שרשור חדש
למה ללכת סחור סחור, למה לא פשוט ולענייןhamedinai
עבר עריכה על ידי hamedinai בתאריך ל' בשבט תשע"ה 09:15

התעמולה של הליכוד מול מחנה הפוסט-ציוני מתמקדת מי יציג סרט יותר מצחיק, וימרח לשני את הצורה.

http://www.inn.co.il/Articles/Article.aspx/13257

הליכוד, שטרם מצא סיסמה מנצחת, מוזמן לאמץ סיסמה שאפילו בשמאל מסכימים עימה בחדרי חדרים: בוז'י לא מתאים

 

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/293268

יו"ר צעירי הליכוד, דוד שיאן, מבטיח לחשוף את הפרצוף האמיתי של מחנה בוז'י-לבני, "הם מנסים להסתיר את ציפי לבני"

 

למה ללכת סחור סחור, למה לא פשוט ולעניין, סיסמה קצרה ביותר:

"נסיגה מיו"ש אסון ידוע מראש",

ולצרף מפה עוטף יו"ש מול עוטף עזה.

אולי לליכוד יש בזה בעייה, כי הם כבר מחוייבים לשני מדינות לשני עמים, ואם כן כל המריבה היא מי יוכל לשחק יותר טוב בלהטוטים. גם להיות מחוייבים לשני מדינות לשני עמים וגם לא ללכת על זה, כי זו סכנה איומה. כמובן שבזה הליכוד קצת יותר טוב, כי לשמאל אין בכלל רצון להתחמק מהגזירה של שני מדינות לשני עמים. אבל האזרח מן השורה לא מבין את המורכבות הזו.

לכן, המפלגות היותר ימניות, כמו הבית היהודי ויחד, הם כן יכולים לאמץ את הגישה הפשטנית הזו: אם אתה לא רוצה מרגמות ומנהרות מתחת לבית, תתנגד למהלך של נסיגות, ובמילים פשוטות - הסיסמה הבאה:

נסיגה מיו"ש אסון ידוע מראש!

 

ולהפסיק להתבכיין שהליכוד לוקח מנדטים, או הפוך. ללכת פשוט ולעניין כאילו אין שום אחד אחר שהוא נגד נסיגות, כי האחרים אכן מזגזגים ולא אומרים באופן הכי הכי פשטני.

קלטנו את הסיסמה הזאת. לא הלך כאן.מרובע ירוקאחרונה


מביע את אכזבתי, אשמח לתגובות.kamenker

כולם פה מעוניינים להצביע למפלגת יחד..

והשאלה שלי למה כולם הולכים אחריהם??

הרי מה תעזור מפלגה של 4 מנדטים??

צריך מפלגה חזקה.תחשבו איזה מהלך היסטורי זה יכול להיות שיהיה שר ביטחון דתי לאומי..אפילו אם הוא לייט.

מה עדיף שר ביטחון שעושה הקפאת בנייה ביוש? שגורם שיפנו ישובים או שיהרסו בתים שניפנו..??

אנחנו יכולים להגיע למהלך היסטורי שיהיה לנו שר ביטחון דתי!!!

 

ואם כבר מדברים על מפלגה של דתיים או פחות דתיים..

הרב רונצקי פחות דתי מאלי ישי??

אורית סטרוק פחות מברוך מרזל?

הרב אלי בן דהן פחות ספרדתי מאלי ישי??

 

לדעתי אנחנו מפסידים משהו גדול שקשה להאמין שיחזור על עצמו!

שר ביטחון דתי לאומי. שרת בטחון פנים ממפלגה של דתיים. שר חינוך ממפלגה של דתיים והיד עוד נטויה תלוי בגודל המפלגה הזאת.

 

אשמח לשמוע תגובות.

אתה צודק.השפיץ!
אתה שוכח דבר אחר.

הרב מזוז הוא לא רבי המובהק ולא רבו של אלעד וגם לא שלך.

זה מטורף מה שהולך פה! אמאלא!המרקד

http://www.inn.co.il/News/News.aspx/293145
כולם הרבו בתפילות לרפואת אדל חיה בת אדווה, מצבה הידרדר הבוקר והוא מוגדר קשה מאוד!!!!!!
אני יודע מה האסוציאציות שעולות בראש למשמע בשורה כזו דווקא ביום כזה, אך זה לא אומר כלום.
זכרו את הנס שקרה לאהרון קרוב, זכרו את הנס שקרה ליהודה גליק. עצם זה שאדל עדיין חיה, שנים לאחר הפיגוע, זה נס מטורף!

אז הרבו בתפילות ובעז"ה יהיו ניסים!

ברוך דיין אמת אל הר המוריה
אבינו מלכנו, נקום לעינינו נקמת דם עבדיך השפוך!עוגי פלצת
* בימינו לעינינויהודי!!אחרונה


ברוך דיין האמת מרדכי
סקר: כמה זמן להערכתכם יקח עד שבגץ יבטל את פסילת זועביyair3

א. יום

ב.שבוע

ג. בגץ ישאיר את החלטת ועדת הבחירות ..

האופציה השלישית לא קיימת בכללהמרקד


להערכתי ג'. בית המשפט העליון זהיר יותר בכל המובנים מבעבראלעד

וכבר אמר מי שאמר,

שגם אם מרזל יפסל כמותה, הרי שלמעשה בזכותו היא נפסלה, וזה כבר הישג שלו עוד לפני הבחירות לכנסת

נכשלת אלעד

עברה שעה

בגץ יחזיר את שנייהםשלומי20104
ו החלטה עקרונית שלו כבר כמה כנסות.
אל תהרוס שמחות לבעלי הזכרון הקצר..מושיקו

חלק מהקטע של הבחירות זה האקשן למרות שהוא ידוע מראש

חנין זועבי נפסלה מהתמודדות, אבל אין סיבה לפתוח שמפניההמרקד

/News/News.aspx/292894

כמו בכל מערכות הבחירות הקודמות, גם הפעם כנראה בית המשפט העליון יבטל את הפסילה.
שנית, רק זועבי נפסלה, אך לא ג'מאל זחאלקה ואחמד טיבי וכל האחרים מהרשימה הערבית שלא שונים כלל מזועבי.
קיצר, אין על מה לחגוג.

ומרזל?....יזהר


אם בית המשפט העליון לא יבטל את הפסילה שלו - אנחנו דיקטטורההמרקד

אם מרזל יפסל מלרוץ לכנסת אנחנו לא מדינה דמוקרטית. נקודה.
אין שום סיבה משפטית לפסול את מרזל.
העיקר את המפלגה הערבית, שתומכת באופן מלא באויבנו ומסייעת להם להילחם בנו, לא פסלו. כאילו רק זועבי היא הבעיה שם.....
בעז"ה ובעזרת עו"ד איתמר בן גביר בית המשפט העליון יבטל את הפסילה.

אנחנו דיקטטורה עם או בלי זה.יזהר


אם בית המשפט לא יחזיר את מרזל - תנועת יחד בצרות צרורותאלעד

אם יחזיר את מרזל, הוא כנראה יחזיר גם את זועבי, שזו גם צרה לא קטנה

 

פלונטר.

אני מעדיף שזועבי תהיה בכנסת, מאשר שמרזל לא יהיה בכנסתהמרקד

בוא לא נשלה את עצמנו. כל הרשימה הערבית כולם אותו דבר כמו זועבי.
זה ממש לא משנה אם זועבי תפסל, כל עוד הרשימה הזאת לא נפסלה.
לכן אין פה שום פלונטר. עדיף שיבטלו את פסילת זועבי ובלבד שיבטלו את פסילת מרזל.

אני נוטה לדעתךאלעד

למרות שיש מימד של הרתעת מחבלים המכהנים בכנסת, שיפגע

אחמד טיבי לא מחבל? ג'מאל זחאלקה לא מחבל? במה הם שונים?המרקד

למה אותם לא פסלו ואת זועבי כן?
כל אחד מבין שפסילת זועבי נועדה כדי לשמש תירוץ לפסילת מרזל.
משום שהרי את מה שאומרים נגד זועבי ניתן לומר נגד כל הסיעה הערבית המשותפת.
העובדה שבחרו לפסול רק את זועבי אבל להשאיר את הרשימה המלאה במחבלים לא פחות ממנה, מוכיחה שזה נעשה רק כדי "להכשיר" את פסילת מרזל.
אבל כפי שאמרתי וועדת הבחירות היא גוף פוליטי, בשונה מבית המשפט העליון שמחויב לפעול בכלים משפטיים. לכן אני בטוח שבית המשפט העליון יבטל את ההחלטה.

אם זה אני לא מסכים.השפיץ!
נגד זןעבי יש יותר ראיות וסיבות.מאשר השאר
^^^^^השפיץ!
יש פה למישהו ספק בזה בכלל???
אפשר לחשוב שזה כזה יועיל שזועבי לא תהיה בכנסת..
שבועחסר כינוי

ואיתה הם יחזירו את ברוך בעזרת השם

שאלה: מישהו יודע אולי מתי הבג"ץ הולכים לדון בזה?מרובע ירוק

מתי הם אמורים להחליט בעניין מרזל ולהבדיל זועבי?

כעיקרון היום הרשימות צריכות להיסגר סופית ועוד פחות מחודש (8.3) צריך גם לפרסם אותם

לפי מה שאני יודע, ביום שלישי דנים בעניין מרזלהמרקד

לגבי זועבי אינני יודע.

הרבו בתפילות ל-ה' יתברך שייתן בלב השופטים דעת ותבונה ויבטלו את הפסילה של מרזל כדי שנזכה לראות בכנסת הבאה את אוהב ישראל ברוך מרזל שיאבק בכל הכוח באויבינו.

יום שלישי ב09:00 נפגשים בכניסה לבית המשפט העליוןמרדכי
בס"ד

הדיון עצמו ב 09:30
ב-19:00 כנס פעילים בירושלים עם ברוך מרזל, הרב מאזוז הרב ליאור ועוד...
הנה. כעת בג"ץ החזיר אותם. את שניהם :/אלעד


באמת?! לא מאמין? מי היה מאמין שבגץ יעשהשלומי20104
את מה שהוא עושה כבר כמה וכמה מערכות בחירות.

לא יודע מה איתכם אני ממש מופתע..
האמת שמעט הופתעתיאלעד

כן ציפיתי באיזשהו מקום מבג"ץ שמתרחק מתזת "הכל שפיט" במשך שנים ארוכות,

להכריע הפעם אחרת

פה זה לא קשור לאקטיביזם השיפוטי כללהמרקדאחרונה

משום שעל פי החוק החלטת פסילה של וועדת הבחירות מחויבת לעבור להכרעה סופית של בית המשפט העליון, אפילו אם אף אחד לא מערער.
זו לא התערבות של בג"ץ בהחלטות המדינה, אלא זה הנוהל הרשמי שבית המשפט העליון הוא המכריע בעניין הפסילות.

אלמ במיל' ארז וינר הצטרף למטה הבחירות של אלי ישי.יוני
"הסרבנים הם סמרטוטים"
הציטוט הכועס הזה שייך למפקד גדוד "דוכיפת" הפורש. בראיון פרידה מספר סגן אלוף ארז וינר ל-ynet על כמעט שנה ברמאללה, רובה מול לשכת הראיס, על החשש מהתבהמות החיילים ועל ההתמודדות האישית כבן למשפחת מתנחלים עם השאלות הנוקבות. ראיון
פליקס פריש
עדכון אחרון: 10/09/2002 00:10
חיילי גדוד חיל הרגלים "דוכיפת" מחזיקים בשיא הצה"לי המוזר של 'שהיה רצופה בשטחי A'. מפקדם היוצא, סא"ל ארז וינר, הוא אחד מכמה עשרות קצינים בדרגי הביניים הנושאים על כתפיהם את המלחמה הזו. הוא בן 34, נשוי ואב לשניים, חובש כיפה (שאותה הוא מחזיק חלק מהזמן בידו כי אי אפשר להצמידה בסיכה לשיער קצוץ), מתנחל ובן להורים מתנחלים. עבור חלק גדול מן הפלסטינים באיזור רמאללה, וינר וחייליו הם פני הכיבוש. יותר מ-20% מחיילי דוכיפת הם עולים חדשים מחבר המדינות.
בראיון ל-ynet לרגל סיום תפקידו, מספר וינר על מה שהלחימה המתמשכת עושה לחיילי צה"ל, על החיכוך המתמיד, על מוסר וחוסר מוסר, על ביזה, סרבנות והתנדבות, ועל למה הוא כועס על אורי אבנרי ועמירה הס.

כמה זמן הייתם ברמאללה, בסך הכל?

"לא ספרתי את הימים. מהרגע שנכנסנו בפעם הראשונה אחרי רצח השר זאבי, זה נמשך חצי שנה ברצף. יצאנו החוצה, נכנסו שוב, אז יצאנו ל"טיולים", חברון, בית ג'אלה, בית לחם, חזרנו לחומת מגן - שוב לחודש וחצי. לפני דרך נחושה היו כל הטיולים פנימה והחוצה, "חידוד המסר", "כביש הסרגל" (שמות מבצעים פ.פ.), אחרי זה נכנסנו להרוס כמה מבנים - מזה החיילים הכי נהנו, כמו לילדים, רק תן להם להרוס ולעשות פיצוצים - ו"דרך נחושה" שנמשך עד היום, כשהגדוד עצמו יצא לפני שבועיים להתארגנות. בצורה גסה זה שמונה-תשעה חודשי רמאללה".

שמונה-תשעה חודשים בתוך שטח A, חיכוך מאוד קרוב עם האוכלוסייה הפלסטינית, לפני כן הייתם במעטפת, המון מחסומים, המון פעילות שהיא צמודה לאוכלוסייה. איך זה משפיע על החיילים?

"החלק הקשה יותר הוא משך החיכוך, מתמשך ולא נגמר. חייל שעומד במחסום "סורדא" במשך כמה חודשים, הגם שהוא מתחלף, בסוף מגיע לרמת היכרות אינטימית עם הצד השני. השאלה היא אם זה הולך לטובה או לרעה? קל מאד להיגרר להתבהמות של החיילים להתנהגויות חריגות של אלימות, של אלימות מילולית או פיזית, של כל מיני ניצולים כאלה ואחרים, ובזה טיפלנו כאקט מקדים, כמו ויטמין כדי לחזק את הגוף, לאורך כל הדרך, בשיחות, בהסברות, במיקום מפקדים, בביקורות, ובסוף גם במקומות שהיה צורך בענישה. לשמחתי אני יכול לספור על כף יד אחת אירועים שבהם חיילים התנהגו שלא על פי הנורמות המקובלות אצלנו. היו לי שני אירועים של מפקדים שאחד לקח אבטיח ואחד לקח פחית. הם טופלו במלוא החומרה ומלוא התקיפות, ומעבר לזה, מקרים בודדים של חייל שמרים יד, אבל בדרך כלל היה מאחורי זה רקע, זה לא הכאה שרירותית אלא היגררות מתוך החיכוך. בהרבה מקרים אתה נגרר גם לאלימות כשיש דחיפות. מאוד קשה לשמור על החיילים עם כל הלחימה ועם כל החיכוך, אבל זה גם נורא חשוב.
זו עבודה סיזיפית. בכל פעם מחדש צריך לבדוק במחסום, בעמדה, בבית שתפסת, איך עוזבים את הבית, בחומת מגן גרנו חודש וחצי בתוך הבתים שלהם בתוך החנויות שלהם עם כל השפע שמסביב, ורמאללה זו עיר עם שפע. אני זוכר שהייתי באזור של כיכר מנרה, וראיתי שם 10 אינטרנט קפה על רחוב של 150 מטרים. חנויות נסיעות, חנויות חשמל. אזור עשיר, וכשאתה עושה סריקות ונכנס לכאלה מקומות, זה יותר מפיתוי שמשהו לא יידבק לך ליד. אנחנו במודע יזמנו פעילות עם מצ"ח והתרענו ועשינו לחיילים מסדרי בושה, וזה לא פשוט לעשות לחייל שלך מסדר בושה, אחרי שנלחמת אתו ביחד וסיכנתם את החיים ביחד והוא יוצא עכשיו מרמאללה, וקודם כל אחרי שיצא, הוא עובר מסדר, מתוך ההבנה שזו הדרך היחידה שלנו לשמור על עצמנו".

איך משפיעה הסכנה המתמדת על האנשים, הרי כל אחד כמעט סוחב אתו קליע שעבר לו ליד הראש?

"כולם סוחבים אירועים של כדור שפגע בעמדה, כדור שפגע בג'יפ בדיוק בנקודה שבה ישבת, שנייה אחרי שזזת, חייל שמתכופף ומקבל כדור בקסדה, הכדור נכנס אבל לא פוגע בו. 'מזלים' ו'כמעטים' היה לנו המון, למעשה, עד אותו אירוע קשה שבו נהרג רז מינץ ז"ל (נורה מרכב של מחבלים במחסום צפונית לרמאללה - פ.פ.), היתה לנו אפילו איזו תחושה שלנו זה לא יקרה, כאילו יש לנו חסינות מלמעלה. כל כך הרבה 'כמעטים'. אבל גם שילמנו מחיר יקר, רז, וחוץ ממנו עוד 41 פצועים. ביום ראשון חזר הפצוע הלפני אחרון מהארוע בכיכר מנרה, שקיבל כדור בבית השחי, פציעה קשה ומסובכת, אבל הוא חוזר לתפקד והכל. הוא לא מוכן לשמוע משהו אחר. ירד לו פרופיל אז הוא אמר 'אוקיי, אז אני אהיה הפקידה של המסייעת. אני נשאר בפלוגה'. יש לנו פצוע אחד קשה מאד - המ"מ שקיבל כדור ללסת. עכשיו התחילו בניתוחי השיקום. בונים לו מחדש את השיניים. יש לו חלק מהלשון שנעלם, הדיבור שלו לא הכי ברור, אבל ברוח הוא בסדר וזה מה שחשוב".

תשעה חודשים מול המוקטעה, בכל פעם קרוב יותר. היו חיילים שפיתחו יחס אישי כלפי היושב ראש? גילויי חיבה, אולי גילויי עויינות מיוחדים?

"הייתה תקופה ארוכה מאד שישבנו קרוב מאוד למוקטעה ולמשרדים, ועמדות צלפים שלנו שלטו על האזור הזה יום יום ושעה שעה. יום אחד בספק בדיחות הדעת שאל אותי אחד הצלפים - הוא כבר השתחרר מאז: 'תגיד המג"ד, אם בטעות, אני אפלוט כדור ואפגע בערפאת, מה יעשו לי?' אמרתי לו 'עבור לשאלה הבאה'. פגשתי אותו בערב משתחררים בשבוע שעבר באשקלון אז הוא בא אלי בצד אחרי שהוא קיבל את המגן ואומר לי, תגיד המג"ד, אתה זוכר את השיחה שלנו? אתה יודע כמה צרות הייתי יכול לחסוך לכם?
מעבר לזה, לא הייתה התייחסות אישית. הייתה התייחסות הרבה יותר אישית לאנשים שמסביבו, בעיקר ל'יהודים הטובים' שהציקו לנו שם. אתה יושב שם בשבת, גם רחוק מהבית, וגם אתה צריך לבזבז את אחר הצהרים של השבת, שזה השלאף שטונדה הכי טוב של השבוע, בעימותים עם אורי אבנרי וחברים שבאים להחזיק ידיים לראיס, מקללים את החיילים. אורי אבנרי, שהוא ניצול שואה, קורא לחיילים שלי נאצים. השאלה היא לא מה נכון מה לא נכון, זה באמת לא משנה. השאלה היא מה מוסרי לעשות כשהמדינה שלך נמצאת בלחימה, ועד כמה אפשר למתוח את גבול חופש הביטוי וחופש הדעות.
לבוא מול חייל צעיר שעושה את מלאכתו, ולא משנה כרגע מהן דעותיו ועמדותיו, קודם כל לקרוא לו נאצי שזה דבר בלתי נסלח ובלתי נסבל; לא שמעת את זה באף קבוצה אירופאית, לא שמעת את זה אפילו מהערבים. כן שמעת את זה מכמה יהודים טובים, כמו החברה הטובה שלי עמירה (הס, המתגוררת ברמאללה פ.פ.) ואורי אבנרי, זה פחות או יותר הקהל. זה מרתיח את הדם. היה לי שם סמ"פ מסייעת שנתקל באותו אורי אבנרי, אין לקצין הצעיר אף אחד מהמשפחה שהיה בשואה, ממש לא, בחור רמלאי, עם פיוזים נורא נורא קצרים, והוא דיווח לי את האירוע בקשר ואומר לי 'תשמע אני מחזיק את החיילים שלא יתנפלו על אורי אבנרי אחרי שהוא קרא להם נאצים, אתה יודע, הוא אומר 'אני מחזיק אותם ברגשות מאוד מעורבים, כי מתחשק לי בעצם להסתובב ולעזור להם להרביץ לו מכות'. אז אם יש משהו שבאמת הרגיז אותי זה הם. ערפאת ואנשיו – הם ערבים, הוא לא צריך לאהוב אותנו, הוא לא צריך לשרת את האינטרסים שלנו, זה אתה יכול להבין, אבל שעושה את זה אחד מבני עמך זה הרבה יותר קשה".

רצית לומר גם משהו על הסרבנים?

"הם סמרטוטים. חד וחלק. זה לציטוט ולייחוס והם יכולים לתבוע אותי בתביעת דיבה. קודם כל, אם יש משהו שאסור לעשות בחברה דמוקרטית, זה להחליט לעצמך על מה אתה בוחר להגן ועל מה לא. כי זה הכי קל. אז מחר יקום בחור שגר בעלי, שמשרת היום בגולני בהר דוב, ויגיד 'מה אני עושה בהר דוב? מה איבדתי בהר דוב?' בכלל יש ויכוח, חוות שבעא, זה כן שלנו זה לא שלנו, אני נלחם שם כשרוצחים את השכנים שלי בעלי? אני אלך להגן על עלי'. זה פסול. אי אפשר לנהל ככה מדינה.
שנית, מה שהכי הפריע לי: לא יכול להיות שקמים קצינים, ומפקדים, ואומרים, נוכחנו במקומות בהם אירעו פשעים, ומספרים שם כל מיני סיפורי פוגי. שמישהו ירה בדם קר וסתם בשביל ההנאה באיזה ערבי. זה יותר מזה. מה אתה סמרטוט? אתה קצין. אני כקצין, אם מישהו סתם היה יורה לידי בערבי סתם בשביל ההנאה, קודם כל הייתי עוצר את זה אם הייתי יכול ואם לא, הייתי מטפל בו. ואם הוא בכיר ממני בדרגה אז הייתי דואג שיטפלו בו. אין כזה דבר. לקום ולהגיד כזה דבר? אותך צריך להעמיד לדין. אני חושב שההד התקשורתי שניתן להם הוא מנופח. אז בסדר, אדם נשך כלב זה נורא מעניין. למצוא את הכמה חריגים המופרעים האלה ולעשות מהם סיפור.
הייתי במחנה עופר בפרוץ חומת מגן, אז היינו עם חטיבת הנח"ל במחנה עופר, ואחרי זה נסעתי לבית-אל לגדוד לתת שם פקודות. אז ראיתי את הגיוס וגרוני נחנק מזה. אתה רואה שני אנשים מבוגרים, שאחד מהם הכרתי אחד לא, הולכים מכות על מי יקבל את הציוד, כי הגיע גיוס של 120% ממה שאפשר. בסוף עשו הגרלה, אחד מהם זכה אבל אמר לו 'טוב עוד שבועיים אני מתחלף אתך'. אתה רואה את האלפים על גבי אלפים האלה ואתה רואה את החבר'ה הצעירים אצלי איך הם באים ונלחמים, שמע, כל מחזור גיוס, זה פי שלוש ממה שאתה יכול לקבל, ושלא תגיד שזה השמנא והסלתא, זה חבר'ה שגם בבית הם עובדים קשה, זה חבר'ה שבאים ממשפחות לפעמים משפחות מצוקה, וקשי יום".

נשוב רגע לסרבנים, אם ישלחו אותך בראש חייליך לפנות התנחלות, למשל את זו של הוריך ושלך?

"קודם כל, לא ביישוב שלנו ולא בהרבה יישובים שאני מכיר, אף אחד לא יקום ויתעמת עם חיילי צה"ל. זאת שאלה נורא קשה. אני לא רואה את עצמי מסרב פקודה ולא עושה מעשים קיצוניים אחרים. שאלה קשה, שאני לא חושב שהיא רלוונטית ולכן אני לא חושב שאני צריך לענות עליה היום. אבל לשמחתי מעולם לא נדרשתי לא למעשה וגם לא למחשבה או להתכוננות למעשה, ויש מקרים שאני נאלץ להתמודד עם האוכלוסייה, כמו במקרים של מאחז בלתי חוקי, או הפגנה שצריך לפזר אותה, בכל מיני ציוני דרך שמקימים על הכביש במקומות שנרצחו אנשים. אני אמנם שליח של העם אבל גם של המדינה, וממלא את ההנחיות שאני מקבל, כל עוד הן חוקיות וכל עוד הן בגבולות המוסר. אני לא רואה את עצמי לא מבצע הנחייה. אני חושב שלפני זה יעשו הכל כדי שלא יצטרכו להגיע לשאלה הזאת. היום לשמחתי, לא נראה לי שזה משהו שצריך להידרש לו".

עצם קיומו של מחסום סורדא, שחייליך מאיישים, הוא בגבולות המוסר? הוא תמיד בגבולות המוסר?

"במחסום סורדא תפסנו יותר ממאה מבוקשים בחצי שנה. אני חושב שהמחסום הזה הוא בגבולות המוסר פלוס. אין שם מקרים של התעללויות, ואין שם מקרים של חריגות".

אני לא מדבר על חריגות. אני מדבר על בחור או בחורה מרמאללה שלומדים בביר זית וצריכים לעבור שם ואסור להם לעבור עם האוטו, או על מישהו שגר בביר-זית וצריך להגיע לבית החולים ברמאללה.

"קודם כל אנחנו מתדרכים את החיילים חזור ותדרך לגבי מה שנקרא צעדים הומניטריים. עכשיו, בניגוד לעבר, לחייל במחסום יש את כל הסמכות ואת כל הלגיטימציה להעביר כל אחד שהם בוחרים להעביר. זאת אומרת – זה לא שאני אומר לו 'שמע אם מגיע אליך אחד בלי רגליים אז תעלה מול הגדוד, שהגדוד יעלה מול האוגדה וכו'', אני אומר לו 'לא. נראה לך שזה חולה? נראה לך שזו זקנה? נראה לך שיש פה שני תינוקות קטנים שצריכים להגיע לרופא ואם הם צריכים לחכות אז הם יצטננו? תעביר אותם'. ולכן בכל גזרה יש נקודה פתוחה למעבר רכב. במקרה הזה סורדא חסומה למעבר רכב, אבל יש מעבר דרך צומת איו"ש בשביל המקרים האלה. ועוברים שם עשרות רבות של מכוניות כל יום רק של מקרים הומניטריים כאלה ואחרים, וגם שם אנחנו לפעמים מה שנקרא 'אובר לארג'ים' ואתה רואה את זה במקרים שמתגלים, כמו ילד עם חגורת נפץ באמבולנס ומקרים אחרים. אבל למרות המקרים האלה אנחנו ממשיכים לתת את המעבר ההומניטרי כי הוא חשוב.
אין דבר יותר מתסכל, יותר רע לעין ויותר רע בכלל מאשר המחסומים האלה. זה דבר רע. זה חד ערכי. כל חייל שתשאל אותו וכל בן אדם שתשאל אותו שעומד ורואה אנשים עם סליהם וקניותיהם ונשים וילדים וסטודנטים וסטודנטיות שצריכים ללכת ברגל, מתחנת מוניות אחת לשנייה, ולעבור דרך המחסום ולעמוד במחסום, זה אף פעם לא ייראה טוב. אנחנו משתדלים בכל המקומות לנסות שזה ייראה נורמלי. טוב זה לא ייראה. תראה, גם מחסום רמה, שעשו שם המון צעדים בשביל לשפר. בנו ושיפרו ועשו והביאו פלוגה יעודית שתעשה רק את זה והביאו מתנדבים. אפילו היועץ המשפטי עשה שם איזה ארבעה ימים, הצטלם והתראיין.
אבל לא בכל מקום ניתן לפתוח. תראה מה קורה בשכם. מצד אחד יש מצב בלתי אפשרי שהם מוחזקים בעוצר ימים על גבי ימים, מצד שני כל פעם שפתחו שם, יצא פיגוע. הפעם האחרונה הייתה עם הפיגוע בהר ברכה. זה היה חמש שעות בדיוק אחרי שפתחו את העוצר. כשהיה דיון בנושא ואני אמרתי שצריך לפתוח, קם מח"ט שומרון ואמר 'אתה לא יודע על מה אתה מדבר. פותחים – יש פיגוע'. זה לא ויכוח פילוסופי. אתה יכול להחליט אם אתה רוצה שיהיו פיגועים כן או לא. פה זה חד ערכי. אתה צריך לראות איך אתה שומר את השפיות".
ובמקום השישי ברשימה נמצא "הסרבן" הרב עמיטל בראלימורדנאוסאחרונה


זה רק אני או שהפרסומות בערוץ 7 הידרדרורות כ1

א' פרסום חתונה אזרחית וכן פרסום שלא בלבוש ראוי

צילום מסך? נטפל בזריזותמשה
לפורום משובמרדכיאחרונה
בושה וחרפה!!!!!המרקד

/News/News.aspx/292901

כולם יודעים שזה בגלל עניינים אישיים, משום שמרזל יצא נגד סאלים ג'ובראן יו"ר הוועדה.
זאת כנראה גם הסיבה שפסלו את זועבי, כדי שיהיה להם תירוץ לפסול את מרזל.
אבל בשונה מוועדת הבחירות שמורכבת מפוליטיקאים, בית המשפט העליון מחויב לכללים המשפטיים ומבחינה משפטית אין שום דרך לפסול את מרזל. בעז"ה בית המשפט יפר את ההחלטה האומללה.
אני דורש לדעת מי הצביעו בעד פסילתו של מרזל! אני דורש לדעת מה הצביעו נציגי הבית היהודי!

 

עד יום ראשון השופטים מחוייבים להגיע להחלטהמרדכי
על רקע כל העניין עם פרס ישראלהמרקד

אני לא מבין מה הקטע הזה שאנשים מגישים מועמדות לפרס ישראל? קצת ענווה לא תזיק.
לדעתי צריך לשנות את העניין כך שהאנשים עצמם לא יגישו מועמדות, אלא וועדת הפרס תקבל המלצות על אנשים מסוימים (מאנשים אחרים כמובן) או שהועדה יחשבו בעצמם על שמות למועמדים.
אך זה לא נראה לי ראוי שאנשים מגישים מועמדות לפרס ישראל. פרס ישראל אמור להיות הוקרה של המדינה על פועלם של אישים דגולים. זה אמור לבוא מהמדינה, לא שהאדם יבקש לקבל פרס.

גם אני חשבתי ככהמרובע ירוק

לדעתי, ענווה צריכה להיות אחד מהגורמים המשפיעים לקבלת הפרס.

אני הבני שזה לא אנשים שמגישים את עצמםassafnagatuאחרונה

אלא אנשים שנגיד חברים שלהם המליצו עליהם, בידיעתם ולא בידיעתם. כלומר, זה לא חייב להיות משהו שאותו אדם דאג לעצמו, אבל אני בטוח שיש לא מעט מאלו שקיבלו, שדחפו את עצמם למועמדות בדרכים מאוד יצירתיות...

משהו שמאוד מציק לי..אריאלוש
האיחוד של 'תקומה-האיחוד הלאומי' עם אלי ישי היה קרוב מאוד ולצערנו לא הצליח, הסיבה המרכזית להתנגדות לאיחוד היה דחיקתה של אורית סטרוק החוצה.. אלא שכעת בכל הסקרים האיחוד הלאומי בקושי מגרד את ה13 מנדטים... מה שאומר שסטרוק בכ"מ לא תיכנס, לא חבל שלא התאחדו?! היה הזדמנות אמיתית לייצור תנועה של תורה, א"י, עמ"י ללא פשרות... זה מה שקורה כשלא מקשיבים לרב דב ליאור...
אורית סטרוק תיכנס כנראהמשה

אורי אורבך ז"ל מקדם כל אחד מהמתמודדים אחריו מקום אחד...

לא נראה לי שזה כולל את השריונים של תקומה100
11 בסקרים...יעקובוביץ


מקווה שזה מה שיהיה.משיב
עבר עריכה על ידי מרדכי בתאריך כ"ט בשבט תשע"ה 13:24
הרב אביחי רונצקי צריך להישאר בחוץ (מספיק לנו התאום שלו, הרב שי פירון).
יחד עוד תגדל, ותגיע ל6-7.

ביחד יהיו 18 ח"כים מימין לליכוד, שישמרו על ביבי שלא יעשה שטויות.
לפי החוק זה כוללמרובע ירוק

ברגע שהגשת את הרישמה, אם מישהו פורש (או נפטר ח"ו) כל מי שהיה אחריו ברשימה זז מקום קדימה, בלי קשר כבר לשריונים.

סטרוק במקום 14מורדנאוס

לא שאכפת לי שהיא לא תכנס, אחרי שהיא חשפה את פרופה האמיתי בקדנציה הזו כשהיא ניצלה כל במה לגינוי "הקיצוניים" ותג מחיר ולתמיכה בברית האנטישמית עם לפיד.

 

הכי מעולה יהיה אם הרב אביחי רונצקי לא יכנס.

במקום לעודד שנגדל כמה שיותר אתם מייחלים שנכשל..kamenker

בכל מקרה אם בית יהודי נמוך אז ביבי ילך לממשלת אחדות ואז לא יעזור גם אם יהיה ליחד 7 מנדטים דבר שבטוח לא יהיה!!!

אני הייתי רוצה שיחד יהיו לפחות חצי מגודל הבית היהודיהמרקד

יחד עם 7 מנדטים והבית היהודי עם 14, או יחד עם 6 מנדטים והבית היהודי עם 12.

דרך אגב, ביבי ישים מפלגת שמאל בממשלה ויתן לה לנהל את המדיניות, כמו שעשה בשתי הממשלות הקודמות, זה לא קשור לגודל הבית היהודי. בכל מקרה יהיה לו מספיק אפשרויות לממשלה עם השמאל (אלא אם כן הבית היהודי יהיה 30 מנדטים, ואין לזה שום סיכוי). ולבנט לא הפריע לשבת בממשלה הזאת עם לפיד (אותו הוא הביא בעצמו לממשלה) ולבני, אז לא תהיה לו בעייה לשבת בממשלה עם השמאל.

ועוד אגב, בהחלט יתכן שיחד יקבלו 7 מנדטים, בסקרים מסוימים הם כבר 5 מנדטים ועד הבחירות יש עוד זמן לגדול בעוד 2 מנדטים או יותר אפילו.

יחד בהחלט יכולים לגדול בשני מנדטים לפחותאלברטו


לאחר פטירת אורי אורבך סטרוק במקום 13משיבאחרונה


בסקר המפרגן ביותר הם מקבלים 13...אריאלוש
אז הסיכוי שהיא תיכנס נמוך מאוד... חבל, אורי אריאל היה צריך יותר אומץ...
אני מעריך ש-יקוט

מלחמת הליכוד בבית היהודי, ולהיפך, שהתחילה על אש קטנה תתחזק בימים הקרובים ותתעצם עד ליום הבחירות ועד בכלל. הבית היהודי לפי הערכתי יגיע ל- 15 מנדטים והליכוד יקטן בהתאמה לפי חוק הכלים השלובים. שתי המפלגות ישיגו בסופו של יום עקוב מדם פוליטי כ- 38 מנדטים, ושתיהם ימשיכו להתגושש באופוזיציה.

ויש אפשרות אחרת, שתיהן יחד עדיין 38 מנדטים, אבל מתוכם 27 לליכוד שתהיה המפלגה הגדולה ביותר והיא זו שתרכיב את הממשלה הבאה, שהבית היהודי יהיה בה הבריח התיכון.

ובינתיים, דרעי וכחלון מרמזים כל אחד בסגנונו שימליצו בפני הנשיא על המפלגה שתשיג את מירב הקולות בבחינת: "זה רצון העם...".

כך או כך אם בשבועיים האחרונים היה נראה שנצחון המחנה הלאומי מונח בכיס, ככל שמתקרבים ליום הבחירות ההערכה הזאת הולכת ונשחקת.

חבל.

מנהלים יקרים, מתי יהיה אפשר להעלות לכאן חומרי תעמולה של ממש?אלעד


ממ"ש?יוני
אתה יכול תמיד בפורום חב"ד
אעשה את זה בעז"ה בקרוב...מרדכיאחרונה
בס"ד

אלעד, מה אם דוגמה אישית
לפי הסקר האחרון, פטירתו של אורבך ז"ל מכניסה את אורבך יבדל"חהמרקד


חשבתם שינון מגל עישן סמים לפני שנים רבות? טעות!המרקד

מסתבר שהוא עישן סמים ממש עד לאחרונה, עת הודיע על כניסתו לפוליטיקה. הוא לא רואה בעישון סמים בעייה כלל, רק שבתור פוליטיקאי הוא מעדיף להיות בפוקוס מלא.
מוגש כחומר למחשבה למצביעי הבית היהודי.
http://www.srugim.co.il/106700-%e2%80%ab%d7%99%d7%a0%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%92%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a1%d7%a7%d7%aa%d7%99-%d7%9c%d7%a2%d7%a9%d7%9f-%d7%9b%d7%a9%d7%94%d7%a6%d7%98%d7%a8%d7%a4%d7%aa%d7%99-%d7%9c%d7%a4%d7%95%d7%9c

יש לי סלוגן בשבילם: הבית היהודי - לא מתנצלים, לוקחים סמים!המרקד


חומר למחשבה?עין הקורא

זה לא נשמע ממש טוב בהקשר הזה

חחחחח צודקהמרקד


גם פייגלים בעד לגליזציהitay0432

זה באמת נושא לדיון ולהעמקה,ממש לא נושא קל ומוחלט כמו שאת ה רוצה להציג את זה

קודם כל, פייגלין בעד לגליזציה, זה לא אומר שהוא בעד לעשן סמיםהמרקד

עובדה שהוא עצמו לא מעוניין לעשן קנאביס (הוא אמר שאולי רק ינסה את זה פעם אחת אחרי שהחוק יאושר, לא שיתחיל לצרוך את זה).
ממה שהבנתי הוא תומך בלגליזציה בעיקר בשל הקנאביס הרפואי ובשל עקרונות של חופש וחירות, זה עדיין לא אומר שהוא בעד שאנשים יעשנו קנאביס ושהוא רואה באור חיובי עישון קנאביס. לא נראה לי שאם הבן שלו יתחיל לעשן קנאביס לא תהיה לו בעיה עם זה. יש לי תחושה שאפילו אם הבן שלו "רק" יעשן סיגריות הוא לא יראה את זה באור טוב.
ואתה צודק, גם לגבי פיגלין יש לי בעיה. אך פה מדובר באדם שלא רק תומך בלגליזציה אלא בעצמו צורך סמים ויש בהחלט הבדל.

אם אתה מתנגד לגליזציההשפיץ!
רוב הסיכוים שזה סתם כי אתה מןשפע מהסביבה שאתה נמצא בה.
מדוע אלכוהול זה בסדר וסמים לא?
גם אלכוהול וסיגריות היה ראוי לאסורהמרקד

אדרבה, אני בעד לאסור גם את המשקאות האלכוהוליים (חוץ מיין בשביל קידוש והבדלה) וגם את הסיגריות.
נתחיל ב"סור מרע" ולא נתיר גם סמים ונמשיך ב"עשה טוב" ונאסור גם את האלכוהול והסיגריות.
ואני מבקש ממך שלא תתחיל פה עכשיו דיון בשאלה "מה רע בסמים / סיגריות / אלכוהול" אני מכיר יפה מאוד את דעותיך ההזויות בעניין, אין צורך לפתוח מחדש את הדיון המתיש הזה.
השרשור הזה נועד לאלה שרואים בסמים בעיה וחושבים להצביע לבית היהודי כי הם בטוחים שינון מגל עישן סמים לפני שנים רבות.
אני לא מתכוון להיכנס לדיון עקרוני שלא יגמר (כל עוד זה איתך, הדיון יכול להימשך שנים) על השאלה "מה רע בסמים / אלכוהול / סיגריות".

רוב העולם לא רואה בעיה באלכהולהשפיץ!

כמובן במידה ובלי הגזמה.

גם לגזים עם שוקלד זה בעייה.

עם אלכוהול צריך להיזהר יותר.

 

אין שום סיבה שהמדינה תאסור סמים וזה סתם דופק אותה נותן חיזוק לפשע ולטרור.

ומוציא מהמדינה הרבה כסף.

 

 

דעותיי לא הזויות בכלל.

רק שבשונה ממך הקדשתי להם מחשבה ולא פשוט המשכתי לזרום עם הזרם ועם מה שגדלת.

אתה באמת חושב שצריך להוציא אלכוהול מחוץ לחוק?

בעינך לשתות בירה בעל האש זה כזה נורא?

קצת וויסקי בשבת???

 

האמת שסמים וסיגריות לא מעניינים אותי ולא לקחתי אפילו לא שאכטה.

אבל אלכוהול אני בהחלט אוהב.

אין לי עניין להיכנס איתך לדיון בנושאים האלההמרקד

אני מכיר את דעותיך ההזויות יפה מאוד (ואני יודע שאתה לא חושב שהן הזויות), ואני יודע למה זה יוביל אם אתחיל לדון אתך בעניין.
כל טוב ושלום.
זה פורום אקטואליה, לכן זה לא המקום לדיון המטופש של "מה רע בסיגריות, אלכוהול וסמים?"

גם אם נניח שאנחנו נגד שתיית אלכוהול ועישון סיגריות,נפתלי הדג
למה אתה חושב שזה תפקידה של המדינה לטפל בזה?

@Admin
המדינה צריכה למגר תופעות שליליות ומזיקות המתקיימות אצלההמרקד

אחרת, בשביל מה יש מדינה? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.

השאלה היא אם לטפל בצורה פלילית או חינוכיתתוהה תמידי
ברור שצריך גם וגם, השאלה מה המינון הנכון
אם הסמים היו חוקייםמשה

זה לא היה המצב הכי טוב בעולם אבל,

 

1. לא היו מתים ממנת יתר (בשביל זה יש בית מרקחת, כמו כל תרופה מסוכנת)

2. לא היו מממנים את החיזבאללה, החמאס, ארגוני הפשע, ושאר הנבלות שמתפרנסים מאספקת הרעל הזה.

הנה דוגמא חמורה אחת. לא יחידה.

3. אנשים היו יכולים להסתמם בערב ולהיות אנשים יצרניים בבוקר. הסם לא היה כ"כ יקר מה שמחייב את המעוניינים בו לגנוב ולשדוד.

 

התופעות השליליות של המלחמה (הכושלת) בסמים, גרועות יותר מנזקי הסמים.

וכמובן היה נחסך מלא כסף למדינההשפיץ!

ומלא עבודה למשטרה ולבתי משפט.

ואם יעלו את המחיר של החוקי שיהיה אותו דבר כמו הלא חוקי היוםhamedinai

כי כיום, כל מי שרק רוצה, יכול להשיג במחיר מסויים.

 

אם כן, אם יעשו את זה חוקי, הדבר היחידי שישתנה - שהעבריינים לא ירוויחו.

 

אולי אני מפספס פה משהו, כי אני לא בקי בנושה הזה.

מה הבעייה בסמים?השפיץ!
הוא צודק במה שהוא אומר שם.
בדבר אחד לא הסכמתי איתו בקשר לזה ש"ניאוף" כביכול בסדר
זה די מקובל בסביבה שהוא נמצא בה, ולא ברור לי מה הבעיה בזה?משה

הוא שדד מישהו? הוא רצח מישהו? הוא חילל שבת כדי לעשן את זה?

 

 

ואם הוא עישן?הסטלן הקטן

זה הופך אותו לאדם רע ופרלמנטר גרוע?אחד שרק יזיק לעם ישראל?

 

די לחפש את הבית היהודי על כל דבר קטן...

בהחלט. אבל אני לא מצפה מסטלן כמוך להבין את זההמרקד

הוא יהפוך את הסמים לחוקיים וזה יזיק מאוד לעם ישראל.
אבל בטח אתה הרי בעד שקנאביס יהיה חוקי, אז מבחינתך זה טוב.
אבל יש הרבה אנשים שרואים בסמים משהו מאוד מאוד שלילי. אנחנו רואים גם בסיגריות משהו מאוד שלילי, אז קל וחומר בסמים. אנשים כאלה צריכים לדעת את זה לפני שהם מצביעים לבית היהודי.
אבל אנשים כמוך, שיצביעו, לא בשביל אנשים כמוך כתבתי את ההודעה הזאת.

בישראל חילול שבת חוקי, עבודה זרה חוקית, ניאוף חוקימורדנאוס

אבל אותך מעניין בעיקר שצמח שלא מזיק לאף אדם ולא מנוגד לאף סעיף בשו"ע, ישאר לא חוקי.

 

סדר עדיפויות מעניין.

צמח שמאוד מזיק וגורם לאנשים לעבור על עבירות הכי חמורות בתורההמרקד

אבל אין לי כוח להתווכח פה עם המסוממים. לצערי יש יותר מדי מעשני קנאביס באתר הזה. כל טוב.

איך אתה יודע שהם מעשנים?נפתלי הדג
מעשנים סמים או תומכים בעישון סמים או לא רואים בזה בעייההמרקד

זה לא משנה לי, מבחינתי שלושת האפשרויות זה אותו דבר.
מי שתומך בעישון סמים הריהו כמו מי שמעשן סמים.

וזה למה?השפיץ!


איזה עברות קאנביס גורם?השפיץ!

אולי תאסור שתיית יין?

זה אלכוהול וכידוע אתה ממש נגד זה.

 

ובוודאי פחות עברות מאינטרנט...

 

אתה מושפע כמו רוב העולם מהעבודה הקשה שחברות התרופות עשו.

במקום לנצל את הטבע שהקב"ה ברא לנו מוכרים לנו כימקלים והורסים לנו את הגוף.

 

לצערי בשבת לקחתי אקמול פעם ראשונה מזה כמה שנים כי ממש קדחתי מחום.

תכלס חבל של היה לי קאנביס זה נראה לי עדיף..

אני לא מתכוון לדון איתך בעניין, הבהרתי את עצמי מספיק טובהמרקד

אז תפסיק לנסות לדון איתי בעניין הזה.
אני מכיר היטב את דעותיך ההזויות ואין לי עניין להיכנס לויכוח מטופש עם אדם שלא רואה שום בעייה בסיגריות אלכוהול וסמים.
כבד את בקשתי.

לא, לא הסברת את עצמך בכללמורדנאוס

למעשה, לאורך האשכול כולו סירבת לנמק את עמדותיך הנחרצות והקולניות. 

הבהרתי את דעתי על כך שאני לא רוצה לדון בנושא עם השפיץהמרקד

לכן לא נימקתי את דעותיי, כי אינני מעוניין להיכנס לדיון.
אני מכיר את דעותיו של השפיץ (ליתר דיוק, של הפצל"ש שלו) ואני יודע מה יקרה אם אתחיל לדון, לכן אני לא מתחיל. אני יודע שזה לא יגמר. אני יודע על מה אני מדבר. כל מי שמכיר את הפצל"ש שלו יודע על מה אני מדבר.

זה שדי"מ הוא לא סתם אדם שהולךהשפיץ!
עם הזרם זה ידוע.
חבל שאין עוד אנשים כמוני באמת.
וחבל שאתה לא עונה עניינית
אני לא נכנס לדיון איתך. נקודה. תפסיק לגרור אותי!המרקדאחרונה

יש לי בהחלט תשובות ענייניות, אך איתך אני לא דן בנושא משום שאני יודע שהדיון לא יגמר משום שאתה לא מקבל עובדות ומתעקש להתיש את הצד השני עם טענות מגוחכות אחת אחרי השנייה בלי סוף, תוך התעלמות מוחלטת מהראיות החד משמעיות שמביאים לך.
אז תפסיק לנסות לגרור אותי לדיון איתך.
אני לא עונה עניינית, נכון. כי אני לא מעוניין לדון אתך, לא מעוניין!!! אני יודע לאן זה יוביל ולא יעזרו לך הניסיונות לפתות אותי להתחיל בוויכוח איתך שלא ייגמר. אז נסגור את העניין כאן!
מצדי תכריז עד מחר שאני מתחמק ושאין לי תשובות, זה לא יעזור לך. לא אתפתה לדון אתך בעניין ויש לי סיבות טובות למה. אז תפסיק כבר!

הבהרת את דעתך היטב אך לא טרחת לנמק אותהאלעד

לא שאתה חייב לדון בכל עניין שמועלה כאן,

אבל הואיל ואתה פתחת את הנושא וביקרת את המשתמשים בסמים, מין הראוי שתתמודד עם הטענות

אני דנתי איתו על הדברים האלה בפורומים אחרים, אני יודע על מההמרקד

אני מדבר. אי אפשר לדון אתו ברצינות.

אם אתה יודע את דעותיי ולמרות.זאתהשפיץ!
לא מסכים,
למה אתה מפחד להסביר מדוע אתה לא מסכים.
לאורך כל הדיון לא נתת נימוקים לדעתך.
ולכן זה גורם לי לחשוהב שאתה סתם מבלבל בשכל ולא באמת בדקת את הנושא.ןאתה מושפע מהשטיפת של חברות התרפות וגורמים אינטרסנטים אחרים
תגיד מה שאתה רוצההמרקד

אני יודע למה אני מסרב לדון אתך, דנתי אתך ארוכות (או אם נדייק, עם הפצל"ש שלך) על זה בפורומים אחרים, ואני יודע מדוע אתך אני לא מעוניין לדון.
כמו טורנדו, גם אתה מתיש בוויכוחים בלתי נגמרים ומסרב לקבל הוכחות. אני יודע למה אתך אני לא דן בנושא.
תגיד מה שאתה רוצה עלי ועל כמה שאני מושפע מ"שטיפת המוח", אני יודע את הסיבה האמיתית בגללה אני לא מעוניין לדון אתך על זה. כל טוב.

דבר אחד נכון במה שכתבתהשפיץ!
שאני כמו טורנדו שזה בעצם [@90156|ותן טל] וזה כבוד גדול לי להיות כמוהו.
כי הוא בשונה ממך עונה עניינית (גם אני לא מת.על הסגנון אבל תכלס הוא מנמק את.דעתו יפה מאד)
אם יש פה מישהו שמסרב זה אתה.
אתה מסרב לשמוע דעות.שהם לא במיינסטרים.
אין לך באמת תשובה ענייניית
בוגי בוט - שני סרטונים נחמדיםמישהו10

 

מעין המשך:

 

טואוב!!עין הקורא


הסטוריה, אבל עדיין נכוןמשהאחרונה


הלל הורביץ יכנס כח"כ מטעם הבית היהודי עד הבחירותמושיקו


זכה בפיסמשה


והוא בכלל תומך ביחד...מרדכי
אם הוא תומך ביחד אז למען ההגינות שלא יכנס לכנסת!!!kamenker


אמסור לואלעד


תודה בשם הצוותעין הקורא


גם פייגלין כרגע חבר כנסת מטעם הליכודעוגי פלצתאחרונה

וככל הידוע לי ישי כעת פורמלית חבר כנסת בש"ס

צפיתי בזה כבר פעמיים מרדכי
מה רואים שם?מרובע ירוק

לא מצליח לצפות

עכשיו ראיתימרובע ירוקאחרונה

טוב. שיטה טובה להעביר מסרים

לייק גדול!!אל הר המוריה
איזה אדיר...
נחמדאלעד

הוא אמנם לא מאפשר לאלי ישי להוציא משפט שלם מהפה,

אבל את ההצגה עם החיות הוא העביר באופן מושלם

 

וזו כנראה היתה המטרה

זו בדיוק המטרה מוטיבציה


התפוצצתי מצחןק השפיץ!
באיזה צד של המפה אתה?מרובע ירוק

ישראל היום הוציאו אתר נחמד שאומר לך לאיזה מפלגה אתה מתאים בעזרת שאלות שעונים עליהם.

http://www.israelhayom.co.il/sites/default/files/ilhfiles/elections/map/index.html

אני מציע שכל אחד יענה על השאלות ויגיד מה התוצאות שיצאו לו (מקום ראשון, שני ושלישי)

אבל בבקשה תהיו כנים גם אם יוצאת לכם מפלגה שאתם לא מסכימים איתה

לכן מאקו יותר מדוייקהשפיץ!
כי אתה בוחר סדרי העדיפות.של הנושאים
הבוחר הימני יכול לתגמל את מי שעושה עבודה הכי טובה בבחירותhamedinai

הבוחר הימני יכול להתבונן מי עושה תעמולה להעביר בוחרים מהשמאל - גם מהשמאל הקיצוני - לימין. ובהתאם לזה לתגמל מי שעושה את זה באופן הכי מוצלח.

הנה רעיון של שני סיסמאות, שחודרים גם ליפה נפש של השמאל:

1. "זהירות: נסיגה מיו"ש - אסון ידוע מראש!"
(כדאי גם להציג מפה של עוטף יו"ש ולהשוות מרחקים מול עוטף עזה)

2. "לכל מחבל שצץ נגדנו יש ילד כמגן אנושי ומתייוון כאידיוט שימושי"

אתה חי בסרטהשפיץ!אחרונה
שרשור משותף. התפללו לרפואתם והקפיצו מעת לעתהמרקד

במקום שיהיו שני שרשורים, החלטתי להקים שרשור מאוחד.
יש שני פוליטיקאים שזקוקים לרחמי שמיים, הם עשו רבות למען הציבור, עכשיו עלינו לעשות למענם.
שניהם במצב קשה מאוד, התפללו עליהם, זה ממש דחוף.
אורי שרגא בן פנינה (אורי אורבך)
בנימין בן רות (הרב בני אלון)


אבקש להקפיץ מעת לעת

ועכשיו במקום שניים יש שלושהמרובע ירוק

לא צריך עוד אחד

מי השלישי ?גםגם


הרעיון הוא שרק את השרשור המשותף יקפיצוהמרקד

במקום להקפיץ שני שרשורים, יקפיצו רק את השרשור הזה שהוא השרשור המשותף. זה הכל.

למי שלא הביןמרובע ירוק

המרקד כתב "במקום שיהיו שני שרשורים, החלטתי להקים שרשור מאוחד". שזה יוצר מצב שיש עוד שרשור בנוסף לשניים הראשונים. אני חושב שזה לא כדאי - אם כבר פתחו שניים, לא נורא.

|מגלגל עיניים|נפתלי הדג

שמעתי שיש רבנים שמתכננים להקים שרשור נוסף.

הרעיון הוא שיהיה שרשור אחד ב-מ-ק-ו-ם השניים האחריםהמרקד

מה פה לא מובן?
כך בהקפצה אחת יקפיצו את שתי התפילות החשובות, זה הכל.
ושני השרשורים הקודמים כבר נמצאים עמוק למטה ואין בהם כבר צורך.

את זה הבנתימרובע ירוק

אבל זה לא מה שזה יוצר. אני לא בעד.

מוקפץ, התפללו לרפואת שניהם!!!!המרקד

אורי שרגא בן פנינה (אורי אורבך)
בנימין בן רות (הרב בני אלון)


במקום לדון על מדוע נפתח השרשור הזה, התפללו לרפואת שני האנשים האלה שעשו רבות למעננו ומגיע להם לקבל תמורה.

החמרה במצבו של אורבך! התפללו דחוף לרפואתו!!!!המרקד


מוקפץ שוב. התפללו בדחיפות לרפואת אורי שרגא בן פנינה! דחוף!!!המרקד

מצבו חמור מאוד, התפללו דחוף!

בקשה להנהלה: תנעצו את השרשור הזה כרגע כי אורבך במצב קריטי!!!המרקד

חייבים שהשרשור הזה יהיה נעוץ בראש הדף כל זמן שצריך תפילות ממש דחופות!!!!

התפללו לרפואת אורי שרגא בן פנינה!
מצבו חמור מאוד, התפללו דחוף!

מקפיץתוהה תמידי
לנעוץ זה לא יעיל, עדיף להקפיץ כל הזמן
לפי מה שהבנתישלומי20104
ברו דיין האמת
ברוך דיין אמתאלעדאחרונה


תוצאת הבחירות שתהיה- מאחורי הקלעים מסתתר הנשיא ריבלין.יקוט

מי מהמועמדים לראשות הממשלה שיגבש תמיכה של 61 מנדטים לפחות גם ירכיב אותה, ובכל הכבוד לנשיא המדינה אין לו זולת סמכות פורמאלית להטיל את התפקיד על מי שגיבש בפועל את הרוב.

 

רק במצב של תיקו ישנו משקל לדעתו של הנשיא, שבוודאי ינמק את החלטתו מ"שיקולים ממלכתיים".

 

בסביבת נתניהו חוששים מהתרחיש הזה, כשברקע המשקעים האישיים שבגללם עלול הנשיא להטות את הכף נגד נתניהו, במצב של תיקו כמובן. ואני חושב שאין חשש כזה משום שהנשיא נשאר בשכלו וברגשותיו איש ימין מובהק לצד הקו הממלכתי כביכול.

 

הרוב שבחר ברובי ריבלין למשרה הרמה כולל כמה אנשי שמאל מובהקים כמו שלי יחימוביץ, אך הוא בעיקר מאנשי ימין, ולא מסתבר שהנשיא ריבלין יתן את ידו לשליחתם לאופוזיציה.

 

לגבי יחימוביץ שתמכה בריבלין בהפוך על הפוך התמורה הפוליטית שירצה לשלם לה הינו לשלוח את בוז'י לאופוזיציה, ולסלול את הדרך להתמודדות נוספת על ראשות מפלגת העבודה. בתרחיש כזה אין חולק שיחימוביץ תרסק את בוז'י, וחתזור לראשות מפלגת העבודה.

 

תכל'ס, אפשר להרגע, הנשיא ריבלין הוא בסופו של יום אחד משלנו".

 

מה דעתכם ?

אני לא חושב שריבלין כל כך מוטה פוליטית לצד כזה או אחר.טורנדו

הוא יטיל את הרכבת הממשלה על האדם שבאמת הוא סבור שיכול להרכיב את הממשלה הכי טוב. להיכנס למוחו יותר מזה אני לא יכול.

 

בכל מקרה צריך לזכור שגם אם הנשיא הטיל על מישהו להרכיב ממשלה זה לא סוף הסיפור - אם הוא לא יכול להרכיב ממשלה כי לא מצליח לגבש קואליציה, אזי הנשיא צריך להטיל על מישהו אחר להרכיב...

לפי מה ששמעתי, הנשיא רשאי לתת למי שהוא רוצה להרכיב ממשלההמרקד

על פי החוק (כך שמעתי, אם מישהו יודע אחרת - שיכתוב) הנשיא לא מחויב להטיל את הרכבת הממשלה על אף אדם.
על פי החוק היבש הנשיא יכול גם לתת לשמואל מנדלוביץ' או לששון בעדני (אין לי מושג מי אלה, המצאתי את השמות) להרכיב את הממשלה.
מה שנהוג זה שהוא מקבל המלצות ומחליט על פיהם. אך אי אפשר לבוא אליו בטענות משפטיות, משום שעל פי החוק הוא רשאי להטיל על מי שהוא רוצה להרכיב את הממשלה.

חוק יסןד הממשלה סעיף 7 אשלומי20104
עבר עריכה על ידי שלומי20104 בתאריך כ"ב בשבט תשע"ה 20:47
"משיש לכונן ממשלה חדשה יטיל נשיא המדינה לאחר שהתייעץ עם נציגי הסיעות בכנסת את התפקיד להרכיב את הממשלה על אחד מחברי הכנסת שהסכים לכך"

אני לפחות רואה פה כימעט חופש מוחלט לנשיא.

ההגיון אומר שמי שאין לו61 לא יוכל להרכיב ולכן הנשיא לא יטיל עליו, מצד שני אם הנשיא יחליט שהוא מטיל על ראש הרשימה הגדולה יש סיכוי שגם אם לא היה לו 61 פתאום יהיו כן כאלה שיצטרפו, בדומה לליבני שהצטרפה לביבי ראשונה עכשיו למרות שהמליצה על שלי כי הבינה שמבחינתה כרגע הוא היור ולכן זה הכי טוב לה.
על אחד מחברי הכנסת שיסכים לכך.יקוט
פירוש: כשנתניהו אומר שהנשיא יטיל את התפקיד על נציג המפלגה הגדולה הוא מרמז שבמקרה שהליכוד לא יוכרז כמפלגה הגדולה ביותר הוא, נתניהו, יסרב לקבל את המנדט מהנשיא. או אז המנדט ינתן למועמד השני- בוז'י. צודק איפוא נתניהו באומרו זה או אני או הם. לא מסתבר שבמקרה של סירוב של נתניהו הנשיא יטיל את מלאכת ההרכבה על בנט.
מה פתאום? למה שנתניהו יסרב להיות ראש ממשלה?המרקד

למקרה ששכחת, בכנסת ה-18 הליכוד הייתה המפלגה השנייה בגודלה בכנסת ולמרות זאת ביבי קיבל את ראשות הממשלה בעוד קדימה, שקיבלה מנדט אחד מעל לליכוד והייתה למפלגה הגדולה בכנסת, נשארה באופוזיציה.

הסיבה שביבי אומר את זה היא ברורה: הוא רוצה קולות, הוא רוצה שכמה שיותר יצביעו לו. אך גם ביבי יודע שיכול להיות מצב בו הוא יהיה ראש ממשלה למרות שהליכוד לא תהיה המפלגה הכי גדולה, כי זה כבר קרה.

פתום ורעמססיקוט
אמת. בכנסת ה- 18 ביבי הסכים לקבל את המנדט למרות שלא יצא המפלגה הגדולה ביותר. אלא שאז הוא הסכים והיום הוא לא מסכים. ביבי יודע טוב שגוש של 61 מספיק להרכבת ממשלה ועווד יותר טוב הוא יודע מניסיון שזה יהיה גן ילדים...ועל זה הוא מוותר. אחרי שלוש קדנציות התשוקה שלו לתפקיד הרם כבר לא מה שהיתה פעם.
תשכח מזה, אין מצבהמרקד

אם הוא לא היה רוצה בכל מאודו להיות ראש ממשלה הוא לא היה רץ.
הוא רוצה להיות ראש ממשלה והוא לא יסרב להיות ראש ממשלה בשום מצב.
הוא גם לא אמר דבר כזה. בשום מקום הוא לא אמר שאם הוא לא יהיה המפלגה הגדולה ביותר הוא יסרב להיות ראש ממשלה גם אם הנשיא יטיל עליו.
כל הסיבה לכך שהוא אומר את הדברים האלה על הצורך להיות המפלגה הכי גדולה זה כדי שכמה שיותר מתומכיו יצביעו לליכוד ולא יגידו "נצביע לבנט, גם ככה הוא בעד ביבי". זה מה שהוא עשה בכל מערכות הבחירות הקודמות (גם בבחירות לכנסת ה-18), הוא תמיד הכריז ש"אין הצבעה בשני פתקים". בקיצור, זה רק לצורכי תעמולה, אך וודאי שאין סיכוי שביבי יוותר על האופציה להרכיב ממשלה ויתן מעצמו לבוז'י להרכיב ממשלה. נו באמת.

אתה באמת מאמיןיקוט
שיש מצב שהליכוד ובנט יהיו שווים בגודלם ובנט יקבל את מרותו של ראש הממשלה , ובפרט על רקע המערכת הבין אישית הבעייתית?
ולכן ראש הממשלה רוצה מספר מנדטים כזה שיבהיר לשותפים שלו מי הוא הבוס האמיתי.
אוקי, אבל זה לא סותר את מה שאמרתיהמרקד

תהה הסיבה אשר תהה, אין מצב בו נתניהו יקבל מהנשיא את הרכבת הממשלה ויודיע שהוא מוותר ונותן לבוז'י להרכיב ממשלה. פשוט אין מצב כזה.

אני חוזר.יקוט
נתניהו רץ בבחירות אלה כדי להיות ראש ממשלה במשרה מלאה ולא חצי גננת ורבע כבאי שריפות והשאר ראש ממשלה בתואר. בנט התחיל להבין את זה ובתגובה ריגשית הוא שולח את איילת שקד לתקשורת להתחנן בפני נתניהו שלא ימסור את השלטון לשמאל. בממשלה היוצאת הוא היה ראש ממשלה בתואר ושבוי בפועל של ארבעת שותפיו שכל אחד מהם בדרכו זומם להדיח אותו.
ואני עדיין חושב שזה הדבר הכי הזוי בעולםהמרקד

ביבי לא רוצה ממשלה לא יציבה, זה נכון, אבל אם לא תהיה לו ברירה הואר ילך על ממשלה לא יציבה אבל בשום מצב הוא לא יוותר על ההנהגה.
כל מה שנתניהו ובנט מדברים עכשיו זה רק לצורך תעמולת, הם רוצים יותר קולות, זה הכל.
אבל התסריט שהבאת הוא הזוי ברמות לדעתי. אין שום מצב שהנשיא מטיל על ביבי להרכיב ממשלה וביבי אומר "לא, תודה. תן לבוז'י להיות ראש ממשלה". אין שום מצב שזה קורה. ביבי הוא האחרון שיעשה דבר כזה.
חוץ מזה שביבי ניחן בכישרון למצוא דרכים להכניס גם את יריביו הכי מרים לממשלתו. בוז'י ולבני כבר ישבו בממשלה בראשות ביבי, כמוהם גם ליברמן ולפיד וכחלון. ביבי בהחלט יכול להקים ממשלה רחבה בלי שום קשר למבנה הגושים, משום שגם השמאל יכול לשבת עם ביבי בלי בעיות (ואל תביא לי אמירות מעכשיו, כי כפי שאמרתי אין להתייחס ברצינות לאמירות של ערב בחירות).

אני חוזר שוביקוט
ביבי רוצה להיות ראש ממשלה ולא גננת, וזה אומר בר השגה אם השותפים שלו יהיו מפלגות קטנות יותר ביחס לליכוד ב- 10 מנדטים לפחות. זה לא סוד שהוא חושש מבנט שיעשה לו את המוות ולכן הוא מבקש מהציבור יותר מנדטים כדי לא ליצור תלות בבנט. זה אותו בנט שבממשלה היוצאת הספיק להתקוטט עם כ-ו-לם: נתניהו וליברמן ולבני ולפיד והחרדים, ובעצם עם מי לא? אפילו עם אריאל הצליח להסתכסך. נחמה פורתא מוצא נתניהו בישי שלוקח מבנט ארבעה מנדטים, ולנו הציבור האמוני זו תקוה גדולה שיתעסקו בשדרוג אופיה היהודי של המדינה ולא בכוכבי כדורגל וחתירה תחת סמכות ראש הממשלה.
למה אתה חוזר על מה שכבר אמרת?המרקד

אני יודע יפה מאוד את מה שאמרת וגם מסכים איתך שביבי ממש לא רוצה ממשלה סופר לא יציבה כמו הממשלה האחרונה, אבל אני עדיין טוען שבלית ברירה הוא יסכים לכל ממשלה ובלבד שהוא יהיה ראש הממשלה. הוא אכן לא רוצה ממשלה כמו הממשלה האחרונה, אבל יותר מהכל הוא רוצה להיות ראש ממשלה. לכן הוא יעדיף ליצור ממשלה רחבה המורכבת מהשותפות שהוא מעוניין בהם, אך אם לא תהיה לו ברירה הוא ירכיב גם ממשלה לא יציבה, העיקר להיות ראש ממשלה.
לפני שנתיים ביבי ידע יפה מאוד איזה ממשלה הוא מקים. המשברים הקואליציוניים החלו עוד לפני שהממשלה קמה, ביבי ידע יפה מאוד שעם ממשלה כזאת שהוקמה בסחטנות יהיה קשה מאוד לפעול והוא יצטרך להיות סוג של "גננת", ובכל זאת הוא הסכים ולא הודיע לנשיא שהוא מוותר על הזכות להיות ראש ממשלה.

בקיצור, אני חושב ששנינו הבנו אחד את דעתו של השני. נחכה לאחרי הבחירות ונראה מי צודק.

נכון מאודמרובע ירוק

ברור שהוא מעדיף להיות "גננת" מאשר להיות באופוזיציה כשהצמד בוז'י-לבני בראשות הממשלה

"גננת" הוא לא יהיה, וגם לא ראש אופוזיציהיקוט

האפשרויות שעומדות בפני נתניהו: ראש ממשלה של ממש, או לפרוש לעולם העסקים של ידידו שלדון אדלסון, או לסדרת הרצאות בארצות הברית. 

לא מבין מה אתה אומרמרובע ירוק

נשמע הזוי

הוא משקיע הון על הבחירות האלה, הוא מעוניין יותר מכל להיותהמרקד

ראש ממשלה.
עכשיו אתה נשמע אפילו עוד יותר הזוי ממקודם.
חשבתי עד עכשיו שאתה טוען שבמצבים מסויימים ביבי יוותר על הזכות להיות ראש ממשלה וילך לאופוזיציה (שזה ממש הזוי), אבל מה שאתה אומר עכשיו, שבמצבים מסוימים נתניהו יוותר על הזכות להיות ראש ממשלה ויפרוש מהפוליטיקה, זה עוד יותר הזוי.
נתניהו רוצה יותר מכל להיות ראש ממשלה. הוא ישתדל כמובן שזאת תהיה ממשלה נוחה עבורו, אך בשום מצב הוא לא יוותר מעצמו על הזכות להיות ראש ממשלה. זה פשוט הזוי.

תסמונת האשה המוכהיקוטאחרונה

לחטוף סטירות ויריקות בפרצוף תמורת סוכריות ופינוקים- לא שווה בעיני המתבונן הממוצע.

וחזרה לנתניהו, אם לא יראה אופק להשאיר חותם בדברי ימי מדינת ישראל פשיטא שילך לעשות לביתו. ראש אופוזיציה הוא לא יהיה.

מיצינו.

???מרובע ירוק

נשמע הזוי במיוחד. לידיעתך, ביבי מתמודד על ראשות הממשלה במוצהר. לא יודע מאיפה הבאת את זה

למה שביבי יסרב??שלומי20104
ואיך בדיוק בנט ירכיב ממשלה?
עניתי בתגובה קודמת.יקוט
מי שרוצה לפעול למען יחד וביחד עם זה גם לחזק את כל הימיןhamedinai

ובעיקר, לא משנה כל כך ימין שמאל והמפלגתיות. העיקר לחזק את הדעה שאין לסגת מארץ ישראל, ולא ללכת על וויתורים מול המחבלים.

 

הנה שני ססמאות חזקות מאוד, ממוקדות, שאי אפשר לברוח מהם.

 

אפשר לשלוח אותם  בדוא"ל, לפרסם כסטטוס בפייסבוק, לשים כמדבקות על מקומות שמותר להדביק, וכן הלאה.

 

 

 

נסיגה מיו"ש אסון ידוע מראש. 

לכל מחבל שצץ נגדנו יש ילד כמגן אנושי ומתייוון כאידיוט שימושי.

ממש...זה מה שיביא מצביעים...השפיץ!
עבר עריכה על ידי השפיץ! בתאריך כ"ו בשבט תשע"ה 10:15

<צ>

זה מה שיחזק את הדעה שאין לסגת. מצביעים זה תוצר נוסף.hamedinai
עבר עריכה על ידי hamedinai בתאריך כ"ו בשבט תשע"ה 10:57
עבר עריכה על ידי hamedinai בתאריך כ"ו בשבט תשע"ה 10:50

הימין טועה שעובד רק פעם ב4 שנים להביא מצביעים, בה בעת שהשמאל לא נח לרגע וחותר כל הזמן.

 

המציאות היא שהשיטה שהשמאל דוגל בה נכשלה פעם אחרי פעם, ומשום מה השמאל עדיין עובר את %החסימה. הם משנים שמות וממשיכים הלאה.

 

הסיבה היא שזה לא נכנס חזק בתודעה שאין מה לדבר על וויתורים ונסיגות, זה לא עובד, צריכים סיבוב של  180 מעלות לכוון השני, ורק אז יגיע בעזרת ה' השלום המיוחל.

 

וגם השמאל עדיין שולט בתודעה כאילו שהוא האינטלקטואל, והימניים צריכים להתבייש בימניותם. לכן נחוצה הסיסמה השניה, ששמה ללעג את כל השמאל.

 

לכל מחבל שצץ נגדנו יש ילד כמגן אנושי ומתייוון כאידיוט שימושי.

 

במקור זה היה אחרת, אבל שיניתי בכדי לא להעליב אנשים באופן אישי.

 

הנה איך שזה היה במקור:

 

לכל מחבל מוסלמי יש ילד כמגן אנושי ושמאלני כאידיוט שימושי.

 

זה בעצם יותר מובן ופשוט. אבל שיניתי את זה מסיבות הבאות:

 

1. בשביל מה סתם ככה לתייג ולחבר בין מוסלמים לטרור. חלק גדול מהם לא רוצים את זה.

2. שמאל. במקורו השמאל הוא כלכלי. בנוסף לזה, אלו שהם בצד ימין לפעמים מאוד מאכזבים, כמו שהיה עם שרון וקדימה. לכן הנקודה היא מתייוונים, ועל כן חייבים להצביע אך ורק עבור ימין דתי.

זה לא הזמן לזההמרקד

מה שאתה מציע זה יפה, אבל זה לא הזמן עכשיו.
את מה שאתה מציע צריך לעשות בארבע השנים שבין בחירות לבחירות. זה מהלך ראוי לשנות את תודעת הציבור משמאל לימין.
אך זה לא שייך בזמן הבחירות. בזמן הבחירות צריך להיות הרבה יותר ממוקדים ולחדד הבדלים בין מפלגה למפלגה בתוך המחנות. בחירות זה לא זמן להפוך שמאלני לימני, זה זמן לגרום לימני להצביע למפלגה הכי טובה שמייצגת את עמדותיו. בחירות זה לא זמן לשנות את דעותיו האידיאולוגיות של הציבור, דבר כזה לוקח הרבה מאוד זמן, בחירות הם זמן לגרום לציבור להצביע למפלגה שהכי מתאימה לאידיאולוגיה שלו.
את הרעיון שלך תתחיל מאחרי הבחירות עד הבחירות הבאות. בארבע השנים בהם אין בחירות, זה הזמן לנסות לשנות את דעותיו האידיאולוגיות של הציבור. זה מהלך ארוך, וצריך להשקיע בו הרבה זמן.
אבל עכשיו זה זמן להיות פרקטיים ולדבר על מה ההבדלים בין מפלגה למפלגה, לכן זה לא שייך כרגע.

ואני עושה את זה כל הזמן. אתה יכול לחפש בגוגל.hamedinai
האם הצלחתי? לא בטוח כמה. אבל אני לא היחידי. כל קטע קטן מצטרף.
אוקי, אז תמשיך בזה לאחר הבחירותהמרקד

אך הבחירות הם זמן להיות ממוקדים וספציפיים ולהגדיר את ההבדלים בין מפלגה למפלגה, ולא רק בכללי בין ימין לשמאל.

גם בזמן הבחירות יש א-לוהים.hamedinai
וכל מה שעושים חייב להיות לשם שמים, מה שיביא תועלת אמיתית לעם ישראל.
אבל בזמן הבחירות זה לא יביא תועלתהמרקדאחרונה

בזמן הבחירות מה שיביא תועלת זה להסביר את ההבדלים ושיטות הפעולה בין מפלגות הימין השונות, כדי שכל ימני יצביע למפלגה שבאמת הכי מתאימה לו ולא למפלגה שהוא רק יתאכזב ממנה בסופו של דבר.

לשים קץ לחתירה נגד עמנו וארצנוhamedinai
לכל מחבל שצץ נגדנו יש ילד כמגן אנושי ומתייוון כאידיוט שימושי.

נסיגה מיו"ש אסון ידוע מראש.
אוף, איזה אותיות מעצבנות דפקו לנו....המרקד

אושרה הרשימה הסופית של שמות הרשימות לכנסת והאותיות שלהם.
יחד, לצערי הרב, קיבלו לבסוף את האותיות "קץ". מה נעשה עם אותיות שכאלה? איך נשכנע את הציבור להצביע ל"קץ"?!
טוב, אולי בכל זאת יכול לצאת מזה טוב, אפשר לצאת עם סיסמאות כמו "שמים קץ למלחמה בלומדי התורה" שמים קץ לוויתורים ולנסיגות" "שמים קץ למו"מ עם האויבים".

שימו לב לשינויים בשמות של ש"ס, הירוקים והמפלגה נגד הפורנוגרפיה.

ואגב, בסופו של דבר כחלון קיבל את "כולנו" וישי קיבל את "יחד".

 http://bechirot.gov.il/election/news/Announcments/Pages/Press-Release-(15-02-2015---18-13).aspx

מה הסיפור שלהם עם אותיות סופיות?יזהר