מירב לשם-גונן:
"המשפחה מריצה כבר חודשים את תמונות החזרה"
מירב לשם גונן, אימה של רומי החטופה בשבי חמאס, התייחסה לעסקה המסתמנת לשחרור החטופים: "חלק מהרגשות אני מדחיקה, באיזושהי הגנה"
מירב לשם גונן, אימה של רומי החטופה בשבי חמאס, התייחסה לעסקה המסתמנת לשחרור החטופים: "חלק מהרגשות אני מדחיקה, באיזושהי הגנה"


איילת פרנקל, מארגון 'המילואימניקים', בשיחה עם ערוץ 7 על חוק הגיוס: מנהיגי הציבור שלנו לא ממש מייצגים את עמדתנו לגבי גיוס חרדים.

דני אלגרט, שאחיו חטוף בעזה, תקף בחריפות את ח"כ לימור סון הר מלך והיא הגיבה ותהתה מדוע הוא ומשפחות אחרים שמו אותה ליעד.

בנג'מין בוזגלו ועוזיאל סבתו בשיחה על הבקשות המרוקאיות. איפה פותחים שולחן עשיר יותר - בבתי הכנסת המרוקאים או הירושלמים? צפו.
דודו סעדה מארח את עו"ד ניצנה דרשן לייטנר: "אם הרמטכ"ל לא יכול למוטט את החמאס - שיפנה את מקומו".

על רקע העסקה המתגבשת צפויות משפחות שכולות ומשפחות חטופים לצעד הערב למשרד ראש הממשלה בירושלים ולמחות נגד הפקרת ביטחון ישראל.

משה קלוגהפט חוזר לעיסקאות בעבר ומציין את החובה להקשיב גם למתנגדים: "עד היום לא הייתה עסקה שאחריה לא הייתה החרפה במצב הביטחוני".

ללי דרעי, אימו רס"ל (במיל') סעדיה ז"ל שנהרג בעזה, יצאה כשהיא מניפה את הדגל בצעדת מחאה וקראה: חוק גיוס לכולם, את אחי אנוכי מבקשת

לחצר הלמורים בספארי ברמת גן הצטרפה בימים האחרונים נקבת למור קטה - לאחר שלא הצליחה להסתדר בגני חיות אחרים.

סגירת מעגל מרגשת בבארי: יהונתן פרידלנדר, שניצל בנס עם משפחתו ב-7 באוקטובר, חגג בר מצווה בבית הכנסת בקיבוץ. צפו

הרב שמואל אליהו תומך בשחרור חטופים אך מתנגד לשחרר רוצחים תמורתם. "הטבח בשמחת תורה הוא תוצאה של טירוף שחרור המחבלים בעסקת שליט"

איתי רגב, שנחטף לרצועת עזה ושוחרר בעסקת החטופים, ספד לחברו סמ"ר יואב פפר שנפל בעזה: "אני כותב את זה ונחנק מבפנים".

יזהר ליפשיץ, בנו של עודד שחטוף בעזה, מסביר מדוע כעת נכון ללכת לעסקת חטופים שתכלול מחירים כבדים. "כך נוכל לשקם את עצמנו פנימה".

סרן יאיר יעקב שושן, ממעלות-תרשיחא; יהב הדר מכפר תבור; גיא כרמיאל מגדרה; יואב פפר מהרצליה ואביאל וויסמן מפוריה עילית נפלו בקרב.

על רקע העסקה המתגבשת משוחחים עוזי ומתי על המגזר והיחס לחטופים. הפגנות או תפילות? פדיון שבויים או חיזוק החמאס? צפו.

משפחות שכולות וחטופים יצאו הערב לצעדה לעבר גשר המיתרים שם הם חסמו את הכניסה לעיר ירושלים בקריאות נגד עסקת החטופים המתגבשת.

אמונה הופמן ומשה פרל, אחיו של סמ"ר מתתיהו יעקב פרל הי"ד, סיפרו על דמותו המיוחדת של מתי – "לוחם מלא אהבה, ענווה ונתינה"

אזעקות הופעלו בעשרות יישובים בשומרון, בעמק יזרעאל ובית שאן בעקבות שיגור מתימן, הטיל יורט מחוץ לשטח ישראל

"אסור להשאיר אף אחד מאחור": משפחתו של אוריאל ברוך, שנרצח וגופתו מוחזקת בשבי ואב לשני ילדים, זועקת נגד העסקה המתגבשת.

משפחות החטופים מפורום תקווה קיימו מסיבת עיתונאים בכנסת בה תקפו את העסקה המתגבשת. המשפחות דרשו עסקה שתשיב את כל החטופים בבת אחת

שר המשפטים יריב לוין שיגר מכתב למ"מ נשיא בית המשפט העליון השופט יצחק עמית בדרישה שיבהיר את הפרסום לפיו לא קיים את חובת הדיווח

אתיה דן, מייסדת 'מניפה', מספרת על העצמת בני נוער וצעירים בכל רחבי הארץ. מה שהתחיל בהחלטה לגור קצת ברחוב הגיע ל-50,000 שנעזרו בה

טכנולוגיה ישראלית מסייעת לזהות סרטונים המדמים בני אנוש בבינה מלאכותית. צעד נוסף במירוץ החתול והעכבר שבין האקרים למערכות הגנה.

ישראל לונברג (19), לוחם מגדוד נצח יהודה, נפגע מ-RPG בבית חאנון בשעה שהסתער על מחבלים שהרגו את חברו.

הטיסות יחלו ב-8 בפברואר ויופעלו במטוס מתקדם עם מחירים החל מ-1199$ הלוך-חזור, כולל כבודה ושתי ארוחות כשרות.

משפחות שכולות חששות כי העסקה הנרקמת תסכן את החטופים שלא ישובו. "עמוד איתן על העקרונות - ניצחון מלא והשבת כל החטופים"

עמרי אסנהיים משוחח עם ראש חטיבת המחקר ב-7/10 עמית סער שתוך כדי המלחמה אובחן עם סרטן קטלני וקשה בראשו.

צביקה מור, אביו של איתן החטוף בעזה וחבר פורום תקווה, הזהיר מהעסקה: "אין יותר סלקציה בין יהודים. כולם חוזרים לפה בפעם אחת".

אביו של שולי הר מלך שנרצח בפיגוע והמחבלים שביצעו אותו שוחררו מזהיר מפני שחרור מחבלים בעסקת חטופים. "צריכים להבין את המחיר".

ישנו צד הלכתי וצד רפואי לזירוז לידה. הרצאה זו והרצאות מרתקות נוספות בכנס החוגג 25 השבוע

בעקבות העסקה החלקית הנרקמת תתקיים היום כינוס מחאה וצעדת חירום של משפחות חטופים ושכולות בירושלים: "אין לכם מנדט להיכנע לחמאס"

המועמד לנשיאות העליון, השופט יצחק עמית, לא דיווח על הליכים משפטיים שהתקיימו סביב נכס בבעלותו בת"א. הרשות השופטת: "טענה מופרכת"

פולשים ערבים פרצו לדירה של קשיש ערירי, זמן קצר לאחר פטירתו, והשתלטו עליה. במבצע נחוש של המשטרה הם פונו מהמקום.

חיפשתי בעיניהם ולא מצאתי סימנים לעייפות, חששות או פחד. האור בעיני הגיבורים הללו שוב הבהיר לי שמדובר בדור של אריות שנותן תקווה.

החוויה המיוחדת בחמשוש תורני: איך שבת אחת בשבי שומרון יכולה להוות את הצעד הראשון בדרך לצמיחה רוחנית אמיתית

אלון אסטיוקאר, דודו של סמל אליאב אסטיוקאר ז"ל, שנפל בעזה, סיפר על האחיין האהוב. "אבידה גדולה מאוד למשפחה".

ארבעת הלוחמים שנפלו מפיצוץ מטען בבית חאנון הובאו למנוחות. אלפים ליוו את יהב, דנילה, אליאב ואלכסנדר ז"ל בדרכם האחרונה.

מפקד בה"ד 10 אל"ם מיקי אלמקיאס מספר לערוץ 7 על פעילות חיל הרפואה בלחימה, על האתגרים ועל הלמידה מאירועי השבעה באוקטובר.

אלמנתו של אלעד וינקלשטיין הי"ד משחזרת את הרגע בו נודע לה על הירצחו של בעלה בפיגוע הירי ליד קדומים ומספרת על אישיותו המיוחדת.

שר הבינוי והשיכון יצחק גולדקנופף סייר בשומרון עם ראש המועצה יוסי דגן. "תשובתנו לטרור – בניין הארץ וחיזוק ההתיישבות"

האב השכול יהושע שני קורא לראש הממשלה בשיחה עם ערוץ 7 שלא לסכם עסקת חטופים שתביא רק את חלקם ולא תבטיח את שובם של כל השבויים מעזה

אישה כבת 27 נפגעה באורח קל מפגיעת אבנים שיידו ערבים במכוניתה סמוך לצומת גיתי אבישר. היא פונתה לבית החולים בילינסון.

גלי דגני מעיין, אימו של יהב ז"ל שנפל בעזה, ספדה לבנה בדמעות: "החיוך שלו מלווה אותו בכל התמונות שלו".

תמר אדרי ז"ל נפצעה באורח קשה מפגיעת רקטה שירה חיזבאללה בביתה בנהריה. הרופאים נאבקו על חייה והיום (ראשון) נאלצו לקבוע את מותה.

המשלחת, בראשות יוסי דגן, פתחה את הביקור בתפילה בציון הרבי מליובאוויטש ותשיק השבוע שדולה רשמית למען יו"ש בקונגרס בוושינגטון.

התוכנית כוללת סיוע בשיקום בתים ותשתיות, מענקים למפונים החוזרים לבתיהם ותמיכה בתלמידים להשלמת שנת הלימודים.

ראש השב"כ רונן בר ביטל מפגש מתוכנן עם רבנים מהציונות הדתית בנוגע לעסקת החטופים בשל יציאתו לשיחות המשא ומתן בקטאר.

שני חולי שפעת מאושפזים במצב קשה ביחידה לטיפול נמרץ פנימי בבית החולים. "התחסנות מפני שפעת יכולה למנוע הגעה למצבים קיצוניים כאלו"

הרב אליהו זיני: עלינו להיאבק יחד עם החרדים לצבא שיאפשר שירות מותאם תורנית, אך אם גם אחר כך לא יתגייסו חרדים, לשלול זכויות בסיס.

פעיל מצעירי הציונות הדתית עוכב לחקירת שב"כ לאחר שניסה להניח שלט סמוך לביתו של יאיר לפיד. דנה ורון: "החוק רלוונטי רק לצד אחד".

הובאו למנוחות סמל יהב מעיין, סמל אליאב אסטיוקאר, סמ"ר דנילה דיאקוב ורס"מ במיל' אלכסנדר פדורנקו שנפלו מפיצוץ מטען בבית חאנון

רותם יעיש ממודיעין השתחרר לפני חודשיים מצה"ל וטס עם הוריו ושתי אחיותיו לחופשה משפחתית בתאילנד - שם נהרג בתאונת אופנוע.

מגישת חדשות 12, נסלי ברדה, עוררה סערה לאחר שהתבטאה בזלזול נגד השרה סטרוק בשל התנגדותה לעסקת החטופים. תלונה הוגשה לרשות השנייה.

סמל אליאב אסטיקאר שנפל בקרב ברצועת עזה הובא למנוחות. אימו ספדה: "פחדתי מהיום הזה שיגיע ואני אצטער שהבאת לך את שרצית"

זו הפעם השנייה בחודשים האחרונים שהדיירים, המתגוררים בבניין שעובר שיפוץ במסגרת תמ"א 38, מגלים כי דירותיהם נפרצו ונבזזו.

המגיש שרון גל עוזב את ערוץ 14 - ועובר לערוץ החדשות i24News, כמעט שנה לאחר שהודיע על מעבר לערוץ 13.

תיעוד חדש מצביע על התרחבות המאחז הבלתי חוקי ח'אן אל אחמר, זאת כשנה וחצי לאחר פסק הדין האחרון שניתן בערכאה השישית בסאגה המשפטית

ראש דסק החוץ של חדשות 12 טוען כי הוא מוחרם מפאנל אולפן שישי בשנה האחרונה בשל העובדה שקרא להפסקת המלחמה

צביקה מור אביו של איתן מור החטוף בעזה ושמעון דודו של אבינתן אור החטוף גם הוא בעזה נפגשו עם השרה סטרוק

בני משפחת פרל הטיחו מילים קשות בשר האוצר סמוטריץ' במהלך ניחום אבלים, בעקבות פינוי גבעת צור הראל וההרס הצפוי בגבעות יו"ש.
