כל כך הרבה להג ולהג ולהג בנוגע ל
55 חוקים נגד דת ומדינה
שלדברי הגורמים שמרביתם נוצרו כדי להיכנס בבית היהודי נטו - עלו בכנסת האחרונה.
עובדה מספר אחת: במשך כמה פעמים בשבוע, כאשר יש מליאה, עוברים חוקים ותיקוני חוקים בכנסת.
עובדה מספר 2: הכנסת האחרונה כיהנה כמחצית מזמן הכהונה הרשמי שהייתה אמורה לכהן.
עובדה מספר 3: מדובר בכנסת הנוראה ביותר והמסוכנת ביותר לדת ומדינה שהייתה ב66 השנים האחרונות (לדברי הגורמים האנטיבנטיים)
בשל כך, מסתבר ש: לאחר כמחצית מכהונת הכנסת, לפחות חלק ניכר מאותם 55 חוקים, היו אמורים להגיע לקריאה שנייה ושלישית.
אממה: נשאלה השאלה, לאן הם הלכו לאיבוד? איפה הם נפלו ומי גרם לנפילתם, אם לכאורה כל הכלים וכל האפשרויות היו פתוחות להעביר לפחות, נהיה קמצנים - 22 חוקים מאותם 55 חוקים (פחות מחצי מהחוקים הנ"ל).
אז איפה הם?
מי יכול לעזור לי למצוא את אותם חוקים אבודים ויקרים כל כך, אנחנו כל כך רוצים להספיק להעביר אותם - איך הם הלכו לאיבוד? הרי כל יום מעבירים בכנסת חוקים, אז כמה זמן כבר אמור לקחת לחוקק את אותם 55 חוקים? מה - חצי קדנציה לא הספיקה להם? אפילו לא למחציתם?????
בבקשה - עזרה!!!! תעזרו לי למצוא את החוקים!!!!!
בקשה נוספת - מי שמסוגל סוף סוף לכתוב לי ברשימה מסודרת את שמות כל אותם 55 חוקים ומה בעייתי בכל אחד מההצעות, מי העלה אותו ואיפה - גם על זה אודה לכם. כיוון שעם כל הרצון הטוב של האנטיבנטיים וכל החוברות שהופצו והופצו והופצו - ניסיתי, מבטיח שניסיתי להרכיב רשימה של 55 חוקים כאלו, ולא הצלחתי.
בגלל שחלילה אני לא חושד שהאנטיבנטיים מנסים להגן על בנט ולא לפרסם חלק מהחוקים הרשעים, וכיוון שכמובן חלילה אני לא חושש שחסר להם כסף ולכן לא הצליחו להדפיס את כל החוקים - אני שואל את עצמי, איפה הם אותם 55 חוקים שהחל מראשית מערכת הבחירות הם מלהגים עליהם???
כל היודע דבר על מקום הימצאם - מוזמן לכתוב פה או לפנות אלי באישי!!! תודה!!!