קרב רב: מי יחתן את בנו של ליברמן?
בנו של אביגדור ליברמן יתחתן מחר אך הרב שאמור היה לסדר קידושין ביטל השתתפותו בשל הקרע הפוליטי העמוק שנפער בין אביו לחרדים
בנו של אביגדור ליברמן יתחתן מחר אך הרב שאמור היה לסדר קידושין ביטל השתתפותו בשל הקרע הפוליטי העמוק שנפער בין אביו לחרדים


תיעוד ברשת שבו ניראית שוטרת אוזקת אשה חרדית בבני ברק לאחר שחצתה את הכביש שלא במעבר חציה מסעיר את הרחוב החרדי.

חובשים של איחוד הצלה תושבי אבו גוש הוטסו לאומן כדי לסייע במרפאה המקומית למתפללים בראש השנה.

האופטימיים שבינינו מנסים לשרטט קווים לממשלת נתניהו-גנץ-חרדים, אך המתווה הזה נידון מראש לכישלון. כך צפויה ההיסטוריה לשחזר עצמה.
לרגל חגי תשרי הוארך למספר ימים נוספים הסדר היציאה לחו"ל של דחויי שירות.

סגן נשיא המרכז האקדמי לב קורא להסיר מעל סדר היום הקואליציוני את כפיית הליבה על החרדים: זה יוביל לבומרנג שיפגע בסיכויי השתלבותם.

על קברי 'המגיד ממעזריטש' והרבי ר' זושא מאניפולי הוצבו מצבות חדשות, לאחר שאותר הנוסח המקורי של הכיתוב על מצבות הצדיקים.

על רקע תוצאות הבחירות הבהיר הבוקר סגן השר אלי בן דהן כי הפיצול ב'ימינה' היה טעות. "לא הבאנו את התוצאה. צריך ללמוד מיהדות התורה"

עם תחושה של דה ז'ה וו שוב מתברר כי המנדט השמיני של יהדות התורה מתנדנד לאור העובדה ש-14 קלפיות ביישוב הדרוזי ירכא לא נספרו

"בזכות 15 אלף קולות של ש"ס אני נכנסתי לכנסת", אמר פינדרוס וכיוון בדבריו להסכם העודפים שנחתם ערב הבחירות בין ש"ס ליהדות התורה.

משרד החוץ בשיתוף עם רשות האוכלוסין החליט לתגבר את המערך הקונסולרי באומן ויציב שם נציג קונסולרי בכיר במהלך חג ראש השנה.

צפו בקליפ לסיכום אירועי השבוע החולף בקהילה היהודית בבירת רוסיה.

המפלגת דורשת מיו״ר ועדת הבחירות לבדוק מספר קלפיות בטרם יפורסמו באופן רשמי תוצאות הבחירות.

חצי מחברי הכנסת של יהדות התורה יגיעו לביתו של הרב קנייבסקי ויבקשו לתת אור ירוק לישיבה עם יאיר לפיד בממשלת אחדות בהובלת נתניהו.

הסיעה של גנץ ולפיד תפעל להחלפת יו"ר הכנסת יולי אדלשטיין לקראת פתיחת הכנסת החדשה ב-3 באוקטובר.

על רקע קריאת ראש הממשלה לאחדות יממה לאחר שחתם על 'בלוק ימין' עם החרדים, נשמעים שם קולות מפויסים יותר כדי להימנע מבחירות שלישיות

בש"ס הוחלט כי השר לשעבר אריאל אטיאס ישמש כיו"ר צוות המו"מ של ש"ס וישתתף בישיבות גוש הימין. ביהדות התורה: ליצמן, גפני ופרוש

ההערכה היא שחב"ד תרמה ליהדות התורה בבחירות הנוכחיות כ-10,000 קולות.

לאחר שחולל פרובוקציות ללא הרף על גב הציבור המסורתי בישראל והתמודד לכנסת הנוכחית התברר כי אפילו בעירו הוא לא זכה לתמיכה משמעותית

ח"כ ישראל אייכלר נאם במטה יהדות התורה: ''ילדי החיידרים, בחורי הישיבות ואברכי הכוללים ימשיכו ללמוד תורה ואיש לא יוכל להרע להם''.

יו"ר יהדות התורה שוחח עם נתניהו והבטיח להמליץ עליו לנשיא המדינה. ''הוכחנו ציות לגדולי ישראל, עשינו קידוש השם אדיר''.

שר הפנים אריה דרעי: אני מקווה שכל הפסילות והחרמות ייעלמו ונוכל להקים ממשלה במהרה. אני גאה בפעילים שלנו שפועלים עם אש בעיניים.

לקראת חגי תשרי, עשרות רבני ערים נפגשו במוסקבה לשני ימי עיון בהשתתפות רבה הראשי של רוסיה הרב בערל לאזאר.

בשעה האחרונה סובבו רכבים עם מגאפונים ברחובות תל אביב וקראו לצאת להצביע "כדי שהקולות שלכם לא ילכו לחרדים"

חבר ועדת הבחירות מיהדות התורה אמר כי הסמכות היחידה של פקחי טוהר הבחירות היא לתעד באמצעות צילום.

עיתון 'הפלס' של 'הפלג הירושלמי' שב וקרא הבוקר להחרים את הבחירות ולא להצביע ליהדות התורה

"בתום מסע הסתה והפחדה נוראי ושקרי נגד החרדים, אנו ניבחן הערב האם הציביון היהודי ומסורת ישראל יפגעו או לא", אמר יו"ר יהדות התורה

הרב קנייבסקי שחצה את גיל התשעים הצביע מיד לאחר תפילת שחרית, כך גם הרב אדלשטיין בן ה-96.

סגן השר מאיר פרוש סייר בכוכב השחר ובמאחז מעלה שלמה הסמוך. "יהדות התורה שומרת בשלימות על תורת ישראל, עם ישראל וארץ ישראל''.

רעייתו של אריה דרעי מתגייסת לקמפיין ש"ס. "אני מרגישה את הפחד שבו אנחנו נמצאים. עברנו שנים קשות''.

רבקה רביץ, ראש הסגל בבית הנשיא, חגגה היום את שמחת הברית לבנה ה-12 יחד עם בעלה יצחק רביץ המכהן כראש מועצת קריית יערים

ש"ס עתרה נגד עיריית ת"א בטענה שהיא מעודדת הצבעה רק בצפון העיר.

במכתב ששיגרו ראשי 'ימינה' לחרדים הממלכתיים, הם מבטיחים לקדם את בתיה"ס הממלכתיים-חרדיים, קידום נושא שילוב חרדים בתעסוקה ועוד

"אני רוצה לברך אותך על המינוי שלך. הוא הכי טבעי שיכול להיות. אין מישהו שמתאים להיות יותר ממך", אמר ראש הממשלה

הראשון לציון החליט לבטל את השתתפותו באירוע סליחות, לאחר שבפרסום צוין שהוא יתקיים 'לא בהפרדה'. "לא יעלה על הדעת".

עוברת אורח שחלפה אמש בסמיכות לרכב באלעד הבחינה בפעוטה הנמה את שנתה בתוכו. היא הזעיקה את ארגון 'ידידים' שחילצו את הפעוטה

במאמר ב'יתד נאמן' מבהיר ח"כ יעקב אשר כי יהדות התורה מעולם לא דרשה להחיל 'מדינת הלכה' על המדינה

לדברי מנהלי קמפיין הבחירות ביהדות התורה, פעילות הפילוח של הקהילות החרדיות הסתיימה ומאגר המצביעים הפוטנציאלי קיים בידם

"אני לא אוהב את החקיקה שהממשלה הזו מביאה בכל מיני נושאים ימניים", סיפר גפני בוועידת "הארץ" אך תקף את החיבור בין השמאל לרפורמים.

איש אגודת ישראל סגן השר מאיר פרוש קרא למצביעי המפלגה שפרשה לתמוך ברשימתו. "להעמיד את הדת על תילה".

לראשונה מאז החרים את 'קול ברמה', יו"ר ש"ס השר דרעי העניק הערב ראיון לתחנה בעקבות מה שהוגדר בסביבתו 'מצב סכנה לעולם התורה'

במפלגה טוענים כי בסרטון שהפיצה קוראת החברה, בעקיפין, לצאת להצביע. "הסרטון מלא בשקרים וממשיך את ההסתה כלפי החרדים והיהדות".

במהלך עצרת הענק של מפלגתו, נשא סגן השר ליצמן דברים והבהיר כי הבחירות הנוכחיות מתקיימות על הזכות לשמור על אורח חיים חרדי.

ח"כ ישראל אייכלר הביע חשש כי המפקחים על הבחירות עלולים לעכב את התנועה בקלפיות ודרש מוועדת הבחירות לחדד את הגבלת סמכויותיהם.

על פי נתוני שירות התעסוקה, תופעת מפוטרי הקיץ הולכת ומתרחבת. רוב הנשים המפוטרות - נשים חרדיות.

הרב מזוז הסביר את התנגדותו לקרוא לתמיכה בש"ס. "קראו לאלי ישי "בוגד" שלא כדין. כל חטאו שהלך אחר דעת רבותיו. עכשיו מאשימים אותנו?

במרחק כמה רחובות מעצרת יהדות התורה שתתקיים הערב בבירה, יקיימו אנשי 'העדה החרדית' עצרת מחאה נגד הבחירות ויקראו שלא ליטול בהן חלק

מטה 'יהדות התורה' בבני ברק השיק מיזם 'דמוי קברים' שמטרתו להעיר את הבוחרים הרדומים לצאת להצביע ביום הבחירות.

למרות בקשת נשיא מועצת חכמי התורה של ש"ס, סירב הרב מאזוז להורות להצביע עבור ש"ס והבהיר במכתב כי אינו מתערב בבחירות

מוכנים להמר על דירתכם וכל רכושכם במניה שהסיכוי לא להפסיד הכל הוא כמו הסיכוי של עוצמה להיכנס? שאל בכיר תנועת חב"ד.

יהדות התורה צפויה לקיים מחר את מפגן הכוח האחרון לקראת הבחירות בדמות עצרת המונים בהשתתפות גדולי התורה מאגודת ישראל ומדגל התורה

נשיא מועצת חכמי התורה של ש"ס הרב כהן פנה הערב למנהיגה הרוחני של תנועת 'יחד' הרב מאיר מאזוז וביקשו שיורה לחסידיו להצביע לש"ס.

השר אריה דרעי תקף בפגוש את העיתונות את יו"ר ישראל ביתנו: "הולך להקים ממשלת שמאל-חילונים עם הערבים, אני כועס ופגוע".

סגן שר החינוך מאיר פרוש סייר היום בבית אל יחד עם תומכי יהדות התורה בציונות הדתית בעיר

יו"ר כחול לבן פרסם גרף המזהיר מאחוזי הצבעה גבוהים בבני ברק.

שר הפנים אריה דרעי שוחח עם ניסים משעל ברדיו 103FM והגיב לתוצאות הסקרים האחרונים: "הרכבת הממשלה תוטל על גנץ".

רבבות בני אדם השתתפו הלילה באמירת סליחות ברחבת הכותל המערבי. נשיא מועצת חכמי התורה של מפלגת ש"ס הרב שלום כהן זעק.

''הם מוכים ומוכים מדי יום, בלי כל דרך להתגונן. גם לתושבי אלעד, רכסים וקריית ספר מגיע שיתייחסו אליהם כבני אדם''.

גדולי משפיעי חב"ד הרבנים דייטש וגופין קראו היום לבחור לרשימת יהדות התורה. "יהדות התורה היא הרשימה החרדית ביותר", אמרו

יהדות התורה השיקה סרטון המבקש לנתץ את סטיגמת הסחטנות של החרדים תחת הכותרת "כמה חוסכים לנו החרדים".
