ליאו די שאיבד את רעייתו ובנותיו:
גם בימים סוערים האחדות שומרת עלינו עם אחד
ליאו די השתתף ביום עיון לנשים של OU ישראל: ''לא לתת למציאות הנוכחית לזעזע את אמות הסיפים שלנו כעם''
ליאו די השתתף ביום עיון לנשים של OU ישראל: ''לא לתת למציאות הנוכחית לזעזע את אמות הסיפים שלנו כעם''


אביעד גזבר, זכיין המסעדה: "הגיע הזמן שמדינת ישראל תשקיע בעסקים בהתיישבות ולא רק לאחר פיגועים קשים".

אביו של נחמן מורדוף שנרצח בפיגוע בעלי: "אהבנו אותו והוא אהב אותנו". מסעדת "חומוס אליהו" שבה אירע הפיגוע נפתחה היום מחדש.

המשטרה פעלה להדוף את המתפרעים שניסו להתפרץ לאולם בו מתקיים הכנס ולחסום בגופם את המשתתפים.
רז ארז כתב למורים: "לא לעשות שום עבודה בפגרת הקיץ. עבודה בפגרת הקיץ לא מתוגמלת ומשדרת חוסר נחישות כלפי המעסיקים''.

במסגרת ההסכם, הוגדל שכר הבסיס של העובדים וסוכם על הפרשות לקרן ההשתלמות של הנהגים, החל מיום עבודתם הראשון בחברה

הרב אמנון יצחק אמר כי הוא פוחד שאחד מסרבני המילואים יפציץ את הכנסת עם מטוס, ויהיה היגאל עמיר של השמאלנים.

עו"ד יוסי ויצמן, החרדי שבמקום 3 ברשימת עמית בכר: כולם רוצים רפורמה, אבל לא כזו. צריך לדון בכל סעיף לעומק ובנפרד.

שמונה בני אדם נפצעו בתאונה בין שני כלי רכב בסמוך לצומת טללים בנגב, בהם אדם במצב קשה.

ישראל גנץ מתנער מההתפרעויות של קומץ יהודים בכפר תורמוסעיא.

במלאות שנתיים לפרעות תשפ"א נחנכה ברמלה כיכר הנושאת את שמו של דסטאו ביסט שנהרג לאחר שנדרס על ידי ערבים.

ראש העיר פתח תקווה רמי גרינברג קיים פגישה עם נציגי נת"ע ותב"ל, ובסיומה הודיע שהקו האדום יחל לפעול בחודש יולי

מתנדבות השירות הלאומי במגזר הערבי מעלות את המודעות לאלימות נגד נשים במגזר באמצעות מיצג אומנותי.

טיסה בינלאומית ראשונה המריאה הבוקר מחיפה לקפריסין, לאחר ארבע שנים ללא טיסות מסחריות בינלאומיות.

ד"ר חנה קטן רופאת נשים ופריון מתארחת אצל דודו סעדה בנושא שימור פוריות למחפשות זוגיות: שלא יפסיקו לחפש בן זוג

מאות נשים החליטו שהן כבר לא תלויות בתמיכה נפשית מחברה או מטפלת רגשית ובחרו להיות המאמנות של עצמן וחיות כפי שראוי להן באמת.

בתגובה לרצח בעלי ניתקו מתיישבים מחשמל את הכפר ממנו יצאו המחבלים. "החשמל שלהם לא יעבור דרכנו".

השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר הבהיר למפכ"ל כי יש להמשיך לבנות ולא להיכנע למפגינים. עד כה נפצעו 27 מפגינים.

במכשירי הסלולר האפליקציה עובדת כרגיל. כדי להתגבר על התקלה במחשב, יש צורך להוריד את היישומון מחנות האפליקציות.

החולה בן ה-60 אובחן בבית החולים איכילוב בתל אביב ומצבו מוגדר קל והוא שוחרר לביתו לשהייה בבידוד.

בבית העלמין בשילה פגשנו את יחיאל, שסיפר על הפרידה מעוד חבר שנרצח בפיגוע. "מרגישים שהכדורים שורקים מאחורינו".

מצוק קרס בבית חנקין ובנס המתרחצים לא נפגעו. זאת לאחר התרעות מפני סכנת קריסה של מצוקי חוף באזור נתניה וחדרה.

רוכב אופניים חשמליים נפגע מרכב בבני ברק ונפצע באורח קשה. הוא פונה לבית חולים עם חבלות ראש.

במהלך מרדף אחר חשוד שפרץ מחסום משטרתי ונהג בפראות, ניידות משטרה התנגשו. נהג הרכב החשוד נימלט מהזירה.

משרד העלייה והקליטה יוצא בשני פרויקטים אקדמאים חשובים לטובת עידוד עליית צעירים מצרפת.

מעיין קדוש, חברתו של אלישע אנטמן הי"ד, מספרת לערוץ 7 על דמותו המיוחדת ועל התוכניות לחתונה. "הוא אמר שיחכה לי".

ראש מועצת בית אל שי אלון תוקף בחריפות את התנהלות הדרג המדיני: "בידינו למנוע את הפיגוע הבא".

פרופ' אמנון רובינשטיין שכיהן בעבר כיושב ראש ועדת חוקה מודאג ממהלכי הממשלה, אבל מסכים בצורך בשינויים מסוימים.

אחת מניצולות הפיגוע הרצחני ליד עלי מספרת איך הצליחה להימלט בזמן שהיא רואה את המחבל יורה בלי אבחנה.

במסגרת האירוע עלו הנערים לתורה אחד אחרי השני, לעיני האימהות שהתרגשו בעזרת הנשים.

בטקס במעמד הרב הראשי הונחה אבן הפינה למקווה טהרה בבית אל לזכר ילדי משפחת יונגרייס.

"אין יכולת לצאת למבצע שיגדע את הטרור", טען הפרשן לענייני ערבים צבי יחזקאלי לאחר הפיגוע הרצחני סמוך לעלי.

בשנת 2022 נסגרו 106 יחידות דואר ו-50 נוספות בשנה הנוכחית, עם צפי לעוד כ-35 יחידות שייסגרו בחודשים הקרובים.

המטפל שניאור וולקר נערך למפגש מועדון ההורים של הרב יוני לביא, בו ישוחח על מוגנות מינית ונפשית של ילדים בחופש.

יוסי כהן יעמוד בראש חוג הידידים של ארגון אלמנות ויתומי צה"ל ויפעל לקדם את הארגון.

ראש מועצת יש"ע לשעבר, פנחס ולרשטיין, קורא לאחדות בעם בכלל ובפוליטיקה בפרט -אל מול הטרור המתגבר.

נציב פניות הציבור קבע כי "בקשתו של אהוד ברק 'להשתיק את החברה' הייתה לדעתי לא ראויה, מזלזלת ופוגענית".

מבקר המדינה מתניהו אנגלמן ביקר בזירת הפיגוע ליד עלי ושוחח עם ראש מועצת בנימין ועם צעירות מהיישוב.

צוותי הצלה העניקו לילד טיפול רפואי ופינו אותו לבית החולים שערי צדק במצב קשה מחוסר הכרה עם חבלת ראש.

הזוכה הנרגש סיפר לאנשי מפעל הפיס כי כבר חודשיים הוא ממלא טופס עם אותו מספר ונותן למכשיר להשלים את החסר.

במסגרת ההודנה, יופסקו העבודות להקמת טורבינות רוח בגולן, ובמקביל ייפסקו הפגנות הדרוזים הסוערות.

השוטרים איתרו 16 שתילים ושקיות המכילות חומר החשוד כסם מסוג קנאביס במשקל כולל של 24 ק"ג.

אנשי טיפול פרא-רפואי בחינוך המיוחד: כיצד תדעו אילו מקומות עבודה יפתחו בפניכם אופקי קידום משתלמים ואילו ישאירו אתכם במקום?

מנהלת מרכזי החוסן ביו"ש לערוץ 7: צוותי הסיוע התחילו לפעול בשטח כשהפצועים עדיין שם. הליווי והסיוע יימשכו חודשים ארוכים.

בארגון להב"ה נערכים להפגין נגד אירוע של " היהודים המשיחיים" בירושלים: גופשטיין: "נסביר ליהודים תמימים מדוע הכנס מסוכן"

לאחר הלוויות נרצחי הפיגוע שגבה את חייהם של ארבעה יהודים, העביר ראש מועצת בנימין את לשכתו למקום הפיגוע בכניסה ליישוב עלי.

תושבי עלי ליוו למנוחות את עופר פיירמן שנרצח בפיגוע בתחנת הדלק הסמוכה ליישוב.

שלושה מפגינים נפצעו, בהם שניים באורח קשה, במחאת הדרוזים ברמת הגולן. הפצועים הובאו לבית החולים זיו בצפת.

הגרעין התורני בפסגת זאב מפעיל את תנועת "יהלום" שפועלת עם התושבים בהעמקת חיבור ליהדות ולערכים - וההיענות עצומה.

משה לוי נפצע קשה במלחמת יום כיפור. השאלה שהעסיקה אותו מאז הייתה למה חברו הדתי נהרג ואילו הוא שנדר להניח תפילין, איבד את ידו.

צעירים יהודים עלו לאוטובוס בירושלים. לאחר נסיעה קצרה דרש מהם נהג האוטובוס הערבי לעבור ממקומם וריסס אותם בבושם.

אמו של נחמן שנרצח בפיגוע ליד עלי ספדה: "הלב נשבר לרסיסים, מצד שני יש אמונה בה' שמנהל את העולם". שידור חי.

הגר החלה לסבול מהתקף אסטמה מסוכן. כשהרגישה את הקושי לנשום הצליחה בכוחותיה האחרונים להזעיק את מוקד 101 של מד"א.

עו"ד נוה שלא ניצח בבחירות: "לא באתי מתוך אג'נדה פוליטית אלא מקצועית. הייתי ראש לשכה שנחשב לאחד מהטובים שהיו".

הכנס השנתי של ארגון "אבן ישראל" יתקיים ביום שלישי הקרוב בהיכל שלמה בירושלים.

בכר ניצח את אפי נוה בפער גדול במחוזות חיפה והצפון, ובמחוז הדרום ניצח בפער קטן. שיעור המצביעים בבחירות עמד על יותר מ-50%.

שניים מנרצחי הפיגוע בעלי אלישע אנטמן בן ה-18 והראל מסעוד בן ה-21 הובאו למנוחות בבתי העלמין במקום מגוריהם. "צער בלתי נתפס"

כמענה לטבח ליד עלי בו נרצחו ארבעה יהודים חזרו לאביתר משפחות היישוב. יוסי דגן: "זו התשובה הציונית לפיגוע".

על פי החלטת בית המשפט, ייאסר על גונן לבלוש אחר יאיר נתניהו ולפגוע בפרטיותו לרבות דיווח על מקום הימצאו.

שפי פז מדברת על האלימות המשטרתית שלא מסתכמת רק במכות ומספרת על הרגשות כלפיה ברחוב הישראלי.
