ולא עוד כל מילים פוגעניות שחזרו על עצמם שוב ושוב לאורך כל השרשורים. 

למה יש ייחס שונה בסגנון הדיבור?

למה?

 

אבל מה זה קשור למען ה'?????ותן טל

אני לא דיברתי באופן כללי! אתה רוצה לדבר באופן כללי על התקשורת ולשמוע את דעתי בנושא - אין בעיה, בשמחה, תפתח שרשור מיוחד בנושא, בכללי ולא על מקרה ספציפי - ואני מבטיח גם להגיב, ונראה לי שתהיה קצת מופתע ממה שאגיב שם.

 

בהודעה ההיא הגבתי לדברי שמואלג שדיבר על מקרה נקודתי בלבד, על הסיקור של מות הערבי, וטען שהסיקור ההוא מוגזם - ואני סברתי שבמקרה הזה לא, ועל זה דיברתי - בלבד.

 

זה לא קשור לזה שבמקרים רבים מאוד באמת התקשורת ממש לא הוגנת. אל תדאג, אני יודע את זה.

 

נעבור לחלק השני של הודעתך, שאתה טוען בזהירות "מה אני (ותן טל) שונה מהתקשורת.

 

אז ככה, קודם כל - צריך לפני הכל לזכור שהפורום עד כמה שהוא מקום חשוב - הוא לא מרכז החיים שלי. לא כל דבר אני חייב לכתוב דווקא כאן, ואם אני לא כותב כאן משהו, זה לא אומר שאני לא מגנה אותו במצבים שונים בחיים המציאותיים שלי. וזה לא תירוץ דחוק - אלא הבנה שיש לי גם חיים, אני מקווה שאתה מבין. דבר נוסף, "טכני" - במשך שלושת השבועות של החטיפה, לא היה לי מחשב תקין, הוא היה בתיקון, והיה לי רק זמנים קצרים מאוד להגיב בפורום ולכן הגבתי הרבה פחות מהרגלי וממש לא על כל דבר. תאמין לי שאם היה לי מחשב בשלושת השבועות האלו - היה לי בטן מלאה על החוטפים והרוצחים בדיעבד, שאפילו כל ביטוי כלשהו של זעזוע לא יכול להמחיש את גודל התיעוב שאני חש כלפיהם - והייתי מגיב בחריפות ובביטויים הרבה יותר חריפים.

 

לגבי דבר ספציפי שהבאת, שלא קראתי להם "מוגי לב" - זה לא קשור, על מוג לב דיברתי על דבר ספציפי ביותר - אדם שטוען שדבר מסוים הוא טוב ומעעולה שעושים אותו, אבל בעצמו לא יעז לעשות את זה - זה הכל. וזה היה בהקשר של אנשים שכתבו כאן.

 

יחס שונה בסגנון הדיבור? מעליב אותי שאתה סובר שאני אוהב או לפחות לא מגנה ערבים כמו יהודים.

 

לגבי מחבלים - אני מתנגד, מגנה ומתעב רוצחים גם מהעם היהודי וגם מהעם הערבי - אבל לגבי הערבי, באופן אישי, אני מתעב יותר בגלל שהם פוגעים בבן העם שלי, בנשמה יהודית קדושה, וכו'...

 

היחס שלי שונה? בוא נראה - לערבי שנהרג הלכתי להגיד פרקי תהילים לזכותו ולהצלתו ואז לעילוי נשמתו אחרי זה, ולהלוויה שלו? לא. את זה עשיתי לנערים החטופים.

 

אז כן, נראה לי שהיחס שונה.

 

אני לא מחוייב "להראות" לך כל הזמן שאני מתעב את כל המחבלים ומייחל שצה"ל יהרוג את כולם...אני אפילו לא מחוייב להגן על עצמי כאן, אבל מה לעשות שאני עדיין לא עניו כהלל וזה פוגע בי אז אני מגיב ומגן על עצמי. 

 

למרות שזה מפתה, אני לא אתן יחס זהה לך ולא אשאל אותך שאלות "זהירות" כאלו לכיוון שלך, על כל מיני דברים. 

 

לילה טוב. צר לי שאנשים כאן "הפכו" אותי ל"אחד כמו אותם השמאלנים יפי הנפש". זה כנראה רק מוכיח שישנם גם קיצונים מצד ימין שלא מוכנים לקבל את העובדה שיש מישהו פחות קיצוני מהם שעדיין הוא ימני - כמו שישנם קיצוניים שמאלניים כאלו, לצד השני...

 

 

 

 

עד כאן הצבת המראהמרדכי
בס"ד

מכאן אפסיק כי אני ממש לא דוגל בדרך הזאת.

לגבי התקשורת-
גם במקרה הספציפי הזה רוב האצבע המאשימה הופנתה ישר על הימין.
הצבת איזו מראה?ותן טל

כואב לך להודות שטעית ביחס אלי, ששפטת אותי בצורה לא בוגרת, בצורה חד מימדית שנובעת מהזווית האישית והקטנה שלך?

 

אתה לא ממש דוגל בדרך הזאת? באיזו דרך? של לא להגיב עניינית למה שאמרתי? של להכניס 200 נושאים אחרים כאשר אני דיברתי על נושא אחר לחלוטין, כדי "להכניס" בי?

 

אתה לא דוגל בדרך שבה כאשר תשאל בשרשור עצמאי על עניין התקשורת ואז אראה לך שדעתי לא שונה בהרבה מדעתך, בתיאוריה? זה מפחיד אותך?

 

לגבי התקשורת - כמו שכתבתי בהודעה שמתחת - יש הבדל בין כלי תקשורת פרטי לציבורי. פרטי - מותר לו לעשות דברים במסגרת החוק, ויש גם ערוצים ימניים. בערוץ שבע ולמעש והקול היהודי, נראה לי, לא הופנתה ישירות אצבע מאשימה... וגם בשידור הציבורי - אני שמעתי מראיינים ככה ומראיינים ככה...אני שמעתי בחדשות ניסוחים כאלו ואחרים. ואני מאזין המון לחדשות ותוכניות רדיו, מכל הרשתות הציבוריות.

אגב, דבר נוסף בנוגע ל"תקשורת"ותן טל

כמובן שאני מקווה שאתה יודע שההכללה שלך בנוגע ל"תקשורת" כגוף אחיד והומגני - היא הכללה לא נכונה שמסרסת הרבה מהטענה שלך. אני אסביר:

 

התקשור, בגדול, אנחנו מבינים שמדובר ב: רשתות הרדיו, רשתות הטלוויזיה, אתרי אינטרנט, עיתונים, וקובצות תקשורת בפייסבוק וברשתות החברתיות השונות.

 

אין שום דבר הומגני בכל אמצעי התקשורת בארץ.

 

העובדה הדי מוכחת היא, שבנוגע לתקשורת פרטית ולא ציבורית - אין כלי תקשורת שאין לו אינטרסים ושהוא לא מוטה בכלל - בלתי אפשרי לצפות שיהיה משהו מאוזן לגמרי לגמרי לגמרי - לכל אחד יש אינטרסים. וזה הגיוני. וזה אפילו בסדר. כל עוד אין השתקה בכוח ודיכוי של תקשורת לצד השני, שיש לה אינטרסים אחרים.

 

כלומר - זה שיש אתר "שמאלני יותר" (נגיד, ווינט) - זה זכותו - כי יש גם אתר ימני יותר - ערוץ שבע, למעש, הקול היהודי וכו'...

 

כאשר יש רשת רדיו שהיא יותר שמאלנית, (אני מדבר כרגע על השידור הפרטי) - זה בסדר, כי יש גם ימניות יותר שמשרתות את האינטרסים של הימניים.

 

כל הבעיה מתחילה אם יש דיכוי של צד אחד - אז, זה לא הגון כי "מכריחים" את הציבור לצרוך תקשורת מסוג אחד בלבד ואין בחירה בין ימין לשמאל.

 

בנוגע לשידור הציבורי - שם הדברים מסובכים יותר, כי זה כבר אמור להיות איזון לא של תחנה שלמה, אלא בין מגישים בתחנה ובין עורכים - אם כולם רק מצד אחד של המפה,זה אכן לא ראוי ולא מתאים - אבל אם יש איזון מסויים, כמה שניתן, בין  שדרנים/עורכים/מראיינים - לימין ולשמאל - אזי יש את מגוון הדעות ושומעים את הכל.

 

אתה היית שמח מאוד שישמעו רק את צד ימין כנראה, אבל מה לעשות שהמדינה לא שייכת לך ולא פועלת רק לפי מה שאתה רוצה - יש עוד עם. לכן - צריך לשמוע הכל, ואז זה הגון והשומע יבחר למה להאמין ומה לשמוע.

 

במקומות מסויימים בתקשורת הציבורית שיש הטייה חזקה לצד כלשהו בלי איזון - זה אכן לא ראוי וצריך לגנות את זה.

 

אבל אם עיתון פרטי מפרסם כתבה בצורה כזאת או אחרת - אתה יכול לא לאהוב איך שהוא כותב, אבל זה לגיטימי וזכותו לדווח איך שהוא רוצה - לך יש את העיתון שלך שאתה מאמין לו, לך יש את האתר שלך שאת הכותרות שלו אתה קובע.

 

העיתון לא קובע את המציאות - הוא מתאר אותה. הוא יכול לתאר אותה בצורה כזאת או אחרת, לחזק יותר נקודה כזאת או אחרת לפי המניפולציות שהוא רוצה לעשות - אגב, לצד ימין אותו דבר כמו לצד שמאל! אני מקווה שאתה לא משלה את עצמך שערוץ 7 הוא ערוץ אובייקטיבי. כמובן שהוא לא, יש לו סדר יום ואג'נדה משלו ודברים שנגיד, יהודים עשו לערבים - לא תמיד הוא ידווח כמו ש, נגיד, בצלם ידווחו - גם מקרי אמת. יש לו את הסדרי עדיפויות שלו, וסדרי הניסוח שלו - בדיוק כמו שיש לאתרים ועיתונים שמאלניים.

אין שום אדם ושום מערכת שחפה מזה. 

ה"שידור הציבורי" הגזלני לא צריך להתקייםמשה

לא שייך לשרשור.ותן טל

אבל בכל זאת נגיב - הרי אם יבטלו את האגרות, הוא כבר לא יהיה גזלני.

 

חוץ מזה - בנוגע לאם הוא צריך או לא צריך להתקיים - זה כבר שאלה אישית של כל אחד ואחד בפני עצמו. אתה סובר שהוא לא צריך להתקיים, ורבים אחרים כן נהנים להקשיב לרדיו של קול ישראל, וכן נהנים להסתכל בכל מיני דברים בערוץ הראשון הלא מסחרי. לא אתה זה שתחליט בשבילם אם הוא ראוי או לא ראוי להתקיים. מבחינתך הוא לא ראוי, מבחינת אחרים, כן.

 

אני אישית אהיה מאוד מאוכזב אם רשת ב' ורשת מורשת לא יהיו קיימים יותר. 

וגם זה ממחיש היטב את הענייןמרדכי
בס"ד


וזה כבר קשור ישירות לסיקור של האשמים.
זהו, אני סותם את הפה עם ביקורת על התקשורת הכלליתמרדכיאחרונה
בס"ד

כשבמוסף דתל"ש (שנקרא בטעות מוצ"ש) מבית מקור ראשון, עיתון שמתיימר להיות דתי וימני, מתפרסם השבת דירוג (במדור צל"ש-טר"ש) של אירועי השבוע ובו לטענתם האירוע השני הכי גרוע זאת ההסלמה בדרום והטילים על כל הארץ ולאחר מכן האירוע הכי גרוע זה הרצח של הנער הערבי, אז אין לנו מה לבוא לתקשורת הכללית בתלונות.
גועל נפש!

כשכך עיתון מבית הימין מתנהג, אז ק"ו שכך יתנהגו בערוץ 2 ובגלי אש"ף וק"ו בן בנו של ק"ו שכך תתנהג התקשורת העולמית בכל הסיקור של מה שקורה פה בחודש+ האחרון.

וכן, למקור ראשון יש חלק בסיקור השיקרי כלפי ישראל בעולם. ולצערי זאת ממש לא הפעם הראשונה שבה במקור ראשון בוחרים את הצד היותר קרוב ליפי נפש על מנת להראות יותר טוב.

זכותם המלאה להזדעזע ולגנות את הרצח בשלל מילים שהם יבחרו, אבל להגיד שהרצח יותר גרוע מהמצב בארץ שטילים חוצים את השמיים לכל אורכה, אז זאת כבר הגזמה ומתן שירות לאינטרסים של השמאל שזה בדיוק מה שהוא מנסה להסיג. עצוב שזה המצב שם.

עד כאן פרקת התסכול לבוקר זה.

(הבהרה: כל האמור בכותרת, נאמר מראש ללא כוונה לקיים את זה ובאמירת בלי נדר כי אני יודע שאמשיך לבקר את התקשורת).
עברה דאורייתא?די"מ
איזה בדיוק?
אסור להרוג שום אדם בלי היתר הלכתי.ותן טל

תן לי היתר הלכתי שמותר להרוג ערבי אקראי מהרחוב.

 

השאלה היא לא עליי אלא עליך - אז אני אחזיר לך את השאלה כבומרנג - תוכיח לי שזה מותר הלכתית לרצוח נער ערבי מהרחוב. קדימה, תוכיח. כל עוד אתה לא מוכיח שזה מותר, זה אסור. 

 

עניתי לך על השאלה. קדימה, תורך.

אני די בטוח שהריגה (המושג "רצח" לא שייך אצל גוי)די"מ

היא לא דאורייתא.

 

ה5 מצוות שהרב יצחק גינזבורג אמר שהקדוש ברוך גולדשטיין הי"ד קיים,העלתי לנוג"ה את החלק על נקמה אול מתי שהוא יהיה לי זמן לסרוק את הכל ולהעלות לכאן.

הוא מסביר שם אחד בנגלה ובנסתר.

1.קידוש השם

2.הצלת נפשות (אולי פה זה לא שייך)

3.נקמה

4.ביעור הרע

5.מלחמה

 

אני כמעט בטוח שבספר תורת המלך כתבו שאיסור הריגת..אדם כל שהוא

גוי נלמד מהפסוק "שופך דם האדם", ואם כן, זהו איסור דאורייתא.

[אגב, אני לא מתחייב לקבל את דעתו של הספר הנ"ל ומחבריו בשאר ההיבטים של השאלות הנ"ל..]

 

קודם כל ספר "תורת המלך" הוא מחמיר גדול מאד בדיניםדי"מ

אלו.

 

 

והוצאת הספר התעכבה רבות כי הרב גינזבורג לא רצה לתת להם הסכמה כי הוא אמר שהם מפחדים ולכן מחמירים סתם.

 

 

לעניין עצמו,אכן כתבתי "אני די בטוח" ורציתי לבדוק בספר אבל לא מצאתי אותו.

בררתי.די"מ

אכן לפי תורת המלך זה דאורייתא.

אחרי ברוך גולדשטיין פורסם מאמר שיוחס לרב עידו אלבה ,שהוא הגיע למסקנה אחרת (וישב על זה בכלא,יש לי את בבית,אני יעיין שם ואולי גם יסרוק ויעלה לפה).

כמו שאמרתי מתחילה, שדיברתי על שבע מצוות בני נחותן טל

לפחות אני יודע עכשיו שיש גם רבנים שיותר קיצוניים ממני  ומרבותיי , שלפחות מסכימים איתי בדבר אחד

לא הבנתי מה אמרת פה.די"מ
שבמקום אחר, בתחילת העיסוק האחרון בנושאותן טל

הבאתי את העניין של שבע מצוות בני נח כמקור. 

 

"שופך דם האדם", אם לפי מה שאמרתם כאן למעלה זה המקור של תורת המלך לכך שזה דאורייתא - הרי שזה כמו שאני אמרתי, כי זה פסוק שלקוח משבע מצוות בני נח.

לא למדתי את עניין בעיוןדי"מ

אבל המשך הפסוק זה "דמו ישפך" ויהודי לא נהרג על הרגית גוי.

 

 

בכל מקרה ממה שאני זוכר מה שמובא בתורת המלך זה הגמרא בסנהדרין "ליכא מידי לגוי אסור ולישראל שרי".

אני לא יודע באיזה אתרים אתה הסתובבתשמואלג
באתרים רבים כתבו בצורה כמעט מוחלטת (והשאירו את זה בצורת כמעט רק כי זה לא היה מוחלט) שזה תג מחיר מיד בתחילת הסיפור.

וכן, אני מצפה מתקשורת ישראלית להתייחס שונה לרצח אחד מהעם שלנו לעומת התייחסות לרצח אחד שאיננו כזה.

רבים הדחיקו, או סיקרו בצורה מאשימת יהודים, את מהומות הערבים הערבים על זה.

והחשודים, על פי מה שפורסם בתקשורת, ממש לא מהימין הקיצוני ה"קלאסי" אז החשש מאיך יצטייר הימין וכו' לא רלוונטי.

אשמה זה המדינה היא היתה צריכה לעשותשיגר

את הנקמה רק חבל שהיא לא עושה 

ושלא תצפה שאנשים יחטפו וישתקו

נמאס!די"מ

אתה נגד?תגיד שאתה נגד.

אתה בעד? תגיד שאתה בעד.

 

 

תפסיקו לחפש תרוצים,אם אתם בעד תתמכו אטם אתם נגד תתנגדו,אם אין לכם דעה תגידו שאין לכם דעה.

נכוןגפן36

וחבל שזו המשטרה שלנו.

 

גם אני הייתי מודה בדברים לא נכונים, ואפילו איומים, 

אם היו מחשמלים אותי בטייזר עד לצורך בטיפול רפואי.

גם אני הייתי משחזרת מה שמכתיבים לי מראש, כדי שלא יתעללו בי שוב.

(אא"כ זה היה פוגע באחרים)

 

למדנו משהו מהק.ג.ב. , לבושתנו.

עמותת חננו: חשוד אחד עומד להתשחררמרדכי

בס"ד

 

וזאת לשון ההודעה כפי שמתפרסמת בדף הפייסבוק של העמותה:

האם השב"כ עצר את האנשים הלא נכונים בפרשת חטיפת הנער הערבי?
מסתבר שהתשובה חיובית לפחות לגבי אחד מתוך ששת החשודים.
היום קוצר בשלושה ימים מעצרו של אחד החשודים שנעצר ביום א' האחרון, והוא ישתחרר כבר ביום חמישי הקרוב, וכל זאת לאחר ערר הגיש עו"ד בנצי קבלר מטעם הארגון, ונדון בבית המשפט המחוזי בלוד, בדיון בערר, השב"כ הגיע להסכמה עם עו"ד קבלר על קיצור המעצר וזאת מבלי לאלץ את בית המשפט להתערב....... 

 

השיטה המכוערת של המשטרהמשה

לעצור מישהו שהם חושדים בו זה לגיטימי, ואז הוא מציג אליבי.

אם האליבי שקרי - שישאר במעצר ודי.

אם האליבי הגיוני - למה מקצרים לו את המעצר ולא משחררים אותו בכלל?

 

משטרת ישראל.

פשוט משטר אפל, אין מילים אחרותיהודה סעדה

מסתבר שהשב"כ הישראלי מתעלה על כל שירותי הביטחון בעולם ברמת ההתאכזרות.

הסתכלו כמה אנשים חרצו את דינם עוד לפני שנפסק הדין:http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/12536     http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/12533  http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/12532                 עכשיו אתם מבינים מה שכתבתי שדברי הרב לבנון מעודדים התעללות? איך זה שאף אחד חוץ מחננו לא יצא נגד התעללות השב"כ? למה הדתיים לא מזדעזעים מזה?

בית המשפט הורה לשחרר שלושה חשודיםמרדכי

בס"ד

 

שלושה חשודים ברצח הנער משועפט ישוחררו ממעצר

בעקבות ערר ובקשות שהוגשו בידי עורכי דינם, הורה ביהמ"ש על שחרורם של שלושה מהחשודים ברצח הנער משועפט מוחמד אבו חדיר.

ישי קרוב, פרסום ראשון: י"א בתמוז תשע"ד, 

 

אילוסטרציה
אילוסטרציה
Office XP

 

 

פרשיית המעצרים בתיק רצח הנער משועפט הולכת ומצטמצמת, כאשר שלושה מהחשודים במעשה צפויים להשתחרר מחר (חמישי) לבתיהם. כך מדווחת עמותת חוננו.

בפרשה נעצרו עד כה שבעה חשודים, אשר אחד מהם, שנעצר אמש (ג') שוחרר לאחר מספר שעות.

היום (ד') קיבל בית משפט השלום בפתח תקווה את טענת עו"ד עדי קידר ואורי קינן המייצגים את החשודים בתיק מטעם ארגון חוננו, והורה על שחרורם של שלושה מבין ששת החשודים שנעצרו ביום ראשון.

בחוננו טוענים כי לאחר שהותר לעורכי הדין בנצי קבלר, עדי קידר ואורי קינן, המייצגים את השלושה, לפגוש אותם, התברר כי העצורים מכחישים כל קשר למעשה. עורכי הדין הגישו ערר על הארכת המעצר, ובית המשפט המחוזי קיצר את מעצרם של שניים מהם ליום חמישי, כאשר הוא משווה את ימי המעצר לאלו של קטין שלישי.

היום התקיים לבקשת עורכי הדין עיון חוזר בעניינם של השלושה והשופטת מרב גרינברג קיבלה את טענות הסנגורים וקבעה כי השלושה ישוחררו מחר לבתיהם במידה ולא תהיה התפתחות משמעותית בתיק.

 

בנוגע לשלושה עצורים נוספים, היום הם צפויים להפגש עם עורכי דינם לאחר שהצו המונע מהם פגישה עם עו"ד יוסר היום.

 

"אנחנו שמחים שמה שטענו לגבי החשודים שפגשנו הוכח כנכון", נמסר מעו"ד בנצי קבלר המייצג את חלקם. "שלושה אזרחים נעצרו בברוטאליות מבלי שיש להם קשר למעשה. לגבי שלושת החשודים הנוספים נגיב לאחר שיתאפשר לנו להיפגש איתם".

עו"ד עדי קידר אשר מייצג מטעם ארגון חוננו את חלק מהעצורים הוסיף כי "אני מברך על השחרור ובאותה נשימה מביע צער עמוק על כך שהשב"כ והמשטרה החזיקו במעצר שווא את שלושת הצעירים בידיעה ברורה כי אין להם שום קשר לאירועים שיוחסו להם. ללא התערבות אגרסיבית של ההגנה ספק אם היו משתחררים וזכויותיהם היו ממשיכות להישלל לרבות זכויותיו של קטין. בתי המשפט חייבים גם בתיקים אלו לעשות את ההפרדה בין העצורים ולבחון את הראיות בהתאם לחוק ולפסיקה".

 

(מקור)

 
האם כלכלת קריפטו מתאימה לכם?סיעתא דשמייא1

בטח שמתאימה...חלב ודבש

תעלולי סרסורים שיפילו אותנו ביגון שאולה.

האיש יצא מדעתו

מתאים לנו שקרים והוצאת דברים מהקשרםנקדימון

אתה הבנת את ההקשר?אריק מהדרום

אני לא הבנתי בכלל את ההקשר ולמה להלחיץ את העם 3 ימים לפני בחירות.

ההקשר הוא שאלת המראייןנקדימון

ההקשר הנוסף הוא פוליטיקה.

יש מי שמספר באולפנים שהוא יחליף את כל מינויי הממשלה נוכחית, ויש מי שמספר שיש תיכניות גיבוי אסטרטגיות במקרה של התפוצצות סנקציות כללליות.

תסבירחלב ודבש

אף אחד לא דיבר על "כלכלת" קריפטונקדימון

למעט השמאל שחתך את הדברים מהקשרם, המציא סיטואציה מדומיינת ומוגזמת, ואז שלח את האוסטרלי לכתוב כאן

ביבי לא דיבר על כלכלת קריפטו?חלב ודבש

אז אולי זה איזה בוט שמאלני שהתחפש לראש הממשלה?

חבל שנגיד בנק ישראל לא חשב על זה לפני שאמר שזה רעיון אסוני

נכון, הוא לא דיבר על כלכלת קריפטונקדימוןאחרונה

ונגיד בנק ישראל הוא איש מקצוע אחד שנותן המלצה. מולו יש אנשי מקצוע נוספים, וצורות מסודרות להעביר נימוקים כלכליים לראש הממשלה בעד ונגד.

ראיתי בעצמי את הקטע מהראיון. אף אחד מהשקרים שהשמאל מפיץ לא נמצא שם.

אבל מהי בכלל כלכלת קריפטו? אני רוצה פירוט לתעמולה השמאלנית הזו. תכתוב מה זה אומר, איך זה נראה, מה צמד המילים מביע.

שימוש בקריפטו קיים בארה"ב היום, בפועל, אז הם "כלכלת קריפטו"? יש להם קרן לאומית שמחזיקה 200 אלף מטבעות. מה "כלכלת" קריפטו אצלם?

בנתיים אתה רק משפרר סלוגן תעמולה.

" הוצאת דברים מהקשרם" הבנתי…סיעתא דשמייא1

רק חסר לי מדוע בכלל הוא מדבר על זה ? אולי אם אתה הבנת אז תסביר.

כל בעל משכנתה במדינה צריך לדאוג. זה לא משחק .

לדאוג ממה? מסיטואציה שהשמאל מפנטז עליה?נקדימון

מה זה אומר "כלכלת קריפטו"? אולי קודם תסביר אתה את המילים שאתה משתמש בהם.

שימוש בקריפטו קיים בארה"ב היום, בפועל, אז הם "כלכלת קריפטו"? יש להם קרן לאומית שמחזיקה 200 אלף מטבעות. מה "כלכלת" קריפטו אצלם?

מעדיף כלכלת בעזרת ה'ברגוע

חדאד אצל וינטר. האם מתחת למעטה של ישראליות של חדאדאוהב ישראל 13
עבר עריכה על ידי אוהב ישראל 13 בתאריך י"ד בחשוון תשפ"ז 13:54

האם מתחת למעטה של ישראליות של חדאד נמצאת חתירה למדינת כל אזרחיה במקום מדינת היהודים?

בספרו “תנו לי להסביר” (שפורסם לאחר אירועי ה-7 באוקטובר), המחבר מציג עמדות שעוררות שאלות קשות על עתידה של מדינת ישראל. הנה שני ציטוטים מרכזיים מתוך הספר, הממחישים את תפיסתו:

על חוק הלאום וההתיישבות:

המחבר כותב כך: 

"הסעיף השלישי שהייתי מתקן [בחוק הלאום] הוא הסעיף שאומר שהמדינה רואה בפיתוח התיישבות יהודית ערך לאומי ותפעל על מנת לעודד ולקדם הקמה של יישובים יהודיים ואת ביסוסם."

ומיד לאחר מכן מוסיף:

 בסך הכל צריך להוסיף בסוף הסעיף שהמדינה תשקוד גם על פיתוח ההתיישבות לכלל האוכלוסיות בישראל."

השאלה שעולה מתפיסת עולם זו היא: אם נשנה את הסעיף כך, כיצד נוכל בעתיד להתמודד או לפתור את בעיית ההתפשטות וההשתלטות על קרקעות בגליל ובנגב?

על מינויים בכירים וזהות המדינה:

במקום אחר בספר נכתב:

"יתרה מכך, תחשבו על מציאות שבה, לצד ראש ממשלה יהודי, יהיה סגן ראש הממשלה ערבי, ולהפך."

מדברים אלו עולה בבירור כי לשיטתו אין סיבה למנוע מינוי ערבים גם לתפקידי הביטחון הרגישים ביותר – כגון ראש השב"כ, ראש המוסד או הרמטכ"ל. חשוב לציין שבספרו הוא אינו מבדיל בין נוצרים למוסלמים בהקשר זה.

לאן כל זה מוביל?

המטרה היא לעודד גם אחרים ללכת באותו הדרך, במטרה לשנות את אופייה של המדינה – ממדינת הלאום של העם היהודי למדינת כל אזרחיה, בלי לנקוט בכינויים אלו. השינוי הזה נעשה לכאורה בדרכים דמוקרטיות ולגיטימיות של השתלבות וחתירה לתפקידי מפתח, בדומה למודל שבו גורמים מוסלמים פועלים באירופה בשיטת "הכיבוש מבפנים" ומגיעים להשפעה מכרעת. אני לא חושב שחדאד מודע לכך שהשאיפות שלו יכולות להוביל למה שנאמר כאן.

מה דעתכם? האם מדובר בחזון משתלב ומכיל, או בסכנה קיומית לאופייה היהודי של המדינה?

כל מי שמצביע לוינטר כשחדאד לצידו, נותן למעשה יד להפיכת מדינת היהודים למדינת כל אזרחיה. היו לא יהיה. או לפחות לבזבוז קולות של ימין.

גרסה עם פירוט הפניות בספר בקישור:

https://qr.ae/pFq2NQ

צודק. חדאד שר "נפש ישראלי הומיה" ולא "נפש יהודי".קעלעברימבאר

ולכן פייגלין לא היה מוכן שיהיה במפלגתו בזמנו. מבחינת חדאד זו מדינת כל אזרחיה ולא מדינת היהודים

אני לא מבינה למה זה מפתיע מישהוכמו🐌תמס

מצידי שיציעו לו להיות שר רק שלא ירוץ לבד... ולא הבנתי למה הוא לא מסכים אפילו לבלוק טכני... בן גביר בזמנו התחנן לבלוק טכני, כי הוא לא רצה לשרוף קולות. מצד שני אם בסוף יחסרו לו 3,000 קולות, וזה יהיה ההבדל בין ממשלת ימין או לא.. חבל שאני לא יכולה להריץ סקר בעצמי🙂

עכשיו פתחת יוזר נוסף? ספר לנו למי אתה מצביע?נקדימון

זה לא נראה לי כמו האוסטרלי...קעלעברימבאר

השם אוהב ישראל מקרי לאוהב התרה והארץ.

אין גם לאוסטרלי אינטרס למנע הצבעה לוינטר

מחילה, חשבו בטעות שאתה יוזר אחר שמתפצל.קעלעברימבאראחרונה

טעות אנוש, עמך הסליחה

מה דעתכם על חומ"ס?נתקה

אנא צאו לרגע לרגע מהבחירות

ואיזה קוף יותר מתאים בתור ראש ממשלה

בקורס חובשים שעשינו

יש נושא שנקרא חומ"ס

זה בעצם חומרים שמשתמשים בהם בתעשייה

למשל אמוניה או כלור

כאלו שאם נופל טיל או משו דומה...חבל כמו שאומרים

מה דעתכם על זה אלו באופן כללי?

האם מי שיש לו חומר כזה והוא לא מכניס אותו לבונקר

הוא סוג של פושע? או ש "ככה זה היום"?

תחום החומ"ס רחב מאודטאבי

החל מכימיקלים - נוזלים, גזים, אבקות, חומרים דליקים, רעילים, מחמצנים. כאנשים רגילים אנחנו לא חשופים להם אבל בתעשייה יש בערך אינסוף דברים שמשתמשים בהם: ליתיום מתלקח במגע עם מים ומשמש בסוללות ליתיום שנמצאות בטלפונים, מחשבים, ובכל מקום בערך. סוללות ליתיום כשלעצמן, אם הן מקבלות נזק, יכולות להתלקח או להתפוצץ בעוצמה של פצצה. חנקן פלוארידי (גז רעיל) משמש בייצור מסכי LED.

אי־אפשר להעביר את כל התעשייה של מדינת ישראל לתת־קרקע. פשוט לא ישים.

יש פיקוח רציני גם על שינוע חומ"ס, גם על מתן היתרי החזקת רעלים וכן הלאה. לכב"א יש נהלים להתמודדות עם אירועי חומ"ס, ובכלל לארגונים הבינלאומיים הרלוונטיים יש המון מידע והנחיות בנושא.

בזמן מלחמה מטילים מגבלות על שינוע חומ"ס (קבלת והחזקת מכולות חומ"ס בנמלים, כמה מקסימום אפשר להחזיק וכיו"ב), אנחנו לא נמל ביירות בקטע הזה.

אז אתה בעצם אומר...נתקה

שלאזרח שומר שחוק

שמשתמש בחומרים כללו

אין חובה למגן מעבר למה שצריך?

אילו למשל?טאבי

אתה משתמש באורניום הקספלאורידי ביום־יום?

ישנן הגדרות בחוק/תקנות לגבי רשימת החומרים המסוכנים. חלקם מסוכנים רק בשימוש (למשל: תרופות מסוימות), חלקם בשינוע אך לא בהחזקה (למשל: מכשירים המכילים סוללות ליתיום), חלקם מסוכנים באחסון (דלקים, רעלים).

לקטגוריה השנייה, אם אתה רוצה לשנע חומרים מסוכנים, יש לכך מגבלות (סוג משאית, ציוד חירום, הכשרה).

לקטגוריה השלישית, לכל חומר יש הגדרות כמה ממנו אפשר להחזיק במקום אחד, באילו אריזות, סוג מחסן, ממונה רעלים מטעם החברה, ציוד חירום הנדרש במחסן, מיגון, הכשרה לאנשים הרלוונטיים, נהלי איחסון/בקרה. החזקת חומרים מסוכנים שלא כדין היא עבירה על החוק.

הארגונים הרלוונטיים (או"ם, ICAO, IMO וכן הלאה) משתדלים למצוא את האיזון בין רמת המיגון הנדרשת לבין צרכי התעשייה, בסוף זה משחק עדין בין רמת הבטיחות שרוצים להשיג לבין הרצון לתת למשק לעבוד.

ככל ששומרים על הנהלים כמעט ולא ייתכן שיקרו נזקים מיוחדים.

גם לשגרת חירום (טילים כיו"ב) יש הנחיות מיוחדות כמו צמצום מלאי חומ"ס וכן הלאה.

תשמע..נתקהאחרונה

זה נחמד מה שתאומר..

בתכלס זה לא אוחז

אתה יודע בדיוק מה יקרה אם יפול טיל על מחסן של חומר כזה או אחר

אני חושש שלא הבנת את מהות הפורוםאריק מהדרום

חחח 😂נתקה

אריק מהדרום

מאריך את היותך חלוץ בדרום

ובד בבד זה אקטואלי

להצביע מהשכל ולא מהקישקע!הסטורי

יש לי הסברים למה בסופו של חשבון אני מצביע למי שאני מצביע, מקבל שיש כאלו שיש להם הסברים טובים למה הם מצביעים לרשימה אחרת.

אבל, אך ורק בתנאי שמצביעים לרשימה שבוודאות עוברת! מי שמתוך טהרנות אידיאולוגית, מצביע לרשימה שלא עוברת או שאולי לא עוברת - הדם שח"ו ישפך אם תקום כאן ממשלת שמאל, על הידיים שלו!

צודקגוונא

בוא פשוט מראש נמסור את המפתחות לשמאל כי מה כבר יכול לקרות. יאיר גולן לביטחון (עם כל המאחזים והחוות שסמוטריץ בנה באמת שיש לו הרבה עבודה כדי לפנות אותם), אפרת רייטן למשפטים (שצפויה למנות שמונה שופטים לעליון+יועמש) ויואב סגלוביץ לביטחון פנים שיחזיר את הבשר והאורז לאסירים המורעבים. יהיה כיף גדול. זה בטוח יראה הרבה יותר טוב מחבורת חסרי האחריות שמכהנים היום והביאו עלינו את הטבח.

מה עובר על מפלגת נועם?פשוט אני..

המפלגה הוקמה על טיקט אחד בלבד:

מלחמה בלהט''ב.

בבחירות הקודמות הם פרסמו סרטונים הומופובים, אהבו להדליק אש בכל מקום שאפשר, רצו לעצבן את כולם.

עכשיו אני רואה את הסרטונים שלהם, ורואה שהם נהיו הרבה יותר פרווה:

העלאת שכר למורים, לימוד פרשת שבוע בבית הספר...

מה השתנה בעצם, ולמה זה קרה?

לא נכון. הם הוקמו על העלאת התודעה היהודית.קעלעברימבאר

פועל יוצא מזה זה גם מלחמה בפרוגרס (לא להטב אלא פרוגרס), וגם עבודה על עניין החינוך.

הם לא מדברים על העלאת שכר למורים אלא על העלאת התודעה היהודית בחינוך. העלאת שכר למורים זה כדי שהמורה לתנך יהיה יהודי ולא ערבי.

ב. מה השתנה? הרוח המסורתית הגדולה ששטפה את המדינה בעקבות המלחמה. הרב טאו אמר זאת מפורש.

ג. הכל אותו שורש: העלאת התודעה היהודית.

יש פה ערבוב קטן בין השניםמרדכיאחרונה

בס"ד

נעם רצה לראשונה בבחירות 2019 ב' כשהובילו אותה מספר אנשים בהם הרב דרור אריה ואחרים, וכך זה גם המשיך בבחירות 2020. בשתי מערכות הבחירות האלו נעם מלכתחילה לא רצו לרוץ עד הסוף, אלא בעיקר לעשות רעש שיכירו אותם.

בבחירות 2021 הגיע אבי מעוז, שעד אז היה צריך לטפל בתיקים הפתוחים שהיו לו בעקבות הרכישות של בתים בעיר דוד. זו הפעם הראשונה שבנעם רצו באמת להכנס לכנסת ולכן הם החלו בקמפיין נרחב (מי שזוכר את יוזמת הרב קמינצקי לאחדות) ומעוז קיבל את המקום השישי ונכנס (די בהפתעה גם שלהם) לכנסת.

כזכור הבחירות האלו הובילו להקמת ממשלת השינוי ולכן למעוז כמעט ולא יצא לדבר על נושא החינוך, אבל מרגע שהוקמה הממשלה מעוז אכן דרש (וקיבל) לידיו את האחריות על הגפ"ן, שזה נטו חינוך.

לסיכום: יש את נעם של לפני אבי מעוז, שמטרתה הייתה בעיקר לעשות רעש ולצבור כוח, ויש את נעם שאחרי אבי מעוז שבאמת חרתה על דיגלה את נושא החינוך. אני כם אגיד שיש במפלגה מי שטוענים שזו הייתה טעות להתחיל בנושא הזה, בדיוק בגלל שכיום אנשים לא מבינים את ההבדל.

הראיון המגוחך של אבי מעוז ל"עולם קטן"shaulreznik

תקציר: "היו לי הרבה תוכניות, אבל אכלו לי, שתו לי, הבטיחו ולא קיימו, לא צירפו אותי לוועדות, אבל אם תצביעו לי, אכנס עם חברי "נעם" נוספים והפעם אבצע את מה שתכננתי":

20261024191703.pdf

יש הבדל בין חכ אחד בלוע במפלגה עוינתקעלעברימבאר

לבין מפלגה עצמאית של 4 חכים שיכולים להכריח שיתנו להם מה שרוצים כי הם אצבע על הקמת הקואליציה.

מעוז בצ"ד זו מפלגה עוינת כי סמוטריץ רואה במעוז מטרד ומעדיף למחוק אותו פוליטית במקרה הרע, או מזלזל בו במקרה הטוב

שקר וכזב, סמוטריץ' הציע לו להיות חלק מהסיעה ולשתףהסטוריאחרונה

פעולה לטובת כולם, תוך שישאר לו חופש הצבעה בדברים שהר' טאו אומר.

מעוז התעקש להתפלג מייד אחרי הבחירות,לנהל מו"מ קואליציוני לבד ולפעול כסיעת יחיד - בנתיים הוא גילה את עובדות החיים. מי שבוחר להתנהל לבד - נמצא לבד.

ראיתם את סרטון חטיפת הנשק ?בא בימים

יורד מהקורקינט, לוקח את הנשק - ובורח

אולי מישהו יודע להסביר מדוע המאבטח לא חתר למגע ...

מאבטחים זקניםאנא בכחאחרונה

ככה זה שרוב מאבטחי בתי הספר הם אנשים בני 70...

ביבי עם בן גביר או ביבי עם איזנקוטאיתן גיל
עבר עריכה על ידי איתן גיל בתאריך י"ב בחשוון תשפ"ז 11:45

ואפשר גם בן גביר עם איזנקוט

אם איזנקוט יציע לבן גביר שר בטחון והוא ידחה את ההצעה, אני מירב מיכאלי.

ברגוע

מי עוד יהיה בממשלה הזאת? יאיר גולן? רע"מ?

נעמה לזימי ואפרת רייטןאיתן גיל

אפשר לצחוקמרדכי

בס"ד

אבל צריך לזכור שני דברים:

  1. מאז ומתמיד נתניהו העדיף ממשלה עם שותפים מהצד השני.

  2. אחרי הבחירות, במדיה ולא תהיה הכרעה, יהיה לחץ אדיר לממשלת אחדות.

אייזנקוט לא יציע לבן גביר כלוםנפשי תערוג

בספק אם יסכים לשבת עם ביבי באותה הממשלה.

אולי רוטציה בתנאי שהוא (אייזנקוט) הראשון ברוטציה

אייזינקוט לא ישב עם נתניהוכמו🐌תמסאחרונה

תראו מה קרה לכחול לבן

אולי יעניין אותך