למרות המלחמה והמחאות
ישראל במקום השמיני בדו"ח האושר הבינלאומי
למרות התקופה הקשה שעוברת על מדינת ישראל מבחינה ביטחונית וחברתית היא ממשיכה להיות חלק מהעשירייה הראשונה בדו"ח האושר הבינלאומי.
למרות התקופה הקשה שעוברת על מדינת ישראל מבחינה ביטחונית וחברתית היא ממשיכה להיות חלק מהעשירייה הראשונה בדו"ח האושר הבינלאומי.


הכנסת אישרה בקריאה שניה ושלישית את מסגרות תקציב המדינה ויעדי תקציב המדינה ליישום המדיניות הכלכלית לשנת התקציב 2025

מיכל אסבן, אימו של יותם שנפצע קשה מאוד בג'באליה, מספרת על ההתמודדות, השיקום, התקווה והגאווה להיות חלק מדור הניצחון חדור המטרה.

שיר סיגל, ששני הוריה נחטפו לרצועת עזה, משתפת ברגעי האימה, חוסר האונים, הכעס והכאב לאורך המאבק להשבתם ובמפגש מיוחד עם חגי לובר.
הרב שמואל סלוטקי, אביהם של ישי ונועם שנפלו בשבעה באוקטובר, מדבר על המלחמה, על האחדות ועל המיזם החדש לשיפור השיח הציבורי בישראל

פעילי תנועת "עומדים ביחד" חסמו את הכביש חרף הוראת המשטרה. נהג מונית המשיך בנסיעתו ופגע במפגין, שאיבד את ההכרה.

אמו של הלל עובדיה הי"ד שנפל בקרבות ברצועת עזה, מספרת על אישיות נדירה. "החברים סיפרו שהרגישו את הגודל שלו בלי לחוש קטנים לידו".

חברת הכנסת קטי שטרית מתייחסת בריאיון לערוץ 7 למחאה נגד פיטורי רונן בר ואומרת כי המוחים "החליפו את הקלפי בקפלן".

השר ניר ברקת סייר בשומרון עם יוסי דגן וקרא להחיל ריבונות, "זה הזמן לריבונות. לנצל את חלון ההזדמנויות - לתקוע עמוק יתדות".

האב השכול חגי לובר נערך לצעדת הקריאה לצבור החרדי להתגייס. "לא הגיוני שהחרדים, בעלי החסד, לא יצטרפו להצלת נפשות של עם ישראל".

משה רדמן, אחד ממובילי מחאת השמאל, תקף את ראש הממשלה: "עברנו את המן, עברנו את היטלר - נעבור גם אותם".

בטקס הוקרה לחטיבה 401, המסכם שנה וחצי של לחימה בעזה, מתוכננת הופעת נשים על הבמה – דבר שעורר מחאה מצד לוחמים והורים שכולים

הזמרת יובל דיין מספרת: "אני ממש רוצה להקים כבר משפחה ובית, אבל כל דבר בזמנו".

סא"ל במיל' יואל צור: למלחמה הזו יש קונצנזוס לאומי רחב, ומי שאינו סבור כך כדאי שיבדוק את עצמו. זו מלחמת אין ברירה מול אויב אכזר.

יו"ר ההסתדרות הציונית העולמית, יעקב חגואל, מסביר את חשיבות הבחירות לקונגרס הציוני ומתאר צעדים שנעשו לחיבור יהודי העולם לישראל.

בהקלטה שנחשפה ב"כאן רשת ב'" הודה איש עסקים ישראלי כי העביר כסף מלוביסט של ממשלת קטאר לדובר ראש הממשלה לשעבר, אלי פלדשטיין.

תנועת "עומדים ביחד" שלחה הודעות למלש"בים הקוראות להם לסרב להתגייס לצה"ל. בארגון "אם תרצו" קראו לעצור לחקירה את מנהלי העמותה

במהלך הפגנות השמאל בירושלים, מספר נהגים החנו את מכוניותיהם בכביש, אך המשטרה לא גררה אותן

אחזקת חיות בר, בהן נחשי ענק, תנינים, קופים וגורי אריות אינה תופעה חדשה. בין הסיבות: ענישה לא מרתיעה וחוסר בכוח אדם.

הר הבית נסגר לכניסת יהודים בעשרת הימים האחרונים של הרמדאן, בהתאם להנחיית המשטרה. המגבלה תימשך שלושה ימים נוספים באיד אל-פיטר.

למעלה מ-100 שלטים נתלו בצמתי יהודה ושומרון כאמצעי לחץ בנושא הדרישה בהתיישבות לשוב לנוכחות יהודית בקבר יוסף

אירוע האחדות "שרים יחד לשובם" ייערך לראשונה בירושלים. במהלך הערב יתקיימו מעגלי שיח עם משפחות חטופים לצד הופעות של אמנים מובילים

קרקל שנחשד בנשיכת חיילים באזור הר חריף נתפס על ידי פקח רשות הטבע והגנים והועבר לבדיקה בבית החולים לחיות בר.

בתכנית 'ארץ נהדרת' שתשודר הערב בחדשות 12 יפגשו החות'ים את דמותו של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ

השר אבי דיכטר ביקר במועצה האזורית הר חברון, שם סייר בחוות חקלאיות ונפגש עם חקלאים.

צה"ל הודיע על הדחתו משירות מילואים של קצין, לא קרבי, לאחר שכתב ברשתות החברתיות כי יש לסרב לקחת חלק בלחימה.

צביקה מור, אביו של החטוף איתן בעזה, התייחס ללחימה המחודשת ואמר כי ישראל לא יכולה להרשות לעצמה להיכנע לחמאס.

שוטרים פתחו במרדף אחר נהג טרקטורון שלא ציית להוראותיהם וניסה להימלט תוך סיכון משתמשי הדרך. לאחר שתי דקות נעצר החשוד.

יו"ר 'אל הדגל' מבקש להביא לציבוריות הישראלית שיח חברתי ומנהיגותי אחר. לערוץ 7 הוא מספר על הצעת החקיקה לתמרוץ ותגמול מתגייסים.

במחווה מרגשת, כתב ידה של התצפיתנית יעל לייבושור הי"ד שנפלה בנחל עוז ,הפך לגופן המעטר את ספרו של חגי מקסימוב על פרשיות השבוע.

נופר בוכשטב, אחותו של יגב שנחטף ונרצח בשבי, מביעה תקווה שהלחץ הצבאי יאפשר את השבת החטופים אך מדברת גם על הדאגה שהמהלך לא יצלח.

בתיעוד שפורסם נראה מחבל חיזבאללה מוחמד שית נושא אמצעי לחימה – רגע לפני שחוסל בתקיפה מדויקת מהאוויר.

תושבת קיבוץ מעברות גילתה סליק נשק בבית לאחר מות בעלה. לוחמי מג"ב שהגיעו למקום אספו 16 כלי נשק ישנים

באירוע מרגש סיפר אליה כהן על ניצוצות התקווה שהאירו לו בחשיכה, "הרגע ששימח אותי - שהבנתי שאני יכול לדבר עם אלוקים בכל שלב"

לאחר האיום מצד שר החינוך יואב קיש על שלילת תקציבים במקרה שבית הספר יושבת, הודיע דגני: "בית הספר לא יושבת ביום רביעי".

שורדי שבי נשאו הערב דברים בכיכר החטופים בקריאה להחזיר את החטופים בפעימה אחת

דיון בוועדת הכלכלה התריע ראש מועצת חצור הגלילית כי מחירי הקרקע הגבוהים ביישובים היהודיים בגליל מונעים התיישבות יהודית

משלחת חברים מהפרלמנט האירופי סיירה בשומרון יחד עם ראש המועצה יוסי דגן, בין היתר בתצפית "המרפסת של המדינה".

הסתדרות המורים יוצאת למאבק נגד כוונת האוצר לקצץ משכרם של עובדות ועובדי ההוראה בהיקף של מיליארד שקלים.

מיכה קובי, לשעבר בכיר בשב"כ, הסביר על חשיבות חיסול חמאס, "גוף נאצי שמטרתו השמדת ישראל". לדבריו על ראש השב"כ ורה"מ לעבוד יחד.

במהלך ליווי בבית סוהר בצפון, אסיר פלילי השמיע אמירה חמורה כלפי לוחמת כליאה. בעקבות ההתנגדות למעצרו, הופעל נגדו כוח והוא נוטרל.

אל"ם (במיל') שי באב"ד, פרסם איגרת מיוחדת ללוחמי החטיבה, בה סקר את האתגרים הביטחוניים הצפויים ואת המשימות המרכזיות של החטיבה

ירדן ביבס ושורדי שבי אחרים מתנגדים לחזרה ללחימה בעזה. "לעצור את הלחימה וקודם כל להחזיר את כולם הביתה".

בג"ץ דחה את בקשת המדינה ומח"ש לארכה והורה להגיש עד מחר (רביעי) תגובה לעתירה להעברת חקירת הירי במתיישבים בידי שוטר מהימ"ר למח"ש.

גוגל רוכשת את חברת וויז הישראלית תמורת 33 מיליארד דולר. העסקה נסגרה סופית, ובקרוב מאוד צפויה לצאת ההודעה הרשמית.

יו"ר ההסתדרות ארנון בר דוד התייחס התפאר כי השביתה שהוביל הצליחה לבלום את הרפורמה המשפטית, והזהיר: "אם ימשיכו - הכלכלה תיעצר".

שופטי בג"ץ דחו על הסף עתירה שניסתה למנוע את כינוס ישיבת הממשלה לדיון בהדחת ראש השב"כ.

עיתונאים בתאגיד 'כאן' רמזו כי תקיפת צה"ל בעזה הבוקר (רביעי) נובעת משיקולים פוליטיים של ראש הממשלה בנימין נתניהו ועוררו סערה.

השר כהן נאם בוועידה הכלכלית ונאומו נקטע ע"י מפגין: "אתם מנותקים מהעם, ממשלת החורבן"

תיעוד שדלף מלשכת ראש הממשלה מראה כיצד הכתבת מוריה אסרף מנצלת את היעדר דוברו של נתניהו כדי לחטט במגירות שלו ולדפדף במסמכים.

ראש עיריית שדרות, אלון דוידי, מביע שביעות רצון מהתקיפה בעזה ומצהיר: "אין לנו דרך אחרת".

מטה משפחות החטופים תקף את חידוש הלחימה וטען כי הממשלה ויתרה על החטופים. המשפחות דורשות הבהרות כיצד יבטיחו את שלום יקיריהם.

האלוף (במיל') יום טוב סמיה העלה שאלה לא לגיטימית באולפן ערוץ 14 שעוררה זעם רב וגרמה לפיצוץ הראיון. צפו

חרף חידוש הלחימה, ראש עירית אשדוד הודיע כי השגרה נמשכת ומערכת החינוך פועלת כרגיל. זאת, לצד הכוננות הגבוהה של מערך הביטחון

במהלך אירוע חגיגי שנערך באיתמר, בו השתתפו תושבים ומתעניינים, הציגה חברת לב ההר את 'דגם גפן' – דגם חדש בפרויקט הבנייה שלה.

אחרי שהצילה רבים ב-7.10 ובחודשים שאחריו, מספרת אורית, נהגת האמבולנס משדמות מחולה, על הדרך אל ובעולם הרפואה, במקביל להיותה מורה.

במה תרצו לזכות? ברכב חדש? 78 פרסים מחכים לכם בהגרלה הגדולה של עזר מציון.

מנהלת מרכז 'יום וערב', מספרת על תכנית 'רואים שקוף' המטפלת בגברים צעירים שנסיבות החיים הובילו אותם למכור את גופם, וזו כבר תופעה.

רוצה לפרוץ קדימה ולהגשים את המטרות שלך? הפחדים משתלטים עליך ומונעים ממך להתקדם?

משטרת ישראל הציגה למשפחות החללים את עיקרי התחקיר המבצעי של הקרב בקיבוץ בארי בשבעה באוקטובר 2023.
