גפני לבני גנץ: תעיף את יאיר לפיד
יו"ר דגל התורה פונה לח"כ בני גנץ ואומר כי לדעתו לא יכול להיות במפלגתו חבר מסית. "הוא חייב להתנער מלפיד ולהעיף אותו".
יו"ר דגל התורה פונה לח"כ בני גנץ ואומר כי לדעתו לא יכול להיות במפלגתו חבר מסית. "הוא חייב להתנער מלפיד ולהעיף אותו".


במרכז חב"ד בת"א התכנסו מאות לכנס בנושא גאוה. האלוף (במיל.) גרשון הכהן: "לעולם לא ניתן יהיה לשכנע שיש תועלת בנסיגה משטחי ישראל".

ח"כ אשר הסביר כי גם אם לפיד ילביש טלית בכותל או אשתו תפריש חלה, "האידיאולוגיה שלו ברורה והוא לא פרטנר מבחינתנו".

החזרתו של קמפיין דת ומדינה על ראש החרדים מלמד על גניזת אופציית השת"פ עמם ועל הדיל השקט עם ליברמן בדרך להכתרתה של ממשלת השמאל
על רקע העומסים הכבדים בכביש המנהרות מנסה ראש העיר ביתר עילית למצוא פתרונות ביניים להקלה על העומס עד להשלמת עבודות הכפלת המנהרות

סגן השר ליצמן הגיב על הסרטון ואמר כי הוא מזכיר תקופות אפלות בהן הוצגו יהודים כרודפי בצע והואשמו בהשתלטות על הקופה הציבורית

סרטון של כחול לבן מציג את השרים החרדים כמי שמבקשים לקבל את הכסף של כל אזרחי ישראל ולהעביר אותו לישיבות. ״הסתה אכזרית של לפיד״.

בשיחה עם עסקני ברסלב הבהיר סגן השר פרוש כי יהדות התורה תדרוש להחיל את מדיניות השמים הפתוחים גם בטיסות בין ישראל לאוקראינה.

סגן שר הבריאות ח"כ יעקב ליצמן סייר בבית החולים אסותא אשדוד. במהלך הסיור התרשם סגן השר מכברת הדרך שעשה בית החולים הצעיר.

הרב שלמה זלמן אולמן, מרבני בני ברק, התמוטט בביתו ופונה לבית החולים שיבא. משפחתו ביקשה להתפלל להחלמתו

מתרחצים שביקרו בחופי הים במהלך השבת האחרונה קיבלו דו"חות דמה על רכבם כחלק מקמפיין 'מדינת ההלכה' של ישראל ביתנו

אלמוני גרם לשריפה בבית הכנסת הגדול בפתח תקווה בערב השבת האחרונה. נזק רב נגרם לארון הקודש

צפו בקליפ לסיכום אירועי השבוע החולף בקהילה היהודית בבירת רוסיה.

קבוצת רפורמיות מנסות לחלל פעם אחר פעם את הכותל הקדוש במעשיהן ההזויים, הן לא בוחלות להכניס ספרי תורה קדושים אל השירותים, אמר.

יו"ר 'דגל התורה' ח"כ גפני עקץ ברמיזה את נציג ש"ס בפתח תקווה וש"ס הארצית לא נותרה חייבת: "הגיע הזמן שגפני ילמד להפסיד בכבוד"

האיגוד הוקם בנשיאותו של חבר מועצת חכמי התורה של ש"ס הרב דוד יוסף. המטרה: לחבר את הציבור למורשת הרב עובדיה יוסף זצ''ל.

במסגרת פרויקט שיפוץ החופים בישראל אותו מוביל משרד הפנים נערכו בחודשים האחרונים שיפוצים נרחבים בחוף הנפרד בהרצליה.

בארגון שח"ר המכשיר בני נוער חרדים לגיוסם לצה"ל הושלמו ימי היערכות ואימונים לקראת הגיבושים לחטיבת הצנחנים.

עוה"ד יחיאל ויינרוט ושמואל הקר שיגרו התרעה לפני נקיטת הליכים משפטיים לעירית רמת גן הצפויה להפעיל תחבורה ציבורית בשבת הקרובה

מנכ״ל החברה התחייב להעמיד אנשי קשר שיהיו ערניים וקשובים לכל פנייה שתגיע מהקהילה היהודית, ולסייע לכל יהודי באשר הוא.

'קרן דוד' בראשותו של הרב דוד בן חמו, רב קהילת 'שובה ישראל' ממקסיקו סיטי, נערכת להגברת התרומות שהיא מחלקת למשפחות נזקקות בישראל.

שיא בבית הדין הגדול: שלושה מקרי עגינות קשים בטופלו במשך שנים רבות על ידי הדיינים, הגיעו לסיומם.

ח"כים ב'כחול-לבן' התלוננו כי לא מאפשרים להם להתראיין בתקשורת ובשל חוסר ניסיונם הפוליטי

על רקע הצגת דרישות 'ישראל ביתנו' והקמפיין האנטי-חרדי של ליברמן, טוען ח"כ פינדרוס כי הוא מנהל שיח מסוכן כדי להטיב עם הצרכים שלו

בגזרת תחנות הרדיו החרדיות, עולה כי רדיו 'קול ברמה' רושם עליה של 115% ביחס לחציון הקודם ועליה של 37% ביחס לכל השנה החולפת

במטרה לשיפור השירות ב"שערי צדק", החלה לפעול מערכת אוטומטית שתספק מידע עדכני בנוגע לאזהרות כהנים בזמן אמת על ידי שילוט דיגיטלי

"כשאני הייתי בצבא עודדתי גיוס חרדים, רציתי שיבואו כמו חרדים ויצאו כמו חרדים, לא שישתנו. אני מסתכל על האדם", אמר גנץ במפגש הסגור

ראשת העיר הציעה לזוכי דירות חרדים בשכונה חדשה בבית שמש לשדרג זכייתם לשכונה חלופית כדי לשמר את צביונה החילוני. הרבנים מתנגדים.

ח"כ אייכלר במתקפה חריפה על הנחיות משרד העבודה והרווחה האוסרות קיום אירועים בפרדה באחריות של משרדי ממשלה, "זו כפיה חילונית".

במפגש עם חברי מועצה תקף סגן השר פרוש בחריפות את הקיצונים המתנגדים להליכה לבחירות וטען כי הם מסלפים את דברי גדולי התורה.

36% מציבור בעלי החסכונות הצהירו שחסכונותיהם לא יספיקו לקראת זקנה. הקבוצה בעלת החסכונות המועטים ביותר הם החרדים.

הביטאון הליטאי 'יתד נאמן' תוקף את ראש עירית פתח תקווה שלטענתו ממשיך ב'מסע הנקמה' בסימינר החרדי בגיבוי חברי ש"ס העירונית

"יש דיקטטורים בירושלים", קרא ח"כ אייכלר. סגן השר כהן טען כי ידו ופיו של קובי "מטונפות בשנאת אחים אך בג"ץ בוחר להתעלם מהחוק"

מנכ"ל גני 'בית יעקב' פנה לרב רפי פרץ וביקשו לפעול למען החינוך המיוחד. "יש לפעול ליישום מידי של החלטת בג"ץ ליישום 'אופק חדש'"

לקראת צום תשעה באב פנה חבר הכנסת אורי מקלב לחברת אגד בדרישה לתגבר את הקווים לכותל במהלך הצום.

מקווה טהרה יוקם ויופעל ביישוב ניל"י שבמועצה האזורית מטה בנימין, חרף התנגדות של חלק מהתושבים.

במהלך מפגש עם נציגים ברשויות המקומיות סיפר פרוש כי במהלך המו"מ האחרון הליכוד התנהל בקשיחות מול האינטרסים החרדיים

רבי צבי הירש ליברמאן הוא בעל 'חמדת צבי' על הש"ס ומי שכיהן כרבה של לוקאטש. בחייו הבטיח ברכות לכל המסייעים להדפסת ספריו.

במהלך הפגישה בין נציגי אגודת ישראל לדגל התורה הוחלט לחתור במו"מ הקואליציוני הבא לתפקידים רלוונטיים עבור הציבור החרדי

לדברי עורך "המבשר" בנימין ליפקין, הצבעה חרדית עבור שקד, "כמוה כנגיסה מענגת של שכבת חמאה תוך ויתור מלכתחילה על פרוסת הלחם".

שתדלנות חוצה יבשות ורצון עיקש של בן המשפחה מנעו את שריפת גופתה של יהודיה בפלורידה בארה"ב והובילה להבאתה לקבר ישראל - בישראל.

צפו בקליפ לסיכום אירועי השבוע החולף בקהילה היהודית בבירת רוסיה.

חשוד בגניבת ממקוואות בבני ברק נלכד על ידי ארגון ה'שומרים' המקומי. במהלך מעצרו החשוד ניסה להימלט אך המשטרה הצליחה לעצור אותו

הרבנות הראשית יצאה בהודעת אזהרה מיוחדת נגד משווק בשר מכפר קיש שנתפס מוכר בשר טרף ומציג אותו ככשר.

לנוכח ריבוי מקרי טביעות הילדים פרסמו רבנים פסק הלכה הקורא להורים להישמר מפני בריכות ביתיות ובריכות באתרי נופש

מועצת חכמי התורה של ש"ס אישרה את רשימת חברי הכנסת של ש"ס בעשיריה הראשונה כפי שהייתה בבחירות לכנסת הנוכחית

במהלך ביקורו של רבי פנחס פרידמן 'ראש הכוללים' של בעלז, שיתף אותו הרב פינטו אודות מצבו הרפואי המורכב.

ח”כ ישראל אייכלר הביע הבוקר ביקורת מרומזת על קשר השתיקה של החרדים ואמר כי מקורו בחשש מהתחזקותו האחרונה של ליברמן.

אנשי 'הפלג הירושלמי' ייצאו להפגין בירושלים במחאה על מעצר תלמיד ישיבה תושב קרית יערים שלא התייצב לצו ראשון.

במכתבו למזכיר ועדת הרבנים לענייני השבת כתב מנכ"ל אל-על כי אל-על שובתת בשבתות וכי הטיסות במהלכן מבוצעות רק באמצעות חברות זרות

במטרה להוזיל את מחירי הטיסה עבור הטסים לאומן רת"א תגיש לרשות התעופה האוקראינית הצעה להגדלת מכסת המושבים בטיסות בתקופת החגים

המוני מתפללים יפקדו את קברו של הצדיק משטפנשט הטמון בבית העלמין 'נחלת יצחק' בגבעתיים.

יהדות התורה מבקשת מבוחריה הפוטנציאליים לעדכן כתובותיהם במשרד הפנים עבור מי שיעברו עד הבחירות דירה וטרם עדכנו את כתובתם

"אם נראה אחרי הבחירות שנתניהו לא יכול להרכיב ממשלה, אז נדבר. אף אחד לא פסול במערכת הפוליטית", הבהיר גפני

במאמר המערכת של העיתון נכתב, "הגיעה השעה לשים קץ לעולם דמיוני והזוי של עיתונאים חצופים הסבורים כי הם מכתיבים את סדר היום".

השר דרעי פנה לשר התחבורה סמוטריץ וביקש להחיל את הסכם 'שמיים פתוחים' גם על אוקראינה ולפעול להפקעת קרטל מחירי הטיסות לראש השנה.

על פי הנחיית משרד התחבורה, באוטובוס האחרון תותר העלאת יותר מעשרה נוסעים בעמידה בכל תחנה בדרך מלבד בתחנות המוצא.

הרב הראשי לירושלים אמר "יש אנשים שקוראים לעצמם דתיים שגם נפלו בפח הזה. הם לא דתיים. יותר טוב שיזרקו את הכיפה".

רבנים ובכירי העירייה השתתפו בטקס פרידה מדובר העירייה המיתולוגי שסיים את תפקידו.

ארבעה חודשים אחרי שנהרג הרב עמרם בלוי ז"ל בתאונה קטלנית בירושלים, חניכיו, נערים יתומים, חגגו את מסיבת הסיום השנתית שלהם.
