אחרי כמעט 30 שנה:
שידורי ערוץ הקניות יופסקו
ב-25 ביולי יופסקו שידורי ערוץ הקניות ו-60 עובדים יפוטרו. הערוץ יעבור לפעילות אינטרנטית בלבד ויישארו בו 20 עובדים בלבד
ב-25 ביולי יופסקו שידורי ערוץ הקניות ו-60 עובדים יפוטרו. הערוץ יעבור לפעילות אינטרנטית בלבד ויישארו בו 20 עובדים בלבד


מבקר המדינה מתניהו אנגלמן שיתף כי "בימים האלו אנו בוחנים את מוכנות ישראל לאירועי סייבר במהלך מלחמת חרבות ברזל".

הגבר הפצוע הובא למרפאה מקומית בעספיא שם העניקו לו סיוע רפואי ראשוני שלאחריו הוא פונה לבית החולים במצב קשה ולא יציב.

מפכ"ל המשטרה שבתאי השיב לביקורת על המשטרה ואמר: "אנחנו לא מיליציה ולא משטרה של שר כזה או אחר"
צינור המים הראשי המספק מים לירושלים בין שכונת עין כרם לכיוון שדרות הרצל התפוצץ וגרם לשיטפון באזור. רכבים התהפכו, לא היו נפגעים

ראש הממשלה שמע מאורן וליאת, הוריו של עומר ז"ל, על אופיו המיוחד של בנם הבכור ועל שירותו הסדיר כלוחם בחטיבת גולני

אחותו של לוטן אביר הי"ד שנרצח במסיבה ברעים מובילה מאבק להכרה מיוחדת במשפחות נרצחי הטבח: "החוק הקיים לא מותאם ואינו מספק".

בכיר חמ"ל הרפואה של פיקוד הדרום מספר על אתגר הפינוי של פצועי המערכה מתוואי שטח צפופים ומאתגרים במיוחד: "מגוונים באמצעי הפינוי".

ברוך מרזל בהפגנה: "אחד הדברים שהכי מחזקים אצלי את האמונה, שלמרות שזה הפיקוד הבכיר שלנו, אנחנו עדיין בחיים".

רועי קונקול, ששימש במשך שנים כדוברו של לפיד, הסכים עם הטענה ברשת X כי "אחד הדברים שנדרשים הוא כיבוש ונטילת שטח מהעזתים".

אלוף במיל' גיא צור כינה את ראש הממשלה בנימין נתניהו "בוגד" וקרא בהפגנה נגד הממשלה להדיח אותו: "צריך להדיחו מהר ככל שניתן".

ד"ר גרופל, מומחה למחלות זיהומיות: "קדחת הנילוס היא מחלת חום שאצל רוב האנשים תעבור בלי סיבוכים מיותרים". ובכל זאת, מתי להיבדק?

סיגי, אמא של אליה כהן שסרטון חטיפתו פורסם היום, משתפת : "הפחד הכי גדול שלי זה שממשלת ישראל תמשיך בהתנהלות שלה"

בעקבות בקשת משפחתו של סרן ישראל יודקין שנפל בקרב ברצועת עזה, בארגון רבני צהר פנו להנהגה הביטחונית: אפשרו כתיבת "הי"ד" על המצבה.

"מסתובבים בתוכנו עם נשקים שלופים", חייל צה"ל נעצר לאחר ששלף את נשקו מחלון רכב בשיירת חתונה ברמת שלמה בירושלים.

דובי יודקין מספר על המאבק הכואב של משפחתו המבקשת להוסיף את הכיתוב 'הי"ד' למצבת בנה שנפל בקרבות ונתקלת באטימות המערכת.

השר לשירותי דת מיכאל מלכיאלי חתם על צו המאריך שוב את דחיית רפורמת הכשרות של מתן כהנא

לבקשת משפחות גולדברג-פולין, לוי וכהן, שיקיריהן נחטפו מ"מיגונית המוות", מטה משפחות החטופים פרסם תיעוד מהחטיפה ממצלמות מחבלי חמאס

חודשי השהייה במלונות באי וודאות וללא סביבה מותאמת, מותירה בקרב ילדי הגיל הרך של משפחות המפונים תסמינים מדאיגים לקראת העתיד.

חוקר אונר"א, ד"ר עדי שוורץ: אונר"א אינו אלא זרוע פלשתינית שתכליתה ביצור הזהות והנרטיב הפלשתינית להקמת מדינה על חורבות ישראל.

נעם בוסקילה, מוזיקאי ומפיק, רצה רק לרומם את רוח הלוחמים אחרי ה-7 באוקטובר ולא שיער שהסרטונים שלו יחברו בין ישראל והתפוצות.

באגף הרישוי ציינו כי לאחר בדיקה מקיפה של צוות מקצועי עלה ש"ביטול המבחן הפנימי לא בהכרח יפגע ברמת הנהיגה של התלמיד".

פרויקט שדרוג רחוב אמיל בוטה מחבר ומנגיש את מתחם המלונות באזור לעיר העתיקה ובכך הופך את הרחוב לציר תיירותי מוביל

בשנת 2023 קיבלו מתלוננים שפנו לנציבות תלונות הציבור ואחרים שהושפעו מהחלטות הנציבות סכום כולל של כ-33.4 מיליון ש"ח.

עם צאת ספרו "חמאס מתנועה חברתית לפשעי מלחמה" פורס שלומי אלדר את תובנותיו על אירועי השבעה באוקטובר ובעיניו ישנו אשם מרכזי אחד.

יוסי לוי, רס"ן (במיל') ומנכ"ל עמותת נצח יהודה, השתתף בדיון על חוק הגיוס, "אין תכנית אחת מקום המדינה פרקטית לשילוב חרדים בצה"ל".

על פי ההחלטה עבור כל תלמיד שעלות שכר הלימוד השנתית שלו גבוהה מ-10,000 שקלים יקבלו ההורים החזר על סך 1,500 ₪ ישירות לחשבון הבנק

ד"ר פטריסיה מורה-ריימונדו מהטכניון זכתה בפרס אירופי יוקרתי על פיתוח שיטה לטיפול במחלת הפרקינסון בסיוע מוזיקה

יהודה מאיר, גיסו של עמיחי ויצן ז"ל, בדיון בכנסת: "את הרוע אנחנו צריכים למגר ולחסל כי מבלי זה לא נתקדם לשום מקום"

החובש הבכיר שי גלאון סופד: "עומר ז"ל תמיד רצה להתנדב, לתרום ולעשות משמרות באמבולנס. הוא תמיד עזר לכל אחד מכל הלב".

מנחם מרקוביץ, בנם של הרב דוד ואסתר מרקוביץ, ונכדו של הרב כ"ץ - רב העיר מעלה אדומים, נהרג אתמול בתאונה.

צביקה מור, אביו של איתן החטוף בעזה יוצא כנגד המחאה: "אם רואים את הנייה מתהדר בהפגנות השמאל, מבינים שההפגנות מחזקות את המחבלים".

בין הבתים ההרוסים של קיבוץ ניר עוז מסתובבים גם סימני שאלה רבים. אחד הבולטים בהם - איפה היה הצבא בבוקר ההוא.

הצטרפנו לקבלת השבת המיוחדת להורים שכולים של עמותת 'אור למשפחות'

ערוץ 7 סייר במתחם שבוע הספר בירושלים ושמע מהסופרים על התחושות במפגשים עם הציבור. "יש פה משהו באוויר", אמרה סיון רהב מאיר.

תנועת "אימהות בחזית" הפגינה מחוץ לביתו של ח"כ סעדה בטענה כי הוא "דורך על גופות חללי חיילי צה"ל בדרכו להיות בין מאשרי חוק הפטור"

פעילים ממטה "ניצחון בהתיישבות" מפיצים סיכה כתומה הדומה לסיכת החטופים, בטענה כי "אין ניצחון בלי התיישבות יהודית ברצועת עזה".

גיל סמסונוב מספר על ספרו 'הבגינים' החושף פרקים לא מוכרים מחייו של מנחם בגין ומסיפורם של אנשי המחתרת, מגרשי הבריטים מארץ ישראל.

גם היום, כמעט 9 חודשים מפרוץ המלחמה, חתונות באולמות מתבטלות מסיבות רבות ושונות. איך נמנעים מלהגיע לעימות משפטי עם ספקי שירותים?

סגן ראש עיריית ירושלים השתתף בהפגנה נגד שר הביטחון והרמטכ"ל, תקף גם את ראש הממשלה וקרא לשרי הימין: "אל תוותרו לביבי וגלנט".

ח"כ לשעבר משה פייגלין שאיבד את נכדו במלחמה השתתף בהפגנה שנערכה בירושלים שנערכה תחת הכותרת "חותרים לניצחון - מחליפים פיקוד".

סמל רפאל דיצקי שנפצע אנושות בעזה סיפר לניב רסקין: "ראיתי את כל החיים חולפים לפניי - מהבר מצווה שלי ועד ההלוויה שלא הייתה".

סרן במיל' מתן אלטמן מספר לערוץ 7 על תוצאות המבצע החטיבתי הנרחב שנערך בחטיבת עציון למיגור טרור: המחבלים לא בטוחים בשום מקום

ללי, אימו של סעדיה דרעי ז"ל, שנהרג בעזה: "מגיעים אלינו חיילים מהמחלקה שלו. הם מוכנים ללכת עד הסוף ומחכים לקבל פקודות ברורות".

צפו: הרב ציון כהן, רב העיר אור יהודה, ערך ברכת כהנים מיוחדת לאלמוג מאיר ג'אן שחולץ משבי חמאס בעזה.

נציגות עובדי חדשות 13 פרסמה שלט חוצות ובו קריאה ליו"ר 'רשת' להתערב ולבטל את מינוי המנכ"לית החדשה.

מרים פרץ השתתפה בסוף השבוע באירוע מיוחד בירושלים למען משפחות ששכלו את יקיריהן במהלך המלחמה וסיפרה כי היא מקבלת מהן כוח רב.

הרב פנחס אליעזר הלוי דונר, רבה של קהילת בוורלי הילס בלוס אנג'לס, הגיש לנשיא מהדורה חדשה של 'אור הישר' שחיבר סבו הרב שמואל הילמן

הממשלה אישרה פה אחד את מינויו של הרב שמואל חזן לתפקיד יו"ר ועדת הבחירות לרה"ר

איציק, אביו של סמ"ר עמית בונצל ז"ל שנפל בעזה, במתקפה חסרת תקדים נגד הרמטכ"ל: "אני נשבע שארדוף אותו ואת האחרים כל ימי חיי".

במבצע ניטור במרכז הארץ לכד המשרד להגנת הסביבה יתושות נגועות בנגיף קדחת מערב הנילוס בצפון תל-אביב ובראשון לציון.

מירב לשם-גונן, שבתה רומי נחטפה בידי חמאס לעזה: "את המחיר הכבד ביותר אנחנו משלמים מה-7 באוקטובר, אין ימין ושמאל בסוגיית החטופים"

צעיר ישראלי כבן 21 נהרג ושני פלסטינים נפצעו בתאונה בין שני כלי רכב סמוך לבית אריה.

ראשי רשויות, מתנחלים וקיבוצניקים, ערבים ויהודים, הוציאו במשותף מכתב חיזוק לשר שבלם את הקמת תחנת כוח ממערב לכפר סבא.

אתם בטוחים ששאלת ההנשמה לא תגיע אליכם אך לעיתים המציאות מוכיחה אחרת. ד''ר יהונתן בר נור, מביא את סיפורו הנוגע ללב.

ראש עיריית ירושלים ביקר במאהל הגבורה שהקימו משפחות שכולות בעיר: "במותם ציוו לנו את הניצחון ואת החיים".

אבירם וגיא, חבריו לקרב של אלירן מזרחי ששם קץ לחייו, אובחנו גם הם כפוסט טראומטיים: "הוא השאיר לנו צוואה לא כתובה - להיחשף".

המחלקה לחקירות שוטרים פתחה בבדיקת אירוע התקיפה לכאורה של עיתונאית חדשות 12 בהפגנה אמש בתל אביב.

חדשות 12 שיגרה מכתב התראה לפני תביעה נגד אלי ציפורי לאחר שכינה אותה בעשרות פרסומים "אל-ג'זירה 12".

דן סממה, דודו של רס"ל במיל' סעדיה יעקב דרעי שנפל במרכז רצועת עזה, סיפר על דמותו של אחיינו
