ארדן נגד קיצוצי האוצר למשרדו
השר גלעד ארדן תוקף בחריפות את כוונת החשב הכללי במשרד האוצר לקצץ 60 אחוזים מתקציב המשרד לאסטרטגיה הנאבק בארגוני BDS ודומיהם.
השר גלעד ארדן תוקף בחריפות את כוונת החשב הכללי במשרד האוצר לקצץ 60 אחוזים מתקציב המשרד לאסטרטגיה הנאבק בארגוני BDS ודומיהם.


השליח האמריקני למזרח התיכון לשעבר תוקף את יו"ר הרשות שדוחה את תוכנית השלום.

חברי הכנסת איילת שקד וניצן הורוביץ התווכחו באולפן ״פגוש את העיתונות״ על תוכנית המאה וניסיונות הימין להחיל ריבונות ביו״ש.

מאחורי הקלעים מקווים שמהלך כזה יעזור לשכנע את האמריקנים להסכים גם לסיפוח מעשי חלקי לפני הבחירות
יושב ראש ישראל ביתנו תקף את נתניהו: "הופך את התוכנית המדינית של טראמפ לכלי ניגוח במאבק פוליטי ואלקטורלי".

מועצת שומרון פותחת בקמפיין בישראל ובארה"ב בכדי להביא להחלת ריבונות כבר השבוע. יוסי דגן: פספוס היסטורי שעלול להביא למפלת הימין.

אימו של הדר גולדין ז"ל: נתניהו מקדם מדיניות שקט שקרית מול עזה - ולא פועל להחזרת בנה מידי חמאס.

מפלגת ימינה פרסמה הערב (מוצאי שבת) סרטון בחירות חדש. צפו

מועצת הביטחון של האו״ם תתכנס לדיון בנושא בעוד כעשרה ימים. בדיון צפוי להשתתף יו״ר הרשות הפלסטינית אבו מאזן.

יו"ר הרשות הפלסטינית סירב להכיר בישראל כמדינה יהודית וטען כי רוב העולים מרוסיה שילמו כסף כדי שיגידו שהם יהודים. נתניהו הגיב לו

יושב ראש ישראל ביתנו בשבת תרבות ברמת גן מבטיח כי לא יהיו בחירות רביעיות: "תהיה ממשלה, אני יודע איך היא תהיה ואיך היא תקום"

שרי החוץ של הליגה הערבית דוחים את תוכניתו המדינית של נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ וקראו שלא לשתף עמה פעולה.

לפיד, גרמן וחבריהם למפלגה צריכים להתבייש בקמפיין אותו הם מובילים נגד הציונות הדתית - מיטב בניה ובנותיה של ישראל, מגיבים בימינה.

צפו בפינת הפרשנות עם היועץ ואיש יחסי הציבור רמי סדן. הפעם: עסקת המאה וה"מבצע" להחזרת נעמה יששכר.

מפקדים בכירים במיל׳ מברכים את ראש הממשלה ואת נשיא ארה״ב עם "הצגת תוכנית העושה צדק היסטורי עם ישראל ומחויבת לביטחונה ולשגשוגה".

ראש הממשלה לשעבר טוען ''הסיפוח של הבקעה פוגע באופן ישיר ביכולות המבצעיות של חיל האוויר הישראלי''.

העיתונאי בן כספית מעריך כי רה"מ לא יוותר על החלת ריבונות לפני הבחירות, "יש לו את הנכס שנקרא דיוויד פרידמן, שגריר ההתנחלויות".

הדיפלומטים הישראלים בסין מדווחים כי לא מורגש מחסור במוצרי יסוד ומזון והם מוכנים להמשך פעילות של הנציגויות.

נתניהו ממשיך במגעים עם הבית הלבן בתקווה להביא את החלת הריבונות לישיבת הממשלה, אולי כבר ביום שלישי.

שר הביטחון ויו"ר ימינה תוקף את קמפיין ''כחול לבן'' המזהיר מהמועמדים החרד"ליים ברשימת ימינה, "אני מעריך את מסירות הנפש שלהם".

שרת המשפטים לשעבר הזהירה: ''אם נתחיל במו"מ על מדינה פלשתינית - נגיע לאוסלו ג', מזרח ירושלים בידי המחבלים ואוטובוסים מתפוצצים''.

יו"ר כחול לבן הגיב על ירי הרקטות ופציעת התינוקת בשדרות, ''החמאס וגרורותיו קובעים את שגרת החיים של תושבי הדרום''.

שר המשפטים אמיר אוחנה: "אם יש דבר אחד שאני רוצה להשיג בתפקיד הזה כשר משפטים זה חיזוק אמון הציבור במערכת המשפט" .

פרידמן קרא לנתניהו להכריז על החלת ריבונות לפני הבחירות ועשה זאת שלא על דעתו של ג'ארד קושנר — יועצו הבכיר של טראמפ.

הצגת תוכנית המאה בבית הלבן ושחרורה של נעמה יששכר לא פעלו לטובת ראש הממשלה או שינו את המאזן בין הגושים.

משפחות החללים המוחזקים בעזה נרתמו לסייע להשבת נעמה יששכר וכעת מפנים ביקורת נוקבת כלפי ראש הממשלה נתניהו.

ועדת החוץ והביטחון תדון בנושא הנגשת מערת המכפלה בחברון, וצפויה לדרוש לוחות זמנים ברורים לשיפוץ המערה.

''זו הזדמנות של פעם ב-52 שנה. אם נדחה את זה עכשיו, מי יודע מתי תהיה הזדמנות נוספת?", שאלה שרת המשפטים לשעבר.

יו"ר ישראל ביתנו דורש למנוע מבוגרי אוניברסיטאות של הרש''פ ללמד בבתי ספר בישראל.

גורם ביטחוני: ''הפרשה היתה יכולה להעיב על היחסים בין המדינות". גורם מדיני בכיר: ''נקלענו למצב לא סימפטי ופירקתי את המוקש הזה".

האמריקנים לא מוכנים לאשר מפה חלקית להחלת ריבונות, אלא מפה מלאה. ''אין ויכוח על המהות, הבאנו הכרה של הנשיא בהתיישבות".

הרפובליקני סקוט טיפטון נפגש עם ראש מועצת שומרון על רקע פרסום תוכנית המאה. "תהליך השלום לא יושלם עד שהפלסטינים יכירו בישראל".

"אין סיכוי שעוצמה יהודית עוברת את אחוז החסימה. בשביל זה היא צריכה להכפיל את עצמה מהבחירות הקודמות", כתב בנו של ראש הממשלה.

שר החינוך הרב רפי פרץ קיים פגישת עבודה עם מזכ"לי תנועות הנוער ושוחח אתם על הרחבת השורות בתנועות השונות.

ד"ר אריה בכרך מסביר את חלוקת התפקידים בין הימין והפלסטינים בדרך ל'מימוש' תוכנית המאה של הנשיא טראמפ.

עורכת הדין של ח"כ חיים כץ: "זו הפעם הראשונה שנושא של פעולת חבר כנסת ופעולתו בחקיקה עולה בכתב אישום ובפני ועדת הכנסת".

ח"כ מיכל שיר על עסקת המאה וחילוקי הדעות בבית הלבן, "להחיל ריבונות במידית בלי להמתין. יהודים לא צריכים אישור ממדינות אחרות".

חבר הכנסת מיהדות התורה תוהה כיצד היועצים המשפטיים קובעים את החוקים מחדש וקורא לתחום בזמן את הדיונים בנוגע לחסינות ח"כ כץ.

הפרשן לענייני ערבים אהוד יערי התייחס לתוכנית המאה ולהשלכותיה על האזור: "הרבה תלוי במה שישראל תעשה, והאם היא תבצע סיפוח".

ראש הממשלה נתניהו אמר לנעמה, "מתרגשים לראות אותך. עכשיו חוזרים הביתה". נעמה המריאה עם ראש הממשלה בדרכה חזרה לישראל.

ח"כ חיים כץ הוצא מהדיון בוועדת הכנסת העוסק בבקשת החסינות שלו, לאחר שצעק על יו"ר הוועדה שהוא לא מנהל את הדיון בהגינות.

במהלך הדיון בבקשת החסינות של ח"כ חיים כץ אמר כץ: "שותים את דמי" והוסיף "הוא לא מבין הוא עשה אותי רמאי" כשהוא מתכוון ליועמ"ש.

טל רוסו התייחס לתוכנית המאה: "היינו צריכים לייצר תוכנית שמתאימה לנו ולא לחכות לאמריקאים" והתייחס גם למוכנות צה"ל למחלמה.

השתיים נפגשו, לראשונה מאז שוחררה יששכר מהכלא, בשדה התעופה במוסקבה. משם הן צפויות להמריא ארצה יחד עם ראש הממשלה.

בבית הלבן חלוקים בשאלה האם לתת לישראל אור ירוק להחיל ריבונות לפני הבחירות, או לדרוש ממנה להמתין מספר חודשים עם הצעד הדרמטי.

ראש הממשלה התגאה כי ישראל קיבלה יד חופשית לבצע החלת ריבונות, ואז הגיעו מסרים סותרים ומאכזבים מכיוונו של ג'ארד קושנר.

ראש הממשלה נועד עם הנשיא הרוסי שחתם על בקשת החנינה של נעמה יששכר שצפויה לחזור עם נתניהו במטוסו לישראל.

חיים לוינסון יוצא נגד טיסתו של ראש הממשלה למוסקבה, "נעמה יכולה לחזור בטיסה רגילה עם כרטיס ב-300 דולר".

ועדת הכנסת מקיימת כעת דיון בבקשת החסינות שהגיש ח"כ חיים כץ (ליכוד) בהשתתפות היועץ המשפטי לממשלה ובכירי הפרקליטות.

בעוד בימין הישראלי שמים את הדגש על האור הירוק להחלת הריבונות, התבטאויות בכירי הממשל שמות את הדגש על ההסכמה לפתרון שתי המדינות.

ראש הממשלה יפגש עם נשיא רוסיה, ובצהריים ימריא לישראל כשעל המטוס תהיה גם ככל הנראה הישראלית נעמה יששכר ששוחררה מהכלא הרוסי.

"החמצת ההזדמנות תהיה פגיעה קשה בהתיישבות", אומרים במפלגה, "חצי מיליון תושבי יהודה ושומרון ובקעת הירדן מייחלים לריבונות".

לאחר עשרה חודשי מאסר שוחררה הצעירה הישראלית שנכלאה ברוסיה. היא תשוב לישראל במטוסו של ראש הממשלה.

יועצו וחתנו של הנשיא טראמפ אומר כי הממשל מתנגד להחלת ריבונות כעת, ומעביר גם מסר לפלסטינים.

ראש הממשלה סירב להתייחס לשאלת ערוץ 7 האם יחיל את הריבונות בקרוב. בימין מודאגים מדחייה משמעותית של המהלך.

בסביבת ראש הממשלה ובליכוד לא מבטיחים שהצעת הריבונות תעלה לשולחן הממשלה בשבוע הבא. "זו עבודת מטה מורכבת".

יושב ראש הכנסת אומר כי יהדוף כל ביקורת ויעמוד לצד ראש הממשלה אם יבקש להעביר את מהלך הריבונות במליאה.

שמעון ריקלין (ערוץ 20) אומר כי נתניהו יצר אכזבה במחנה הימין כשבישר על קידום ריבונות מהיר, מבלי שהבין שהאמריקנים אינם מרוצים מכך

עו"ד נדב העצני מותח ביקורת על האידאולוגיה העומדת מאחורי תוכנית המאה ומפנה את החיצים בעיקר נגד ראש הממשלה נתניהו.

מנתוני סקרים שפורסמו אחרי הצגת תוכנית המאה עולה כי כחול לבן תזכה במספר המנדטים הגדול ביותר והרשימה המשותפת עלולה להתחזק.
