רבבות יהודים בבית המדרש 770
אלפי תלמידי ישיבות חב"ד מהעולם נמצאים בחודש תשרי בבית המדרש של הרבי מליובאוויטש זצ''ל בברוקלין, ובישיבה שעל-יד ציונו בקווינס.
אלפי תלמידי ישיבות חב"ד מהעולם נמצאים בחודש תשרי בבית המדרש של הרבי מליובאוויטש זצ''ל בברוקלין, ובישיבה שעל-יד ציונו בקווינס.


משלחת רשמית של חב"ד ביקרה בסוכת ראש הממשלה והעניקה לבני המשפחה את ארבעת המינים.

הסיום המרכזי נערך בהיכל בית הכנסת 'מארינה רושצ'ה' במוסקבה.

מועצת עירית בני ברק תמכה פה אחד בצעדים המשפטיים שמבקש ראש העיר לנקוט במידה והנהלת הרכבת הקלה תמשיך לבצע עבודות בשבת.
אצבעו של ילד בן 10 נקטעה כתוצאה מסולם שנסגר על ידו בסוכה בשכונת רמות בירושלים. הוא פונה לבית החולים הדסה עין כרם.

האם במשרד המשפטים הגישו תצהיר שקר לבג"צ? לדעת ח"כ בצלאל סמוטריץ' יתכן מאוד שכן.

הצוות הקואליציוני לגיבוש חוק גיוס חדש בראשות השר יריב לוין קיים את ישיבתו הראשונה. לוין: "מגבשים פיתרון שישמור על אחדות העם"

הוועדה המחוזית אישרה תוכנית מתאר כוללנית לבני ברק הכוללת תוספת של 10,000 יחידות דיור וכמיליון וחצי מ"ר עבור שטחי תעסוקה ומסחר

לקראת חג הסוכות תקציבי הישיבות והכוללים יוקדמו. כך גם תקציב הבטחת הכנסה לאברכים וסטודנטים מעוטי יכולת

בארגון רבני צהר אומרים כי מדובר בעוד שלב של הארגון בדרך להקמת מערך כשרות משלו אם וכאשר יבשילו התנאים לכך מבחינה חוקית.

ביטאון הקיצונים 'הפלס' יוחרם על ידי לשכת העיתונות הממשלתית.

ותהום הארץ סביב קמפיין ציטוטי הרבי מלובביץ'. איך יתכן שהוא מחייב אישה לקבל אישור לפני שהיא נוסעת? הם שואלים ומסתירים את האמת.

שלושה ילדים נפצעו בפיצוץ שאירע בבניין מגורים באלעד, לאחר ששיחקו במטול רימונים. המשטרה פתחה בחקירה.

יו"ר קק"ל דני עטר נעטר לפנייתו של ח"כ אורי מקלב (יהדות התורה) והורה על חלוקת הסכך ביומיים הקרובים.

מה אפשר ללמוד מאמנויות הלחימה על עבודה רוחנית? גולן אזולאי משוחח עם 3 מומחי אמנויות לחימה על מסעם אל חיק היהדות. צפו

במטרה להגדיל את גיוס החרדים לצה"ל, תוקם מיד לאחר החגים מנהלת החרדים בצה"ל שתרכז את מאמץ הגיוס וההכשרות של המגזר החרדי

אדם תמהוני נכנס בליל יום כיפור לישיבה בנתיבות כשהוא בגילופין עם אקדח שלוף בידיו. בחורי הישיבה נמלטו והמשטרה הוזעקה

הרב שלום כהן, נשיא מועצת חכמי התורה והרב מאיר מאזוז, פטרונו הרוחני של אלי ישי נפגשו מאחורי גבו של שר הפנים אריה דרעי.

בעיצומן של עבודות החילוץ באחד המבנים במקסיקו פגש רס"ן אריאל לובינר במפתיע את החייל שלו לשעבר.

לאחר שמנכ"ל נת"ע הודיע כי ימשיך לבצע עבודות תשתית בשבתות ובחגים, מאיימת עיריית בני ברק להפסיק את שיתוף הפעולה בין הצדדים.

אלישבע גליקסברג מעצבת אירועים והפקות מוכרת בעולם החרדי ונינה של בעל הסולם בשיחה על התפתחות אישית, חיצוניות, פנימיות ומה שביניהן

"כל צער בעולם הזה הוא הינצלות מהגיהינום ומוסיף עולם הבא. ממילא צריך לשוב על ההקפדות ולפייס את הטעון פיוס", הסביר הרב אדלשטיין.

בית משפט אישר את תוצאותיו של משאל שנערך לפני 3 שנים ותוצאותיו ישפיעו על עתיד הריכוז ההיהודי-חרדי במחוז ראמאפו.

בדיון הוסכם כי העמותות ישלמו תשלום סמלי; לא יצטרכו להגיש תצהירים לרשם העמותות ויופחת תשלום האגרה לבעלי העמותות הגדולות ב-15%.

חלק מהמתלוננות נגד מנהיג 'שובו בנים' הגישו נגדו תביעה אזרחית על סך ארבעה מיליון שקלים.

בלא מעט ערים ברחבי הארץ נאסר מנהג הכפרות אולם נציג עירית חיפה הודיע כי בעיר יתקיים מנהג הכפרות ללא הפרעה

עשרות אלפי מאמינים טסים מדי שנה לאומן שבאוקראינה כדי לעלות לקברו של רבי נחמן מברסלב. מאחורי המסע הזה נמצאת תעשייה שלמה

"אם זו החלטה של הממשלה - שיגידו את זה. לא בטוח שנהיה בממשלה כזו", אמר יו"ר וועדת הכספים בדיון אודות אפליית מוסדות המוכש"ר

בישיבת ראשי מפלגות הקואליציה הוחלט על הקמת ועדה שתגבש חוק חדש במקום חוק הגיוס שבוטל על ידי בג''ץ.

ילד חרדי כבן 9 מרחובות נפצע בינוני לאחר שרכב חולף פגע בו בעת שרכב על אופניו לתלמוד תורה בעיר.

חרדים מטיילים ברחבי הארץ ולא תמיד יודעים להיזהר. חרדים אוהבים לטייל אבל לא מגיעים לכל מקום. בית ספר שדה חרדי חדש ישנה מציאות?

"אנחנו רוצים את הציבור החרדי בעיר ונכין את כל התשתיות הדרושות לחינוך ותעסוקה עוד בטרם יגיע הציבור לעיר", אמר ראש העיר לאייכלר

העיתונאי אבישי בן חיים מגיע לתובנות סביב מאבקי חילוניים-חרדיים נגד כפייה הדדית. בין הסערות וסילוני המים יש גם בשורה של ממש.

השר חיים הבהיר לשרים החרדיים כי העבודות שבוצעו בראש השנה לא קיבלו היתר ולא היו על דעתו. השרים דרוש למצות הדין עם מחללי החג

עסקנים יהודים מקדמים יוזמה להנצחת שמו של אזרח קנדי שהציל יהודים רבים במהלך השואה, ביניהם האדמו"ר מבעלזא הקודם

"יושבים חבורה של 'משרתי ה'' ודנים בדיני נפשות של ממש. מי יחיה ומי ימות. והכל כמובן לשם שמים", תקף הרב את מקימי וועדות הקבלה

מספר קיצונים הפגינו נגד סגן שר החינוך מאיר פרוש בבית המדרש של חסידות וויז'ניץ-מונסי בארה"ב. "פורץ גדרות באופן מבהיל"

קורין גדעון פרסמה פוסט שבו סיפרה על הכרותה עם העולם החרדי, והסבירה כי השנאה בציבור החילוני כלפי החרדים נובעת בעיקר מבורות.

ח"כ ישראל אייכלר (יהדות התורה) הציע פתרון שלדעתו עשוי לצמצם באופן משמעותי את אלימות השוטרים בהפגנות.

יו"ר ועדת הכספים לא פוסל ריצה עם ש"ס, תומך בפסקת ההתגברות של בנט ושקד ומגבה את נתניהו: "לא חוקרים ראש ממשלה על סיגרים וחמגשיות"

במהלך הפגישה סוכם על הקפאת פעולות המחאה וניסיון לקיים הליך של הידברות שיוביל להפחתת המתיחות בין שתי האוכלוסיות בעיר.

למרות האישור שהעניקה וועדת השחרורים לרב ברלנד להמריא לאומן לראש השנה, עם הגיעו לשדה התעופה המתין לו צו עיכוב יציאה מהארץ.

ערב הימים הנוראים יצא הרב הראשי לישראל למסע של חיזוק ותשובה בכל רחבי הארץ, מקרית שמונה שבצפון ועד לקיבוצי הנגב. צפו

שר הבריאות מסביר כי יפעל להעברת פסקת התגברות מצומצמת שיהיה חלק מחוק הגיוס הבא. "לזה כחלון יסכים".

העיתונאי החרדי בני רבינוביץ' קורא למפכ"ל המשטרה להתפטר, "אחרי הסרטונים הקשים הוא לא עשה דבר".

5000 שקל עולה דירת 3 חדרים בירושלים לראש השנה. טירוף המחירים שנאלצים לשלם בשביל חג עם האדמו"ר. צפו בכתבה של עקיבא וייס.

הרב שלמה זלמן בלוי ז"ל, תושב שכונת נווה יעקב בירושלים, ניסה להציל את בתו שנקלעה למצוקה במימי הירדן וטבע למוות.

תחנת רדיו קול חי קיבלה היתר לשדר 12 שעות מוסיקה ביממה בתדר נפרד, ותחל לעשות זאת בקרוב.

"אבקש לנקוט מיידית בצעדים מעשיים נגד השוטרים האלימים. אלימות, גם כשהיא מגיעה מצד שוטר, איננה מעל החוק", כתב מוזס לשר ארדן.

לטענת ח"כ סמוטריץ', יו"ר וועדת הכספים ח"כ גפני עושה 'מסחרה' על תקציב החינוך החרדי כשאישר את התקציב העודף לבתי הספר הכנסייתיים

כ-70 נשים שחולצו על ידי 'יד לאחים' מכפרים ערביים השתתפו עם ילדיהן בגיבוש מיוחד שנערך בשבת האחרונה, כהכנה לקראת חגי תשרי.

הרציונאלים שבינינו נאחזים בהיגיון. הם יוצקים סיבות לשנאה החילונית כלפי החרדים. זו אשליה. כל עוד השחור יישאר שחור השנאה תימשך.

שופטי בית המשפט העליון דחו היום (א') את העתירה שהוגשה לדחיית ההגרלה במסגרת 'תוכנית למשתכן' שתיערך מחר

מנהיג 'שובו בנים' הרב ברלנד יורשה להמריא לאומן כדי להשתתף בתפילות החג על קברו של רבי נחמן מברסלב.

המשטרה תבדוק האם שוטרים נהגו באלימות כאשר פיזרו את הפגנת החרדים הקיצוניים בירושלים. "אלימות ברוטאלית. שערורייה של ממש",

האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שנכדו נעצר הורה לחסידיו לסיים את הפגנות. ח"כ מלכיאלי על אלימות השוטרים: לפתוח בחקירה.

עשרות מפגינים חסמו כבישים ויידו אבנים לעבר שוטרים במחאה על מעצר חרדי שנחשב עריק מצה"ל. המשטרה מתעמתת איתם.

"במדינה מתקדמת כישראל המתיימרת להיות שוויונית – לא הגיוני שעדיין מתקיימת תחרות ארכאית ומבזה כתחרות מלכת היופי", טען המקובל

פלגים בקהילת 'העדה החרדית' בירושלים מפגינים בשעות האחרונות בבירה במחאה על מעצרו של נכד האדמו"ר מ'תולדות אברהם יצחק' הנחשב לעריק

הפרס בו זכה האיש עומד על סך 11.2 מיליון שקלים, וזאת מאחר שהטופס אותו הוא מילא הוא טופס "דאבל לוטו".
