חופשי, עוד לא מאושר
שחרור 3 החטופות החזיר אותי לסיפורו של רונן דבש שברח מהכלא ההודי וכעת הוא נזכר בימים הלא פשוטים של ההסתגלות הראשונית לחופש
שחרור 3 החטופות החזיר אותי לסיפורו של רונן דבש שברח מהכלא ההודי וכעת הוא נזכר בימים הלא פשוטים של ההסתגלות הראשונית לחופש


בהערכות מצב שעות לפני מתקפת החמאס בשבעה באוקטובר עלתה אפשרות של פשיטה. בפיקוד דרום ובמטכ"ל החליטו לנקוט פעולות מינוריות.

מתכננים טיול ורוצים מדריך צמוד בחינם? הילדה מתקשה בלימודים או לא נרדמת? הרב לביא מגלה איך בינה מלאכותית תקפיץ את המשפחה קדימה.

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ לא שלל בריאיון לרשת פוקס את האפשרות שתיפתח חקירה נגד קודמו בתפקיד הנשיא לשעבר ג'ו ביידן
ד"ר מאיר בן שחר מציע לוותר על ועדות חקירה והתפטרויות, שלדבריו רק מעמיקות את הקיטוב בחברה הישראלית.

מופע מוסיקלי חדש ומרגש המעלה על נס את פועלה של כלת פרס ישראל, אגדת הזמר העברי נעמי פולני ז"ל

אלפי חתימות נאספו למען מכתב ברכה שגיבשה מועצת יש"ע לנשיא ארה”ב דונלד טראמפ ונמסר במהלך ביקור בוושינגטון.

שי אלבג, אחותה של לירי שעדיין נמצאת בשבי חמאס, מספרת על הציפייה מורטת העצבים עד לשחרורה במסגרת עסקת החטופים השנייה.

חוסלו שניים מהמחבלים שביצעו את פיגוע הירי בכפר פונדוק שבאזור קדומים, בו נרצחו שלושה בני אדם | בפעילות נפצע לוחם באורח בינוני

סמלי "תרבות" וספורט מרחיקים את ילדינו מעצמם, על מצע התמימות ההורית שאינה מבינה את עוצמת ההשפעה לטווח הארוך.

כוחות דובדבן ושב"כ חיסלו שני מחבלים בג'נין שביצעו את הפיגוע בפונדוק לפני כשבועיים.

הרב דוד בן פנחס, אביו של סרן אברהם בן פנחס הי"ד: "הייתה לו תשומת לב למה החיילים שלו צריכים"

חייליו של רס"ן שי שמריז הי"ד, ממרכז שפירא, מפקד פלוגה בחטיבת הנח"ל, מספרים בסרט חדש על דמותו הייחודית.

הרב יובל שרלו התייחס בשיחה במדרשת בר אילן לשאלות האתיות וההלכתיות שנוצרות כתוצאה מהבינה המלאכותית.

מנהל 'מבט לתקשורת הפלשתינית': עבור הפלשתינים זה שחמאס שרד זה ניצחון. בפתח' מבקרים את חמאס ומבטיחים מאבק עד שחרור אחרון המחבלים.

ח"כ ואטורי סבור כי הרמטכ"ל היה חייב להתפטר בשל הכישלונות וקורא לפעול ביד קשה ביו"ש: "ג'נין בחרה בטרור, היא תיראה כמו עזה"

תנועת הריבונות ותנועת Israel is Forever קיימו אירוע ממנו עלתה קריאה למנהיגות ישראל שהכרעות על גורל ישראל ייקבעו רק בירושלים

סקר ועידת התביעות משווה בין 8 מדינות על הידע והבקיאות על השואה. לפי הסקר - בני 18–29 מאמינים שמספר היהודים שנרצחו בשואה מוגזם

ההכרזה על החות'ים כארגון טרור נועדה לנתק את מקורות המימון והנשק של הארגון, ולהגביר את הלחץ הבינלאומי.

החיסול בוצע כחלק ממבצע של הצבא בתום נוהל "סיר לחץ" על מבנה שנמשך כארבע שעות וכלל חילופי ירי. שני המחבלים מתו

אושר סופית החוק שיגביל את דמי החבר בלשכת עורכי הדין ויאסור עליה להשתמש בכסף למטרות פוליטיות.

הרב יעקב אריאל התייחס בשיעור למיזמים הפרטים שעושים הנחת אבן פינה למקדש וטוען כי רק הציבור יבנה את בית המקדש ולא יחידים.

יובל רפאל, ששרדה את הטבח בפסטיבל הנובה ברעים ב-7 באוקטובר, זכתה בגמר "הכוכב הבא לאירוויזיון" ותייצג את המדינה בתחרות.

שר המשפטים שיגר מכתב חריף למועמד לנשיאות העליון וכתב: טובת מערכת המשפט מחייבת כי כלל הטענות ייבדקו טרם השלמת הליך המינוי.

יוצר המחזה על מלאכת זיהוי חללי הטבח כפי שבוצעה במחנה שורה מספר על חודשיים מטלטלים של עבודת קודש וכתיבה שעזרה גם לשותפיו לשירות.

מפקד החטיבה הצפונית של ארגון הטרור תועד כשהוא מדבר על ה"ניצחון" של חמאס לאחר שבחודש מאי דווח שחוסל. צה"ל: המודיעין לא היה מבוסס

"עם כל הכבוד, זאת צריכה להיות שיחה בינינו, זאת לא הרצאה שלך ולכן תרשי לי מדי פעם לנסות ולעזור לך ולהוביל אותה", אמר בן עמי.

התיקון לחוק הביטוח הלאומי שישים סוף לחובות לוחמי המילואים העצמאיים עבר בקריאה שנייה ושלישית.

ח"כ אוהד טל מדגיש כי תחת ממשל טראמפ, ישראל לא צריכה לחשוש מהקמת מדינה פלסטינית, ומוסיף כי הממשל לא ידרוש מישראל לוותר על שטחים.

ביום שישי צפויה ישראל לקבל את רשימת השמות באופן רשמי, אך בינתיים דרשו בירושלים מחמאס שארבל יהוד תהיה חלק מהפעימה השנייה בשבת

השדולה למען האישה החרדית והדתית נפגשה עם הרב שמואל אליהו. "חיזוק השירות הלאומי והצגתות כמסלול ערכי ומשמעותי - הכרחי לדור הצעיר"

תא''ל (מיל') אורן אבמן, לשעבר מפקד אוגדה ומח''ט 'מנשה', סיפר על המבצע שצה''ל פתח לסיכול טרור במחנה הפליטים ג'נין.

מאות מפגינים חסמו את כביש 6 במחלף קסם והניחו צמיגים בוערים כמחאה על ירי השוטר בפעילי הימין בכפר פונדוק.

יורם יהודאי, אביו של רון ז"ל, תקף את הקואליציה בשל הצבעתה נגד ועדת חקירה ממלכתית. "אקדיש את חיי כדי שהצדק ייעשה".

אחרי שהשר יריב לוין סירב להצעת ראש הממשלה להחזיק באופן זמני בתיקים של מפלגת עוצמה יהודית הסכים השר חיים כץ לקחת אותם.

בעקבות איתור רחפן נפץ ששיגרו מחבלים מהכפר מדמא לכיוון יצהר פנה יוסי דגן בקריאה דחופה לשר הביטחון ישראל כ"ץ

בטקס חגיגי בבנייני האומה בירושלים הוסמכו 1,108 עורכות ועורכי דין חדשים, בהם 680 נשים ו-428 גברים.

ערבי מהכפר דיר דבוואן הוביל עשרות תקיפות נגד רועי צאן יהודים. לאחר שחרורו תקפו בגבעת שדה יונתן: "רוח גבית לטרור".

ביידן כתב מכתב אישי לנשיא הנכנס שבו - למרות היריבות בין השניים - בעיקר פרגן לו. "שאלוהים יברך אותך וינחה אותך".

שר הפנים משה ארבל, החליט לבטל את רישיון ישיבת הקבע של מחבל מאבו דיס, בשל מעורבותו בטרור.

ח''כ מירב בן ארי, מרכזת האופוזיציה ויו''ר סיעת יש עתיד, התייחסה להפלת הצעת החוק לוועדת חקירה ממלכתית לאסון השבעה באוקטובר.

מנכ"ל מועצת יש"ע מספר על האווירה החמה בה מתקבלת משלחת המועצה בוושינגטון של עידן טראמפ: מצפים להיות חלק מבניית תכנית מדינית חדשה

אדם שהגיע לזירת הירי בפעילי ימין בפונדוק: "השוטר עמד בצד ולא טיפל בכלל בפצועים, החייל עזר לנו לעצור את הדימום"

מהנדסי העתיד נפגשים בירושלים: יום פתוח במרכז האקדמי לב יערך ביום חמישי.

20 אמבולנסים ממוגני ירי ו-4 נקודות חירום חדשות יוצבו בעוטף עזה, כחלק מפרויקט בשווי 49 מיליון ש"ח לשיפור המענה הרפואי.

ראש מועצת מטולה מזהיר מפני הסכם הפסקת האש עם חיזבאללה: "הפרות חוזרות, צה"ל לא יכול לסגת מדרום לבנון".

סקרים ומאמרים מתריעים מאנטישמיות קשה במרוקו. האם אכן זה המצב, או שיש מי שמעדיף להיבהל ולהבהיל ולא לבחון את התמונה המורכבת יותר?

שלושה פעילים אנטי-ישראלים פניהם מכוסות בכאפיות פרצו לשיעור על תולדות ישראל בקולומביה צעקו 'רצח עם' והשליכו כרוזי תעמולה

דוח חדש שעורר סערה במדינה מסרב להכיר באחריות המדינה לגירוש 25,843 יהודים בין 1942 ל-1944, מתוכם שרדו רק 1,195.

הרב יוסף שמואל גערליצקי, יו"ר קונגרס הרבנים פיקוח נפש, יצא בהתקפה חריפה נגד עסקת החטופים, והשווה אותה להתנתקות.

שר הביטחון ישראל כ"ץ הודיע כי החל מיום ראשון יראיין שלושה מועמדים לתפקיד הרמטכ"ל. מפקד פיקוד הצפון לא נכלל ברשימה.

"בין 700 ל-1,200 תלמידים נדחו השנה מבתי ספר יהודיים בשל מגבלות מקום", מדווח מנהל מרחב מדינות דוברות צרפתית ב-UnitEd.

לאחר תשע שנות של זוגיות קשה ניצלה יהודייה שהייתה בזוגיות עם מוסלמי את העבודה שהוא במעצר על מנת לברוח ממנו.

סטיב וויטקוף, שליח טראמפ למזרח התיכון, על תפקיד ממשל טראמפ בקידום הנורמליזציה, הפסקת האש והמאמצים להחזרת חטופים וגופות באזור

הרב איתן שנרב על שחרור המחבלת שתכננה את רצח בתו רנה הי"ד: "נקווה בע"ה שהיא תמצא את עונשה בצורה הרבה יותר חמורה גם מחוץ לכלא".

מגמה מדאיגה במיוחד נחשפת בקרב בני הנוער. אחד מכל עשרה תלמידים בישראל מעשן, והמספרים עולים דרמטית עם הגיל

מאות בוגרי ישיבת "עוד יוסף חי" התכנסו לאירוע בו נשמעה קריאה משמעותית להשבת הנוכחות היהודית בקבר יוסף שבשכם.

שר האוצר במליאת הכנסת: הצעתי לבן גביר שאני אשאר מחוץ לכנסת וקרויזר יכנס במקומי רק שלא יצביע נגד הקואליציה אבל איתמר לא רוצה

אחרי שנה ושלושה חודשים של קרבות קשים בכל מרחבי עזה, בהם איבדה 86 לוחמים, החטיבה עזבה את הרצועה למשימות הבאות.

הוא לא חושב נצחון ולא חושב הכרעה, הוא אינו חושב כיבוש שטח והתיישבות, מה שפעם נקרא ציונות, הוא עמוק בתוך הפרוגרס
