משפחות החטופות ששוחררו:
דורון אמילי ורומי שרדו בצורה מעוררת השראה
אימהות שלוש החטופות ששוחררו אתמול משבי החמאס נשאו הצהרה לתקשורת והודו לכוחות הביטחון
אימהות שלוש החטופות ששוחררו אתמול משבי החמאס נשאו הצהרה לתקשורת והודו לכוחות הביטחון


העיטור מוענק על ידי ראש העיר ירושלים מאז שנת 1967 לאישים, אשר תורמים מזמנם וממרצם למען העיר ירושלים.

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ התייחס בנאומו לסוגייה המגדרית והודיע כי "מהיום - בארה"ב יש רק שני מגדרים, זכר ונקבה"

בכנס פעילים של מפלגת נעם התייחס סגן השר מעוז, יו"ר המפלגה, לעסקה עליה חתמה ממשלת ישראל, "אליה הגענו", לטענתו, בגלל הצמרת הצבאית
לאחר דרישת מפלגת הציונות הדתית, השרים בקבינט דנו בהצעה בה נכתב שהמלחמה תחודש "אם לא יאושר מתווה שחרור חטופים נוסף".

השר בצלאל סמוטריץ' מסביר בראיון לערוץ 7 מדוע מפלגתו החליטה להישאר בממשלה, עונה למבקריו, ומצהיר: נכריע את חמאס - צבאית ואזרחית.

הרב ארי ברמן, נשיא 'ישיבה יוניברסיטי' הוזמן לברך בטקס ההשבעה של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ והתפלל לשחרורם של החטופים

שר הביטחון ישראל כ"ץ הורה לצה"ל לפגוע בכל מחבל פלסטיני חמוש שמשתתף בתהלוכות לכבוד שחרור מחבלים.

ח"כ משה סעדה קרא לפעול ברצועת עזה כפי שצה"ל פעל במרחב ג'באליה: "אם היינו ממשיכים באותו קו, חמאס היה נכנע ומחזיר לנו החטופים".

ח"כ צבי סוכות מותח ביקורת על התנהלות הממשלה סביב עסקת החטופים ואמר בראיון לערוץ 7: "ישראל קבעה נורמה שאין מחיר לרצח יהודים".

פרקליט המדינה החליט על סגירת התיק נגד רועי יפרח, סער אופיר ואחרים שנחשדו בהמתת פלסטיני כפות בשבעה באוקטובר.

בית הדין הפלילי נערך לקראת סנקציות קשות שעלול ממשל טראמפ להטיל עליו בקרוב, בעקבות הוצאת צווי המעצר נגד הבכירים הישראלים

נתניהו שיגר ברכה מצולמת לנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ שנכנס לתפקידו. "הימים הטובים ביותר של הברית שלנו עוד לפנינו".

צה"ל מפרסם תיעודים מרגעי המפגשים המרגשים של רומי גונן, אמילי דמארי ודורון שטיינברכר עם אימהותיהן, בנקודת הקליטה בישראל.

צק"ח הנח"ל בפיקוד אוגדה 162 נערך למשימות הבאות לאחר שבועות של לחימה במרחב בית חאנון שברצועת עזה.

הפרשן לענייני ערבים צבי יחזקאלי פרסם סרטון בערבית בו פנה לערביי עזה וברך אותם על הניצחון, על עשרות אלפי ההורגים וההרס העצום.

"עולם התורה נמצא היום בחשיכה גדולה", הצהיר הרב כהן בנאומו המרכזי. "עומדים עלינו לכלותינו ורוצים להוציא אותנו מבית המדרש".

נשיא ארה"ב הנבחר דונלד טראמפ צפוי לבצע ביומו הראשון בתפקיד מעל 200 הוראות ביצועיות שקשורות לשלל נושאים בארה"ב ובעולם כולו

הרמטכ"ל אמר בביקור בסוריה על אורון שאול ז"ל: צריכים להתאמץ ולנסות למצות כל קצה כדי להשיב את כל החטופים והחללים - זו משימה שלנו.

פרקליטות מחוז ירושלים הגישה היום כתב אישום נגד צעיר מירושלים שדקר את הסופרת החרדית רות קפלר בשבוע שעבר

בטיפול נמרץ ילדים וולפסון הסירו בהתרגשות רבה את הפוסטר הקורא להשבתה של רומי גונן, "את סוף סוף בבית".

שר הדתות מלכיאלי אמר כי "אנחנו לא הורגים מחבלים לשם נקמה, אלא רק אם זה יביא הרתעה"

ראש ישיבת 'כסא רחמים', הרב מאיר מאזוז, אושפז אמש בבית החולים בעקבות חולשה, ובני המשפחה קוראים לציבור להעתיר בתפילה לרפואתו

"קיוויתי שהוא ייתקע בעץ, אבל הקב"ה רצה אחרת", שיחזר גרוס את רגעי האימה. "הרכב הדרדר והתהפך כמה וכמה פעמים"

המשטרה פעלה לצמד רשות לאכיפה במקרקעין באכיפת צו הריסה של בית ברהט שבעליו הסתיר מחבלים מרצועת עזה בזמן ה-7 באוקטובר

הניסיון המאתגר שהגיע אלי השנה הוביל אותי ללמוד על כוחו של הכעס והצחוק, ועל איך להפוך אותו לריפוי ולתיקון פנימי.

הבטן מתהפכת. אור וחושך משמשים בעירבוביא.

מפקד חיל האוויר, אלוף תומר בר, נשא אתמול (ראשון) דברים ברשת הקשר לפני המראת המסוקים שהעבירו את שלוש השבות.

בעידן של אתגרים ביטחוניים ואיומים קיומיים, מדינת ישראל לא יכולה להרשות לעצמה להמשיך במחדלי העבר.

אלפים השתתפו בהלוויתו של אורון שאול ז"ל שגופתו חולצה מעזה עשור לאחר שנחטף ונרצח על ידי מחבלי חמאס במבצע "צוק איתן".

רגע לפני השבעת טראמפ מספר שגרירנו באו"ם על המסרים שהוא מקבל משיחות עם בכירי הממשל החדש: גיבוי ודאגה לישראל והאינטרסים שלה.

השר סמוטריץ' הגיב לשריקות הבוז שספג בכיכר החטופים: "זו טקטיקה ישנה שלא מבקשת לנהל דיון או לנצח בו אלא למנוע אותו. לא ניכנע לכך"

בשעות האחרונות מתנהל משא ומתן בין עוצמה יהודית לציונות הדתית בניסיון להוביל להשארת חברי הכנסת יצחק קרויזר וצבי סוכות בכנסת

מגישת ערוץ 14 טל מאיר קראה לחברי הכנסת להפסיק לגנות את דברי ח"כ עודה ובמקום זאת להתחיל לפעול להדחתו: "שימו סוף לטירוף".

ח"כ צבי סוכות אורז את לשכתו בכנסת בעקבות התפטרות שרי עוצמה יהודית ובמסגרת החוק הנורבגי. בסרטון קצר הוא מספר על העשייה בכנסת.

פרסום ראשון: בהנחיית שר האוצר בצלאל סמוטריץ' שללה רשות המיסים הטבת מס מארגון אמנסטי בשל פעילותו נגד ישראל ותמיכה בחרם עליה.

יעל כהן שילה האשימה את חברי הכנסת החרדיים על כך שהם אינם פועלים לשינוי האפלייה נגד בנות ממוצא ספרדי בבתי ספר של המגזר.

ראש ממשלת קנדה מדגיש את חשיבות השמירה הקפדנית על הסכם הפסקת האש בין ישראל לחמאס.

אביו של רס"ל (במיל') אביתר בן יהודה שנהרג מפיצוץ מטען חבלה בצפון השומרון ספד לו: "הוא לקח את החיים בידיים, פעל לעשות טוב".

קובי כלפון, שבנו שגב חטוף בעזה, מצפה לשובו בעסקה. "אם ראש ממשלה ציין שבשלה העת, אני מאמין בכל ליבי שהוא דואג להחזיר את כולם"

השחקן הותיק סיפר: "קיבלתי מתנה לרגל הגעתי לגיל 71. אני קצת יותר איטי וזה קצת מתסכל אותי כי הייתי מאוד תזזיתי".

אביחי בוארון, אוסף חתימות של ח"כים כדי לקדם את הדחת עודה מהכנסת בעקבות ההשוואה שערך בין החטופים ובין המחבלים המשתחררים בעסקה.

גגות רעפים הם בחירה פופולרית עבור בעלי בתים רבים בישראל בשל העמידות והמשיכה האסתטית שלהם

אם אתם מחפשים דרך ייחודית, מלהיבה ומהנה לחגוג אירוע, חדרי הקריוקי ב"קריוקי IN" במודיעין הם הכתובת המושלמת עבורכם.

משה פייגלין התארח לשיחת עומק בפודקאסט 'על המשמעות', הצביע על הבעיה המרכזית של מערכת הביטחון לדעתו ועל הקשר שלה לממשל בארה"ב.

ביטוחי רכב מגנים עליכם, על הרכב שלכם ועל הכסף שלכם כשקורות תאונות

לפני תחילת כל פרויקט בנייה, יש חשיבות מכרעת לזיהוי ואיתור התשתיות הקיימות באזור. זה כולל שירותים תת קרקעיים כגון צינורות מים

יו"ר ארגון נפגעי פעולות האיבה משתף את רגשותיו לגבי עסקת החטופים ושחרור המחבל שפגע בו.

הזמר והיוצר עידן רייכל שיתף במה שהביא לכתיבת שירו החדש בהשראתה של אביטל, אשתו של החטוף שגיא דקל חן: "זה בעצם הסיפור האישי שלה".

אליהו ליבמן, אביו של אליקים הי"ד שנרצח בשבעה באוקטובר, שיתף בתחושות לנוכח ההסכם עם חמאס: "כאב גדול של דם יהודי שהולך להישפך".

אמילי דמארי, שחזרה משבי חמאס, פרסמה פוסט ראשון ומרגש: "ניפצתם לי את הלב מהתרגשות. חזרתי לחיים אהובים שלי".

הסנאטור הרפובליקני, טום קוטון, יוצא להגנת ישראל ואומר שהעסקה עם חמאס רעה והסיבה היחידה לה היא התנהלותו של הנשיא היוצא ג'ו ביידן

האם סכנה חיצונית צריכה למנוע מיהודי לעלות לארץ? סיפורו של הרב שמעיה דיכובסקי בהוראת החפץ חיים

החזרה של טראמפ לבית הלבן מחזירה את התקווה לשיתוף פעולה אסטרטגי עם ישראל.

אחרי שהתקשורת לא הפסיקה לחפור לנו על פילוג וקיטוב בעם, הגיע הזמן לדבר על התמונה כולה

הרב מלמד קובע כי שיקולי עסקת החטופים הם דיני ציבור ואינם פיקוח נפש רגיל - ובעסקה זו יש גם סכנה וגם חילול כבוד ישראל וכבוד שמים.

הרב יעקב מדן, ראש ישיבת הר עציון, העניק גיבוי לשר האוצר בצלאל סמוטריץ': "אני מתנגד לעיסקה אבל לא בטוח שהיתה אלטרנטיבה אחרת".

הרב לבנון שיבח את השר בצלאל סמוטריץ' על עמידתו בהתנגדות לעסקה עם חמאס, תוך הדגשת חשיבות ההישארות בממשלה להמשך ההשפעה.

ישראל תצטרך להסתדר לפי סדרי העדיפויות של הנשיא הנכנס, כדי שבהמשך הדרך הוא ייתן מענה לצרכים שלנו.

שחרור חלקי במחיר מופקע, הפקרת הנותרים בשבי, ולחץ נוסף על צה"ל – זו אינה סיבה לשמחה, אלא רגע לחשבון נפש לאומי.
