חמאס: נוציא להורג בתלייה את ראשי הרש"פ
בכיר בחמאס רואה באיו"ש המקפצה החשובה ביותר לשחרור פלסטין, ומבטיח לציבור הפלסטיני ש"נגיע לירושלים ולחיפה".
בכיר בחמאס רואה באיו"ש המקפצה החשובה ביותר לשחרור פלסטין, ומבטיח לציבור הפלסטיני ש"נגיע לירושלים ולחיפה".


גורם ירדני בכיר במשרד החוץ מזהיר מפני "החלטות נחרצות" ו"הסלמה מדינית" נגד ישראל נוכח המדיניות הישראלית בירושלים.

בכיר בתנועה האסלאמית הגדולה ביותר בתוניסיה קורא למנהיגים הערבים לתמוך במאבק המזוין הפלסטיני.

אבו מאזן מבשר כי נאומו בעצרת האו"ם יכלול "פצצה". רמז לתוכנה האפשרי ניתן לקבל בדברים שאמר ביום שני בכיר הרש"פ, נביל שעת'.
אחד מראשי ארגון הטרור יוצא בהצהרות שמטרתן לשלול את ההנהגה הפלסטינית, שפועלת לטענתו בתיאום עם ישראל

משרד החוץ הטורקי פרסם הודעה הדורשת מישראל ליישם את חופש הפולחן בירושלים, אך שולל את זכות יהודים להתפלל בהר הבית.

התנועה האסלאמית בישראל דוחה כל אפשרות לפשרה על שטח הר הבית שתאפשר קיום פולחן של יהודים, ורואה במקום שטח אסלאמי טהור.

המצית אמנם היה נוצרי אוסטרלי וישראל היא שפעלה לכיבוי השרפה, אך ברש"פ חוזרים על העלילה: "גורמים רמי דרג בישראל" מאחורי האירוע.

ראשי התנועה האסלאמית בישראל מזהירים מפני כוונה אפשרית לאפשר ליהודים לקיים פולחן דתי על הר הבית.

בישיבה שקיימו נציגי ארגונים פלסטינים בראשות חמאס בביירות הודגש חשיבות גיבוש אסטרטגיית מאבק נגד ישראל

ראש המועצה המוסלמית העליונה בירושלים "קובע", כי כל כניסה של יהודים להר הבית "אסורה" בגלל שהיא מחללת את המקום הקדוש למוסלמים.

גורם במשרד האוצר הפלסטיני ברמאללה: לא נוכל לשלם משכורת מלאה לעובדים בחודש הבא. בעבר אי תשלום שכר גרם למהומות ברש"פ.

בפעם השנייה השבוע פגעה ארצות הברית בארגון: אחרי שכמה מראשיו הוכנסו לרשימת הטרוריסטים, הוטלו היום סנקציות על ארבעה נוספים.

מנהיגה של איראן מכריז כי ללא ביטול מוחלט של הסנקציות נגד ארצו לא יהיה הסכם עם המעצמות. השעיית הסנקציות לא מספיקה.

מכון מחקר ערבי מעריך כי מדינות אירופה יהיו מוכנות לקיים מגעים עם ארגון הטרור מבלי שיידרש לויתורים מדיניים או צבאיים

המנהיג העליון של איראן, שב ותוקף את ארה"ב וישראל, ומבהיר: לא נדבר עם האמריקנים על שום דבר, מעבר לעסקת הגרעין.

ההנהגה האיראנית לא חוסכת בהתבטאויות חגיגיות לנוכח מה שמוגדר שם כניצחונה המוחלט על מעצמות המערב והתעצמותה המשמעותית.

"הכיבוש הישראלי הוא זה שיחליף את עבאס אם המצב בשטחים הפלסטיניים יימשך כמות שהוא", אמר עריקאת בראיון לעיתון ערבי.

נקודת חיכוך נוספת בעיר העתיקה. הפלסטינים טוענים, כי ישראל השתלטה על שטח בית קברות אסלאמי עתיק בו קבורים חבריו של מוחמד.

מאמר ביקורת נדיר בתקשורת המצרית מותח קווים מקבילים בין האיסלאם ומורשת מוחמד - לעינויים ודרכי ההוצאה להורג של דאע"ש.

מדינות אירופה שמתחו ביקורת נוקבת על ישראל על דרך טיפולה במסתתנים, מתמודדות כיום עם בעיה דומה וחמורה הרבה ביותר בהיקפה.

מערכת המכ"מ "נד'יר" יכולה לאתר כלי טיס במרחק של 800 ק"מ ובגובה של 100 אלף רגל, וגם להתמודד עם טילים נגד מכ"מ.

בכיר בחמאס מודה כי הליגה הערבית (שהציגה בעבר את היוזמה הערבית לשלום עם ישראל) הפכה למעשה לגוף משותק שאיבד את השפעתו המדינית.

בכיר בחמאס טוען כי אש"ף בראשו עומד אבו מאזן אינו יכול לייצג את כל הפלסטינים והוא חסר סמכות להתוות מדיניות בנושאים לאומיים.

ארגון העובדים של אונר"א הנשלט ע"י חמאס תובע להמשיך לקבל סיוע מהאו"ם עד לשיבת הפליטים לפלסטין.

תנועת חמאס, החותרת להשתלט על אש"ף מבפנים, מתנגדת לכינוס המועצה הלאומית הפלסטינית לפני ישיבת ההנהגה הזמנית הפלסטינית.

ההסכם עם המעצמות עוד לא אושר סופית בארה"ב, והדיווח של סבא"א מדבר על הפרה לצד הפחתת הפעילות הגרעינית.

נציגי ארגון העובדים של אונר"א בעזה, שרובם מזוהים עם חמאס, שוקלים להוציא רבע מיליון תלמידים להפגנת ענק נגד סוכנות האו"ם.

במקביל למגעים על רגיעה ברצועת עזה, בכירי חמאס חוזרים ומדגישים את תוכניתם להמשיך בלחימה באיו"ש ולשחרר את כל פלסטין.

סטיב ממן, איש עסקים יהודי ממונטריאול, הקים מכספו עמותה העוסקת בשחרור נשים וילדות, נוצריות ויזידיות, המוחזקות בידי דאע"ש.

בכיר בחמאס קורא להפעלת המאבק הפלסטיני בשטחי איו"ש ולתפיסת השלטון בידי חמאס, אשר קיבלה לדבריו מנדט מהציבור בבחירות האחרונות.

שליש מחברי הפרלמנט הירדני דורשים מהממשלה לשלוח חיילים ירדנים להגן על מסגד אל-אקצה מפני "התקפות המתנחלים".

נשיא סוריה התייחס לחיסול המחבלים שירו רקטות לעבר ישראל ונראה שהוא מודאג יותר מהמורדים בארצו - "שלוחותיה של ישראל בתוך סוריה".

איש ציבור ערבי מדגיש, כי ערביי ישראל מתנגדים באופן נחרץ לשיכון "מתנחלים זרים" על חשבונם, ומזהיר שיתנגדו לפרויקט ב"כל האמצעים".

תוכניתה של עיריית ירושלים להנהגת יום לימודים ארוך במזרח העיר נתקל בהתנגדות של ארגון 'פתח' הסבור: זו שטיפת מוח לתלמידים.

אבו מאזן אינו 'אפרוח ללא נוצות' אלא השועל הוותיק בלול שלא עושה מהלך לא בטוח. מומחה לפוליטיקה ברש"פ מסביר את התפטרות אבו מאזן.

איגוד אונר"א, הנשלט בידי חמאס, הודיע על השבתת הפעילות במוסדות סוכנות האו"ם ברצועת עזה ועל הפגנות נגד הקיצוץ בשירותים לפליטים.

במצרים גוברים הקולות להחמרת הענישה של מטרידי נשים. הדרישה הדתית והציבורית נעה מקטיעת ידיים ועינויים ועד עונש מוות.

בהקשר הישראלי צוטט הבכיר האיראני כאומר את הדברים הבאים: "אנו מתנגדים לקיומו של ישראלי כלשהו בעולם הזה".

אסלאמיסט בכיר המקורב לצמרת חמאס, טוען כי ח'אלד משעל הוזמן לשיחות בלונדון על הסכם הרגיעה עם ישראל.

איסמאעיל הניה: האסטרטגיה של חמאס ותוכנית הפעולה שלה מכוונות הרבה מעבר לכך, כלומר לשחרור בשלבים של כל פלסטין.

בהודעת הארגון נטען כי ההסכם על רגיעה תמורת הסרת המצור פוגע באינטרסים של הפלסטינים ומשחק לידי ישראל.

בכירים בחמאס מאיימים ב"מהפכה" נגד אונר"א ומזהירים ש"לא ניתן יהיה לשלוט בזעם הרחוב" אם יקוצץ סיוע האו"ם לפליטים.

אנשי דת פלסטינים תוקפים את התכנית לבנות מחדש את בית הכנסת תפארת ישראל ורואים בה נדבך ב"מזימה" להרוס את מסגד אל-אקצה.

התבטאות חריגה של בכיר בחמאס, שכינה את הנהגת הרשות הפלסטינית בוגדת באללה ובמוחמד, ובכך התיר למעשה את דמה.

תנועת חמאס ממשיכה בתהליך האינדוקטרינציה הדתית המבוססת על עיצובו של דור מוג'אהידין שיילחם לשחרור פלסטין.

ארגון הטרור הוציא להורג בעריפת ראש אזרח קרואטי שהוחזק על ידו, בן 30 ואב לשתי בנות.

קריקטורות מבית מדרשה של תנועת הפתח', תנועתו של אבו מאזן, מציגות את ישראל כמתכננת מלחמת דת על ידי הרס מסגד אל אקצא.

ד"ר אפרים הררה, מזרחן ומומחה לאיסלאם, מסביר בראיון לערוץ 7 על המחדל בעצם חתימת הסכם עם איראן.

הזרוע הצבאית של ארגון 'פתח' מאיימת להסלים את פיגועי הטרור באיו"ש בתגובה על הצתת הבית בדומא גרמה לשריפתו בחיים של פעוט פלסטיני.

במסר מאיים מזהירים האסירים הפלסטינים את הנהלת בתי הסוהר מפני ניסיון לבצע בדיקות פתע או להעביר אסירים מאגף לאגף.

ראש איגוד העובדים הערבים של אונר"א, המזוהה עם חמאס: יתכן שהעובדים יקראו תיגר על ההנהלה ויפתחו את שנת הלימודים באופן עצמאי.

עיתון החמאס מאשים את הרשויות והאגודות החקלאיות בשימוש מופרז במים, בחפירת בארות ללא פיקוח ובשאיבת יתר של מים. ישראל יוצאת צדיקה.

המצרים חוגגים את השלמת המיזם הגרנדיוזי של הרחבת תעלת סואץ בתוך שנה. עיון במספרים שסביב המיזם מלמד שיש להם על מה.

תנועת חמאס הולכת ראש בראש נגד אבו מאזן, ומאשימה את הרשות הפלסטינית בבגידה בעם הפלסטיני ובשיתוף פעולה עם האויב.

יו"ר מפלגת "האומה" העיראקית, מית'אל אל-אלוסי, מאשים את המוסלמים ביצירת דאע"ש ומייחל לשלום עם ישראל ללא תלות בפלשתינים.

מתקפה חזיתית של חמאס נגד הרשות הפלסטינית, המואשמת בבגידה ובשיתוף פעולה עם ישראל והמתנחלים.

הרשות הפלסטינית ממשיכה לפעול בחזית המשפטית הבינלאומית נגד ישראל ובכוונתה להביא את רצח התינוק לבית הדין הפלילי הבינלאומי בהאג.

בכיר בחמאס דוחה את טענות הרש"פ לפיהן התנועה חותרת להגיע להסכם מדיני עם ישראל שיפריד בין רצועת עזה לאיו"ש.

דו"ח חריף של ארגון השמאל טוען: ישראל ביצעה פשעי מלחמה. משרד החוץ: הם מפגינים בורות במשפט הבינלאומי וטענותיהם מגוכחות.
