לפרוש או להיאבק?
‘החיים עצמם’ הפודקאסט של עוזי ומתי
בפרק החדש מתארח הרב שמואל אליהו ודן עם מתי ועוזי בשאלה האם יש לפרוש מהממשלה בעקבות שחרור מאות מחבלים רוצחים בעסקת החטופים.
בפרק החדש מתארח הרב שמואל אליהו ודן עם מתי ועוזי בשאלה האם יש לפרוש מהממשלה בעקבות שחרור מאות מחבלים רוצחים בעסקת החטופים.


במסוק תועדה ארבל יהוד לצד הוריה ועם סיגי, אישתו של אחיה דולב שנרצח במתקפת החמאס בשבעה באוקטובר.

מה שסאדאת הציע לישראל בינואר 1973, היה נסיגה מלאה תמורת הסכם חלקי. גולדה צדקה כשדחתה את ההצעה.

"אין זבל בכל העולם כמו התושבים של עזה במפגן הזה. זה לא עם, זה מיץ של אשפה, זה האוסף הכי דוחה ונתעב של תתי אדם".
רגע האיחוד המרגש של ארבע התצפיתניות נעמה, לירי ודניאלה שחזרו משבי חמאס, עם חברתן אגם ברגר, עם השלט: "עכשיו הלב שלם".

אגם ברגר, ששוחררה הבוקר משבי חמאס, העבירה מסר מהמסוק וכתבה: "תודה לכל עם ישראל וחיילי צה"ל הגיבורים"

בג"ץ קיבל את העתירה של ארגון רבני צהר ועיתים והוציא צו על תנאי לתקנות החדשות של המשרד לשירותי דת

זיו רועי עמוס דנקנר ז"ל שטבע בבריכה לפני כשנה וחצי, נפטר היום לאחר שהיה מאושפז בבית החולים מאז המקרה.

תנועת "אל הדגל" השיקה פרוייקט חדש במסגרתו יעניק משרד עו"ד הרצוג ייעוץ משפטי ראשוני לחיילים, בטרם יציאתם לחו"ל.

סטודנטים ממכללת עזריאלי פיתחו כסאות גלגלים חדשניים לפעוטות עם מוגבלויות, במסגרת פרויקט חברתי-אקדמי ייחודי.

שיר ז"ל, פיקדה על חמש החיילת שנחטפו מנחל עוז במהלך השבת השחורה ונפלה בהגנה על המוצב • אחותה כתבה בסטורי: "ושבו חיילות לגבולן"

בני משפחות חטופים נשאו הצהרה בכיכר החטופים על רקע שחרור החטופים אגם ברגר, ארבל יהוד וגדי מוזס וקראו להשלמת העסקה

בצה"ל פרסמו תיעוד מההגעה של החטופה אגם ברגר לשטח ישראל זמן קצר לאחר שחרורה משבי חמאס. לאחר מכן פורסם התיעוד עם ההורים.

סגן ראש העיר ירושלים אריה קינג פותח שמפניה לסגירת מטה אונר"א בשכונת מעלות דפנה בירושלים: "צעד ראשון בחוק נגד אונר"א"

בימים אלו מוקם פרויקט הענק שיזניק את חדרה כמה רמות קדימה. דירות מפוארות וגישה לכל המקומות האסטרטגים החשובים בעיר

אבי יששכרוף פרשן 'ידיעות אחרונות' על תחושות תושבי עזה לאחר הפסקת האש: "יש את אלו שלא משנה מה, ילכו תמיד עם הארגון הזה".

האלוף במיל' יעקב עמידרור מזהיר: שחרור החטופים ידרוש ויתור על הישגי המלחמה ועלול לחזק את חמאס – "אסור לנו לרמות את עצמנו".

לירי אלבג, חברתה התצפיתנית ששוחררה בפעימה הקודמת, שיתפה את אמה של אגם בפרטים על התמודדותה של בתה בשבי

שכניה של החטופה אגם ברגר הגיעו עם ספר תורה מחוץ לביתה בחולון בכדי לחגוג את שחרורה אחרי יותר משנה בשבי

ברקע שחרור המחבלים בעסקת החטופים, קורא פולארד להרצוג לעשות צדק: "רבים מהאסירים נעצרו שלא כדין, יש לשחררם למשפחותיהם".

הג'יהאד הפיץ תיעוד של החטופים ארבל יהוד וגדי מוזס שצפויים להשתחרר בקרוב | בחמאס העבירו לצלב האדום את מיקום החטופה אגם ברגר

כחלק מהמבצע לסיכול טרור בצפון השומרון, כוחות הביטחון פעלו הלילה בקלקיליה שבחטיבת אפרים והרסו את ביתו של המחבל ג'מאל אבו הניה

הבוקר הותר לפרסום כי ביום שלישי מסתערבי מג"ב פעלו במחנה הפליטים עקבת ג'בר לסיכול מבוקש שתכנן להוציא פיגוע בטווח הזמן המיידי

ראש מועצת שומרון יוסי דגן נפגש עם תת סגן ההגנה האמריקני לשעבר הגנרל ויליאם בויקין, שפיקד על כח דלתא וניהל את המרדף אחר בן לאדן

עתירה הוגשה לבג"ץ בדרישה מראש הממשלה לחשוף את מלוא ההסכם לשחרור החטופים על כל חלקיו

שנה אחרי שהג'יהאד האסלאמי פרסם את הסרטון של החטוף גדי מוזס, משפחתו אישרה את פרסומו, לאור העובדה שהוא צפוי להשתחרר היום בחיים

איריס חיים, אימו של יותם ז"ל שנהרג בשוגג מירי צה"ל כשנמלט משבי חמאס, משוחחת עם ד"ר חנה קטן על התודעה והאמונה שאחרי האובדן הקשה.

מאות ליוו למנוחות את הפייטן והחזן עזרא ברנע שהלך לעולמו בגיל 90. הוא נטמן בהר המנוחות בירושלים.

מנכ"ל תנועת אם תרצו הגיש תלונה במשטרה: "כל מי שלקח חלק באירוע חייב לשבת בכלא". האוניברסיטה: הפגנה לא מאושרת שפוזרה.

מפגש מרגש בין אב לחטופה ששוחררה ואב לחלל מה-7.10: "מתוך הכאב מצאנו כוח להקשיב ולהתאחד למען השבת החטופים ושמירת האחדות בעם".

המזרחן ד''ר אדי כהן על הסדר הפסקת האש בלבנון: "כל ההסכם היה לא טוב. לא עשינו וידוא הריגה".

מאמר של חנוך דאום על עסקת שליט מ-2019 הפך לויראלי מחדש בימים האחרונים ברקע הפעלת הלחץ התקשורתי וההפגנות נגד הממשלה בקריאה לעסקה

מחר ייכנסו לתוקף החוקים שאוסרים את פעילות אונר"א במזרח ירושלים. משרד ירושלים הוביל את ההיערכות בשירות לתושב

בתום חקירה מואצת הוגכתב אישום נגד ארבעה בני נוער בני 14-16 שתקפו באכזריות נהג אוטובוס שצפר להם וגרמו לו חבלות קשות.

בראל לב סורוצקין, בן 9 וחצי, נפצע באורח אנוש במהלך רכיבה על אופנוע סמוך לחמדיה בשבת. בבית החולים כעבור ארבעה ימים נקבע מותו.

כוחות המנהל האזרחי הרסו 4 מבנים לא חוקיים בפאתי הכפר פונדוק; סמוך לראש העין נאכף מבנה שנבנה על שטח אש.

המקרה בחדר כושר ביבנה מציף שאלות על גבולות מקצועיים והדרך שבה אנחנו מתמודדים עם סיטואציות יומיומיות.

דו"ח מבקר המדינה מגלה כי במהלך מלחמת חרבות ברזל ומבצע שומר חומות ישראל נחשפה לסכנה לפגיעה במשק הדלק לשעת חירום

אלי אסוס, קרוב משפחתו של עובד הקבלן יעקב אביטן שנורה למוות בשוגג ברצועה, סיפר על התקרית הטרגית ועל מה שנאמר לו מצה"ל.

בערוץ 14 שודר סרט דוקו על רצח רבין שיצר שמעון ריקלין. הסרט מעלה שאלות על פעילותה של המחלקה היהודית בשב"כ בימים שקדמו לרצח רבין.

אלוף במיל' ישראל זיו מתייחס לניהול המערכה בעזה ואומר: "עוד לא מאוחר - אם הולכים על החלפת שלטון, השגת את מטרות המלחמה".

בית משפט השלום בפתח תקווה זיכה תושב השומרון אשר שימש כרבש"ץ העיר אריאל והואשם כי לפני כשש שנים תקף פלסטיני שהתעמת עם חיילים.

המשטרה, השב"כ וצה"ל עצרו 12 בני אדם שהשתתפו במפגן תמיכה במחבל משוחרר במהלכו הביעו תמיכה בחמאס

עשור לאחר פטירתו של הרב אהרן ליכטנשטיין זצ"ל, חזונו שלא הושלם קורם עור וגידים בספר "קדושת אביב".

כשהראל עמד מתחת לחופה ביום חמישי האחרון, הוא לא שכח להזכיר את חברו הטוב אליה הלל זכרו לברכה, שהציל את חייו בעזה ונהרג בפיגוע.

אלי אלבג התנצל בפני משפחות שכולות שנפגעו מדבריו השבוע ואמר: "אני כבר יומיים לא ישן מזה. אני קודם כל מבקש סליחה"

רייצ'ל גולדברג-פולין, אימו של הירש הי"ד שנחטף ונרצח על ידי מחבלי חמאס, מספרת לערוץ 7 על התחושות המעורבות לגבי עסקת החטופים.

יעקב אביטן, בן 39 מאילת, נורה למוות הבוקר בשוגג בפרוזדור נצרים לאחר שנחשד בטעות כמחבל. הותיר אחריו אישה ושלושה ילדים.

מסעב חסן יוסף, סוכן שב"כ לשעבר ובנו של בכיר בחמאס, מתייחס ללחימה בעזה ומנתח את המהלכים של חמאס - שעושה שימוש ציני בתושבי הרצועה

הרב הראשי לישראל הרב דוד יוסף השתתף בכנס מיוחד לכבוד בני המגזר החרדי שהתגייסו לצה"ל וסיפר כי היה לו חשוב להשתתף באירוע.

ירדן, אחותה של רומי גונן ששוחררה מהשבי, סיפרה: "היא סבלה מכאבים ופגיעה משמעותית בתפקוד היד. הן כולן עברו תופת ויצאו כמנצחות".

מכללת 'צמאה נפשי' במשדר חשיפה מיוחד על המהפכה הרפואית ששינתה את חוקי המשחק

בתום פעילות מודיעינית ממושכת של גורמי הביטחון, הוכרז היום ארגונו החדש של ראאד סלאח, "ועדות להפצת שלום", כארגון טרור

ניצחון לשפי פז בתביעת הדיבה נגד דוברו לשעבר של יאיר גולן. הוא יאלץ להתנצל בפני פז ולתת לה פיצוי כספי

היא שיתפה בחוויותיה מתקופת השבי, וציינה כי "ב-50 הימים הראשונים מאז 7 באוקטובר הייתי רוב הזמן לבד, לאחר מכן שהיתי עם חברותיי".

רומי גונן הקדישה בתוכנית בגלגלצ את השיר "עד אחרי הנצח" לבני משפחתה וביקשה להעביר באמצעות המגיש מסר של הערכה.

אושר סופית: הגנה מפני פיטורין לבני משפחות של חללי צה"ל ונרצחים בפעולות האיבה בשנת השכול הראשונה

אברהם ויסמן שבנו נרצח בפיגוע בבנימין פנה למשרד המשפטים בבקשה כי רוצחי בנו הכלולים בעסקת החטופים ישוחררו לעזה ולא לחו"ל.

בכנסת נערך דיון לרגל יום השואה הבינלאומי. שורד השואה מנחם הברמן קרא: "חייבים להיות מאוחדים, לא ימין ושמאל, אנחנו אחים"

אסיר ציון יוסף מנדלביץ' פנה במכתב לנשיא הרצוג בבקשה כי יעניק חנינה לאסירים הלאומיים היהודים על רקע שחרור מאות מחבלים רוצחים.
