שידור חי
ההיסטוריה תשפוט את הפרקליטה הצבאית הראשית
ועדת החוקה מקיימת דיון בהתנהלות גופי החקירה בכל הקשור ללוחמים החשודים בפגיעה במחבלי נוח'בה. ח"כ רוטמן: "כשלים חמורים".
ועדת החוקה מקיימת דיון בהתנהלות גופי החקירה בכל הקשור ללוחמים החשודים בפגיעה במחבלי נוח'בה. ח"כ רוטמן: "כשלים חמורים".


חיפוש מאפייני פנים מסוימים בצד השני בקשר מלמד כנראה על תכונות אופי שאנחנו מחפשים, איך לזהות את מה שאנחנו רוצים?

חברות הכנסת טלי גוטליב ולימור סון הר מלך התעמתו עם ח"כ גלעד קריב שטען כי "המדינה עוצמת עיניה לתופעות אלימות" בהקשר לפינוי מאחז.

תושב עכו בשנות ה-40 לחייו תועד כשהוא מצית רכב של אדם עימו היה לו סכסוך כספי. הוא נעצר והוגש נגדו כתב אישום.
כוחות צה"ל חיסלו שלושה מחבלים שיצאו מפיר מנהרה ברפיח ותקפו במרחב ממנו נורו רקטות לאזור כיסופים.

מכון אריאל בשיתוף הרבנות הצבאית מתכונן לקראת המחזור השני של תוכנית 'אנשי חיל' שמטרתה הכשרת רבנים צבאיים שישרתו בקבע.

צעיר חרדי נדקר בשכונת קראון הייטס, סמוך למטה חסידות חב"ד. משטרת ניו יורק חוקרת את האירוע כפשע שנאה.

הוריו של רס"ם (במיל') נריה שאער שנפל בקרב בעזה כובדו השבוע בסנדקאות בברית המילה שבה התינוק נקרא על שם בנם שנפל.

ח"כ חילי טרופר בסרטון תגובה לעימותים האחרונים. "גם שקמה ברסלר וגם ינון מגל תוקפים אותי. יש כמויות שונות של רעל".

הבוגרות שלנו עובדות! נשים רבות מתלבטות אם ללמוד אימון וייעוץ. כיצד תהיי בטוחה שתמצאי עבודה?

הרב איתי כהן, ראש מכון דורות: "אם האישה ממש לא תרגיש טוב עם הצום באופן לא רגיל, היא יכולה להפסיק לצום גם שלא במקום סכנה".

"מאז תחילת המלחמה חמאס והג'יהאד האיסלאמי מנצלים באופן שיטתי את האוכלוסייה והתשתיות האזרחיות בעזה לפעילות טרור נגד מדינת ישראל"

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר טען כי ראש השב"כ לחץ על המשטרה לחקור את המפגינים שהגיעו לשדה תימן ובית ליד.

הלך לעולמו הרב נפתלי צבי יהודה בר אילן רב בית הכנסת החטיבה "המר" ורב שכונת "מערב רחובות".

מרים מספרת על ההתמודדות לאחר שבעלה אורי נפל בקרב בשבעה באוקטובר: "אורי תמיד נמצא בראש שלי. המחויבות שלנו להמשיך ולהגיע לניצחון"

מתקפת הכטב"מים ששיגר חיזבאללה מוקדם יותר לצפון פגעה בקריה הטיפולית שיקומית לנכים ובעלי מוגבלויות במועצה האזורית מבואות החרמון.

למה ירמיהו הנביא לא סיים את המגילה שלו עם קצת תקווה? האם אי אפשר לשזור קצת אופטימיות אחרי כל תיאורי החורבן? הרב יוני לביא משיב

רומי פריצקי, אופיר שחם, דיאנה סברצוב, הדר פרידמן ושני בקנוב זכו במדליה הראשונה של ישראל בתחרות הקבוצתית בהתעמלות אמנותית.

המטוס, של חברת VoePass מדגם ATR-72, התרסק בעיר וויניידו במדינת המחוז סאו פאולו שמרוחקת כ-60 ק"מ מבירת המחוז.

מטוסי קרב חיסלו אתמול את המחבל וליד אלסוסי, פעיל בזרוע הצבאית של חמאס וראש תחום במנגנון הביטחון הכללי של הארגון בדרום הרצועה.

דובר עיריית קרית שמונה צילם לתושבים סרטון עם הנחיות ברקע השיגורים לעיר. אזעקה שהופעלה קטעה את הצילום והוא נס למרחב מוגן.

אמו של סמל דביר לישה הי"ד שנפל בקרב בבוקר שמחת תורה, מספרת את קורות הקרב ואת תחושת המחיר הכואב לשיבה לחבל ממנו נעקרה משפחתה.

חיל האוויר תקף מחבלים שהסתתרו בבית הספר "אל-תעבין", שמשמש כמחסה לתושבי הרצועה.

ראש הממשלה לשעבר בסרטון על המצב מול איראן. "לאיראן ולחיזבאללה יש המון מה להפסיד. אני מאמין שנתגבר בצורה טובה על הסבב הזה".

מנהל הגרעין התורני ‘רעות’ בשדרות מספר על האתגרים שהתווספו לשגרת חייהם של אנשי הגרעין מאז בוקר השבעה באוקטובר.

חדרים, אמל"ח - ואמצעים לשהייה לזמן ארוך: הושמדה מנהרה רבת קומות באורך של כ-3 ק"מ במרכז הרצועה

יועץ התקשורת שעוקב אחרי הכנסת במילואים, עיתונאית חדשה לעיתון הדתי, המפגש של הורי הלוחמים, מה עושים השרים בפגרה ומיזם האחדות.

ורדה פומרנץ, ראש מחלקת נפגעים המיתולוגית שבנה נפלה בקרב צוק איתן, מנתבת את כוחותיה במלחמה הנוכחית בסיוע למשפחות חטופים. צפו

מיכל רייקין, יו"ר חבר הנאמנים של מכללת תל חי, מספרת לערוץ 7 על המורכבות בפינוי הקמפוסים לצד המהלכים להקמת אוניברסיטה בגליל.

למה מגיע לי להמתין? שנה ועוד שנה, דייט ועוד דייט, החיים חולפים והזמן מתבזבז... בסדנה ניגע בעוצמות אדירות שמסתתרות בכאב גדול

לדברי האלוף יצחק בריק אי אפשר לנצח את החמאס מבלי שכוחות צה"ל ישארו בתוככי השכונות שנכבשו. "כל שכונה ממנה נצא - חמאס יכנס"

לכבד את אבא ואמא במעשים זה חשוב אבל לא מספיק. הכבוד צריך להתבטא גם ביחס ובצורת הדיבור. צפו בפרק החמישי בסדרת 'מכבדים הורים'.

צה"ל פתח במבצע קרקעי באזור חאן יונס שבדרום רצועת עזה, בפעם השלישית מאז שהתחילה המלחמה. הותקפו יותר מ-30 יעדי לחימה.

האמא רויטל והבת מיקה הגיעו לפגוש את גברת רביע. שיחת נפש קצרה שתעשה סדר ענק בבית.

לראשונה מזה 26 שנה פונה יהודה גרובייס לעולם הקולנוע ומשיק סרט שמיועד למגזר החרדי. באולפן ערוץ 7 הוא חושף סודות מאחורי הקלעים.

הרב ד"ר דניאל טרופר, נשיא קרן קהילות, שוחח עם ערוץ 7 על תפקידם של הגרעינים התורניים בהבאת בשורת האחדות בתקופה הנוכחית.

רס"ל במיל' אלחנן ורס"ן במיל' מיכאל מגדוד 8119 משוחחים עם ערוץ 7 על הכניסה ללחימה בעזה בפעם השנייה ועל ההבדלים מהסבב הקודם.

סגן א', מפל"ג ב"חנית", שוחח עם ערוץ 7 על יעילות הסיכולים הממוקדים ועל ההרתעה שהם יוצרים בקרב המחבלים.

שחקנית שחמט מרוסיה מואשמת בכך שניסתה להרעיל את היריבה שלה במהלך טורניר שחמט בדגסטן.

נהג קורקינט חשמלי נעצר בתום מרדף, במהלך פעילות אכיפה של שוטרי המחוז הצפוני בעיר עפולה, לאחר שלא נענה לקריאות השוטרים לעצור.

הרב מאיר כהנא בדבר תורה לפרשת 'דברים' על הקשר בין "איכה אשא לבדי", "איכה" של הפטרת שבת חזון ו"איכה ישבה בדד" של מגילת איכה.

מאות בני אדם הפגינו מול ביתה של הפרקליטה הצבאית הראשית יפעת תומר-ירושלמי במחאה על התנהלותה בפרשת החשד להתעללות במחבל נוח'בה.

במסגרת אירוע האחדות שהוביל האב השכול חגי לובר הגיעו עשרות לצומת מחולה ושרו יחד בקריאה למניעת הפילוג בעם ישראל. צפו

ארגון "למענם - לא חוזרים ל-6 באוקטובר" עורך הערב (חמישי) אירוע אחדות במאה צמתים ברחבי הארץ בהובלתו של האב השכול חגי לובר.

גלעד ניצן קיבל טלפון ונאמר לו שרוצים לגייס אותו ליחידה מיוחדת. רק לאחר כמה פגישות הוא הבין שמדובר במחלקה היהודית בשב"כ.

ח"כ אושר שקלים קורא לחבר מפלגתו השר יואב גלנט לפרוש מתפקיד שר הביטחון. "מול נתניהו כשזה טוב לו לתקשורת הוא כמו פופאי שאכל תרד"

צה"ל השמיד משגרים בסמוך למאגר הדלק הגדול ביותר ברצועת עזה. כוחות ההנדסה של אוגדה 162 ממשיכים באיתור אמצעי לחימה ותת-קרקע ברפיח.

תיעודים מיוחדים ממצלמות גוף ורחפנים: כך מאתרים בעזה פירים, מקומות מסתור ומארבים בבתי מגורים ברפיח.

חגי לובר, אביו של יהונתן ז”ל שנפל בעזה, נערך למיזם 'מאה צמתים של אחדות' עם הקריאה: אנחנו רוצים להמשיך את ההיסטוריה שלנו ביחד.

עו”ד אמי פלמור, יו”ר עמותת נט”ל וזוכת אות "אהבת העם והארץ" של קרן קהילות, מתארת את בעיות החוסן הנפשי שהתגברו מאז ה-7 באוקטובר.

ראש הממשלה לשעבר אולמרט סבור כי "יבוא יום שנוער הגבעות ירו עלינו. כשהם יחשבו שיש סיכון בלקיחת אדמות הקודש שלהם, זה יקרה".

צה"ל תקף מחבלים שהסתתרו במתחמי פיקוד ושליטה של חמאס במרחב בתי ספר בדרג' תפאח, משם תכננו והוציאו לפועל פעולות טרור נגד ישראל.

"אנחנו נמצאים בכוננות מוגברת ונותנים מענה למגוון אירועים", אומרים שוטרי השיטור הימי באילת.

בדיון נידונו היערכות האוכלוסיה למעבר למצב חירום ותיאום הציפיות הנדרש למולה, לאור ההתפתחויות הביטחוניות.

איריס חיים, אימו של יותם שנהרג בתקרית בה ירו חיילים על חטופים בעזה, שוחחה עם ערוץ 7 על הצורך באחדות שתגיע מתוך חשבון נפש עמוק.

חנוך דאום, זוכה אות "אהבת העם הארץ" של קרן קהילות, מספר בשיחה עם ערוץ 7 על הפרויקט למען המילואימניקים שהוא מפעיל מתחילת המלחמה.

במשטרה חושדים כי לסולומון אברמוב, שהוסגר מאנגליה לישראל, יש מידע שיכול לסייע באיתורו של הנער מוישי קליינרמן.

נתן מאיר, מרצה בכנס עת לאהוב, בשיחה על הפחדים והתהיות לקראת החתונה

ח"כ סוכות קרא לפעול מול צעדות החמושים ביהודה ושומרון: "מציאות שבה מחבלים מסתובבים עם נשקים בגלוי זו מציאות שלא יכולה להימשך"

דובר הפלג הירושלמי הוציא את רינה מצליח משלוותה לאחר שהשווה בין הנרצחים מהמכינה בעלי לתל אביב. "לא רוצה להמשיך את השיחה הזאת"
