תיעוד חציית הגבול נמסר למשפ' מנגיסטו
בינואר האחרון התקבלה בקשה רשמית של המשפחה לקבלת הסרטון. הבקשה אושרה על ידי הרמטכ"ל איזנקוט והסרטון נמסר למשפחה אמש.
בינואר האחרון התקבלה בקשה רשמית של המשפחה לקבלת הסרטון. הבקשה אושרה על ידי הרמטכ"ל איזנקוט והסרטון נמסר למשפחה אמש.


אמבולנס צבאי שהגיע לטפל בתושבת יצהר שסבלה מהתייבשות ספג אבנים. מזכירות יצהר: "אירוע חמור ביותר"

רס"ר הדס מלכא הי"ד, שנרצחה אתמול בפיגוע הטרור בירושלים, תובא למנוחות בחצות וחצי בבית העלמין באשדוד.

הותר לפרסום שמו של לוחם צה"ל שנהרג בהתפכות הרכב הצבאי באזור כיסופים: סמל יובל מנע, לוחם בחטיבת הצנחנים, בן 20 מגבעתיים.
מפקד משמר הגבול ביקר את לוחם משמר הגבול, רס"ל י' שנפצע בניסיון הפיגוע אמש במערת צדקיהו שבירושלים במהלך הקרב עם המחבלים.

כיצד הצליח מחבל חמוש בסכין להפתיע מאחור את לוחמי מג"ב, לחנוק את הלוחמת שהייתה אחרונה בכוח ולדקור אותה למוות.

ארגון הטרור פרסם הודעה חריגה שבה לראשונה לקח אחריות על הפיגוע בישראל: "אריות החליפות ביצעו פעולה מבורכת".

הדס מלכא בת 23 מהיישוב גבעת עזר נאבקה במשך מספר שניות עם המחבל שדקר אותה כמה פעמים, תוך שהיא מנסה לשלוף את נשקה.

מחבל ניסה לדקור בליל שבת יהודי סמוך ליקב שליד צומת גוש עציון. האזרח נאבק בו והצליח למנוע את הדקירה אך נפצע קל.

המשטרה אפשרה לראשונה במהלך ימי הרמדאן מעבר של אוטובוסים פלסטינים בהם מתפללות מוסלמיות וילדים לעיר העתיקה ולהר הבית .

מפקד סיירת מטכ"ל לשעבר והמועמד לראשות מפלגת העבודה טוען כי "נקמה צריכה להיות חלק מתורת הלחימה שלנו".

שר הביטחון נגד יוזמת השר ישראל כץ להקים אי מלאכותי מול רצועת עזה. "זו תהיה הדרך הטובה ביותר להבריח אמצעי לחימה לעזה".

עשרות אלפי פלסטינים אשר יוצאים מדי בוקר לעבוד בישראל עוברים במעברים השונים. שיטה חדשה לייעול המעבר מיושמת בימים אלה בקלנדיה.

שר הביטחון אביגדור ליברמן: גם היהודים ביהודה ושומרון וגם הפלסטינים נהנים מביטחון, מפריחה ומצמיחה שאין בשום מקום אחר.

500 לוחמי הקומנדו של צה"ל יחד עם מסוקי חיל האוויר ולוחמי הצבא הקפריסאי, תרגלו יחד ירי והשתלטות על כפרים ותנועה בשטחים קשים.

'רגבים' פנתה למנהל האזרחי בבקשה למנוע בניה לא חוקית והרס עתיקות בסבסטיה. התשובה שהגיעה הפתיעה גם את אנשי העמותה המנוסים.

מערכת הביטחון תירגלה בימים האחרונים תרחיש של התמודדות עם רעידת אדמה. צפו

מפקד סיירת מטכ"ל לשעבר, האלוף במיל' עמירם לוין שמתמודד על ראשות מפלגת העבודה, חושף פרטים מהפעולות הנועזות ביותר שבהן השתתף.

סרן שאדי בשיר פרץ יחד עם חייל ששימש כנהג שלו לבונקר מאובטח, הוציא ממנו אמצעי לחימה והעביר אותם לאזרחים.

עשרות חיילים מבסיס השריון שיזפון נדבקו בחיידק. מדובר בחיידק מסוג אימפטיגו - זיהום סטרפטוקוקי מדבק ביותר.

יו"ר ועדת הפנים ח"כ דודי אמסלם: "ב-2017 מקיימים דיון על חיבור בסיסים לביוב? זה לא מוסיף כבוד ולא בריאות".

תא"ל חסון ביצע פעולות חשאיות רבות למען מדינת ישראל, והיה מזכירם הצבאי של שני נשיאים. איזנקוט: "חסון הוא לוחם ומפקד מצטיין".

חברי המטה הכללי נתבקשו לבחור בספר אחד שאהוב עליהם במיוחד, לרגל שבוע הספר. ראש אכ"א בחר ב"מעשה בחמישה בלונים" של מרים רות.

במסגרת חגיגות 40 שנה להקמתו, משנה חיל השלישות את שמו ל"חיל משאבי האנוש". מדובר ביריית פתיחה לסדרת שינויים בחיל.

ועדת החקירה שהוקמה בעקבות מותו של סרן אלחנן ברזנר ז"ל לפני כשלושה חודשים בבקעת הירדן חשפה מסכת שקרים בשרשרת הפיקוד בחטיבה 417.

הערבי עובד במאפייה ברחוב בר אילן בירושלים ולאחר שהקניטו אותו הניף את הסכין. הנער נעצר וכך גם בעל המאפייה שמעסיק אותו.

ויסאם זובידאת הצטרף יחד עם רעייתו לארגון הטרור ולחם מטעמו במוסול שבעיראק. רעייתו כבר הורשעה בבית המשפט ונדונה ל-50 חודשי מאסר.

חברי המטה הכללי של צה"ל נתבקשו לבחור בספר אחד שאהוב עליהם במיוחד, לרגל שבוע הספר. הרמטכ"ל בחר ב"ייחוד וייעוד" של דוד בן גוריון.

סוכל פיגוע במערת המכפלה: מחבלת ערבייה התקרבה לעמדת בידוק אך הופתעה כשהלוחמים באו לקראתה. בחקירתה התברר שרצתה להיות "שהידה".

המשטרה ביקשה להאריך את מעצרם בעשרה ימים אך השופט עמית מיכלס צמצם את ימי המעצר לשלושה.

קצין ההגנה המרחבית ביו"ש נערך לתפר שבין הרמאדן והיציאה לחופשת הקיץ. "המטרה שלנו שכולם יטיילו בכל מקום".

רס"ן במיל', מני איתן, תקף את מפקד החטיבה שהחליט להדיחו לאחר שסירב להוציא את חייליו לתרגיל ללא שעות שינה.

אחד החשודים בחן אפשרות להצטרף ללחימה בשורות ארגון הטרור. כמו כן, החשודים נשבעו שבועת אמונים ל"אבו בכר אל בגדדי", מייסד דאעש.

לוחמות סובלות משברי מאמץ, אנמיה, זיהום וכאבי גב. הפתרון: נשיאת משקלים נמוכים, הורדת סרגל המאמץ ושמירת תורים פנויים לאורטופדים.

שר הביטחון במסר חד משמעי לחמאס. "נגיב בצורה עוצמתית על כל פרובוקציה. לא תהיה שום פשרה בנושא הזה ויהיו השלכות כפי שיהיו".

תא"ל רן כוכב ימונה למפקד ההגנה האווירית, אל"מ יובל שמעוני ימונה לקצין מודיעין ראשי ואל"מ י' ימונה למנהל למחקר ופיתוח אמל"ח.

בתכנית הפטריוטים חשף שמעון ריקלין כי נציגי להקת חיל החינוך סרבו לשיר את שירו של ז'בוטינסקי בטקס האזכרה לאלטלנה ביום ה' האחרון.

תמונות שהעלתה חיילת לדף הפייסבוק "חיילים מצייצים" חושפות תמונה עגומה של המתרחש במטבח בבסיס קציעות.

ההזמנה החדשה עליה חתם משרד הביטחון היא בהיקף של כ-45 מיליון ש"ח ומורכבת מכמה מנות, החל מהשנה הנוכחית ועד לשנת 2025.

מדובר בנערים וצעירים שהורחקו בצווים מנהליים מיהודה ושומרון. עו"ד בן גביר, "המשטרה מתעללת בנערי הגבעות, רודפת אותם ומתעמרת בהם"

מפקד יוניפי"ל טען בפני שגרירת ארה"ב לאו"ם שהגזרה בצפון רגועה, אך סגן הרמטכ"ל אביב כוכבי טען שיוניפי"ל "לא נכנס לכפרים ולערים".

מפקד פלוגה יודח מתפקידו לאחר שסירב להעיר את חייליו כדי להשתתף בתרגיל, בטענה שהלוחמים לא קיבלו מספיק שעות שינה.

הלוחם נפצע באורח קל בפיגוע שאירע בכניסה למבוא דותן ונמלט מהזירה במקום לחתור למגע. לוחם אחר ירה לעבר המחבלת וחיסל אותה.

תרגיל העורף "ירדן 7.1", המדמה רעידת אדמה קשה באזורנו, מתחיל היום. כוחות הביטחון וההצלה יתרגלו את התסריט הגרוע ביותר.

ביום שלישי בבוקר תופעל מערכת הנגשת אות באמצעי התקשורת: טלוויזיה, תחנות רדיו ואתרי אינטרנט. לא תופעל מערכת הצופרים הארצית.

לוחמי מג"ב עצרו שישה מחבלים, שלושה מהם ניסו לחצות את גדר הביטחון בעוטף ירושלים ושלושה יידו אבנים לעבר כוחות הביטחון.

מנהרה של חמאס התגלתה מתחת לשני בתי ספר של אונר"א ברצועת עזה. ''החמאס משתמש בילדי עזה כמגנים אנושיים''.

מתאם פעולות הממשלה בשטחים, אלוף יואב (פולי) מרדכי, שוחח עם עשרות פלסטינים בדרכם לתפילות בהר הבית.

השר ליברמן לניקי היילי: "כולנו זוכרים בהערכה רבה שאמרת שהגעת לאו"ם עם נעלי עקב, לא מטעמי אופנה אלא כדי לבעוט במשמיצי ישראל".

כוחות פיקוד העורף השתתפו בתרגיל מיוחד שדימה שחרור מטוס חטוף בנמל התעופה. אז איך צה"ל נכנס לתמונה כשמטוס אזרחי נחטף? צפו

הגדודים בחטיבה המרחבית תרגלו אירועי פח"ע שעלולים להתרחש בתקופה זו. "ערוכים בצורה הטובה ביותר לכל אתגר".

ההשבעה מסמלת את המשכו של פרויקט שילוב החיילים החרדים ביחידות קרביות בצה"ל.

לוחם מיחידה מובחרת ברח ממחבלת ערבייה בת 16 שדקרה אותו בכניסה ליישוב מבוא דותן. בצה"ל שוקלים להדיחו מהיחידה.

המלחמה בשוהים הבלתי חוקיים: עד כמה קל להיכנס לשטחי ישראל בלי אישורים? קל מאוד.

חטיבת הצנחנים חוזרת לחצי שנה של תעסוקה מבצעית באוגדת עזה. בשבועות האחרונים התאמנו הלוחמים לקראת העלייה לקו.

לפני חמישים שנה הם עמדו בחזית ונלחמו בגבולות מדינת ישראל. 50 שנה אחרי עומדים נכדיהם גאים ונרגשים, ממשיכים את דרכם בחטיבות צה"ל.

אל"ם ערן שני בטור אישי לערוץ 7 לרגל סיום תפקידו כמח"ט מרכבות הפלדה בפיקוד המרכז. את שני יחליף אל"ם רונן תמים.

משטרת ישראל ממשיכה בהיערכות לקראת תפילות יום השישי השני של הרמדאן בירושלים.

במסמך צה"לי שנכתב על ידי חיל החינוך והנוער נטען כי האצ"ל והלח"י הפעילו פעולות 'טרור קיצוני'. בעקבות פניית ערוץ 7 המסמך נגנז.

הנאשם הגיע לישוב שבו מתגורר אלמוז, ובסיום תפילת ליל שבת תקף את אלמוז בצעקות ואף ירק לעברו.
