"ליגת הערים":
תעודות הוקרה לרשויות מובילות בנתוני הגיוס
הרמטכ"ל הרצי הלוי: "גיוס החובה ומודל צבא העם יוצרים צבא צעיר, מגוון, והכי חשוב מחובר באהבה לעמו ולמדינתו''.
הרמטכ"ל הרצי הלוי: "גיוס החובה ומודל צבא העם יוצרים צבא צעיר, מגוון, והכי חשוב מחובר באהבה לעמו ולמדינתו''.


בראיון לרגל 75 שנים להקמת צה״ל, קהלני מספר על המהפכה שהתרחשה בצבא העם, המוטיבציה של אויבנו ומה היתה גבורתו האמיתית

כוחות הביטחון עצרו את המחבל שביצע פיגוע ירי לעבר כוחות צה"ל ופצע שישה חיילים והצליח להימלט.

משרד הבריאות הפלסטיני דיווח כי שמונה פלסטינים נפצעו בחילופי האש עם כוחות צה"ל, בהם אחד באורח קשה.
בלון התצפית "טל שמיים" שהוצב בצפון הארץ מושבת לאחר שנקרע בסערה בחורף האחרון ואין צפי מתי יחזור לפעילות

שעות לאחר ביקור חיזוק של האיחוד האירופי עם ערבים במקום, פלסטינים יידו אבנים לעבר רכבים סמוך לחומש ופצעו ישראלי.

פלסטינים פרסמו תיעוד של רקטה מכוונת לעבר היישוב שקד בצפון השומרון. בנייר נכתב שהרקטה הבאה תהיה גדולה יותר.

שלושה לוחמים הורשעו בהתעללות בפלסטיני באזור קלקיליה. הם העלו אותו לגי'פ צבאי, היכו אותו והשאירו אותו בשולי הכביש.

חמושים ירו לעבר רחפן צבאי שביצע משימת איסוף שגרתית. הרחפן סיים את משימתו ולא נגרם נזק.

מפקד חיל האוויר הורה על החזרת מערך היסעור לפעילות שגרתית לאחר שהתברר שהמערך יכול לחזור לפעילות בטוחה.

עו"ד אסף גונן המייצג את החייל: "מדובר בצעד ראשון - נמשיך להילחם על חפותו של מרשנו".

שב"כ עצר תושב אום אל-פחם שגויס לזרוע הצבאית של חמאס ברצועת עזה ותכנן לבצע פיגוע מטען בקו אוטובוס באזור חדרה.

הרמטכ"ל למשפחות השכולות: "אתם למדתם על מעשי הגבורה של יקיריכם רק לאחר שקיבלתם את הבשורה הקשה".

בתיעוד שפורסם בכאן 11 נראית הסוהרת מכוונת את הפנס לתחתית של הדלתות וכשהיא עוברת ליד תא מספר חמש היא אפילו לא עוצרת.

בפעילות מבצעית של לוחמי יחידה 33 (הגדעונים) ברמאללה נעצר חשוד בסחר באמצעי הלחימה והוא הועבר להמשך חקירה בשב"כ.

הרמטכ"ל הרצי הלוי הגיע לבסיס הימ"מ במרכז הארץ וקיבל סקירה רחבה על פעילות היחידה.

בני משפחתו: "בושה שככה מתנהגים במדינת ישראל לחייל צה"ל".

דבורה (40) נסעה עם בנותיה בין מגדלים לתפוח כשמחבלים ירו לעבר רכב המשפחה. "הקליע היה בין מכסה המנוע לשמשה הקדמית".

ראש הממשלה ביקר בבסיס של אגף המודיעין וקיבל סקירה מעמיקה על המאמצים שנעשים אל מול האיום האיראני ואל מול סיכול הטרור ביו"ש.

אישה כבת 77 נפצעה בראשה באורח קל לאחר שאבנים שיידו מחבלים בחווארה פגעו בה בעת שעברה שם עם רכבה.

דני זקן הורה להפסיק בשבועות הקרובים את שידור מהדורות החדשות של ערוצי הטלוויזיה 12 ו-13 בשעה 20:00 בגלי צה"ל.

במסגרת החקירה אותרה חוליית ריגול בת 15 איש שעקבה אחרי 23 אנשים ואחר חברה בעלת קשרים מסחריים עם איראן, שהיתה היעד של המוסד.

רב אלוף הרצי הלוי התייחס להערכת מצב ביטחונית לאחר מבצע "מגן וחץ" וכן על האיום האיראני.

כוחות צה"ל פעלו בכפר נעלין להריסת בית המחבל שרצח את אור אשכר הי"ד בפיגוע ברחוב דיזנגוף בתל אביב לפני כחודשיים.

מחבלים ירו לעבר רכב ישראלי ובו אישה וארבע בנותיה, שנסעו בין צומת תפוח לצומת מגדלים שבשומרון. אין נפגעים.

המחבל שרצח את משה תמם לפני 39 שנים יעלה לוועדת השחרורים ביום רביעי הקרוב. אחייניתו של תמם יצאה למאבק

משמרות המהפכה מסבות אוניות סוחר לכלי שיט צבאיים חמושים בכטב״מים ומערכות טילים.

בכנס הרצליה סיפר האלוף חליוה: "איראן היא איום אמיתי על ישראל, העימות איתה הפך לעימות ישיר - והוא חונה בשדות רבים''.

הונחה אבן הפינה למחנה 'אופק רחב' שברמלה, שישתרע על שטח של 360 דונמים.

זמיר אומר כי התוכנית הרב שנתית של משרד הביטחון תיקרא 'תר"ש עומק'. "נפעל להביא יכולות חדשות, הגנתיות והתקפיות".

המנכ"ל בועז לוי ציין כי "הטכנולוגיה שקיימת אצלנו היום מאפשרת להעביר את שדה הקרב לצד של האויב".

מערכת הביטחון חסרת אונים ותושבי יו"ש מרגישים בסכנה מול הטרור הפלסטיני. האבסורד: לאף אחד לא ברור מי אחראי בשטח.

כוח צה"ל נכנס למחנה הפליטים בלאטה וביצע מעצרים. במהלך הפעילות פתחו מחבלים באש לעבר הכוחות - שהשיבו בירי.

לוחם נוסף פתח באש לעבר רכבו של המחבל אך הוא הצליח להימלט. כוחות צה''ל פתחו במצוד אחר הרכב שנסע לכיוון שכם.

ירושלים מובילה במיצוי לתפקידי לחימה עם 58.8% מהמתגייסים שמגיעים לקרבי. בתל אביב אחוזי הגיוס גבוהים מהממוצע - אך לא לקרבי.

אזעקה נשמעה בישוב פסגות בבנימין לאחר שככל הנראה רכב שנכנס לישוב, נוסעיו פרצו לבית, ונמלט לכיוון אל בירה.

חמאס מפרסם הבוקר את הצהרתו לאור עלייתו של השר בן גביר להר הבית

במסע, המתקיים מידי שנה, רכבו השנה כ-500 רוכבי אופניים, על כביש 60, שנחסם לתנועה במקטעים.

שני יהודים נפצעו קל בראשם מאבנים, מלבדם נפצעו גם שוטר וכמה תושבי מזרח ירושלים.

החיילים שלא רצו לשמוע שירת נשים בעצרת חטיבת כפיר הורשו להשתתף בתפילת חג של יום ירושלים.

מסוק יסעור נחת שלשום במרכז הארץ בעקבות תקלה טכנית. המערך כולו קורקע עד לסיום הבדיקה.

משלחת "המסע לאתיופיה", בה השתתפו קצינים וקצינות מצה״ל, חזרה ארצה ביום ירושלים.

בכיר לשעבר בזרועות הביטחון מפרט על המגעים לעסקה ומתי היינו קרובים לכך, מדוע חמאס מרוסן ומה חדש בזירה האיראנית

אב לנער יהודי שנלקח למעצר מנהלי ללא משפט חשף בפני שכניו כי ראש מועצת שומרון ורב השומרון ניהלו מגעים עם השב"כ.

בית הדין הצבאי האריך את מעצרו של הקצין עד ליום שלישי ה-23 במאי. החקירה נמשכת.

רא''ל הרצי הלוי יוצא נגד מודעות הענק של פעילי ימין נגד אלוף פיקוד מרכז יהודה פוקס. "קמפיין משמיץ ולא ראוי".

מאות בוגרי המסלולים החרדים שמעו על הזכויות המגיעות להם, והאזינו להרצאות על ניהול כלכלי, ביטוח לאומי ורשות המיסים.

אלביט תספק להולנד מערכות משגרי רקטות ארטילריות מתוצרתה בהיקף של למעלה מ-1.1 מיליארד ש"ח.

החשוד נעצר בסמוך לגרנד קניון בחיפה והועבר לחקירה משותפת של המשטרה ושב״כ.

במחאה על הפינויים האחרונים במאחזים נכתב על המודעות "סמוטריץ', בן גביר - פוקס לא סופר אתכם!".

נשקלת אפשרות להעתיק את ישיבת חומש מאדמות פלשתיניות לאדמות בתהליך הסדרה וכך לעמוד במבחן בג"ץ.

אלפי שוטרים ולוחמים של מג״ב יהיו פרוסים מחר לטובת שמירת ביטחון ובטיחות הציבור בירושלים, ביום חגה של העיר.

אלוף פיקוד העורף טוען בצו ההרחקה כי "הדבר נחוץ לשם הבטחת ביטחון המדינה והסדר הציבורי''.

מסקנות ועדת הבדיקה הממשלתית לבריחת האסירים הביטחוניים: היה ראוי שמפקד כלא גלבוע יודח אך הוא כבר סיים את שירותו בשב"ס.

בתיעוד ממצלמות הקסדה של לוחמי הימ"מ נראים הלוחמים מגיעים עד הבית שבו הסתתרו שני החשודים ומבצעים את המעצר.

מילואימניקים דיווחו על גניבת המקלע וטענו: "ידינו כבולות". כוחות צה"ל, גששים ומשטרת ישראל סורקים אחרי חשודים.

בית המשפט הרשיע את המחבלים בכתב אישום חמור מהמקורי: ''מסע הרג רגלי ברחובות העיר, לעתים לנגד עיני ילדי הנרצחים''.

מפקד צוות לשעבר ביחידת אגוז שירה למוות בשוגג בשני מפקדי פלגות בנבי מוסא, יועמד לדין בגין גרימת מוות ברשלנות.

הג'יהאד האיסלאמי ביקש להצמיד לכל פעיל שלו איש חמאס - במטרה למנוע מישראל לחסל את פעיליו.

בלשי תחנת שלם של מחוז ירושלים חשפו סמים מסוכנים מוסלקים במתחם מגורים ועצרו שני חשודים
