חדש: וופל בר אפרת
בשנים האחרונות עברה הרשת מיתוג מחדש בהובלת השותפים החדשים, מוטי זילבר, בעלי מסעדת "מיסטר ברודווי" בניו יורק, וחברת "משקל".
בשנים האחרונות עברה הרשת מיתוג מחדש בהובלת השותפים החדשים, מוטי זילבר, בעלי מסעדת "מיסטר ברודווי" בניו יורק, וחברת "משקל".


המתכון הבא הוא לא פחות מגאוני! רבעי פיתה ממולאים בדג עסיסי עם הרבה טעם.

דודו סעדה מארח את רס"ן במיל' איל סילברמן אחיו הבכור של אוריאל אביעד הי"ד: "אוריאל נלחם להעלות פרופיל כדי להיות בשירות קרבי"

בול חדש מציין עשורים של תרומה לביטחון ישראל: מהקמת הימ"מ ועד מבצעים נועזים במלחמת 'חרבות ברזל'.
הרב דב ליאור: "בעוצמה יהודית שאלו האם זה נכון לפרוש? אמרתי להם: אתם צודקים. זו ממשלה שאין לה כוח לעמוד מול הלחץ של הרחוב".

בעקבות פרישת שרי עוצמה יהודית מהממשלה, יו"ר ש"ס, אריה דרעי, מבקש מראש הממשלה בנימין נתניהו להעביר לידיו את תיק הנגב והגליל

כוחות רבים של צה"ל וביניהם יחידות מיוחדות, שב"כ ומג"ב יפעלו בימים הקרובים ברחבי ג'נין. נתניהו: צעד נוסף לחיזוק הביטחון ביו"ש.

בדיון בוועדת החוקה הושמעה הקלטה של גלי ברמן, שנחטף עם אמילי דמארי במהלך מתקפת הטרור על כפר עזה.

האם קרה לכם שיצאתם לדייט והרגשתם שמשהו לא זורם, למרות שלכאורה הכל היה אמור להתאים? פרויקט 252 מזמין אתכם למפגש זום עם רעות רוט

בארה"ב פורסמו נתוני סיוע החוץ בשנת 2023 לפיהם חלה ירידה בסיוע החוץ לעומת הסיוע שניתן למדינות שונות בעולם בשנת 2022

יונתן שלו, לוחם מעמותת 'כתף אל כתף', תקף את ח"כ ינון אזולאי במהלך דיון סוער על חוק הגיוס.

סיפור מצויין על כסף, הורים, ילדים ובעיקר על מה שאנחנו חושבים ועושים עם כסף.

מבצע אנטבה זה ניצחון. מבצע ארנון זה ניצחון. העסקה הזאת יכולה להיות הרבה דברים – ניצחון היא לא. לקרוא לה ניצחון זה שקר.

בוועדת החוץ והביטחון נערך דיון סוער בנוגע לחוק הגיוס במהלכו התעמתו חברי כנסת מיש עתיד עם עמיתיהם החרדים. צפו בשידור חי

הרב ראם הכהן: "גם אם העסקה יוצרת חששות ראליים מאוד - מכיוון שהמלכות הכריעה והם חזרו - יש לומר שהחיינו".

איתמר הוא לא רק מקום לגור בו – הוא מקום להשתייך אליו. יישוב שמזמין אתכם להיות חלק מסיפור שכולו ערכים, חיבור איכות חיים וקצב אחר

בצה"ל ערכו תחקיר ראשוני של התקרית בה נורו שני ישראלים. אלוף פיקוד מרכז: "כל הפרת סדר אלימה פוגעת בביטחון".

הרב יצחק גינזבורג: "ישר כוחם של שליחי הציבור שנאבקו נגד העסקה הזו, ויש להמשיך לפעול בכל התוקף במה שעדיין ניתן למנוע".

הרב דודי בן נתן, ראש ישיבת פרי הארץ: "בטוחים שאנחנו ננצח, גם אם יש לנו מנהיגים חלושים, אנחנו אריות ונהיה עוד יותר אריות".

בוועדת החוקה נערך דיון בהשתתפות השרים סער ולוין בנוגע להצעת הפשרה. שר המשפטים: "צריכים לנסות לעשות מאמץ להגיע לתוצאה מוסכמת".

חמאס הבטיח למוסקבה כי סשה טרופנוב, המוחזק בידי הג'יהאד האסלאמי כבר 473 ימים, ישוחרר כשהוא בריא ושלם, כך עדכן שגריר רוסיה.

אורי קירשנבאום, תושב יצהר, מתח ביקורת על התנהלות מערכת הביטחון בעימותים בפונדוק: "אנחנו נמצאים בתקופה מוטרפת".

שיר חדש ומרגש מאת פן חזות ושמואל, המשלב בין עולמות מוזיקליים ואמוניים, ומציע תפילה עכשווית המחברת בין חילונים לדתיים.

ח"כ זועבי הביעה תמיכה בטבח הרצחני שביצע חמאס בעוטף עזה וטענה: "אלה שנכנסו בשבעה באוקטובר לא נכנסו לגבולות ישראל אלא לארץ שלהם".

דני אלגרט אחיו של איציק החטוף בעזה פוצץ דיון בוועדת חוקה, ומתח ביקורת על ההורים השכולים דדי שמחי ויזהר שי.

ח"כ איימן עודה ממשיך לעורר סערה ומסרב להתנצל על ההשוואה: "כואב גם את הסבל הפלסטיני, הסבל של בני העם שלי שחיים תחת כיבוש".

אמש בשעות הערב התרחשו מספר אירועים סוערים באזור השומרון, ודווקא לנוכח הכיסוי התקשורתי, מומלץ להמתין למידע סופי לאחר בירור יסודי

ראש מועצת בנימין וראש מועצת יש"ע, מגיב להתפרעויות בפונדוק ולירי שפגע בשני פעילי ימין: אין לגיטימציה לאף אדם לקחת את החוק לידיים

לקראת יום העברית בחר הציבור את מילת השנה. למקום השני הגיעה המילה "גבורה" ואחריהן צמד המלים המצמרר "הותר לפרסום".

השר יואב בן צור: "מבטלים את דעתנו בפני מועצת חכמי התורה. אם יורו ללכת על העסקה - גם במחיר פירוק הממשלה - זה יקרה".

נתניהו זימן לשיחה את יו"ר ועדת חוץ וביטחון המתנגד לחלק מחוק הגיוס והעביר מסר: אם החוק לא יקודם במתכונתו הנוכחית - תודח מתפקידך

תכירו את הרובע היהודי של וילנה, ביתו של הגאון מווילנה, בית כנסת הגדול הערים שבהן כיהן הרב קוק לפני עלייתו לארץ ישראל.

מסמך נדיר של הארכיון הציוני של ההסתדרות הציונית העולמית מציג פרטים חדשים על משפחתו של השחקן זאב רווח ז"ל

שוטר וחייל ירו לעבר יהודים רעולי פנים ופצעו אותם באורח קשה במהלך התפרעות בכביש 55 סמוך לרמת גלעד. מח"ש והמשטרה הצבאית חוקרות.

המעון, המשמש את חברי הקהילה היהודית בסידני הוצת באופן מכוון ורוססו עליו כתובות נאצה. המשטרה המקומית חוקרת את האירוע. תיעוד

אביו של החטוף נמרוד כהן ייפגש עם התובע בבית הדין בהאג ויבקש להשתמש בצווי המעצר נגד נתניהו כדי ללחוץ למימוש כל עסקת החטופים.

אנו שמחים על כל חטוף וחטופה ששבים לעם ישראל אולם לא כדאי להצטרף לצהלה התקשורתית של "חזון אחרית הימים שהתגשם".

"שלושה דונם הוקצו למגזר הדתי בחדרה": קרקע צמודת דופן למתחם 24 בחדרה מ-108,000 ש"ח בלבד ל- 100 מ"ר!

הנשיא הנכנס ביטל שורה של צווים של הנשיא הקודם ביידן, בהם הצו שאיפשר הטלת סנקציות על מתיישבים ביו"ש.

לא יעלה על הדעת שלא תגלו הבנה וחמלה, למצוקה של המפגינים ביו"ש, כמו שגיליתם כלפי מפגיני העסקה. הראו שערבות הדדית היא לא חד צדדית

פרופ' מולי להד: צפויים לנו ימים מטלטי רגשות, ימים בהם לא כל החטופים ישובו בחיים ויש לדעת כיצד לתווך זאת לילדים המתמלאים בחששות.

מחקר חדש חושף את עמדות הציבור הציוני-דתי בנוגע לזהות, ערכים, תפקיד הרבנות, פמיניזם והשילוב בין שמרנות לפתיחות מודרנית.

שורדות השבי נועה ארגמני ושושן הרן וקרובי חטופים עלו לבמה באולם "Capital One" בוושינגטון, שם נאם טראמפ שעות אחרי השבעתו.

הזמר והיוצר עידן עמדי השתתף היום בהלוויתו של אורון שאול ז"ל וסיפר על הקשר עם אימו זהבה לאורך שנות המאבק להשיב את גופתו מעזה.

מכון הלכה ברורה ערך אירוע השקה מיוחד לרגל הוצאת מסכת עירובין, במעמד הרב הראשי לישראל הרב קלמן בר ורבנים בכירים בציונות הדתית.

באירוע שנערך לאחר השבעתו של דונלד טראמפ לנשיא ארה"ב, אילון מאסק תועד מניף את ידו בתנועה המזכירה הצדעה נאצית

אייבי מוזס, יו"ר ארגון נפגעי פעולות האיבה, הביע בראיון לערוץ 7 את רגשותיו הקשים בעקבות עסקת החטופים.

נתי סמדר, בנו של חיים סמדר הי"ד שנרצח בפיגוע בקריית יובל בירושלים טען כי שחרור רוצח אביו - מהלך מסוכן שמחזק את הטרור.

צה"ל ושב"כ מפרסמים תיעודים ראשונים מהמבצע לחילוץ החלל החטוף סמ"ר אורון שאול ז"ל לצד לוחמים שמספרים על הפעילות הנועזת.

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ וסגנו ג'יי די ואנס הושבעו לתפקידם | טראמפ התייחס בנאומו לשחרור החטופות אתמול: "רוצה מורשת של עושה שלום"

לאחר שמשרד הדתות החל בתהליך לבחירת רב מועצה לפרדס חנה צפויים בקרוב הרב שלמה קריספין והרב דוד אוחיון להגיש את מועמדותם

בחמאס מפרסמים הודעה רשמית לפיה הפעימה השנייה של שחרור החטופות יתקיים בשבת ולא בראשון כפי שדווח.

לאחר שנתיים בתפקיד ועם התפטרותו של בן גביר מתפקיד שר, הודיע חנמאל דורפמן על סיום תפקידו כראש המטה של בן גביר.

הלך לעולמו הרב ד"ר פנחס בר גיל, רב בי"כ משכן אריאל, מייסד האולפנה הדתית הראשונה לבנות בנהריה ויקיר החינוך הדתי של משרד החינוך

לאיתן, אחיו של ארי פולד הי"ד, נודע שרוצחו של אחיו צפוי להשתחרר, והוא לא ידע עד כמה התחושה תהיה קשה. "כאב חד בבטן ובחזה".

ח"כ בועז ביסמוט חושב שכניסתו של הנשיא טראמפ לבית הלבן היא בשורה טובה אך מדגיש: "את המזרח התיכון החדש ציירו לוחמים גיבורי ישראל"

בהודעת הברכה ציין אבו מאזן, כי הפתרון המדיני צריך להוביל ל"מדינת פלסטין ומדינת ישראל החיות זו לצד זו בביטחון ובשלום".
תרופות לירידה במשקל מובילות ליתרונות רבים נוספים לבריאות האדם, בהן בריאות לב טובה יותר, פחות זיהומים וסיכון נמוך לדמנציה

מאז שנחטפו עברו החטופות במספר מקומות מסתור, בחלק מהזמן ביחד ובחלקו הופרדו. הן הוחזקו בין היתר בתת קרקע וכן שהו בדירה בעיר עזה.

אימהות שלוש החטופות ששוחררו אתמול משבי החמאס נשאו הצהרה לתקשורת והודו לכוחות הביטחון
